ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Στη φωτογραφία, το νέο προεδρικό όχημα του κ. Χριστόφια


Ο κ. Πέτρος Παντελίδης, είναι η προσωποποίηση του ήθους και της ανιδιοτέλειας στην κυπριακή κοινωνία. Όσοι τον γνωρίζουν, έχουν να λένε μόνο καλά λόγια γι' αυτόν. Η προσφορά του στα κοινά μάλιστα, ήταν πάντα χωρίς αντάλλαγμα.

Με αφορμή την προσπάθεια φίμωσης της σελίδας μας, έγραψε ένα εξαιρετικό άρθρο που βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Το αναδημοσιεύουμε, με τις ευχαριστίες μας και με μια απορία: γιατί στην πολιτική δε βλέπουμε να κυριαρχούν πρόσωπα, σαν τον Πέτρο Παντελίδη;


Γιατί βλέπουμε να θριαμβεύουν ιδιοτελείς, αλαζόνες, επιδειξιομανείς και εγωπαθείς σαν το Μάριο Καρογιάν;


Διώκουν το ελεύθερο φρόνημα, με παράνομη πράξη

Του Πέτρου Παντελίδη

Το Blog Christofias-watch πήρε αυτές τις μέρες την πρώτη επίσημη αναγνώριση του. Πήρε ένα βραβείο για το σημαντικό του ρόλο, να κρατεί σε εγρήγορση τον πολίτη και να τον προφυλάσσει από την ακατάσχετη προπαγάνδα της εξουσίας. Τον ενημερώνει για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει ο Ελληνισμός της Κύπρου, που αν ακολουθήσει τον κατήφορο στο οποίο τον οδηγούν εκείνοι που θέλουν να κλείσουν το Κυπριακό θα γίνει είδος προς εξαφάνιση.

Το Blog Christofias-watch ξέρει να λέει τα πράματα με το όνομά τους και τα ονόματα των πολιτικών προσώπων με τις απόψεις και τις ενέργειες που τους χαρακτηρίζουν. Μερικές φορές με υπερβολή και υπέρβαση. Καμιά φορά και με ύβρεις για την πολιτική τους πράξη. Οι υπερβολές και οι υπερβάσεις του όμως είναι αμελητέες, μπροστά στις υπερβολές της εξουσίας και τις υπερβάσεις των υποχωρήσεων και των παραχωρήσεων και μπροστά στην ωραιοποίηση της κατοχής. Το να βρίζεις κάποιον για τα λεγόμενα και τις πράξεις του είναι μια υπερβολή. ‘Ομως χειρότερη υπερβολή είναι η απόπειρα να πείσεις ότι ο Ξέρξης έχει δίκαιο και χειρότερη υπέρβαση είναι η πορεία προς τον Αρταξέρξη.

Το Blog Christofias-watch κάποτε μιλά υβριστικά για μερικούς προπαγανδιστές της τουρκικής λύσης και υποστηρικτές της πολιτικής των Τούρκων ηγετών. Αλλά ποτέ δεν βρίζει την πλειοψηφία του κυπριακού ελληνισμού, λέγοντας ότι δεν θέλουν λύση, αλλά διχοτόμηση. Λέγοντας ότι φταίνε οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ που ιδρύθηκε η ΤΜΤ, λέγοντας ότι φταίει ο κυπριακός λαός για την ανταρσία των Τούρκων το 1964, λέγοντας ότι φταίει ο Ελληνισμός της Κύπρου για το πραξικόπημα της χούντας και την τουρκική εισβολή. Υπερβολή και ύβρις είναι να βρίσκεις δικαιολογητικά και ελαφρυντικά στην τουρκική εισβολή.

Το Blog Christofias-watch έχει ελεύθερο φρόνημα και λέει ελεύθερα την άποψή του. Μόνο του πάθος η διάσωση της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιβίωση του Ελληνισμού της Κύπρου. Είναι πολύ καυστικό, μερικές φορές υπερβολικό και υβριστικό. Δεν κάνει όμως καμιά παράνομη πράξη. Και στα κράτη δικαίου διώκεται μόνο η παράνομη πράξη. Δεν διώκεται το ελεύθερο φρόνημα. Μερικοί δεν αντέχουν την κριτική, προπάντων την αυστηρή κριτική. Και θεωρούν το ελεύθερο φρόνημα και την ελεύθερη έκφραση, ως παράνομη πράξη και την διώκουν. Ξεχνούν όμως ότι οι ιδέες δεν διώκονται και ποτέ δεν είναι παράνομες πράξεις. Παράνομοι είναι όσοι διώκουν το ελεύθερο φρόνημα, γιατί το θεωρούν παράνομη πράξη.

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας προς το Blog Christofias-watch. Πολλές φορές μπορεί να μην επικροτούμε την υπερβολική κριτική του και τους χαρακτηρισμούς, που δίνει σε πρόσωπα. ‘Ομως ακόμα και αν διαφωνούμε με μερικές θέσεις και φράσεις του, θέλουμε να τονίσουμε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μπορεί να τις εκφράζει ελεύθερα. Ο Βολταίρος είπε: «Διαφωνώ με την άποψή σου, αλλά θα κάνω ότι μπορώ για να την εκφράζεις ελεύθερα». Το ελεύθερο φρόνημα δεν μπορεί να διώκεται. Και η ελεύθερη έκφραση δεν μπορεί να φιμώνεται. Εκείνοι που προσπαθούν να φιμώσουν την ελεύθερη έκφραση είναι και παράνομοι και ένοχοι.

Θα σταθούμε εμπόδιό τους, πιστοί στην ελεύθερη έκφραση. Η δίωξη του ελεύθερου φρονήματος και της αντίθετης άποψης είναι η παράνομη πράξη.

Η φύλαξη των Θερμοπυλών είναι η ωραιότερη έκφραση του ελεύθερου φρονήματος. Και η ενέργεια του Εφιάλτη, η πορεία προς τον Αρταξέρξη υπήρξε πάντα μια παράνομη πράξη. Κάτι περισσότερο από παρανομία.

Κάποτε το Blog Christofias-watch περιέχει ρυπαρογραφήματα, όπως είπε και ο Γ. Εισαγγελέας. Υπάρχει όμως μεγαλύτερο ρυπαρογράφημα, και πολιτικό και προσωπικό, όταν λες ότι ο αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος αποδέχτηκε την εκ περιτροπής προεδρία και την παραμονή 50000 εποίκων; Αυτούς τους ρυπαρογράφους αντιμετωπίζει το Christofias-watch. Και αυτοί οι ρυπαρογράφοι προσπαθούν να το φιμώσουν. Διώκουν το ελεύθερο φρόνημα με παράνομη πράξη. Κι αν δεν τα καταφέρουν θα βγάλουν τον οδοστρωτήρα. Αλλά δεν θα περάσουν.

Επιμέλεια: Αλωεύς για το christofias-watch

19 Σχόλια:

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Βεβαίως αναλόγου ήθους είναι και ο γιος του Πέτρου, ο Χρύσης Παντελίδης.

Το δεξί χέρι του Τάσσου Παπαδόπουλου.

arxiepiskopos είπε...

Αναλόγου ήθους είναι και ο Βάσος Λυσσαρίδης,που δεν το 'χει σε τίποτα να μας αιματοκυλίσει!

arxiepiskopos είπε...

Λυσσαρίδης: «Και η διζωνική δεν είναι εφικτή, Μακαριώτατε. Να κατανοήσουμε ότι οι ΗΠΑ έχουν τη δική τους γραμμή λύσης του Κυπριακού. Και Τουρκία το ίδιο. Οι ΗΠΑ θέλουν διχοτόμηση. Η Τουρκία δεν θέλει (διχοτόμηση) επειδή θα έχει την Ελλάδα στα νότια σύνορά της. Και έτσι θα έχει και τη δυνατότητα (η Ελλάδα) να διαδραματίσει ρόλο στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου. Απ' εδώ πρέπει να ξεκινούμε. Γι' αυτό, μόνο ο αγώνας θα μας σώσει. Να προετοιμαζόμαστε, να εξοπλιζόμαστε. Πρώτα αμυντικά κι ύστερα να πάμε παρακάτω. Να αρχίσουμε να παρενοχλούμε τους Τούρκους μ' επιθέσεις στα εδάφη που κατέχουν. Και η Ελλάδα θα είναι υποχρεωμένη να κάμει πόλεμο με την Τουρκία. Η κατάσταση της Τουρκίας είναι οικτρή. Απομονωμένη. Γραμμή μας η εθνική επιβίωση.» AYTO KI AN EINAI ΔΕΙΓΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ.ΚΑΠΟΤΕ Ο ΡΗΓΑΣ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΛΥΣΣΑΡΙΔΗΣ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΩΣ ΜΕΘΟΔΟ ΛΥΣΗΣ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος λαός πάνω στη γη που η πατρίδα του να είναι 36 χρόνια υπό κατοχή και να εμφανίζονται άνθρωποι με ύφος χιλίων καρδιναλίων να κατηγορούν όσους ήθελαν και θέλουν να αντισταθούν! Δείγμα εθνικής ανευθυνότητας είσαι εσύ archpiskopos για να μην πω κάτι χειρότερο. Σαν αυτούς που έλεγαν να μην αντισταθούν οι Έλληνες στους Ιταλούς στο 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Οι "φωνές της λογικής" που αν τις άκουγαν οι πρόγονοι μας θα ήμασταν ακόμη τμήμα της Οθωμανικής αυτοκρατορίας ή της Βρετανικής αυτοκρατορίας! Α ρε ανεύθυνε Αυξεντίου....

Ανώνυμος είπε...

.... Όλοι οι δοσίλογοι και «δοσίλογοι» απανταχού της γης δήλωναν σώφρονες, ότι θυσιάζονται για το κοινό καλό και κατήγγειλαν ως άφρονες, αλήτες, αναρχικούς, εγκληματίες, όσους ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ. Τα ίδια είπαν για τους ελασίτες, τους εδεσίτες, για όσους σκυλοπνίγονταν για να πάνε στη Μέση Ανατολή και να καταταγούν στον Ιερό Λόχο ή την Ταξιαρχία του Ρίμινι.

Τις ίδιες βρισιές επιφύλαξαν στους αγωνιστές της ΕΟΚΑ και του ΙΡΑ, στον Αλέκο Παναγούλη και στον Τάσσο Παπαδόπουλο.

Ο Κουίσλιγκ, ο Πεταίν, ο Λαβάλ, ο Ντεγκρέλ, ο Βλασσώφ, ο Τσολάκογλου, ο Ράλλης, ο Λογοθετόπουλος, οι υποστηρικτές του Σχεδίου Ανάν, του κυπριακού απαρτχάϊντ, όλοι για σωφροσύνη μίλαγαν, για συμβιβασμό, θυσίες, καρτερία και δήλωναν ότι «θυσιάζονται» για το κοινό καλό. Και πίσω απ’ αυτούς υπήρχαν οι κουκουλοφόροι κι οι ταγματασφαλίτες, ο Πούλος κι οι φονιάδες πλιατσικολόγοι του, η λεηλασία της χώρας κι ο εξανδραποδισμός του Λαού. Η προδοσία. Κι η προδοσία μετράει εκ του αποτελέσματος. Το ‘χουμε ξαναγράψει: καμιά φορά μπορεί και να ‘χουμε προδοσία χωρίς προδότες. Γιατί μερικοί και μερικές είναι εκ πεποιθήσεως άτολμοι, δειλοί και σκύφτες......

Χρίστος Χριστου είπε...

Emerson,
Αποδέχεσαι την εξίσωση των κυπρίων υποστηριχτών του Σχεδίου Ανάν (που μπορεί καλή τη πίστη να πίστευαν έστω και αφελώς ή λανθασμένα ότι μπορεί με το Σχέδιο να επανενωνόταν ο τόπος μας) με τους Κουίσλιγκ, Πεταίν, Τσολάκογλου, Ράλλη. Λογοθετόπουλος, που υποβάλλει ο άγνωστος αρθρογράφος μέσα από το κείμενο του απόσπασμα του οποίου μας παράθεσες;

Ανώνυμος είπε...

Πρωμιθεα άτομα από την οικογένεια μου και φίλοι μου ψήφισαν ναι στο σχέδιο Αναν. Δεν θεωρώ ότι όσοι ψήφισαν ναι ήταν "προδότες" ή "δοσίλογοι" θεωρώ όμως ότι πολλοί από την ηγεσία μας (Σε Κύπρο και Ελλάδα) που πολέμησαν με νύχια και με δόντια για να περάσει αυτό το άδικο ρατσιστικό σχέδιο που θα μετέτρεπε την Κύπρο σε Τουρκικό προτεκτοράτο θα πρέπει να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη. Σε αυτούς τους "σώφρονες" αναφέρεται ο αρθρογράφος και όχι στο λαό.

arxiepiskopos είπε...

ΕΜΕΡΣΟΝ,ζήτω,λοιπόν,σε επίθεση κατά των Τούρκων εισβολέων!Με το συσχετισμό δυνάμεων που επικρατεί!Κι ύστερα θυμώνετε που σας λέω ανεύθυνους!

arxiepiskopos είπε...

ΕΜΕΡΣΟΝ,παίζοντας με το συναίσθημα παρασύρεις αφελείς,εξευτελίζεσαι,όμως,στα μάτια νουνεχών!

Δίας είπε...

Κύριε αρχιεπίσκοπε,

Μετά λύπης μου παρατηρώ ότι χρησιμοποιείτε παρόμοιες τεχνικές διαστρέβλωσης του λόγου, με αυτές του κ. Λαζόπουλλου, (φαίνετε να έχετε κοινούς δάσκαλους), και εξηγώ. Χλευάζεις μια άποψη που έγινε στο διάστημα 74 – 77 (αφού ο Μακάριος πέθανε το 77) και την εξετάζεις με τα δεδομένα 33 χρόνια μετά. Αυτό και αν είναι ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.

Μετά από ένα πόλεμο όπου μια πλευρά έχασε εδάφη (αλήθεια όσον και αν σου φαίνεται απίστευτο το 74 η Τουρκία εισέβαλε στην Κύπρο), υπάρχουν βασικά τρεις τρόποι αντίδρασης. Ο ένας τρόπος είναι η απελευθέρωση με ένοπλη δράση, ο άλλος η απελευθέρωση μέσω ειρηνικών διαδικασιών και ο άλλος είναι η παραδοχή – αποδοχή των τετελεσμένων. Με τα δεδομένα της τότε εποχής όπου η Ελλάς είχε υπεροχή αέρος και θάλασσας δεν ήταν καθόλου ανέφικτη η άποψη αυτή, και επομένως καθόλου ανεύθυνη, αναλογιζόμενος το ότι μιλούσε για προετοιμασία (με βάση τα γραφόμενα σου καθότι δεν γνωρίζω αν έγινε αυτή η δήλωση). Χωρίς να θέλω να εισέλθω σε στρατιωτικές αναλύσεις εξακολουθεί να είναι μια άποψη μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας την οποία φαίνεται να μην σας έχουν διδάξει πως λειτουργεί.

Ανευθυνότητα αγαπητέ είναι η αναβάθμιση της μειονότητας σε κοινότητα και τώρα σε ισότιμο συνέταιρο, η αντικατάσταση της λέξης απελευθέρωση με την επανένωση, η εμμονή στην ρατσιστική λύση της ΔΔΟ, η επίσης ρατσιστική παραχώρηση άνευ ανταλλαγμάτων της εκ περιτροπής προεδρίας, της σταθμισμένης ψήφου και ενάντια στις συμφωνίες της Γενεύης νομιμοποίηση 50000 εποίκων.

Τέλος θα ήταν καλά να εξετάζετε μια δήλωση, πράξη η ενέργεια με τα δεδομένα της εποχής που έγιναν και όχι με τα δεδομένα άλλης εποχής

Φιλικά
Δίας

ΙΡ: 194.30.165.102

Πενταρόγιωρκος είπε...

Μην ανησυχείτε ρε παιδιά για τις μαλακίες που λέει ο Anefiskopos, τις γνωστές μπούρδες που λέει το ΑΚΕΛ σε συνεργασία με τον Κληρίδη αναπαράγει ο άνθρωπος! Σιγά που θα σας έλεγε πως αυτά είναι γεγονότα ακριβω΄ς μετά την εισβολή.

Φαίνεται πως για τον Anefiskopo, γνωστό ανώτατο "ανώνυμο" μπλόγκερ της Επαγρύπνησης του ΑΚΕΛ, το να προτείνει ο Λυσσαρίδης απελευθέρωση ήταν "αιματοκύλισμα", αλλά όταν ο Κληρίδης ΑΝΕΧΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ!!

Φαίνεται πως για τον ΑΚΕΛικό οπαδό του Κληρίδη Arxiepiskopo-Anef_Oriwn είναι εντάξει όταν ο Ταλάτ συμμετείχε ως μουτζαχίντ της ΤΜΤ στις σφαγές και τους βασανισμούς Ελληνοκυπρίων.

ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΑΥΚΟ ΚΛΗΡΙΔΗ ΚΥΡΙΕ ANEFISKOPE, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟ 1974, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ;;;

ΠΟΙΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ANEFISKOPE-ΑΚΕΛ ???

Χρίστος Χριστου είπε...

Emerson,
Ο αρθρογράφος μιλά γενικά για «υποστηρικτές του Σχεδίου Ανάν, του κυπριακού απαρτχάϊντ». Κι αυτός είναι ένας τρόπος να παίξουν οι επιτήδειοι με το συναίσθημα τους φόβους και τες ανασφάλειες του κόσμου που οδηγεί σε διαχωρισμό του σε προδότες και μη σε δοσίλογους και μη ... Δεν τα βλέπεις αυτά Emerson;

Ανώνυμος είπε...

Πρωμιθέα εσύ μπορείς να το διαβάζεις όπως θέλεις. Εγώ καταλαβαίνω ότι αναφέρεται στην πολιτική ηγεσία και τα
Βέβαια το αστείο είναι ότι αυτοί που δεν σέβονται το 76% θίγονται όταν υπάρχει υποψία κατηγορίας για το 24%!

ΦΑΣΙ.Κ.Κ. είπε...

http://fasikk.blogspot.com/2010/05/blog-post.html

ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΕΛ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ!


Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) θέλει να συγχαρεί το συναγωνιστή Μακάριο Δρουσιώτη και το αδελφό μας κόμμα ΑΚΕΛ για την από κοινού επιχείρηση απαλλαγής της κυπριακής κοινωνίας από τους ενοχλητικούς οχλοδημοκράτες του Christofias-Watch.




Με τη στάση τους, αποδεικνύουν ότι είναι πραγματικοί υπέρμαχοι του Φασισμού και των ορθών επιστημονικών φασιστικών μεθόδων και πρακτικών, τις οποίες το Κόμμα μας, υιοθετεί και υπερθεματίζει.




Μόνο χαρά και νοσταλγία μας δημιουργεί, η πρωϊνή έφοδος 4 οργάνων της τάξεως, σε οχλοδημοκρατική γιάφκα, καθώς και οι κατασχέσεις, συλλήψεις και προσαγωγές. Αυτά μας παραπέμπουν στις χρυσές εποχές που η ιδεολογία μας βρισκόταν στην εξουσία και που αντιμετωπίζονταν τα διάφορα κομμουνιστικά, εβραϊκά και άλλα ταραχοποιά στοιχεία με παρόμοιες μεθόδους.




Καταδικάζουμε επίσης τον τραμπούκο οχλοδημοκράτη Ξενοφώντος, ο οποίος, είτε συνδέεται είτε όχι με το εν λόγω Blog, είναι γνωστό αντιφασιστικό στοιχείο, με δεδηλωμένες απόψεις εναντίον του Φυλετικού Διαχωρισμού της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας! Είναι επίσης ο Ξενοφώντος, γνωστό εξαπτέρυγο του εξαπτέρυγου του Μούσκου, πολέμιου της ιδεολογίας μας, Βάσου Λυσσαρίδη.




Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου, δηλώνει δημόσια τη στήριξή του στο συναγωνιστή Μακάριο, τον οποίον έχει εκτιμήσει ιδιαίτερα, μετά την επίσκεψή του στον Τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν και με τον οποίο μας ενώνουν κοινά οράματα για ένα βιώσιμο εθνικό γεωγραφικό διαχωρισμό της Κύπρου.




Δηλώνουμε επίσης δημόσια, ότι θα προτείνουμε στο συναγωνιστή Μακάριο, τη συμπερίληψή του στα ψηφοδέλτια του Κόμματός μας, είτε αποφασίσουμε να κατέλθουμε αυτόνομα στις εκλογές, είτε συμπεριληφθούμε ως "Νέες Δυνάμεις" στο ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ.




Οι αντιδιζωνικοί οχλοδημοκράτες πρέπει να αντιμετωπιστούν. Η άψογη συνεργασία Μακάριου και κυβέρνησης Δ. Χριστόφια, προς αυτή την κατεύθυνση, δείχνει το δρόμο σε όλους μας.


ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΥΠΡΟΥ (Τομέας Ψυχολογικού Πολέμου)

Ανώνυμος είπε...

Μαγγανοπήγαδο,
ίσως να έχεις δίκαιο. Ο κύριος Συλλούρης και η κυρία Θεοχάρους μάλλον δεν έχουν λεφτά πολλά, είναι αλήθεια.
Οι άλλοι όμως; Αλλά χρειάζεται καρδιά.

Θερμοπύλες,
Βάλε εσύ όποιον θέλεις. Δεν απαγορεύεται. Αναφερόμαστε σε δημόσια πρόσωπα, που δεν σταματούν να δηλώνουν το ενδιαφέρον και την αγάπη τους για τον απλό άνθρωπο. Πειράζει να τους "βοηθάμε" να το αποδεικνύουν μέσα μέσα και στην πράξη; Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!
Διότι το διαδύκτιο είναι από μόνο του επανάσταση φίλοι μου!

patriotis είπε...

ΕΔΕΚ παναυρην για ποιο ηθος του Χρυση Παντελιδη μιλας, αυτο που επεμενε οτι ΔΕΝ ζητησαν λυτρα για τον Τασσο και εβγαζε ψευτη τον υπουργο????


αυτο ειναι το ηθος σας ???

καταστρεψε την Κυπρο μαζι με τον Τασσο, λυπαμε για αυτα που ερχονται, χασαμε πολλλα μετα το 2004, θα χασουμε και αλλα στα επομενα χρονια, εδω θα ειναι να σας τα λεω οπως σας τα λεω και τωρα

patriotis είπε...

οι παρακάτω βοηθησαν την Τουρκια τα τελευταια 40 χρονια

1 Μακαριος εως το 1967.

2 Ακριτας του Τασσου και αλλες παρανομες ενοπλες δυναμεις οπως οι δυναμεις λυσσαριδη εως το 1974

3 Χουντα ελλαδας για το πραξικοπημα 15-7-1974

4. Τασσος που ζητησε το σχεδιο για να το θαψει και εδωσε συνχωροχαρτι στην τουρκια για την εισβολη

5 αυτο το μπλοκ(πιθανοι πρακτορες των τουρκων) που προσπαθει να σκοτωσει ισος την τελευταια ευκαιρια για λυση

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά χωρίς παρεξήγηση υπάρχει πρόβλημα που βαρκούμαι να διαβάζω τα σχόλια; Ας πούμε διαβάζω τες πρώτες 2-3 γραμμές που γράφει τούτος ο arxiepiskopos τζιαι βαρκούμαι να συνεχίσω. Είμαι σκεπτόμενος ή είμαι περικκεντές;