Ε. Χαραλαμπίδου: "Μαγκιά" με κυβερνητικές πλάτες και λεφτά του φορολογούμενου!

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Στη φωτογραφία, ο τηλεοπτικός νταής του καθεστώτος Χριστόφια, Ειρήνη Χαραλαμπίδου. Τα αναβολικά για το νταηλίκι, είναι μια προσφορά του Κύπριου φορολογούμενου!

Με μια στημένη από κάθε άποψη εκπομπή, η Ειρήνη Χαραλαμπίδου προσπάθησε χθες να ηρωοποιήσει το Μακάριο Δρουσιώτη (ναι καλά διαβάσατε όσοι δεν το είδατε)!

Καθόλου δεν ενόχλησε την εν λόγω κυρία το ότι στο όνομα της "απειλής", διώκεται και ταλαιπωρείται ένας άσχετος με το σχόλιο του Ρήγα άνθρωπος και η οικογένειά του και το ότι γίνεται προσπάθεια να φιμωθεί ένα Blog.

Καθόλου δεν την ενόχλησαν οι ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ!

Ακόμη όμως και στη στημένη της εκπομπή που ξεκινούσε με το ερώτημα "Είναι ελευθερία έκφρασης οι φασιστικές απειλές;" (που ουσιαστικά έθετε ως αναμφισβήτητο δεδομένο ότι ο Δρουσιώτης απειλήθηκε), δεν μπόρεσαν να αποκρυφθούν δύο πράγματα:

1) Ότι ο Δρουσιώτης ποτέ δε φοβήθηκε. Ξαναβγήκε στην επιφάνεια το ότι ο ίδιος δημοσίευσε στη σελίδα του την υποτιθέμενη απειλή του Ρήγα. Και είπε το αμίμητο ο άνθρωπος "με το που το αναδημοσίευσα, ακυρώθηκε η απειλή!"

2) Ότι στόχος του Δρουσιώτη και του παρακρατικού χαραλαμπιδικού μηχανισμού, είναι η εξεύρεση των μελών της Επιτροπής για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο και η φίμωση αυτού ειδικά του Blog. Δεν ήταν τυχαίο το ότι συνεχώς έθετε θέμα ευθύνης του Blog η Χαραλαμπίδου. Και δεν ήταν τυχαίο το ότι έκλεισε λέγοντας "Μαγκιά είναι να λες επώνυμα την άποψή σου και όχι να κρύβεσαι πίσω από ένα κομπιούτερ" (Ποιος μπορεί άραγε να μας αδικήσει που είμαστε ανώνυμοι; Είδαμε πως πληρώνεται η ελεύθερη επώνυμη έκφραση στις περιπτώσεις Π.Κλεοβούλου, Σ. Αγγελίδη, Β. Φτωχόπουλου, Ξ. Ξενοφώντος!). Φυσικά η Ε. Χαραλαμπίδου στους ανώνυμους δεν περιλαμβάνει μάλλον τον "Κοριό" του ΠΟΛΙΤΗ (Μ.Δρουσιώτης)!

Εμείς υπενθυμίζουμε σε όλους την ίδια την επιστολή Δρουσιώτη προς την Αστυνομία που δεν έλεγε "βρέστε αυτόν που με απειλεί", αλλά έλεγε "ΒΡΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ"!

Έχουμε όμως μια απάντηση στην κ. Χαραλαμπίδου και τους ομοίους της:

Μαγκιά δεν είναι να λες την άποψή σου, υπό τύπο στημένης "εκπομπής διαλόγου" με επιλεκτικές αναλογίες καλεσμένων, με στημένες ερωτήσεις, με κυβερνητικές πλάτες και εις βάρος του Κύπριου φορολογουμένου.

Θέλεις να προωθείς την ιδεολογία της συνθηκολόγησης και τις αρλούμπες του ΠΟΛΙΤΗ; Κάντο χωρίς να ρουφάς σαν βδέλλα τα λεφτά του φορολογουμένου. Και μην παριστάνεις τη συντονίστρια!

Κύπριος φορολογούμενος για το Christofias-Watch

87 Σχόλια:

Πενταρόγιωρκος είπε...

Το μόνο που έμεινε να δούμε στο ψεσινό Ευχάριστο Τσιελεπόβραδο ήταν την Ειρήνη Χαραλαμπίδου -ως άλλη Όγια Ταλάτ- να λούνει με βραστή ΚΕΑΝ τον Βαρνάβα της ΕΔΕΚ και τον Ιωνά του ΔΗΣΥ, πριν τους στείλει στο εκτελεστικό απόσπασμα!

Έλεος κυρία Χαραλαμπίδου, τέτοια πνευματική τρομοκρατία σαν την ψεσινή δική σου δεν έχουμε δει στα χρονικά!!!

Και επίσης δεν καταλάβαμε, ήσουν συντονίστρια έτσι; Ωραία αντικειμενικότητα, τέτοια δουλικότητα στο καθεστώς πρώτη φορά!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε μαγκες, παρτε καποιος το ρικ τηλεφωνο.
εξεχασεν να κανει την κληρωση στο ευχαριστο δευτεροβραδο η ΚΥΡΙΑ ειρηνη. πατατε το κουμπουι της κληρωσης ρε κοπελια στο ρικ. κληρωση ρεεεεεεεεεεε. και ουτε τραγουδιστη καλεσμενο ειχε ουτε το συγκροτημα του Σιακαλλη εχορεψεν. μα τι συμβαινει? και γιατι αλλαξαν την ημερα που Σαββατο σε Δευτερα? λειπω χρονια ρε παιθκια , μα τι αλλαγες ειναι τουτες?

Πενταρόγιωρκος είπε...

Που εκπομπές με παναΰρκα το Σαββατόβραδο σε εκπομπή με το παναΰρι τον Δρουσιώτη!

Και εις ανώτερα Χαραλαμπίδου! Με το καλό να κάνεις και εκπομπή με τον Κωστακόμπλεξ!!

arxiepiskopos είπε...

Θέλεις να προωθείς την ιδεολογία της συνθηκολόγησης και τις αρλούμπες του ΠΟΛΙΤΗ; Κάντο χωρίς να ρουφάς σαν βδέλλα τα λεφτά του φορολογουμένου. Και μην παριστάνεις τη συντονίστρια!

Κύπριος φορολογούμενος για το Christofias-Watch Θέλετε να προωθείτε την ιδεολογία της διχοτόμησης και τις αρλούμπες του Συλλούρη;Κάντε το χωρίς να ρουφάτε σαν βδέλλες τα λεφτά του Αρχιεπισκόπου(άρα και δικά μου).Και μην παριστάνετε τους τιμητές! Κύπριος,μέλος της Εκκλησίας,προς το Christofias-Watch

Ενωμένοι Πολίτες είπε...

Λεμεσίανικο Lobby

Με λύπη μας σας αναφέρουμε ότι η οργάνωση μας "Ενωμένοι Πολίτες" δέχεται αλλεπάλληλα κτυπήματα και απειλές από άτομα του πολιτικού κόσμου. Εκφραστήκαμε δημόσια για την ύπαρξη του Lobby για την Λεμεσό με πρωταγωνιστές τον Δήμαρχο Λεμεσού, Νεοκλή Συλικίωτη, πρώην Υπουργό Συγκοινωνιών και έργων Νικολαΐδης, Μάριο Κάραγιαν, και άλλα πολλά στελέχη σε θέσης κλειδιά που παίρνονται αποφάσεις για τα κατασκευαστικά έργα και που θα διανέμονται τα κονδύλια, και ποίες προσφορές να κατοχυρώνονται. Τα τελευταία 4 χρόνια όλα τα έργα στις άλλες πόλεις έχουν σταλώσει και δεν προχωράνε ενώ στην Λεμεσό δια μαγείας όλα κυλάνε ρόδινα χωρίς καμία δυσκολία και φυσικά χρήμα άφθονο.

Έτσι η οργάνωση αποφάσισε να στηρίξει με οποιονδήποτε τρόπο, την πληροφόρηση του κόσμου, διότι το εν εξελίξει lobby λειτουργεί εις βάρος των άλλων πόλεων. Με αυτόν τον τρόπο θα συγκροτηθούν όλες οι φωνές και να ξυπνήσει ο κόσμος να δει τι γίνετε γύρο του.

Θα επανέλθουμε.

Ευχαριστώ.

arxiepiskopos είπε...

Ακριβώς,φίλε ΠΕΛΑΣΓΕ,εσύ με όσα γράφεις προσποιείσαι το βλάκα,κοινώς "παίζεις πελλόν",ενώ ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ είναι φορέας γνήσιας,εκ γενετής βλακείας!Αυτό ήθελα να τονίσω.Πες μου κι ευχαριστώ που σε διαφοροποίησα από τον ΤΣΙΕΛΕΠΟ!

Unknown είπε...

'Καθόλου δεν ενόχλησε την εν λόγω κυρία το ότι στο όνομα της "απειλής", διώκεται και ταλαιπωρείται ένας άσχετος με το σχόλιο του Ρήγα άνθρωπος και η οικογένειά του και το ότι γίνεται προσπάθεια να φιμωθεί ένα Blog'

Ο Ρήγας ευθύνεται για την ταλαιπωρία του ανθρώπου και η οικογένεια του, με το σχόλιο του. Το γεγονός ότι ο Ρήγας τον αφήνει να ταλαιπωρίεται είναι ενδεικτικό της δειλίας του χαρακτήρα του.
Ας αντιμετωπίσει ο ίδιος νομικά το θέμα αντί να κρύβεται πίσω από άλλους.

Κατά καιρούς ο Ρήγας μας κάνει μαθήματα ιστορίας και δίνει διπλώματα εθνικοφροσύνης, αλλά όλα αυτά είναι κούφια λόγια και φανφάρες. Τώρα που ήρθε η ώρα να δείξει πως αγωνίζεται, ο ίδιος δεν ακολουθεί τα παραδείγματα των αγωνιστών οι οποίοι είχαν ένα σκοπό και δεν θα άφηναν άλλο να συλληφθεί ή να ταλαιπωρηθεί για χάρη τους.

patriotis είπε...

οσο αφορά μια καλυερη μορφή λυσης απο την ΔΔΟ, πως θα γίνει? θα την δεκτή η αλλη πλευρα? γιατι να την δεκτει? εαν εισουν εσυ στην πλεονεκτικη θεση που βρισκονται εκεινοι σημερα θα δεχοσουν?

το θέμα που θιγω καθε μερα ειναι τα εξης

1 το μπλοκ ηρωποια καθημερινα αυτους που καταστρεψαν τον τοπο και φερανε τους τουρκους εδω

2 πολεμουν τις συνομιλιες αντι να κανουν προτασεις και ετσι κανουν ζημια στην κυπρο , θελουν να πετυχει η τουρκια την διχοτομηση και αναγνωριση του ψευδοκρατους

για αυτο πιστευω οτι τo μπλοκ αυτο χρηματοδοτητε απο την τουρκια

Patridas είπε...

Ήταν μια εκπομπή που σίγουρα θα θύμιζε πολλά σε καπιους νεαρούς τότε που παρακολουθούσαν εκπομπές σαν φοιτητές στην πρώην Σοβιετική Ένωσή...

και έκανα κάποια σχόλια σε άλλο θέμα πριν να αναρτηθεί αυτό ειδικά για την ειρινουλλα μας, τα μεταφέρω εδώ...

"Ο χρήστης Patridas άφησε ένα νέο σχόλιο στην ανάρτηση "Ο Χριστόφιας δεν αποσύρει, αλλά ο Κάρογιαν...":

τούτη η χαραλαμπίδου ήντα γλυτώνει τον μαγάριο....

ρωτά τον κάτι ο Βαρνάβα τσιανντίς να τον αφίκει να απαντήσει πέρνη την συζήτηση αλλού....

Βασικά ερώτησεν τον γιατί αφού εφοίθηκεν για τη ζωή του επέτρεψε στον YENI-Πολίτη να επαναδιμοσιευση το αρθρο.. Πελλοί εν μπορούν να το δουν που τσιαμε τσιε να βαλουν ιδεες μεστην κκελλε τους;

αλλα ος αλλως συντροφκιας η χαραλαμπιδου επιρεν την μαππαν τσιε εσιρεν την εξω. μετα εκαμεν αλλαγη τσιο μαγαριος αναπνευσεν με ανακουφιση...

ε ρε γλεντια..

ανεφ-πισκοπε μπορεις να διορθοσεις το κειμενω μου πλιζ; θα το εκτιμουσα ηδιαιτερος... "

"Ο Ιωνάς Νικολάου λαλει της τα της χρηματιζώμενης τσιε τσίνη εν καταλάβη...

εδώθηκεν της γραμμή.. Ακολουθά την πιστά...

Λαλει της για τους τίτλους τσιε την ερώτηση του προγράμματος οτι εν biased, αλλα τσινη καρτερά το κοκκαλούι ποννά της σίρει το ακελ... "

"Εφυρεν τον ο Βαρναβα τον Μαγαριο.... εκαμεν τον οπως την κοτα να μασα τα λογια του.. χαχαχαχαχα

εισαστεν παρων λαλει του ο Βαρναβας;

επίεν του μαγαριου διοτι εκαταλαβεν το ψεμα του.... τσιε η ειρινουλλα να βουρα να τον κλιση... χαχαχαχα

οπως τον μαγαριο λαλει ο Βαρναβα.. για τσινα που κατηγορη το συντροφκιας γουοτσ.... "

ανεφ-πισκοπε ες ολγουεις πλιζ δηωρθωσαι τω κιμαινω μου κε σου οιπωσωμε αινα παιριπιοιμαινω μασουρακοι... βκαρειστο σου.

patriotis είπε...

Λεβέντες κλανιάριδες , φουστανελάδες....γνωρίζω την εννοια της λεξης "πατριωτης" εσεις δεν την γνωριζετε διοτι για εσας πατριώτες ειναι οι ακολουθοι¨

- αυτοί που θελουν να αφήσουν στο νησι 50,000 τουρκους στρατιωτες
-αυτοι που θέλουν να αφησουν στην κυπρο 400,000 εποικους
- Αυτοι που τους δινουνε πίσω ενα μεγάλο κομμάτι της Κυπρου και λενε ΟΧΙ δεν το θέλουμε επιδή θέλουμε να μεινουμε ως έχει η καταστασης

- αυτοί που δεν στέλλουν τα παιδια τους στρατο(Ρικκος ,Αγγελιδης) ενώ εμεις οι μαλάκες υπηρετήσαμε 26 μήνες με επιπρόσθετες ειδικότητες και καθηκοντα.

-αυτοι που ζουνε σε κυβερνητικες κατοικιες σαν παρασιτα και οταν ηρθε η ωρα να πολεμήσουν πήδηξαν μεσα στην πρεσβεια της λυβυης

- αυτοι που κτιζουμε μεσα στην νεκρά ζωνη και την πουλανε σε Αγγλους

-αυτοί που αναγκασανε η δώσανε δικαιολογια στο ΕΔΑΔ να μας στείλουν στους τουρκους (Π.χ Αγγελίδης)

-Αυτοι που απενοχοποιησανε την Τουρκια και την βγάλανε απο μια δυσκολη θεση το 2004 με το ΟΧΙ μας στο σχεδιο ΑΝΑΝ που αυτοι ζητησανε να μας το φέρουν , μας το εφεραν και πηρανε τον Λαο σε δημοψιφισμα και μας εκθεσανε

-αυτοι που κανανε το πραξικοπημα και φερανε την τουρκια?

-αυτοι που ενω ειχαμε την δημοκρατια μας θελανε να πεταξουνε τους τουρκοκυπριους στην θαλασσα?


αυτοι ειναι οι ηγετες σας? αυτοι ειναι οι πατριωτες? έχετε συνχηστει......αυτοι ολοι , οι πιο πάνω ειναι εχθροι της πατρίδας μας και οχι πατριώτες

και οσοι επιζητουν την ειρήνη στο νησί ειναι οι αληθινοι πατριώτες

patriotis είπε...

αυτό το μπλόκ κάνει 2 πράγματα

1. στηρίζει την πολιτική της τουρκίας η οποία είναι η διχοτόμιση της Κύπρου και η αναγνώρισει του Ψευδοκράτους. Το κάνει αυτό στηρίζοντας το ΟΧΙ για λύση του Τασσου και πολεμόντας τις συνομιλίες για λύση του κυπριακου που γίνονται αυτή την στιγμή

2 Στηρίζουν πολιτικούς που δεν θέλουν λύση για προσοπικά οικονομικά η πολιτικά συμφέροντα. Παραδειγμα, στηριζουν τον Αγγελίδη του Δηκο ο οποιος μας οδήγησε στην καταστροφική αποφαση του ΕΔΑΔ για τις περιουσιες στα κατεχομενα.Επίσης δεν εστειλε τον γιο του να υπηρετήσει την εθνική φρουρα οπως έκανε και ο Ρικκος. Στηρίζουν τον Τάσσο που έδωσε ημερομηνία εναρξης ενταξιακών διαπραγματευσεων για την τουρκια, που ειπε ΟΧΙ σε ένα σχεδιο λύσης και που άφησε 400,000 εποικους και 50,000 τουρκικο στρατο σε αυτο το νησί.¨Εχω και άλλα πολλά παραδείγματα

3. προσπαθεί να διχάσει τον Κυπριακό λαό (ελληνοκυπριους και τουρκοκύπριους) παραδείγματα είναι οι αναρτήσεις που έβαζε για την δολοφονία του Αντη οτι τάχατες δολοφονηθηκε απο τουρκους, για την κλοπή της σορού του Τάσσου οτι ταχατες βρέυηκε ασβέστης απο τα κατεχομενα κλπ κλπ κλπ


με βάση την μέχρι σήμερα σταση των διαχειριστών αυτου του μπλοκ, έχω την έυλογη υποψία οτι οι διαχειριστές, μπορεί να είναι πράκτορες των τουρκων και της ΜΙΤ. Αυτό είναι ένα λογικό συμπέρασμα, μακάρι να έχω λάθος, προκαλώ τους διαχειριστές να παραθέσουν και αυτοί τα

Patridas είπε...

Ρε πατριοτη επιδη συνέχεια πιππιλλάς το ίδιο πράμα, πιάσε τηλέφωνο στην ομονοια τσιέ ρώτα τους ποίοι παίχτες τους δεν έκαναν στρατό και γιατί...

αμμα κατηγορείς να τους θωρείς ούλλους τσιέ όχι οτι μόνο σε συμφέρη.

εναν τουτο...

επίσης πιεννε τσιακκαρε ποίοι επαναπροσεγγιστες επλουτίσαν κάμνοντας δουλείες στα κατεχόμενα..

τσιε μιαν τσιε μασιεσε που μασιεσε πιεννε εβρε τσιε πιος αφοδευε (και συνεχίζει να αφοδευει) σε κυβερνητικά κτίρια και μόνο για να γλυτώσει το κωλόχαρτο στο σπίτι του.. δαμέ σε θέλω...

patriotis είπε...

πατριδας, μιλάς αοριστα , μιλώ με ονοματα .


δεν καταλαβαίνεις το μυνημα που θέλω να δώσω, να το κάνω πιο απλό

στην Κύπρο το παιζουνε ήρωες και σωτηρες τους εθνους ατομα τα οποία έκαναν ζημιά και οχι καλο στην πατριδα μας. Κλανιάριδες , που ουτε καν εστειλαν στον στρατο τα παιδια τους

καταδικάζω την φυγοστρατια, η διαφορα των κλανιάριδων που αναφερα πιο πάνω απο τους ΑΚΕΛΙΚΟΥΣ ειναι οτι οι δευτεροι δεν το παιζουν οι σωτήρες τους εθνους, ουτε και το παιζουν ηρωες , ουτε φουστανελλαδες.....δεν ειναι υποκριτες ...

αυτή ειναι η διαφορα, αυτο φωναζω και ελπιζω μια μερα να ανοιξουν τα ματια σας οπως έγινε και με τον Τομμυ Β , τον παπαφλεσα, τα φωναζα εγω εδωμεσα , και με βριζατε, μετα απο λιγο καιρο οταν του επεσε η μασκα, του κανατε επιθεση....

που θα πανε, σιγα σιγα θα ανοιξουν και αλλο τα ματια σας και θα αντιλειφθητε αυτα που φωναζω, ελπιζω εως τοτε να μην ειναι αργα ....

Patridas είπε...

δεν το παίζουν σωτήρες;

Αν δεν το πάιζαν σωτήρες τώρα θα είχαν πρόεδρο; Προς τι τότε ο συντροφκιας πρόεδρος; δεν είπε ότι θα το λύση; Φατσάρη μου σωτήρας εμένα..

ασπρογένους.. λαλεί σου τίποτε;

Περί Τομμυ Β; Μεν μου τα λαλείς εμένα.... δεν είμουν τότε δαμέσα οπόταν δεν γνωρίζεις τι πιστεύω για τον εκ Πάφου ορμώμενο.

patriotis είπε...

μόνον στην Κυπρο μπορει να δει καπιος το εξης παράδοξο

Προδοτες και νενεκοι ειναι οσοι θελουν να φυγουν 400,000 εποικοι, 50,000 τουρκοι στρατιωτες, και να παρουν πισω μέγαλο μερος των κατεχωμενων εδαφών μας ενω ολοι οι προσφυγες θα μπορουν να επιστρεψουν στα σπιτια τους,,,,,,,και ηρωες και πατριωτες ειναι οσι δεν θελουν τα πιο πάνω και θελουν να συνεχιζετε η υφισταμενη τραγικη καταστασης


εεεε μονον στην Κυπρο μπορει κανεις να τα ζει αυτα , σε κανενα αλλο μερος του κοσμου

Ανώνυμος είπε...

Στο δικό σου το μυαλουδάκι κομματικέ πατριώτη μπορεί να φαίνεται ότι οι συζητήσεις σήμερα γίνονται για να φυγουν 400,000 εποικοι, 50,000 τουρκοι στρατιωτες, και να παρουν πισω μέγαλο μερος των κατεχωμενων εδαφών μας!

Στην πραγματικότητα όμως οι συζητήσεις έχουν μετατραπεί σε δούρειο ίππο ώστε η Κύπρος να γίνει ένα τουρκικό προτεκτοράτο μέσα από ένα σύστημα απαρτχάιντ που θα κρατάει εμάς και τις επόμενες γενιές για πάντα αιχμάλωτους στα χέρια της Τουρκίας!!

Στρατηγικός στόχος της Τουρκίας είναι η κατάργηση του Κυπριακού κράτους και η μετατροπή της Κύπρου σε τουρκικό προτεκτοράτο. Το ότι αρνείσαι να δεις την πραγματικότητα είναι τουλάχιστον ύποπτο.

η Κύπρος «είναι μια σταθερή βάση και αεροπλανοφόρο που είναι σε θέση να ελέγχει τις περιοχές του Περσικού κόλπου και της Κασπίας και τις υδάτινες αρτηρίες του Αντεν και του Ορμούζ, οι οποίες αποτελούν τις σημαντικότερες υδάτινες περιοχές που συνδέουν Ευρασία και Αφρική» «Ακόμη κι αν δεν υπήρχε ούτε ένας μουσουλμάνος Τούρκος εκεί, η Τουρκία όφειλε να διατηρεί ένα κυπριακό ζήτημα».

Αχμέτ Νταβούτογλου

Aντρέας Αντρέου είπε...

Ο/Η ΠΕΛΑΣΓΟΣ είπε...
Φίλε patriotis υπάρχουν αρκετές προτάσεις κατατεθειμένες στο Εθν. Συμβούλιο αλλά και εκτός από διάφορα άτομα πολιτικά η μη.
Με τη λογική του αν η Τουρκία θα δεχθεί εκείνο η τούτο , σίγουρα δεν θα δεχτεί τίποτε αφού καταφέραμε μετά από 35 χρόνια να μην έχομε στην Κύπρο κατοχή η αν έχουμε να μην είναι από την Τουρκία. Επίσης η Τουρκία βολεύεται μια χαρά και χωρίς την εξεύρεση της οποιασδήποτε λύσης.
Έγιναν λάθη επί λαθών από όλους τους πολιτικούς που κυβέρνησαν αυτό τον τόπο για να φτάσουμε ως εδώ και να είναι περιορισμένες οι επιλογές μας σε σχέση με την τακτική που είναι και αυτή σχεδόν ανύπαρκτη όσον αφορά το κυπριακό .
Φυσικά κάποιοι έκαναν πιο πολλά λάθη από άλλους.

Δεν πιστεύω ότι Το συγκεκριμένο μπλοκ η οποιοδήποτε άλλο « άγει την πολιτείαν » με όποιοδήποτε τρόπο η μέσον άσχετα αν εξυπηρετεί κάποιον συγκεκριμένο σκοπό.

patriotis είπε... 2 πολεμουν τις συνομιλιες αντι να κανουν προτασεις και ετσι κανουν ζημια στην κυπρο , θελουν να πετυχει η τουρκια την διχοτομηση και αναγνωριση του ψευδοκρατους

με την πιο πάνω παράγραφο σου τείνεις να συμφωνείς μαζί μου στο τέλος γιατί αναιρείς τα υπόλοιπα όσον αφορούν τις θέσεις σου στο κυπριακό. άποψη μου .
τα μπλοκ τα βλέπω ως ένα τρόπο να εκφραστεί ο καθένας ελεύθερα και δημοκρατικά χωρίς την λογοκρισία.

18 Μαΐου 2010 10:03 π.μ.

Aντρέας Αντρέου είπε...

Πάτριος είναι αυτός που σχετίζεται με τους προγόνους : εδάφη, ήθη, έθιμα, παραδόσεις, θεοί κτλ.

Πατρίς είναι ο τόπος καταγωγής η γεννήσεως κάποιου.
Πατριώτης είναι το πρόσωπο που αγαπά την πατρίδα του και αγωνίζεται γι αυτήν.

Η πρώτη έννοια που αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι που έχουν παραμείνει σε μια περιοχή για πολύ καιρό είναι η έννοια «πατρίδα». Αργότερα δημιουργείται το κράτος και στο τέλος κοιτάζοντας το παρελθόν, μιλούν για της πατρίδας και του κράτους και όλου του έθνους την «ιστορία».
Οι 3 αυτές έννοιες είναι αλληλένδετες , κάτι που η ελληνική γλώσσα μας το δείχνει με την παρακάτω εξίσωση :

ΠΑΤΡΙΣ = 80+1+300+100+10+200 = 691
ΚΡΑΤΟΣ = 20+100+1+300+70+200 = 691
ΙΣΤΟΡΙΑ =10+200+300+70+100+10+1 = 691

Άρα, πατρίς = κράτος = ιστορία = 691

Τα γράμματα στην ελληνική γλώσσα είχαν πολλές εφαρμογές και δεν ήταν μόνο απλά σύμβολα της αλφαβήτου. Μια πολύ σημαντική τους ιδιότητα ήταν ότι τα γράμματα ήταν συγχρόνως και αριθμοί , δηλαδή κάθε γράμμα είχε και μια αριθμητική αξία και κατά συνέπεια κάθε λέξη ήταν και ένας αριθμός.

Άρα, για ακόμη μια φορά,
πατρίς = κράτος = ιστορία = 691

arxiepiskopos είπε...

Θέλετε να προωθείτε την ιδεολογία της διχοτόμησης και τις αρλούμπες του Συλλούρη;Κάντε το χωρίς να ρουφάτε σαν βδέλλες τα λεφτά του Αρχιεπισκόπου(άρα και δικά μου).Και μην παριστάνετε τους τιμητές! Κύπριος,μέλος της Εκκλησίας,προς το Christofias-Watch

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

οποιος ενοχλει τα ψευδοεπιτροπακια της δεξιας πτερυγας του δηκο και του ευρωκο, σημαινει οτι χρηματιζεται απο την κυβερνηση! ε ρε τι αλλο εχουμε να ακουσουμε!

ττιμης, προδρομος, χριστος, νικολας, παυλος, ξενης

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά το ερχόμενο Σάββατο ο μεγάλος ηγέτης Βάσος Λυσσαρίδης καλεί όλο τον κόσμο σε γενική επιστράτευση. Θα οργανωθούν καπετανάτα και θα υπάρξει γενική έφοδος στα κατεχόμενα. Να ’στε όλοι εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτος αντικειμενικός σκοπός είναι η κατάληψη του Πενταδακτύλου και ο αφοπλισμός των Apache των Τούρκων. Μπορούν να συμμετάσχουν και όσοι διαθέτουν όπλα του paintball. Ζητούνται πατριώτες!

Patridas είπε...

το άλλο με σένα άκουσες το ρε ταβάνι;

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε μου πατρίδα εγώ εκανονίστηκα μέσα στην Υδατοπρομήθεια με μέσο που το ΑΚΕΛ τζιαι εν φοούμε τίποτε.

Patridas είπε...

Από ότι φαίνεται άκουσες το...

τώρα να έρτει ο πατριώτης τσιε να σε βάλει μέστην λίστα...

John είπε...

Συγνώμη παιδιά. Μά ποιά εν τουτη η Ειρήνη? Εν την ηξέρω καθόλου. Ακουσα οτι επολέμησεν το 1821 μέ τήν Μπουμπουλήνα. Εν αλήθκια?

Patridas είπε...

Με την Μπουμπουλίνα εν νομίζω. Σίουρα επολέμαν με ένα κουμπούι...

Πενταρόγιωρκος είπε...

Τραμπουξομεταξόπουλε, χειρότεροι και από τους ακροδεξιούς είστε εσείς!

Απ ότι ξέρω είναι ο Χίτλερ και η Χούντα που έστελνε την αστυνομία πρωι-πρωι σπίτι της αντιπολίτευσης.

Και συ Anefiskope, σταμάτα να είσαι ρατσιστής, είμαστε πλέον στον 21ο αιώνα.

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

πενταρογιωρκε, απλως αναφερα οτι κατα πασα πιθανοτητα, πισω απο αυτο το φασιστικο και διχοτομιστικο μπλογκ, κρυβονται ατομα απο τους χωρους που ανεφερα.

για να κανει την δουλεια της η αστυνομια, πρεπει πρωτα να περνει τηλεφωνο, να βλεπει αν ειναι σπιτι ο ξενης η ο καθε ξενης, και να ρωτα αν ειναι ενταξει να περασει απο το σπιτι για ενα καφε, και μια ανακριση?

επισης, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΨΕΥΔΟΕΠΙΤΡΟΠΟ Η ΨΕΥΔΟΕΠΙΤΡΟΠΟ-ΣΧΟΛΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΟΣΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ.

patriotis είπε...

μεταξοπουλε, μήν περιμένεις επαινους για την αστυνομία απο αυτο το ΜΠΛΟΚ. Αυτοι μαλλον πληρωνονται απο την ΜΙΤ να διχαζουν τον Κυπριακο λαο, αρα μονον αρνητικά σχολια θα ακους απο αυτους

Πενταρόγιωρκος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΛΙΤΡΑ ΣΑΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΜΙΛΙΑ;

Ως μία από τις σημαίνουσες πολιτικές προσωπικότητες της Κύπρου χαρακτήρισε τον Βάσο Λυσσαρίδη ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, σε χαιρετισμό του σε εκδήλωση του Δήμου Ιδαλίου προς τιμήν του κ. Λυσσαρίδη. Έκανε λόγο για έναν πολιτικό «που φέρει μαζί του πολλή πείρα και πολλές γνώσεις, αποτέλεσμα της έντονης δράσης του στα κοινά από πολύ νεαρή ηλικία», που «μέχρι σήμερα διατηρεί ακμαίο πνεύμα, με διαυγή κρίση και μεστό πολιτικό λόγο», αλλά και που χαρακτηρίζεται από διαχρονική συνέπεια και συνέχεια στις πολιτικές του θέσεις.

«Δεν είναι νοητό να μιλάει κάποιος για την ΕΔΕΚ και να μη φέρει στο μυαλό του, ή να μην αναφέρει το όνομα Βάσος Λυσσαρίδης», σημείωσε ο κ. Κυπριανού. Είπε, ακόμη, πως το ΑΚΕΛ έδωσε πολλούς αγώνες μαζί με την ΕΔΕΚ σε πολλές φάσεις της σύγχρονης κυπριακής ιστορίας. «Υπερασπιστήκαμε τη δημοκρατία και τη νομιμότητα στις πιο μαύρες περιόδους. Δώσαμε μαζί πολλούς κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες, επιτυγχάνοντας σημαντικά αποτελέσματα για τους εργαζόμενους και την κυπριακή κοινωνία», σημείωσε, προσθέτοντας πως «σ’ αυτούς τους κοινούς αγώνες και δράση καθοριστική ήταν και η συνεργασία με τον Βάσο Λυσσαρίδη». «Ανεξάρτητα από τις όποιες διαφορές και τις όποιες διαφωνίες προέκυψαν κατά καιρούς ή εξακολουθούν και σήμερα να υφίστανται, εκτιμούμε ότι ως πολιτικές δυνάμεις και πολιτικά πρόσωπα είμαστε φυσικοί σύμμαχοι, που θα βρεθούν ξανά μαζί στον πολιτικό στίβο», πρόσθεσε και ευχήθηκε στον Βάσο Λυσσαρίδη «να είναι πάντοτε καλά, να ζήσει πολλά χρόνια, ακμαίος, δυνατός και ενεργός», και «να συνεχίσει να προσφέρει στο κόμμα του και στον
Κυπριακό λαό».

ΑΝΤΡΟ, ΓΛΕΙΦΤΗ!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Anefiskope-Anef_Oriwn_Ηλικιακέ_Ρατσιστή

Δεν νιώθεις μαλάκας που ο μάστρος σου ΓΛΕΙΦΕΙ με τόση δουλικότητα τον Γιατρό, την ώρα που εσένα σου λένε να τον βρίζεις;

ΧΕΧΕΧΕ! Καλά να πάθετε τσογλανάκια της επαγρύπνησης!! Σας λένε στην ΕΔΟΝ να βρίζετε, και μετά οι ηγέτες σας ΓΛΕΙΦΟΥΝ για μερικά ψηφαλάκια.

ΓΛΥΨ ΓΛΥΨ ΓΛΥΨ

Unknown είπε...

Αν ο Ρηγας ήταν Σπαρτιάτης στη μάχη των Θερμοπυλών θα κανόνιζε να αφήσει τους άλλους να πολεμήσουν και να τρέξει αυτός να πάρει τα μαντάτα στη Σπάρτη για την έκβαση της μάχης, για να γλυτώσει το θάνατο.

Τώρα αφήνει τον Ξενή να υποφέρει και αυτός κρύβεται, παριστάνοντας τον γκράντε πατριώτη, δίνοντας μαθήματα ιστορίας και διπλώματα πατριωτισμού!!!!

Η νοοτροπία που σε διακατέχει Ρήγα είναι η συνηθισμένη νεοκυπριακή νοοτροπία- σύρνω πόρτους και καμνω τον νταή αλλά άμαν χρειαστεί βάλλω τον νούρον μες στα σιέλλια

Πλαστήρας είπε...

Αχ αυτή η Χαραλαμπίδου! Έγινε σύμβολο του Καθεστώτος. Και όταν, την άγια εκείνη μέρα σε δυόμισυ χρόνια απαλλαγούμε από το Καθεστώς, θα αοκαθηλωθεί και αυτή όπως αποκαθηλώθηκε η σβάστικα από την καγκελαρία του Ράιχ.

Άστε την να αυτοεξευτελίζεται.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Ρε ΑΚΕΛες, λίγο ντροπή, μαζέψτε τον ζουρλομανδύα τον Γλειφάνδρο Κυπριανού. Έχει γεμίσει τους τόπους σάλια, ο σαλιάρης.

Γιατρέ, κάνε καλού κακού ένα μπάνιο. Δεν ξέρεις τι έγλειφε ο Άντρος πριν σε γλύψει εσένα. Αν κολλατσιαρούσε η γλώσσα του, σημαίνει έγλειφε κάτι που περιλαμβάνει και βραστή ΚΕΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά υπάρχει πρόβλημα που δεν κάθομαι να διαβάσω πάνω που 1-2 γραμμές στα σχόλια σας; Απλά δεν με ενδιαφέρει η άποψη σας αλλά μόνο αυτό που πιστεύω εγώ. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά λαλεί μου κανένας με ποιους πρέπει να είμαι σε τούτο το blog; Με τους αριστερούς ή με τους άλλους; Απλά για να ξέρω με ποιους να κάμνω παρέα τζιαι με ποιους να συμφωνώ.

Ανώνυμος είπε...

Μαγγανοπήγαδο κάτι μου λαλεί ότι εννά γινούμεν οι καλύττεροι παρέες δαμέσα. Θα συμφωνώ μαζί σου, θα σε στηρίζω, θα είμαι γενικά ανάχωμα, φάρος φωτεινός σε τζείνους που θα σε υποσκάπτουν. Που τη στιγμή τούτη το Μαγγανοπήγαδο εν ο καλύττερος μου παρέας.

Ανώνυμος είπε...

Θα σε λαλώ παρεούι! Παιδιά έσιει κανένα βιβλίο για τα πολιτικά της Κύπρου να μου συστήσει κανένας;Είπα να κάτσω να δκιεβάσω λίον τώρα που έπιασα δουλειάν στην κυβέρνηση.

Ανώνυμος είπε...

Οτιδήποτε μου συστήσετε όμως εν θα το δκιεβάσω γιατί είπα πριν ότι εν με ενδιαφέρει η γνώμη σας αλλά μόνο η δική μου. Εσείς πέτε μου απλά εγώ εν θα λάβω κάτι υπόψιν.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Διάβασε την νέα μονογραφία του Άντρου Κυπριανού:

«ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΕΙΦΕΙΣ "ΤΟΥΤΟΝ"»

Χορηγός έκδοσης: Βραστή ΚΕΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Ρε Πενταρογιωρκούι μου που είσαι ρε φιλούιν; Είσαι μες τζιείνους που εννά κάμνω παρέαν εγώ δαμέσα. Ότι λαλείς εγώ εννά σε ενισχύω. Φαίνεσαι καλό παιδίν. Τον Πελασγό τζιαι τον άλλο το Ξεμασκαρευτή εν τους πάω πιθαμήν.

Πενταρόγιωρκος είπε...

high five καλό ρε ταβάνι μου

τζι αφού είσαι έτσι καλό κοπέλλιν χαμογελαστόν, να σου προτείνω αλλόνα βιβλίο της γνωστής αισθητικού Δημητρίας Χριστόφια

«SPA ΜΕ ΒΡΑΣΤΗ ΚΕΑΝ»

Ανώνυμος είπε...

Ρε μα τούτη η κουβέντα με την ΚΕΑΝ τη βραστή τι εν ακριβώς; Εξηγάτε μου τζιαι μένα.

Kokoui είπε...

Τι λέτε;Θα αναρτήσει μια μουσικοχορευτική ανάρτηση στο «αιρετικό» του ιστιολόγιο, ο αριστερίζοντας υπηρέτης του ΑΚΕΛ,άνεφ ορίων,για να επιπλήξει τον μάστρο του Άντρο Κυπριανού, για τις δοξολογίες του προς το πρόσωπο του εθνικοσοσιαλιστή Βάσου Λυσσαρίδη,σε εκείνη την ομιλία του στο Δάλι;

Kokoui είπε...

Και τi έχει άραγε να πει στο ραδιόφωνο του Άστρα, ο σχολιογράφος με το φιλοσοφικό στύλ,αριστερίζοντας υπηρέτης του ΑΚΕΛ Νο 2,politispittas,για όλες αυτές τις δοξολογίες;

Ανώνυμος είπε...

Τζιαι που σαι ρε Κοκούιν που ρτες έτσι ξαφνικά! Το λοιπόν ρε Κοκούιν είσαι πολλά συμπαθής τύπος εννά γινούμε παρεούθκια εμείς οι δκιο δαμέσα. Μάχουμαι να οργανωθούμεν με το Μαγγανοπήγαδον τζιαι το Πενταρόγιωρκο για να εκφράζουμεν με παρρησίαν τες απόψεις μας.

Ανώνυμος είπε...

Μα ποιος Πίττας ρε; Τζιείνος που κάμνει τη διαφήμισην του ΟΠΑΠ; Όι ρε Κοκούι μου μεν ασχολείσαι. Σύρε κοντά να δούμε τι να κάμουμεν.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε μαγκες, παρτε καποιος το ρικ τηλεφωνο.
εξεχασεν να κανει την κληρωση στο ευχαριστο δευτεροβραδο η ΚΥΡΙΑ ειρηνη. πατατε το κουμπουι της κληρωσης ρε κοπελια στο ρικ. κληρωση ρεεεεεεεεεεε. και ουτε τραγουδιστη καλεσμενο ειχε ουτε το συγκροτημα του Σιακαλλη εχορεψεν. μα τι συμβαινει? και γιατι αλλαξαν την ημερα που Σαββατο σε Δευτερα? λειπω χρονια ρε παιθκια , μα τι αλλαγες ειναι τουτες?

Ανώνυμος είπε...

Αμάναμου το κηρυκούιν τζιαι διάκειται μαινόμενος προς τους πάντες. Συμφωνώ μιτά σου ρε κηρυκούιν μου λεβέντη. Τούτα ούλλα που λαλείς εν επιχειρήματα αδρά σαν τον όχτον. Εγιώ πιστεύκω σε.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

θα αρχισω να φοβαμαι αν μας βρισκουν δικιο και χτηνα του ειδους σου ρε ταβανε....

Πενταρόγιωρκος είπε...

Φίλε μου Ταβάνι, high five και πάλι

Βραστή ΚΕΑΝ είναι αυτή που έλουνε ο "σύντροφος" Ταλάτ τους Ελληνοκύπριους αιχμαλώτους, όταν ήταν μουτζαχίντ (=τρομοκράτης) της ΤΜΤ το 1974, που βοηθούσε τον τουρκικό στρατό εισβολής. Απέναντι από το πατρικό σπίτι του Ταλάτ, στους βοτανικούς κήπους της Κερύνειας, βρέθηκαν τα οστά εκτελεσθέντων Ελληνοκυπρίων αιχμαλώτων.

Τώρα που είπαμε να συντονιστούμε λοιπόν και να κάμουμε "συντονιστικό κέντρο" που λαλεί και ο ζουρλομανδύας ο Γλείφανδρος, να υπενθυμίζεις και εσύ τον κόσμο πως υπάρχουν στελέχη του ΑΚΕΛ που ηδονίζονται σαδομαζοχιστικά με την βραστή ΚΕΑΝ, όπως ο Anefiskopos.

ΥΓ - ΚΥΡΙΕ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ. ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΤΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΛΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΙΚΟΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Kokoui είπε...

Λέτε ο λαλίστατος σχολιογράφος ταβάνι,ιμίσιη μου,να πέρασε από τις κατασκηνώσεις της ΕΔΟΝ στα Περβόλια ή να είναι κανένας ηχολήπτης του politipitta στο ραδιόφωνο του Άστρα;

Χρίστος Χριστου είπε...

Ρατσισμός είναι (σύμφωνα με το λεξικό του Μπαμπινιώτη) είναι η κοινωνική ή πολιτική πρακτική διακρίσεων που βασίζεται στο δόγμα της ανωτερότητας μιας φυλής, εθνική ή κοινωνικής ομάδας και στην καλλιεργημένη αντίληψη των μελών αυτής της ομάδας ότι οφείλουν να περιφρουρήσουν την αμιγή σύσταση και καθαρότητα της ομάδας τους καθώς και τον κυριαρχικό τους ρόλο έναντι των υπολοίπων φυλετικών, εθνικών και κοινωνικών ομάδων τες οποίες θεωρούν κατώτερες.
Κοινωνικός ρατσισμός αποτελεί την πρακτική διακρίσεων (και μέσα από τον λόγο και μέσα από πράξεις και ενέργειες) σε βάρος κοινωνικών ομάδων αλλά και μεμονωμένων ατόμων στη βάση των οικογενειακών τους καταβολών (αν δηλ. κατάγονται από πλούσια ή φτωχιά οικογένεια, τι δουλειά κάνουν οι γονείς τους ή και οι ίδιοι, ή αν στην οικογένεια τους υπάρχουν καταδικασθέντες για ποινικά αδικήματα ή αν κάποιοι έκαναν φυλακή ή αν είναι του υπόκοσμου), της μόρφωσης τους, της εμφάνισης τους (π.χ. αν είναι παχουλοί η φαλακροί), αν χαρακτηρίζονται από κάποια μορφή αναπηρίας ή έχουν κάμει (για τους εαυτούς τους) κάποιες ιδιαίτερες σεξουαλικές επιλογές.
Δείγματα κοινωνικού ρατσισμού εκδηλώνει και ο τακτικός σχολιογραφος του μπλοκ Κήρυκας με το απαξιωτικό (άσχετο και ατυχές) σχόλιο του για την «αδερφη [...] του μαστρου του υποκοσμου (που εκανε διακοπες στο Απολλωνειο και περιπατους στην Στασικρατους και που κατηγορειται και για την κλοπη της σορου του Τασσου) ... [και] ... η οποια [αδερφή] τοωρα ειναι φυλακη για ναρκωτικα) ... [και] ... επροσφονησε σε προεκλογικη συγκεντρωση στην Αθηενου την κα Ελση Χριστοφια ...»
Μπράβο Κήρυκα!!! Αν δεν το κατάλαβες αυτό που κάμνεις είναι ρατσισμός!!! Καλλιεργείς την κοινωνική προκατάληψη και τες κοινωνικές διακρίσεις φαινόμενα που υποσκάπτουν την δημοκρατία!!! Είσαι αχαρακτήριστος ρε Κήρυκα. Προσπαθείς να κάμεις πολιτική σε βάρος αθώων ανθρώπων!
Και για την ενημέρωση σου (γιατί οι πληροφοριοδότες σου είναι και αχάπαροι), οι αδερφές του εν λόγω «μαστρου του υποκοσμου» είναι δύο. Η συγκεκριμένη στην οποία αναφέρεσαι δεν είναι φυλακή. Είναι φιλόλογος και καθηγήτρια Μέσης Παιδείας. Οι προϊστάμενοι της μάλιστα της αναθέτουν και εκφωνήσεις πανηγυρικών σε εθνικές επετείους.

Πενταρόγιωρκος είπε...

ΜΜΜΜμμμμμμ ζουρλομανδύα Άντρο... Έχεις ειδικευτεί στο γλειφολυσσάρι βλέπω...


Μμμμμμμμμμ......

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ψευτο-πατριωτη,

1. οι γενναιες προσφορες του κυριου Χριστοφια στις συνομιλιες, οδηγουν την Κυπρο στην τουρκοποιηση.
2. Η επιτροπη και πολλοι εδω μεσα αντιστεκονται στον κυριο Χριστοφια ο οποιος με τις γενναιες προσφορες του στις συνομιλιες, μας οδηγει στην Τουρκοποιηση.
3. Η Τουρκια οποτε και η ΜΙΤ επιθυμουν την Τουρκοποιηση οποτε και αντιτιθενται σε οποιον προσπαθει να εμποδισει τον κυρο Χριστοφια να μας οδηγησει στην Τουρκοποιηση
4. Εσυ υποστηριζεις τις συνομιλιες οποτε και την πολιτκη και γενναιες προσφορες του κυριου Χριστοφια που μας οδηγουν στην Τουρκοποιηση και επιτιθεσαι σε οποιον αντιστεκεται στον κυριο Χριστοφια και την πολιτικη Τουρκοποιησης που ακολουθει.
5. Οποτε ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΓΙΑΤΙ ΣΤΥΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΚΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ Η ΜΙΤ.

αντιγραφω τωρα απο σενα
"τι άλλα επειχηρήματα θες απο αυτά πουγράφω? απαντά μου και εσυ με επειχηρήματα οτι δεν είσαι πράκτορας της ΜΙΤ...σε προκαλώ να μου δωσεις μια λογική εξηγηση για το γεγονος οτι διχάζεις τον κυπριακο λαο(αφου κοντα στο 82% του λαου απορριπτει συμφωνα με γκαλοπ την πολιτικη Χριστοφια) και στηριζεις τις συνομιλίες"
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ψευτο-πατριωτη ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΤ.
Ιδου η ροδος λοιπον. Απαντα με επιχειρηματα χωρις βρισιες,αφορισμους και υπεκφυγες.
Οπως βλεπεις ουτε σε εβρισα (οπως ζητησες) ουτε σε χλευασα.
Περιμενω λοιπον.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

μανα μου ρε προμηθεα,
"κοινονικος ρατσισμος" λοιπον λεγεται συμφωνα με την αφεντια σου η αναφορα απλων δεδομενων, βασει των οποιων εσυ εκαμες συνειρμο και εσυγκοψες οτι ειναι "κοινονικος ρατσισμος"

προμηθεα μου να χαρεις,put the ζιβανια down slowly.
πρωτον οι πληροφοριες σου για το ποια απο τις δυο αδερφες προκειται(ανεφ ουσιας βεβαια ποια ειναι απο τες 2) ειναι λανθασμενες (συμφωνα με τις δικες μου πληροφοριες). εν πασει περιπτωση, μεχρι να διασταυρωσω την πληροφορια που εχω, το αποσυρω. θα επανελθω επι του θεματος.

ΠΑΟΛΑ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

προσφατα μαθευτηκε απο πρωη ακελικο οτι το ακελ γνωριζε για το πραξικοπημα και εσκεμμενα δεν εκανε τιποτα να το εμποδισει.ειναι αληθεια?

ΠΑΟΛΑ είπε...

Tα νενέκια έχουν ανοίξει λογαριασμό στο facebook για συμπαράσταση στον Μ. Δρουσιώτη. Μάλιστα έχουν ως φωτο τοίχου την ίδια εικόνα της σελίδας που συμπαραστέκεται στο Ξενή. Δεν είναι κρίμα τα παιδιά; Προσπαθούν σκληρά αλλά έρχονται δεύτεροι!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Χμμμ, θέλει σφουγγάρισμα το σπίτι μου.

Φωνάξετε τον Γλειφάνδρο να έρθει να σαλιαρίσει λίγο!

arxiepiskopos είπε...

Οι 3 αυτές έννοιες είναι αλληλένδετες , κάτι που η ελληνική γλώσσα μας το δείχνει με την παρακάτω εξίσωση :

ΠΑΤΡΙΣ = 80+1+300+100+10+200 = 691
ΚΡΑΤΟΣ = 20+100+1+300+70+200 = 691
ΙΣΤΟΡΙΑ =10+200+300+70+100+10+1 = 691

Άρα, πατρίς = κράτος = ιστορία = 691 ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΕΛΑΣΓΕ,ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:ΚΑΣΤΡΟ=20+1+200+300+100+70=691 ΕΠΙΣΗΣ:ΣΚΑΡΤΟ=200+20+1+100+300+70=691!Tώρα κατάλαβα το "Κάθε σπίτι καιΚΑΣΤΡΟ" του Λυσσαρίδη,που μετά την παραδοχή του για επιθυμία πρόκλησης πολέμου,αποκάλυψε το ΣΚΑΡΤΟ πολιτικό προφίλ του!!!

Πενταρόγιωρκος είπε...

"Υπερασπιστήκαμε τη δημοκρατία και τη νομιμότητα στις πιο μαύρες περιόδους. Δώσαμε μαζί πολλούς κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες, επιτυγχάνοντας σημαντικά αποτελέσματα για τους εργαζόμενους και την κυπριακή κοινωνία"

Αντρος Κυπριανού, Γενικός Γλείφτης ΑΚΕΛ

Μάλλον εγκωμίαζε το "κάθε σπίτι και κάστρο" του Γιατρού εκείνη την ώρα ο Άντρος. Έτσι Anefiskope???

Unknown είπε...

ν περασουν ακομα πιο δυνατα θα θυμομαστε την σφαγη των αδερφων ποντιων απο τον ΚΕΜΑΛ τον γαουροσπορο. Θα θυμομαστε και ολες τις αλλες γενοκτονιες και δολοφονιες εις βαρως τοσων αλλων.

Ειναι χρεος μας να θυμομαστε για την μνημη και την τιμη των δολοφονηθεντων . Ακομη πιο σοβαρος λογος ειναι γιατι με την μνημη δεν νομιμοποιουμε το εγκλημα και δεν το συνυπογραφουμε.

ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ επιτρεπουμε στην διαχρονικη επαναληψη τετοιων εγκληματων αφου πλεον θα ειναι μια επιτυχημενη πολιτικη και στρατιωτικη τακτικη που μενει ατιμωριτη και υιοθετειται μαλιστα απο τους ιδιους τους παθοντες.


Αδερφια η θυσια σας ειναι για εμας η ασπιδα μας.

Χρίστος Χριστου είπε...

O.K., Κήρυκας! Κατάλαβα! Εσύ «εν τζιαι ...»

arxiepiskopos είπε...

Η αστυνομία μαθαίνω ότι εντόπισε αυτό το πορτοπαλίκαρο που κρύβεται πίσω από το nick ΡΗΓΑΣ.Και το παλικαράκι "σίγησε".Αν μη τι άλλο ησύχασε ο Ξενής από τον κήρυκα της αυτοθυσίας,που αφού την έκατσεν του Ξενή,τον εγκατέλειψε.Τόσο παλικάρι,το τομάρι!

arxiepiskopos είπε...

"Μπανιέρα με γάλα γαιδούρας" στη διοπτροφόρα δεσποινιδούλα ΡΗΓΟΥΛΑ!!!

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

Ταβανι, σε θαυμαζω! προσπαθεις ΟΣΟ μπορεις να καταλαβεις τον μαγγανοπηγαδο και τον γιωρκο της πενταρας. Φιλικη συμβουλη, δεν θα τα καταφερεις ποτε.

χριστος, παυλος, ττιμης, προδρομος, χριστος, ξενης, νικολας

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

Ρηγα, Ρηγα εισαι εδω?

ττιμης, προδρομος, χριστος, χριστος, παυλος, ξενης, νικολας

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

μα που το εμαθες εσυ οτι η αστυνομια "εντοπισε τον μεγα κακοποιο και εγκληματια" Ρηγα ανεφπισκοπε? "Ησουν και εσυ παρων?"
οπως ειπε και ο Γιωγος Βαρναβα στον ΚΥΡΙΟΝ μακαριον δρουσιωτη και εβουραν η τεως γκομενα με τις κληρωσεις ,να τον σωσει?

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

μεταξενια , μα δεν σε ειδαμε να αντιδρασεις που ο ανδρος κυπριανου αποκαλεσε τον Βασο Λυσσαριδη, αγωνιστη και πατριωτη, ενω εσεις τν βριζετε. Μα εν θα πας να δερεις τον ανδρο (κατα την προσφυλη διαδυκτιακη κλανιαρικη σου συνηθεια)?

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Αφιερωμενο στον μουσικοφιλο ανεφουλη οριων (θυμαμαι μιαν αφιερωση που εκανε την πριγκιπεσσα του μαλαμα, στην γνωστη 50ρα πριν λιγο καιρο). Αφιερωμενο σε σενα λοιπον μοναχικε, και μοναχιασμενε ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ του αραχνιασμενου και ξεχασμενου μπλογκ, ακομα και σαν μπλογκερ απετυχες.Αφιερωμενο εξαιρετικα my boy που συχναζεις συνεχεια δαμεσα σαν αρχιεπισκοπος αφου ποτζει ο μεσος ορος επισκεψεων στο μπλογκιδιον σου εν ανιμισι την εφτομαδα.


http://www.youtube.com/watch?v=rm9ydF4JaCY


Να 'χε χρώμα η μοναξιά (ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΤΟΥΝΤΟ ΜΠΛΟΓΚ)
στο χαρτί να ζωγραφίσω
να την κάνω θαλασσιά
και αγέρα πελαγίσο

Να της βάλω και πανιά
για ταξίδι τελευταίο
λιμανάκι στο Αιγαίο(ΤΟ ΑΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΕ ΤΡΑΟΥΛΛΕ)
η δική μου η αγκαλιά

Πιο καλή η μοναξιά
από σένα που δεν φτάνω (ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΓΟΥΟΤΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕΣ ΤΑ ΡΕΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ)
μια σε βρίσκω μια σε χάνω
πιο καλή η μοναξιά Ρεφραίν

Να 'ταν πέτρα η μοναξιά
σκαλοπάτι να τ' ανέβεις
να χαθείς στη λησμονιά
για να μη σε δω που φεύγεις

Και να γίνεσαι καπνός
σαν τσιγάρο που τελειώνει
τώρα πια θα είσαι μόνη
και θα είμαι μοναχός (ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΕΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ)

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ΚΗΡΥΚΑ, εισαι εξυπνος. μπραβο. ατε, το οπλο σου (αν υπηρετησες) τζαι φαε τους τουρκοσπορους. ος τον ενα!

ΡΗΓΑ, ΡΗΓΑ, εισαι εδω?

ττιμης, προδρομος, χριστος, χριστος, ξενης, νικολας

Πενταρόγιωρκος είπε...

Ποιος πολιτικός επιδίδεται σε άγριας μορφής γλειφολυσσάρι;

Aντρέας Αντρέου είπε...

Ο/Η arxiepiskopos είπε...
Οι 3 αυτές έννοιες είναι αλληλένδετες , κάτι που η ελληνική γλώσσα μας το δείχνει με την παρακάτω εξίσωση :

ΠΑΤΡΙΣ = 80+1+300+100+10+200 = 691
ΚΡΑΤΟΣ = 20+100+1+300+70+200 = 691
ΙΣΤΟΡΙΑ =10+200+300+70+100+10+1 = 691

Άρα, πατρίς = κράτος = ιστορία = 691 ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΕΛΑΣΓΕ,ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:ΚΑΣΤΡΟ=20+1+200+300+100+70=691 ΕΠΙΣΗΣ:ΣΚΑΡΤΟ=200+20+1+100+300+70=691!Tώρα κατάλαβα το "Κάθε σπίτι καιΚΑΣΤΡΟ" του Λυσσαρίδη,που μετά την παραδοχή του για επιθυμία πρόκλησης πολέμου,αποκάλυψε το ΣΚΑΡΤΟ πολιτικό προφίλ του!!!
18 Μαΐου 2010 11:58 μ.μ.


Φίλε arxiepiskopos είναι εμφανές το ότι είσαι ειδήμων στην ελληνική γλώσσα , όμως το πιο πάνω παράδειγμα που έχεις επικολλήσει σε σχόλιο μου, προκαλεί θαυμασμό μόνο σε κάποιον αδαή.
Και ο λόγος είναι πάρα πολύ απλός. Και οι 2 λέξεις , σκάρτος και κάστρο έχουν Λατινική ρίζα και προέλευση άρα δεν έχουν τη μαθηματική η αριθμητική και μουσικότητα της ελληνικής γλώσσας.
Άρα άκυρα και τα όποια σχόλια σου προς το Γιατρό.
<> ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε ταβάνι , δικαίωμα σου να διαλέγεις τους φίλους σου και τι να πιστεύεις κι από ποιόν. Φτάνει να μη δέχεσαι επισκέψεις των οργάνων της τάξης σε ακατάλληλες ώρες.
Είμαι ενάντια στον εβραιοσιωνισμό και όχι ενάντια του λαού του Ισραήλ που κατά 80% είναι εβραίοι.Στο σχολείο για 5 χρόνια είχα διπλανό έναν εβραίο από το Ισραήλ και ως τώρα διατηρούμε φιλικές σχέσεις.
Τη 10ετία του του 70 κι αρχές του 80 έλαβα μέρος σε αρκετές διαδηλώσεις κατά του σιωνισμού , σε περιόδους μάλιστα που η ΚΥΠ έδινε απευθείας τα στοιχεία μας στην πρεσβεία του Ισραήλ.(τότε βρισκόταν στη λεωφ. Μακαρίου)
Καμία πνευματική σχέση με Κ. Πλεύρη η τον David Duke. Εσύ έχεις και γνωρίζεις τόσα πολλά για τον Κ. Πλεύρη ?

Aντρέας Αντρέου είπε...

<> ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Aντρέας Αντρέου είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ.
Αριστοτέλης

Ανώνυμος είπε...

Ρε Πελασγούιν ό,τι τζιαι να πεις εγώ εν σε πάω δράμιν. Είσαι της άλλης κλίκκας εσού τζιαι πρέπει να σε πολεμούμεν. Εσού τζιαι κάτι άλλα κοπέλια δαμέσα εβαλτήκετε να μου υποσκάψετε τον παρέα τον Αρχιεπίσκοπο. Εν θα σας περάσει.

Aντρέας Αντρέου είπε...

Ταβάνι μου, δεν ανήκω σε καμιά κλίκα αλλά ούτε και σε μαντρί.
Ίσως αυτό να είναι το μεγάλο μου λάθος γιατί στην Κύπρο όσοι ανήκουν κάπου, συνήθως βολεύονται.

Aντρέας Αντρέου είπε...

Ταβάνι μου, τον πόλεμο των άστρων δε φοβήθηκα και θα φοβηθώ τώρα τον πόλεμο των ΑΟΡΑΤΩΝ ?

Πενταρόγιωρκος είπε...

Πελασγέ, τι είναι τούτα που μας λαλείς με την πρεσβεία του Ισραήλ. Θέλεις να πεις πως η κυβέρνηση Κυπριανού τους βοηθούσε;

Aντρέας Αντρέου είπε...

Η ΚΥΠ αποτελείται από μέλη της αστυνομίας ως επί το πλείστον και υπάρχουν και οι πολίτες συνεργάτες.
Μέσα σε αυτούς τους συνεργάτες πάντα υπάρχουν και οι διεφθαρμένοι που εξυπηρετούν αλλότριους σκοπούς.
Ίσως η ρουφιανιά να γινόταν και από κάποια άτομα από το χώρο του ΔΗΣΑΚΕΛ.

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ και η ρουφιανιά γινόταν πίσω από την πλάτη της κυβέρνησης του.

Είναι αδιανόητο για οποιονδήποτε να πιστεύει το αντίθετο ειδικά για τον ΣΠΥΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ , γνωρίζοντας τις μάχες που έδωσε ως υπουργός εξωτερικών και μετά ως πρόεδρος της δημοκρατίας. Ως υπουργός και σε νεαρή ηλικία μάλιστα δε δίστασε να τα βάλει και με υπερδυνάμεις.
Απολογούμαι , δεν ήταν πρόθεση μου να θίξω τον ΣΠΥΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Τούτος ο Πελασγός αν μεν αλλάξει ρόταν εν ξέρω τι εννά γενεί. Πρέπει να εν ο ρουφκιάνος του Αίαντα που εν μες στην άλλη κλίκκα. Στα χωράφκια μου πάντως να μεν ημπαίνετε.