Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο: Δεν υπερβάλλαμε ποτέ, το εννοούμε!

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010


Έχουν περάσει αρκετές μέρες από την έρευνα στην οικία του Ξενή Ξενοφώντος.

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης στην οποία εναποθέτουμε τις ελπίδες μας για τη σωτηρία, έστω και την υστάτη, της Δημοκρατίας και του δικαιώματος της ελευθερίας της έκφρασης.

Όλες τις προηγούμενες ημέρες έχουμε αντιμετωπίσει το ζήτημα με πολλή νηφαλιότητα, ψυχραιμία και υπομονή καθώς θα θέλαμε να επιδείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό στις νομικές διαδικασίες και στους θεσμούς αυτού του κράτους. Έτσι λοιπόν περιοριστήκαμε κυρίως στην αναδημοσίευση αρθρογραφίας στον ημερήσιο τύπο και δηλώσεων πολιτικών προσώπων σχετικά με την υπόθεση.

Όπως θα έχετε αντιληφθεί, όλες οι πολιτικές δυνάμεις της Κύπρου με εξαίρεση φυσικά το κυβερνών ΑΚΕΛ έχουν εκφραστεί κατά της ενέργειας της αστυνομίας και έχουν χαρακτηρίσει τις έρευνες κατά του Δικηγόρου Ξενή Ξενοφώντος ως μια προσπάθεια φίμωσης των αντιφρονούντων και ένα σοβαρό πλήγμα στο δημοκρατικό πολίτευμα.

Η παρουσία της υπόθεσης στον ημερήσιο τύπο κινείται στα ίδια μήκη κύματος με τους πλείστους να αρθρογραφούν εκφράζοντας αλληλεγγύη στον κύριο Ξενοφώντος ο οποίος αδίκως αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του Μακάριου Δρουσιώτη για δήθεν υπόθαλψη αγνώστου που επιθυμούσε την πρόκληση σωματικής βλάβης στον δημοσιογράφο. Στην προσπάθεια να καλλιεργηθεί κλίμα εκφοβισμού και πνευματικής τρομοκρατίας ο κύριος Ξενοφώντος δεν αποτελεί τίποτε άλλο από το θύμα του καθεστώτος.

Εξαίρεση αποτελεί φυσικά η καθεστωτική εφημερίδα ΧΑΡΑΥΓΗ η οποία φρόντισε να πει όσα αδυνατούσε να παραδεχτεί η ίδια η κυβέρνηση. Ενώ η αστυνομία έσπευσε να βεβαιώσει ότι δεν πρόκειται για μια προσπάθεια έμμεσης δίωξης του Χριστόφιας Watch αλλά για έρευνα σχετικά με απειλή κατά της ζωής του κύριου Δρουσιώτη, την επόμενη μέρα το εξώφυλλο της Χαραυγής έφερε τον τίτλο «Έφοδος στο Χριστόφιας Watch».

Παρόμοιες απόψεις εκφράζει επίσης η φυλλάδα του ΝΑΙ, εργοδότης του Μακάριου Δρουσιώτη και του Κωστάκη Κωνσταντίνου, εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ η οποία προσπαθεί να μας πείσει ότι ο γάρος πετά. Εφαρμόζοντας λοιπόν, όπως και σε άλλες περιπτώσεις, τη πολύ βολική μέθοδο της επαγωγής προσπαθούν να μας πείσουν αφενός, για λόγους ακατανόητους σε εμάς του λιγότερο έξυπνους, πως το σχόλιο του Ρήγα αποτελούσε απειλή για τη ζωή του Μακάριου Δρουσιώτη. Αφετέρου προσπαθούν να μας πείσουν πως οι διαχειριστές του Χριστόφιας Watch υπέθαλψαν την εγκληματική (άκουσον άκουσον) πρόθεση του Ρήγα με το να μην διαγράψουν το σχόλιο. Επιπλέον για αιτίες που κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αλλά φανταζόμαστε ούτε και να δικαιολογήσει, αποφάσισαν πως ο κύριος Ξενοφώντος ήταν ο διαχειριστής του blog.

Και τα ερωτήματα που εγείρονται:

1. Τι θα γίνει τώρα;;; Αν ξεφυλλίσουμε όλο το διαδίκτυο θα βρούμε δεκάδες τέτοιες απειλές κατά πολλών. Θα ποινικοποιήσουμε σχόλια σε blogs, forums, και άλλες ιστοσελίδες;;;

2. Οι μπλόγκερς επιτρέπουν τα σχόλια χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα ασπάζονται κιόλας. Το ίδιο ισχύει και με άλλα διαδικτυακά κοινωνικά δίκτυα. Πολύ εύστοχα ένας αναγνώστης μας αναρωτήθηκε: Δηλαδή τι θα γίνει αν γράψω κάτι ανάλογο στο facebook; Θα σπεύσουν να συλλάβουν τους διαχειριστές του;

3. Από πότε συλλαμβάνεται κάποιος ο οποίος πιθανόν να υποθάλπει ένα κακούργημα τη στιγμή που δεν έχει αποφασισθεί ποιος είναι ο ίδιος ο αυτουργός και εφόσον η εξεταζόμενη ενέργεια δεν έχει ακόμη κριθεί ως ποινικό αδίκημα΄; Στην περίπτωση Ξενή Ξενοφώντος η δικαιοσύνη ξεκίνησε αντίστροφα τις έρευνες και αντί να εξετάσει αν υπάρχει αδίκημα και ποιος το διέπραξε, διενήργησε έρευνα στην οικία αυτού που πιθανόν να είναι διαχειριστής της ιστοσελίδας στην οποία πιθανόν κάποιος ανώνυμος να εξέφρασε απειλές κατά τις ζωής ενός δημοσιογράφου, κάτι που πιθανόν να αποτελεί κακούργημα. Στην περιπτωσή αυτή, ο πιθανός διαχειριστής πιθανόν να αντιμετωπίζει την κατηγορία της υπόθαλψης. ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ WATCH ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

4. Παρακολουθούμαστε από το καθεστώς; Τα στοιχεία που προκύπτουν από την εξέλιξη της υπόθεσης αφήνουν σοβαρά εκτεθειμένη την αστυνομία η οποία φαίνεται να παρακολουθούσε τον υπολογιστή του Ξενοφώντος πριν ακόμα και από την καταγγελία του Μακάριου Δρουσιώτη. Το σχόλιο του Ρήγα δημοσιεύθηκε στις 4 Μαρτίου. Η καταγγελία Δρουσιώτη έγινε στις 16 Μαρτίου ενώ η αστυνομία φαίνεται να διαπίστωσε πως ο κύριος Ξενοφώντος παρακολουθούσε την σελίδα στις 12 Μαρτίου. Πως είναι δυνατόν να παρακολουθούσαν τον κύριο Ξενοφώντος πριν ακόμη καταγγείλει την υπόθεση ο παραπονούμενος;

5. Απαγορεύονται οι επισκέψεις στο Χριστόφιας watch; Όπως συμπεράναμε από την μέχρι τώρα έκβαση της υπόθεσης, η σύνδεση του κυρίου Ξενοφώντος με την ιστοσελίδα Χριστόφιας Watch έγινε απλά και μόνο διότι ο δικηγόρος από τη Λευκωσία τόλμησε να επισκεφθεί την ιστοσελίδα μας.

6. Εδώ και 5 ημέρες η εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ αναδημοσιεύει συνεχώς το επίμαχο σχόλιο του ‘ΡΗΓΑ’. Δηλαδή αν όντως το σχόλιο θεωρηθεί απειλή κατά της ζωής του Μακάριου Δρουσιώτη θα προσαχθούν για ανακρίσεις και έρευνες οι κατά νόμο υπεύθυνοι της εφημερίδας;

Στη φωτογραφία, διαδηλωτής από τις πρόσφατες ταραχές στην Τεχεράνη. Μήπως αυτό θα είναι το επόμενο στάδιο της ελευθερίας του λόγου στην Κύπρο των Μαγάριου-Χριστόφια;
Μερικοί προβληματισμοί οι οποίοι βασανίζουν όλους τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη σύλληψη του Ξενή Ξενοφώντος και εντεύθεν.

Μας βασανίζουν και μας αδιάκοπα αλλά ταυτόχρονα μας πεισμώνουν και μας δυναμώνουν ώστε να συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Μην ξεχνάτε πως όλο αυτό το περιστατικό δεν είναι τίποτε παραπάνω από μια δικαίωση των όσων εκφράζει αυτό το ιστολόγιο από τη μέρα λειτουργίας του. Αποδεικνύει περίτρανα πως δεν διαμαρτυρόμαστε αδικαιολόγητα.

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ.

ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ… Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΣ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΞΕΝΗ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ.

Υ.Γ. Κύριε Δρουσιώτη ΔΕΝ επιθυμούμε να πάθετε κανένα κακό. ΔΕΝ επιθυμούμε ούτε να σας σκοτώσουμε, ούτε να υποθάλψουμε κανένα που σκοπεύει να το κάνει. Θα έπρεπε να είμαστε ηλίθιοι για να προβούμε σε μια τέτοια ενέργεια. Η ύπαρξη και η δράση σας μας δίνει άλλο ένα λόγο να αγωνιζόμαστε στα πλαίσια της Δημοκρατίας για Ελευθερία και Επιστροφή. Το είδος και το περιεχόμενο της αρθρογραφίας σας μας δίνει άλλο ένα ισχυρό όπλο να πείσουμε το λαό μας για τη ΑΝΑΓΚΗ σοβαρού, δημοκρατικού και ειρηνικού αγώνα για Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, Λευτεριά, Ανθρώπινα Δικαιώματα και ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

ΑΛΥΣΙΜΑΧΟΣ, ΔΟΡΚΩΝΑΣ, ΤΕΡΕΝΤΙΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH

84 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανοικτή πρόσκληση προς πέντε επώνυμους, πλούσιους, θρησκευτικούς και πολιτικούς ταγούς, γνωστούς για την "εθνική" τους ευαισθησία και το ενδιαφέρον τους για την επιβίωση του Ελληνισμού στην Κύπρο. Τυχερούς δηλαδή που τους έλαχε η αναπάντεχη ευκαιρία να αποδείξουν και στην πράξη τα φιλελληνικά τους αισθήματα. Εδώ! Ενώπιον Θεού και ανθρώπων.
Πρός,
Μακαριώτατο Χρυσόστομο Β,
Πανιερώτατο Λεμεσού Αθανάσιο,΄
Αξιώτιμο κύριο Βάσο Λυσσαρίδη,
Αξιώτιμο κύριο Νικόλα Παπαδόπουλο,
Αξιώτιμο κύριο Ζαχαρία Κουλία,
Αξιώτιμο κύριο Δημήτρη Συλλούρη,
Αξιώτιμο κύριο Ρίκκον Ερωτοκρίτου,
Αξιώτιμο κύριο Σταύρον Αγγελίδη,
Αξιώτιμο κύριο Γιώργο Λιλλήκκα,
Αξιώτιμη κυρία Ελένη Θεοχάρους,
Αξιώτιμον όποιονδήποτε άλλον κύριο που θα ήθελε να συμμετάσχει και να προσφέρει από το περίσσευμα του, το πιο κάτω ποσόν.

Ήρθε σε γνώση μου η τραγική κατάσταση εφταμελούς Ελληνικής οικογένειας από αγαπημένο νησί της Ελλάδας, της οποίας ο προστάτης πατέρας παραμένει άνεργος εδώ και αρκετούς μήνες λόγω του ότι για τη θέση εργασίας που κατείχε προτιμήθηκε ο φθηνότερος Πολωνός.
Το μόνο έσοδο της οικογένειας είναι κάπου 700 ευρώ βοήθεια από το κράτος. Με αυτό το ποσό πρέπει να πληρώνει ενοίκιο συν νερό ρεύμα κλπ, και να συντηρείται το ζευγάρι και τα πέντε αγοράκια όλα κάτω από τα 14.
Αντιλαμβάνεστε!
Ενώ αν είχαν τουλάχιστον ένα σπίτι;

Σας καλώ λοιπόν εσάς τα δέκα πρόσωπα πιο πάνω αλλά και όποιονδήποτε άλλον, να δώσετε από 20 000 ευρώ ο καθένας για να αγοραστεί ένα σπίτι γι' αυτή την οικογένεια. Είναι πολλά;
Αν ανταποκριθέιτε θετικά θα σας αποκαλύψω σ' αυτό το μπλοκ την ταυτότητα της οικογένειας, για την οποία εγώ είμαι απλά γνωστός και η οποία δεν έχει ενημερωθεί για την παρούσα προσπάθεια μου. Αν προτείνετε άλλο τρόπο είμαι δεκτός. Δεν έχω πρόβλημα.
Ιδού λοιπόν, πεδίον δόξης λαμπρόν. Από έναν ενεργό πολίτη. Όλα εδώ φανερά. Για να αποδείξουμε τα φιλελληνικά μας αισθήματα. Αν είναι να πάρω απαντήσεις του τύπου λαϊκίζω κλπ παρακαλώ μην μπείτε στον κόπο. Έχω χορτάσει τέτοια από καιρό. Ξέρω ξέρω! Ξέρω καλά!
Αναμένω απαντήσεις σ' αυτό το μπλοκ. Ας γίνει όπως θα προτείνετε σείς, φτάνει να γίνει. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

arxiepiskopos είπε...

Μια εξέταση σπέρματος
Ενας 50χρονος, πάει στο γιατρό για εξέταση σπέρματος, κι αυτός τού δίνει ένα βαζάκι άδειο και του λέει να το φέρει με δείγμα. Την άλλη μέρα πάει ο 50χρονος με το βαζάκι άδειο.
- Τι έγινε; Πού είναι το δείγμα;
- Ασε γιατρέ, πολύ ζόρικα τα πράγματα. Πρώτα δοκίμασα με το δεξί μου χέρι, αλλά τίποτα. Μετά με το αριστερό, αλλά τίποτα.. Μετά δοκίμασα και με τα 2 χέρια, αλλά πάλι τίποτα. Φώναξα την γυναίκα μου, δοκίμασε με το δεξί τίποτα, με το αριστερό τίποτα, δοκίμασε με το στόμα, πάλι τίποτα.
- Τίποτα;;;;
- Τίποτα, τίποτα. Φώναξα και την κόρη μου.
- Και την κόρη σας;;;;
- Ναι. Τι με τα χέρια, τι με το στόμα, τίποτα! Προσπαθήσανε και οι δύο μαζί,

Tίποτα. Ε, μετά αναγκαστήκαμε να φωνάξουμε και τη γειτόνισσα.
- Τη γειτόνισσα;;;;
- Ναι την καημένη, την λυπήθηκα, 3 ώρες προσπαθούσε, μια με τα χέρια, μια με το στόμα, αλλά τίποτα.
- Μα είναι φοβερό αυτό που μου λέτε…
- Ακριβώς γι` αυτό ήρθα γιατρέ. Δώστε μου ένα άλλο βαζάκι, γιατί αυτό δεν ανοίγει με τίποτα KATAΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ 50ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΑΝΤΑΣ!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

αγαπητε ξε-μασκαρευτη,
εισηγουμαι να ανοιξεις ενα τραπεζικο λογαριασμο σε καποια τραπεζα, και να δωσεις περισσοτερα στοιχεια για την οικογενεια (για να γινεις περισσοτερο πειστικος). Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν και αλλοι συμπατριωτες μας ,οπως και εμενα, που δεν εχουν την οικονομικη ανεση να συνεισφερουν 20,000 ευρω αλλα μετα χαρας θα συνεισφερουν οτι μπορουν και σιγουρα θα μαζευτουν τα χρηματα που χρειαζεσαι. Εγω προσωπικα οπως εκανα και στην περιπτωση της μικρης Μαριας και της εκστρατειας βοηθειας που ανελαβε ο Διονυσης Χιωτης, θα βοηθησω μετα χαρας και θα το επικοινωνησω και σε ολο μου τον κοινονικο και επαγγελματικο κυκλο. Θα βοηθησουν ολοι, οποτε μην ανησυχεις καθολου.
Περιμενω απο σενα ( αν εισαι σοβαρος) αριθμο λογαριασμου και καποια στοιχεια που μπορουν να επιβεβαιωσουν χωρις αμφιβολια την υπαρξη της εν λογο οικογενειας οποτε να ειναι βεβαιο οτι δεν προκειται περι απατεωνιας ουτε περι προβοκατσιας αλλα περι πραγματικου ανθρωπιστικου θεματος. Μολις δωσεις λογαριασμο και στοιχεια αμεσως θα κανω την δικη μου εισφορα αλλα και πολλοι αλλοι, για να βοηθησουμε την οικογενεια που εχει αναγκη.
αναμενουμε απο σενα λοιπον.
για το θεμα της οικιας βεβαια ισως να πρεπει να αποταθουμε στον "εθνικο ντιβελοπερ-κατασκευαστη" Μιλτιαδη Νεοφυτου. Σιγουρα θα μπορει να βοηθησει με τοσες κατασκευαστικες εργασιες που κανει. Θυμαμαι μαλιστα οτι μετετρεψε την οικεια γνωστου πολιτικου ,πρωην Γ.Γ του Ακελ αν δεν κανω λαθος,απο ενα απλο μεσοαστικο σπιτι στην Μακεδονιτισα σε τετραοροφο ανακτορο και η ολη εργασια συμφωνα με τον γνωστο πολιτικο ,αν δεν κανω λαθος, χαραχτηριστικε σαν "ΚΟΥΤΣΟΔΟΥΛΕΙΑ".

οποτε αγαπητε αν οντως εισαι σοβαρος, δωσε στοιχεια που να πειθουν και τραπεζικο λογαριασμο για να μπορεσουμε ολοι να βοηθησουμε ΑΜΕΣΑ. αυτους που αναγραφεις δεν τους γνωριζω προσωπικα αλλα αν θες μπορουμε να παμε και μαζι στον "εθνικο ντιβελοπερ".
αναμενω νεα σου, για να προχωρησουμε στην βοηθεια της οικογενειας. ασε τους 10 και τους 20, ο απλος κοσμος, οι πολλοι θα βοηθησουν.

Unknown είπε...

Καταρχην εκφραζω την τεραστια χαρα μου που το μπλογκ λειτουργα κανονικα με πλουσια, ευστοχη και επαναστατικη αρθρογραφια οπως πριν. Δεν κρυβω πως η ολιγοημερη σιγη σας με ειχε ανησυχησει κατα ποσο ειχε περασει η γραμμη της Ακελικης χουντας εξου και ειχα καποιες εκρηξεις στα σχολια μου αυτες τις μερες. Νασται καλα παιδια και οτι χρειαστητε και οποτε χρειαστητε ειμαστε κοντα σας. Γερα δυνατα και θα δικαιωθουμε με εσας σημαιοφορους του αγωνα.
ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ.
Εχω να σας στειλω ενα μαιλ στο ταχυδρομικο σας κιβωτιο ωστε να μην ειναι σε κοινη θεα . Μπορω να το κανω ή ειναι το μαιλ σας υπο παρακολουθηση?????????????????????????????????????????????

Συνεχιζοντας εκφραζω την διπλη χαρα μου για την δρυμια επανεμφανιση του φιλτατου Ρηγα που και αυτος με ειχε ανησυχησει πως ειχε υποκυψει στις τρομοκρατικες ενεργειες του καθεστωτος... Καλως ορισες φιλε πισω και μην μασας. Φιλοι και εχθροι ξερουμε πως εισαι ο ποιοτικοτερος αρθρογραφος και οτι εχειε τις αυθεντικοτερες και πλουσιοτερες γνωσεις για αυτο ακριβως προσπαθησαν να χτυπησουν μαζι με τον Ξενη και εσενα... Κρατα γερα και Χεστους..............................

Υστερογραφο

Κύριε Δρουσιώτη ΔΕΝ επιθυμούμε να πάθετε κανένα κακό. ΔΕΝ επιθυμούμε ούτε να σας σκοτώσουμε, ούτε να υποθάλψουμε κανένα που σκοπεύει να το κάνει. Θα έπρεπε να είμαστε ηλίθιοι για να προβούμε σε μια τέτοια ενέργεια.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ,χωρις ιχνος εμπαθειας η προθεσης αντιπαραθεσης. Απαντησεις ψαχνει η κοινονια των πολιτων. Για οσους εχουν δεικτη νοημοσυνης περισσοτερο απο πιθηκο (ο μεταξενιος παραδεχτηκε οτι δεν εμπιπτει στην ομαδα αυτη).

αφου πλεον περα απο την επαγρυπνηση και τους μεταξενιους ψευτοπαλληκαραδες το δηλωνει και η αστυνομια οτι παρακολουθει το μπλογκ (λες και ηταν μυστικο) ας απαντησουν στα ερωτηματα που απασχολουν την κοινονια και εκθετουν απαντες.

1.Δηλαδη αν σημερα ο οποιοσδηποτε πολιτης παει στην Αστυνομια και καταγγειλει τον Μακαριο Δρουσιωτη η τον Μιχο Παπαπετρου σαν τους εμπνευστες και υπευθυνους για την αναρτηση του επιμαχου σχολιου, με σκοπο να δημιουργησουν προβοκατσια (παλια τους τεχνη κοσκινο) και προβληματα στον κ.Ξενοφωντος (ασχετο οτι τελικα η κοινονια τους εφτυσε και εγινε μπουμεραγκ η ολη υποθεση), η αστυνομια θα προβει σε παρακολουθηση των Ι.Ρ τους και κατασχεση των υπολογιστων τους????

2. Πως και με ποια μαρτυρια-κριτηρια στοχοποιηθηκε ο κυριος Ξενοφωντος? Με ποια κριτηρια-στοιχεια ζητηθηκε η αρση του απορρητου του Ι.Ρ του συγκεκριμενου πολιτη? Τι στοιχεια ειχε (αν ειχε) η αστυνομια για να ζητησει την αρση του απορρητου του συγκεκριμενου πολιτη?

3. Για ποιο λογο η αστυνομια κυνηγησε τον φερωμενο "διαχειριστη" και οχι αυτον που εγραψε το επιμαχο σχολιο?
Οσο δεν απαντουν αυτα τα ερωτηματα με στοιχεια τοσο δικαιολογουν την αντιδραση του κοσμου στις πραξεις τους και αποδυκνειουν οτι τα κινητρα της καταδιωξης του κυριου Ξενοφωντος ειναι προφανως πολιτικα και στοχος δεν ηταν να ανακαλυψουν τον ενοχο που εγραψε το σχολιο αλλα να κελισουν το μλογκ, γιατι λεει αληθειες και τους ενοχλει.
Συνεχιστε τις αποκαλυψεις και την ενημερωση του κοσμου επιτροποι. Συχαρητηρια και παλι για την αναρτηση σας.
Μαγκες μην ασχολειστε με τον γελοιο κερατοφορο απο την Αχνα, αφηστε το ανεκδοτο να λεει ανεκδοτα.!!!!! μην του απαντατε.
να ξεκαθαρισω οτι δεν επιθυμω ουτε εγω να παθει οποιοδηποτε κακο ο κυριος Δρουσιωτης ,του ευχομαι υγεια και μακροημερευση.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Πολύ καλό το νέο άρθρο και ας ελπίσουμε πως η Αστυνομία Κύπρου, που κατήντησε το μακρύ χέρι του κάθε Παπαπέτρου, να λάβει σοβαρά υπόψιν τα λάθη που έκανε.

"Ξεμασκαρευτή" - γιατί δεν ξεκινάς το "ξεμασκάρεμα" ξεμασκαρεύωντας τον γνωστό πεταξούμενο Μύξη του Σαϊττά;

Γιατί δεν τον ρωτάς πότε επιτέλους θα γράψει για τα εγκλήματα της ΤΜΤ, και πότε επιτέλους θα μιλήσει για την βραστή ΚΕΑΝ του Ταλάτ, τα γλυκά καρυδάκια, και τους εκτελεσθέντες Ελληνοκύπριους αιχμαλώτους που βρέθηκαν στους βοτανικούς κήπους της Κερύνειας, απέναντι από το πατρικό σπίτι του Ταλάτ;;;

Πότε επιτέλους ο Μαγάριος θα μας πει στη βάση ποιων πηγών γράφει αυτά που γράφει;;

Πότε επιτέλους ο Μαγάριος θα μας πει, αφού απειλείται η ζωή του, γιατί ο Πολίτης εδώ και μέρες αναδημοσιεύει το "απειλητικό" σχόλιο;;

Ένας πεταξούμενος μύξης από τον Σαϊττά κατάντησε ο Εισαγγελέας Φρονημάτων ενός ολόκληρου λαού.

ΥΓ - ΚΥΡΙΕ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ, ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ, ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΤΟΝΙΣΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΝ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ, ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΚΕΡΑΙΤΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ.

ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ.

ΥΓ 2 - ΚΥΡΙΕ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΙΠΡΟΚΑΤ.

Unknown είπε...

Ξεμασκαρευτη βγαλε τον κολο που την φατσα αφου θες να ονομαζεσαι ετσι...

Οπως εισαι εσε ξεχωριζουμε ποια ειναι η ισχα σου τζαι ποιο εντο πανω τζαι ποιο εντο κατω

Unknown είπε...

Υστερογραφο

Κύριε Δρουσιώτη ΔΕΝ επιθυμούμε να πάθετε κανένα κακό. ΔΕΝ επιθυμούμε ούτε να σας σκοτώσουμε, ούτε να υποθάλψουμε κανένα που σκοπεύει να το κάνει. Θα έπρεπε να είμαστε ηλίθιοι για να προβούμε σε μια τέτοια ενέργεια.

10 Μαΐου 2010 7:56 μ.μ.

Unknown είπε...

ρε παιδιά προχτές κάποιο μέλος το akel partisi στο κικ ( παλιό ρικ τώρα κουμμουνιστικό ίδρυμα Κύπρου ) έλεγε ότι όσοι σοβιετικοί βοήθησαν τον εχθρό, δηλαδή του γερμανούς, ήταν φασίστες.
στην Κύπρο αυτοί που βοηθούν τον εχθρό τι είναι;
αν μπορεί κάποιο μέλος του akel partisi να μας πεί ... σίγουρα ξέρουν καλύτερα

Unknown είπε...

τον ευαγόρου του akel partisi γιατί δεν τον σύλλαβε κανένας όταν πριν 2-3 χρόνια διέδιδε ότι σύντομα θα καταρρέυσει Ελληνική τράπεζα στην Κύπρο και έκανε τον κόσμο να φοβάται;;;

Σοφός είπε...

Δε μας λες κ. Ρήγα, γιατί δεν τοποθετείσαι και άφησες άλλον να υποφέρει για εσένα;

Άφησες άλλον να υποφέρει τις συνέπειες των δικών σου πράξεων;

Τον Ξενή τον έπιασαν για σένα, γιατί έτυχε και μπήκε σε άλλη ημερομηνία μέσα στο blog (12/3) κι εσύ που έγραψες το σχόλιο, ούτε μια κουβέντα;

Μούγγα τώρα; Μούγγα κ. Ρήγα; Ούτε καν να πεις ότι δεν απείλησες ποτέ το Δρουσιώτη;

Unknown είπε...

Σοφε


εισαε Σοφός ή ΄Σόφος ?????


Παραπανω με τον σχορσιανιτη μου μοιαζεις παρα να εσχεις επαφη με την πραγματικοτητα. Ατε σχχερκες σχερκκες με τον Αρχισκατομουτσουνο, τον ψυχα το τερας το ανθρωπομορφο, τον κολοσκαρευτη τζαι εκεψετε την γνσωστη σε σας απο γεννησιμιου σας παλινδρομικη κινηση οπως την εχετε βελτισοποιησει μεστα φυτωρια της εδον

Anef_Oriwn είπε...

Οι ΚήρυκΑίαντες ΠενταρόΓιωρκοι έχουν κυριολεκτικά αφηνιάσει!!! Εποshοινιαστήκαν ...
Πάντως ο πιο θλιβερός τζι’ πιο αξιοθρήνητος τζι’ ο πιο κομπλεξικός, εν τζιείνον το κοπελλούριν ο Κήρυκας [τζιείνος ο ανέραστος τζι’ αγάμητος, αλλά τζιαι κατα φαντασία γαμιάς, ο παμπακοβίλης]!!! Εν τζιαι ανορθόγραφος ο ελληναράς!!!
Εγώ πάντως είμαι πάντοτε στη διάθεση του για να του δίνω τα φώτα ΜΟΥ πέρκι τζιαι φωτιστεί τζιαι νάκκον ορθογραφικώς, το στραβάδι ...
Έχουμε τζιαι λέμεν λοιπόν:
1. κοινωνία – κι όχι κοινονια [προέρχεται από το κοινωνώ και τα ρήματα που τελειώνουν σε –ωνω γράφονται με ωμέγα]
2. φερόμενο “διαχειριστή” – κι όχι φερωμενο “διαχειριστη” [είναι το φερέφωνο που γράφεται με ωμέγα]
3. αποδεικνύουν – κι όχι αποδυκνειουν
4. υπόλοιποι - κι όχι υπολυποι [η λέξη δεν προέρχεται από το λύπη]

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι η αναφόρά πιο πάνω που έκανα στην ανοικτή πρόσκληση πρέπει να αξιοποιηθεί από τους επώνυμους που αναφέρω.
Αν μου ζητηθεί, θα δώσω τη διεύθυνση της οικογένειας και τίποτε άλλο.
Άν πέσουν όμως διάφορες υποψίες ώς προς το άτομο μου, θα δώσω τα στοιχεία μου. Και μπορώ να τα αποδείξω.
Αφού όμως βρεθεί η οικογένεια με σπίτι πρώτα. Όχι πριν, γιατί είπαμε, η οικογένεια δεν γνωρίζει τίποτε. Θα της έρθει απλά, μια ανέλπιστη δωρεά.
Δεν θα ανοίξω λογαριασμό σε τράπεζα διότι δεν μου κάνει καρδιά να απευθυνθώ στους μη έχοντες.
Ούτε θα προβώ σε άλλα σχόλια που δεν έχουν σχέση με αυτό το θέμα.
Όταν ο άλλος δεν έχει να φάει και βάζει τα παιδιά για ύπνο νηστικά, η όποιαδήποτε ασχολία μου πλην να βοηθήσω, είναι απλά πρόσχημα για να αποφύγω το βάρος της συνείδησης μου.

Unknown είπε...

τζαιρος ηταν...

Λαλω τζαι εγω ενα εμφανιστει οξα ενθα εμφανιστει ο σχιζοφρενης με το πριονι

Πλαστήρας είπε...

Το Καθεστώς συνεχίζει να παραχαράσσει την ιστορία και να απαυτώνει τη νοημοσύνη μας!

Η σημερινή εκδήλωση για τους βετεράνους του Β Παγκοσμίου Πολέμου μετατράπηκε σε μια χαζοχαρούμενη επαναπροσεγγιστική φιέστα με δύο τύπους να τραγουδούν ο ένας στον άλλο. Εγώ νόμιζα προς στγμήν ότι τραγουδούσαν τα στρουμφάκια.

Ο Ευέλικτος θυμήηθκε το Λένιγκραντ και το Στάλιγκραντ. Λέξη όμως για τις θυσίες της Ελλάδας στον πόλεμο. Λέξη φυσικά για το γερμανοσοβιετικό σύμφωνο Ρίμπεντροπ- Μολότωφ που μοίραζε την Πολωνία μεταξύ Χίτλερ και Στάλιν.

Όσο για τους ... κοινους αγώνες Ε/Κ και Τ/Κ κατά του ναζισμού, έχω να σου πω αυτό Ευέλικτε Καταστρόφια: Οι Έλληνες της Κύπρου κατατάγηκαν γιατί η μητέρα Ελλάδα κινδύνευε και γιατί οι Άγγλοι τους υποσχέθηκαν πως όταν τελείωνε ο πόλεμος θα γινόταν η Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα.

Τα υπόλοιπα να τα λες στα Εδονόπουλλα στα Περβόλια!

arxiepiskopos είπε...

ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ,θαυμάζω την επιμονή σου να μάθεις τον ΤΣΙΕΛΕΠΟ ορθογραφία!Μα εδούλεψες ποτέ σε τσίρκο;

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

αγαπητε ξεμασκαρευτη
μα τι λες? η οικογενεια οπως λες υποφερει και συ διαχωριζεις τους φιλανθρωπους σε εχωντες και μη εχωντες? μα δουλευκεις μας?
δηλαδη τα 400 ευρω που εχω να καταθεσω εγω και να προσφερω για να βοηθησω την οικογενεια και τα 50 ευρω που εχει ο Α και τα 500 που εχει να προσφερει ο Β νομιζεις δεν θα βοηθησουν την οικογενεια? η στην κατασταση στην οποια λες οτι ειναι η οικογενεια νομιζεις οτι δεν τα χρειαζονται η δεν θα τα εκτιμησουν? μα δουλευκεις μας γιε μου? εδω μας μιλας για μια οικογενεια που ζει στην εξαθλιωση οπως λες και απορριπτεις εσυ εκ μερους τους, στην αγνοια τους την βοηθεια? τι λες ρε φιλε? εσυ εσαι χειροτερος απο τους εχοντες που ισως αδιαφορησουν. εδω ο Διονυσξς Χιωτης μαζεψε 400,000 ευρω σε λιγες μερες για την μικρη Μαρια και συ μας στερεις το δικαιομα να βοηθησουμε και στερεις απο την οικογενεια την βοηθεια που μπορει να παρει? τα 400,000 δεν τα εδωσαν 10 εχοντες αλλα ο κοσμος. δουλευκεις μας ρε φιλε. δωκε στοιχεια να βοηθησουμε τους ανθρωπους ρε. ποιος νομιζεις οτι εισαι να τους στερεις τη βοηθεια?
δουλευκεις μας? ατε δωσε στοιχεια να βοηθησουμε τα πλασματα που εχουν αναγκη.

arxiepiskopos είπε...

Στο δημοτικό η δασκάλα λέει στους μαθητές της:
'Παιδιά, ελάτε να κάνουμε ένα τεστ εξυπνάδας! Ριχάρδο, πες μου ποιο είναι αυτό το ζωάκι: Περπατά στα κεραμίδια, έχει μουστάκι, κάνει νιάου και αλλά έχει και μια ελιά στη μυτούλα του!'.
Απαντά ο μαθητής:
'Δεν ξέρω κυρία!'. Και η δασκάλα του λέει:
'Μα είναι η γάτα, την ελιά έβαλα απλά να σε μπερδέψω'.
Στην συνέχεια...
'Πέτρο, πες μου εσύ: έχει φτερό, ράμφος και από κάτω ένα κουκούτσι;'. Απαντά ο Πέτρος:
'Πού να ξέρω κυρία, και με κουκούτσι από κάτω; Δύσκολα τα πράγματα!'. Του απαντά η δασκάλα: 'Είναι το πουλί βρε παιδί μου, το κουκούτσι έβαλα έτσι απλά να σε μπερδέψω!'.
Σηκώνεται ο Τοτός και λέει:
Κυρία, θέλω να ρωτήσω και εγώ κάτι.
'Τι είναι μακρύ, είναι κόκκινο και στρογγυλό στην κορυφή, έχει δυο μπάλες από κάτω και αρέσουν στις γυναίκες να το βάλουν στο στόμα;'.
Τσαντίζεται η δασκάλα και του λέει!: 'Τοτέ, έξω από την τάξη!!! ΤΩΡΑ!!!'. Ήρεμος της λέει της δασκάλας:
Όχι κυρία... είναι το ΚΡΑΓΙΟΝ, τις μπάλες τις έβαλα απλά για να σας μπερδέψω!» ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΤΟΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ.Ο ΤΟΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΞΟΥΡΑΦΙ!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...

Μια μέρα, Ο σύζυγος γυρνάει στο σπίτι κατά τις 6 το απόγευμα και λέει στη γυναίκα του:
- Καλή μου, έχω ένα meeting για τη δουλειά στις 10 το βράδυ, αλλά δε θα πάω...!! Μου φαίνεται ότι με εκμεταλλεύονται!!

Η γυναίκα, δείχνοντας ότι νοιάζεται γι' αυτόν, τον πείθει πως η δουλειά είναι σημαντική. Τότε, ο σύζυγος πάει να κάνει ένα ντουζάκι για να είναι έτοιμος και σκέφτεται:

- Ήταν εύκολο να τη κοροϊδέψω!.

Σαν γυναίκα που αξίζει να το κάνει, όταν ο άντρας της μπαίνει στο μπάνιο, τσεκάρει όλα του τα πράγματα: το πορτοφόλι, το τσαντάκι, το σακάκι, τα μηνύματα στο κινητό κτλ. Και βρίσκει ένα χαρτάκι με το παρακάτω κείμενο :

"Μωρό μου, σε περιμένω για να φάμε τη γαλοπούλα με τη λευκή σάλτσα που έχουμε πει..."

Η γυναίκα ξαναβάζει το χαρτάκι εκεί που ήταν.
Όταν ο άντρας βγαίνει από το μπάνιο τη βλέπει ξαπλωμένη στο κρεβάτι, σε μία στάση πολύ προκλητική...
... και χωρίς να χάνουν χρόνο.... όπως τους παλιούς καιρούς...

...Όταν τελείωσαν, ο τύπος μισοπεθαμένος, αποκοιμιέται. Όταν πλησίαζε η ώρα του 'meeting', η γυναίκα τον ξυπνάει. Παρόλα αυτά αυτός δεν ήθελε να ξέρει τίποτα για το 'meeting'. Τελικά η σύζυγος τον πείθει να πάρει τα πόδια του και να πάει...

Όταν έφτασε στο σπίτι της ερωμένης του, πολύ κουρασμένος της λέει:
- Καλή μου, έχω δουλέψει πολύ σήμερα και μόνο θα κάνω ένα ντουζάκι και θα ξεκουραστώ λίγο...

Μπαίνοντας στο μπάνιο, η ερωμένη -γυναίκα ούσα- τσεκάρει τις τσέπες του παντελονιού και βρίσκει ένα χαρτάκι που γράφει :

"Σου στέλνω τη γαλοπούλα.
Η λευκή σάλτσα έμεινε σπίτι.
Η Σύζυγος " Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ.ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

τελικα αποδυκνειεται οτι ,ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΕΡΑΤΩΝΕΙ Η 50ρα ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΟΥ, ΤΟ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΕΤΑ.

ευχαριστουμε τον ανεφουλη που μας δινει τα φωτα του και την γεναικα του.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

στην επιστολη που εστειλε στην ενωση συντακτων (και φροντισε να διαδωθει παντου) ο ΚΥΡΙΟΣ Μακαριος Δρουσιωτης επανηλειμενα αποκαλει τον κυριο Ξενοφωντος ως 'διαχειριστη του μπλογκ".
ο γενικος εισαγγελεας σε τηλεοπτικες προχθεσινες τους δηλωσεις τονισε οτι καμια υποθεση δεν στοιχειο θετειτε και καμια ενδειξη η αποδεικτικο στοιχειο υπαρχει που να συνδεει τον κυριο Ξενοφωντος, με τη διαχειριση του μπλογκ. Η αστυνομια ,αφου κανενα στοιχειο δεν υπαρχει που να συνδεει τον κυριο Ξενοφωντος με την διαχειριση του μπλογκ, δεν εχει προβει ακομα σε καμια κατηγορια. Ο ΚΥΡΙΟΣ Δρουσιωτης στην επιστολη του οχι μονο κατηγορει τον κυριο Ξενοφωντος οτι ειναι ο διαχειριστης αλλα τον δικαζει και βγαζει και αποφαση αφου επανειλημενα τον αποκαλει "ο διαχειριστης". Σε μια κοινονια οπου το ποινικο δικαιο προνοει οτι ο καθε πολιτης ειναι αθωος μεχρι αποδειξεως του αντιθετου, ποσο μαλλον ο κυριος Ξενοφωντος ο οποιος δεν κατηγορειται για τιποτα αφου δεν υπαρχει κανενα στοιχειο που να τον συνδεει, τι προσπαθει να πετυχει ο ΚΥΡΙΟΣ Δρουσιωτης αποκαλωντας επανηλημενα τον Ξενοφοντως ως "διαχειριστη". Περα απο παραπονουμενος ειναι πλεον και εισαγγελεας , και κατηγορος, και αστυνομικος και δικαστης?

και βεβαιως απο την συμπεριφορα αυτη προκυπτουν τα ακολουθα ερωτηματα-

1.Δηλαδη αν σημερα ο οποιοσδηποτε πολιτης παει στην Αστυνομια και καταγγειλει τον Μακαριο Δρουσιωτη η τον Μιχο Παπαπετρου σαν τους εμπνευστες και υπευθυνους για την αναρτηση του επιμαχου σχολιου, με σκοπο να δημιουργησουν προβοκατσια (παλια τους τεχνη κοσκινο) και προβληματα στον κ.Ξενοφωντος (ασχετο οτι τελικα η κοινονια τους εφτυσε και εγινε μπουμεραγκ η ολη υποθεση), η αστυνομια θα προβει σε παρακολουθηση των Ι.Ρ τους και κατασχεση των υπολογιστων τους????

2. Πως και με ποια μαρτυρια-κριτηρια στοχοποιηθηκε ο κυριος Ξενοφωντος? Με ποια κριτηρια-στοιχεια ζητηθηκε η αρση του απορρητου του Ι.Ρ του συγκεκριμενου πολιτη? Τι στοιχεια ειχε (αν ειχε) η αστυνομια για να ζητησει την αρση του απορρητου του συγκεκριμενου πολιτη?

3. Για ποιο λογο η αστυνομια κυνηγησε τον φερωμενο "διαχειριστη" και οχι αυτον που εγραψε το επιμαχο σχολιο?

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ,χωρις ιχνος εμπαθειας η προθεσης αντιπαραθεσης. Απαντησεις ψαχνει η κοινονια των πολιτων. Για οσους εχουν δεικτη νοημοσυνης περισσοτερο απο πιθηκο (ο μεταξενιος παραδεχτηκε οτι δεν εμπιπτει στην ομαδα αυτη).

Μαγκες μην ασχολειστε με τον γελοιο κερατοφορο απο την Αχνα, αφηστε το ανεκδοτο να λεει ανεκδοτα.!!!!! μην του απαντατε.
να ξεκαθαρισω οτι δεν επιθυμω ουτε εγω να παθει οποιοδηποτε κακο ο κυριος Δρουσιωτης ,του ευχομαι υγεια και μακροημερευση.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Τελικά ο Καβάζογλου ήταν ένας συνεργάτης των Άγγλων που δοκίμασε να συλλάβει τον αγωνιστή Γεώργιο Παλαιολόγο, σύντροφο του ήρωα Ιάκωβου Πατάτσου;

Atreas είπε...

σοβαρά αυτό το σα'ι'τ μου φέρνει αηδία με όσα λέει,
επειδή φαίνετε πως ότι θέλουμε καταλαβαίνουμε και πως ότι θέλουμε λαλουμε ( στην συγκεκριμένη σελίδα στόχος είναι να πληγεί η κυβέρνηση ) ορίστε 2 παραδείγματα ( που τα βρήκα με 5 -ολόκληρα -λεπτά ψάξιμο) από ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ που δεν έχουν καμία σχέση με την <> αυτή κυβέρνηση ....

1) ΕΛΛΑΔΑ : σχολιαστές έγραψαν <> σχόλια για 2 καθηγητές (όχι κατά της σωματικής τους ακεραιότητας !! )
αποτέλεσμα ; οι 2 αυτοί καθηγητές ζήτησαν απόσυρση τόσο των σχολίων όσο όμως και των άρθρων
κάνεις δεν είπε βορειοκορεάτικη την ελληνική κυβέρνηση όταν έγινε αυτό και πήγε το τβχς στο δικαστήριο .....

λινκ : http://tvxs.gr/node/42516

2)ΑΓΓΛΙΑ : ένας τύπος έγραψε στο Twitter πως θα βάλει βόμβα σε αεροδρόμιο αν καθυστέρηση η πτήση του λόγω χιονιού και μαντέψετε τι έγινε σε αυτό το βορειοκορεάτικο καθεστώς ….
Πήγε δικαστήριο και του επιβλήθηκε £1,000 προστιμο …….
Κάνω αντιγραφή από την απόφαση του δικαστή : the message "was of a menacing nature in the context of the times in which we live." Σαν δεν ντρέπεται αυτό το σταλινοβορεοκορεάτικοσοβιετικο κατάλοιπο να καταδικάζει το άνθρωπο, αφού μόνο στην βόρειο Κορέα συμβαίνουν αυτά ….
Τς τς πόσες φορές να το πούμε , μόνο σε χώρες με ολοκληρωτικά καθεστώτα ερευνούν αυτές τις καταγγελίες και κάνουν συλλήψεις
Α ! θα ήταν ευχής έργο να εντάξετε το associated press στην λίστα με τις οργανώσεις που είναι συμπαθούντες σε βορειοκορεάτικα καθεστώτα

Λινκ : http://news.yahoo.com/s/ap/20100510/ap_on_hi_te/eu_britain_twitter_threat

ΥΓ : κλείνω με μια φράση που εξηγά τη συνέβαινε στην Κύπρο πριν 40 χρόνια ( η ιστορια επαναλαμβάνεται σε όλο το βρωμερο της μεγαλειο )
<< βρέχει; Φταίει ο Μακάριος δεν βρέχει; Πάλι φταίει ο Μακάριος >>

ΠΑΟΛΑ είπε...

Tην επόμενη Δευτέρα μη χάσετε το Ευχάριστο Νενεκόβραδο.Η Ειρηνιά θα συζητήσει που σταματά η ελευθερία του λόγου και που ξεκινά ο φασισμός!!!!!!

Η εκπομπή θα κυκλοφορήσει και σε DVD που αναμένεται να ξεπεράσει σε πωλήσεις αυτό της Τζούλιας!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

αγαπητε ΑΤΡΕΑS,

ωραιος ο στοχασμος σου.
πες μας ομως σε παρακαλω, για τα παραδειγματα που λες.

1) ΕΛΛΑΔΑ : σχολιαστές έγραψαν <> σχόλια για 2 καθηγητές (όχι κατά της σωματικής τους ακεραιότητας !! )
αποτέλεσμα ; οι 2 αυτοί καθηγητές ζήτησαν απόσυρση τόσο των σχολίων όσο όμως και των άρθρων
κάνεις δεν είπε βορειοκορεάτικη την ελληνική κυβέρνηση όταν έγινε αυτό και πήγε το τβχς στο δικαστήριο .....
ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΔΡΟΜΗ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑΥΓΗ) ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ (ΤΟΥ ΞΕΝΗ) ΠΟΥ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ,ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΗ ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΥ, ΚΥΡΙΟΥ ΣΕΡΤΗ. ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΔΡΟΜΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥ (ΑΦΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) ΠΟΛΙΤΗ? ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ.

2)ΑΓΓΛΙΑ : ένας τύπος έγραψε στο Twitter πως θα βάλει βόμβα σε αεροδρόμιο αν καθυστέρηση η πτήση του λόγω χιονιού και μαντέψετε τι έγινε σε αυτό το βορειοκορεάτικο καθεστώς ….
Πήγε δικαστήριο και του επιβλήθηκε £1,000 προστιμο …….
Κάνω αντιγραφή από την απόφαση του δικαστή : the message "was of a menacing nature in the context of the times in which we live." Σαν δεν ντρέπεται αυτό το σταλινοβορεοκορεάτικοσοβιετικο κατάλοιπο να καταδικάζει το άνθρωπο, αφού μόνο στην βόρειο Κορέα συμβαίνουν αυτά ….

ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΟ TWITTER ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΑΝ. ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ TWITTER Η ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΞΕΝΗ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ? ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΔΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ) ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟΝ ΞΕΝΗ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΙ ΣΧΟΛΙΟ.
ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ?

ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΝ ΑΠΛΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΕΓΡΑΦΕ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ) Η ΕΠΕΒΑΛΛΕ Η ΑΠΛΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΟ ΣΧΟΛΙΟΥ, ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΣ Η ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ? ΜΗΠΩΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΗΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ?

ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΣΤΟΧΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΟΥ.
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΟΜΕΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΡΙΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ.

ΠΑΡΑΦΡΑΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΦΡΑΣΗ.
<< βρέχει; Φταίει ο ΞΕΝΗΣ δεν βρέχει; Πάλι φταίει ο ΞΕΝΗΣ >>

Ανώνυμος είπε...

Απόλλωνος Θρασυβουλίδη 11
Φλατ 101
8280 Μεσόγη,
Πάφος

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ξεμασκαρευτη,

θα το ψαξω αμεσα και να εισαι σιγουρος πρωτον θα σε συχαρω για την ευαισθησια σου και δευτερον αμεσα θα παρεις την βοηθεια που μπορω να προσφερω στην οικογενεια και στην διαθεση σου να σε βοηθησω στην προσπαθεια σου οπως μπορω.
σε κανα δυο μερες το πολυ .
καλο σου βραδυ.

Atreas είπε...

το τβχς εχει στοιχεια εποικινωνιας με ονοματα ιδιωκτητη κτλπ

αυτο το μπλογκ ;

ο άλλος στην αγγλια ειχε το ονομα του,
αυτος που έκανε τα απειλητικα ποστ ;

το ότι ειναι καποιος πίσω απο μια οθονη δεν πρέπει να του αλλαζει το χαρακτηρα, να γράφετε λες και ο άλλος ειναι απεναντι σας και μπορει να σας κάνει μύνηση ....

δεν επικροτω την ενεργεια αυτή, προσωπικα καταδικάζω αυτες τις ενεργειες αλλα συμβαινουν σε παρααααααααα πολλες χωρες(και μην αρχισετε να σκέφτεστε βόρειο κορεα ), άσε που ο μακαριος δρουσιωτης καμμια φιλικη σχέση δεν εχει με την κυβέρνηση

ούτε ο Πολιτης έχει καμμια σχεση με την κυβέρνηση ( πολυ απλα δέστε την σχέση του με το ακελ ) αρα ;;;;;;;;;;

ρε σταματε την πιππιλα αυτή ......

και παραφραζω με την σειρα μου :
<< βρέχει; Φταίει ο Χριστοφιας δεν βρέχει; Πάλι φταίει ο Χριστοφιας >>

Ρήγας είπε...

"Δε μας λες κ. Ρήγα, γιατί δεν τοποθετείσαι και άφησες άλλον να υποφέρει για εσένα;"

Σοφός (10 Μαΐου 2010 9:21 μ.μ.).


Σοφός; Στραβός εννοείς!

Δες την τοποθέτηση μου το περασμένο Σάββατο στο

"ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH" (08 Μαΐου 2010)
Σχόλιο στις 7:32 μ.μ.

και σήμερα (Δευτέρα) στο

"ΕΛΕΥΘΕΡΗ EΚΦΡΑΣΗ...ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ;"
(10 Μαΐου 2010).
Σχόλιο στις 7:01 μ.μ.

--
Ρήγας

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

"το ότι ειναι καποιος πίσω απο μια οθονη δεν πρέπει να του αλλαζει το χαρακτηρα, να γράφετε λες και ο άλλος ειναι απεναντι σας και μπορει να σας κάνει μύνηση ....

αρεσε μου πολλα τουτον. πολλα καλο. μιαν και αναφερες και τον πολιτη (την εφημεριδα) κανε μια βολτα στις σελιδες του και διαβασε καποιους "κυριους" πως και τι γραφουν. ποιους αηδιαστικους χαραχτηρισμους χρησιμοποιουν. ποσα ανυποστατα και αστηρικτα ψευδη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. καλη η συμβουλη σου, αφου εισαι και φανατικος του πολιτη( για να αναλυεις και τη σχεση του με κυβερνηση και ακελ) για απευθεινε τες και κατα εκει τις συμβουλες.
καλο σου βραδυ.
και κατι ακομα οσον αφορα το βρεχει δεν βρεχει , ο μακαριος (δρουσιωτης) , ο ξενης και ο χριστοφιας ειναι στη ζωη και μπορουν να απαντησουν και να αντικρουσουν την συκοφαντια. τι εχεις να πεις για την τακτικη της κυνερνησης, ακομα και σημερα,
<< βρέχει; Φταίει ο ΤΑΣΣΟΣ δεν βρέχει; Πάλι φταίει ο ΤΑΣΣΟΣ >>

arxiepiskopos είπε...

Σ' ένα μπαρ μπαίνουν ένας Αμερικάνος, ένας Ρώσος κι o Tσιέλεπος. Σε λίγο πηγαίνει το γκαρσόνι για παραγγελία.
- Τι θα πάρετε; ρωτάει το γκαρσόν.
- Ένα BLACK AND WHITE, λέει ο Αμερικάνος.
- Ένα BLACK RUSSIAN, λέει ο Ρώσος.
- Εσείς τί θα πάρετε; ρωτάει το γκαρσόν τον Τσιέλεπο.
- Ξέρω 'γω ρε παιδί μου, λέει ο Τσιέλεπος, πιάσε ένα BLACK AND DECKER...

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

φίλε Ρήγα
αν είσαι όντως εσύ που έγραψες το επίμαχο σχόλιο (μόνον απειλητικό για τη ζωή του Δρουσιώτη δεν μου φάνηκε εμένα αλλά τέλος πάντων),

επειδή λογικά το καθεστώς Χριστόφια προσπαθεί να εκφοβίσει:

1) διέγραψε το προφίλ σου και το σχετικό εμαιλ με το οποίο το δημιούργησες

2) διαγράφεις οτιδήποτε επίμαχο από τον Η/Υ σου, ή τα αντιγράφεις σε ένα μικρό usb stick, το οποίο φροντίζεις να "εξαφανίσεις" κάπου

3) Αφού διαγράψεις τα αρχεία κάνεις αρχικά ένα format στον Η/Υ σου, και μετά ΓΕΜΙΖΕΙΣ τον σκληρό δίσκο πχ αντιγράφοντας διαρκώς το ίδιο βίντεο. Αφού γεμίσει (άρα έκανε overwrite στις παλιά αποθηκευμένες πληροφορίες) είσαι αρκετά καλυμμένος.

Κάνε μου τη χάρη και κάνε τα παραπάνω.
Διαφορετικά σκέψου ότι θα ακολουθήσει κάποια στιγμή μια μακροχρόνια δικαστική πάλη. Εκτός αν έχεις αρκετά χρήματα δεν νομίζω να αξίζει να μπαίνεις στην ταλαιπωρία.

Επαναλαμβάνω
ΔΕΝ θεωρώ ότι έκανες το παραμικρό μεμπτό.
Μερικές εύστοχες παρομοιώσεις με άλλους λαούς κλπ που προσωπικά μόνο συνειρμό για δολοφονία δεν μου προκάλεσαν.
Αλίμονο, αν ήθελε κάποιος να δολοφονήσει κάποιον θα το έγραφε πρώτα σε σχόλιο σε τέτοιο ιστολόγιο!!
Όσο για το γελοίο επιχείρημα ότι μπορεί να βρεθεί ένας τρελός και να προχωρήσει, ε τότε να μην γράφουμε τίποτε εναντίον κανενός πολιτικού, εναντίον κανενός δημοσίου προσώπου.
Τι λογική είναι αυτή. Ο τρελός έχει δική του λογική.
Αλίμονο αν διαβάζει και ακολουθεί σχόλια ιστολογίων ένας τρελός!!

αυτά
παράκληση
ακολούθησε άμεσα τις συμβουλές
(αλιευμένες από τους "άπλυτους")

Unknown είπε...

Εκκληση για Βοηθεια**************************************************

140 σκυλια θα θανατωθουν αν δεν βρεθουν καποιοι απο εμάς να τα υιοθετησουν μεχρι 30 Ιουνιου. Μ εαυτο το τελεσιγραφο θανατου το καταφυγιο SIRIUS στην Λεμεσο απαυθυνει τελευταια έκκληση για βοηθεια πριν κατεδαφιστει. Τα σκυλια ειναι αδεσποτα, καθαροαιμα και μη κουταβακια, τα οποια εγκαταλειφθηκαν απο τους ιδιοκτητες τους.Σκεφτειται οτι στην χρονικη περιοδο που απομενει του ενος μηνος για την αναγκαστικη θανατωση των ζωων, οι πωλησεις σκυλων ρατσας στα πετ σχοπς θα ξεπερασουν κατα πολυ τα 140. Η δηθεν ζωοφιλια μας μπορει να μας οδηγησει να ξοδεψουμε 300-500 ευρώ για ενα καθαροαιμο , αλλα δεν καταδεχομαστε ενα απροσδιοριστου φυλης σκυλακι. Μεταχειριζομαστε τα ζωα μας σαν τσαντες και αλλα αξεσουαρ που πρεπει να ειναι τιγκα στα λογοτυπα , τις μαρκες και της μοδας κατι το οποιο πρεπει να κραζει απο χιλιομετρα η τιμη του για επιδειξη. Ο σκυλος της Κυπρου δυστυχως ειναι προεκταση της προσωπικοτητας μας α, αυτης δηλαδη που πασχιζουμε να βροντοφωναξουμε με το αυτοκινητο, το κινητο, την τσαντα, τα χρυσαφικα, το σπιτι, τα ρουχα....Αν συμπεριφερομασταν με τις πραγματικα ανθρωπινες ηθικες αρχες και νορμες θα μπορουσαμε να σωσουμε σε 24 ωρες 140 αθωα φουκαριαρικα κουταβακια και τα οποια θα εβρισκαν αγαπη, σπιτι και ζεστασια. Ενα καθαροαιμο χασκι, κολει στα πετσχοπς μπορει να περιμενει 1 μηνα στο καταστημα. Μεχρι τοτε ομως τα αδεσποτα κουταβακια θα εχουν χαθει και θα ειμαστε ολοι συνενοχοι στον φονο .

Πενταρόγιωρκος είπε...

Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαίο που ο Anefiskopos λέει αυτές τις μαλακίες.

Anefiskope, με τέτοιο "χιούμορ", θα έπρεπε να αναλάβεις την στήλη του Κωστακόμπλεξ.

Κατα τ' άλλα, συνέχισε τα μπανάκια σου με την βραστή ΚΕΑΝ. Τέτοιος τουρκολάγνος μαζόχας που είσαι τέσσερεις Έρογλου δεν θα σε κάνουν καλά.




ΥΓ - Just in case: ΚΥΡΙΕ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΜΙΤ, ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΪΤΣΙΑΡΙΚΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 6:30 ΤΟ ΠΡΩΙ.

arxiepiskopos είπε...

Ενας παπάς αποφασίζει, ότι μια επίδειξη θα έδινε άλλη βαρύτητα στο κυριακάτικο κήρυγμα του, γι αυτό έβαλε 4 σκουλήκια σε 4 μπουκάλια.
Το πρώτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε οινόπνευμα.
Το δεύτερο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καπνό.
Το τρίτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε σπέρμα.
Και το τέταρτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καθαρό νερό.
Στο τέλος του κηρύγματός του ο παπάς δίνει τα αποτελέσμα του πειράματός του:
- Βλέπετε; λέει στο εκκλησίασμα. Το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του αλκοόλ, πέθανε. Το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του καπνού, πέθανε. Το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι με το σπέρμα, πέθανε. Μόνο το σκουλήκι που τοποθετήθηκε μέσα στο καθαρό νερό έζησε. Ποιό είναι το ηθικό δίδαγμα από αυτό το πείραμα;
Και μια γριούλα από το βάθος της εκκλησίας αναφωνεί:
- ΟΣΟ ΠΙΝΟΥΜΕ, ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!!

arxiepiskopos είπε...

Στην κιβωτό του Νώε, τα ζώα την 3η ημέρα δεν κρατιούνται και το ρίχνουν στο σεξ.
Η κιβωτός κουνιέται επικίνδυνα, ο Νώε τσαντίζεται και παίρνει δραστικά μέτρα.
Το κάθε αρσενικό ζώο παίρνει μια κάρτα στην οποία αναγράφεται το όνομα της συζύγου και η ημέρα που επιτρέπεται να ζευγαρώσουν.
Πάει την επομένη ο πίθηκος στην γυναίκα του και της λέει:
Ετοιμάσου γιατί την επόμενη Τρίτη θα υποφέρεις βάναυσα!
Η θηλυκιά ντροπιάζεται γιατί το σκηνικό παίχτηκε μπροστά σε όλα τα ζώα.
Την επόμενη, ο πίθηκος ξανασκάει μύτη, και μπροστά σε όλα τα ζώα:
Ετοιμάσου, την επόμενη Τρίτη θα υποφέρεις βάναυσα!
Η φάση επαναλαμβάνεται ώσπου η θηλύκια το λέει στον Νώε.
Καλεί ο Νώε τον πίθηκο και του ζητάει εξηγήσεις.
- Γιατί ρε μ...κισμένο δεν κρατιέσαι και ντροπιάζεις τη γυναίκα σου μπροστά σε όλους;
- Δεν είναι ότι δεν κρατιέμαι. Προειδοποίηση είναι. Την Τρίτη θα υποφέρει γιατί έχασα την κάρτα μου στο πόκερ και την έχει ο ελέφαντας τώρα.

Unknown είπε...

Μεθοδεύσεις που θυμίζουν Ναζί και Στάλιν


ΓΙΑ «νέες απαράδεκτες και καταδικαστέες με-
θοδεύσεις του Υπουργείου Παιδείας, οι οποίες
μεταφέρουν σε μαύρες θλιβερές εποχές που
θυμίζουν τους Ναζί, τον Στάλιν και την ελληνική
χούντα», κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ορ-
γάνωση «ΝΕΑ ΠΝΟΗ», η οποία αποκαλύπτει
ότι έχει στην κατοχή της απόρρητο έγγραφο
του Υπουργείου Παιδείας, στο οποίο δίδεται
εντολή στους επιθεωρητές να καταγράψουν σε
ηλεκτρονικό αρχείο όλους τους καθηγητές του
κλάδου τους που έχουν ψυχολογικά και οικο-
γενειακά προβλήματα, καθώς και προβλήματα
ελλειμματικής και αδύνατης προσωπικότητας.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «στο
εν λόγω απόρρητο έγγραφο οι επιθεωρητές σε
ρόλο ψυχολόγου, ψυχίατρου, κοινωνιολόγου
και κλινικού παθολόγου καλούνται, εντός ενός
μηνός, να κάνουν έρευνα προσωπικότητας και
να φακελώσουν ηλεκτρονικά όλους τους κα-
θηγητές» με στόχο, όπως προστίθεται, «την
εξόντωση ορισμένων εκπαιδευτικών που αρ-
νούνται να συμβιβαστούν με την υποταγή στα κελεύσματα της αυθαιρεσίας, που προέρχεται
από κάποιους γνωστούς κύκλους του Υπουργείου
Παιδείας».
Σημειώνεται, ακόμη, πως «στην όλη διαδι-
κασία και μεθοδολογία επιστρατεύεται δίκτυο
εγκάθετων και χαφιέδων κατ’ εικόνα και καθ’
ομοίωσιν των ταγματασφαλιτών της ναζιστικής
κατοχής και των θυρωρών κατά τη μαύρη επτα-
ετία (της ελληνικής χούντας)».
«Όλοι αυτοί οι ναζιστικής προέλευσης ψυ-
χολογικοί πειραματισμοί έχουν μεταξύ άλλων
σκοπό να δαχτυλοδείξουν, να στιγματίσουν
και να εκθέσουν ελεύθερες φωνές και απόψεις»,
συνεχίζει η ανακοίνωση, η οποία και καταλήγει
αναφέροντας πως η «ΝΕΑ ΠΝΟΗ», που καθη-
μερινά δίνει μάχες για το δίκαιο και την αξιο-
πρέπεια του καθηγητή, έχει στείλει επιστολή
διαμαρτυρίας στον Υπουργό Παιδείας, έχει εγ-
γράψει σχετικό θέμα στο ΚΔΣ της ΟΕΛΜΕΚ
και έχει καταθέσει προσφυγή στις Επιτρόπους
Διοίκησης και Προστασίας Δεδομένων Προ-
σωπικού Χαρακτήρα.

arxiepiskopos είπε...

Μια μέρα πάει ο παππούς στον στάβλο και βλέπει την αγελάδα ψόφια.
Εκεί που στενοχωριότανε του εμφανίζεται μία μάγισσα και λέει στον παππού:
- Αν με πηδήξεις 10 φορές, θα αναστήσω την αγελάδα σου.
Ξεκινά ο παππούς, 1,2,3,4... Τα τινάζει και ο παππούς.
Μετά πάει στον στάβλο ο γιος του παππού.
- Αν με πηδήξεις 20 φορές, λέει η μάγισσα, θα τους αναστήσω και τους δύο.
Ξεκινάει ο γιος του παππού, 1,2,3,4,5,6,7... Τα τινάζει και γιος.
Μετά μπαίνει στον σταύλο ο εγγονός.
- Αν με πηδήξεις 50 φορές, θα τους κάνω καλά και τους 3, λέει η μάγισσα.
Ξεκινά ο εγγονός, 1,2,3...10,20,30,40... Τα τινάζει και η μάγισσα...
Και λέει ο εγγονός:
- Εμ, εδώ δεν άντεξε η αγελάδα, εσύ θα άντεχες;

Unknown είπε...

ΥΓ - Just in case: ΚΥΡΙΕ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΜΙΤ, ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΪΤΣΙΑΡΙΚΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 6:30 ΤΟ ΠΡΩΙ.

arxiepiskopos είπε...

Ρε,ΑΙΑΝΤΑ,όταν πάει το κοπελλούιν σου Λύκειο τζιαι ππέσει στα σιέρκα κανενού ποτούτους τους καθηγητές,ενν ν'αθθυμηθείς τούτα που έγραψες!

Unknown είπε...

ναι ρε αρχιεπισκοπε εσχεις δικιο... Εσυ πουσαι ετσι εμπου τους καθηγητες που εγινες οξα ειναι οι γονεις σου και το κρυφο σχολλλλειο της εδον που σε εκαμαν οπως το αναποδο γαμωτο....

Ζατην τζειμεσα θελετε ουλοι σας ψυχιατρικη παρακολουθηση...

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,οι ηλίθιοι στην εκπαίδευση είναι επικίνδυνοι.Δεν είναι όπως στα μπλογκ,όπου ηλίθιοι σαν εσένα και τον Τσιέλεπο απλώς μας διασκεδάζετε!

Unknown είπε...

Εισαι απαραιτητο συστατικο για την διασκεδαση του κοσμου. Καθε γελοτοποιος εχει τα αξξεσουαρ του κατους καραγκιοζιες του για να δημιουργησει τον γελωτα. Ε εσυ εισαι ενα τετοια πολιτιμο αξξεσουαρ...

Unknown είπε...

Εξαλου αυτο σου εχει ανατεθει απο την κεντρικη επιτροπη του τσιρκου και τον γενικο γραμματεα του....

Στοχευεις να κανεις τον καραγκιοζη για να απαξιωσεις το μπλογκ και τα σχολια ολων μας. Ομολογω πως περνα σου η δουλεια πρεπει να εισχες καλους δασκαλους περαν τον γονιδιων σου

Αντρέας Φράγκος είπε...

Κοπέλλια πάντως καλού κακού βάλτε αλλό καμιά τσακροκλειδωνια πάνω στις πόρτες σας γιατί εν ιξέρετε ποιος μπορεί να δώκει μες το σπίτι σας πρωί πρωί :)

Υστερογραφο

Κύριε Δρουσιώτη ΔΕΝ επιθυμώ να πάθεις κανένα κακό. ΔΕΝ επιθυμώ ούτε να σε σκοτώσω, ούτε να υποθάλψω κανένα που σκοπεύει να το κάνει, ούτε είδα κανένα δολοφονικό όνειρο εναντίον σου. Τελικά ο μόνος παλαβός που γράφει με το όνομα του είμαι εγώ; Παιθκιά κάτι ακούω στην πόρτα, φευκω.

Unknown είπε...

α σορρυ εξεχασα


Υστερογραφο

Κύριε Δρουσιώτη ΔΕΝ επιθυμώ να πάθεις κανένα κακό. ΔΕΝ επιθυμώ ούτε να σε σκοτώσω, ούτε να υποθάλψω κανένα που σκοπεύει να το κάνει, ούτε είδα κανένα δολοφονικό όνειρο εναντίον σου.

Unknown είπε...

Μιλάτε για ελευθερία λόγου. Τι γίνεται όμως όταν ο λόγος είναι λόγος μίσους (hate speech); Σας παραπέμπω στο ακόλουθο http://en.wikipedia.org/wiki/Hate_speech

Συγνώμη για τα αγγλικά. Αντιγράφω την πρώτη παράγραφο- Hate speech is, outside the law, any communication which disparages a person or a group on the basis of some characteristic such as race or sexual orientation.In law, hate speech is any speech, gesture or conduct, writing, or display which is forbidden because it may incite violence or prejudicial action against or by a protected individual or group, or because it disparages or intimidates a protected individual or group. The law may identify a protected individual or a protected group by race, gender, ethnicity, nationality, religion, sexual orientation, or other characteristic. In some countries, a victim of hate speech may seek redress under civil law, criminal law, or both.

Critics have claimed that the term "Hate Speech" is a modern example of Newspeak, used to silence critics of social policies that have been poorly implemented in a rush to appear politically correct.

A website that uses hate speech is called a hate site. Most of these sites contain Internet forums and news briefs that emphasize a particular viewpoint. There has been debate over how freedom of speech applies to the Internet. Conferences concerning such sites have been sponsored by the United Nations High Commissioner for Refugees.

Στην Κύπρο από την ανεξαρτησία και μετά έχουμε δει αρκετές πολιτικές δολοφονίες και επίσης δολοφονίες λόγω εθνικών διαφορών. Κανονικά θα έπρεπε να έχουμε νόμους που να προστατεύουν τους πολίτες από λόγους μίσους οι οποίοι σκοπό έχουν να ενθαρρύνουν δολοφονία ατόμου με κτιτήριο τις πολιτικές του πεποιθήσεις, την εθνική του ταυτότητα, το χρώμα του δέρματος του ή την σεξουαλικότητα του. Στη Γερμανία του Τρίτου Ραιχ, οι λόγοι μίσους ενεθάρρυναν δολοφνίες ολόκληρων ομάδων ανθρώπων.

Δεν μπορούμε να καλύπτουμε τον λόγο μίσους κάτω από το πέπλο της ελεθερίας του λόγου. Μια ομάδα ανθρώπων (η παράταξη του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα) κατηγοριοποιείται από το christofias-watch ως προδότες, όργανα των Τούρκων και άλλα παρόμοια. Αυτό δεν εμπίπτει στο λόγο μίσους; Δεν έχει σκοπό να εκφοβίσει να προκαλέσει μίσος; Η ιστοσελίδα αυτή έχει μετατραπεί σε ιστοσελίδα μίσους. Υπάρχουν πολλά παρόμοια παραδείγματα παγκοσμίως και οι νομικοί πρέπει να ψάξουν τι έχει γίνει με αυτές τις περιπτώσεις. Και όταν οι χαρακτηρισμοί και οι απειλές γίνονται συγκεκριμένοι κατα ενός ατόμου, του Δρουσιώτη, και ενθαρρύνεται η φυσική του εξόντωση, δεν αποτελεί λόγο μίσους;; Ενθαρρύνει δολοφονία του Δρουσιώτη, λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

φιλε ΑΝΤΡΕΑΣ,

1.ειδες εσυ πουθενα σε αναρτηση του μπλογκ να μεθοδευεται η να απειλειτε η φυσικη εξοντωση οχι μονο του ΚΥΡΙΟΥ Δρουσιωτη η οποιουδηποτε αλλου? Σε αναρτηση των διαχειριστων του μπλογκ εννοω ,οχι στα σχολια του καθε Ρηγα η του καθε κερατα? Την σοβαροτητα της "απειλης" την αφηνω προς το παρων ασχολιαστη.

2. ειδες εσυ πουθενα (στο μπλογκ αυτο η καπου αλλου) απειλη για φυσικη εξοντωση του ΚΥΡΙΟΥ Δρουσιωτη απο τον κυριο Ξενοφωντος?

Οποτε αγαπητε ΑΝΤΡΕΑΣ τι μας λες?

Γιατι η αστυνομια δεν κινηθηκε εναντια του κυριου Ρηγα?

Γιατι η αστυνομια ,αφου δεν εχει καθολου στοιχεια (συμφωνα με τον Γενικο Εισαγγελεα) στοχοποιησε τον κυριο Ξενοφωντος? Πως και γιατι επελεγη ο κυριος Ξενοφωντος (γιος του κυριου Σερτη?).
Εχεις εσυ καμια απαντηση γιατι η κοινονια διερωταται.

Unknown είπε...

Ο πρωτος που πρεπει να συλληφθει για λογο μισους ειναι ο Δρουσιωτης τζαι ουλη η συνεπαρτζζια της Εδον.

Τι ομορφος πολιτικος λογος και ουσιαστικος ειναι αμα φκαλει λογο ο μειωδοτης τζαι θιγει τον υπερτατο πολιτικο της Κυπρου τον τεραστιο Λυσσαριδη τζαι λαλει τον 'ΤΟΥΤΟΣ' τζαι τα βληματα χασκογελουν (που να μεν εξεχανε ο τζυρης τους να τα παιξει μουτισο παστους θαμνους που εχωνουνταν τον τζαιρο του πραξικοπηματος και της εισβολης). Απο την στιγμη που δημαγωγει μια αβουλη μαζα ειναι επικινδυνος οπως ηταν και ο Σωκρατης για τους ιδιους λογους την τοτε εποχη και η πολιτεια αφου εκρινε πως υπονομευε την ασφαλεια και την σταθεροτητα επελεξε για το δημοσιο καλο να τερματισει τις υπηρεσιες του.

Μηπως ο σχχχοιρος ο Δημητρης αμα λαλει οτι ο νους του Ομηρου(που του φακα τζαι 4-5 κιλα παραπανω εγκεφαλο)ειναι κονιορτοποιημενος ειναι ή δεν ειναι πολιτικος λογος μισους που υποκηνει δολοφονιες και δημοσιους εξευτελισμους????

Ο Δρουσιοτης ο Μαγαριος, τζοινον που εγως ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΜΕ, αμα φκαινει τζαι φορτωνει δηθεν δολοφονιες Τ/Κ σε νεκρους πατριωτες Ε/Κ εθνοφρουρους και αφηνει στην μνημη τους λασπη χωρις να βγαινει να τεκμηριωσει ποτε , αυτο δεν ειναι πολιτικος φασιστικος λογος που ασελγει στην μνημη των νεκρων και των απογονων τους?????? Αυτος ο ανθρωπος που χρησιμοποια την αλητεια ως πολιτικη μεθοδο ποιος θα τον συλλαβει και καταδικασει???

Ααυτος ειναι που εν καιρο πολεμου σε προσωρινη καταπαυση του πυρος συντρωει και συνδιασκεδαζει με τον εχθρο γιατι δεν συλλαμβανεται να περασει απο στρατοδικειο και να δικαστει ως προδοτης ή ως κατασκοπος του εχθρου???
Τι Κρατικα μυστικα και με ποιο αντιτιμο μεταφερει στον αρταξερξη????

arxiepiskopos είπε...

Αγαπητέ Andreas,η ιστοσελίδα αυτή δεν αποτελεί ιστοσελίδα μίσους,αλλά μνημείον ηλιθιότητος.Προσφέρει,όμως,ουσιαστικήν εθνική υπηρεσία.Φαντάσου την άποψη που διαμορφώνει ένας αναγνώστης της για τους επικριτές της πολιτικής Χριστόφια,όταν βλέπει να εκπροσωπούν αυτή τη θέση νοητικά υστερούντες,όπως ο ΑΙΑΝΤΑΣ,ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ και ο ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΣ ή φασίστες,όπως ο ΡΗΓΑΣ,που επιχειρηματολογεί με λάκκους με ασβέστη.Εγώ πολλάκις τους ευχαρίστησα και το εννοώ.Απλώς,επειδή πρόκειται περί αστείας ιστοσελίδας,την εμπλουτίζω με πιο ποιοτικά ανέκδοτα από τα δικά τους!

Unknown είπε...

Αυτά θα φανούν στην πορεία κατόπιν έρευνας. Δηλαδή αν υπάρχει συσχετισμός μεταξύ Ρήγα, Ξενοφώντος και διαχειριστών.

Για τη σοβαρότητα της απειλής, αυτό δεν εναπόκειται στην διακριτική μας ευχαίρεια.

Ήταν συγκεκριμένη ενθάρρυνση δολοφονίας συγκεκριμένου ατόμου και με συγκεκριμένη μέθοδο. Μάλιστα η μέθοδος ενθάρρυνσης βασίστηκε σε δύο άξονες- στον χαρακτηρισμό του ατόμου ως προδότη, πράκτορα του εχθρού και επίσης στη διατύπωση ότι σε άλλες χώρες θα ήταν ήδη νεκρός.

Δηλαδή που σταματά η ελευθερία λόγου και ξεκινά ο λόγος μίσους προς ενθάρρυνση βίας; θα έπρεπε να δημοσιευτεί και η διέυθυνση του Δρουσιώτη και το πρόγραμμα κινήσεων του για να θεωρηθεί πραγματική απειλή;;

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

αγαπητε ΑΝΤΡΕΑΣ σε περιπτωση που δεν το καταλαβες (μπορει να μην εισαι απο τους τυχερους που απολαμαβανουν την 50ρα), οταν αναφερομαι σε σχολια του "καθε κερατα" μετα την ηλιθια παρεμβαση του μεγαλου ανεκδοτου ανεφ οριων-αρχιμουφτη, νομιζω ειναι ξεκαθαρο οτι αυτος ειναι ο μεγας κερατας.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΑΝΤΡΕΑΣ

σε ξαναρωτω με ποια κριτηρια η αστυνομια επελεξε να παρακολουθει και να ζητησει αρσγη του απορρητου του Ι.Ρ του κυριου Ξενοφωντος?
Συμφωνα με τον γενικο εισαγγελεα δεν υπαρχει κανενα στοιχειο εναντιων του. Ξαναρωτω γιατι επελεγη ο συγκεκριμενος αρθρογραφος, επικριτητς της κυβερνησης ,γιος του Κυριου Σερτη? Ουτε μαρτυρια υπηρχε (συμφωνα με τον γενικο εισαγγελεα) ουτε τιποτε? Πως και γιατι επελεγη να τεθει υπο παρακολουθηση ο συγκεκριμενος κυριος?
Αυτο ειναι το ερωτημα.
Η σοβαροτητα η γελοιοτητα της απειλης ειναι δευτερευων για μενα τωρα.

arxiepiskopos είπε...

Διδασκόταν για πρώτη φορά η σεξουαλική αγωγή στα σχολεία.
Ο λυκειάρχης περίεργος για να δει τι γίνετε στην τάξη μπαίνει αιφνιδιαστικά μέσα και βλέπει ένα μαθητή να κάνει έρωτα με την καθηγήτρια και μέσα στην τάξη να γίνετε χαμός.
- Τι γίνετε εδώ ρωτάει;
- Παραδίδω το μάθημα απαντάει η καθηγήτρια!
Την επόμενη μέρα ο λυκειάρχης πάει έξω από την τάξη και είχα απόλυτη ησυχία. Τότε μπαίνει αιφνιδιαστικά μέσα και τι να δει.
Όλοι οι μαθητές έκαναν έρωτα με τις μαθήτριες κι αγανακτισμένος ρωτάει την καθηγήτρια τι γίνετε εδώ;
- Τους έβαλα να γράψουν διαγώνισμα απαντάει αυτή.
- Εκείνος γιατί την πη**ει από πίσω; ρωτάει ο λυκειάρχης.
- Γιατί αντέγραφε και τον γύρισα την κόλλα ανάποδα.
- Εκείνος γιατί βαράει μα**κία; ρωτάει ο λυκειάρχης.
- Γιατί έλλειπε χθες στην παράδοση και γράφει ότι ξέρει.

arxiepiskopos είπε...

Ένας ηλικιωμένος πλησιάζει την ταμία μιας τράπεζας και λεει:
- "Θέλω ν ανοίξω ένα γαμη***ο λογαριασμό"
- "Συγνώμη κύριε; Τι είπατε;"
- "Ένα γαμη***ο λογαριασμό θέλω ν ανοίξω"
- "Συγνώμη αλλά δεν είμαι υποχρεωμένη ν ακούω τέτοια γλώσσα, κύριε", είπε η ταμίας, απομακρύνθηκε από το ταμείο και πήγε στο διευθυντή της. Του εξήγησε την κατάσταση κι εκείνος πλησίασε τον ηλικιωμένο κύριο που περίμενε στο ταμείο.
- "Τι συνέβη με την υπάλληλό μας κύριε; Τι της είπατε;"
- "Είπα ότι κέρδισα 500.000.000 στο γαμη***ο λόττο, και θέλω, ο διάολος να με πάρει, ν ανοίξω ένα γαμη***ο λογαριασμό στη γαμη***η την Τράπεζά σας, γαμ* το μπελά μου, γαμ*!"
Και ο Διευθυντής
- "Και αυτή η που***α σας τυραννάει, κύριε, ε! Χίλια συγνώμη"

arxiepiskopos είπε...

Συναντιούνται δυο φίλοι έπειτα από πολύ καιρό. Κάθονται.... τα λένε κάμποση ώρα ώσπου κάποια στιγμή λέει ο ένας:
-Ρε φίλε ξέρεις τι μου έχει λείψει πάρα πολύ;
-Τι ρε μεγάλε;
-Να γα***σω από πίσω ρε μάγκα μου
-Καλά ρε μεγάλε δε ξέρεις τι να κανείς; Θα πας στη Βαρβάρα.
-Ποια είναι αυτή ρε φίλε δε τη ξέρω.
Δίνει το τηλέφωνο διεύθυνση κ.λ.π
Στης Βαρβάρας:
-Βαρβάρα ήρθα για τη πίσω σου μεριά.
-Έλα μέσα αγοράκι μου.
Μετά από κάνα μισάωρο:
Πω πω Βαρβάρα μου καλύτερο από πίσω δεν έχω ξανακάνει.
Τον πάει η Βαρβάρα στο παράθυρο.
-Βλέπεις εκείνη τη πολυκατοικία απέναντι;
-Ναι.
-Με τον κ*λο μου την έχτισα.
Μετά από πολύ καιρό τα ξαναλένε οι φίλοι..
-Ρε φίλε για μια π*πα πάλι Βαρβάρα πάμε?
-Φυσικά ρε φίλε.
-Στης Βαρβάρας μετά τα καθιερωμένα:
-Καλύτερη π*πα δε μου έχουν κάνει
-Βλέπεις τη 7οροφη απέναντι; Με το στόμα μου την έχτισα.
-Μετά από πολύ καιρό το παλικάρι μας θέλει ένα κανονικό
Στης Βαρβάρας:
-Βαρβάρα μου ήρθα για το μο*νί σου
-Έλα εδώ παλικάρι μου, τον ουρανοξύστη απέναντι τον βλέπεις;
-Ναι
-Αμα είχα μο*νί δικός μου θα ήταν.

Unknown είπε...

Ρε παιδια σταματατε να μιλατε για απειλη....

Μονο σε κονιορτοποιημενα μυαλα μπορει να ισχυει αυτο...

Ο Ρηγας τι το λαθος εγραψε????

Απλα ανεφερε πως θα αντιμετοπιζοταν καποιος απο την πολιτεια και τις μυστικες και μη οργανωσεις τις αν καποιος εν καιρο πολεμου , εστω και σε περιοδο προσωρινης καταπαυσης του πυρως, συνεπρατε με τον εν δυναμη εχθρο και εκουσια η ακουσια εθετε την κρατικη ασφαλεια και εθνικη υποσταση σε κινδυνο για ιδιους λογους...


Ξερετε τι λεει ο στρατιωτικος νομος σε τετοιες συνθηκες κατω απο τις οποιες βρισκομαστε και εμεις σημερα????

Γιατι η πολιτεια δεν εφαρμοζει τους νομους δικαιου για να διασφαλισει την ασφαλεια των πολιτων απο μεμονωμενες ανθρωπους και τις ενεργειες τους????

Γιατι αφηνει να αιωρειται η απειλη για μαζικη δολοφονια των πολιτων της απο εκ' νεου αποπειρα εξοιλοθρευσης των απο τους Τουρκους????

Ποιος θα δικασει τους υπαιτιους για την δεδηλωμενη και αυταποδειχτη απειλη μαζικης δολοφονιας που υποθαλπτουν????

arxiepiskopos είπε...

Τρεις εγκάρδιοι φίλοι, θέλοντας να γιορτάσουν τον 10ο χρόνο της φιλίας τους, αποφασίζουν να βγουν έξω για να το βρέξουν. Αφού λοιπόν έχουν κατεβάσει τη μισή κάβα στο κλασσικό μπαράκι/στέκι των παιδικών τους χρόνων, αποφασίζουν να λήξουν τη βραδιά με βασιλικές ηδυπάθειες. Ο ένας όμως από τους τρεις, έχασε κάπου το μέτρημα στα ποτά, και είχε γίνει σκνίπα.

Κατεβαίνουν λοιπόν Αθήνα, σε έναν από τους διανυκτερεύοντες οίκους ανοχής, και πιάνουν την διαχειρίστρια (γνωστή και ως Τσατσά στα λαϊκά στρώματα).

- Κοίτα να δεις, εγώ και τα φιλαράκια μου σήμερα γιορτάζουμε.. θέλω λοιπόν να μας δώσεις λοιπόν κάτι σπέσιαλ.

- Τι να σας πώ παιδιά, λέει η Τσατσά, τέτοια ώρα που ήρθατε δεν έχω και μεγάλη ποικιλία.. έχω μόνο δύο κοπέλες διαθέσιμες.. και εκτός αυτού, το παλικάρι από εκεί είναι τύφλα στο μεθύσι..

- Ααα, σε παρακαλώ.. παρεμβαίνει ο δεύτερος ημιξεμέθυστος φίλος.. το παλικάρι είναι καλός φίλος και θέλω να το βολέψεις και αυτό..

- Ρε παιδιά.. τι να κάνουμε.. μόνο αυτή την πλαστική κούκλα έχω .. μέσα στο μεθύσι του δεν πρόκειται να καταλάβει και τίποτα..

- Κομμάτια να γίνει, λέει πάλι ο πρώτος.. δώστου την κούκλα..

Πραγματικά, οι 3 φίλοι μπαίνουν στα ιδιαίτερα δωμάτια της επιχείρησης και βγάζουν τα μάτια τους μέχρι πρωϊας. Το επόμενο μεσημέρι, αφού συνήλθανε από τις κρεπάλες, μαζεύονται στο σπίτι του πρώτου φίλου για καφέ.. πάνω στην κουβέντα, αρχίζουν να συζητάνε για τα "κομμάτια" που πετύχανε το προηγούμενο βράδυ..

- Καλά παιδιά, μιλάμε εγώ πέτυχα μια γαλλιδούλα άλλο πράγμα..

- Και που το κατάλαβες ρε συ ότι ήταν γαλλίδα;..

- Ε να, όταν την είχα στα τέσσερα και τις πέταγα τα μάτια έξω, μου φώναζε oui, oui, και τέτοια..

- Καλή ξήγα, λέει ο δεύτερος, εγώ πέτυχα μια Ισπανιδούλα φωτιά και λαύρα..

- Και εσύ που το κατάλαβες ρε ότι ήταν Ισπανίδα;..

- Ε, εκτός από το ότι είχε κάτι βυζάρες σαν καρπούζια, πάνω στα Ισπανικά μου φώναζε Ολέ Ολέ...

- Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, πετάγεται ο τρίτος, αλλά εμένα η κοπελιά ήταν μάγισσα...

- Μάγισα; τι λες ρε μεγάλε;.. και που το κατάλαβες ότι είναι μάγισσα..;

- Ε να, με το που της δάγκωσα το κωλαράκι, κάνει μία ΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.. και φεύγει από το παράθυρο!

arxiepiskopos είπε...

Τελευταία μέρα μαθήματος στο έτος σε ένα σπουδαίο μάθημα, όσο και
παλούκι..
Ο καθηγητής αναγγέλει:
- Την άλλη βδομάδα, πρώτη μέρα της εξεταστικής, δίνετε το μάθημα.
Οποιαδήποτε απουσία δεν θα δικαιολογηθεί, ακόμη και για αυτούς που έχουν
δώσει όλες τις ασκήσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ επανάληψη της
εξέτασης. Ούτε για τους επί 30 συναπτά έτη "συναδέλφους" που επιμένουν
να το δίνουν κάθε χρόνο.

Από κάτω βαβούρα...

Μα, μου, σου, του..

- Τέλος πάντων, λέει ο κ. Καθηγητής, θα φανώ ελαστικός στην περίπτωση
που πάθετε κάτι πολύ σοβαρό, δηλαδή σε περίπτωση σοβαρής ασθένειας(μεθ
αποδεικτικών) ή θανάτου πολύ συγγενικού προσώπου(επίσης
αποδεδειγμένα(πιστοποιητικό θανάτου από τον παππά την ενορίας και το
μητροπολίτη)).Σε τέτοια περίπτωση που δεν θα μπορέσετε να έρθετε θα
δώσετε εξετάσεις σε άλλη χρονική στιγμή.

Εξυπνάκιας φοιτητής από κάτω:

- Και αν δεν μπορέσουμε να έρθουμε λόγω εξαντλητικού σεξ όλο το
Σαββατοκύριακο??????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΧΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥ από κάτω, γέλια, χαμός,
πλήρης αταξία... Μετά από λίγο και αφού έχει αποκατασταθεί η τάξη ο
καθηγητής οφείλει μία απάντηση:

- Στην περίπτωση όπως εσύ εννοείς αυτή του εξαντλητικού σεξ.........Θα
γράψεις με το άλλο χέρι... (ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΣΙΕΛΕΠΟ)

Social Parachute είπε...

Ντροπή! Η μόνη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό και μπορεί να χαρακτηρίσει τις πράξεις της "Κυβερνητικής Αστυνομίας Κύπρου". Και περισσότερο ντρέπομαι που το λέω εγώ αυτό, ένας 21-χρονος φοιτητής. Συγχαρητήρια στην κυβέρνησή μας που μας ξαναέκανε γνωστούς στο εξωτερικό για τους φασιστικούς τρόπους επιβολής άποψης στο λαό.
Τι θέλετε να καταφέρετε τελικά κ.Πρόεδρε; Να αποτρέψετε λάθη του παρελθόντος ή να τα προτρέψετε να επαναληφθούν;

arxiepiskopos είπε...

Αγαπητέ QuizNight,τα ίδια συνέβησαν τελείως πρόσφατα-και μάλιστα όχι για απειλή,αλλά προσβολή,σε δυο άλλες "φασιστικές" χώρες:την Ελλάδα και την Αγγλία!!!

Social Parachute είπε...

Αγαπητέ Αρχιεπίσκοπε νομίζω δεν υπάρχει χώρος για σύγκριση μεταξύ Κύπρου-Αγγλίας-Ελλάδας! Απλά θέλω να σας θυμίσω το μέγεθος και τη δύναμη της χώρας μας και επίσης το Στατους Κβω που υπάρχει στην Κύπρο. Αν νομλιζετε ότι μπορούμε να κάνουμε τα ίδια πραγματα όπως αυτές τις χώρες, χωρίς περαιτέρω συνέπειες - είτε πολιτικές, είτε κοινωνικές- νομίζω πλανάστε πλάνη οικτρά, με όλο το σέβασ κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας ενημερώνεις και εμάς archipiskope

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται ότι κάποιος διέγραψε το σχόλιο μου με το οποίο ρωτούσα τον archipiskopos σε ποιες περιπτώσεις αναφέρεται!

Social Parachute είπε...

Φίλε/η Emerson, μάλλον ο archiepiskopos δεν κατάλαβε ότι το πρόβλημα δεν είναι ούτε η απειλή στην δική μας περίπτωση ούτε η προσβολές στην Αγγλία ή την Ελλάδα. Το πρόβλημά μας είναι ό,τι στην Κύπρο υπό το καθεστώς Χριστόφια ακόμα και τώρα που σχολιάζουμε σε αυτό το blogg, μπορεί να μας πάρουν μέσα επειδή διαφωνούμε στον τρόπο διακυβέρνησης. Αν βρείτε αγαπητέ κύριε ανάλογα παραδείγματα σε πολιτισμένα, σύγχρονα και ΌΧΙ υποανάπτυκτα κράτη, σαν αυτό του Ξενή Ξενοφώντος παρουσιάστε τα και σε εμάς να πούμε ναι έχετε δίκαιο συμβαίνουν και αλλού!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Η κυβέρνηση Χριστόφια αναζωπύρωσε τον φασισμό. Συλλήψεις, ξυλοδαρμοί, εφόδοι σε οικίες.

Που πάει την κατάσταση ο Χριστόφιας; Γιατί ανέχεται τον κάθε πεταξούμενο μύξη του Σαϊττά να λειτουργεί ως Εισαγγελέας Φρονημάτων;

Πότε θα σταματήσει ο αντιδημοκρατικός κατήφορος; Πότε θα μπει ένα φρένο στην παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθερίας του λόγου;

Δεν αντιλαμβάνεται ο Πρόεδρος πως οι φασιστικές και ακροδεξιές τακτικές έχουν ξεπεραστεί;

ΥΓ - just in case: ΚΥΡΙΕ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ, ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ, ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΤΟΝΙΣΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΝ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ, ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΚΕΡΑΙΤΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ.

ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ.

ΥΓ 2 - ΚΥΡΙΕ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΙΠΡΟΚΑΤ.

Ρήγας είπε...

Η υποκρισία μερικών δεν έχει όρια.

Ενώ το "Φωτιά και Τσεκούρι στους Προδότες" αποκαλείται "hate speech", τέτοιο δεν έχουμε δει ΠΟΥΘΕΝΑ στον φιλοκαθεστωτικό τύπο και από τα καθεστωτικά φερέφωνα να αποκαλείται:

... το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας (σε γήπεδα, μνημεία, σχολεία, κλπ).

...η βεβήλωση τάφων.

...η βεβήλωση μνημείων των ηρώων του '55.

...τα ανθελληνικά συνθήματα στους τοίχους.

...τα συνθήματα στα Τούρκικα οπως π.χ. "Η Κύπρος είναι Τουρκική" που εμφανίστηκαν ακόμα και στον περιμετρικό τοίχο του προεδρικού μεγάρου...

...τα υβριστικά συνθήματα για την ΕΟΚΑ από τους οργανωμένους οπαδούς του αθλητικού παραρτήματος του κυβερνώντος κόμματος.

...τα υβριστικά μηνήματα για τον Ελληνισμό από τις ίδιες κερκίδες, τα πανώ όπως π.χ. Γαμώ το Έθνος σας, η Τούρκικη σημαία, οι σάρπες, η βεβήλωση της Ελληνικής σημαίας όπως η αφαίρεση του στραυρού, κλπ.

ΠΟΥΘΕΝΑ δεν είδαμε κάποιον, οποιονδήποτε, από τον καθεστωτικό μηχανισμό, έστω και τον τελευταίο στην ιεραρχία οπαδό ή φίλο του καθεστώτος, να αποκαλεί ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ από τα πιο πάνω hate speech.

Αν κάνω λάθος, παρακαλώ καποιον να με παραπέμψει σε συγκεκριμένες δηλώσεις απο φιλοκαθεστωτικά ΜΜΕ, αξιωματούχους, οπαδούς έστω κλπ σε άρθρα ή σε σχόλια όπου χρησιμοποιείται ο όρος hate speech στα Αγγλικά ή στα Ελληνικά (δηλαδή, η λέξη ΜΙΣΟΣ) και που να καταδικάζουν (να χρησιμοποιείται ο όρος "καταδίκη") εκείνες τις ενέργειες.

Σχετικά με τα επιχειρήματα μας τα οποία κάποιοι κάνουν πως δεν βλέπουν εδώ και μήνες ολόκληρους που υπάρχει αυτό το ιστολόγιο, ανοίξτε τα μάτια σας. Και κυριολεκτικά και μεταφορικά.

--
Ρήγας

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ψευδοεπιτροποι, τα ψεματα τελειωσαν. καθ ολη τη διαρκεια της υπαρξης αυτου του μπλογκ, παρουσιαζετε τη δικη σας αποψη και οτικη γωνια σαν την σωστη, πατριωτικη και δικαιη. και οχι μονο αυτο, αλλα μετα βαζετε τη μασκα των σχολιογραφουν για να υποστηριξετε αυτα που εσεις αναρτατε! αυτο και αν προκειται για αρρωστεια!

ναι, εχουμε δημοκρατια, ο θεος ποιον μαζι σας οταν στον φανταστικο σας κοσμο δεν το βλεπετε ΟΥΤΕ αυτο! ψευδοεπιτροποι, δυστυχως για εσας εδω δεν ειναι ναζιστικη γερμανια, ουτε καν δικτατορικη ελλαδα. (ο γριβας ζει?)

εδεκιτες, ευρωκοηκοι και δηκοηκοι διαχειριστες του christofias watch, ο φασισμος στην κυπρο δεν βρισκεται πουθενα, παρα μονο λιγο πιο πανω απο τη μυτη σας (ναι, ακριβως εκει, σε εκεινο που ονομαζεται μυαλο)

δημοκρατια ειναι να εκφραζεις ελευθερα τη γνωμη σου. εσεις αυτο που θελετε ειναι αναρχια σε οτι αφορα τους νομους και την ηθικη, για να κυριαρχησουν οι φασιστικες σας αντιληψεις. ο δρουσιωτης ενιωσε οτι απειλητο απο τον ΡΗΓΑ (λεγε με Ξενη), κατηγγειλε το γεγονος στην αστυνομια, και η αστυνομια εδρασε οπως επρεπε να δρασει. ειστε και εσεις δικηγοροι, ψευδοεπιτροποι? η δικαιοσυνη θα μιλησει, ειτε αυτο σας αρεσει ειτε οχι.


φανφαρολογιες και συναισθηματισμοι τωρα που πηρατε την πολυποθητη διαφημιση απο τα μεσα, δεν πειθουν.

Ρήγας είπε...

ΥΓ/

Αγαπητέ Αίαντα, δεν πρόκειται να σταματήσουμε. Όπως λέει και ο Δώρος εμείς θα τους αντισταθούμε όποιοι και να είναι.

Αγαπητέ φίλε Μαχητή από την πιο όμορφη Ελληνική πόλη, σε ευχαριστώ για τα σχόλια.

Εδώ έχουμε ένα πολύ σοβαρό θέμα, την επιδρομή της αστυνομίας στις 6 το πρωί στο σπίτι ενός φιλήσυχου ζευγαριού με ένα νεογέννητο μωρό διότι κάποιος έχει την υποψία ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είναι ο διαχειριστής του παρόντος ιστολογίου. Κάποιοι, τόσο πολύ αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα της κατάστασης που το μόνο πράμα που κάνουν είναι να στέλνουν συνεχώς ανέκδοτα. Είτε είναι βλάκες είτε είναι βαλτοί. Δεν εξηγείται αλιώς. Κατά τα άλλα, έχουν πρόβλημα ότι δεν έχουμε επιχειρήματα.

--
Ρήγας

Unknown είπε...

Ρήγα μέσα στο όρο 'hate speech', εμπίπτουν αυτά που γράφτηκαν για το Μακάριο Δρουσιώτη (η ενθάρρυνση εξόντωσης του), όπως και αν κάποιος πει για παράδειγμα ότι πρέπει να σκοτωθεί ή να καεί ζωντανός ένας πρώην αγωνιστής της ΕΟΚΑ, επειδή διαφωνεί μαζί του. Το ένα δεν δικαολογεί το άλλο.

Οι ύβρεις στις οποίες αναφέρεσαι είναι καταδικαστέες αλλά άλλο η ύβρις και άλλο η ενθάρρυνση δολοφονίας και σωματικής βίας. Εν πάσει περιπτώσει τι σχέση έχει ο Δρουσιώτης με κάψιμο σημαίων ή με βεβήλωση τάφων;;; Ξεφέυγεις από το θέμα..

Δεν είναι 'hate speech' αν πεις ότι ο Δρουσιώτης είναι ανιστόρητος και λανθασμένος, ή αν πει κάποιος ότι η ΕΟΚΑ απέτυχε στο να ενώσει την Κυπρο με την Ελλάδα και μας έβαλε σε περιπέτειες. Αυτά είναι πολιτική άποψη.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Έκθεση ιδεών:

Κόκκινος και μαύρος φασισμός!
Συγκλίσεις, αποκλίσεις και η σημερινή Κύπρος.

Στην εκπομπή "το συζητάμε" με την Εμινέ Χανούμ!

Aντρέας Αντρέου είπε...

Παρακαλώ την Ε.Α.Δ.Κ. να διαγράφει τα ανούσια ανέκδοτα του arxiepiskopos γιατί είναι περισσότερο εμετικά από τις αναρτήσεις του στο blog. Είναι ορατός κι ο κίνδυνος να διωχτείτε ποινικά τόσον εσείς όσον και ο arxiepiskopos αν υποβάλουν παράπονο στην αστυνομία οι διάφορες ομάδες που θίγονται από τα ανέκδοτα του .?
Ο arxiepiskopos είπε : Αγαπητέ Andreas,η ιστοσελίδα αυτή δεν αποτελεί ιστοσελίδα μίσους,αλλά μνημείον ηλιθιότητος……….
Καλά βρε arxiepiskopos εσύ, πρέπει να είσαι και πολύ περιορισμένης ευθύνης μυαλό για να αρθρογραφείς καθημερινώς στο συγκεκριμένο blog. ΓΝΩΘΙ Σ' ΑΥΤΟΝ .!!!!!!

Τα παρακάτω είναι μερικά από τα 147 Δελφικά Παραγγέλματα τα οποία γράφτηκαν από τους 7 σοφούς της Αρχαίας Ελλάδας. Ήταν οι υποθήκες τους στις γενιές που θα έρχονταν… κάτι σαν τις δέκα εντολές. Τα αφιερώνω σε όλους μας.

Γλύττης άρχε. (Να κυριαρχείς στην γλώσσα σου)
Γλώσσαν ίσχε. (Να συγκρατείς την γλώσσα σου)
Γνούς πράττε. (Να γνωρίζεις αυτό που κάνεις..αυτογνωσία)
Διαβολήν μίσει. (Να μην είσαι κακός να αποφεύγεις την μοχθηρία)
Επι νεκρω μη γέλα. (Να σέβεσαι τους νεκρούς)
Αισχύνην σέβου. (Αυτοσεβασμός)
Έριν μίσει. (Να μισείς τις φιλονικίες)
Ευγένειαν άσκει. (Να είσαι ευγενικός)
Ευλόγει πάντας. (Να μιλάς με ωραίο τρόπο)
Ευσέβειαν φύλαττε. (Να είσαι ευσεβής)
Εύφημος ίσθι. (Να είσαι ήπιος χαρακτήρας)
Έχθρας διάλυε. (Να διαλύεις εχθρότητες)
Ηττώ υπέρ δικαίου. (Να μάχεσαι για το δίκαιο , το καλό, το σωστό, το χρήσιμο)
Θνήσκε υπερ Πατρίδος. (Να πεθαίνεις δια την πατρίδα σου όταν χρειασθεί)
Κρίνε δίκαια. (Να είσαι δίκαιος στην κριτική σου)
Μη άρχε υβρίζων. (Μην διακατέχεσαι από ύβρεις)
Μη θρασύνου. (Να μη ν είσαι θρασύς)
Ομόνοιαν δίωκε. (Να επιδιώκεις την ομόνοια)
Όνειδος έχθαιρε. (Να εχθρεύεσαι την κατάκριση)
Όσια κρίνε. (Δίκαια να κρίνεις)
Σ’ αυτόν ίσχε. (Να συγκρατείς τον εαυτό σου αυτοέλεγχος , αυτοπειθαρχία)
Ύβριν αμύνου. (Να μην υβρίζεις)
Ύβριν μίσει. (Να είσαι εχθρός της ύβρεως)
Ψέγε μηδένα. (Μην κατακρίνεις κανένα)

Ρήγας είπε...

Αντρέα,

Το μήνυμα μου πιο πάνω (3:40 μ.μ.) είναι σαφέστατο. Εγώ μίλησα για ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. Εξ'ορισμού δηλαδή πρέπει να κάνω αναφορές αλλού. Εσύ λες ότι ξεφεύγω.

Στην τελευταία μου παράγραφο κάνω κάποια ερώτηση. Θέλω να με παραπέμψεις σε καταδίκες και στην χρήση του όρου "μίσος." Δεν το κάνεις. Αντί αυτού αναφέρεις άλλα των άλλων, για πολιτική θέση κλπ.

Ποιός είναι αυτός που ξεφεύγει;

Οι ερωτήσεις μου παραμένουν.

Σχετικά με τον Δρουσιώτη, "ενθάρρυνση δολοφονίας" ή "πρόθεση δολοφονίας" ή "απειλή για σωματική βία" στο μήνυμα μου του περασμένου Μαρτίου υπάρχει μόνο στο κρανίο κάποιων άρρωστων αλλά και στου ιδίου του Δρουσιώτη βεβαίως που προσπαθεί σήμερα να θυματοποιηθεί μετά το ΦΤΥΣΙΜΟ που έχει φάει τον τελευταίο καιρό για πάμπολλες ιστορίες τις οποίες θα συνοψίσω σε κείμενο μου σύντομα. Τίποτε άλλο δεν έχω να πω για το θέμα.

Ο Μεταξόπουλος ισχυρίζεται ότι ο Ξενοφώντος είμαι εγώ, ή ότι εγώ είμαι ο Ξενοφώντος. Ας συναντηθεί ο Ξενοφώντος με τον γενικό εισαγγελέα και να τους πάρω τηλέφωνο εκείνη την ώρα. Ούτε ο Κόπερφιλντ δεν μπορεί να κάνει αυτό το πράγμα αν όντως είμαστε το ίδιο άτομο.

--
Ρήγας

Πενταρόγιωρκος είπε...

Ο μύξης του Σαϊττά που έγινε Εισαγγελέας Φρονημάτων και εργολάβους του φασισμού του Χριπροκάτ

ΥΓ - ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ Κ. ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΛΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.

ΥΓ 2 - ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΙΠΡΟΚΑΤ

ΥΓ 3 - ΡΗΓΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ

Social Parachute είπε...

Αγαπητέ κ.Μεταξόπουλε, εγώ δεν κρύβομαι ούτε πίσω απο το δάκτυλό μου ούτε προσπαθώ να κρύψω τον ήλιο με ένα δάκτυλο - αυτοσκοπός της διακυβέρνησης Χριστόφια! Σκεφτείται την περίοδο διακυβέρνησης Κληρίδη και θυμυθέιται σας παρακαλώ παρόμοια περιστατικά σαν αυτό του κ.Ξενοφώντος. Μπορείται; Μάλλον όχι! Να σας πω γιατί; Δεν γίνονταν!
Αν θέλετε να ζείται σε ένα καθεστώς που τα παιδιά σας αν έχετε δεν μπορούν να εκφράσουν την άποψη τους επειδή τις έγραψαν σε χαρτι και τις μοιράστοικαν με άλλους, να πατε στην Κούβα!
Η κατάσταση αυτή είναι πολύ εξοργιστική! Δεν μπορεί καποιος οποιοσδήποτε κι αν είναι να αποστερεί σε κανένα το δικαίωμα της Ελευθερίας του λόγου!
Τι προσπαθεί να πετύχει η Αριστερά δηλαδή; Να επιδείξει δύναμη; Και ο σκοπός; Να θυμίσει στο μαντρί οτι δεν μπορεί να φύγει από το βοσκό;
Καλύτερα να κινδυνεύουμε από λύκους παρά να μας βάζουν παροπίδες και να μας λεν προχώρα!
Αίσχος

Υ.Γ.: ελπίζω να καταλάβατε ότι η συζήτηση δεν αφορά καθαρά το συμβάν της σύλληψης του κ.Ξενοφώντος αλλά τον σκοπό της Κυβέρνησης να φοβίσει ούτος ώστε να αποσιωπήσει bloggs σαν αυτό!

Πενταρόγιωρκος είπε...

QuizNight, αν ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ του ΑΚΕΛ ονομάζεται "Αριστερά", εμένα να με λαλούν Anefiskopo!!

ΥΓ - ΚΥΡΙΕ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ.

Ρήγας είπε...

Πενταρόγιωρκο, ξεκαθάρισα για το σχόλιο μου του Μαρτίου πιο πάνω.

Δύο πράματα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή τα οποία βολεύουν μαζί και τον Δρουσιώτη και το καθεστώς:

1. Ο Δρουσιώτης βολεύεται διότι θυματοποιείται και ρίχνει την προσοχή αλλού, ενώ ως σήμερα δεχόταν ΦΤΥΣΙΜΟ από όλους (εκτός από την εφημερίδα στην οποία εργάζεται) για τα κατορθώματα του (μεταξύ των οποίων δες: Υπόθεση εκτελεσης Ε/Κ αιχμαλώτων Τζιάος, επίσκεψη στην Τουρκία, υπόθεση εκτέλεσης 320 Ε/Κ αιχμαλώτων στο Πέντε Μίλι και πολλά άλλα).

2. Το καθεστώς βολεύεται διότι εκφοβίζει φιλήσυχους πολίτες, μην τολμήσουν κάν να επισκέπτονται το παρόν ή παρόμοια ιστολόγια, μην τολμήσουν καν να εκφράζονται αντιπολιτευτικά πέρα από κάποιες γραμμές τις οποίες ορίζει το ίδιο το καθεστώς βεβαίως.

Τέλος, να σημειώσω κάτι: Μια κυβέρνηση που χρησιμοποιεί τους μηχανισμούς της για φόβο και τρομοκρατία και προπαγάνδα είναι πλέον "καθεστώς." Τον όρο δηλαδή τον χρησιμοποιούμε συνειδητά, όχι επειδή είναι εύηχος.

--
Ρήγας

Social Parachute είπε...

κ. Πενταρόγιωρκο, με τον όρο Αριστερά εννοούσα το ΑΚΕΛ, το οποίο θέλει να χαρακτηρίζετε αριστερό κόμμα, για αυτό άλλωστε και ενταγμένο στο Left Wing της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Όμως μάλλον το ΑΚΕΛ πλέον ξεπέρασε σε ιδέες και τα πιο ακροδεξιά κόμματα της Κεντρικής Ευρώπης.

Unknown είπε...

Ρήγα σε παραπέμπω στα ακόλουθα.


http://en.wikipedia.org/wiki/Hate_crime

http://assembly.coe.int/Main.asp?link=/Documents/AdoptedText/ta01/EREC1543.htm

http://law.wlu.edu/deptimages/Law%20Review/62-2VanBlarcum.pdf

http://echrblog.blogspot.com/2010/05/hate-speech-decision-on-le-pen.html

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/2829059.stm


http://www.irishstatutebook.ie/1989/en/act/pub/0019/index.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Racial_and_Religious_Hatred_Act_2006

http://www.homeoffice.gov.uk/crime-victims/reducing-crime/hate-crime/

Ρήγας είπε...

Αντρέα,

Αν επιθυμείς να κάνεις διάλογο, διάβαζε σε παρακαλώ προσεκτικά αυτά που γράφουμε και απάντα ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.

Δες το μήνυμα μου στις 3:40 μ.μ.

Εσύ μίλησες για "hate speech" εδώ μέσα και εγώ μίλησα για ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. Δική σας. Στην Κύπρο. Συγκεκριμένα. Με στοιχεία.

Και ζήτησα να με διαψεύσει κάποιος.

Εσύ, ενώ ισχυρίζεσαι --εμμέσως πλην σαφώς-- ότι μου απαντάς, το πας αλλού.

ΔΕΝ απαντάς.

ΔΕΝ χρειάζομαι, αγαπητέ, να μου εξηγήσεις τί είναι hate crime. Γνωρίζω πολύ καλά.

Ανέφερα μια σειρά από γεγονότα τα οποία ΒΙΩΝΟΥΜΕ σχεδόν (πλέον) καθημερινά.

Και συνέχισα:

ΠΟΥΘΕΝΑ δεν είδαμε κάποιον, οποιονδήποτε, από τον καθεστωτικό μηχανισμό, έστω και τον τελευταίο στην ιεραρχία οπαδό ή φίλο του καθεστώτος, να αποκαλεί ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ από τα πιο πάνω [στο σχόλιο μου στις 3:40 μ.μ. παρέθετα μια λίστα από γεγονότα] hate speech.

Αν κάνω λάθος, παρακαλώ καποιον να με παραπέμψει σε συγκεκριμένες δηλώσεις απο φιλοκαθεστωτικά ΜΜΕ, αξιωματούχους, οπαδούς έστω κλπ σε άρθρα ή σε σχόλια όπου χρησιμοποιείται ο όρος hate speech στα Αγγλικά ή στα Ελληνικά (δηλαδή, η λέξη ΜΙΣΟΣ) και που να καταδικάζουν (να χρησιμοποιείται ο όρος "καταδίκη") εκείνες τις ενέργειες.

ΠΟΥ ακριβώς σε όλο αυτό το κατεβατό που στέλνεις αναφέρεσαι ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ; Στην Κύπρο; Στα σημαία που έθεσα; Για να απαντήσεις στο ερώτημα μου;

ΠΟΥΘΕΝΑ. Μούγκα!

Και επαναλαμβάνω: Είστε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.


--
Ρήγας