ΔΙ-ΩΞΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤ1! ΔΙ-ΩΞΑΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΝ! ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΑΜΕΝ!

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Στη φωτογραφία, ο Άντρος Κυπριανού, μεταφέρει στον Μελάτο, στο Χαραλάμπη και στους άλλους αχυρανθρώπους του ΑΚΕΛ στην Αστυνομία, τα ονόματα αντιφρονούντων δημοσιογράφων του Φιλελευθέρου και του ΑΝΤ1 για να κατασκευαστούν εναντίον τους ποινικά αδικήματα και να τους ασκηθεί έρευνα και ποινική δίωξη.

Σήμερα, 20/6/2010, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Καθημερινή", ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, επιτίθεται ευθέως σε ΑΝΤ1 και Φιλελεύθερο, κατηγορώντας τα δύο αυτά ΜΜΕ, ότι υποσκάπτουν τον Πρόεδρο Χριστόφια σε συνεννόηση με κομματάρχες.

Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, "δεν έχει μυαλό" λέει ο κ. Α. Κυπριανού!

Ρωτάμε τον κ. Κυπριανού: την πιθανότητα να μην υποσκάπτεται ο κ. Χριστόφιας, αλλά να διαφωνούν κάποιοι με την πολιτική του στο Κυπριακό την έχει σκεφτεί; Ξύπνησαν μια μέρα και είπαν "Α να υποσκάψουμε το Χριστόφια"; Προωθούν μήπως κάποιο πολιτικό του αντίπαλο;

Στη φωτογραφία, 4 μαντρόσκυλα του ΑΚΕΛ στην Κυπριακή Αστυνομία, ετοιμάζονται για νέα επιδρομή!

Πρέπει οι του ΑΚΕΛ να μάθουν να δέχονται την κριτική.

Όσο για το Φιλελεύθερο και τον ΑΝΤ1, μία φιλική συμβουλή: προσοχή στα κομπιούτερ σας. Μην παραξενευτείτε ένστολα ανδρείκελα του ΑΚΕΛ, να χτυπήσουν αύριο μεθαύριο και τη δική σας πόρτα!

Αλωεύς για το christofias-watch

8 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Anef_Oriwn είπε...Emerson
[δαήμονα επί του νηπιαγωγεικού χιούμορ και μάστορα στες υπεκφυγές – το ξανακάμες στη συζήτηση μας για τη Νότιο Αφρική]


Ο/Η Emerson είπε...
Ανεφ εγώ θεωρώ ότι στη συζήτηση για τη Νότιο Αφρική απάντησα σε ότι ερώτηση τέθηκε χωρίς καμία υπεκφυγή. Το θέμα όμως είναι ότι τη συζήτηση για τη Νότιο Αφρική την έκανα με τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ και όχι μαζί σου!! Ο Προμηθέας και εσύ είσαστε το ίδιο άτομο;

Ο/Η Anef_Oriwn είπε...Εδώ έχουν πει ότι είμαι ο σχολιογραφος Arxiepiskopos, κάποιος Χρίστος Χρίστου ή ο Ussu Olan [και δεν θυμάμαι κι ΕΓΩ ποιος άλλος] και στο «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» θα κολλήσουμε;


Ο/Η Emerson λέει...Εγώ δεν είπα τίποτε εσύ το είπες! «Γλώσσα λανθάνουσα αλήθειαν λέγει».

Κερυνεια είπε...

Τo βιτεάκι αυτό είναι προφυτικό και πάει γάντι το πώς μας έχει καταντήσει ο μεγάλος αδερφός του αριστεροδέξιου akel.

Το κεντρικό νόημα είναι πως βρίσκονται ανάμεσα μας και ανήκουν στην εκτελεστική εξουσία και στην κοινωνία των δήθεν και δεν

http://www.youtube.com/watch?v=08F93I2mSCQ&feature=related

Ξενή φίλε αφιερωμένο σε σένα για το μαρτύριο ποθ τραβάς. Να θυμάσε όμως είμαστε δίπλα σου ...

Aντρέας Αντρέου είπε...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka,1883-1924,Τσέχος συγγραφέας . Από τη "Δίκη"

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Ευέλικτος Οδοστρωτήρας και Άνδρος Κυπριανού - δοσίλογοι , δημιουργοί και συγγραφείς « Της άλλης δίκης»

Ανώνυμος είπε...

Έλληνες,
Το άθλιο και αρρωστημένο ιουδαιοχριστιανικό ράσο, μαζεμένο σε ύποπτα και παραφύσιν κοινόβια κτίσματα, νέμεται τη γη μας, την περιουσία μας, τον μόχθο και την παραγωγικότητα μας. Ούτε εργάζεται, ούτε παράγει, ούτε κοπιάζει, ούτε τεκνοποιεί, ούτε πολεμά, ούτε φορολογείται,ούτε συμπάσχει, ούτε βοηθά, ούτε απειλείται, ούτε καθαιρείται. Απλά απομιζά και απολαμβάνει τα αγαθά μας και φροντίζει για την διαιώνιση της υποταγής μας στην εξουσία του. Απρόσκοπτα και ανενόχλητα στήνει τις πλεκτάνες του και μας παγιδεύει διαρκώς μέχρι ασφυξίας όπως η αράχνη το θύμα της.

Έλληνες,
Η Ελλάς αφήνει τον επιθανάτιο ρόγχο της κι αυτοί περιχαρείς λιβανίζουν τον θεό τους και το έργο τους. Ποιός είναι ο θεός τους; Και ποιό είναι το έργο τους; Ο Θεός τους είναι ο δόλος και η απάτη που χρησιμοποιούν για την πνευματική παγίδευση των Ελλήνων. Το έργο τους είναι η τελική εξάλειψη και του ελάχιστου πλέον εναπομείναντος Ελληνισμού.

Έλληνες,
Αυτοί δεν έχουν τίποτε το Ελληνικό μέσα τους. Το μόνο που τους συνδέει με τον Ελληνισμό, είναι το μίσος που έχουν προς κάθε τι Ελληνικό. Τίποτε άλλο.

Έλληνες,
Πάψτε να καταπίνετε τα δηλητήρια του ολέθριου ιερατίου. Πετάξτε τους κατάμουτρα την αυταπόδεικτη πραγματικότητα που βλέπετε κάθε μέρα. Πείτε τους τα πράγματα με το όνομα τους. Παρατηρείστε τους! Μελετείστε τους! Απομυθοποιείστε τους! Χλευάστε τους! Εκνευρίστε τους! Εκμηδενίστε τους! Είναι λέπρα στο σώμα της Ελλάδος και πρέπει να καθαριστεί.

antonis είπε...

Είναι σύνηθες να ανακαλύπτουμε κάθε τόσο στο Ίντερνετ (και στα βιβλιοπωλεία) "περισπούδαστες" έρευνες "ορθολογιστών", που κάθε άλλο παρά λογική ξεπηδάει από το παράλογο μυαλό τους. Αυτά τα κείμενα είναι γραμμένα με υπεροπτικό ύφος, στο στυλ: "εμείς γνωρίζουμε όσα δεν γνωρίζουν οι ανόητοι πιστοί", "εμείς προσέξαμε όσα δεν πρόσεξαν οι Χριστιανοί για 2000 χρόνια", "αν μπορείτε απαντήστε τα" και "εμείς θα σας διδάξουμε τι είναι το σωστό".

Λόγω αυτής ακριβώς της υπερήφανης προσέγγισης, ειδικά αυτοί οι άνθρωποι, είναι εντελώς αδύνατον να αντιληφθούν το πραγματικό νόημα όσων υποτίθεται ότι διδάσκουν.



Προκατάληψη και λάθος βάσεις

Αν όμως η υπεροπτική τους προσέγγιση είναι εμπόδιο στην αντίληψή τους, η προκατάληψή τους γίνεται αδιαπέραστο τείχος στη σκοτισμένη τους "λογική". Και πρώτα απ' όλα, ξεκινούν με λάθος δεδομένα και από λάθος βάσεις.



Για τους εαυτούς τους, ξεκινούν με το ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟ δεδομένο, ότι είναι:

Οι ψαγμένοι και πολυμαθείς.

Οι φωτοδότες του κόσμου.

Οι ακατανίκητοι ορθολογιστές.

Οι δάσκαλοι των αμαθών λοιπών ανθρώπων.

Οι απλανείς ερμηνευτές.

Αυτοί που βλέπουν, όσα οι "κοινοί άνθρωποι" δεν μπορούν να δουν.



Όσον αφορά τον Χριστιανισμό, ξεκινούν με ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ δεδομένα, όπως ότι ο Χριστιανισμός είναι:

Άλλο ένα δογματικό πακέτο από τα πολλά

Μια ξεπερασμένη σκοταδιστική θρησκεία.

Ένα απατηλό κατασκεύασμα πονηρών εξουσιαστών.

Μία Ιουδαϊκή αίρεση.

Θρησκεία ενός κακού και σκληρού θεού που μόνο αρνητικά μπορείς να τον δεις.

Ένα αντιφατικό κατασκεύασμα που εύκολα μπορεί να αναιρεθεί.



Για τον Χριστό ξεκινούν με ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ δεδομένα, όπως ότι ο Χριστός ήταν:

ένα ανύπαρκτο πρόσωπο, ή

ένας επαναστάτης, ή

ένα μέλος Ιουδαϊκής αίρεσης σαν τους Εσσαίους ή

ένας παράλογος και αντιφατικός δάσκαλος των Εβραίων ή

ένας απατεώνας που έκανε οπαδούς και η θρησκεία του πέτυχε να εξαπλωθεί.



Για τους Χριστιανούς ξεκινούν με ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ δεδομένα, όπως ότι είναι:

Άνθρωποι γέροι και αμόρφωτοι.

Φανατικοί, οπισθοδρομικοί και σκοταδιστές.

Αυτοί που δεν έχουν ψάξει, αλλά πιστεύουν όσα τους λένε άλλοι στα τυφλά.



Για την Αγία Γραφή ξεκινούν με ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ δεδομένα, ότι:

Είναι ένα βιβλίο γεμάτο αντιφάσεις.

Οι συγγραφείς της είναι άλλοι από αυτούς που λέει η ίδια.

Είναι δημιούργημα πονηρών εξουσιαστών.

Γράφτηκε σε χρονολογίες πολύ μεταγενέστερες από αυτές που λέει.

Είναι γεμάτη με νοθείες και αλλοιώσεις.

Μπορεί να ερμηνευθεί σωστά από τον καθέναν.

Οι Χριστιανοί τη θεωρούν Θεόπνευστη, άρα αλάθητη.

Αν εμφανίσουν τις αντιφάσεις της Αγίας Γραφής, οι Χριστιανοί θα απιστήσουν

antonis είπε...

Πέρα από την ερμηνευτική και λογική ανεπάρκεια των επίδοξων κριτικών της Χριστιανικής πίστης και των Χριστιανικών κειμένων, η ανεπάρκειά τους συμπληρώνεται και από πλήθος ανήθικων μεθοδεύσεων, που αποσκοπούν στην παραπλάνηση και στο τέχνασμα, και όχι στην ειλικρινή επιχειρηματολογία. Ας δούμε λοιπόν τις βασικές τακτικές και μεθόδους που χρησιμοποιούν, και που είναι εμφανείς σε όλα σχεδόν τα αντιχριστιανικά κείμενά τους.

Προκύπτει έτσι ο δεκάλογος του ΑΠΑΤΕΩΝΑ ερμηνευτή:

1. Εκτενή κείμενα

Ένα συνηθισμένο τέχνασμα των αντιχριστιανών αυτών, είναι να δημοσιεύουν εκτενή κείμενα με επιθέσεις εναντίον των Χριστιανών ή της Αγίας Γραφής, γεμάτα με "πυροτεχνήματα". Σε αυτά μπορεί κάποιος να βρει συλλογή κακοηθειών και συκοφαντιών, αναπόδεικτες δηλώσεις, γενικεύσεις, αποκρύψεις στοιχείων, αλλοίωση κειμένων και εννοιών, και πολλά άλλα χαρακτηριστικά στα οποία επιδίδονται άνθρωποι με καυτηριασμένη συνείδηση.

Τα μεγάλα κείμενα των διαστροφέων της Χριστιανικής πίστης, έχουν συγκεκριμένη χρησιμότητα, και γι' αυτό προτιμούνται από τους αντιχριστιανούς απατεώνες. Ας δούμε τις βασικές τους χρήσεις:

Εντυπωσιασμός

Βλέποντας ένα τεράστιο κείμενο με υποτιθέμενα "ντοκουμέντα" κατά του Χριστιανισμού, ο αφελής και ανίδεος εντυπωσιάζεται, και πείθεται. Όμως "ουκ εν τω πολλώ το εύ".

Δύσκολη και χρονοβόρα αναίρεση

Επειδή οι αντιχριστιανοί αυτοί έχουν τη φωλιά τους λερωμένη και φοβούνται την αναίρεση των κειμένων τους, προτιμούν τα τεράστια κείμενα, επειδή αφ' ενός ελπίζουν ότι οι Χριστιανοί θα βαρεθούν να τα απαντήσουν, αφ' ετέρου επειδή ακόμα και όταν θα απαντηθούν, αυτό θα χρειασθεί πολύ χρόνο, και στο μεταξύ θα έχουν την ευκαιρία να εξαπατήσουν τους ανόητους και αμαθείς που θα τα διαβάσουν. Άλλωστε στους ανόητους αποσκοπούν πάντοτε οι πονηροί.

Καθόλου πρακτικό απαντητικό κείμενο

Ένα ακόμα πλεονέκτημα των τεραστίων κειμένων για τους εχθρούς του Χριστιανισμού, είναι ότι όταν απαντηθεί ένα τεράστιο κείμενο, θα γίνει τουλάχιστον διπλάσιο απαντημένο. Και ένα τόσο μεγάλο κείμενο, είναι δύσχριστο, και ελπίζουν πως θα διαβάζεται από τα υποψήφια θύματά τους, δυσκολότερα από το μισής έκτασης συκοφαντικό δικό τους κείμενο.

Παραδείγματα τέτοιων τεραστίων και δολίων κειμένων, είναι το γνωστό κείμενο: "Κατά Χριστιανών" του Αριστέα, το "Ιστορίες Αγάπης" του Ρασσιά, το: "Η ηθική της Π.Δ." μαζί με τα κατεβατά που του έβαλαν μαζί για "μπούγιο", κλπ. Σε κάποια από αυτά, ήδη έχει ολοκληρωθεί η απάντηση, παρά τον όγκο τους.



2. Ψευδή δεδομένα

Στα κείμενα των διαστροφέων αυτών, σε κάθε σχεδόν σημείο, ο παρατηρητικός αναγνώστης συναντάει ψευδή στοιχεία, όπως:

Ψευδείς κατηγορίες

Ψευδείς δηλώσεις

Ψευδείς συγκρίσεις

Ψευδείς μεταφράσεις

Ψευδή και διαστρεβλωμένα κείμενα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιων παραπλανητικών, αστήρικτων και ψευδών κειμένων, είναι τα κείμενα του Απόστολου Αμυρά (Εκκλησία Ελλήνων Εθνικών), και του Βλάση Ρασσιά "Ιστορίες Αγάπης"

Κερυνεια είπε...

The 10 most evil masons of all time

http://www.youtube.com/watch?v=taT_IuC4lsI&feature=related

Anef_Oriwn είπε...

Συμπεριφέρεσαι τζιαι μοιάζεις όπως κάποιον που ανακάλυψεν την ταshινόπιτταν τζιαι κάμνει χαρούες!!!
Εδώ ολόκληρος διαχειριστής του Blog αυτού παίζει πελλόν τζι’ αρνείται ότι έχει σχέση με το Blog [τζι’ εν ΣΕ ενοχλεί], τζι’ εκόλλησες αν είμαι ο “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”, ή όχι; Ζήτα πληροφορίες εκ των έσσω. Αυτοί θα ξέρουν καλύτερα [όπως ο φίλος ΣΟΥ, ο ΕΔΕΚ Η.Β.]. Κι όχι μόνο για το “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”, αλλά και για το “Arxiepiskopos”, το “Χρίστος Χρίστου” ή το “Ussu Olan” … Μπορεί κι ΕΜΕΝΑ να μ’ αρέσει να το παίζω μυστήριος όπως [και ειδικά σε τέτοιους χώρους]!!!