Ο Χριστόφιας προάγει τη διχοτόμηση

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Ντέηβιντ Κάμερον: Ο επόμενος πρωτοσέλιδος αρθρογράφος της Χαραυγής!



Ο κ. Χριστόφιας, χωρίς να το θέλει και χωρίς να το επιδιώκει, γίνεται προαγωγός της διχοτόμησης. Μας τονίζει ότι η μη λύση σημαίνει διχοτόμηση. Και η διχοτόμηση θα είναι καταστροφή για την Κύπρο. Συμφωνούμε. ‘Ομως η τακτική του στις διαπραγματεύσεις, οι υποχωρήσεις του χωρίς αντάλλαγμα, η πρότασή του για την εκ περιτροπής προεδρία, που μόνο το ΑΚΕΛ την αποδέχεται, η παραμονή 50.000 εποίκων και όλη η φιλοσοφία του, δείχνουν ότι επιδιώκει και θα συμφωνήσει σε μια λύση παρόμοια ή χειρότερη με το σχέδιο Ανάν. Θα προτείνει αυτή τη λύση και θα εκβιάζει τον κυπριακό λαό να αποδεχτεί τη λύση για να αποφύγουμε τη διχοτόμηση.


Ομως όλα δείχνουν ότι η λύση που θα φέρει μπροστά μας θα είναι χειρότερη από το σχέδιο Ανάν και από την ντεφάκτο διχοτόμηση που έχουμε τώρα.
Η λύση που προδιαγράφεται θα είναι μια νόμιμη διχοτόμηση και κάτι χειρότερο ακόμα. Οι Τούρκοι θα έχουν απόλυτη κυριαρχία στο κατεχόμενο μέρος της Κύπρου, που θα αποτελεί το συνιστών κρατίδιο των Τούρκων της Κύπρου και των εποίκων και με τον εκ περιτροπής πρόεδρο θα κυβερνούν και τις ελεύθερες περιοχές, που θα αποτελούν το συνιστών δικό μας κράτος.

Εγιώνι μόνο Πολίτη χέλω να γράψω...εν κιαβάζω Γκιαραυγή!


Ο Χριστόφιας με τις παραχωρήσεις και τις υποχωρήσεις του κάνει την λύση που προδιαγράφεται, χειρότερη από τη σημερινή διχοτόμηση. Και θα κάμει τους Ελληνοκυπρίους να αποφασίσουν ότι είναι καλύτερη η σημερινή ντε φάκτο διχοτόμηση, παρά η λύση που εκβιαστικά θα τη θέσουν σε δημοψήφισμα. ‘Ετσι ο Χριστόφιας με την αλαζονεία του, με την πεποίθησή του ότι όλες οι ενέργειές του είναι οι μόνες ορθές, ότι φταίμε και πρέπει να πληρώσουμε, ότι η μη λύση είναι καταστροφή, θα μας φέρει μια λύση χειρότερη από τη διχοτόμηση.


Και τότε ο κυπριακός λαός θα απορρίψει την λύση, έστω κι αν κατανοεί ότι αποτέλεσμα θα είναι η διχοτόμηση.
Θα προτιμήσει το μη χείρον. Με τον τρόπο αυτό ο Χριστόφιας γίνεται προαγωγός της διχοτόμησης.


Θεόφιλος - για το christofias-watch

32 Σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

"...Και θα κάμει τους Ελληνοκυπρίους να αποφασίσουν ότι είναι καλύτερη η σημερινή ντε φάκτο διχοτόμηση, παρά η λύση που εκβιαστικά θα τη θέσουν σε δημοψήφισμα..." ΜΑ,ΡΕ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΚΗΡΥΓΜΕΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΑΣ.ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΞΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΑ ΤΗ ΛΗΞΕΙ ΡΗΓΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε σκέψου:
Όταν οι παπάδες σε αποκαλούν δούλο του θεού, εννοούν δούλο ΤΟΥΣ.
Δεν δουλεύεις εσύ και παράγεις πλούτο, για να τους τον ακουμπήσεις μετά να σε βαφτίσουν, να σε αρραβωνιάσουν, να σου κάνουν γιορτή, να σου κάνουν αγιασμό στο σπίτι και στην περιουσία, να σου "καθαρίσουν" την γυναίκα μετά από τις γέννες, να σε θάψουν, να σε μνημονέψουν ξανά και ξανά και ξανά; Και πόσα πόσα άλλα;
Τίποτε απ' όλα αυτά δεν χρειάζεσαι.

Ξανασκέψου, είσαι δούλος τους ναι ή όχι;

Ανώνυμος είπε...

«Στον φανταστικό χωροχρονικό παγκόσμιο χάρτη, η οδός των Ελλήνων ξεκίνησε ως μία κεντρική πλατιά και αστραφτερή λεωφόρος και σιγά-σιγά εξελίχθηκε σε στενό συνοικιακό δρομάκι… Αυτό που με χαλάει αφάνταστα στη χώρα μου είναι η διαφθορά, η αναξιοκρατία, η άκρατη ιδιοτέλεια, η συναλλαγή, ο φθόνος, η καφενειακή φλυαρία, η επιδειξιομανία, η εθνικιστική κομπορρημοσύνη…»
(Θέμης Λαζαρίδης, καθηγητής Χημείας στο City College of New York).

Ανώνυμος είπε...

Φανταστείτε τι έλεγαν για εμάς τους ορθοδοξοταλιμπάν Ρωμιούς των Βαλκανίων, οι βόρειοι άθεοι και ελληνίζοντες Ευρωπαίοι γείτονές μας, όταν λίγα χρόνια πριν οι 300 της Βουλής μας ψήφιζαν άν θα έμπαινε το θρήσκευμα στις ταυτότητες και οι φανατικοί ρασοφόροι με τον Χριστόδουλο αρχηγό διαδήλωναν στο κέντρο των Αθηνών (ο μητροπολίτης Άνθιμος είχε ζητήσει να το κάνουν τατουάζ στο μέτωπο των απίστων), ενώ λίγα χρόνια νωρίτερα και κατά την περίοδο της Δικτατορίας αναζωπυρωνόταν το σκοταδιστικό Ρωμαίικο και ουσιαστικά ανθελληνικό σχιζοφρενικό δόγμα «Ελλάς-Ελλήνων-Χριστιανών». Δηλαδή την περίοδο της τελευταίας πεντηκονταετίας, όπου η Ευρώπη (κυρίως οι βόρειες χώρες) ελευθερωνόταν σχεδόν ολοκληρωτικά απʼ τα χριστιανικά ιερατεία και δόγματα καταλήγοντας στα σημερινά άθεα πολιτεύματα, η χώρα μας οπισθοδρόμησε βαθύτερα στον Ορθόδοξο Βυζαντινό Μεσαίωνα.

arxiepiskopos είπε...

AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΤΗΣ "ΕΥΠΩΠΑΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ"
Σένα υπόγειο στην πλατεία Αβησσυνίας
συγκεντρωθήκαν τα ποντίκια μια φορά
για να σκεφτούν πώς θα γλιτώσουν μια για πάντα
από του γάτου τον αιώνιο βραχνά

Το συζητάγανε ημέρες και ημέρες
μα τελικά δεν καταλήξαν πουθενά
και είχαν όλοι πια συνειδητοποιήσει
ότι κομπλάρισε η συνέλευση γερά

Τότε πετάγετ' ένας νεαρός και λέει
-Βρήκα τη λύση του προβλήματος, παιδιά!
Θα πλησιάσουμε την ώρα που κοιμάται
και θα του δέσουμε κουδούνα στην ουρά

Κι όλοι φωνάξαν Μπράβο, αυτό είναι, συμφωνούμε!
και πέρασε η πρόταση του παμψηφεί
μα ένας γέρος ποντικός τους λέει Δικαίωμα!
και θέτει την εξής ερώτηση

Άμα μου λύσετε αυτή την απορία
τότε δε θά΄χω αντίρρηση καμιά
Ποιός από σας τολμάει το γάτο να ζυγώσει
να του κρεμάσει την κουδούνα στην ουρά

Και από τότε έχουν περάσει χίλια χρόνια
κι ακόμα ο γάτος τα ποντίκια κυνηγά
που πάει να πει ότι δε βρέθηκε κανένας
να του κρεμάσει την κουδούνα στην ουρά

Όλες οι λύσεις είναι φίνες και ωραίες
τότε και μόνο όταν είναι εφικτές
μα σαν δεν έχεις κότσια να τις εφαρμόσεις
ασ΄τες καλύτερα, καθόλου μην τις λες.

Ανώνυμος είπε...

Από τις σελίδες του Ελληνικού διαδικτύου:
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Την Κυριακή της ορθοδοξίας, αναγινώσκονται οι κάτωθι αναθεματισμοί:

1. και την Ελληνικήν μυθολογίαν, και των κτισμάτων λατρείαν τη καθαρά και αμώμω των Χριστιανών Πίστει προστριβομένοις, ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.

2. Τοις μετά των άλλων μυθικών πλασμάτων και τας Πλατωνικάς ιδέας ως αληθείς δεχομένοις, ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.

3. Τοις τα Ελληνικά διεξιούσι μαθήματα ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ

4. Τοις δεχομένοις, και παραδίδουσι τα μάταια και Ελληνικά ρήματα ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ .

5. Τοις ευσεβείν μεν επαγγελομένοις, τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη και Καθολική Εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γής, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς, ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.

6. Τοις την μωράν των έξωθεν (=Ελλήνων) φιλοσόφων λεγομένην σοφίαν προτιμώσι, ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.

7. Τοις λέγουσιν, ότι οι των Ελλήνων σοφοί κρείττονες εισί κατά πολύ, και ενταύθα, και εν τη μελλούση κρίσει, και των ευσεβών μεν και ορθοδόξων ανδρών, άλλως δε κατά πάθος ανθρώπινον ή αγνόημα πλημμελησάντων ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.

Νά τι "δημιούργησαν" οι "άγιοι" πατέρες των οικουμενικών συνόδων και τι διαβάζουν ακόμη και σήμερα οι ιερείς κατά την λειτουργία της Κυριακής της ορθοδοξίας!

Πώς το ανέχεται αυτό ο Ελληνικός λαός;

Πώς δεχόμαστε αυτούς τους αναθεματισμούς, εμείς που θεωρούμε εαυτούς Έλληνες;

Ανώνυμος είπε...

Άκου τι κυκλοφορεί στη γη του φωτός ΕΛΛΑΣ, μέσω διαδικτύου ! ! !

Παπαδαριό:
«Πολεμείστε για να ...σωθούμε».
Εξ αιτίας της αδρανείας των Ελλήνων, ενώ ο χριστιανισμός σήμερα καταρρέει σε όλη την Ευρώπη, στην Ελλάδα έχει ανεβεί στην πλάτη του Ελληνιστικού κινήματος και με το μαστίγιο του καβαλάρη φωνάζει: Εμπρός, πολεμείστε για την σωτηρία ...ΜΑΣ(!) Παλέψτε Έλληνες για να σωθεί ο ...χριστιανισμός (!!) Εάν χαθούμε εμείς θα ...χαθείτε και σεις(!!!). Τι συγκινητικό παραμυθάκι...

Μόνον ένας ηλίθιος θα πολεμούσε για να σωθεί η ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων. Επειδή όμως οι Έλληνες δεν είναι τόσο πρόβατα και τόσο ανόητοι όσο τους θεωρούν οι χριστιανοί δημαγωγοί, άρχισαν να συνειδητοποιούν την μισελληνική φύση του χριστιανισμού. Γι' αυτό έχει καταλάβει πανικός τους παπάδες, γιατί θα βρεθούν χωρίς πρόβατα στο μαντρί. Γι' αυτό χρησιμοποιούν και τις περίφημες «μαθηματικές εξισώσεις»:
Ελληνισμός=χριστιανισμός=ορθοδοξία=παπάδες, που σημαίνουν ότι όποιος κτυπάει τους παπάδες κτυπάει τον ...Ελληνισμό(!!).

Τα επιχειρήματα των χριστιανών κατά των αναδυομένων Ελλήνων στο θρήσκευμα είναι καταπληκτικά, πραγματικά υποδείγματα προπαγάνδας. Η ευρηματικότης τους εντυπωσιακή: «Είστε φανατικοί ...σχοινοβατείτε ...θα αφανιστούμε αν χάσουμε την ορθοδοξία(όχι αν χάσουμε τον Ελληνισμό μας, η ορθοδοξία να μην χαθεί)».

Μας μιλούν συνεχώς για ελληνοχριστιανούς. Δεν υπάρχει έννοια ελληνοχριστιανού ανθρώπου, είναι δικής τους κατασκευής. Τι είδους όρος είναι αυτός; Δεν μπορείς να είσαι ταυτοχρόνως και Έλλην και χριστιανός. Ή Έλλην ή χριστιανός, και τα δύο δεν γίνεται. Δεν μπορείς να είσαι ταυτοχρόνως και άντρας και γυναίκα, ένα από τα δύο. Και τα δύο δεν γίνεται, εκτός αν είσαι υβρίδιο. Και αυτό είναι στην πραγματικότητα ο ελληνοχριστιανισμός: μία υβριδική ιδεολογία. Και επειδή χριστιανισμός=ιουδαϊσμός, οι χριστιανοί δεν μπορούν να μιλάνε για ελληνοϊουδαικό πολιτισμό. Κτυπάει άσχημα στο αυτί, γι' αυτό ονομάζουν τον ιουδαϊσμό τους χριστιανισμό.

arxiepiskopos είπε...

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

αρχιμουφτη-ανεφ οριων-κατα κοσμο Χριστο gunaydin,

ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕΣ, ΝΑ ΣΕ ΣΥΧΩΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ "ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ"
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΥΧΩΡΕΣΟΥΝ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΝΑΞΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ, "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ"
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΝΑ ΣΥΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΕΛΕΕΙΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΙΩΝ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ. Τσιέλεπε,σε εκλιπαρώ,γύρισε πίσω να μυρίσει και πάλι το μπλογκ με αυθεντική ηλιθιότητα!Τελικά όλα τα κατοικίδια σου λείπουν όταν τα χάσεις!Άτε,ρε ΤΣΙΕΛΕΠΕ,που επίστεψες του ΡΗΓΑ ότι τους έκαμνες ρεζίλιν!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Arxiepiskope,

Το φετίχ σου να λούζεσε βραστή ΚΕΑΝ βλέπω πως δεν το έχεις ξεπεράσει.

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

ουσσου ολαν εσυ ζεις για να πολεμας την θρησκεια του ελληνικου λαου ετσι?σας εκπαιδευουν καλα στον ελευσις η θελετε βοηθεια?ο ρασιας ποτε θα ερθει?

Δίας είπε...

Κύριε Αρχιεπίσκοπε,

Αν αντιλαμβάνομαι καλά, προτείνεις ότι είναι καλύτερη η εφαρμογή μιας λύσης βασισμένη σε αντιδημοκρατικές αρχές (εκ περιτροπής προεδρία, σταθμισμένη ψήφος) που θα στηρίζονται σε ρατσιστικούς διαχωρισμούς, (βλέπε εκλογή με βάση την εθνική καταγωγή) και σε καταπάτηση αρχών διεθνώς δικαίου (συμφωνίες της Γενεύης) με την παραμονή 50,000 εποίκων (τουλάχιστον), η οποία από ότι φαίνεται θα καταστήσει την Κύπρο τουρκικό προτεκτοράτο από την υφιστάμενη κατάσταση (χωρίς να λέω ότι η υφιστάμενη κατάσταση είναι ιδεατή)

Φιλικά
Δίας

Ανώνυμος είπε...

Καμωματα καμωματα
οι τραουλλοπαπαες
Τζι οι δκιακιοι τζι οι πρασβυττεροι
μα τζιαι οι δεσποταες.

Ο Ττομης (που σφετεριζεται τον αρκιεπισκοπικο θρονο αφου αλλος εισιεν την πλειοψηφιαν του κοπαδκιου . . . ποιμνιου τζιαι που ταχα στα πεντε χρονια εν να παραιτησει που αρκιεπισκοπος-αγγουρκα) λαλει οτι ο Παπας εν γρισκιανος τζιαι εν ενταξει ναρτει στην Κύπρον.
Ο Αθανασης (που εκατηγορήθηκεν οτι εβιαζεν τον κωμωτην τζιαι αλλους νεαρους καλογερους, αλλα το δικαστηριον τους, απαλλαξεν τον που την κατηγοριαν), λαλει οτι ο Παπας εν καθολικος αρα αιρετικος απατεωνας τζιαι να μεν ερτει στην Κυπρον.

Μα ινταλις δκιαολον. Εν εν το ιδιον αγιον πνευμα που τους εγρισεν τζιαι τους δκιο δεσποτες; Ινταλις φωτίζει τον εναν ετσι τζιαι τον αλλον αλλωσπως; Ως τζιαι το αγιον πνευμαν εσαντανωσαν το ρε οι κουρουπεττοι. Γιακκαν! Γιακκαν!

Ανώνυμος είπε...

Πριν λίγα λεπτά σε ένα Αιγαίο γεμάτο από ελληνικά και ισραηλινά, F-16, F-15 και Μirage 2000-5, που ασκούνταν σε διάφορα σενάρια εναέριας μάχης, ολοκληρώθηκε μια, «διαφορετική» από τις συνηθισμένες, επιχείρηση προσβολής στρατηγικού στόχου υψηλής αξίας, στην εχθρική ενδοχώρα με βλήματα cruise SCALP-EG τα οποία εβλήθησαν από μαχητικά Mirage 2000-5 Mk2 της 331Μ από την 114 Π.Μ.

Ανώνυμος είπε...

Με μικτά σενάρια COMAO, CAP και air-refulling συνεχίστηκαν σε τρεις περιοχές του ελλαδικού χώρου οι ελληνοϊσραηλινές αεροπορικές ασκήσεις. Στο Βόρειο Αιγαίο στην περιοχή της Ψαθούρας, έγινε ανεφοδιασμός ελληνικών και ισραηλινών μαχητικών από αεροσκάφη τάνκερ Β707, στην Κεντρική Ελλάδα είχαμε ασκήσεις προσβολής στόχων επιφανείας και στο νότιο Ιόνιο ασκήσεις ναυτιλίας και εικονικές εμπλοκές. Αξιοσημείωτο: Η τουρκική Αεροπορία δεν τόλμησε να μπει στο Αιγαίο κατά τις ώρες της ελληνοϊσραηλινής άσκησης.

arxiepiskopos είπε...

ΔΙΑΣ,καταλαβαίνεις τη διαφορά του "προτιμώ" από το "είμαι υποχρεωμένος από τις καταστάσεις";

Δίας είπε...

Αρχιεπίσκοπε,
Από ποιές καταστάσεις είμαστε υποχρεωμένοι να αυτοκτονήσουμε; Διότι η προτεινόμενη λύση είναι καθαρή αυτοκτονία.

thomas28gr είπε...

Με ισραηλινά αεροσκάφη F-15 (σαν αυτά που δεν αγόρασε ο Σημίτης στον Ακη το 2000…) συνασκούνται από χθες ελλη­νικά μαχητικά. Ενδιαφέρον θα έχει τις επόμενες μέρες να δού­με αν θα αντιδράσουν οι Τούρ­κοι όταν ελληνικά μαχητικά θα ανεφοδιάζονται στον αέρα από ισραηλινό τάνκερ. Στο μεταξύ, οι Ισραηλινοί πρότειναν να ενεργοποιηθούν και οι πύραυ­λοι S-300! Ομως, η Ελλάδα έκα­νε τον «ψόφιο κοριό» διότι επί της ουσίας δεν είναι επιχειρη­σιακοί, αφού τους έχουν αφήσει στη τύχη τους χωρίς συντήρηση και δοκιμές.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Μηπως μπορει κανεις να με βοηθησει εχω καποιες αποριες
(ερωτησεις κανω, δεν γνωριζω )

ερωτηση 1. Η ΚΙΣΑ παιρνει καποιου ειδους επιχορηγηση η χορηγια η βοηθεια η τελος παντων οποιουδηποτε ειδους οικονομικη βοηθεια (χρηματα) απο το κρατος?
ερωτηση 2. Αν ναι ειναι απο το υπουργειο εσσωτερικων που τα παιρνει?
ερωτηση 3. Ποιος ειναι ο υπουργος εσσωτερικων?
ερωτηση 4. εκεινος ο κυριος με τα γυαλλακια ο προεδρος της ΚΙΣΑ, εχει συγγενια (οικογενειακη η επαγγελματικη)με τον κυριον συλλικιωτην?
ερωτησεις κανω, ξερει κανεις τις απαντησεις να με βοηθησει? κατι κουβεντες ακουσα και ρωτω για να μαθω, εγω εν τζαι ξερω.

antonis είπε...

Οι σύγχρονοι πολυθεϊστές, ενώ κατηγορούν ψευδώς τους Χριστιανούς για δήθεν διωγμούς τών οποπίστων τους χωρίς το παραμικρό στοιχείο, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ από τα θύματά τους την αλήθεια, για τους διωγμούς που έκαναν οι ομόθρησκοί τους εναντίον όχι μόνο τών Χριστιανών, αλλά και τών... Φιλοσόφων!

Δείτε τα παρακάτω στοιχεία, για να συμφωνήσετε μαζί μας, ότι η ειδωλολατρική θρησκεία, είναι ό,τι πιο σκοταδιστικό και οπισθοδρομικό εμφανίσθηκε ποτέ σε αυτό τον πλανήτη. Και να πεισθείτε ότι οι σύγχρονοι εκπρόσωποί τους, στις περιπτώσεις που δεν είναι δόλιοι συκοφάντες, είναι τουλάχιστον ανιστόρητοι φανατικοί, με αδικαιολόγητο μένος κατά τής αληθείας τού Χριστού.

Απόσπασμα του Διογένη Λαέρτη «Φιλοσόφων βίοι, IX 52:
«Εξαιτίας της δήλωσης του Πρωταγόρα στο βιβλίο του Περί θεών ότι δεν ξέρει αν υπάρχουν θεοί, οι Αθηναίοι τον έδιωξαν από την πόλη και ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ στην Αγορά, αφού πρώτα έβγαλαν κήρυκα και ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΕΝΑ-ΕΝΑ από όσους είχαν αντίτυπα». (Το ίδιο λένε και οι: Φιλόστρατος, Βίοι Σοφιστών, I 10, 3. Ησύχιος, Ονοματολόγος. Σέξτος Εμπειρικος, Προς μαθηματικούς, IX 55)

Επίσης: «Ο Αναξαγόρας μηνύθηκε για ασέβεια επειδή διακήρυσσε ότι ο ήλιος είναι μια διάπυρη μεταλλική μάζα, και καταδικάστηκε σε πρόστιμο 35 ταλάντων και εξορία. Κατά άλλους καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατο» ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΛΑΕΡΤΙΟΣ II, 7

«Ο Πρόδικος ο Κείος, φιλόσοφος και σοφιστής, σύγχρονος του Δημοκρίτου, μαθητής του Πρωταγόρα, πέθανε στην Αθήνα, αφού του έδωσαν να πιεί κώνειο, με το αιτιολογικό ότι διέφθειρε τους νέους.» ΣΟΥΔΑ

Επίσης: Ο Θεόδωρος ο Κυρηναίος, ο επονομαζόμενος Άθεος, που έζησε στο α΄ μισό του 3ου π.Χ. αι. κατά τον Διογένη Λαέρτη (2, 101-102) αφού εξορίστηκε για τη διδασκαλία του από την Αθήνα, κατέφυγε στην αυλή του Πτολεμαίου, και έπειτα στην Κυρήνη, όπου επίσης εξορίστηκε, για να καταφύγει ξανά στην Ελλάδα.

Ο Διαγόρας ο Μήλιος εξορίστηκε από τους Αθηναίους επειδή έλεγε πως οι θεότητες του Ολύμπου είναι ανύπαρκτες και επειδή διακωμωδούσε τα απόκρυφα των μυστηρίων, και τον καταδίκασαν σε θάνατο, επικηρύσσοντας το κεφάλι του με ανταμοιβή ένα τάλαντο. (Λυσίας 6.17, Σούδα)

Ο Στίλπων ο Μεγαρεύς δικάστηκε και καταδικάστηκε για ασέβεια προς τα μνημεία των θεών, και η ποινή ήταν εξορία.

Επίσης κατηγορήθηκαν (δικάστηκαν) επί ασέβεια προς τον Παγανισμό οι Ασπασία και Ευριπίδης (από τον Κλέωνα).

antonis είπε...

Ένα από τα παραμύθια που μας λένε διαρκώς οι Νεοειδωλολάτρες, είναι ότι δήθεν οι αρχαίοι Ειδωλολάτρες, (αυτοί που μας δίωκαν για 3 αιώνες και είχαν κατασφάξει τους προ Χριστού Φιλοσόφους), ήταν... ανεξίθρησκοι, ενώ ο "κακός" Χριστιανισμός, δήθεν εγκαθίδρυσε τη μισαλλοδοξία, και ότι έτσι κατάφερε να επιβληθεί. Για άλλη μια φορά όμως, οι αρχαίες πηγές μας αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο! Και είναι εκπληκτικό, το πώς ΟΥΤΕ ΕΝΑ από αυτά που ισχυρίζονται οι Νεοπαγανιστές δεν είναι αλήθεια, μάλλον δε, είναι εντελώς αντίστροφο της πραγματικότητας!

Ακόμη κι όταν γίνεται από κάποιους Νεοειδωλολάτρες παραδεκτό ότι ο Χριστιανισμός επικράτησε γενικά δίχως βία και ότι θα γινόταν πλειοψηφία έτσι κι αλλιώς, παρά τις διώξεις, διατυπώνεται το επιχείρημα ότι έπρεπε να υπάρχει ανεξιθρησκεία και όχι απαγόρευση του Εθνισμού. Το επιχείρημα αυτό αγνοεί την ιστορία: από την Αρχαία Ελλάδα ως τον 4ο αι. μ.Χ. δεν υπήρξε ανεξιθρησκεία, αλλά θεσμοθετημένες κρατικές θρησκείες. Επίσης ο Χριστιανισμός δεν έγινε επίσημη θρησκεία από το 324, αλλά μετά το 380, αφού πρώτα υπέστη, υπό καθεστώς ανεξιθρησκείας, τις διώξεις Εθνικών (Ιουλιανού) και Αρειανιστών (Κωνστάντιου Β' και Βάλη). Οι αντίπαλοί του μόνο την ανεξιθρησκεία δεν είχαν κατά νου.
Ότι έτσι έχουν τα πράγματα φαίνεται από τις απόψεις των Εθνικών συγκλητικών της Ρώμης στα 394 και 408 μ.Χ.: οι Συγκλητικοί αυτοί υποστήριζαν πως «δεν είναι νόμιμες οι [αρχαίες] τελετές αν δεν γίνονται δημοσία δαπάνη» και πως «δεν ήταν δυνατόν να υπάρξει κανένα όφελος για την πόλη [=Ρώμη] αν οι [αρχαίες] τελετές δεν γίνονταν δημόσια, και αν η Σύγκλητος δεν ανέβαινε σύσσωμη στο Καπιτώλιο να τελέσει εκεί αλλά και στις αγορές της πόλης τις απαραίτητες ιεροτελεστίες» (Ζώσιμου, Νέα Ιστορία, Δ’, 59, 3 και Ε’, 41, 3 αντίστοιχα)[1]. Σύμφωνα με τους υποστηρικτές του Πολυθεϊσμού τον 4ο και 5ο μ.Χ. αι. η ανεξιθρησκεία δεν αρκούσε, οι ίδιοι δεν ήταν ευχαριστημένοι με αυτήν, αλλά, αντίθετα, έπρεπε το ρωμαϊκό κράτος επισήμως και δημόσια να υποστηρίζει την πολυθεϊστική λατρεία (και προφανώς όχι τη χριστιανική), και μάλιστα οι χριστιανοί Συγκλητικοί έπρεπε υποχρεωτικά όχι μόνο να παραστούν αλλά και να συμμετάσχουν στις τελετές των εθνικών Συγκλητικών˙ αλλιώς οι τελετές των Πολυθεϊστών δεν ήταν ούτε νόμιμες (για τους ίδιους) ούτε αποτελεσματικές (για το κράτος). Επίσημη θρησκεία της Αυτοκρατορίας έπρεπε να είναι η πολυθεϊστική, όχι μόνο για λόγους «παραδόσεως» αλλά και νομιμότητας/αποτελεσματικότητας. Ποια ανεξιθρησκεία πρότειναν όμως οι Εθνικοί του 4ου αι., όταν υποστήριζαν ότι οι Χριστιανοί υποχρεούνται να συμμετέχουν στις πολυθεϊστικές τελετές; Και πού ακούστηκε ξανά ότι, για να είναι νόμιμες οι τελετές μιας θρησκείας, πρέπει να συμμετέχουν σε αυτές άνθρωποι οι οποίοι δεν πιστεύουν σε αυτήν;

Ο Σύμμαχος, όταν γράφει προς τους αυτοκράτορες Βαλεντιανό, Θεοδόσιο και Αρκάδιο υποστηρίζοντας ότι η Ρώμη υπέταξε τον κόσμο χάρη στην πολυθεϊστική λατρεία της (§ 9 της επιστολής) και ότι εξαιτίας της άρνησης κρατικής χρηματοδότησης των Εστιάδων προέκυψε κακή σοδειά και λιμός στην Αυτοκρατορία και μάλιστα ότι εξαιτίας της παραμέλησης της αρχαίας λατρείας κάθε είδους κακό έπληξε την Αυτοκρατορία (§ 14 κ.ε.), εμμέσως πλην σαφώς δηλώνει ότι είναι απαραίτητο να υφίσταται η πολυθεϊστική λατρεία ως κρατική θρησκεία. Άλλωστε ο Σύμμαχος ρητά (§17 της παραπάνω επιστολής) απαιτεί την μη διατάραξη του υπάρχοντος καθεστώτος των θρησκειών και συνεπώς δεν ζητά ανεξιθρησκεία, όπως έχει υποστηριχθεί κατά κόρον, διότι ως το 380 επίσημη θρησκεία της Αυτοκρατορίας ήταν η πολυθεϊστική[2].

Η ανεξιθρησκεία που είχε ο Ιουλιανός κατά νου φαίνεται από την επιστολή του 110 (398d), προς Αλεξανδρείς: «εκείνο που επιτρέψαμε στους Γαλιλαίους που έχουν εξοριστεί από τον μακαρίτη Κωνστάντιο, δεν ήταν το να επιστρέψουν στις εκκλησίες τους, αλλά στις πατρίδες τους. Ωστόσο πληροφορούμαι πως ο θρασύτατος Αθανάσιος, επειδή παρασύρθηκε, ανακατέλαβε εκείνο που αυτοί αποκαλούν επισκοπικό θρόνο».

antonis είπε...

Θέμα, επομένως, ανεξιθρησκίας και μη συσχετισμού κράτους-θρησκείας δεν το έθετε κανένας στα σοβαρά εκείνη την εποχή˙ όχι μόνον οι Χριστιανοί, αλλά και οι Εθνικοί είχαν διαφορετική αντίληψη – ο Ιουλιανός άλλωστε επανέφερε ως κρατικά εμβλήματα τα πολυθεϊστικά και τα αγάλματα των θεών δίπλα στο δικό του. Δεν γινόταν, απλά, το κράτος να μένει αμέτοχο στις θρησκευτικές διαμάχες και αυτό δεν οφείλεται στον Χριστιανισμό ούτε στην μισαλλοδοξία των μονοθεϊστών Χριστιανών ειδικά – οι λόγοι πρέπει να αναζητηθουν στις αιτίες των διώξεων κατά των φιλοσόφων στην κλασσική Ελλάδα. Οι Εθνικοί, οι οποίοι επιζητούσαν να υπάρχει επικρατούσα κρατική θρησκεία ήταν το ίδιο μισαλλόδοξοι, αν υποθέσουμε, ότι ο Χριστιανισμός ήταν "μισαλλόδοξος", μόνο και μόνο επειδή θεωρεί τις άλλες θρησκείες ψευδείς [3]. Μάλιστα οι Εθνικοί ήταν περισσότερο μισαλλόδοξοι, γιατί ΔΙΩΞΑΝ τους Χριστιανούς, ενώ οι Χριστιανοί δεν δίωξαν ποτέ κανέναν, παρά τους περί του αντιθέτου ψευδείς και αστήρικτους ισχυρισμούς των Νεοειδωλολατρών.

Σε τέτοιο ιστορικό πλαίσιο η κριτική αποκλειστικά ή ειδικά εναντίον του Χριστιανισμού, απλώς επειδή αυτός πέτυχε να καταλάβει την εξουσία παρά τους διωγμούς τριών αιώνων που υφίστατο, (και η συναφής κριτική ότι εξαιτίας της κατάληψης επικράτησε), καθώς και η ανέξοδη, εκ των υστέρων ρητορεία υπέρ της ανεξιθρησκείας, είναι άνευ ουσίας. Αν μάλιστα σύμφωνα με τα λεγόμενα των Εθνικών οι τελετές του Πολυθεϊσμού ήταν νόμιμες/αποτελεσματικές μόνο με την συμμετοχή του κράτους, τότε ο ελληνορρωμαϊκός Πολυθεϊσμός προκύπτει, κατά πολύ περισσότερο, μια εκ φύσεως κρατική θρησκεία˙ αντιθέτως δεν ακούστηκε ποτέ, τους τρεις πρώτους μ.Χ. αιώνες από χριστιανούς απολογητές, ότι οι χριστιανικές τελετές ήταν άκυρες ή αναποτελεσματικές αν δεν συμμετείχε επισήμως σε αυτές το Κράτος. Αντιθέτως, είναι βασική αρχή του Χριστιανισμού, ότι "η βασιλεία η δική μας δεν είναι επίγεια" (Ιωάννης 18/ιη: 36). Δεν υπάρχει τίποτε πιο αναμενόμενο από την εξαφάνιση μιας θρησκείας η οποία στηρίζεται στην οικονομική υποστήριξη του κράτους, το οποίο παύει να την χρηματοδοτεί από μια στιγμή και μετά.

Ανώνυμος είπε...

Καλά έκανε ο Σημίτης και δεν πήρε τα F15. Κακώς βέβαια δεν πήρε τα eurofighter μετά την έγκριση του ΚΥΣΕΑ. Το αν είναι επιχειρησιακοί ή όχι οι s300 είναι μεγάλη κουβέντα. Πάντως αν ήμουν Τούρκος πιλότος δεν θα πλησίαζα και πολύ την Κρήτη σε περίπτωση κρίσης. ;) Δεν ξέρω πόσο σοφό θα ήταν να τους ενεργοποιήσουν για την άσκηση με το Ισραήλ. Πάντως στην άσκηση ένδοξος Σπαρτιάτης με τους ισραηλινούς το 2008 ακούστηκε ότι χρησιμοποιήθηκαν.

Ανώνυμος είπε...

Ρε κοπέλια έσιει κάτι τύπους δαμέσα, κάτι ποτούτους τους Αντώνιες, Έμερσους τζιαι κάτι άλλους epanastates που κάφκει το στομάσιην μου άμαν τους ακούω. Κάφκει το στομάσιην μου ρε κοπέλια.

antonis είπε...

Οι Παγανιστές είναι συνώνυμοι με τους Διώκτες. Είναι η φύση τής Σκοταδιστικής τους θρησκείας να διώκουν και να βρίζουν όσους δεν λατρεύουν το δαιμονικό τους πάνθεο. Αλλά οι Νεοπαγανιστές, είναι οι περισσότεροι πονηροί, και δεν δείχνουν φανερά τις δολοφονικές τους διαθέσεις. Μερικοί όμως, είναι αρκετά αφελείς, για να δείξουν το αληθινό πρόσωπο τής λατρείας τών δαιμόνων. Θα σας δείξουμε λοιπόν ένα δείγμα εδώ, από την "Εκκλησία Ελλήνων Εθνικών στο θρήσκευμα", που παρά τον φανατισμό τους, έχουν τουλάχιστον την τιμιότητα να δείξουν φανερά το αρχαιοελληνικό τους ήθος, όμοιο με το ήθος τών αρχαίων ειδωλολατρών φονιάδων τών Φιλοσόφων και τών Χριστιανών. Καμαρώστε τους:

Τα παρακάτω αποτελούν τους στόχους τών Εθνικών, αν κάποτε αποκτήσουν δύναμη στη χώρα. Είναι αποσπάσματα παρμένα από τις απαντήσεις σε ερωτήσεις αναγνωστών, στην ιστοσελίδα τής "Εκκλησίας Ελλήνων Εθνικών στο θρήσκευμα", που εδρεύει στη διαδικτυακή διεύθυνση: http://www.hellenicreligion.gr
Θαυμάστε αρχαιοελληνικό ήθος, τέτοιο που ακόμα και ο Χίτλερ θα το ζήλευε:

Όσοι προσπαθούν να διαδώσουν ξένες πολιτιστικές δοξασίες στους Έλληνες και βρίσκουν συνοδοιπόρους στις τάξεις ωρισμένων αυτοαποκαλουμένων «εθνικών» που δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να υπερασπιστούν ενόπλως την Θρησκεία ας γνωρίζουν ότι και οι δύο θα θανατώνωνται χωρίς έλεος.

...

Το μίσος για τον εχθρό είναι το πιό Ιερό συναίσθημα. Το μίσος για τον εχθρό είναι η βασικώτερη ηθική αξία του Ελληνισμού. Το μίσος για τον εχθρό διατηρεί τους λαούς στην ζωή. Αντίθετα η αγάπη για τον εχθρό είναι το συναίσθημα που προσπαθεί να ενσταλλάξει ο βιαστής στο θύμα του. Η αγάπη για τον εχθρό είναι το πιό φονικό ένστικτο.

...

Τα ανθρωπόμορφα κτήνη που διαδίδουν την συμφιλίωση με τους ναζωραίους κατακτητές θα θανατώνωνται χωρίς έλεος. Μέσω του συνθήματος «συμφιλίωση» προπαγανδίζουν την αφομοίωσή μας από τον χριστιανισμό. Με συνθήματα τύπου «ας τα ξεχάσουμε» μας παροτρύνουν να υποταχθούμε στον χριστιανισμό. Η Ελληνική Θρησκεία και ο Ελληνικός Πολιτισμός δεν θα παραμείνουν ζωντανά μέσα σε μία χριστιανική εχθρική κοινωνία με παραχωρήσεις, συμβιβασμούς και ερωτοτροπίες με τους ναζωραίους. Μόνον με σκληρό, ένοπλο, αιματηρό αγώνα που θα διαχωρίζει πλήρως τον Έλληνα από τον ναζωραίο κατακτητή θα επιβιώσει η Θρησκεία και ο Πολιτισμός μας. Μόνο με τον πλήρη διαχωρισμό και τον προσηλυτισμό των ναζωραίων στην Ελληνική Θρησκεία θα επιβιώσουμε ως Έθνος.

...

όποιος υπακούει στο χριστιανικό «σύνταγμα» είναι καταραμένος να βασανίζεται αιωνίως στον Άδη....
Όσοι δεν αγωνίζονται με πάθος να διαδώσουν την Ελληνική Θρησκεία και να προσηλυτίσουν κόσμο σημαίνει ότι δεν πιστεύουν στους Θεούς. Σημαίνει ότι είναι άθεοι. Η Ελληνική Θρησκεία τιμωρεί αυστηρότατα όσους αρνούνται να διαδώσουν τον Θεϊκό Λόγο. Και όχι μόνον αυτό αλλά επιτάσσει την αποκλειστικότητα στην Θρησκεία και την καταπολέμηση οιασδήποτε πλάνης αυτοαποκαλείται «θρησκεία». Θρησκεία υπάρχει μόνον μία: η Ελληνική. Όλα τα υπόλοιπα κατασκευάσματα είναι απάτες ανθρώπων. Όποιος διαδίδει την Θρησκεία θα ανταμειφθεί από τους Θεούς. Όποιος αρνείται να την διαδώσει ή παρεμποδίζει την διάδοσή της θα τιμωρηθεί από τους Θεούς.

...

Με συνθήματα του τύπου «όχι στα δόγματα» δηλαδή όχι στους κανόνες και την πειθαρχία προσπαθούν να διαλύσουν τον στρατό των Θεών. Δεν θα προλάβουν, τους περιμένει η Νέμεσις με τον Πέλεκυ της Δικαιοσύνης έτοιμο να βουτηχτεί στο αίμα τους.

...

Ανώνυμος είπε...

Ρε Διούιν αν είσαι σου ο Δίας εγιώ είμαι ο Θορ. Ξέρεις γιατί εν σε συμπάθησα ίντζαν ρε Διούιν της φατζιής; Γιατί λαλείς στο τέλος ΄΄φιλικά΄΄. Μα ποιον φιλικά ρα κουφή διμούτσουνη. Να πεις ΄΄ευχαριστώ που με ακούσετε΄΄, ΄΄τούτα είχα να πω΄΄ τζιαι ξέρω γιω. Όι φιλικά τζιαι φιλικά. Εμέναν φίλον σου ποττέ εν θα με κάμεις τζιαι για τούτον να κόψεις τούτα τα κοπλιμέττα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Αντωνούιν έλυσες το βλαντζιήν μου έλυσες το.

antonis είπε...

Ταβανε βλεπω ενοχλησε μονο οταν απαntουμε στον ussu , οσο για το στομαχι εχει αφροζα..

Ανώνυμος είπε...

Μα σαι έναν θηρίον ρε Αντωνούιν. Πάω σε πολλά ρε φιλούιν μου. Είσαι ένα που τα καλύττερα κοπελλούθκια δαμέσα τζι άφηστους τούτους δαμέσα που σου λαλούν διάφορα. Εγιώ πιστεύκω σε ρε φίλε. Πιστεύκω στες ιδέες σου τζιαι δκιεβάζω ως το τέλος(της πρώτης γραμμής) του ό,τι γράψεις δαμέσα. Να σαι καλά ρε Αντωνούιν μου.

antonis είπε...

Ταβανε ειναι τιμη μου εστω που διαβαζεις μεχρι το τελος της πρωτης γραμμης...Ειμαι σιγουρος οτι σπαταλας πολυ απο την υπομονη σου και ειναι συγκινιτικο..

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ρε φιλούιν Αντωνούιν τωρά μεταξύ μας, όι να σου φύει τίποτε ότι σου είπα, πόφευκε τύπους όπως το Κοκούιν. Φαίνεται σου τάχα μου παρέας αλλά λαλεί κουβέντες που πίσω σου. Εν όπως τον κουκκουφκιάο που κάθεται πάνω στους κλώνους, θωρεί τζιαι διά αναφοράν. Έγλεπε τους έτσι τύπους.

ΠΑΟΛΑ είπε...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!

Αυτή είναι η καυτή αλήθεια που δεν καταλαβαίνει ο Χριστόφιας και οι κολλημένοι επαναπροσεγγιστές. Η Τουρκία ΔΕΝ επιδιώκει διχοτόμηση γιατί μπ[ορεί να πάρει και άλλα.

Η "λύση" που απεργάζεται ο Ευέλικτος είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από τη διχοτόμηση.

ΥΓ. Ταβάνι, εξακολουθείς να μιλάς σαν τον χώρκατο.

Unknown είπε...

Οι συμβουλοι του Χριστοφια ειναι παγανιστες!!!

Εκτος απο τις αλλες εξελιξεις στην πολιτικη μας σκηνη πως ανοιχτηκε το θεμα φορολογησης της εκκλησιας; Με ποια κινητρα ΑΚΕΛ επιτιθεται στην εκκλησια;

Λοιπον, μπορουμε να απαντησουμε αυτα τα ερωτηματα λεγωντας 'το ΑΚΕΛ ηδη αποτελειται παρα πολλους αθεους'. Γι' αυτον τον λογο αυτο ειναι ομαλο.

Σαν ενας πολιτης που ακολουθει πολιτικες εξελιξεις με αλλα ματια και προσεκτικα, εγω ρωταω τον εαυτο μου πως μπηκε στην επικαιροτητα το θεμα φορολογησης

εκκλησιας...

Θυμαμαι διασκεψη του Χριστοφια περι οικονομιας στην διαρκεια 2 χρονων της διακυβερνησης του. Τα ολα ξεκινησαν με ερωτηση του ενος δημοσιογραφου απο την

εφημεριδα ΓΝΩΜΗ.

Ο δημοσιογραφος και ο Χριστοφιας ηταν σαν δυο συγγενεις. Ο Χαρης Φουρνιδης δηλαδη o δημοσιογραφος απο την εφιμεριδα ΓΝΩΜΗ ρωτησε και απαντησε ο Χριστοφιας

φοναζωντας τον δημοσιογραφο 'Χαρη μου'. Αργοτερα ειναι γνωστες οι εξελιξεις εναντι της εκκλησιας.

Εγω, καθε βδομαδα αγοραζω ολες τις εφιμεριδες οσο μπορω. Η εφημεριδα ΓΝΩΜΗ απο τα πρωτα τευχη αναφερει για μια οργανωση 'ΕΛΕΥΣΙΣ' που ενδιαφερεται με τον

Αρχαιο Ελληνικο Πολιτισμο.

Ενταξει, φαινεται σαν μια λεσχη με ενδιαφερομενους της φιλοσοφιας και πολιτισμου της Αρχαιας Ελληνικης.

Αλλα οταν ακουσα απο εναν φιλο οτι αυτοι οι ανθρωποι ειναι παγανιστες και λατρευουν στα ειδωλα Αρχαιας Ελλαδος, αλλαξαν οι σκεψεις μου. Απο πολυ ενημερωμενο

φιλο μου εμαθα οτι τα μελη αυτης της οργανωσης μαζευονται σε συγγεκριμενες περιοδους και πραγματοποιουν ειδικες τελετες για να λατρεψουν στους δωδεκα Θεους.

Τοτε εμαθα οτι ο προεδρος τους ειναι ενας αλλος δημοσιογραφος, ο Μιχαλης Μιχαηλ, απο το ραδιοφωνο ΑΣΤΡΑ και την εφημεριδα ΓΝΩΜΗ. Και ο Χαρης Φουρνιδης, αρα,

'ο Χαρης του Χριστοφια', ειναι εκπροσωπος της οργανωσης.

Βεβαια δε μας ενδιαφερουν οι πιστες των πολιτων εφοσον δεν ενεργουν οι πολιτες εναντι των νομων. Μα ηθελα να μοιραστω πληροφοριες μου με αναγνωστες του

μπλογκ.

Τελος παντων να ξερετε οτι οι συμβουλοι του Χριστοφια ειναι παγανιστες.

Δηλαδη οι συμβουλοι του προεδρου της ελληνικης πλευρας ειναι παγανιστες.

Οι συμβουλοι του προεδρου της δημοκρατιας που πρεπει να προστατεψει τον Κυπριακο Ελληνισμο ειναι παγανιστες.

Κυριε ελεησον!