ΧΘΕΣ Ο ΒΑΣΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ Ο ΞΕΝΗΣ, ΑΥΡΙΟ... ΕΣΥ!!!

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Το επόμενό μου θύμα, θα είσαι ΕΣΥ!

Δεν ξέρουμε αν το γνωρίζετε αυτό, αλλά να σας το πούμε: Ο Ξενής δεν είναι ο πρώτος αντιφρονούντας που διώκεται από το καθεστώς Χριστόφια για τις απόψεις του.



Προηγήθηκε ποινική δίωξη του Βάσου Φτωχόπουλου για "άσεμνα δημοσιεύματα" στην εφημερίδα "ΕΝΩΣΙΣ". Τα δημοσιεύματα είχαν γραφεί επί Τάσσου. Μόλις όμως βγήκε στην εξουσία η κυβέρνηση Χριστόφια, δεν έχασε χρόνο! Κυνήγησε με μανία το Βάσο Φτωχόπουλο, το σύγχρονο Αριστοφάνη της Λευκωσίας.

Η ΕΝΩΣΙΣ βγαίνει εδώ και πολλά χρόνια, με σοβαρά, σατιρικά, ακόμη και "άσεμνα" δημοσιεύματα. Δεν είχε σκεφθεί όμως μέχρι σήμερα κανένας να διώξει τον εκδότη γι' αυτά.

Ευτυχώς τα Δικαστήρια, δεν τα άγγιξε ακόμη το μακρύ χέρι του καθεστώτος Χριστόφια. Έτσι ο Β. Φτωχόπουλος, δικαιώθηκε δικαστικά.

Χάνοντας αυτό το εξιλαστήριο θύμα, που η επιδιωκόμενη καταδίκη του θα έστελνε μήνυμα σε όλους μας να σιωπήσουμε, το καθεστώς τα έβαλε με τον Ξενή Ξενοφώντος. Το ντου στο σπίτι του ήταν θεαματικό. Έπρεπε να είναι θεαματικό. Για να τρομοκρατήσουν αυτόν και τη γυναίκα του, για να τρομοκρατήσουν όλους εμάς.

Την έπαθαν όμως όπως και το 2004. Οι απειλές τους, φέρνουν αντίστροφο αποτέλεσμα. Και ξυπνούν τον κόσμο από τον εφησυχασμό.

Αναρωτιόμαστε: όταν πέσει στο κενό η προσπάθεια εναντίον του Ξενή,
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ;

Χθες ο Βάσος, σήμερα ο Ξενής, αύριο εσύ!!!!!

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΡΑ!


Αλωεύς για την Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο

38 Σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

Πολύ καλό το φιλμάκι και συγχαρητήρια για την ανάρτηση.Όταν όμως κοπάσει η συναισθηματική θύελλα,καλό είναι με ψυχρή λογική να ανατρέχουμε και σε δικές μας επιπολαιότητες,που πολλές φορές μας προκάλεσαν τέτοια δεινά.Δείγμα τέτοιας επιπολαιότητας(που ευτυχώς δεν υιοθετήθηκε)είναι και η εισήγηση Λυσσαρίδη για πρόκληση ελληνοτουρκικού πολέμου. Λυσσαρίδης: «Και η διζωνική δεν είναι εφικτή, Μακαριώτατε. Να κατανοήσουμε ότι οι ΗΠΑ έχουν τη δική τους γραμμή λύσης του Κυπριακού. Και Τουρκία το ίδιο. Οι ΗΠΑ θέλουν διχοτόμηση. Η Τουρκία δεν θέλει (διχοτόμηση) επειδή θα έχει την Ελλάδα στα νότια σύνορά της. Και έτσι θα έχει και τη δυνατότητα (η Ελλάδα) να διαδραματίσει ρόλο στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου. Απ' εδώ πρέπει να ξεκινούμε. Γι' αυτό, μόνο ο αγώνας θα μας σώσει. Να προετοιμαζόμαστε, να εξοπλιζόμαστε. Πρώτα αμυντικά κι ύστερα να πάμε παρακάτω. Να αρχίσουμε να παρενοχλούμε τους Τούρκους μ' επιθέσεις στα εδάφη που κατέχουν. Και η Ελλάδα θα είναι υποχρεωμένη να κάμει πόλεμο με την Τουρκία. Η κατάσταση της Τουρκίας είναι οικτρή. Απομονωμένη. Γραμμή μας η εθνική επιβίωση.» ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΗΓΕΤΗ!!!

arxiepiskopos είπε...

Λυσσαρίδης: «Και η διζωνική δεν είναι εφικτή, Μακαριώτατε. Να κατανοήσουμε ότι οι ΗΠΑ έχουν τη δική τους γραμμή λύσης του Κυπριακού. Και Τουρκία το ίδιο. Οι ΗΠΑ θέλουν διχοτόμηση. Η Τουρκία δεν θέλει (διχοτόμηση) επειδή θα έχει την Ελλάδα στα νότια σύνορά της. Και έτσι θα έχει και τη δυνατότητα (η Ελλάδα) να διαδραματίσει ρόλο στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου. Απ' εδώ πρέπει να ξεκινούμε. Γι' αυτό, μόνο ο αγώνας θα μας σώσει. Να προετοιμαζόμαστε, να εξοπλιζόμαστε. Πρώτα αμυντικά κι ύστερα να πάμε παρακάτω. Να αρχίσουμε να παρενοχλούμε τους Τούρκους μ' επιθέσεις στα εδάφη που κατέχουν. Και η Ελλάδα θα είναι υποχρεωμένη να κάμει πόλεμο με την Τουρκία. Η κατάσταση της Τουρκίας είναι οικτρή. Απομονωμένη. Γραμμή μας η εθνική επιβίωση.»

Chris είπε...

καλά ρε arxiepiskopos όπου θέλεις γράφεις και ό,τι θέλεις γράφεις! Είσαι ό,τι να'ναι τελικά. Που κολλά τώρα αυτό που έγραψες; Καμιά άποψη περί του θέματος δεν έχεις; ή απλά βαράς το τουμπελέκι για το Λυσσαρίδη και όποιος ακούσει;

ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ! ^-^

Να προσέχουμε όλοι πάντως, συμφωνώ απόλυτα! Δεν είναι κρυφό πλέον οτι η σύνδεσή μας στο διαδίκτυο παρακολουθείται. Έβγα Μακάριεεε τα κάνατε μάντρες πάλι σαν τα μούτρα σας. Με σας στην κυβέρνηση σιγά σιγά βαδίζουμε και για διεθνές κορόιδεμα.

Chris είπε...

Αλλά τέτοια περιποίηση από την κυβέρνησή σας δεν είχε ποτέ κανείς άλλος! Σαν τα ριφούθκια μάθατε και την ενδέκατη εντολή

ου γάρ μη καθαρίση Χριστόφιας ο Παπάς σου τον λαμβάνοντα το όνομα σου επί ματαίω

Μπράβοοοο μην ξεχάσετε να του πείτε να κλείσει και το ίντερνετ στο δωδεκάλογο

Ανώνυμος είπε...

Ανοικτή πρόσκληση προς δέκα επώνυμους, πλούσιους, θρησκευτικούς και πολιτικούς ταγούς, γνωστούς για την "εθνική" τους ευαισθησία και το ενδιαφέρον τους για την επιβίωση του Ελληνισμού στην Κύπρο. Τυχερούς δηλαδή που τους έλαχε η αναπάντεχη ευκαιρία να αποδείξουν και στην πράξη τα φιλελληνικά τους αισθήματα. Εδώ! Ενώπιον Θεού και ανθρώπων.
Πρός,
Μακαριώτατο Χρυσόστομο Β,
Πανιερώτατο Λεμεσού Αθανάσιο,΄
Πανιερώτατον Πάφου Γεώργιο,
Αξιώτιμο κύριο Νικόλα Παπαδόπουλο,
Αξιώτιμο κύριο Ζαχαρία Κουλία,
Αξιώτιμο κύριο Δημήτρη Συλλούρη,
Αξιώτιμο κύριο Ρίκκον Ερωτοκρίτου,
Αξιώτιμο κύριο Σταύρον Αγγελίδη,
Αξιώτιμο κύριο Γιώργο Λιλλήκκα,
Αξιώτιμη κυρία Ελένη Θεοχάρους,
Αξιώτιμον όποιονδήποτε άλλον κύριο που θα ήθελε να συμμετάσχει και να προσφέρει από το περίσσευμα του, το πιο κάτω ποσόν.

Ήρθε σε γνώση μου η τραγική κατάσταση εφταμελούς Ελληνικής οικογένειας από αγαπημένο νησί της Ελλάδας, της οποίας ο προστάτης πατέρας παραμένει άνεργος εδώ και αρκετούς μήνες λόγω του ότι για τη θέση εργασίας που κατείχε προτιμήθηκε ο φθηνότερος Πολωνός.
Το μόνο έσοδο της οικογένειας είναι κάπου 700 ευρώ βοήθεια από το κράτος. Με αυτό το ποσό πρέπει να πληρώνει ενοίκιο συν νερό ρεύμα κλπ, και να συντηρείται το ζευγάρι και τα πέντε αγοράκια όλα κάτω από τα 14.
Αντιλαμβάνεστε!
Ενώ αν είχαν τουλάχιστον ένα σπίτι;

Σας καλώ λοιπόν εσάς τα δέκα πρόσωπα πιο πάνω αλλά και όποιονδήποτε άλλον, να δώσετε από 20 000 ευρώ ο καθένας για να αγοραστεί ένα σπίτι γι' αυτή την οικογένεια. Είναι πολλά;
Έχω αποκαλύψει την διεύθυνση της οικογένειας σ' αυτό το μπλοκ (απάντησα τον Κύρηκα που επέμενε να μάθει), για την οποία εγώ είμαι απλά γνωστός και η οποία δεν έχει ενημερωθεί για την παρούσα προσπάθεια μου. Ιδού λοιπόν, πεδίον δόξης λαμπρόν. Από έναν ενεργό πολίτη. Όλα εδώ φανερά.
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

Αν και επανέλαβα αυτή την πρόσκληση πολλές φορές, μέχρι τώρα δεν ανταποκρίθηκε κανένας.

Πλαστήρας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πλαστήρας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πλαστήρας είπε...

ΛΑΕ ΨΗΛΑ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,
Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ!

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

πλαστηρα, ατε, πισω το κεφαλι στο χωμα τωρα.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Μεταξόπουλε, συμμετείχες και εσύ στους ξυλοδαρμούς Κυπραίων φοιτητών στην Αθήνα;

Διότι απ ότι θυμάμαι εσύ και κάτι άλλοι ΑΚΕΛικοί απειλούσατε πως θα δέρνατε κόσμο μέσω Facebook. Ή εσύ δεν είσαι τόσο μάγκας και χέστηκες, και άφησες τους φασίστες του ΚΚΕ να "καθαρίσουν";

Και χέστης και λουλού μωρή Τραμπούκω;

Έτσι είστε εκεί στο ΑΚΕΛ; Απειλείτε και μετά βάζετε μισθοφόρους να δέρνουν για πάρτη σας; Ωραίοι δημοκράτες είστε ρε, σαν την Χούντα ας πούμε.

κουτσοφτου είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩ.ΠΡΟΡΧΕΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.ΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ...............................
ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΟΧΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤ ΑΚΡΙΒΕΙΑΝ ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΑ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ.
ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΛΛΑ ΙΕΡΗ ΛΕΞΗ ΕΛΛΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ...ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!

κουτσοφτου είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ1974 είπε...

ο φακελος της κυπρου δεν ανοιγει γιατι ενοχοι ειναι καραμανλης μακαριος και λοιποι πολιτικοι που προκαλεσα το πραξικοπημα που ο λυσσαριδης εχασεν τον φακελο οταν ηταν προεδρος της βουλης...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ1974 είπε...

την κυπρο την προδωσα πολιτικοι μακαριος λυσσαριδης για να φερουν δημοκρατια...................Ο Καραμανλής είναι μεταξύ των ενόχων τόσο του Πραξικοπήματος όσον και της εισβολής. Γι' αυτό υπάρχουν πολλές μαρτυρίες. Θα σταθώ μόνο σε δύο:
Η πρώτη: Ο Αντιστράτηγος Ιωάννης Κουτσογιάννης, μέλος της Επιτροπής Φακέλλου της Κύπρου της Βουλής των Ελλήνων ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, σε συνέντευξη στο ΡΙΚ1, στο πρόγραμμα διάλογοι,είιπε μεταξύ άλλων:
1. Στην επιτροπή έγινε αποδεκτό ότι ο Κίσσινγκερ ήταν ο Κεντρικός Συντονιστής του πραξικοπήματος και της εισβολής.
2. Κατατέθηκε στην Επιτροπή ότι τον Αύγουστο 1973 έγινε μυστική συνάντηση στο Παρίσι του Καραμανλή με τον Κίσιγκερ. Η επιτροπή αποδέχτηκε το γεγονός και θεώρησε ότι αυτή η συνάντηση ήταν κρίσιμης σημασίας για το εξεταζόμενο θέμα της Κυπριακής τραγωδίας.
Η δεύτερη: Ο Αθανάσιος Στριγάς στη σελ. 273 του βιβλίου του "Οι τυμπανιστές του Πενταγώνου" γράφει: "Πέντε μέρες πριν από την επιστροφή του στην Ελλάδα, μεταφέρουν τον Καραμανλή με άκρα μυστικότητα στο νοσοκομείο MEMORIAL της Ν. Υόρκης όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις. Εκεί υπέγραψε ένα κείμενο παρουσία του Υπουργού Κίσινγκερ και του Τόμ Καραμεσίνη. Στο σημείο (4) γράφει πως ο Καραμανλής σαν πρωθυπουργός της Ελλάδας που θα γινόταν στις 23 Ιουλίου 1974 "δεν θα αφήσει να εμπλακεί η Ελλάδα σε πόλεμο, με την Τουρκία για κανένα λόγο, έστω και αν η Τουρκία επιδοθεί μονομερώς και σε νέες κατακτήσεις Κυπριακού εδάφους. Εάν η Τουρκία αποπειραθεί να απειλήσει τα ελληνικά σύνορα στο Αιγαίο τότε θα προκαλέσει την αμερικάνικη επέμβαση".

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ1974 είπε...

επιστολη μακαριου και ομηλια μακαριου στα ηνωμενα εθνη κορυφωση προδοσιας....

arxiepiskopos είπε...

Chris,πες μας αν υιοθετείς κι εσύ τη μέθοδο Λυσσαρίδη για λύση του Κυπριακού.Οι υπεύθυνοι ηγέτες πρέπει να σκέφτονται σαν να έχουν ΔΙΚΑ τους παιδιά και μετά να εισηγούνται το σφαγείο ως λύση!

arxiepiskopos είπε...

Λυσσαρίδης: «Και η διζωνική δεν είναι εφικτή, Μακαριώτατε. Να κατανοήσουμε ότι οι ΗΠΑ έχουν τη δική τους γραμμή λύσης του Κυπριακού. Και Τουρκία το ίδιο. Οι ΗΠΑ θέλουν διχοτόμηση. Η Τουρκία δεν θέλει (διχοτόμηση) επειδή θα έχει την Ελλάδα στα νότια σύνορά της. Και έτσι θα έχει και τη δυνατότητα (η Ελλάδα) να διαδραματίσει ρόλο στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου. Απ' εδώ πρέπει να ξεκινούμε. Γι' αυτό, μόνο ο αγώνας θα μας σώσει. Να προετοιμαζόμαστε, να εξοπλιζόμαστε. Πρώτα αμυντικά κι ύστερα να πάμε παρακάτω. Να αρχίσουμε να παρενοχλούμε τους Τούρκους μ' επιθέσεις στα εδάφη που κατέχουν. Και η Ελλάδα θα είναι υποχρεωμένη να κάμει πόλεμο με την Τουρκία. Η κατάσταση της Τουρκίας είναι οικτρή. Απομονωμένη. Γραμμή μας η εθνική επιβίωση.» AYTO KI AN EINAI ΔΕΙΓΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ.ΚΑΠΟΤΕ Ο ΡΗΓΑΣ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΛΥΣΣΑΡΙΔΗΣ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΩΣ ΜΕΘΟΔΟ ΛΥΣΗΣ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Ο "πρόεδρος" της Κυπριακής Δημοκρατίας, εκλέγηκε το 2008, με το σύνθημα : ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ, ΔΙΚΑΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Ποια δίκαιη λύση; Ποια δίκαιη κοινωνία;

Μέσα σε δύο Χρόνια διακυβέρνησης,

Προώθησε το σχέδιο ΑΝΑΝ
Εφαρμόζει την επαναπροσέγγιση με τους Τουρκοκύπριους
Φιμώνει τα blogs
...

Γιατί...Όσοι έχουν αντίθετη άποψη με το καθεστώς Χριστόφια, είναι εχθροί αυτού του κράτους...

Δυο φράσεις αρκούν για να συγκεφαλαιώσουν τα καταγγελλόμενα σ' αυτό: ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ και ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ (και τότε, και τώρα και πάντα)!!!

thermopiles είπε...

Τώρα τα είπες όλα Αρχιεπίσκοπε… Δηλαδή σύμφωνα με αυτά που λες ο Λεωνίδας, Κολοκοτρώνης κτλ, ήταν ανεύθυνοι, σωστά;

thermopiles είπε...

Ξεμασκαρευτής για να ίσε πιο πιστευτός ανάμεσα στους 10 που λες βάλε και κανένα ΝΑΙΝΑΙΚΑ…

Mario είπε...

O Lyssarides den exei dika tou paidia opote tipote pote den eixe na xasei me tis skandalwdeis 8eseis pou prow8ouse. As xekinisei monos tou !

thermopiles είπε...

ούτε ο Καραμάνλης είχε, ούτε ο Έζεκιας Παπαϊωάννου... Πρόχωρα πιο κάτω να δούμε τι θέλεις να μας πεις...

Ανώνυμος είπε...

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευ. Βενιζέλος επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς τη ταυτότητα εκείνων που επιχείρησαν να υποκινήσουν τα στελέχη των Eνόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας σε λευκή απεργία, μέσω Facebook.

Πρόκειται για εφαρμογή τακτικών Ψυχολογικών Επιχειρήσεων (PSYOPS/ΨΕΠ/Psikolojik Istihbarat) της Άγκυρας που ως στόχο έχει να πλήξει το ηθικό και να προκαλέσει σύγχυση στην ελληνική πλευρά σε κομβικό σημείο για το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων. Οι Ψυχολογικές Επιχειρήσεις αποτελούν την ανθρώπινη πλευρά του Πληροφοριακού Πολέµου και αφορούν τη σχεδιασμένη χρήση ηλεκτρονικών µέσων, κυρίως ΜΜΕ, σε συνδυασμό µε άλλες τεχνικές για την μετάδοση επιλεγμένων πληροφοριών και ενδείξεων σε ξένα ακροατήρια. Η μετάδοση τους στόχο έχει να επηρεάσει το συναίσθημα, τα κίνητρα, την αντικειμενική κρίση, τη συμπεριφορά ξένων κυβερνήσεων, οργανισμών, ομάδων και ατόμων, πιο συγκεκριμένα:
1. ΨΕΠ ενάντια στην εθνική βούληση,
2. ΨΕΠ ενάντια στους αντιπάλους ∆ιοικητές και
3. ΨΕΠ ενάντια στο ηθικό των στρατιωτών στο πεδίο της µάχης.

Ανώνυμος είπε...

Ψυχολογικές Επιχειρήσεις μέσω μετάδοσης επιλεγμένων πληροφοριών και ενδείξεων...

Ανώνυμος είπε...

Η Άγκυρα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο τομέα των ΨΕΠ συντονίζοντας πλειάδα οργανώσεων και ιδρυμάτων που ασκούν Μαύρη Προπαγάνδα υπέρ των τουρκικών συμφερόντων στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Η Μαύρη Προπαγάνδα διεξάγεται από πηγή με ψεύτικη ταυτότητα, η οποία παρουσιάζεται από ουδέτερη ως φιλική ενώ στη πραγματικότητα είναι εχθρική. Αποτελεί τη πιο ακραία μορφή προπαγάνδας, εκμεταλλεύεται τυχόν αδυναμίες στο στρατόπεδο του αντιπάλου και χρησιμοποιεί συχνά μέσα όπως διασπορά ψευδών ειδήσεων, φημών, πλαστογραφία.

Ανώνυμος είπε...

Ενδεικτική των τουρκικών ενεργειών θεωρείται η αποκάλυψη κατά τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης Εrgenekon ότι το τουρκικό Γενικό Επιτελείο έστησε και διαχειριζόταν 24 ραδιοφωνικούς σταθμούς και 42 ιστοσελίδες, ανάμεσα στις οποίες γνωστοί δικτυακοί τόποι με ιδιαίτερο ανθελληνικό περιεχόμενο.

Ανώνυμος είπε...

Μαγγανοπήγαδο,
ίσως να έχεις δίκαιο. Ο κύριος Συλλούρης και η κυρία Θεοχάρους μάλλον δεν έχουν λεφτά πολλά, είναι αλήθεια.
Οι άλλοι όμως; Αλλά χρειάζεται καρδιά.

Θερμοπύλες,
Βάλε εσύ όποιον θέλεις. Δεν απαγορεύεται. Αναφερόμαστε σε δημόσια πρόσωπα, που δεν σταματούν να δηλώνουν το ενδιαφέρον και την αγάπη τους για τον απλό άνθρωπο. Πειράζει να τους "βοηθάμε" να το αποδεικνύουν μέσα μέσα και στην πράξη; Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!
Διότι το διαδύκτιο είναι από μόνο του επανάσταση φίλοι μου!

patriotis είπε...

εισαστε για την πανυγυρην, η κλασική περιπτωση αυτογκολ,.....Κυριοι της επιτροπης για αποκατασταση της κλανιας στην Κυπρο....στηριζετε καποιον που έχει την εφημεριδα με το ονομα ΕΝΩΣΗΣ?????????? !!!!!!!!!!!

επιπεδο δαπεδο??? ρε ξυπνάτε αυτοι φερανε τους τουρκους στην Κυπρο! αυτοι σκοτωσαν την Ζυριχη, δολοφονουσαν τουρκοκυπριους στο ονομα της Ενωσης, πραγμα που απαγορευοταν απο το συνταγμα μας, στηριζετε αυτους που κανανε το πραξικοπημα?????? ειχαμε τη ανεξαρτησια μας και θελαμε να ενωθουμε με τους κλεφτες Ελληνες? κατι το οποιο θα καταργουσε το συνταγμα??? αυτους στηριζετε ρε πρακτορες των τουρκων? η μηπως τους στηριζετε επιδ φερανε τους τουρκους στην Κυπρο ? μηπως τους στηριζετε επιδη φερανε στο νησι αυτους που σας χρηματοδοτουνε??


το πραξικοπημα ποτε θα το στηριξετε κυριοι της επιτροπης για αποκατασταση της Κλανιας στην Κυπρο????

patriotis είπε...

εαν είναι δυνατον ! ειστε απιστευτοι , το ακουσαμε και αυτο, στηριζετε την ΕΝΩΣΗ !!!!!!

ρε ξυπνατε! εδω θα ειμαστε να αντιστεκομαστε, δεν θα σας αφησουμε να μας παρετε πισω στο 1960,. εμεις θα πραχωρησουμε , θα παμε μπροστα και οχι πισω ........

δολοφονοι, εθνικιστες, φασιστες, πραξικοπιματιες δεν θα μας παρετε πισω στο 1963

patriotis είπε...

οι παρακάτω βοηθησαν την Τουρκια τα τελευταια 40 χρονια

1 Μακαριος εως το 1967.

2 Ακριτας του Τασσου και αλλες παρανομες ενοπλες δυναμεις οπως οι δυναμεις λυσσαριδη εως το 1974

3 Χουντα ελλαδας για το πραξικοπημα 15-7-1974

4. Τασσος που ζητησε το σχεδιο για να το θαψει και εδωσε συνχωροχαρτι στην τουρκια για την εισβολη

5 αυτο το μπλοκ(πιθανοι πρακτορες των τουρκων) που προσπαθει να σκοτωσει ισος την τελευταια ευκαιρια για λυση

Patridas είπε...

ρε πατριοτι μα τούντο copy-paste εν ο καλλύττερος σου παρέας;

Μεταξύ μας καταντάς ολίγον τι ανούσια πρίχτης. Θα έλεγα φορτικός αλλά το πρίχτης τερκάζει σου καλύτερα.

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

patridas, καποιοι αλλοι ομοιοι σου (ΡΗΓΑΣ, ΑΙΑΝΤΑΣ, ΚΗΡΥΚΑΣ) μπορει να καμουν αντιγραφη τζαι επικολληση ενα μηνυμα τους πανω απο 10 φορες, κυριολεκτικα.

συμφωνω με τον patrioti. στηριξη στην ενωση?? εκεινοι που αυτοαποκαλουνται "ψευδοεπιτροποι για την αποκατασταση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην ΚΥΠΡΟ"?? εισαστε λεβεντες ρε. αλλα τι να περιμενετε απο τα τσουρακια του συλλουρη και τα πρωτοπαλικαρα της δεξιας πτερυγας του δηκο και του ευρωκο??

ττιμης, προδρομος, παυλος, χριστος, ξενης

Patridas είπε...

μεταξενιε θα σου απαντήσω όταν απαντήσεις και εσύ στο θέμα που μόνος σου άνοιξες περί οπαδών Αποελ και ομονοιας και συνθημάτων.

στο οποίο βέβαια, μαεστρικά πέζεις πελλό.

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

τι να απαντησω σε ενα "ellina" patrida που δεν βλεπει την τυφλα του?

Patridas είπε...

από αυτό και μόνο που έγραψες μεταξένιε φαίνεται ότι και εκεί που έχεις λάθος δεν έχεις τα αρχίδια να το παραδεχτής...

Βέβαια υπάρχει και το απομακρυσμένο ενδεχόμενο να μην καταλαβαίνεις το λάθος σου. Λέω απομακρυσμένο διότι σε πιστώνω να έχεις ολίγον τι περισσότερο νου που μιαν όρνιθα χαντακωμένη.

λέμε τώρα....

Ενωμένοι Πολίτες είπε...

Λεμεσίανικο Lobby

Με λύπη μας σας αναφέρουμε ότι η οργάνωση μας "Ενωμένοι Πολίτες" δέχεται αλλεπάλληλα κτυπήματα και απειλές από άτομα του πολιτικού κόσμου. Εκφραστήκαμε δημόσια για την ύπαρξη του Lobby για την Λεμεσό με πρωταγωνιστές τον Δήμαρχο Λεμεσού, Νεοκλή Συλικίωτη, πρώην Υπουργό Συγκοινωνιών και έργων Νικολαΐδης, Μάριο Κάραγιαν, και άλλα πολλά στελέχη σε θέσης κλειδιά που παίρνονται αποφάσεις για τα κατασκευαστικά έργα και που θα διανέμονται τα κονδύλια, και ποίες προσφορές να κατοχυρώνονται. Τα τελευταία 4 χρόνια όλα τα έργα στις άλλες πόλεις έχουν σταλώσει και δεν προχωράνε ενώ στην Λεμεσό δια μαγείας όλα κυλάνε ρόδινα χωρίς καμία δυσκολία και φυσικά χρήμα άφθονο.

Έτσι η οργάνωση αποφάσισε να στηρίξει με οποιονδήποτε τρόπο, την πληροφόρηση του κόσμου, διότι το εν εξελίξει lobby λειτουργεί εις βάρος των άλλων πόλεων. Με αυτόν τον τρόπο θα συγκροτηθούν όλες οι φωνές και να ξυπνήσει ο κόσμος να δει τι γίνετε γύρο του.

Θα επανέλθουμε.

Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Παιδιά τούτο το blog είναι εστία πνευματικής αναζητήσης!Εξαιρετικά κείμενα, στοχευμένα σχόλια, ένας arxiepiskopos που κεντά σε κάθε γραμμή, ένας Πλαστήρας που με τα συνθήματα του μας δίνει κουράγιο, μια ΦΩΝΗ ΚΥΠΡΙΩΝ που με σταθερή φωνή δείχνει το δρόμο της νίκης..