Προϊόν Χριστόφια το Ε.Δ.Α.Δ.

Κυριακή 30 Μαΐου 2010


Αναδημοσιεύουμε το σημερινό άρθρο του συναγωνιστή Λάζαρου Μαύρου στην εφημερίδα "Σημερινή":


Γνήσιο προϊόν της πολιτικής Χριστόφια η πρόσθετη κατραπακιά στο ΕΔΑΔ: Όταν στο τελευταίο, 6ήμερης συνεδρίας και εκκωφαντικής αποτυχίας, Εθνικό Συμβούλιο, η πλειοψηφία επανέλαβε ότι θα πρέπει να αποσύρει τις «γενναίες» προς τους Τούρκους «προσφορές» του, εκείνος ισχυρίστηκε ότι «κέρδισε την εκτίμηση της διεθνούς κοινότητας». Η δε Ολομέλεια της Κ.Ε. ΑΚΕΛ πανηγύριζε ότι «με ισχυρότατο όπλο» την «αξιοπιστία και τη συνέπειά» του, απέκτησε «πολυεπίπεδα ερείσματα» στον ευρωπαϊκό και στον διεθνή χώρο.


Όντως, περί αυτού πρόκειται:

  • Η πολιτική του περί «συνυπευθυνότητας στις τραγωδίες»,
  • Το όραμά του ότι θέλει μια λύση όπου «οι Ε/κ ΔΕΝ θα είναι αφέντες»,
  • Η πολιτική του για «Συνεταιρισμό Δύο Συνιστώντων Στέιτς», με τουρκική εκ περιτροπής προεδρία και «σταθμισμένη» εξουδετέρωση της ελληνικής πλειοψηφίας του 82%,
  • Η πολιτική του για «σεβασμό» (σ.σ. υποταγή) στις «Ευαίσθητες Ισορροπίες» που από 10ετίες επέβαλε η υπέρτερη ισχύς της Τουρκίας,
  • Η «διαχρονική θέση του ΠτΔ και του ΑΚΕΛ», ότι οι υποθέσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και σκλαβωμένων περιουσιών «δεν επιλύονται στα δικαστήρια, αλλά πολιτική πρέπει να είναι η λύση τους» (πολιτική δηλαδή του «σεβασμού» - υποταγής στις Ευαίσθητες Ισορροπίες και στο Συνεταιρισμό εξουδετέρωσης του 82%).

Εν μου θκια σημασία κανένας σιόρ!
Εγιώ στους ιθαγενείς εννά πω πως έχω πολυεπίπεδα ερείσματα!


Έπεισε με την «αξιοπιστία και συνέπεια» τη διεθνή κοινότητα. Της οποίας, οι δρώντες επί του Κυπριακού παράγοντες, με βάση την εν λόγω «αξιοπιστία και συνέπεια», ενδεικτικά δρομολόγησαν:

  • Την εκλογή της Τουρκίας ως μέλους του Σ.Α. ΟΗΕ.
  • Την εκλογή Τούρκου προέδρου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.
  • Την επίσημη αποστολή του ΓΓ του ΟΗΕ, με κόκκινο χαλί, στο «προεδρικό» του Αττίλα,
  • Τη δρομολόγηση του «απευθείας εμπορίου» αναγνώρισης του κατοχικού καθεστώτος - ισότιμου συνιστώντος στέιτ.
  • Την αναγνώριση από το ΕΔΑΔ της «Επιτροπής» του Αττίλα για καταλήστευση των σκλαβωμένων ε/κ περιουσιών.
  • Την πρόταξη ως ιεραρχικά 1ης, στις «βάσεις λύσης», του τουρκικού όρου «Παράμετροι ΗΕ» - Σχέδιο Ανάν.
  • Την ετοιμασία αλλαγής των όρων ΟΥΝΦΙΚΥΠ 1964, για την αποαναγνώριση της κυβερνωμένης από τους Ε/κ αφέντες της Κυπριακής Δημοκρατίας.


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ

9 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ψήφισαν λέει τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Παπανικολάου, τον Κολωκοτρώνη, τον Καποδίστρια, τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα, Τον Αριστοτέλη, τον Περικλή, τον Καραμανλή και τον Βενιζέλο ως τους δέκα μεγαλύτερους Έλληνες.

Μα πως ξεχάσανε ρε παιδί μου τους τρείς Ιεράρχες που είναι οι πατέρες των Ελληνικών γραμμάτων υποτίθεται;
Τον Μέγα Κωνσταντίνο και τον Μέγα Θεοδόσιο που καθιέρωσαν τον Χριστιανισμό;
Τον Λουκά τον ευαγγελιστή που ήταν Έλληνας και έγραψε και κοτζάμ ευαγγέλιο; Που Ζωγράφισε την τάδε εικόνα της τάδε Παναγίας και έκανε και τόσα θαύματα κι' αυτός και η εικόνα του;
Τον Άγιο Αθανάσιο; Τον Άγιο Δημήτριο; Τον Άγιο Γεώργιο; Τον Άγιο Θεόδωρο; Την Αγιά Βαρβάρα που προστατεύει και το πυροβολικό μας;
Τον Άγιο Νικόλαο που προστατεύει και το ναυτικό μας;
Τούς Αγίους Παντελεήμονα, Σπιρίδωνα, Ανδρέα, Ονούφριο, Στυλιανό, Ραφαήλ. Νεκτάριο, Σωζομενό και τόσους άλλους που έκαναν και τόσα θαύματα;
Τι σπουδαίο βρήκαν πάνω στον Αλέξανδρο και στους άλλους δηλαδή; Έκαναν αυτοί θαύματα; Μπα!
Ενώ οι Αγίοι μας; Κάθε μέρα κάνουν! Αμέ; Χε χε χε! Πήγαν να ψιφήσουν οι αχάπαροι! Οι άπιστοι! Οι αμόρφωτοι! Οι άθεοι! Μεγεμελλέ μεγεμελλέ ολέ ολέ μεγεμελλέ!

Ανώνυμος είπε...

Βρε τι βρίσκω στο διαδυκτιο ! ! !

400 χρόνια μετά την γέννηση του Ναζωραίου οι Ρωμαίοι επιβάλουν διά πυρός και σιδήρου την νέα Θρησκεία. Πογκρόμ διώξεων κατά των παγανιστών και καταστροφή του αρχαίου πολιτισμού. Βιβλιοθήκες πυρπολούνται, αρχαίοι ναοί κατεδαφίζονται, ιερείς σφαγιάζονται, οτιδήποτε αρχαίο ισοπεδώνεται ως μίασμα διαβόλου. Ασύληπτες θηριωδίες με θρησκευτικό μανδύα.

"Επειδή μερικοί συνελήφθησαν, αν και αξιώθηκαν το χριστιανικό βάπτισμα, διακατεχόμενοι από την πλάνη των ανόσιων μυσαρών Ελλήνων, να διαπράττουν εκείνα που δικαιολογημένα εξοργίζουν το φιλάνθρωπο θεό. Αυτοί θα υποβληθούν στην αντίστοιχη τιμωρία και μάλιστα με πνεύμα επιείκειας αν δε επιμείνουν στην πλάνη των Ελλήνων θα υποβληθούν στην εσχάτη των ποινών. Θα παρεμποδίσουμε δε κάθε μάθημα που διδάσκεται από όσους πάσχουν από τη νόσο και τη μανία των ανόσιων Ελλήνων, ώστε προσποιούμενοι ότι διδάσκουν, να μην μπορούν πια να διαφθείρουν τις ψυχές των μαθητών τους με δήθεν αλήθειες"
Κώδικας αυτοκράτορα Ιουστινιανού 6ος αι. μΧ (1.10.9).


"Τους ασεβείς και καταραμένους αυτούς Ελληνιστές, και με φωτιά και με ξίφος και με πνιγμό και με κάθε τρόπο θανατώστε τους. Μαστιγώστε , φυλακίστε, κόψτε τους τη γλώσσα, ύστερα το χέρι και αν επιμένουν, τότε στείλτε τους στο βυθό της θάλασσας. Είμαι χριστιανός, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Έλλην "
Γεννάδιος Σχολάριος, Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινούπολης 1456

Ανώνυμος είπε...

Έλα έλα antonis, έλα antonis έλα, θα σου κόψουν τον μισθό antonis. Βάλλουν κατά της εκκλησιάς antonis και θα ξεφύγουν τα πρόβατα από το μαντρί antonis.
Βάλε μερικά από κείνα τα κατεβατά antonis, που αποκαθιστούν την τάξη και την ιστορία υπέρ της εκκλησιάς γρήγορα. Έλα antonis έλα.

Aντρέας Αντρέου είπε...

Οι κυριότερες πηγές του ussu olan για τα περίφημα copy paste του, είναι οι πιο κάτω διευθύνσεις στο διαδίκτυο:

http://www.avgerinos.no/
http://www.angelfire.com/rebellion/aamyras/5.html
http://www.tetraktys.org/frmst%20elinusia.htm
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=35&TOPIC_ID=5842
http://apollonios.pblogs.gr/tags/christianiki-eidololatreia-gr.html
http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_kunena&func=view&id=683&catid=35#683/
http://www.greatlie.com/
http://www.scarlakidis.gr/kefalaio14.html
http://www.omada-epsilon.com/
http://www.freehellenes.org/main.html
http://www.diodos.gr/component/option,com_frontpage/Itemid,1/
http://www.koutouzis.gr/aforismoi.htm
http://www.apologitis.com/gr/ancient/anathemata.htm
http://www.antinews.gr/?p=4845#comment-185477
http://ellania.pblogs.gr/2007/04/62535.html
http://hereticrepublic-gr.blogspot.com/2008/03/blog-post_8114.html
http://www.rassias.gr/SPARTA28.html
http://www.oodegr.com/neopaganismos/sykofanties/synodiko1.htm
http://www.phys.uoa.gr/~nektar/orthodoxy/explanatory/about_anathema
http://diagoras.wordpress.com/2009/03/08/aphorisms/

Aντρέας Αντρέου είπε...

φίλε ussu olan , βρήκα το παρακάτω απόσπασμα από σελίδα του διαδικτύου την οποία επισκέπτεσαι τακτικά για copy paste.
http://www.angelfire.com/rebellion/aamyras/5.html

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι όταν ένα αντεθνικό διεθνιστικό δόγμα όπως ο χριστιανισμός επικρατήσει σε ένα μέρος, επιβάλλει δια σφαγών στην τοπική κοινωνία να δουλεύει για λογαριασμό της. Την χρησιμοποιεί ως βάση ανεφοδιασμού για παραπέρα επέκταση. Επιβάλλει στην τέχνη, στην φιλοσοφία, στην εκπαίδευση, στην επιστήμη και στην οικονομία της χώρας, να την διαφημίζει και να την προβάλλει. Απαγορεύει δια σφαγών στην τοπική κοινωνία να αναπαράγει την εθνική της παράδοση και της επιβάλλει την αναπαραγωγή της διεθνιστικής «κουλτούρας».

Έτσι ακριβώς έπραξε και ο κομμουνισμός μόλις επεβλήθη στην Ρωσία. Επέβαλε δια νόμου τον «σοσιαλισμό στην τέχνη». Όποιοι μουσουργοί, ποιητές, φιλόσοφοι, καλλιτέχνες δεν εξυμνούσαν με τα έργα τους τον κομμουνισμό τους έστελναν στη Σιβηρία ή τους εκτελούσαν. Υπήρχε νομοθετικό πλαίσιο αποκαλούμενο «ο σοσιαλισμός στην τέχνη» που απηγόρευε κάθε μή κομμουνιστικής φύσεως καλλιτεχνικό δημιούργημα. Το ίδιο κάνει τώρα το Ισλάμ, τα ίδια έκανε και ο χριστιανισμός. Άρα ότι καλλιτεχνικό δημιούργημα παράγεται από έναν τέτοιο βιασμό είναι ένα υβρίδιο, ένα νόθο τέκνο αποτέλεσμα βιασμού. Τέτοιο είναι και ο «ελληνοχριστιανικός πολιτισμός» ένα υβρίδιο, η νόθευσις του ασπίλου Ελληνισμού με ιουδαϊκές δοξασίες. Και οι χριστιανοί εβραιόδουλοι αισθάνονται υπερήφανοι και καμαρώνουν που μόλυναν τον πολιτισμό μας με ιουδαϊκά δόγματα. Αυτά τα ανθρωπάκια ζητούν παράσημο για την προδοσία τους.

Aντρέας Αντρέου είπε...

φίλε ussu olan κάνε και μια επίσκεψη στην παρακάτω διεύθυνση .
http://peripatris.blogspot.com/2010/04/blog-post_16.html

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010
ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ
Ο Κόκκινος Στρατός των Μπολσεβίκων ήταν ακόμη ένα δημιούργημα του πιο αιμοσταγούς έθνους που υπήρξε ποτέ στην ανθρωπότητα.Οι "Απόστολοι του Μίσους" βρίσκονται σχεδόν πίσω απο κάθε μεγάλη γενοκτονία που συνέβη στην ανθρωπότητα.Χρηματοδότησαν τις γενοκτονίες και τα Ολοκαυτώματα.Δυστυχώς έχουν στην κατοχή τους όλα τα μεγάλα ΜΜΕ και τα πανεπιστήμια με αποτέλεσμα να περνούν μόνο τις δικές τους θέσεις σε όλη την ανθρωπότητα.
Βοηθήστε και εσείς στο να διαδωθούν αυτές οι πληροφορίες σε όλους τους ανθρώπους.
Οι "Απόστολοι του Μίσους" ετοιμάζονται να διοικήσουν την ανθρωπότητα βυθίζοντάς την στο αιώνιο χάος.

Ιδρυτής του κόκκινου στρατού ήταν ο Λέων Τρότσκι. Η εβραϊκή εγκυκλοπαίδεια τον αναφέρει ως ένα από τους μεγαλύτερους εβραίους στρατηγούς στην ιστορία τους.
5 από τους 6 κορυφαίους ηγέτες των μπολσεβίκων ήταν εβραίοι.
ΛΕΝΙΝ, ΤΡΟΤΣΚΙ, ΖΗΝΟΒΙΕΦ, ΚΑΜΕΝΟΦ και ΣΒΕΡΝΤΛΟΦ. Όλοι τους μιλούσαν γερμανοεβραϊκά.(yiddish).
Επίσης αρκετοί αξιωματικοί του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ έχουν τιμηθεί από το Μουσείο Μνήμης Ολοκαυτώματος του Γιαντ Βάσεμ στο Ισραήλ.

Ο πατερούλης ΣΤΑΛΙΝ που μόνο η γιαγιά του ήταν εβραία και ο παππούλης ΜΑΡΞ αν και βέρος εβραίος δεν τιμούνται από τους εβραίους όπως οι πιο πάνω.

Aντρέας Αντρέου είπε...

Προς ussu olan
ΕΣΤ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ. Νικάνδρα

Θεούς ενομίσαμεν, ουχ ετέρους παρ' ετέροις, ουδέ βαρβάρους καί Ελληνας, ουδέ νοτίους καί βορείους, αλλ' ώσπερ ήλιος καί σελήνη καί ουρανός καί γή καί θάλασσα κοινά πάσιν, ονομάζεται δ' άλλως υπ' άλλων, ούτως ενός λόγου τούτ' αύτα κοσμούντος καί μίας προνοίας επιτροπευούσης καί δυνάμεων υπουργών επί πάντα τεταγμένων, έτεροι παρ' ετέροις κατά νόμους γεγόνασι τιμαί καί προσηγορίαι.
(Πλούταρχος, Περί Ισιδος & Οσίριδος, 378α)

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε τζιείνον το κτηνόν
που φτάνει που την Τάλαν
τζιείνον τον παρακατινόν
που πρέπει πασ’ τον πισινόν
να φα με την κουτάλαν

Εγίνην αρχεπίσκοπος
με λόον πόσιει βάρος
τζι’ αντάν εμπεί στην εκκλησιά φορτώνεται γρουσαφικά
μα εν τζι’ αλλάσσ’ ο γάρος;

Γαούριν εγγεννήθηκεν,
τζι έτσι εν να πεθάνει
τσαλαβουττά μεσ’ τες ψευκιές
του κόσμου τες παραποκκιές
τον πόνον του να γιάνει

Έσιει φαούραν πισινήν
τζιαί αντροπήν καθόλου
θέλει που πίσω θκιο σιερκές
τζι ύστερις λλίες πατσαρκές
που την μερκάν του κώλου

Βρε παραπόττη πίσκοπε
που παίζεις με τες λέξεις
βρε καραγκιόζη Ττόμη Βου
τταζέτικο σκατόν του βού
ποιόν εν να περιπαίξεις;