ΗΘΙΚΟΝ...ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ!

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010


Οι Έλληνες έχουμε και το χιούμορ, έχουμε και την ωριμότητα να διακωμωδούμε
ακόμα και τις πιο φασιστικές συμπεριφορές. Μετά την πιο πρόσφατη φασιστική ενέργεια, δηλαδή την έφοδο στο σπίτι του δικηγόρου Ξενή Ξενοφώντος, με αφορμή καταγγελία του διεθνούς φήμης ιστορικού και δημοσιογράφου, κυκλοφόρησαν πολύ πετυχημένα ανέκδοτα:


Παραθέτω λοιπόν μερικά από αυτά, απλώς για να καταλάβουν οι φίλοι της Επαγρύπνησης και του Προεδρικού ότι
έχουμε και το ηθικό και την αποφασιστικότητα να συνεχίζουμε!


«H CYTA σας πληροφορεί ότι έχει παρατηρηθεί κατανάλωση στο σπίτι σας καφέ μάρκας «Γ. Χαραλάμπους» αντί μάρκας «Λαικού». Ως εκ τούτου, αύριο στις 6 το πρωί θα μπουκάρει η Αστυνομία σπίτι σας για να κατάσχει το γκαζούιν!»


«Εάν το καταζητούμενο εδώ και μέρες Αλεξούιν κατηγορήσει τον Χριστόφια τότε να είστε σίγουροι ότι η Αστυνομία θα τον εντοπίσει σε μισή μόνο ώρα!»


«Τι κοινό έχουν ο Ξενής Ξενοφώντος και ο Στάθης Αλωνεύτης; Τους παρακολουθούν ΑΚΕΛικοί»


«Ποια διαφορά έχουν ο Ξενής Ξενοφώντος και ο Στάθης Αλωνεύτης: Τον Αλωνεύτη τον παρακολουθούν μόνο τα Σαββατοκύριακα ενώ τον Ξενή τον παρακολουθούν κάθε μέρα!»



«Χτες όταν είπα κάτι αστείο στην παρέα μου, μια φίλη μου ξεκαρδίστηκε στα γέλια και είπε: «Με πεθαίνεις...». Υπάρχει περίπτωση να με καταγγείλει στην Αστυνομία ότι απειλώ τη ζωή της;


-Τι σημαίνει ΚΥΠ πατέρα;
-Κομματική Υπηρεσία Πληροφοριών παιδί μου.


«Έχετε καλέσει τα γραφεία της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ. Παρακαλώ αναμείνατε στο ακουστικό σας. Η κλήση σας ...παρακολουθείται»!


Δημήτρης Χριστόφιας. Δίκαιη παρακολούθηση. Δίκαιη φίμωση.


Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ παρακαλεί τους πολίτες, κάθε φορά που απαντούν το τηλέφωνο να προφέρουν δυνατά και καθαρά το όνομα και επίθετο τους προκειμένου να διευκολύνονται τα στελέχη της ΚΥΠ και της Επαγρύπνησης κατά τη διάρκεια της απομαγνητοφώνησης.


Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ πληροφορεί το κοινό ότι οι παρεμβολές που ενδεχομένως ακούγονται στη μέση των τηλεφωνημάτων σας οφείλονται σε αλλαγή της κασέτας.



Υ.Γ. (Δεν είναι ανέκδοτο)...Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος προσπαθώντας μάταια να αποσείσει τις ευθύνες του Προεδρικού σχετικά με την έφοδο στο σπίτι του Ξενή Ξενοφώντος μας «αποστόμωσε» λέγοντας πως ό,τι έγινε, έγινε από την Αστυνομία...Μα και επί χούντας στην Ελλάδα, κύριε Εκπρόσωπε, η Αστυνομία έκανε τις διώξεις...


Αλέκος Παναγούλης - για το christofias-watch

25 Σχόλια:

Unknown είπε...

φυλακα και καταδικη αμεσα στον pseftopatrioth και αμεσα να τον στηρωσουν μεμπα τζαι καμει αλλους προδοτοπατριωτες σαν του λοου του...

ΦΦΥΛΑΚΚΚΚΑ ΦΥΛΑΚΚΚΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

και μετα κατηγορειτε τον arxiepiskopo για τα ανεκδοτα του!

"Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος προσπαθώντας μάταια να αποσείσει τις ευθύνες του Προεδρικού σχετικά με την έφοδο στο σπίτι του Ξενή Ξενοφώντος" μηπως ψευδοεπιτροπακια εχετε αποδειξεις οτι εμπλεκεται η κυβερνηση η το προεδρικο? αερολογειτε μηπως για εντυπωσιασμο?
ναι ναι, μιλατε παντα με αδειασειστα στοιχεια και αποδειξεις απο τον εμπροσθοφυλακα και τη σημερινη.

στον φανταστικο σας κοσμο, ο μεγαλυτερος σας εχθρος, μετα απο τη σκια σας, ειναι ο ιδιος σας ο εαυτος.

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

μαγγανοπηγαδε, οταν ο προεδρος καλει καθε μερα επι 2 χρονια για ενοτητα στο εσωτερικο μετωπο γιατι ειναι αναγκαια (για εσας τους διχοτομιστες ειναι ο εφιαλτης σας, ξερουμε), ειναι υπερβολικος? εχει και εδω αδικο?
σταλινικες νοοτροπιες βλεπετε στον υπνο και τον ξυπνιο σας. οτι σας κατεβει στο νου ρε, οτι σας κατεβει. ο θεος να σας σιεπει γιατι εισαστε επικινδυνοι

Ανώνυμος είπε...

Μπας και ξυπνήσει ο Μεταξόπουλος

Από το βιβλίο του καθηγητή Αχμέτ Νταβούτογλου υπουργού εξωτερικών της Τουρκίας και σύμβουλος επί θεμάτων εξωτερικής πολιτικής του πρωθυπουργού Ερντογάν από το 2002

«Η Κύπρος διαθέτει κεντρική θέση μέσα στην παγκόσμια ήπειρο αφού βρίσκεται σε ίση απόσταση από την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική. Μαζί με την Κρήτη ευρίσκεται σε μία γραμμή πάνω στην οποία διασταυρώνονται οι θαλάσσιες οδοί. Η Κύπρος κατέχει θέση μεταξύ των Στενών, που χωρίζουν Ευρώπη και Ασία, και της Διώρυγας του Σουέζ, που χωρίζει Ασία και Αφρική, ενώ ταυτοχρόνως έχει τη θέση μίας σταθερής βάσης και ενός αεροπλανοφόρου, που θα πιάνει το σφυγμό των θαλασσίων οδών του Άντεν και του Χορμούζ, μαζί με τις λεκάνες του Κόλπου και της Κασπίας, που είναι οι πιο σημαντικοί οδοί σύνδεσης Ευρασίας-Αφρικής». Καταλήγοντας ο Νταβούτογλου υποστηρίζει: «Μία χώρα που αγνοεί την Κύπρο δεν μπορεί να είναι ενεργή στις παγκόσμιες και περιφερειακές πολιτικές».

Ανώνυμος είπε...

Στη σελίδα 180, ο Νταβούτογλου συμπυκνώνει τη στρατηγική του για την Κύπρο: «Την Κύπρο δεν μπορεί να αγνοήσει καμία περιφερειακή ή παγκόσμια δύναμη που κάνει στρατηγικούς υπολογισμούς στη Μ. Ανατολή, την Α. Μεσόγειο το Αιγαίο, το Σουέζ, την Ερυθρά θάλασσα και τον Κόλπο. Η Κύπρος βρίσκεται σε τόσο ιδανική απόσταση απ’ όλες τις περιοχές, που έχει την ιδιότητα μίας παραμέτρου που τις επηρεάζει όλες άμεσα. Η Τουρκία, το στρατηγικό πλεονέκτημα που απέκτησε την δεκαετία του 1970 πάνω σε αυτήν την παράμετρο, πρέπει να το αξιοποιήσει όχι ως στοιχείο μίας αμυντικής Κυπριακής πολιτικής με στόχο την διαφύλαξη του σημερινού στάτους κβο, αλλά ως ένα θεμελιώδες στήριγμα μίας επιθετικής θαλάσσιας στρατηγικής διπλωματικού χαρακτήρα».

Ανώνυμος είπε...

Με λίγα λόγια (κατά τον καθηγητή Γεωπολιτικής Στρατηγικής κ. Μάζη) ο Νταβούτογλου υποστηρίζει ότι η παρουσία της Τουρκίας στην Κύπρο θα ήταν επιβεβλημένη ακόμη και αν δεν υπήρχε ούτε ένας Τουρκοκύπριος.

Unknown είπε...

Επειδή ο Ρήγας είναι ενημερωμένος σχετικά με το φαινόμενο της ομιλίας μίσους (hate speech), παραπέμπω όσους άλλους ενδιαφέρονται στο πιο κάτω. Αναφέρεται στην ανάμιξη του Συμβουλίου της Ευρώπης στο θέμα του hate speech και ιδιαίτερα σε σχέση με το διαδύκτιο

http://law.wlu.edu/deptimages/Law%20Review/62-2VanBlarcum.pdf

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

παραδοχη του ΚΥΡΙΟΥ Μιχου Παπαπετρου στην εκπομπη Επωνυμως του Ρικ1 τωρα "Ναι εμεις θελουμε να ερευνηθει το κομπιουτερ και να μαθουμε ποιοι κρυβονται πισω απο το μπλογκ και αν ειναι μεγαλοι και σοβαροι"

Δευτερη φορα που ο ΚΥΡΙΟΣ Μιχος Παπαπετρου παραδεχεται και λεει την αληθεια για το ολο φιασκο της καταγγελιας του ΚΥΡΙΟΥ Δρουσιωτη και των ενεργειων της Αστυνομιας.
Προχθες παραδεχτηκε οτι "σκοπος ειναι να κλεισει το μπλογκ"
Επιτελους η αληθεια απο το στομα του ΚΥΡΙΟΥ Μιχου Παπαπετρου . Ουδεμια απειλη και καμια απολυτως διερευνηση για το ποιος εγραψε το σχολιο.Μονος σκοπος-

1. να μαθουν ποιοι ειναι οι διαχειριστες
2. να κλεισουν το μπλογκ

και φυσικα ο ΚΥΡΙΟΣ Μιχος Παπαπετρου σαν ερευνητης, κατηγορος και δικαστης δηλωσε "ουδεμια αμφιβολια εχω οτι ο διαχειριστης ειναι ο Ξενης" ενω ο Γενικος Εισαγγελεας δηλωνει οτι "ουτε απειλη υπαρχει ουτε οποιοδηποτε στοιχειο που να συνδεει τον Ξενοφωντος με το μπλογκ"

Καημενε κυριε Ξενοφωντος, τι αμαρτιες πληρωνεις και εσυ?

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Μετα την μανια καταδιωξης εναντιον του μπλογκ, και την παραδοχη (Μιχου Παπαπετρου) οτι "σκοπος ειναι να κλεισει το μπλογκ" η Χαραυγη ζητα την απολυση του εγκριτου δημοσιογραφου Παναγιωτη Δημοπουλου, γιατι ΤΟΛΜΗΣΕ να ασκησει κριτικη (κατι μου θυμιζει αυτη η τακτικη).
Φιλε Παναγιωτη μα πας καλα? Τολμας να εκφρασεις αποψη? Τολμας να ασκησεις κριτικη? Μα που ζεις και σε ποια εποχη ζεις στην Κυπρο νομισες? Ξεχνα την Κυπρο του Τασσου φιλε που ο καθε ΚωσταΚομπλεξ εβριζε και ποτε η αστυνομια δεν του κτυπησε την πορτα στος 6.30 το πρωι. Που εισαι νομιζεις Παναγιωτη που τολμας να διαφωνισεις? Ακουσον Ακουσον "Να απολυθει ο Δημοπουλος" .
Θαυμαστε τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κρατα καλα Παναγιωτη. Οπως και η επιτροπη του Χριστοφιας Γουοτς ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ, ΚΡΑΤΑ ΚΑΛΑ.

ΤΑ ΧΩΣΕ ΧΟΝΤΡΑ Ο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ «ΧΑΡΑΥΓΗ»
Πιο εκρηκτικός από ποτέ ο παρουσιαστής. Δείτε το βίντεο που συζητά όλη η Κύπρος

Τρίτη, 11 Μάιος 2010 15:24

Με έναν μη συνηθισμένο τρόπο για τα κυπριακά δεδομένα, (ευτυχώς κάποιος τόλμησε να μιλήσει σε αυτό το τόπο) ο δημοφιλής δημοσιογράφος – παρουσιαστής του ΣΙΓΜΑ Παναγιώτης Δημόπουλος, απάντησε σήμερα το πρωί από την εκπομπή του ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ σε δημοσίευμα της εφημερίδας ΧΑΡΑΥΓΗ που ούτε λίγο ούτε πολύ τον κατηγορούσε για «χυδαιότητα και αντιδεοντολογική συμπεριφορά!!!!»Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο η αντιπαράθεση με την ΧΑΡΑΥΓΗ ξεκίνησε όταν τον προηγούμενο μήνα, ο παρουσιαστής σχολίασε χιουμοριστικά πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ

Αυτό δεν πολυάρεσε στην Διευθύντρια – Αρχισυντάκτρια Ανδρούλα Γκιούρωφ η οποία και τηλεφώνησε σε διευθυντικό στέλεχος του ΣΙΓΜΑ μιλώντας για λίβελο του δημοφιλή παρουσιαστή. Παρότι ο Δημόπουλος ενημερώθηκε άμεσα για το τηλεφώνημα της κ. Γκιούρωφ δεν έδωσε συνέχεια στο θέμα με αποτέλεσμα την περασμένη Παρασκευή η εφημερίδα ΧΑΡΑΥΓΗ να επανέλθει, γράφοντας πως οι τελευταίοι που πρέπει να κατηγορούν (!!!) την ΧΑΡΑΥΓΗ είναι οι εργαζόμενοι του ΔΙΑ επειδή ο Δημόπουλος εμφανιζόταν στην εκπομπή του με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ όταν η ομάδα έπαιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ!!! Δευτέρα πρωί ο Δημόπουλος απάντησε πως όχι μόνο είχε φορέσει και φανέλα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ όταν αυτή έπαιζε Τσάμπιονς Λίγκ αλλά φέτος θα φορέσει και φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αν αυτή πάει Ευρώπη. ότι χαίρεται με τις επιτυχίες Κυπριακών ομάδων και απολογήθηκε στην ΧΑΡΑΥΓΗ αν αυτό την ενοχλεί…

Η ΧΑΡΑΓΑΥΓΗ όμως επανήλθε δριμύτερη σήμερα με παραπολιτικό άρθρο στην 5η σελίδα της και τίτλο «Η Χαραυγή, οι πολιτικές πρακτικές και ο κ. Δημόπουλος. Ο δημοφιλής δημοσιογράφος, το ανάγνωσε καυτηριάζοντας τα επίμαχα σημεία που τον ήθελαν «χυδαίο και αντιδεοντολόγο» και απάντησε με τον πλέον καυστικό τρόπο.Από εκείνη την ώρα όλη η Κύπρος μιλά γι αυτή την απάντηση, που oμολογουμένως αφήνει εκτεθειμένη ανεπανόρθωτα την ΧΑΡΑΥΓΗ. Μάλιστα τους είπε και την απίστευτη ατάκα "Αν σας τρώει... ξύστε τον"

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ
http://www.youtube.com/watch?v=4FrIJ6e99Ew&feature=player_embedded

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

στην επιστολη που εστειλε στην ενωση συντακτων (και φροντισε να διαδωθει παντου) ο ΚΥΡΙΟΣ Μακαριος Δρουσιωτης επανηλειμενα αποκαλει τον κυριο Ξενοφωντος ως 'διαχειριστη του μπλογκ".
ο γενικος εισαγγελεας σε τηλεοπτικες προχθεσινες τους δηλωσεις τονισε οτι καμια υποθεση δεν στοιχειο θετειτε και καμια ενδειξη η αποδεικτικο στοιχειο υπαρχει που να συνδεει τον κυριο Ξενοφωντος, με τη διαχειριση του μπλογκ. Η αστυνομια ,αφου κανενα στοιχειο δεν υπαρχει που να συνδεει τον κυριο Ξενοφωντος με την διαχειριση του μπλογκ, δεν εχει προβει ακομα σε καμια κατηγορια. Ο ΚΥΡΙΟΣ Δρουσιωτης στην επιστολη του οχι μονο κατηγορει τον κυριο Ξενοφωντος οτι ειναι ο διαχειριστης αλλα τον δικαζει και βγαζει και αποφαση αφου επανειλημενα τον αποκαλει "ο διαχειριστης". Σε μια κοινονια οπου το ποινικο δικαιο προνοει οτι ο καθε πολιτης ειναι αθωος μεχρι αποδειξεως του αντιθετου, ποσο μαλλον ο κυριος Ξενοφωντος ο οποιος δεν κατηγορειται για τιποτα αφου δεν υπαρχει κανενα στοιχειο που να τον συνδεει, τι προσπαθει να πετυχει ο ΚΥΡΙΟΣ Δρουσιωτης αποκαλωντας επανηλημενα τον Ξενοφοντως ως "διαχειριστη". Περα απο παραπονουμενος ειναι πλεον και εισαγγελεας , και κατηγορος, και αστυνομικος και δικαστης?

και βεβαιως απο την συμπεριφορα αυτη προκυπτουν τα ακολουθα ερωτηματα-

1.Δηλαδη αν σημερα ο οποιοσδηποτε πολιτης παει στην Αστυνομια και καταγγειλει τον Μακαριο Δρουσιωτη η τον Μιχο Παπαπετρου σαν τους εμπνευστες και υπευθυνους για την αναρτηση του επιμαχου σχολιου, με σκοπο να δημιουργησουν προβοκατσια (παλια τους τεχνη κοσκινο) και προβληματα στον κ.Ξενοφωντος (ασχετο οτι τελικα η κοινονια τους εφτυσε και εγινε μπουμεραγκ η ολη υποθεση), η αστυνομια θα προβει σε παρακολουθηση των Ι.Ρ τους και κατασχεση των υπολογιστων τους????

2. Πως και με ποια μαρτυρια-κριτηρια στοχοποιηθηκε ο κυριος Ξενοφωντος? Με ποια κριτηρια-στοιχεια ζητηθηκε η αρση του απορρητου του Ι.Ρ του συγκεκριμενου πολιτη? Τι στοιχεια ειχε (αν ειχε) η αστυνομια για να ζητησει την αρση του απορρητου του συγκεκριμενου πολιτη?

3. Για ποιο λογο η αστυνομια κυνηγησε τον φερωμενο "διαχειριστη" και οχι αυτον που εγραψε το επιμαχο σχολιο?

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ,χωρις ιχνος εμπαθειας η προθεσης αντιπαραθεσης. Απαντησεις ψαχνει η κοινονια των πολιτων. Για οσους εχουν δεικτη νοημοσυνης περισσοτερο απο πιθηκο (ο μεταξενιος παραδεχτηκε οτι δεν εμπιπτει στην ομαδα αυτη).

Μαγκες μην ασχολειστε με τον γελοιο κερατοφορο απο την Αχνα, αφηστε το ανεκδοτο να λεει ανεκδοτα.!!!!! μην του απαντατε.
να ξεκαθαρισω οτι δεν επιθυμω ουτε εγω να παθει οποιοδηποτε κακο ο κυριος Δρουσιωτης ,του ευχομαι υγεια και μακροημερευση.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ.

Έχουν φτάσει σε απίστευτα στάδια φασισμού, κάθε μέρα νέα περιστατικά φίμωσης και λογοκρισίας.

Τώρα το νέο θύμα είναι ο Δημόπουλος! Άκου εκεί να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ την απόλυση του η Γκιούρωφ!!! ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ;;; Γιατί δεν ανέχεσαι την αντίθετη άποψη κυρία μου;

Αντιλαμβάνεσαι πως ζούμε σε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; Ξέρετε τι σημαίνει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;; Θα μάθετε ποτέ πως στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ υπάρχει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ;;;

ΥΓ - ΚΥΡΙΕ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

εμερσον, πενταρογιωρκε, αιαντα, κηρυκα, κουιζναιτ, ρηγα, μαγγανοπηγαδε, πελασγε, μαγγανοπηγαδε, ειστε διχοτομιστες, τουρκοι, τουρκοκυπριοι, προδοτες, τουρκοπροσκυνημενοι, πρακτορες των αγγλων, πρακτορες των τουρκων, κιστιμενοι ακομα απο την εκλογη αριστερου προεδρου, πληρωμενοι του νικου, πληρωμενοι του δηκο, πληρωμενοι του τομμυ, η απλως βλακες και ανιδεοι? (ερωτηση - παγιδα, το τελευταιο συμεριλαμβανει ολα τα αλλα)

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

μανα μου ρε η μεταξενια σε παροξυσμο. μα που εισαι μιχο να υπερασπιστεις αυτους που βριζονται και να καταδικασεις την μεταξενια που βριζει?
συχωρεμενη μεταξενια, σιγουρα τα ψυχολογικα που σου δημιουργησε το γεγονος οτι πρεπει να ζησεις μια ζωη με τουντο ονομα ειναι ασηκωτα. εν πηραζει μεταξενια μου εκτονωθου κουκλιτσα μου,

Unknown είπε...

Το ότι η αστυνομία έδρασε σαν άγγλος κατακτητής στις εποχές του 55 προκαλεί σοκ και καταδικάστηκε από τον κάθε δημοκρατικό πολίτη . Το ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι οι οποίοι θεωρούν ότι η αστυνομία του κράτους έδρασε σωστά και επεφυμούν φωνάζωντας στα σχόλια τους ΦΥΛΑΚΑ προκαλεί τρόμο για το τι μπορεί να ακολουθήσει .. Η αστυνομία που την διοικεί εδώ και ένα χρόνο ένας ισοβίτης κατάδικος παίζωντας την μια κρυφτούλη με την υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών και από την άλλη να οργανώνει την κλοπή της σορού ενώς τέος Προέδρου για ακόμα μια φορά δεν τιμωρείται αλλά δικαιολογείται !! Απορώ επίσης αν το σχόλιο του φίλου Αίαντα μπορεί να θεωρηθεί σαν απειλή για την σωματική ακεραιότητα ενώς ανθρώπου που ακόμα δεν καταδικάστηκε (η ακόμα καλύτερα δεν βρέθηκε κατηγορία!!). Παρόλα αυτά δεν χρειάζεται να ανυσηχεί γιατί ο ίδιος διαφοροποιεί την στάση του από το blog άρα και δεν κινδυνεύει !! Η ίσως όχι ?? Κύριοι της αστυνομίας αυτό το είδατε?? Δεν συμφωνώ πάντα με όσα γράφει το blog ίσως κατα καιρούς τα βρίσκω υπερβολικά αλλά μποστά στην φίμωση του κάθε ανθρώπου που διαφωνεί και το εκφράζει δημόσια με όποιονδήποτε τρόπο δεν μπορώ να μείνω αδιάφορος .. Ακόμα και αν οι συγκεκριμένοι διαχειρηστές δεν θέλουν να αποκαλύψουν την ταυτότητα τους είναι επιλογή τους και πρέπει να είναι σεβαστή!! Τι θα είναι το επόμενο βήμα να ψηφίζουμε με παρουσία κυβερνητικού εκπροσώπου?? Τα blogs δημιουργήθηκαν για ακριβώς αυτό το λόγο και είτε μας αρέσει είτε όχι αποτελούν πραγματικότητα ! Να θυμίσω ότι σε πολλές χώρες του κόσμου οι ίδιες οι κυβερνήσεις δημιουργούν τέτοια blogs για να δώσουν στον πολίτη να εκφράσει την γνώμη του όποια αυτή και αν είναι.. και κυρίως χωρίς τον φόβο ότι κάποιος τον παρακολουθεί! Αγαπητέ φίλε Αίαντα δεν ξέρω σε ποιο σχολείο σε δίδαξαν την μορφή Δημοκρατίας την οποία υποστηρίζεις και προσεχτικά έτρεξες να μας την διαφημίσεις αλλά σου συνειστώ να ανατρέξεις ξανά στα παλιά σου βιβλία για να μην πω πάλι πίσω στο δημοτικό και που ξέρεις ίσως υπάρχει ελπίδα και για σένα ....

Ανώνυμος είπε...

Ενημερωτικά

Τo «απόρρητο» των blogs με κατάληξη σε .com, καλύπτεται απ΄την Αμερικανική νομοθεσία και όχι την ευρωπαϊκή διότι η google πολύ απλά είναι αμερικανική εταιρεία. Η Αμερικανική νομοθεσία προβλέπει ρητά πως «δεν επιτρέπεται να γίνει άρση του απορρήτου λόγω συκοφαντικής δυσφήμισης». Αν ο εισαγγελέας που το χειρίζεται κρίνει ότι δεν πρόκειται για συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά για πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα (όπως είναι ο εκβιασμός) ΜΟΝΟ TOTE γίνεται άρση.

Στις ΗΠΑ, οι bloggers προστατεύονται από το πρώτο άρθρο του Συντάγματος, που δίνει σε όλους "το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου. To 2006, το Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας γνωμοδότησε ότι οι bloggers "δεν θα διώκονται ποινικά αν ο διαδικτυακός τους τόπος φιλοξενεί σχόλια αναγνωστών που είναι συκοφαντικά προς τρίτα πρόσωπα." Λίγο αργότερα μάλιστα το ίδιο δικαστήριο αναγνώρισε και το δικαίωμά τους "να μην αποκαλύπτουν τις πηγές τους".

Aντρέας Αντρέου είπε...

Μαρκος Μεταξοπουλος εσύ και ο ΑχαΠατριώτης πάσχετε από άκρατο Δονκιχωτισμό και μόνο δια της ιατροφαρμακευτικής περιθάλψεως θα ήταν δυνατό να το ξεπεράσετε.

Ο Αχαπατριώτης είπε σε άλλο σχόλιο του ότι πήγατε και στρατό. Για πέστε μας , σε ποιάς χώρας το σύνταγμα και νόμους ορκιστήκατε ? Μήπως της Δ.Δ.Ο. του ΑΥΝΑΝΙΣΤΑΝ ?

Μήπως μετά από την πλύση ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ που δεχθήκατε συρρικνώθηκε ο εγκέφαλος σας και ξεχάσατε τον όρκο που δώσατε υπέρ πίστεως και πατρίδος?

Ελπίζω την επόμενη φορά να είναι τους δικούς σας πατέρες που θα σκοτώσουν , να είναι οι γυναίκες σας οι αδελφές σας που θα βιαστούν από τους μεγάλους αδελφούς σας και να αγνοούνται οι δικοί σας αδελφοί.!!!!!!!!
Και μια ακαδημαϊκή ερώτηση προς κάθε υπέρμαχο του ΑΥΝΑΝΙΣΤΑΝ.: ΑΜΑ ΒΙΑΣΩ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ Ο ΕΚΛΕΧΤΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΑΣ?

Και το τσεκούρι και φωτιά στους τουρκοπροσκυνημένους του Μέγα Θεόδωρου δεν το ασπάζομαι καθόλου μα καθόλου, γιατί εγώ λέγω ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΝΟΒΑΜΒΑΚΟΥΣ !!!!!!!!

Και μαθήματα πατριωτισμού δεν δέχομαι από θρασύδειλους και δοσίλογους.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΣΜΕΝΑ ΑΡΝΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ.
«Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος»
Ν. Καζαντζάκης

arxiepiskopos είπε...

Να σας χέσει κάποιος στο σημείο που φτάσατε,καταρίφκει τα κότσιρα!Υπομονή ακόμα τρία χρόνια.Και μετά βγάζετε πρόεδρο.Και μετά...ξυπνάτε!

Aντρέας Αντρέου είπε...

Δεν ντρέπεσαι ,Κοτζάμ arxiepiskopos να λες τέτοια λόγια?Μη ΜΑΓΑΡΙΖΕΙΣ το στόμα σου με τέτοια λόγια. Κι εμένα δεν με πειράζει αν ο πρόεδρος είναι δεξιός , αριστερός η κεντρώος.Τούρκος να μην ΕΙΝΑΙ. Γι αυτό και δεν είμαι αρνί. Είμαι ένας σκεπτόμενος άνθρωπος που δεν ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ.
Και μόνο εκεί που υπάρχουν ΔΟΓΜΑΤΑ ανθεί και η πνευματική τρομοκρατία. Και τα δόγματα υπάρχουν κατά κόρον στις θρησκείες και στα κατάλοιπα του Κομμουνισμού.



«Υπάρχει πνευματική τρομοκρατία. Τα μεγάλα ονόματα ή οι μεγάλες φίρμες ασκούν ένα είδος τρομοκρατίας. Οταν ένα όνομα είναι πολύ μεγάλο, ο κοινός αναγνώστης ή ο κοινός ακροατής ή ο κοινός θεατής διστάζει να σχηματίσει γνώμη. Αν διαφωνεί αισθάνεται ότι είναι βλάκας. Σκέφτεται ότι για να το λένε οι άλλοι έτσι θα είναι».

Αυτά τα λόγια του Παύλου Μάτεσι μου θυμίζουν κάτι θρασύδειλα και άβουλα πλασματάκια που όλο ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ πέρα – δώθε μολύνοντας τον δύσμοιρο τόπο μας με τις ΜΑΓΑΡΙΣΙΕΣ τους.
Φωνάξτε τον μπόγια να τους πάρει από δω !!!!!!

arxiepiskopos είπε...

Πρρρρρρρ!!!

Aντρέας Αντρέου είπε...

Προτιμώ αυτή τη διάλεκτο σου , από τα ανούσια ανέκδοτα και αστεία σου. Τώρα είσαι πιο σοβαροφανής . Άντε, και από αύριο να σου μάθουμε και την αλφαβήτα

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

"Ελπίζω την επόμενη φορά να είναι τους δικούς σας πατέρες που θα σκοτώσουν , να είναι οι γυναίκες σας οι αδελφές σας που θα βιαστούν από τους μεγάλους αδελφούς σας και να αγνοούνται οι δικοί σας αδελφοί.!!!!!!!!"

ταδε εφη πελασγος. τα σχολια στους ελευθερα σκεπτομενους ανθρωπους.

Aντρέας Αντρέου είπε...

Μαρκος Μεταξοπουλος το ήξερα ότι θα πονέσει και επί σκοπού είχα γράψει αυτό το κομμάτι. Κοίταξε τι είχες γράψει στις 6.31.
Και όπως είπα
μαθήματα πατριωτισμού δεν δέχομαι από θρασύδειλους και δοσίλογους.
Κατέχω τα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
Η πρόκληση – πρόσκληση μου (12 Μαΐου 2010 1:52 μ.μ.)
για επωνυμία και για το δημόσιο I.Q. test από όλους ισχύει.

Και κρίνοντας από τα γραφόμενα σου , θα πατώσεις στα σίγουρα

Aντρέας Αντρέου είπε...

Μαρκος Μεταξοπουλος φαίνεται ότι είσαι πολύ επιλεκτικός γι αυτό το ξαναγράφω;
Είμαι ένας σκεπτόμενος άνθρωπος που δεν ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ.
Φαίνεται βλέπεις , διαβάζεις και κατανοείς αποσπασματικά και επιλεκτικά.
Και συ αύριο μάθημα για την αλφαβήτα

Patridas είπε...

Μεταξοπουλε βαλε με τσιε μενα μεστους εναντιον σας..... Πολυ απλα γιατι:

"Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου,
κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη,
κανένας, γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου.
Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη!"

Εν θα σας περασει να μας ιξηλειψετε...

Unknown είπε...

Emerson άλλα ισχύουν στην Αμερική και άλλα στην Ευρώπη. Διάβασε παρακαλώ αν έχεις χρόνο το πιο κάτω-

http://law.wlu.edu/deptimages/Law%20Review/62-2VanBlarcum.pdf