Θέλει η .... να κρυφτεί...

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Ο ανεξάντλητος Πιν με ... "μια εικόνα, χίλιες λέξεις" απεικονίζει αυτό που κανένας δεν θα μπορέσει να πει με λόγια σε σχέση με τη νέα αρνητική απόφαση του ΕΔΑΔ!!!


Οι νέες αρνητικές απόφασεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στις υποθέσεις Ασπρόφτα και Πετρακίδου, που, ουσιαστικά, αφαιρεί το δικαίωμα κατοικίας από τα παιδιά των προσφύγων, έδωσε το έναυσμα στην ανανική κουστωδία να χαριεντιστεί για τη δήθεν δικαίωση των "διαχρονικών" (=ανανικών) θέσεών τους. Παραθέτουμε τις επίσημες δηλώσεις που έγιναν:

Νίκος Ανασταστιάδης: «Δεν είναι η πρώτη, αλλά η πολλοστή φορά που είχα προειδοποιήσει για τους κινδύνους που διατρέχουμε αν αφήνουμε τον χρόνο να περνά με προσδοκίες απροσδιορίστου χαρακτήρα ή προσδοκίες που καμιά φορά μπορεί να μην επισυμβούν»

Άριστος Δαμιανού: «Το περιεχόμενο των τελευταίων υποθέσεων (…) υπογραμμίζει με έμφαση τη διαχρονική θέση του ΑΚΕΛ και του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι το Κυπριακό είναι κατεξοχήν πολιτικό πρόβλημα και πολιτική πρέπει να είναι η λύση του» και «δεν επιλύεται το Κυπριακό σε αίθουσες δικαστηρίων»

Θέλει η ......... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει...


Αντί να επιμετρήσουν τα
λάθη και τις παραλείψεις τους, που μας οδήγησαν σε πολιτικές αποφάσεις εντός δικαστικών αιθουσών, επαίρονται για δήθεν δικαίωση των ενδοτικών πολιτικών τους.

Αντί ν'
απολογηθούν που οι ενδοτικές πολιτικές τους οδήγησαν στον ενταφιασμό της τέταρτης διακρατικής προσφυγής, που έκανε αναφορά σε «συνεχιζόμενη παραβίαση του δικαιώματος της κατοικίας, λόγω της άρνησης της Τουρκίας να επιτρέψει την επιστροφή των Ελληνοκυπρίων εκτοπισμένων στα σπίτια τους», ζητούν και τα ρέστα!


Είναι πλέον εμφανές ότι οι
ανανικές ηγεσίες του ΔΗΣΑΚΕΛ επενδύουν στη μείωση της αγωνιστικότητας του λαού μας. Επενδύουν στην εξάλειψη της (όποιας) ελπίδας για τελική δικαίωση στον μακροχρόνιο αγώνα που διεξάγουμε για Απελευθέρωση.

Και πιστεύουν, οι αφελείς, ότι, έτσι, θα κάμψουν τις αντιστάσεις ενός λαού με θαυμαστό παρελθόν, αγωνιστικό παρόν και λαμπρό μέλλον…

Κούνια που σας κούναγε!!!



Μόδεστος για το christofias-watch

Υ.Γ. Συντρόφια, πότε θα ξαναβάλουμε τα καρό μαντήλια και να βγούμε στους δρόμους να συμπαρασταθούμε στον αγωνιζόμενο παλαιστηνιακό λαό; Λέτε να δούμε και συλλήψεις διαδηλωτών υπέρ των παλαιστηνίων επί "Προεδρίας" Χριστόφια;

10 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανοικτή πρόσκληση προς δέκα επώνυμους, πλούσιους, θρησκευτικούς και πολιτικούς ταγούς, γνωστούς για την "εθνική" τους ευαισθησία και το ενδιαφέρον τους για την επιβίωση του Ελληνισμού στην Κύπρο. Τυχερούς δηλαδή που τους έλαχε η αναπάντεχη ευκαιρία να αποδείξουν και στην πράξη τα φιλελληνικά τους αισθήματα. Εδώ! Ενώπιον Θεού και ανθρώπων.
Πρός,
Μακαριότατο Χρυσόστομο Β,
Πανιερώτατο Λεμεσού Αθανάσιο,΄
Πανιερώτατο Πάφου Γεώργιο,
Αξιότιμο κύριο Νικόλα Παπαδόπουλο,
Αξιότιμο κύριο Ζαχαρία Κουλία,
Αξιότιμο κύριο Δημήτρη Συλλούρη,
Αξιότιμο κύριο Ρίκκον Ερωτοκρίτου,
Αξιότιμο κύριο Σταύρον Αγγελίδη,
Αξιότιμο κύριο Γιώργο Λιλλήκκα,
Αξιότιμη κυρία Ελένη Θεοχάρους,
Αξιότιμο οποιονδήποτε άλλον κύριο που θα ήθελε να συμμετάσχει και να προσφέρει από το περίσσευμα του, το πιο κάτω ποσόν.

Ήρθε σε γνώση μου η τραγική κατάσταση εφταμελούς Ελληνικής οικογένειας από αγαπημένο νησί της Ελλάδας, της οποίας ο προστάτης πατέρας παραμένει άνεργος εδώ και αρκετούς μήνες λόγω του ότι για τη θέση εργασίας που κατείχε προτιμήθηκε ο φθηνότερος Πολωνός.
Το μόνο έσοδο της οικογένειας είναι κάπου 700 ευρώ βοήθεια από το κράτος. Με αυτό το ποσό πρέπει να πληρώνει ενοίκιο συν νερό ρεύμα κλπ, και να συντηρείται το ζευγάρι και τα πέντε αγοράκια όλα κάτω από τα 14.
Αντιλαμβάνεστε!
Ενώ αν είχαν τουλάχιστον ένα σπίτι;

Σας καλώ λοιπόν εσάς τα δέκα πρόσωπα πιο πάνω αλλά και οποιονδήποτε άλλον, να δώσετε από 20 000 ευρώ ο καθένας για να αγοραστεί ένα σπίτι γι' αυτή την οικογένεια. Είναι πολλά;
Έχω αποκαλύψει την διεύθυνση της οικογένειας σ' αυτό το μπλοκ (απάντησα τον Κήρυκα που επέμενε να μάθει), για την οποία εγώ είμαι απλά γνωστός και η οποία δεν έχει ενημερωθεί για την παρούσα προσπάθεια μου. Ιδού λοιπόν, πεδίον δόξης λαμπρό. Από έναν ενεργό πολίτη. Όλα εδώ φανερά.
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

Αν και επανέλαβα αυτή την πρόσκληση πολλές φορές, μέχρι τώρα δεν ανταποκρίθηκε κανένας.

Ο συνδρομητής Μαγγανοπήγαδο θεωρεί ότι θίγω τους πιο πάνω επώνυμους με την πρόσκληση μου. Αν κάποιος από τους πιο πάνω κυρίους θίγεται πραγματικά, παρακαλώ να μου το αναφέρει και θα τον αφαιρέσω από τον κατάλογο.

Ανώνυμος είπε...

Μά ντα καυλιάν εφάαμεν
ξανά που την Ευρώπην
τζιαί ερέξαμεν μιαν ασσιελιάν
πάλε στην ανοικτοκωλιάν
τζαί την πασιάν την Πόπην

Έθελεν τα ο κώλος μας
εν τζι ήρτεν μανιχόν του
εν τζιείν το σκέδιον Ανάν
του Τάσου το γελόκλαμαν
τζι οι πόρτοι που τον γιον του

Ούλλοι τους ελαλούσαν μας
να μεν πουμεν το όι
να πούμεν ναι μιαν τζιαί καλήν
πέρκειμον δούμεν προκοπήν
να σπάσουμεν το ρόι

Εθέλαμεν ηρωισμούς
τζιαί κάτι παραπάνω
μα σάστα τα πιον τζιαί γύρασιν
οι πόρτες πιον εκλείσασιν
τζιαί κάτσαμεντε πάνω

Έρκουντε τζιάλλες ματσουτζιές
ετοιμαστείτε ούλοι
αφού εκουμαντάραν μας
που νά χουν την κατάραν μας
οι γάροι τζιαί οι μούλοι.

Αφιερωμένον εξαιρετικά.

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

προσωπικες επιθεσεις κατα πολιτικων προσωπων που απλα δεν χωνευουν, αλλα οι ψευδοεπιτροποι κρυμμενοι! ψευδοεπιτροποι, αναγνωριζετε η οχι οτι ειστε και εσεις φασιστες? και μαλιστα του χειριστου ειδους? φωτογραφιες? υβρεις? "δημοσκοπησεις"? προκαταληψη? μισος?

τελικα ο ξενης ειναι η οχι ψευδοεπιτροπος?

που χαθηκε ο σχολιογραφος ΡΗΓΑΣ?

ΡΗΓΑ, ΡΗΓΑ, εισαι εδω?

χριστος, χριστος, ττιμης, προδρομος, παυλος, ξενης, ζηνων

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά διαφωνώ με τους χειρισμούς της κυβέρνησης σε όλα τα σημαντικά θέματα αλλά στο θέμα που έχει προκύψει με το Ισραήλ θα συμφωνήσω με την Κυβέρνηση και τους λόγους που επικαλείται.

από τη Σημερινή

Σε γεωστρατηγικούς λόγους οφείλεται η απόφαση της Κυβέρνησης να μην επιτρέψει σε κυπριακά πλοία να συμμετάσχουν στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα.

Κατ αρχήν, σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση εκτιμά ότι θα ήταν λάθος μία σύγκρουση σε διπλωματικό επίπεδο με το Ισραήλ.

Την ίδια στιγμή το Ισραήλ χρησιμοποιεί ακριβώς το ίδιο επιχείρημα που χρησιμοποιεί η κυπριακή δημοκρατία για το θέμα του λιμανιού της Αμμόχωστου και συνεπώς η Κύπρος οφείλει να δείχνει προσήλωση σε αρχές που βοηθούν και το δικό της αγώνα.

Είναι γνωστό επίσης ότι πολύ σύντομα η Κύπρος θα μπει στο χάρτη των χωρών που εκμεταλλεύονται κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου και το Ισραήλ στη συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί στρατηγικό σύμμαχο στην εξόρυξη εκμετάλλευση αλλά και προστασία των κοιτασμάτων. Συνεπώς δεν θα ήταν ό,τι καλύτερο διαταραχθούν οι σχέσεις των δύο χωρών.

Τέλος, το Ισραήλ αποτελεί μια στρατιωτική περιφερειακή δύναμη ενώ σήμερα υπάρχει ένα ρήγμα στις σχέσεις Τουρκίας και Ισραήλ και η Κύπρος οφείλει και θέλει να το εκμεταλλευτεί.

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

Κατάμουτρα θα σου πω κατάμουτρα να κάνεις αίτηση για άσυλο (να γίνεις αιτητής ασύλου) στο ψευδοκράτος των κατεχομένων. Εδώ υπάρχει κράτος, άσχετα αν κυβερνά ο Χριστόφιας (που θα πάει σπίτι του σίγουρα σε τρία χρόνια) το οποίο προσπαθούν να καταργήσουν με διάφορους τρόπους, ένας εκ των οποίων είναι να διαψεύσουν το επιχείρημα της ευρωπαικής λύσης. Πώς όμως να βοηθήσει η Ευρώπη, όταν κυβερνά ο Χριστόφιας; Οι ευρωπαίοι δεν μπορούν να είναι βασιλικότεροι του βασιλέως. Πως να δούμε κάτι καλό να προέρχεται από την Ευρώπη όταν ο πρόεδρος παραδέχεται ότι δεν εκμεταλλεύτηκε την υπόθεση Όραμς για να μην χαλάσει το "κλίμα" των συνομιλιών; Πώς να δούμε κάτι καλό όταν οι εκθέσεις για τον εποικισμό που θα ήταν κόλαφος για την Τουρκία βρίσκονται κλειδωμένες (ανεκμετάλλευτες) από την Κυπριακή Δημοκρατία (και γι' αυτό δεν ευθύνεται μόνον ο Χριστόφιας); Κατάμουτρα λοιπόν Κατάμουτρα, γίνε τουρτζιήν κι άσε μας ήσυχους με τις εξυπνάδες σου. Ο αγώνας συνεχίζεται για να μην τουρτζιέψει η Κύπρος. Αν περνούσε το σχέδιο Ανάν (το οποίο κλαίγοντας νοσταλγείς, με ποιητική διάθεση μάλιστα), ίσως, έξι χρόνια μετά, να μην ήσουν στην Κύπρο.

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

Φταιει σιγουρα ο προεδρος της κυπριακης δημοκρατιας δημητρης χριστοφιας, ολο το ακελ, ολοι οι αριστεροι της κυπρου, οσοι θελουν λυση, οσοι θελουν ειρηνη, οσους ενοχλουν κατι ανθρωπακια σαν τον νικωλα και τους ψευδοεπιτροπους του για την νικη της φασιστικης γερμανιας στον μουσικο διαγωνισμο της ευρωπης! γιατι πιαστηκαν ολοι στον υπνο! και αυτο φυσικα θα χαρακτηριστει σαν ηττα της κυπριακης δημοκρατιας, με πρωτο υπαιτιο φυσικα την κυβερνηση, αφου δεν ενηργησε σωστα για να αποτρεψει αυτο το καταστροφικο αποτελεσμα. ετσι δεν ειναι, ψευδοεπιτροποι?

τελικα ο ξενης ειναι η οχι ψευδοεπιτροπος?

που χαθηκε ο σχολιογραφος ΡΗΓΑΣ?

ΡΗΓΑ, ΡΗΓΑ, εισαι εδω?

χριστος, χριστος, παυλος, ττιμης, προδρομος, νικολας, ζηνων

Ανώνυμος είπε...

Άδε το Λιλληκούιν μας
βκαίνει που το τσιαΐριν
άδε το παιγνιεύκεται
τραππηητούιν έρκεται
ξισέλλωτον τιτσίριν

Αμάν, φύετε τζιεί
άμπα τζιαί σύρει πόρτους
τζι εν τζιεν η πρώτη του φορά
πού βκάλλει τζιαί την μουτταρκά
τζιαί ρέσσει τζιαι τους βόρτους

Αν πει τζιαι κλάσει φίλε μου
μέσα στη γειτονιά μας
οι πιο πολλοί εν να πνιούν
Λιλλήκκαν τούτον τον λαλούν
τον πόρτην τον φελλάν μας

Κερυνεια είπε...

Καιρός ήταν να μαθουν και οι Ευρωπαίοι αριστεροί τι πραγματικά σημαίνει akel...

Έχουν επιδείξει τα συρικνωμένα τους όρια αγωνιστικότητας και τους έχουν πάρει πρέφα πλέον πως είναι μασκαράδες που βάλανε την μασκούα του αριστερού. Ρε ξεμασκαρευτή αυτούς πρέπει να ξεμασκαρέψεις.

Ελευθερια στην Κύπρο μας σημάινει καταρχήν αγώνας για να σπάσουν τα δεσμά της αριστερής κοινώτητας της Κύπρου απο το akel. Πρέπει ο κόσμος να απαδκιστρωθει απο το κόμμα των παροχυμένων ιδεολογιων και ολοκληρωτικών τακτικών και έτσι επιτέλους να αποκτήσει η Κύπρος μας αριστερά που θα ξέρει να αγωνίζεται και όχι να αυνανίζεται

Κερυνεια είπε...

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ:

News:
Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ!

Έλα στην πραγματική, την γνήσια, την καθαρή ΑΡΙΣΤΕΡΑ.


Την ΑΡΙΣΤΕΡΑ που αγαπάει το ΕΘΝΟΣ και σέβεται την ΙΣΤΟΡΙΑ και τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ των ΕΛΛΗΝΩΝ.


Την ΑΡΙΣΤΕΡΑ που πρώτα βάζει την παράδοση και τις ΑΞΙΕΣ των προγόνων μας και μέσα από αυτά φιλτράρει τον αριστερό της ιδεολογισμό.


ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ με την δύναμή σας την ΑΡΙΣΤΕΡΑ από ότι σάπιο και νωθρό έχει παρεισφρήσει στον ΠΟΛΙΤΙΚΟ της λόγο.


ΠΡΩΤΑ είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και κατά τα λοιπά είμαστε ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. Και ΕΤΣΙ είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Αριστεροί!


ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την αριστερά του "όλα για την πάρτυ μας και δεν βαριέσαι εγώ θα σώσω την Ελλάδα"

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την αριστερά του "δεν πιστεύω σε αξίες που ίσως περιορίζουν τις διεκδικήσεις μου ακόμα και εάν οι αξίες αυτές είναι για το καλό του κοινωνικού συνόλου"

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την αριστερά του "είμαι πολίτης του κόσμου - δεν υπάρχει πατρίδα - δεν υπάρχει Θεός"

---------------

ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ - ΜΟΥΤΖΩΣΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ - ΕΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

κερυνεια, ακομα ενας αθλιος πολεμιος του ακελ? καλαν, ακομα να μαθετε οτι τουτα εν περνουν? μπραβο ομως για την προσπαθεια, αναμενουμε με αγωνια το αποτελεσμα.

τελικα ο ξενης ειναι η οχι ψευδοεπιτροπος?

που χαθηκε ο σχολιογραφος ΡΗΓΑΣ?

ΡΗΓΑ, ΡΗΓΑ, εισαι εδω?

χριστος, χριστος, παυλος, ττιμης, προδρομος, ζηνων, νικολας