Βάσος Λυσσαρίδης: ο αιώνιος έφηβος, ο αιώνιος στόχος!

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Στη φωτογραφία, ο Βάσος Λυσσαρίδης, που όταν άλλοι κανάκευαν το φασισμό, αυτός και οι συναγωνιστές του πλήρωναν με το αίμα τους!




Ο Βάσος Λυσσαρίδης υπήρξε διαχρονικά στόχος του φασισμού στην Κύπρο. Τόσο εκείνου του φασισμού, που καπηλεύτηκε τα αγνά ενωτικά οράματα πολλών από εμάς, όσο και του κόκκινου φασισμού, του χειρότερου είδους φασισμού, ο οποίος δε διαπνέεται από κανένα μα κανένα όραμα.


Κι αν ο Βάσος Λυσσαρίδης γλίτωσε από τα πυρά του φασισμού το 1974, δε γλίτωσε από τα "πυρά" του ακελικού ψυθιρισμού τις επόμενες δεκαετίες. Γι' αυτούς, τους γνωστούς γλυκοκεραστές του πραξικοπήματος, αυτούς τους χυδαίους πολιτικάντηδες που κεφαλαιοποίησαν την καταδίκη του πραξικοπήματος (ενώ το 1974 συνέπλεαν με το φασισμό, την επιβολή της τουρκικής απαίτησης για διζωνική και τους "Προέδρους" "καλούς καραβοκύρηδες"), ο στόχος ήταν πάντοτε ο Βάσος Λυσσσαρίδης. Έτσι σε χωριά, σε καφενεία, σε πλατείες, σε σπίτια, κυκλοφορούσαν συνεχώς και αναπαράγονταν συκοφαντίες ότι "ο Λυσσαρίδης είναι πράκτορας της CIA", "ο Λυσσαρίδης θέλει να πέψει τα κοπελλούθκια σας στον πόλεμον να σκοτωθούν γιατί ο ίδιος εν έσιει κοπελλούθκια" και άλλα πολλά.



Ποτέ δε μισήθηκε από την ακελική ηγεσία, πολιτικός, περισσότερο από το Βάσο Λυσσαρίδη.



Σήμερα, ακόμη και απόμαχος πολιτικός, στα 90 του χρόνια, ο Γιατρός τρομάζει το καθεστώς και τους παρακρατικούς δημοσιογράφους του.Έτσι, αναπαράγοντας το Δρουσιώτη, ο γνωστός Κ. Κωνσταντίνου (άλλως Κωστακόμπλεξ), που συνδυάζει τη χυδαιότητα και τη βλακεία με τον κομπλεξισμό, σε ένα από τα πιο εμετικά άρθρα των τελευταίων χρόνων (που συναγωνίζεται μόνο άρθρα του ιδίου ή του "Κοριού"), έχει εξαπολύσει μία επίθεση επιπέδου καφενείου, που θυμίζει ακελικό ψυθιρισμό της δεκαετίας του 1980, εναντίον του μεγάλου και αγέραστου Ηγέτη του Κυπριακού Ελληνισμού.



Μετά από 50 χρόνια που ο Βάσος Λυσσαρίδης έχει φρουρά (όπως όλοι οι πολιτικοί-άλλωστε υπήρξε και απόπειρα δολοφονίας εναντίον του) και κυβερνητική κατοικία (που του δόθηκε δίπλα από το Προεδρικό από το 1960 λόγω του ότι υπήρξε αμισθί Γιατρός του Προέδρου Μακάριου και του Σπύρου Κυπριανού) για 30 σχεδόν χρόνια, ο Κ.Κωνσταντίνου θυμήθηκε ότι ο Λυσσαρίδης που "κατάστρεψε τον τόπο με την υπόλοιπη γενιά του 60", "έχει δωρεάν σπίτι και φρουρά"!



Βεβαίως ο Κωστακόμπλεξ δεν είναι αφελής. Ενεργεί προφανέστατα με στόχο την πολιτική αποκαθήλωση του Βάσου Λυσσαρίδη, που παραμένει το μεγάλο εμπόδιο για την επιβολή μιας διχοτομικής και άδικης λύσης.



Η φρουρά του Γ.Κληρίδη φυσικά δεν ενοχλεί τον ΚΚΚ (ο Γ.Κληρίδης δεν είναι εμπόδιο στη συνθηκολόγηση όπως ο Γιατρός). Ούτε αναφέρει ότι 30 χρόνια Γιατρός του Προέδρου ο Β. Λυσσαρίδης δεν πήρε τίποτα. Και "κατάστρεψε τον τόπο" ο Λυσσαρίδης, κατά τον κ. Κώστα Κωνσταντίνου (βλέπετε δεν ήταν ο Γιατρός η Αντίσταση στην τουρκανταρσία,στο πραξικόπημα, στο φασισμό και στην εισβολή και δεν ήταν ο Γιατρός που προειδοποιούσε για τον κίνδυνο της ομοσπονδίας και των "συνομιλιών").



Ευτυχώς βεβαίως που "την Κύπρο που κατάστρεψε ο Λυσσαρίδης" θα την σώσει ο Κωστακόμπλεξ, ο Μαγάριος Δρουσιώτης, ο Ερντογάν, ο Χριστόφιας και η εφημερίδα "ΠΟΛΙΤΗΣ"!


Αναξαγόρας για το christofias-watch


Υ.Γ. Ε Κωστακόμπλεξ, θα σου κάνω μια ερώτηση. Γνωρίζεις ποιος "δημοσιογράφος" λίγο καιρό πριν το δημοψήφισμα, πήγε σε γνωστό εκδότη της Λευκωσίας, κατηγορώντας όλους του τους συναδέλφους ως "πουλημένους στους αμερικάνους", για να υιοθετήσει λίγες μέρες μετά, όλα όσα έλεγαν οι συναδέλφοι του και να γίνει τελικά ο πιο φανατικός όλων;

24 Σχόλια:

Φοίβος είπε...

Θέλω να πιστεύω ότι κάποτε ο γιατρός θα αναγνωριστεί γι αυτό που είναι: η ψυχή της Κύπρου.
Θα θεωρούσα τιμή μου να ξαναψηφίσω Β. Λυσσαρίδη για την προεδρία. Πολύ φοβούμαι όμως ότι ελάχιστοι θα συμφωνήσουν αυτήν τη στιγμή για προώθησή της υποψηφιότητας Λυσσαρίδη. Παραμένει λοιπόν, άμεση ανάγκη - δεδομένου ότι επιζήσουμε της ακόλουθης τριετίας - να βρεθεί ένας/ μια εμπνευσμένος/ η ηγέτης με το ορθό όραμα που να συσπειρώσει τον ελληνισμό της Κύπρου.

Unknown είπε...

Τι εγινε ρε μαλακοπισκοπε????????????? Φωναζει ο κλεφτης για να φοβηθει ο νοικοκυρης????????? Ολα τα εχει διαλυσει, ολα τα εχει ξεπουλησει, ολα τα εχει προδοσει, ολα εχουν ανατραπει επι Χριστοφια διακυβερνηση. Η μια ηττα πισω απο την αλλη κατα ρυπας... Για να επιτευχθει μια ευρωπαικη λυση πρεπει πρωτα να την αναζητησεις και οχι να την ενταφιαζεις οπως κανει τζαι ο σκατοσχοιρος σας... Εξαλου το ακελ ποτε δεν θελησε να μπει στην ευπρωπαικη ενωση και το δηλωνε ξεκαθαρα. Τωρα που ειναι εξουσια με ενεργη και συνειδητη υποχωρητικοτητα προσπαθει να αποδυναμωσει την δυναμικη της ευρωπαικης ενωσης πιστευοντας πως θα αναγκασει τον λαο να υποχωρησει. Ειναι μεγαλος βλακας ομως γιατι δεν καταλαβει πως με τον τροπο αυτο πεισμωνουμε ακομα παραπανω τζαι μονο για την ηλιθιοτητα του επιλεγουμε να καταστρεψουμε τα δολια του σχεδια. Εκτος το οτι μας πεισμωνει ξεχνα πως ο κοσμος πλεον σε μεγαλο ποσοστο εχει βγει απο Κυπρο και εχει σπουδασει σε ολες τις χωρες και εχουν ανοιξει τα μαθκια του. Νομιζει τουτος οτι μιλα σε φυτουκλες της Εδον τζαι οτι εκοφκει ο νους του κοσμου . Ελα ομως που ο κοσμος εκτος του οτι μεστο γαιμα του ως ελληνας εχει σταθερα στην υποληψη του την δημοκρατια συνταυτοχρονως εχει εμπεδωσει και υιοθετησει τις συγχρονες μορφες της δημοκρατιας οπως αυτη εχει διαμορφωθει σημερα και φευγοντας απο κυπρο εχει μαθει και εχει δει τι σημαινει δημοκρατια. Για αυτο ρε σκατοσχχοιρε μεν νομιζεις οτι θα μα λυγισεις πιστευοντας πως κολιαντιριζουμε το μισο δραμι κελε κουλουμπρα που εχουν οι φυτουκλες σου.

Πεισμα εσυ Πεισμα εμεις. Αντε να δουμε ποιον η ιστορια θα γραψει προδοτη..............

Unknown είπε...

Φιλε sfoggari

συμφωνω απολυτα σε οτι ειπες και τα επικροτω . Προσθετω μονο πως αυτος ο ηγετης που επιβαλεται να βρεθει για την Κυπρο μας την δεδομενη κρισιμη αυτη στιγμη πρεπει να ειναι πνευματικο παιδι του τεραστιου ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΒΑΣΟΥ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗ. Μονο αν εχει τις αρχες, το ηθος , την σοφρωσυνη και την ανεπαναληπτη διορατικοτητα , αυταπαρνηση και μαχητικοτητα του γιατρου θα μπορεσει να χαρακτηριστει ηγετης............................ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ , ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΜΗΝΕΙ, ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ.

Κλεινω με ακομη μια σοφια που ειχα την τιμη να μοιραστω με τον ΓΙΑΤΡΟ οταν βρεθηκαμε πριν καποια χρονια...


Μου ειχε πει γ

... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΜΥΑΛΟ ΕΓΚΛΟΒΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΩΜΑ

ΚΑΙ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΧΑΡΑΜΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΝΕΑΝΙΚΟ ΣΩΜΑ (κατι σαν το κωστακι ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑΤΣΟ)

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

αν ο λυσσαριδης προσφερε πιο πολλα απο τον παπα μου που εικοσι χρονια δουλευει μεσασ τον καυσωνα εγω θα πιασω ενα σιηπεττο και να τρω τουρκους φωναζοντας ζητω ο λυσσιαριδης

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

ο λυσσιαριδης ενας προδοτης πολιτικος ειναι.δεν υπαρχει πολιτικος καλος παρτε το χαμπαρι σον ταφο τους θα γραψουμε στ αναθεμα εσεις και οι φιλοι σας οι αγγλοι.

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

μεγγενοπηγαδε εσυ μπορυ να τρωεις απο τον προδοτη.εγω ειμαι φτωχος και βλεπω την αληθεια.λεω την αληθεια.ο αρκατης που σκοτωνεται να τους καμωω δρομους πιανει μια κωλο συνταξη ενα ψευτομισθο και τωρα του τα παιρνουν.ο λυσσσιαριδης σου που μια ζωη φιλουσε ξενους κωλους για να πιανει αξιωματα κια χρημα εχει φρουρα και σπιτι κυβερνητικο.μονο οι προδοτες εχουν τετοια μεταχειριση.αλλα ο καιρος του εφτασε.τζαμαι που εν να τον κοψουμε μπαμ και κατω.

Unknown είπε...

σιγα ρε κλανιαρη ...

Αλαξε τα σκατεμενα ταγκα σου ή στρινκ που φωρεις ... τζαι εσχεστεις πανω σου

Unknown είπε...

απο Ποντικι...

Πως ο Γιατρός ξεσκέπασε τον Χριστόφια!


Η πολύχρονη εμπειρία του Γιατρού σε διαπραγματεύσεις και το μυαλό – ξουράφι του Βάσου Λυσσαρίδη αποκάλυψαν τον Χριστόφια!
Ο Χριστόφιας δεν αποσύρει την πρόταση του για εκ περιτροπής προεδρία, επειδή ανησυχεί μήπως δώσει την ευκαιρία στον Έρογλου δήθεν να υπαναχωρήσει από αυτά που είχε συμφωνήσει ο Ταλάτ, στις μέχρι τώρα απευθείας συνομιλίες, αλλά επειδή θεωρεί την πρόταση του σωστή!
Οι μάσκες έπεσαν, όταν κατά την διάρκεια της συζήτησης της τελευταίας ημέρας της συνόδου του Εθνικού Συμβουλίου και ενώ διεξαγόταν έντονος διάλογος γύρω από την θέση της πλειοψηφίας των κομμάτων για απόσυρση των απαράδεκτων υποχωρήσεων («γενναίων προσφορών») του Χριστόφια, δηλαδή της εκ περιτροπής προεδρίας και της παραμονής εποίκων στην Κύπρο μετά τη συμφωνία, ο Βάσος Λυσσαρίδης είπε πως αν ο Πρόεδρος θεωρεί ότι έπραξε λανθασμένα και πρότεινε την εκ περιτροπής προεδρία, να κάτσουν όλα τα κόμματα και να σκεφτούν τρόπους να τον βοηθήσουν να απεγκλωβιστεί. Αν όμως ο Πρόεδρος, είπε ο Γιατρός, θεωρεί ότι ορθά έπραξε, τότε δεν υπάρχει λόγος συζήτησης.
Ο Χριστόφιας, άγνωστο αν κατανόησε τι του ετοίμαζε ο Βάσος Λυσσαρίδης απάντησε άμεσα και χωρίς δισταγμό, ότι θεωρεί την πρόταση του για εκ περιτροπής προεδρία σωστή!
Αυτό αποτελεί:

Καταστροφική και ύποπτη εμμονή σε μια επικίνδυνη υποχώρηση από πάγιες θέσεις της Ελληνοκυπριακής πλευράς.
Ασύστολη κοροϊδία του λαού, καθώς αποκαλύπτεται ότι ο Χριστόφιας δεν αποσύρει τη πρόταση του για εκ περιτροπής προεδρία, όπως δημόσια δηλώνει, για να μην δώσει δήθεν την ευκαιρία στον Έρογλου να υπαναχωρήσει από αυτά που συμφώνησε ο Ταλάτ, στο πλαίσιο των απευθείας συνομιλιών, αλλά γιατί θεωρεί την πρόταση του σωστή!

arxiepiskopos είπε...

"...Έτσι σε χωριά, σε καφενεία, σε πλατείες, σε σπίτια, κυκλοφορούσαν συνεχώς και αναπαράγονταν συκοφαντίες ότι "ο Λυσσαρίδης είναι πράκτορας της CIA", "ο Λυσσαρίδης θέλει να πέψει τα κοπελλούθκια σας στον πόλεμον να σκοτωθούν γιατί ο ίδιος εν έσιει κοπελλούθκια" και άλλα πολλά."ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΑΝ.ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ.

Unknown είπε...

ατε παραθεσε να δουμε αν πεισεις κανενα ρε αχρηστε...

arxiepiskopos είπε...

Λυσσαρίδης: «Και η διζωνική δεν είναι εφικτή, Μακαριώτατε. Να κατανοήσουμε ότι οι ΗΠΑ έχουν τη δική τους γραμμή λύσης του Κυπριακού. Και Τουρκία το ίδιο. Οι ΗΠΑ θέλουν διχοτόμηση. Η Τουρκία δεν θέλει (διχοτόμηση) επειδή θα έχει την Ελλάδα στα νότια σύνορά της. Και έτσι θα έχει και τη δυνατότητα (η Ελλάδα) να διαδραματίσει ρόλο στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου. Απ' εδώ πρέπει να ξεκινούμε. Γι' αυτό, μόνο ο αγώνας θα μας σώσει. Να προετοιμαζόμαστε, να εξοπλιζόμαστε. Πρώτα αμυντικά κι ύστερα να πάμε παρακάτω. Να αρχίσουμε να παρενοχλούμε τους Τούρκους μ' επιθέσεις στα εδάφη που κατέχουν. Και η Ελλάδα θα είναι υποχρεωμένη να κάμει πόλεμο με την Τουρκία. Η κατάσταση της Τουρκίας είναι οικτρή. Απομονωμένη. Γραμμή μας η εθνική επιβίωση.»

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

λυσσαριδης σου προσκυνημενε ειναι αλλο ενα σκουπιδι.δηλαδη το να εισαι πολιτικος να απομυζας τον λαο και να καμνεις κυρηγματα σε κανει ηρωα σε κανει καποιον που προσφερεις?αφου εσυ ο κομματικος τραουλλος μου λεεις οτι ενα γραφιας δουλος των αγγλων ειναι ανωτερος απο ενα εργατη που μερα νυχτα δουλευει για εσας την αρχουσα ταξη τους προδοτες της κυπρου τοτε εισαι αξιος κρεμαλας.για αλλη μια φορα αμερικανικη εδεκ αποδεικνυει οτι γαμα τον εργατη και παραδεχεται την υποκρισια της και την δοαφθορα της.εσυ ειπες οτι ο φτωχος δεν ειναι επαναστατης αρα πρεπει να σκυβει το κεφαλι.ευγε ταχα σοσιαλιστη μεγγενε!φωτια στα σοσιαλιστικα σκυλια.περκει σας ψοφισει ο προδοτης σας.αλλα παλε ενα τον θαψετε τον πεζεβεγκη με δημοσια δαπανη.ενω τον προσφυγα τον αγνοουμενο που θαφκουμε σημερα αρχιδια πρεπει να πληρωσει ο συγγενης του.εθαψα δυο αγνοουμενους σε καμια κηδεια δεν απρεστη η εδεκ.εγραψαν μας.ουτε καποιος αλλος ταγματασφαλιτης κομματαρχης.πρεπει να εκαμνετε πιπες τον βασου σας ησασταν απασχολημενοι.σας δινουμε δυο μηνες καιρο αν δεν φυγει η φρουρα απο τον βασο σας και αν δεν παει σε δικο του σπιτι θα τον καψουμε ζωντανο.και δεν πειραζει καταγγειλε με.η μιση αστυνομια ειναι συγγενεις μου.δωδεκα αξιωματικους εχω δικους μου.

Λεωνίδας είπε...

Ψευτοεπαναστάτη της ηλιθιότητας, το εμετικό σου ήθος ξεπερνά τη βλακεία σου!

Aντρέας Αντρέου είπε...

epanastatis μου, με τα γραφόμενα σου εν η ΥΚΑΝ που εν να σου κατεβεί πρωί – πρωί .
Άμα θες μπορώ να σε προμηθεύω με πρώτης τάξης πράμα που δεν προκαλεί τόσες ανεπιθύμητες παρενέργειες .

ΥΓ. Η ηγεσία της αστυνομίας ε δικοί μου αδρώποι , γι αυτό με φοάσαι.

Aντρέας Αντρέου είπε...

Λεωνίδα μην είσαι τόσο σκληρός μαζί του. Παιδί με ειδικές ανικανότητες είναι !!!!

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

τελικα ο ξενης ειναι η δεν ειναι ψευδοεπιτροπος??

πουχαθηκε ο σχολιογραφος ΡΗΓΑΣ??

ΡΗΓΑ, ΡΗΓΑ, εισαι εδω?

ξενης, νικολας, χριστος, χριστος, παυλος, ττιμης, προδρομος, Γιατρος

Ανώνυμος είπε...

Μεταξόπουλε ψάχνεις όνομα;

Παντελής
Θωμάς
Κυριάκος
Ευθύμιος
Σταμάτης
Ανάργυρος
Λάμπρος
Σάββας
Ευστράτιος
Λάζαρος
Χαρίλαος
Γεράσιμος
Φίλιππος
Περικλής
Θεοφάνης
Μάρκος
Μιλτιάδης
Αχιλλέας
Δημοσθένης
Χριστόφορος
Ηρακλής
Ιορδάνης
Αριστοτέλης
Λουκάς
Σωκράτης
Αλέξιος
Θεμιστοκλής
Ματθαίος
Ιάκωβος
Κοσμάς
Νικήτας
Μάριος
Δαμιανός
Τριαντάφυλλος
Πρόδρομος
Σεραφείμ

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ευχαριστω για την βοηθεια ψευδοεπιτροπε, θα προτιμησω ομως εκεινα που αναφερω.

τελικα ο ξενης ειναι η δεν ειναι ψευδοεπιτροπος??

πουχαθηκε ο σχολιογραφος ΡΗΓΑΣ??

ΡΗΓΑ, ΡΗΓΑ, εισαι εδω?

ξενης, νικολας, χριστος, χριστος, παυλος, ττιμης, προδρομος, Γιατρος

Ανώνυμος είπε...

Όσα πιο λίγα ξέρει κανείς, τόσο πιο πολύ θέλει να τα πει.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μαρκούιν να ρτεις μαζίν με τους παρέες σου τον Αιάνταν, τον επαναστάτην τζιαι κάτι άλλα κοπέλια που εκλικκώσετε τζιαι λαλείτε κουβεντούες να σας τσιακκάρουμεν για φτείρες. Εγοράσαμεν χτενούθκια άσπρα ειδικά που τον μπακάλην τζιαι θα τσιακκαριστούν ούλλοι για φτείρες γιατί όπως πάμεν εννά γεμώσουμεν. Αρκέψετε να ρκεστε.

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

φρουροι υπηρετες του βρυκολακα αγγλοδουλου λιβυοφιλου λυσσαριδη εχουμε κουραστει απο τα αναιδη κυρηγματα του ηγετη σας.εσεις δεν εχετε κουραστει να τον ταιζετε με ψηφους και χρημα?δεν ντρεπεστε που ο φορολογουμενος τον πληρωνει για να κοιμαται?δεν ντρεπεστε που κανατα το ρουσφετι επαγγελμα?πολλα μεγαλο τον βγαλετε τον πραξικοπηματια αλλα ο λαος μας ποτε δεν τον εκαμε προεδρο,και δικαια.γλυτωσαμε απο το πουλημα της κυπρου.λυσσαριδης ο πολιτικος που θα βρειτε σε καθε κυβερνηση.να τρωει......

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

τιμη μου να πατησω την σκανδαλη που θα στειλει τον γερο κλεφτη στην κολαση.ενας κλεφτης πιο λιος.oταν πολεμας για την ελευθερια της πατριδας σου απο τους ξενοδουλους εισαι τρομοκρατης!

Unknown είπε...

αγαπητοι δεν το ειχα σκοπο να γραψω σε αυτο τον ιστοχωρο ο οποιος δεν μπορω να αντιληφθω ποιου τα συμφεροντα εξυπηρετει με τα μονοπλευρα και πολλες φορες προσβλητικα εικονογραφηματα και δημοσιευματα...ωστοσο το ποιοι εγιναν συχνοι επισκεπτες των πρωτων βοηθειων μετα απο επιθεσεις φασιστικων και ακροδεξιων στοιχειων που ακολουθουσαν εκλογικες συναντησεις ειδικοτερα σε μεγαλες πολεις της "μητερας" πατριδας ειναι γνωστο... οπως γνωστο ειναι και ιστορικα καταγεγαμμενο ειναι και το ποιοι προδωσαν τον τοπο τουτο... ετσι για να μην τρελαθουμε κιολας.. γτ οποιος μενει σε γυαλινο σπιτι δεν ριχνει πετρες... αλλα κ επειδη ουδης αναμαρτηρος αυτες οι ακραιες τασεις φανατισμου που προωθουνται δεν εξυπηρετουν κανεναν εκτος απο αυτους που βριζετε..

illuminatirevenge είπε...

Αυτή την στιγμή προωθούνται οι ανάξιοι γελίοι καρεκλοκένταυροι. Ας γελάσουμε ο κύριος Δημήτρης Παπαδάκης αποτελεί σοβαρή υποψηφιότητα χαχαχαχα!!!! Τι μας λές βρε ΣΙΓΜΑ? ή μάλλον κ Παπαδάκη?Να βρείτε άξιους πού θα συνεχίζουν το έργο του Γιατρού και ΟΧΙ ναινεκους . Οι ναινεκοι δεν αποτέλουν σοβαρή υποψηφιότητα για το κόμμα του Λυσσαρίδη και ιδιαίτερα για την Κύπρο.