ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ...ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010


Η πνευματική τρομοκρατία συνεχίζεται.


Κι εμείς, η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο θα κάνουμε τα πάντα για να ενημερώνουμε τον κόσμο για τις πρακτικές του καθεστώτος.


Αυτού του βαθύτατα αντιδημοκρατικού καθεστώτος, που όχι μόνο δεν μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο, όχι μόνο δίνει γη και ύδωρ στον κατακτητή της μισής πατρίδας μας, αλλά απειλεί, εκβιάζει, συλλαμβάνει, κάνει κατασχέσεις, παρακολουθεί!


Καταγράψτε τα καινούρια κρούσματα:


  • Η αρχισυντάκτης της Χαραυγής, ζητά την κεφαλή του Π.Δημόπουλου, συντάκτη του SIGMA, ζητώντας την απόλυσή του από τους εργοδότες του, γιατί τόλμησε να κάνει κάποια αστεία ο άνθρωπος. Προφανώς οι σταλινικοί, δεν έχουν χιούμορ (σημειώστε ότι ούτε ο Πατερούλλης είχε χιούμορ)




  • Σύμφωνα με δήλωση σοκ του έγκριτου δικηγόρου και τέως δικαστή του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ.Λουκή Λουκαϊδη, επίκειται μαζική προσφυγή πολιτών στο δικαστήριο επειδή παρακολουθούνται.


Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!


Χθες το θύμα ήταν ένας δικηγόρος, σήμερα το θύμα είναι ένας δημοσιογράφος...αύριο μπορεί να είσαι εσύ!


ΕΜΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΑΝΤΙΣΤΕΚΌΜΑΣΤΕ!


ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ

28 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανοικτή πρόσκληση προς δέκα επώνυμους, πλούσιους, θρησκευτικούς και πολιτικούς ταγούς, γνωστούς για την "εθνική" τους ευαισθησία και το ενδιαφέρον τους για την επιβίωση του Ελληνισμού στην Κύπρο. Τυχερούς δηλαδή που τους έλαχε η αναπάντεχη ευκαιρία να αποδείξουν και στην πράξη τα φιλελληνικά τους αισθήματα. Εδώ! Ενώπιον Θεού και ανθρώπων.
Πρός,
Μακαριώτατο Χρυσόστομο Β,
Πανιερώτατο Λεμεσού Αθανάσιο,΄
Πανιερώτατον Πάφου Γεώργιο,
Αξιώτιμο κύριο Νικόλα Παπαδόπουλο,
Αξιώτιμο κύριο Ζαχαρία Κουλία,
Αξιώτιμο κύριο Δημήτρη Συλλούρη,
Αξιώτιμο κύριο Ρίκκον Ερωτοκρίτου,
Αξιώτιμο κύριο Σταύρον Αγγελίδη,
Αξιώτιμο κύριο Γιώργο Λιλλήκκα,
Αξιώτιμη κυρία Ελένη Θεοχάρους,
Αξιώτιμον όποιονδήποτε άλλον κύριο που θα ήθελε να συμμετάσχει και να προσφέρει από το περίσσευμα του, το πιο κάτω ποσόν. Άλλαξα τον κύριο Λυσσαρίδη με τον Πάφου. Ο μεν πρώτος δεν είναι και τόσο πλούσιος ο δε δεύτερος έχει και τα λεφτά αλλά και την υποχρέωση λόγω σχήματος.

Ήρθε σε γνώση μου η τραγική κατάσταση εφταμελούς Ελληνικής οικογένειας από αγαπημένο νησί της Ελλάδας, της οποίας ο προστάτης πατέρας παραμένει άνεργος εδώ και αρκετούς μήνες λόγω του ότι για τη θέση εργασίας που κατείχε προτιμήθηκε ο φθηνότερος Πολωνός.
Το μόνο έσοδο της οικογένειας είναι κάπου 700 ευρώ βοήθεια από το κράτος. Με αυτό το ποσό πρέπει να πληρώνει ενοίκιο συν νερό ρεύμα κλπ, και να συντηρείται το ζευγάρι και τα πέντε αγοράκια όλα κάτω από τα 14.
Αντιλαμβάνεστε!
Ενώ αν είχαν τουλάχιστον ένα σπίτι;

Σας καλώ λοιπόν εσάς τα δέκα πρόσωπα πιο πάνω αλλά και όποιονδήποτε άλλον, να δώσετε από 20 000 ευρώ ο καθένας για να αγοραστεί ένα σπίτι γι' αυτή την οικογένεια. Είναι πολλά;
Έχω αποκαλύψει την διεύθυνση της οικογένειας σ' αυτό το μπλοκ, για την οποία εγώ είμαι απλά γνωστός και η οποία δεν έχει ενημερωθεί για την παρούσα προσπάθεια μου. Ιδού λοιπόν, πεδίον δόξης λαμπρόν. Από έναν ενεργό πολίτη. Όλα εδώ φανερά.
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

Ανώνυμος είπε...

Άδικα χάνεις τον καιρό σου ρε φίλε, να με συμπαθάς. Δεν θα βάλουν ούτε ένα φράγκο, τουλάχιστον οι παπάδες. Τους άλλους δεν τους ξέρω. Σαλονικιός ων.

Έλληνες,

Γιατί πρέπει εμείς οι φορολογούμενοι να πληρώνουμε, μέσω των φόρων μας, τους παπάδες?

Ποιό ακριβώς "εθνικό αγαθό" προσφέρουν εκτός από το να τα παίρνουν σε κηδείες και βαφτίσια?

Με αυτή την λογική γιατί να μην κόβουμε εθνικό μισθό και σε ιμάμηδες κλπ ιερωμένους?

Γιατί δεν φορολογούνται τα έσοδά τους (ούτε από ενοίκια, ούτε από ακίνητη περιουσία, ούτε από τίποτα)?

Γιατί το "άγιον" όρος τελεί υπό ειδικό καθεστώς? Δεν είναι Ελληνική επικράτεια ο Άθως?

Από πότε θάλασσες, εθνικοί δρυμοί, αρχαιολογικοί χώροι και λίμνες έχουν ιδιοκτήτες με οθωμανικά συμβόλαια και χρυσόβουλα?

Γιατί να έχουν το δικαίωμα να ελέγχουν τη παιδεία που δίνει το κράτος στα παιδιά μας, αφού αυτοί έτσι κι' αλλιώς δεν κάνουν παιδιά;

Aντρέας Αντρέου είπε...

Εγώ λέω να δώσουν πρώτα οι θιασώτες του Α(Υ)ΝΑΝΙΣΜΟΥ τα εκατομμύρια που πήραν πουλώντας την πατρίδα και μετά να δώσουν οι φιλεύσπλαχνοι του ΑΚΕΛ , μετά ο Μιρτής και μετά οι υπολοιποι.

στειλε αυτή την παράκληση με συστημένη επιστολή σε παρακαλώ στον κάθε ένα ξεχωριστά.
άμα ανοίξει συγκεκριμένος λογαριασμός για την περίπτωση αυτή ο απλός λαός θα δηλώσει παρών . το ίδιο και μεις.

Πλαστήρας είπε...

Μόνο τα λεφτά της Εκκλησίας τους νοιάζουν.

Λέξη για τα λεφτά που το AKEL έδινε στον Ταλάτ τόσα χρόνια.

Ούτε για τα λεφτά που δίνονται κάθε χρόνο στους Τ/Κ και τους πολιτικούς πρόσφυγες.

Ούτε για τα λεφτά που παίρνει ο Μιλτιάδης Νεοφύτου μέσω "προσφορών".

Ούτε πως ο Κύκκου τους έδωσε στο κράτος ΜΟΥΧΤΙΝ γην για την οδό Μετοχίου.

Από τέτοιο Καθεστώς όμως τί να περιμένεις;

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

πελασγε, μενεις σε καθεστως και καταπιεζεσαι. κατι αλλο να προσθεσεις?

Aντρέας Αντρέου είπε...

Μα αγαπητέ Μαρκος Μεταξοπουλος ρώτα και τον Ξενή , τη σύζυγο του και τον Παναγιώτη να σου πουν για το Σταλινικό καθεστώς. Φυσικά όλη η Κύπρος και Ελλάδα πλην του ΑΚΕΛ ,που καταδίκασαν ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι κάτοικοι άλλου πλανήτη.

Aντρέας Αντρέου είπε...

“Αιδώς Αργείοι”

Πενταρόγιωρκος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πενταρόγιωρκος είπε...

Ξεμασκαρευτή... Ας "ξεμασκαρέψουμε" και μερικούς άλλους...

Ανοικτή πρόσκληση προς δέκα επώνυμους, πλούσιους, λαϊκούς και πολιτικούς ταγούς, γνωστούς για την "λαϊκή"τους ευαισθησία και το ενδιαφέρον τους για την επιβίωση του Λαϊκισμού στην Κύπρο.

Τυχερούς δηλαδή που τους έλαχε η αναπάντεχη ευκαιρία να αποδείξουν και στην πράξη τα φιλολαϊκά τους αισθήματα. Εδώ! Ενώπιον Λαού και προλετάριων.

Πρός,

Μακαριώτατο Δημήτρη Χριστόφια,
Πανιερώτατο Λεμεσού Ανδρέα Χρίστου,
Πανιερώτατη Λευκωσίας Ελένη Μαύρου,
Αξιώτιμο κύριο Μιλτιάδη Νεοφύτου,
Αξιώτιμο κύριο Μάριο Καρογιάν,
Αξιώτιμο κύριο Άντρο Κυπριανού,
Αξιώτιμο κύριο Σταύρο Ευαγόρου,
Αξιώτιμο κύριο Στέφανο Στεφάνου,
Αξιώτιμο κύριο Μιχάλη Παπαπέτρου,
Αξιώτιμη κυρία Πρωταθλήτρια Ομόνοια,
Αξιώτιμη κυρία ΛΟΕΛ,
Αξιώτιμο κυριάκι Λαϊκό Καφεκοπτείον,

Αξιώτιμον όποιονδήποτε άλλον κύριο που θα ήθελε να συμμετάσχει και να προσφέρει από το περίσσευμα του, το πιο κάτω ποσόν. Άλλαξα την κύρια ΕΔΟΝ με την ΛΟΕΛ. Η μεν πρώτη δεν είναι και τόσο πλούσια (αναλογικά) η δε δεύτερος έχει και τα λεφτά αλλά και την υποχρέωση λόγω σχήματος.

Ήρθε σε γνώση μου η τραγική κατάσταση εφταμελούς (λαϊκής) οικογένειας Καλαμαράων από αγαπημένο νησί του Ξιπετσισμένου Κουρκουτά, της οποίας ο προστάτης πατέρας παραμένει άνεργος εδώ και αρκετούς μήνες λόγω του ότι για τη θέση εργασίας που κατείχε προτιμήθηκε ο φθηνότερος Πολωνός.

Το μόνο έσοδο της οικογένειας είναι κάπου 700 ευρώ βοήθεια από το κράτος. Με αυτό το ποσό πρέπει να πληρώνει ενοίκιο συν νερό ρεύμα κλπ, και να συντηρείται το ζευγάρι και τα πέντε αγοράκια όλα κάτω από τα 14.

Αντιλαμβάνεστε!
Ενώ αν είχαν τουλάχιστον ένα σπίτι;

Σας καλώ λοιπόν εσάς τα λαϊκά πρόσωπα πιο πάνω αλλά και όποιονδήποτε άλλον, να δώσετε από 20 000 ευρώ ο καθένας για να αγοραστεί ένα σπίτι γι' αυτή την οικογένεια. Είναι πολλά;

Έχω αποκαλύψει την διεύθυνση της οικογένειας σ' αυτό το μπλοκ, για την οποία εγώ είμαι απλά γνωστός και η οποία δεν έχει ενημερωθεί για την παρούσα προσπάθεια μου. Ιδού λοιπόν, πεδίον δόξης λαμπρόν. Από έναν ενεργό πολίτη. Όλα εδώ φανερά.
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

ΥΓ - ΚΥΡΙΕ ΜΑΓΑΡΙΕ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ (ΟΥΤΕ Ο "ΞΕΜΑΣΚΑΡΕΥΤΗΣ" ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ) ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ. ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ Η ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.

Unknown είπε...

Ημαρτον Θεε μου. Τι ποιο ασχχημο πραμα να θωρεις καρτζζζι σου πουρνο πουρνο τον ΔΡΑΚΟΥΛΟΜΗΤΣΟΤΑΚΟ δηλαδη τον Μεοωδοτη Παπαπετρου. Ειδα τον καρτζζι μου πρωι πρωι τζαι εκοπειν η χολη μου. Εντα χαρκιεστε ετζαι αντεχεται ετσι συναπαντημα πρωι πρωι. Εφοηθηκα οτι ηταν να με συναξουν τζαι μενα εγλυπαρα την ομως προς το παρον....

Ως παρατζει κοπελια . Οσο παμεν...

Unknown είπε...

Επί Χριστόφια η πρώτη αμερικανική αλυσίδα εστιατορίων στα κατεχόμενα
Αποδελτιώθηκε στον «Εμπροσθοφύλακα» στις 13 Μαίου 2010 Σχόλιο Συντακτικής Ομάδας: Το γνωστό κλασσικό εστιατόριο «Johnny Rockets» ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του σήμερα στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. Πρόκειται για το πρώτο αμερικάνικης αλυσίδας εστιατόριο που εγκαινιάζεται στα κατεχόμενα, γιατί όταν γίνονταν παρόμοιες προσπάθειες στο παρελθόν, η Κυπριακή Δημοκρατία αντιδρούσε και παρέμβαινε μέσω της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Κύπρο. Αυτή τη φορά, όμως, δεν υπήρξαν ούτε αντιδράσεις, ούτε παρεμβάσεις. Φαίνεται ότι η «Johnny Rockets» πήρε πρέφα την ευελιξία του Προέδρου της Δημοκρατίας και εκμεταλλεύεται το ελεύθερο πεδίο, που απλόχερα τους δίνει.

Αντιλαμβάνεται κανείς τον οικονομικό και πολιτικό αντίκτυπο που θα έχει μια κλιμάκωση τέτοιων οικονομικών δραστηριοτήτων στα κατεχόμενα, και τι σημαίνει αυτό για το νόμιμο τουριστικό προϊόν στις ελεύθερες περιοχές…

Unknown είπε...

ΣΟρυ ρε κοπελια καλημερα εν ειπαμε...

Αα τζαι προς τον Δροπη λεω οτι εθελουμε το κακο του τζαι ουτε υποκινουμε κανενα εκουσια η ακουσια να του καμει χαρμφουλ θινκς

John είπε...

Παιδιά Καλημέρα.
Δυστυχώς τούτους εβάλαμεν τξιαμέ, τούτοι μας αξίζουν. Μπράβο μας. Καί εις ανώτερα.....Εθέλαν μου αλλαγήν μισσημου. Ετα τζιαμέ βουνάρι.

ξανά καλημέρα σας.

christodl είπε...

Είδα τον έγκριτο δικαστή Λουκαίδη προψές στο ΡΙΚ και έφριξα .Είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να μας εκπρωσοπούσε στο συμβούλιο της Ευρώπης για τόσα χρόνια.Μετά περιμένουμε να μας καταλαβαίνουν οι Ευρωπαίοι.Είδαν μας,ακούσαν μας και έφριξαν!
Μήπως είναι καιρός οι αντίκες της πολιτικής και της εκκλησίας που μας ταλαιπώρούν 60 και τόσα χρόνια να μαζευτούν στο καβούκι τους για να δει και αυτός ο τόπος καμιά ασπρη μέρα.

John είπε...

Αγαπητέ christodl, Πρός το παρόν θορούμεν ουλλοι ΚΟΤΣΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ....

patriotis είπε...

Aianta

ανακαλύψατε και πάλι δευτερη την ταχινοπιττα, ΜΠΡΑΒΟ σας! οπως πάτε σε 10 χρόνια θα ανακαλυψετε και την τυροπιττα. Τι μας λες ρε ποιητη σήμερα? οτι η Ροκετς ανηξαν εστιατόρια στα κατεχομενα? και οτι χανουμε λεφτα η οικονομια μας?????? Κυριε ελεησον πιον μαζι σας.

εδώ αναγνωρίστηκε απο το ΕΔΑΔ οι "επιτροπή αποζιμιωσεων των τουρκων" πιθανον να αναγνωριστουν και τα λιμάνια, ξέρεις τι σημαινει αυτο? εαν επιτραπει το απευθειας εμποριο σημαινει αυτοματα οτι αναγνωριζονται τα ακολουθα απο το ψευδοκρατος

1 υπηρεσιες τελωνειων τους
2 υπηρεσια ΦΠΑ τους
3 υγιονομικες υπηρεσιες που θα ελενχουν τα προιοντα τους
4 κλπ κλπ κλπ

βασικά αναγνωριση του ψευδοκρατους ......βασικα ΤΟ ΤΕΛΟΣ
η απολυτη καταστροφη

και εσεις καθεστε και φραφετε για εστιατορια? ποσο τυφλοι ειστε τελικα? βλεπετε που καιγετε ενα δεντρο και κλαιτε για το δεντρο αντι να κλαιτε για το δασος που θα καει.......για αυτο εγω φωνάζω οτι η λύση ομοσπονδιας ειναι μονοδρομος ......

Unknown είπε...

και ολα αυτα ρε ηλιθιε με την ανοχη του σχχχοιρου τζαι της κυβερνησης του.... Ολα επι διακυβερνηση χριστοφια...

Ναι αυτο προσπαθειτε να κανετε . τα λεπουλατε ολα για να δημιουργησετε το ηλιθιο επιχειρημα πως η ομοσποδια(συνομοσπονδια σας )ειναι μονοδρομος.

Και γιατι ρε ποιητη ειναι μονοδρομος??? Τοσο πορωμενοι ειστε ? τοσο χοντρα τα εχετε παρει???

Να σου δωσω ακομη μια επιλογη. Φυγεται πηγενεται στα κατεχομενα και ελατε τοτ ενα συζητησετε μρ την νομιμη Κυβερνηση της Κυπριακης Δημοκρατιας. Με την υποχωρητικοτητα σας ειμαι σιουρος πως θα τα βρουμε σε ολα... Αντε αη σιχτης στα κατεχωμενα περκει σωθεο οτι σωζεται

Unknown είπε...

φατω και αυτο στην φαπα σκατο προδοτες ...
Αυτο που κανετε ειναι το θελημα της Τουρκιας που δεν ειναι αλλο απο το διαλυθει η Κυπριακη Δημοκρατια μηπως και καμφθουν οι αμυνες του λαου.
Ολα τα διαλυετε με γοργους ρυθμους. Απο την οικονομια, το εθνικο και τους κοινωνικους ιστους του κρατους...
Καιρος να αποχωρησετε οικειοθελως πριν σκασει ο λαος και εξαντκηθουν οι ανοχες του...

Στο κατώφλι της επιτήρησης από την Κομισιόν βρίσκεται η κυπριακή οικονομία


Λευκωσία: Τον κίνδυνο μεγαλύτερων ελλειμμάτων βλέπει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά την αξιολόγηση του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης που κατέθεσε η Κύπρος αν δεν ληφθούν ποιοτικά μέτρα. Με τις κοινοτικές επισημάνσεις και την αξιολόγηση του Προγράμματος στην ουσία ενεργοποιείται και η διαδικασία εναντίον της Κύπρου περί υπερβολικού ελλείμματος, κάτι που έχει γίνει για 13 χώρες της Ευρωζώνης και η οικονομία οδεύει επίσημα προς επιτήρηση.

Η υπέρβαση του ελλείμματος πάνω από το 3%, επισημαίνεται, δεν είναι προσωρινή και ο δείκτης του δημόσιου χρέους προβλέπεται να υπερβεί την τιμή αναφοράς του 60% του ΑΕΠ το 2010.

Unknown είπε...

ΣΑς ΣΥΧΑΘΗΚΑΜΕ ............. ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ... ΡΟΥΦΚΙΑΝΟΙ ΛΙΝΟΒΑΜΒΑΚΟΙ

John είπε...

Απο τη ΣΗΜΕΡΙΝΗ σήμερα.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ (Πρόεδρος της
Δημοκρατίας)

«Η παγκόσμια ιστορία διδάσκει ότι οι
λαοί που αγωνίστηκαν ενωμένοι Kατάφεραν τελικά να δικαιωθούν».

ΑΡΑ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ....

Πλαστήρας είπε...

Ενώ για την Ανδρούλλα christdl που είναι Επίτροπος της ΕΕ, δεν έχεις να πεις τίποτα! Τουλάχιστον αυτή να μου πεις δίνει δουλειά στα κομμωτήρια των Βρυξελλών.

Unknown είπε...

Δεν θα ησυχασουν αν δεν αποδομησουν την Κυπριακη Δημοκρατια. Εξαλου ποτε δεν αγαπησαν την Κυπρο , εστω και αν κουλιαντιριζουν το κρατικο συμβολο μεστα γηπεδα κατι το οποιο αποδεικνυει μια φορα τον λαικισμο τους και την καπηλευση αξιων, αγωνων και ανθρωπων. Αυτοι παντα μισουσαν την Κυπρο και τωρα τους δθνετε η ευκαιρια να την ΔΙΑ-ΛΥΣΟΥΝ . Στοχος τουσ η δημιουργια Κομματικου Κρατους ενεχηρο στην εταιρειοκρατια.

ΣΑΣ ΣΥΧΑΘΗΚΑΜΕ.............

Διόσκουρος είπε...

Βρε Μάρκος Μεταξόπουλος, σχολίασε τη στάση της Χαραυγής, τους προστάτες του Λαϊκού Κινήματος, που ζητά την απόλυση εργαζομένων. Αν σε δυσκολέφκω εν πειράζει. Μεν απαντήσεις.

Aντρέας Αντρέου είπε...

patriotis όπως ΔΕΝ έχεις την παραμικρή γνώση για το ψευδώνυμο σου , δεν έχεις επίγνωση των όσων λες και δυσκολεύεσαι να κατανοείς τα αυτονόητα και τα ευκόλως εννοούμενα. Ξαναδιάβασε το σχόλιο του ΑΙΑΝΤΑΣ και θα σου κάνω διαγώνισμα μετά.
Το ΕΔΑΔ αναγνώρισε την επιτροπή αποζημιώσεως των Τούρκων ως την Κατοχική Δύναμη και όχι επιτροπή του ψευδοκράτους. Φυσικά αυτή η απόφαση δεν ήταν ότι καλύτερο για μας.
Και η λύση οποιασδήποτε ομοσπονδίας η συνομοσπονδίας δεν είναι μονόδρομος γιατί υπάρχουν και άλλες επιλογές και δε νομίζω να φτάσαμε στο σημείο να λέμε ότι βρισκόμαστε “Μεταξύ σφύρος και άκμονος” η «το μη χείρον βέλτιστον» .
Και φτάσαμε ως εδώ που φτάσαμε γιατί με την συγκεκριμένη πολιτική του καλού παιδιού διαπράξαμε λάθη επί λαθών και μετατρέψαμε το πρόβλημα της Κύπρου , από ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ σε δικοινοτικό πρόβλημα.

Αγαπητέ John «Η παγκόσμια ιστορία διδάσκει ότι οι
λαοί που αγωνίστηκαν ενωμένοι Kατάφεραν τελικά να δικαιωθούν».
Πολύ σωστό. Εδώ μιλά για λαούς που όλοι είχαν κοινά οράματα και στόχους και απουσίαζαν οι μειοδότες.

Dum spiro spero.
μτφρ: όσο αναπνέω ελπίζω.

Όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι , οι ναινέκοι κοίταζαν το δάχτυλο !!!!!!

arxiepiskopos είπε...

Ο/Η christodl είπε...

Είδα τον έγκριτο δικαστή Λουκαίδη προψές στο ΡΙΚ και έφριξα .Είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να μας εκπρωσοπούσε στο συμβούλιο της Ευρώπης για τόσα χρόνια.Μετά περιμένουμε να μας καταλαβαίνουν οι Ευρωπαίοι.Είδαν μας,ακούσαν μας και έφριξαν!
Μήπως είναι καιρός οι αντίκες της πολιτικής και της εκκλησίας που μας ταλαιπώρούν 60 και τόσα χρόνια να μαζευτούν στο καβούκι τους για να δει και αυτός ο τόπος καμιά ασπρη μέρα. Φίλε μου,ακόμα τούτος εν που τους έξυπνους διχο-Ττομικούς!Φαντάστου οι άλλοι.Μα τι σου λαλώ;Θωρείς τους στο μπλογκ:ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ,ΑΙΑΝΤΑΣ,ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΣ....Το απαυγασμα της ηλιθιότητας μαζεμένο.Εν τυχαία που βάζουν φτιν μόνον ο ένας του άλλου;Παρεμπιπτόντως έμαθε κανένας τα αποτελέσαματα των φοιτητικών στην Αθήνα;

patriotis είπε...

aiantas, 'εχασες την ψυχραιμια σου και έγινες πιο ανορθογραφος απο εμένα, αρχισες να βρίζεις κιόλας. Παικτη μου δεν είσαστε εσείς που μιλάτε για δημοκρατία? αυτή ειναι η δημοκρατία σας να βρίζετε οποιο διαφωνά με εσάς??

σήμερα έισαι ολα τα λεφτά. Οταν εριξες το φταιξιμο στο Χριστόφια επιδή κάνανε εστιατόρια στα κατεχόμενα και μετά είπες ΟΛΑ γίνανε επι προεδριας Χριστόφια,,,,,ε τι να πω , η επιστήμη σηκώνει τα χέρια της μαζί σας!!!!!!!

μπορεί ο Χριστοφιας να σταματήσει ενα ιδιώτη επιχειρηματια απο το εξωτερικο να κάνει δουλιες στα κατεχομενα??? Ο κάθε επιχειρητιας κάνει οτι θελει και να επενδυσει οπου θέλει.........εαν πραγματικά πιστευεις αυτα που είπες σήμερα, και επιδή δεν πιστευω οτι εισαι μικρος σε ηλικία, τοτε είναι πολυ πιθανον να πάσχεις απο ενα σύνδρομο καταδιώξης το οποία σε οδηγα στην σχιζοφρένεια λογο υπερβολικου μισους προς τον Χριστοφια. Εχεις δει ποτε ταινειες του Ροζ Πανθηρα με τον Πητερ Σελλερς? ¨Εχεις τα ιδια συπτώματα με τον Ντραυφους , αυτον τον αστυνομο που μισουσε υπερβολικά τον επιθεωρητη Κλουζο και στο τέλος καταληξε στο ψυχιατριο. Ειναι στην ταινια του Ο Ροζ πανθηρας ξανακτυπα του 1976. Σε συμβουλευω να την δεις να προβληματιστεις μην πάθεις και εσυ τα ιδια.


μια ερώτηση να κάνω....δεν είναι επι προεδριας Τασσου που ανοιξαν τα κατεχομενα? θυμάσε τι είπε ο μεγάλος τοτε?

Aντρέας Αντρέου είπε...

arxiepiskopos είπε... Μα τι σου λαλώ;Θωρείς τους στο μπλογκ:ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ,ΑΙΑΝΤΑΣ,ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΣ....Το απαυγασμα της ηλιθιότητας μαζεμένο.Εν τυχαία που βάζουν φτιν μόνον ο ένας του άλλου;

arxiepiskopos σου το ξαναείπα. Πρέπει να είσαι πολύ περιορισμένης ευθύνης μυαλό για να επιμένεις να ασχολείσαι τόσο πολύ με τόσους πολλούς ηλίθιους μαζεμένους.
Ειλικρινά,είσαι ο ΑΡΧΗΓΟΣ της ηλιθιότητας !!!!!!!!

Ενωμένοι Πολίτες είπε...

Λεμεσίανικο Lobby

Με λύπη μας σας αναφέρουμε ότι η οργάνωση μας "Ενωμένοι Πολίτες" δέχεται αλλεπάλληλα κτυπήματα και απειλές από άτομα του πολιτικού κόσμου.

Εκφραστήκαμε δημόσια για την ύπαρξη του Lobby για την Λεμεσό με πρωταγωνιστές τον Δήμαρχο Λεμεσού, Νεοκλή Συλικίωτη, πρώην Υπουργό Συγκοινωνιών και

έργων Νικολαΐδης, Μάριο Κάραγιαν, και άλλα πολλά στελέχη σε θέσης κλειδιά που παίρνονται αποφάσεις για τα κατασκευαστικά έργα και που θα διανέμονται

τα κονδύλια, και ποίες προσφορές να κατοχυρώνονται. Τα τελευταία 4 χρόνια όλα τα έργα στις άλλες πόλεις έχουν σταλώσει και δεν προχωράνε ενώ στην

Λεμεσό δια μαγείας όλα κυλάνε ρόδινα χωρίς καμία δυσκολία και φυσικά χρήμα άφθονο.

Έτσι η οργάνωση αποφάσισε να στηρίξει με οποιονδήποτε τρόπο, την πληροφόρηση του κόσμου, διότι το εν εξελίξει lobby λειτουργεί εις βάρος των άλλων

πόλεων. Με αυτόν τον τρόπο θα συγκροτηθούν όλες οι φωνές και να ξυπνήσει ο κόσμος να δει τι γίνετε γύρο του.

Θα επανέλθουμε.

Ευχαριστώ.