Ο Χριστόφιας δεν αποσύρει, αλλά ο Κάρογιαν...

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Παραιτάτε με με το Κυπριακόν, τζιαι έχω άλλες προτεραιότητες εγώ!


Ο Δ. Χριστόφιας το λέει ξεκάθαρα: "να σταματήσει το αναμάσημα για απόσυρση προτάσεων από τις συνομιλίες".

Οι γενναιόδωρες προσφορές του προς την Τουρκία (50,000 έποικοι, εκ περιτροπής κλπ) λοιπόν, παραμένουν.

Ελπίζουμε όσοι είχαν ψευδαισθήσεις ότι εκείνη η επιστολή προς τον Κάρογιαν ότι έχει τη δυνατότητα ο Χριστόφιας "να αποσύρει προτάσεις αν το κρίνει ο ίδιος", ότι θα ξυπνήσουν από το λήθαργο.

Και δε μιλάμε για τον Κάρογιαν, ο οποίος ετοιμάζει τον ανοιχτό (ελάτε να μου δώσετε τα φακελάκια σας) τρίτο γάμο του, μέσα σε προκλητικές νεόπλουτες χαζοχαρούμενες γκλαμουριές. Αυτός, ένας γελοίος καιροσκόπος αποδείχτηκε και τέτοιος φαίνεται ότι θα μείνει.

Μιλάμε για εκείνα τα κοπέλια του ΔΗΚΟ, που ψήφισαν υπέρ της παραμονής στην κυβέρνηση, που πραγματικά πιστεύουν ότι αργά η γρήγορα, θα επηρεάσει το κόμμα τους θετικά την πολιτική Χριστόφια. Αυτά τα κοπέλια που πόνταραν σε εκλογή Έρογλου για να ναυαγούσαν οι συνομιλίες.

Ο Δ.Χριστόφιας, οδεύει ολοταχώς προς κλείσιμο όπως-όπως του Κυπριακού, με τους όρους της Τουρκίας. Κι όσο κάποιοι του κάνετε πλάτες (καλά ο Κάρογιαν, οι υπόλοιποι όμως τι έχετε να κερδίσετε;), αυτήν που ζημιώνετε είναι την πατρίδα μας.

Φιλίππαρχος για το christofias-watch

52 Σχόλια:

Πενταρόγιωρκος είπε...

Πότε θα μιλήσει ο Μακάριος Δρουσιώτης για τη βραστή ΚΕΑΝ;

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

http://cytruth.blogspot.com/



http://new.ledras.com/index.php/archives/398


http://strovoliotis.wordpress.com/2009/07/01/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CF%81%CF%8D%CE%B2%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%89-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-christofias-watch/

Ανώνυμος είπε...

Μαγγανοπήγαδο,
Πράγματι δεν σε πιάνω. Γιατί ανακατεύεσαισαι δηλαδή? Είσαι ένας απ' αυτούς?
Στο κάτω κάτω, σου είπε κανένας από τους επώνυμους αυτούς ότι δεν θα ανταποκριθεί?
Εσύ όπως πας θα με βρίσεις κι' όλας, αν δεν το έχεις ήδη κάνει.
Τι να σε πιάσω και να σε πιάσω.
Σιγά καλέ!
Δεν σε αφορά φίλε μου. Κάνε στην άκρη.

arxiepiskopos είπε...

PATRIOTIS,μη χολοσκάς.Άστους να οπτασιάζονται!Το 2013 θα ξαναγίνουν εκλογές,θα εκλέξουν το Νι-κωλάκη πρόεδρο,θα βάλουν και το Λυσσαρίδη υπουργό άμυνας,θα κηρύξουν πόλεμο και θα ξεσπάσει ελληνοτουρκικός πόλεμος.Θα συντρίψουμε την Τουρκία και θα πετύχουμε δίκαιη λύση του Κυπριακού!Απλό και ταυτόχρονα μεγαλοφυές σχέδιο!Έχουν την πολιτική διορατικότητα του Αλέξανδρου Υψηλάντη,που θα προκαλούσε στις Ηγεμονίες ρωσοτουρκικό πόλεμο!Η σφαγή στο Δραγατσάνι ξεχάστηκε,βαφτίσαμε ήρωες τα θύματα ενός ονειροπόλου και καθαρίσαμε!Ευχαριστούμε,δε θα πάρουμε άλλο "πατριωτισμό"κύριε Λυσσαρίδη!Τα όνειρα τις νύκτες που κοιμάστε ΕΜΕΡΣΟΝ!

arxiepiskopos είπε...

Ο χουντικός στρατιωτικός – πολιτικός Στυλιανός Παττακός, σε συνέντευξη του στην “Αλήθεια” την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2007, δήλωσε απερίφραστα την στήριξή του προς τον Τάσσο Παπαδόπουλο! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ανοικτή πρόσκληση προς δέκα επώνυμους, πλούσιους, θρησκευτικούς και πολιτικούς ταγούς, γνωστούς για την "εθνική" τους ευαισθησία και το ενδιαφέρον τους για την επιβίωση του Ελληνισμού στην Κύπρο. Τυχερούς δηλαδή που τους έλαχε η αναπάντεχη ευκαιρία να αποδείξουν και στην πράξη τα φιλελληνικά τους αισθήματα. Εδώ! Ενώπιον Θεού και ανθρώπων.
Πρός,
Μακαριότατο Χρυσόστομο Β,
Πανιερώτατο Λεμεσού Αθανάσιο,΄
Πανιερώτατο Πάφου Γεώργιο,
Αξιότιμο κύριο Νικόλα Παπαδόπουλο,
Αξιότιμο κύριο Ζαχαρία Κουλία,
Αξιότιμο κύριο Δημήτρη Συλλούρη,
Αξιότιμο κύριο Ρίκκον Ερωτοκρίτου,
Αξιότιμο κύριο Σταύρον Αγγελίδη,
Αξιότιμο κύριο Γιώργο Λιλλήκκα,
Αξιότιμη κυρία Ελένη Θεοχάρους,
Αξιότιμο οποιονδήποτε άλλον κύριο που θα ήθελε να συμμετάσχει και να προσφέρει από το περίσσευμα του, το πιο κάτω ποσόν.

Ήρθε σε γνώση μου η τραγική κατάσταση εφταμελούς Ελληνικής οικογένειας από αγαπημένο νησί της Ελλάδας, της οποίας ο προστάτης πατέρας παραμένει άνεργος εδώ και αρκετούς μήνες λόγω του ότι για τη θέση εργασίας που κατείχε προτιμήθηκε ο φθηνότερος Πολωνός.
Το μόνο έσοδο της οικογένειας είναι κάπου 700 ευρώ βοήθεια από το κράτος. Με αυτό το ποσό πρέπει να πληρώνει ενοίκιο συν νερό ρεύμα κλπ, και να συντηρείται το ζευγάρι και τα πέντε αγοράκια όλα κάτω από τα 14.
Αντιλαμβάνεστε!
Ενώ αν είχαν τουλάχιστον ένα σπίτι;

Σας καλώ λοιπόν εσάς τα δέκα πρόσωπα πιο πάνω αλλά και οποιονδήποτε άλλον, να δώσετε από 20 000 ευρώ ο καθένας για να αγοραστεί ένα σπίτι γι' αυτή την οικογένεια. Είναι πολλά;
Έχω αποκαλύψει την διεύθυνση της οικογένειας σ' αυτό το μπλοκ (απάντησα τον Κήρυκα που επέμενε να μάθει), για την οποία εγώ είμαι απλά γνωστός και η οποία δεν έχει ενημερωθεί για την παρούσα προσπάθεια μου. Ιδού λοιπόν, πεδίον δόξης λαμπρό. Από έναν ενεργό πολίτη. Όλα εδώ φανερά.
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

Αν και επανέλαβα αυτή την πρόσκληση πολλές φορές, μέχρι τώρα δεν ανταποκρίθηκε κανένας.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

φιλε ξεμασκαρευτη, εγω την ψαχνω την διευθυνση και συντομα θα σου στειλω φακελλο, οτι μπορω, να δωσεις στην οικογενεια , προφανως τους γνωριζεις εσυ προσωπικα.
Οσον αφορα τους "δέκα επώνυμους, πλούσιους, θρησκευτικούς και πολιτικούς ταγούς, " οπως τους αποκαλεις που "Αν και επανέλαβα αυτή την πρόσκληση πολλές φορές, μέχρι τώρα δεν ανταποκρίθηκε κανένας."οπως λες, ισως να μεν διαβαζουν το μπλογκ και να μην εχουν καν επιγνωση της προσπαθειας σου. Αν θες να βοηθησεις πραγματικα οπως λες, ισως να ηταν καλυτερα και ποιο ουσιωδες να εκλεινες ενα ραντεβου με τους 10 η να τους εστλενες μια επιστολη η τηλεφωνημα. μαλλον δεν μπαινουν στο μπλογκ , για να μην σου εχουν απαντησει.

Patridas είπε...

ξεμασκαρευτή, διερωτήθηκες εσύ πρώτος πως μπορείς να βοηθήσεις τι συγκεκριμένη οικογένεια παρά και γυρεύεις από άλλους να κάνουν αυτό που ίσως έπρεπε να κάνεις εσύ και ο κάθε ένας μας;

Patridas είπε...

τούτη η χαραλαμπίδου ήντα γλυτώνει τον μαγάριο....

ρωτά τον κάτι ο Βαρνάβα τσιανντίς να τον αφίκει να απαντήσει πέρνη την συζήτηση αλλού....

Βασικά ερώτησεν τον γιατί αφού εφοίθηκεν για τη ζωή του επέτρεψε στον YENI-Πολίτη να επαναδιμοσιευση το αρθρο.. Πελλοί εν μπορούν να το δουν που τσιαμε τσιε να βαλουν ιδεες μεστην κκελλε τους;

αλλα ος αλλως συντροφκιας η χαραλαμπιδου επιρεν την μαππαν τσιε εσιρεν την εξω. μετα εκαμεν αλλαγη τσιο μαγαριος αναπνευσεν με ανακουφιση...

ε ρε γλεντια..

ανεφ-πισκοπε μπορεις να διορθοσεις το κειμενω μου πλιζ; θα το εκτιμουσα ηδιαιτερος...

Patridas είπε...

Ο Ιωνάς Νικολάου λαλει της τα της χρηματιζώμενης τσιε τσίνη εν καταλάβη...

εδώθηκεν της γραμμή.. Ακολουθά την πιστά...

Λαλει της για τους τίτλους τσιε την ερώτηση του προγράμματος οτι εν biased, αλλα τσινη καρτερά το κοκκαλούι ποννά της σίρει το ακελ...

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε μαγκες, παρτε καποιος το ρικ τηλεφωνο.
εξεχασεν να κανει την κληρωση στο ευχαριστο δευτεροβραδο η ΚΥΡΙΑ ειρηνη. πατατε το κουμπουι της κληρωσης ρε κοπελια στο ρικ. κληρωση ρεεεεεεεεεεε. και ουτε τραγουδιστη καλεσμενο ειχε ουτε το συγκροτημα του Σιακαλλη εχορεψεν. μα τι συμβαινει? και γιατι αλλαξαν την ημερα που Σαββατο σε Δευτερα? λειπω χρονια ρε παιθκια , μα τι αλλαγες ειναι τουτες?

Patridas είπε...

Εφυρεν τον ο Βαρναβα τον Μαγαριο.... εκαμεν τον οπως την κοτα να μασα τα λογια του.. χαχαχαχαχα

εισαστεν παρων λαλει του ο Βαρναβας;

επίεν του μαγαριου διοτι εκαταλαβεν το ψεμα του.... τσιε η ειρινουλλα να βουρα να τον κλιση... χαχαχαχα

οπως τον μαγαριο λαλει ο Βαρναβα.. για τσινα που κατηγορη το συντροφκιας γουοτσ....

Ανώνυμος είπε...

Επαναστάτες της ανωνυμίας
είσαστε αποβράσματα της κοινωνίας!!!

"Μαγκια είναι να εκτίθεσαι, να ξέρεις ποια είναι η άποψη σου και να την υπογράφεις" Ειρήνη Χαραλαμπίδου

Πολύ σωστή!!!
Προφανώς Ο Βαρνάβα δεν παίρνει θέση,
προφανώς η ΕΔΕΚ κάνει τις πλάτες σε
τέτοιες ενέρργειες επικίνδυνες για τη Δημοκρατία μας
προφανώς το ίδιο κάνει κ ο Νικόλας Παπαδόπουλος ...

γιατί????
Αφού η λεγόμενη επιτροπή σας τους γλύφει τους πισινούς τους ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ.
Οσοι έχουν αντίθετη άποψη είναι προδότες για την "Επιτροπή" της Ντροπής !!!

ΕΙΣΤΕ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΕΣ
ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΝ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΩΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ

Patridas είπε...

μαγκια ειναι να τα εξυπηρετας τα συμφεροντα του συντροφκια και να εισαι υπερηφανη οτι επιτελεις εργο...

ατε ολαν που δαμε....

αρνια...

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ειπεν ο/η ΑΝΩΝΥΜΟΣ σχολιογραφος ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΡΗΝΗ/κατι τουρτζικα,

στο ιδιο σχολιο μαλιστα,
"Μαγκια είναι να εκτίθεσαι, να ξέρεις ποια είναι η άποψη σου και να την υπογράφεις" ειπεν ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ

και μετα
"Οσοι έχουν αντίθετη άποψη είναι προδότες για την Επιτροπή" ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕ

"ΕΙΣΤΕ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΕΣ " ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΕ/Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΡΗΝΗ/κατι τουρτζικα. ουτε ο μεταξοπουλος δεν αυτοακυρωνεται και δεν αυτοεξευτελιζεται ετσι. ΕΥΓΕ.

Ανώνυμος είπε...

Κήρυκα,
Η διεύθυνση που έβαλα είναι της οικογένειας. Για να μπορεί ο κάθε ένας να το ψάξει και να πιστοποιήσει.
Ο Νικόλας Παπαδόπουλος διάβάζει σίγουρα αυτό το μπλοκ. Μπορώ να το αποδείξω. Απάντησε ο ίδιος σε παλαιότερη δημοσίευση , όταν κάποιος τον σχολίασε άσχημα
(δεν θυμάμαι ποιός αλλά μπορώ να πάω πίσω και να τον βρώ).
Ε ας ειδοποιήσει αυτός τους υπόλοιπους. Ή έστω το Μαγγανοπήγαδο που έδωσε σημασία στη δημοσίευση, αλλά αντί να συγκινηθεί, τα έβαλε και μαζί μου και με έβρισε κι' όλας.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

δεν συμφωνω με κανενα που σε ευρισε, διαφωνω καθετα. δεν νομιζω ο νικολας παπαδοπουλος να απαντησε σε καποιον στο μπλογκ, το διαβαζω σχεδον καθημερινα το μπλογκ αλλα και να το εχει κανει δεν σημαινει οτι εχει δει αυτα που γραφεις. επισης θεωρω τουλαχιστον γελοιο αυτο που λες "ας ειδοποιησει τους αλλους ο νικολας παπαδοπουλος". τοσο πολυ ενδιαφερεσαι για αυτη την οικογενεια που δεν μπορεις να κανεις 10 τηλεφωνα η να στειλεις 10 εμαιλ σε αυτους τους ανθρωπους? τσου τσου, αυτο δεν εινα και πολυ φιλανθρωπη αντιμετωπιση. ακου ας τους ειδοποιησει αλλος? τοσο σε κοφτει δηλαδη? κριμα.

Aντρέας Αντρέου είπε...

Η Κύπρος μας!!!!

ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ Β΄ – ΟΙ ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΟΙ ΗΡΩΕΣ
«Ανατροπή Μακαρίου και τουρκική εισβολή – «Η Άλλη πλευρά του λόφου…»

Σήμερα 15 Ιουλίου 2009 και όλοι έριξαν το ανάθεμα στους αγωνιστές της ΕΟΚΑ Β’, που μάτωσαν και πολλοί απ’ αυτούς πέθαναν για την ΕΝΩΣΗ, ανάθεμα για την ανατροπή του Μακαρίου και τους στιγμάτισαν για μια ακόμη φορά σαν προδότες, λησμονώντας να αναφέρουν πολλά…

Ούτε λέξη για το περίφημο εφεδρικό, για την πρόθεση του Μακαρίου-Μούσκου να διαλύσει την Εθνική Φρουρά και να διώξει τους Έλληνες Αξιωματικούς, ούτε μία γραμμή για τις εκτελέσεις και τα βασανιστήρια αγωνιστών της ΕΟΚΑ Β’. Υπάρχουν κάποιοι όμως που δεν έχουν ξεχάσει. Δεν έχουν ξεχάσει τους πραιτοριανούς του Μούσκου που έσχιζαν Ελληνικές Σημαίες στην Λευκωσία και άλλα πολλά… Λησμονούν επίσης να αναφέρουν ότι στις 20 Ιουλίου του 1974 όταν έγινε η τουρκική εισβολή οι υπερήφανοι αντάρτες της ΕΟΚΑ Β’ πολέμησαν με αυτοθυσία κατά των τουρκοκυπριακών θυλάκων και πολλοί από αυτούς έπεσαν στο πεδίο της Τιμής...»»»»


Όπως ο Πάμπος ο “στρατηγός” που έφυγε τον Ιούλιο του 1974 από τα γραφεία της ΕΣΕΑ στην οδό Βαλαωρίτου και αργότερα έμαθα πως σκοτώθηκε, πολεμώντας τους Τούρκους. Ήταν και αυτός ένας από τους «προδότες» της ΕΟΚΑ Β΄, που ανέτρεψαν τον Μακάριο, ο οποίος Μακάριος ήταν αυτός που στην γενική συνέλευση του ΟΗΕ στις 19 Ιουλίου 1974 κάλεσε τις εγγυήτριες δυνάμεις να επέμβουν, τονίζοντας ότι έγινε εισβολή στην Κύπρο! Πράγματι την επόμενη ημέρα η εγγυήτρια δύναμις Τουρκία βάσει των συμφωνιών της Ζυρίχης που είχαν υπογράψει εισέβαλε στην Κύπρο… Πάρα ταύτα, ο Ελληνικός Στρατός μαζί με τους γενναίους ενωτικούς αγωνιστές και όχι μόνον για να είμαστε δίκαιοι και με άντρες του εφεδρικού, που πολέμησαν υπό τας διαταγάς του Πανταζή, τους κράτησαν και το 40% της Κύπρου το κατέλαβαν με τον Αττίλα 2, στα μέσα του Αυγούστου όταν οι δημοκράτες των Αθηνών είπαν το περίφημο “η Κύπρος είναι μακριά…”

Μας θλίβει δύο φορές να ακούμε ανθρώπους, που είναι αληθινοί πατριώτες, αλλά τραγικά απληροφόρητοι, αλλά και ανθρώπους που γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα για την ΕΟΚΑ Β’, να παριστάνουν μετά το 1974 τους «αντιστασιακούς» και σήμερα να ρίχνουν και αυτοί το δικό τους ανάθεμα στους Ενωτικούς Αγωνιστές.

απο:http://xryshaygh.wordpress.com/2009
15/07/2009

Aντρέας Αντρέου είπε...

Υ.Γ . Δε συμμερίζομαι καθόλου τις θέσεις της Χρυσής Αυγής.
Ο πατέρας μου , τότε 17 χρονών μαθητής κακοποιήθηκε από την ΕΟΚΑ Β.

Aντρέας Αντρέου είπε...

Αγαπητοί μεγάλοι ηλικιακά ,συνάνθρωποι , συνέλληνες, συμπατριώτες, πατριώτες η μη, προδότες η μη, λογικοί η παράλογοι, άνθρωποι η γάροι :

Δεν είναι αποκλειστικά δικό σας προνόμιο να βρίζετε, να αφορίζετε , να χυδαιολογείτε , να αισχρολογείτε η να βωμολοχείτε η να μειώνετε, ανθρώπους η ομάδες με κάθε τρόπο.

Όταν τα κάνουμε εμείς οι νεαροί τα πιο πάνω στα γήπεδα , στα σχολεία, στους δρόμους η αλλού , αλήτες και τραμπούκους, κατακάθια κι αποβράσματα της κοινωνίας μας ανεβάζετε και αλήτες και τραμπούκους , κατακάθια κι αποβράσματα της κοινωνίας μας κατεβάζετε .

Αν εμείς λόγω του νεαρού της ηλικίας μας είμαστε τα πιο πάνω , τότε εσείς οι μεγάλοι ηλικιακά τι είσαστε όταν κάνετε αυτά που όλοι τελικά κάνουμε?

Aντρέας Αντρέου είπε...

Στο φίλο μου John , αφιερώνω το βιβλίο που άρχισα να γράφω με τον τίτλο :οι συνέπειες του αυνανισμού πέραν μιας ηλικίας.
Του χρωστάω. Είναι η έμπνευση μου

Aντρέας Αντρέου είπε...

Ο/Η John είπε...
Εν εισε μονο στραβός, αλλα καί μ****κας. Εν ειδες οτι το αρθρο είναι από το ΠΟΛΙΤΗ?

Θκιέβαζε καλλύττερα!!!!

Το περιβάλλον το μολύνεις εσύ μέ τούντες αυνανίες πού γράφεις. Σάν μεγαλύτερος, σου δίνω μιά συμβουλή...Απομάκρηνε Λλιον το νου σου που το κόλον σου. εν καμνει καλο.
15 Μαΐου 2010 11:20 π.μ.

Aντρέας Αντρέου είπε...

Καλή σου νύχτα συμμαθητή John !!!!
No hard feelings !!!!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ενωμένοι Πολίτες είπε...

Λεμεσίανικο Lobby

Με λύπη μας σας αναφέρουμε ότι η οργάνωση μας "Ενωμένοι Πολίτες" δέχεται αλλεπάλληλα κτυπήματα και απειλές από άτομα του πολιτικού κόσμου. Εκφραστήκαμε δημόσια για την ύπαρξη του Lobby για την Λεμεσό με πρωταγωνιστές τον Δήμαρχο Λεμεσού, Νεοκλή Συλικίωτη, πρώην Υπουργό Συγκοινωνιών και έργων Νικολαΐδης, Μάριο Κάραγιαν, και άλλα πολλά στελέχη σε θέσης κλειδιά που παίρνονται αποφάσεις για τα κατασκευαστικά έργα και που θα διανέμονται τα κονδύλια, και ποίες προσφορές να κατοχυρώνονται. Τα τελευταία 4 χρόνια όλα τα έργα στις άλλες πόλεις έχουν σταλώσει και δεν προχωράνε ενώ στην Λεμεσό δια μαγείας όλα κυλάνε ρόδινα χωρίς καμία δυσκολία και φυσικά χρήμα άφθονο.

Έτσι η οργάνωση αποφάσισε να στηρίξει με οποιονδήποτε τρόπο, την πληροφόρηση του κόσμου, διότι το εν εξελίξει lobby λειτουργεί εις βάρος των άλλων πόλεων. Με αυτόν τον τρόπο θα συγκροτηθούν όλες οι φωνές και να ξυπνήσει ο κόσμος να δει τι γίνετε γύρο του.

Θα επανέλθουμε.

Ευχαριστώ.

Aντρέας Αντρέου είπε...

Η μόνη πνευματική μου σχέση με τον Κ. Πλεύρη , είναι ότι διάβασα μερικές από τις μαλακίες που έχει γράψει και το ότι έψαξα για το ποιόν του στο διαδίκτυο. Απλά όταν αναφέρθηκα στο όνομα του σε κάποιο άλλο σχόλιο μου,έγραψα ότι τείνω να συμφωνήσω με κάποιες από τις απόψεις του

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

αρχιμουφτη-ανεφ οριων-κατα κοσμο Χριστο gunaydin,

ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕΣ, ΝΑ ΣΕ ΣΥΧΩΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ "ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ"
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΥΧΩΡΕΣΟΥΝ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΝΑΞΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ, "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ"
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΝΑ ΣΥΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΕΛΕΕΙΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΙΩΝ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ. Τσιέλεπε,σε εκλιπαρώ,γύρισε πίσω να μυρίσει και πάλι το μπλογκ με αυθεντική βλακεία.Βαρέθηκα την επιτηδευμένη βλακεία του ΠΕΛΑΣΓΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή αυτό με τον αυνανισμό είναι πολύ γνωστό γιατί το είπε κάποτε στο Βασίλη Ραφαηλίδη. Είσαι σίγουρα τζιαι ενάντια στους Εβραίους έτσι; Άκουσα ότι δραστηριοποιούνται έντονα τον τελευταίο καιρό στην Κύπρο τζιαι θα θέσουν θέμα επανάκτησης κάποιου πηγαδιού που ήπιε κάποτε νερό ο Αβραάμ. Να τους δκιώξουμε.

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε arxiepiskopos μπορεί η βλακεία μου να είναι επιτηδευμένη όπως λες , αντίθετα όμως από τη δική σου που είναι σφηνωμένη στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε arxiepiskopos αν δεν κάνω λάθος επιτηδευμένος σημαίνει προσποιητός.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά αν υπάρχει κάποιος που ξέρει πώς μπορώ να γίνω συνδρομητής στην έγκριτη εφημερίδα ΕΝΩΣΙΣ του Πτωχόπουλου να με βοηθήσει με κάποιο τηλέφωνο.

Ανώνυμος είπε...

Και που θα βρώ τόσες διευθύνσεις ρε Κήρυκα?

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά κάποιος να ενημερώσει για τα νέα βιβλία των εκδόσεων Αιγαίο παρακαλώ. Εφκήκε το Χωραϊτικον είναι Νο 3 και πότε;

Unknown είπε...

ρε ξεμασκαρευτή επέλλανες μας. πηγαινε στον τουρκοσωτήρα χριστόφια να σε συστήσει στον καλύτερο του φίλο τον μιλτιάδους να ησυχάσεις και συ και μείς που τις ειρωνείες σου.
την άλλη φορά σκέφτου κάτι πιο έξυπνο

ο μασκαράς

arxiepiskopos είπε...

Ακριβώς,φίλε ΠΕΛΑΣΓΕ,εσύ με όσα γράφεις προσποιείσαι το βλάκα,κοινώς "παίζεις πελλόν",ενώ ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ είναι φορέας γνήσιας,εκ γενετής βλακείας!Αυτό ήθελα να τονίσω.Πες μου κι ευχαριστώ που σε διαφοροποίησα από τον ΤΣΙΕΛΕΠΟ!

patriotis είπε...

οσο αφορά μια καλυερη μορφή λυσης απο την ΔΔΟ, πως θα γίνει? θα την δεκτή η αλλη πλευρα? γιατι να την δεκτει? εαν εισουν εσυ στην πλεονεκτικη θεση που βρισκονται εκεινοι σημερα θα δεχοσουν?

το θέμα που θιγω καθε μερα ειναι τα εξης

1 το μπλοκ ηρωποια καθημερινα αυτους που καταστρεψαν τον τοπο και φερανε τους τουρκους εδω

2 πολεμουν τις συνομιλιες αντι να κανουν προτασεις και ετσι κανουν ζημια στην κυπρο , θελουν να πετυχει η τουρκια την διχοτομηση και αναγνωριση του ψευδοκρατους

για αυτο πιστευω οτι τo μπλοκ αυτο χρηματοδοτητε απο την τουρκια

Patridas είπε...

ξεμασκαρευτη παίζεις πελλόν η εν η ιδέα μου;

"ξεμασκαρευτή, διερωτήθηκες εσύ πρώτος πως μπορείς να βοηθήσεις τι συγκεκριμένη οικογένεια παρά και γυρεύεις από άλλους να κάνουν αυτό που ίσως έπρεπε να κάνεις εσύ και ο κάθε ένας μας;"

Patridas είπε...

Ταβάνι πίεννε δαμέ...

Περί ενώσεως ο λόγος τσιάς γινή το γαίμα μας αυλάτσιν....

http://www.yialousa.org/

patriotis είπε...

αυτό το μπλόκ κάνει 2 πράγματα

1. στηρίζει την πολιτική της τουρκίας η οποία είναι η διχοτόμιση της Κύπρου και η αναγνώρισει του Ψευδοκράτους. Το κάνει αυτό στηρίζοντας το ΟΧΙ για λύση του Τασσου και πολεμόντας τις συνομιλίες για λύση του κυπριακου που γίνονται αυτή την στιγμή

2 Στηρίζουν πολιτικούς που δεν θέλουν λύση για προσοπικά οικονομικά η πολιτικά συμφέροντα. Παραδειγμα, στηριζουν τον Αγγελίδη του Δηκο ο οποιος μας οδήγησε στην καταστροφική αποφαση του ΕΔΑΔ για τις περιουσιες στα κατεχομενα.Επίσης δεν εστειλε τον γιο του να υπηρετήσει την εθνική φρουρα οπως έκανε και ο Ρικκος. Στηρίζουν τον Τάσσο που έδωσε ημερομηνία εναρξης ενταξιακών διαπραγματευσεων για την τουρκια, που ειπε ΟΧΙ σε ένα σχεδιο λύσης και που άφησε 400,000 εποικους και 50,000 τουρκικο στρατο σε αυτο το νησί.¨Εχω και άλλα πολλά παραδείγματα

3. προσπαθεί να διχάσει τον Κυπριακό λαό (ελληνοκυπριους και τουρκοκύπριους) παραδείγματα είναι οι αναρτήσεις που έβαζε για την δολοφονία του Αντη οτι τάχατες δολοφονηθηκε απο τουρκους, για την κλοπή της σορού του Τάσσου οτι ταχατες βρέυηκε ασβέστης απο τα κατεχομενα κλπ κλπ κλπ


με βάση την μέχρι σήμερα σταση των διαχειριστών αυτου του μπλοκ, έχω την έυλογη υποψία οτι οι διαχειριστές, μπορεί να είναι πράκτορες των τουρκων και της ΜΙΤ. Αυτό είναι ένα λογικό συμπέρασμα, μακάρι να έχω λάθος....

Patridas είπε...

Πατριοτη τουλάχιστο αυτό το μπλοκ σου δίνει φωνή και τελικά μισθό από το κόμμα...

patriotis είπε...

patrida, δεν αργοδοτουμε απο κανενα κόμμα, ειμαι αυτοεργοδοτουμενος


οσο αφορα το ΜΠΛΟΚ αυτό, έχω αναφέρει πολλές φορες οτι χωρις αυτο , δεν θα είχαμε την ευκαιρια να γραφουμε για τα εγκλήματα που εκαναν πολιτικοι και έφεραν την Κυπρο σε αυτη την δινή θεση που βρισκετε σήμερα. Μεσω αυτου του Μπλοκ προσπαθουμε να βγαλουμε τις μασκες των Αρχιεπισκοπου, λυσσαριδη της πρεσβειας της Λυβυης, Λιλληκα των 20 εκ του Χαρβαντ, Κουλλια των οικοπεδων της νεκρης ζωνης, Ομηρου της βομβιστικης επιθεσης (κροτιδας) του ψευδα , Ρικκου και Αγγελιδη του ΕΔΑΔ και αλλων κλανιαριδων , φουστανελλαδων οι οποιοι με τα καμωματα τους αφησαν στην κυπρο 400,000 εποικους και 50,000 τουρκους στρατιωτες

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε patriotis υπάρχουν αρκετές προτάσεις κατατεθειμένες στο Εθν. Συμβούλιο αλλά και εκτός από διάφορα άτομα πολιτικά η μη.
Με τη λογική του αν η Τουρκία θα δεχθεί εκείνο η τούτο , σίγουρα δεν θα δεχτεί τίποτε αφού καταφέραμε μετά από 35 χρόνια να μην έχομε στην Κύπρο κατοχή η αν έχουμε να μην είναι από την Τουρκία. Επίσης η Τουρκία βολεύεται μια χαρά και χωρίς την εξεύρεση της οποιασδήποτε λύσης.
Έγιναν λάθη επί λαθών από όλους τους πολιτικούς που κυβέρνησαν αυτό τον τόπο για να φτάσουμε ως εδώ και να είναι περιορισμένες οι επιλογές μας σε σχέση με την τακτική που είναι και αυτή σχεδόν ανύπαρκτη όσον αφορά το κυπριακό .
Φυσικά κάποιοι έκαναν πιο πολλά λάθη από άλλους.

Δεν πιστεύω ότι Το συγκεκριμένο μπλοκ η οποιοδήποτε άλλο « άγει την πολιτείαν » με όποιοδήποτε τρόπο η μέσον άσχετα αν εξυπηρετεί κάποιον συγκεκριμένο σκοπό.

patriotis είπε... 2 πολεμουν τις συνομιλιες αντι να κανουν προτασεις και ετσι κανουν ζημια στην κυπρο , θελουν να πετυχει η τουρκια την διχοτομηση και αναγνωριση του ψευδοκρατους

με την πιο πάνω παράγραφο σου τείνεις να συμφωνείς μαζί μου στο τέλος γιατί αναιρείς τα υπόλοιπα όσον αφορούν τις θέσεις σου στο κυπριακό. άποψη μου .
τα μπλοκ τα βλέπω ως ένα τρόπο να εκφραστεί ο καθένας ελεύθερα και δημοκρατικά χωρίς την λογοκρισία.

Patridas είπε...

Πατριώτη παρά να βλέπεις ένα δέντρο μόνο, δες και λίγο το δάσος.

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε arxiepiskopos το χέρι σου δεν το φιλώ και συμπάθα με.
Σε ευχαριστώ όμως που σταμάτησες να λες τα κάπως ρατσιστικά ανέκδοτα σου δημόσια. ( όλοι κατά καιρούς λέμε , αλλά arxiepiskopos εσύ είσαι πρωταθλητής)

John είπε...

Φίλε ΠΕΛΑΣΓΕ, γιά νά γραφεις βιβλιο γιά την μαλακία, πρεπει νά είσε αυθεντία στήν τέχνη της αυνανίας. Συγχαριτήρια.
Αυτά για τήν ώρα καί δέν θά επανελθω διότι χάνω τον χρόνο μου μέ καποιους μαλακες.

Patridas είπε...

Σύντροφε john είσαι σκληρός με τον εαυτό σου. ακούς εκεί να τον αποκαλείς μαλάκα...

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε John εγώ δεν είπα ότι δεν υπήρξα η ότι δεν είμαι μαλάκας. Το θέμα είναι αν εσύ η οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να αποδείξει ότι δεν είναι.
Η λέξη αυνανίζομαι ( αυνανισμός) την οποίαν γνωρίζεις βλέπω πάρα πολύ καλά , έχει ρίζα από τον Αυνάν της Βίβλου (παλαιά διαθήκη) και δεν έχει καμία σχέση με τη σημασία που της αποδίδεται, δηλαδή το : « αυτοϊκανοποιούμαι σεξουαλικά » .
Αυτός λοιπόν ο κος Αυνάν ( καμία σχέση με τον Ανάν ) που λέτε , κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης , « εξέχεεν επί την γην »για να αποφύγει την τεκνοποίηση.
(Π.Δ. Γένεσις ΛΗ΄ 9)

Άνοιξα 4 λεξικά και δε βρήκα τη λέξη αυνανία.
.
Και αφού φίλε John χάνεις το χρόνο σου με τέτοιους μαλάκες τότε προς τι το « Αυτά για τήν ώρα καί δέν θά επανελθω διότι χάνω τον χρόνο μου μέ καποιους μαλακες.»
Και Άμα λέμε αυτά για την ώρα , σαφέστατα και εννοούμε ότι θα επανέλθουμε. Και είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθεις γιατί δεν με μισείς και για να αποδείξεις το αυταπόδεικτο.
Σε χαιρετώ και σε ευχαριστώ για τη σημασία που μου δίνεις. Ο καθένας μας έχει την ανάγκη λίγης σημασίας από τους άλλους.
No hard feelings once again !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Πελασγούι παρεούι ότι λαλείς εγώ θα πιστεύκω το αντίθετο. Το ίδιο τζιαι με τον άλλο το Ξεμασκαρευτή. Τα καλά κοπέλια δαμέσα εν το Μαγγανοπηγαδο, ο Πατριώτης, τζιαι ο άλλος ο Αρχιεπίσκοπος. Εσπίασα σας καλά εγώ δαμέσα.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Ρε ταβάνι, μα αφού είμαστε και εμείς φίλοι, γιατί εν το συναφέρνεις;

Αφού εκάμαμεν και high five σε άλλο post, μα ενι θυμάσαι;

Ανώνυμος είπε...

Που σε ρε πενταρογιωρκούι μου λεβέντη μου. Ρε φιλούιν εσύ είσαι το κρυφό χαρτί. Άμαν βρεθώ στη δύσκολη θέση εννά σύρω τες ρητορικές σου πάνω στο τραπέζι.