Τουρκική σημαία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου!!!

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010



Το είδαμε από τους συναγωνιστές φοιτητές της Ανεξάρτητης Φοιτητικής Έπαλξης:

Στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, κυματίζει η κατοχική σημαία.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις, έχει, ανάμεσα σε άλλες, αναρτηθεί και η σημαία της Τουρκίας!!!

Τι άλλο έμεινε να δούμε; Με ανοιχτά τα τραύματα της κατοχής, να αναρτάται η εν λόγω σημαία και στη Βουλή, σε διάφορα Υπουργεία, στο ΡΙΚ, ή ακόμα και στο Προεδρικό!!!

Πόσα άλλα πρέπει να αντέξουμε σε αυτό τον τόπο;


Πράξανδρος για το christofias-watch

32 Σχόλια:

ΠΑΟΛΑ είπε...

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Υπουργείο Παιδείας έχουν καταντήσει σφηκοφωλιά νεοκυπρίων!

John είπε...

Καί εις ανώτερα κύριε υπουργέ παιδείας. Θέλετε νά μας κάνετε νά φυγουμε από τήν Κυπρο? Πριτς! ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

Κατάντια!

ΠΑΟΛΑ είπε...

Ακούσατε το άλλο; Στην Αγγλική Σχολή τα μπαϊράμια είναι αργία!!!!!
Το δε Υπουργείο Παιδείας καταργεί τον τόπο καταγωγής και το πατρώνυμο.

ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΙΑ!

ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Μπαναναν ήθελες να τα δώσεις όλα στους Άγγλους!!!

Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι τα αποθέματα φυσικού αερίου που εντόπισε στη θαλάσσια ζώνη εκμετάλλευσης μεταξύ Ισραήλ και Κύπρου, είναι πολύ περισσότερα από ό,τι υπολόγισε αρχικά. Μάλιστα, στο οικόπεδο Λεβιαθάν, το οποίο γειτνιάζει με τη ζώνη οικονομικής εκμετάλλευσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, η εταιρεία η οποία διενεργεί τις έρευνες εκτιμά ότι υπάρχουν 453 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου, η μεγαλύτερη ποσότητα η οποία έχει εντοπιστεί τα τελευταία χρόνια. Τώρα, ήδη οι τεχνικές υπηρεσίες της Κύπρου και του Ισραήλ έχουν εντατικοποιήσει τις διαβουλεύσεις, αν και ακόμη κανείς δεν μπορεί να θέσει κάποιο οριστικό χρονοδιάγραμμα για το πότε θα μπορούν να πέσουν υπογραφές.

Unknown είπε...

Η Θράκη στον αστερισμό της Κυπριακής μοίρας


http://tiresias-press.blogspot.com/2009/11/blog-post_22.html


Οι ίδιοι βαρβάροι ήταν και ετσι θα παραμείνουν, Εξάλου αφού πέτυχε το σχέδιο στην Κύπρο και οι δικοι μας εχουν υψωσει χερια ποδια γιατι να μην το εφαρμοσουν παντου??

Απο τα φυλάκια στην πρασινη γραμμη εχουν κατεβασει την Ελληνικη σημαια , όμως έχουν αναρτησει την Τουρκιμη σε πανεπιστημια και αλλα ιδρυματα. Τελικα Ελληνας δεν ειναι ποιος μιλα Ελληνικα και οποιος δηλωνει πως κατεχει την Ελληνικη Παιδεια, αλλα αυτος που εχει αξιοπρεπεια και συνειδηση

Unknown είπε...

Η Θράκη στον αστερισμό της Κυπριακής μοίρας


http://tiresias-press.blogspot.com/2009/11/blog-post_22.html


Οι ίδιοι βαρβάροι ήταν και ετσι θα παραμείνουν, Εξάλου αφού πέτυχε το σχέδιο στην Κύπρο και οι δικοι μας εχουν υψωσει χερια ποδια γιατι να μην το εφαρμοσουν παντου??

Απο τα φυλάκια στην πρασινη γραμμη εχουν κατεβασει την Ελληνικη σημαια , όμως έχουν αναρτησει την Τουρκιμη σε πανεπιστημια και αλλα ιδρυματα. Τελικα Ελληνας δεν ειναι ποιος μιλα Ελληνικα και οποιος δηλωνει πως κατεχει την Ελληνικη Παιδεια, αλλα αυτος που εχει αξιοπρεπεια και συνειδηση

Unknown είπε...

Σε χαιρετισμό του στην έναρξη της Ευρωπαϊκής Διάσκεψης Προέδρων Κοινοβουλίων στη Λεμεσό, ο Πρόεδρος Χριστόφιας μεταξύ άλλων είπε ...


''Η χώρα που σας φιλοξενεί ήταν και είναι ακόμη η ίδια θύμα της παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών του λαού της, ως αποτέλεσμα εισβολής και κατοχής. Η Κύπρος συνεχίζει τον αγώνα ακατάπαυστα για την αποκατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των βασικών ελευθεριών του λαού της ως σύνολο, Ελληνοκυπρίων, Τουρκοκυπρίων, Μαρωνιτών, Αρμενίων και Λατίνων''

ΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΕΡΚΕΙ ΜΟΥ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ... ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ Ε/Κ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΕΠΙΜΕΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ .


ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ (ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ)
ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΕΝΩΤΗΤΑ. ΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ

''Δεν μπορεί να υπάρχουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας στην ενωμένη Κυπριακή Δημοκρατία.


ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ Ε/Κ ΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΚΑΙ Τ/Κ. Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ Ε/Κ ΚΑΙ Τ/Κ ΜΟΝΟ............. ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ . ΚΑΜΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣ ΚΑΝΕΝΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΠΛΩΣΤΕ ΤΑ ΤΖΑΙ ΕΣΣΟ ΣΑΣ.

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙΣ ΩΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Ε/Κ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ Τ/Κ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΚΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.


ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙς ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

' ΔΙΚΑΙΑ ΛΥΣΗ ΔΙΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. '


ΜΑΣΚΑΡΑΛΙΚΙΑ ΠΑΡΕΤΑ ΤΑ ΑΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ. ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ , ΤΟΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ.

Στοχαστής είπε...

Το φοιτητικό κίνημα στην Κύπρο ήθελα να ήξερα τι κάνει...Όχι πως έχει πολιτική δύναμη,αλλά σε τέτοια γεγονότα νομίζω πρέπει να επεμβαίνουν.

arxiepiskopos είπε...

"ΧΑΜΟΣχτες όταν φοιτητές είδαν να κυματίζει στο Πανεπιστήμιο Κύπρου η τουρκική σημαία ανάμεσα σε άλλες έξω από το κτήριο των αθλητικών εγκαταστάσεων και κοντά στο κτήριο της Συγκλήτου. Άρχισαν οι συζητήσεις και φυσικά δεν άργησαν να φτάσουν και κοντά μας. Όσο κι αν ακουγόταν απίστευτο, δεν το αποκλείαμε, εξάλλου τόσα και τόσα είδαμε να συμβαίνουν, παράδοξα για μας και φυσιολογικά για άλλους, προπάντων για το Πανεπιστήμιο Κύπρου, που επιτρέπει σε πανεπιστημιακούς να συνεργάζονται με πανεπιστήμια του κατεχόμενου τόπου τους, αλλά με την προσωπική τους ιδιότητα...Τελοσπάντων, η σημαία της χώρας που κατέχει τη μισή Κύπρο όντως κυματίζει στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, αλλά υπάρχει δικαιολογία, ευτυχώς να λέμε, διότι θα μπορούσε να κυματίζει και χωρίς να υπάρχει δικαιολογία. Από τη Δευτέρα ξεκινά στο πανεπιστήμιο το Πέμπτο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Χάντμπολ και υποχρεωτικά αναρτήθηκαν οι σημαίες όλων των χωρών που συμμετέχουν....."(από το Φιλελεύθερο) ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΥΤΟ ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ,ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΑΚΗΔΕΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ...ΠΡΩΚΤΟ ΣΑΣ!

John είπε...

Μετά τήν αναρτηση του arxiepiskopos,
Δέν έχω τιποτε αλλο νά πω.

I rest my case.

Υπάρχει κόσμος που επολέμησε ενάντια στην Τουρκια....Μερικά λεγόμενα οχι μόνο δέν μπορώ νά τά ανεχτω, αλλά μερικοι οπώς ο arxiepiskopos είναι καί αυθάδης.

Αν θέλεται ενωση μέ τήν Τουρκία,
ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΥΡΙΟΙ....

Aντρέας Αντρέου είπε...

Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

«ΝΟΣΤΙΜΟΝ ΗΜΑΡ»

Ο τόπος που γεννηθήκαμε, που μεγαλώσαμε και ζήσαμε. Η πόλη μας, το χωριό μας, το πατρικό μας σπίτι, το χωράφι μας, ζωντανεύουν στην προσφυγιά. Ιδιαίτερα η Κερύνεια ανασταίνεται. Γίνεται τόπος έμπνευσης και προσκυνήματος. Γίνεται η Ρωμιοσύνη του ποιητή που υπενθυμίζει το ιερό χρέος: «Αυτές οι πέτρες δε βολεύονται κάτω από τα ξένα βήματα, ...αυτές οι καρδιές δε βολεύονται παρά μόνο στο δίκαιο».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ «ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ»
Aυτά τα δέντρα δε βολεύονται με λιγότερο ουρανό,
αυτές οι πέτρες δε βολεύονται κάτου απ' τα ξένα βήματα,
αυτά τα πρόσωπα δε βολεύονται παρά μόνο στον ήλιο,
αυτές οι καρδιές δε βολεύονται παρά μόνο στο δίκιο.
Eτούτο το τοπίο είναι σκληρό σαν τη σιωπή,
σφίγγει στον κόρφο του τα πυρωμένα του λιθάρια,
σφίγγει στο φως τις ορφανές ελιές του και τ' αμπέλια του,
σφίγγει τα δόντια. Δεν υπάρχει νερό. Mονάχα φως.
O δρόμος χάνεται στο φως κι ο ίσκιος της μάντρας είναι σίδερο.
Μαρμάρωσαν τα δέντρα, τα ποτάμια κ' οι φωνές μες στον ασβέστη του ήλιου.

arxiepiskopos είπε...

John,μερικοί πιο νουνεχείς από εσένα σ'αυτό το μπλογκ κατάλαβαν την γκάφα τους και το 'ριξαν στη φιλοσοφία και στην ποίηση.Κάνε κι εσύ το ίδιο και μην εκθέτεις δημόσια το νου σου!Eκτός κι αν είσαι του ΕΥΡΩ.ΚΟ!

John είπε...

arxiepiskopos, Δυστυχώς γιά σένα ΔΕΝ είμαι του ΕΥΡΟ.ΚΟ. Δέν ανείκω σέ ΚΑΝΕΝΑ κομμα, απλά είμαι Ενας Κύπριος που πήγα στο στρατο το 1974 και υπηρέτησα για 3 (τρία) χρόνια τήν πατριδα μου, που θέλουν μερικοι νά τήν ξεπουλήσουν.

Οσο γιά τον νου μου, Δέν νομιζω νά λέω πράγματα πού δέν ευσταθουν. Ενώ εσύ ασχολείσε μόνο μέ πορδές και κολους.

Τέλος, Σου ευχομαι ολοψυχα περαστικά.

Greek American News είπε...

Καλά ρε, πως μπορούν αυτοί οι άφρονες τουρκόσποροι να μπορέσουν να δουν την φωτογραφία Τάσος Ισαάκ - Σολωμός Σολωμού. Ειδικά αυτού την ώρα που δέχεται τες σφαίρες του τούρκου στην προσπάθεια του να κατεβάσει το πανί των σκυλιών που ονομάζουν σημαία;

Anef_Oriwn είπε...

John,

1. Γράφουμε “ανήκω” κι όχι “ανείκω”
2. Γράφουμε “κώλους” κι όχι “κόλους”
3. Γράφουμε “μερικοί όπως ο arxiepiskopos είναι και αυθάδεις” κι όχι “μερικοι οπώς ο arxiepiskopos είναι καί αυθάδης”.
4. Γράφουμε “Αν θέλετε” κι όχι Αν “θέλεται”
5. Λέμε Ιωάννης, Γιάννης ή Γιαννάκης κι όχι John

arxiepiskopos είπε...

Ο/Η John είπε...

arxiepiskopos, Δυστυχώς γιά σένα ΔΕΝ είμαι του ΕΥΡΟ.ΚΟ. Δέν ανείκω σέ ΚΑΝΕΝΑ κομμα, απλά είμαι Ενας Κύπριος που πήγα στο στρατο το 1974 και υπηρέτησα για 3 (τρία) χρόνια τήν πατριδα μου, που θέλουν μερικοι νά τήν ξεπουλήσουν. JOHN,το ότι δεν ανήκεις στο ΕΥΡΩ.ΚΟ δεν είναι δυστύχημα για μένα,αλλά ευτύχημα για την Κύπρο.Όσο για το 1974 εγώ πολέμησα και δε θέλω να ξεπουλήσω την πατρίδα μου.Γι'αυτό αγωνίζομαι για λύση,για να μην την ξεπουλήσω διχοτομώντας την με τις θεωρίες του second best solution του Τάσσου.Σχετικά με την ανάρτηση της τουρκικής σημαίας,στα 54 σου χρόνια θα έπρεπε να ξέρεις πως η Κυπριακή Δημοκρατία αναγνωρίζει την Τουρκία και σε διεθνείς εκδηλώσεις που οργανώνουμε καθηκόντως αναρτούμε τις σημαίες των κρατών που συμμετέχουν.Ακόμα κι απορριπτικός Φιλελεύθερος αναφέρει ότι "υποχρεωτικά" αναρτήθηκαν οι σημαίες των κρατών που συμμετέχουν.Αλλού,λοιπόν,τους ψευδοπατριωτισμούς και τις "ηρωικές" φωνασκίες κι όχι σε μένα!

Ανώνυμος είπε...

Ο απορριπτικός Φιλελεύθερος;
Απορριπτικός ως προς τι;

arxiepiskopos είπε...

Ο/Η Emerson είπε...

Κατάντια! KATANTIA ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ;

Ανώνυμος είπε...

Κατάντια είναι να αναρτηθεί η σημαία του Κατακτητή οπουδήποτε στην Κύπρο και για οποιοδήποτε λόγο. Αυτή είναι κατάντια κατά την άποψη μου. Ο Φιλελεύθερος λοιπόν τι ακριβώς απορρίπτει; Και αν ο Φιλελεύθερος είναι απορριπτικός πως θα χαρακτήριζες τον Πολίτη;

ΠΑΟΛΑ είπε...

Εγώ θα τον χαρακτήριζα YENI-POLITI.

arxiepiskopos είπε...

Ο/Η Emerson είπε...

Κατάντια είναι να αναρτηθεί η σημαία του Κατακτητή οπουδήποτε στην Κύπρο και για οποιοδήποτε λόγο. Αυτή είναι κατάντια κατά την άποψη μου. ΔΗΛΑΔΗ,ΕΜΕΡΣΟΝ,ΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Η ΚΥΠΡΟΣ,ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ Ε.Ε,ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΥΠΟ ΕΝΤΑΞΗ ΧΩΡΩΝ-ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ-ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ,ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;ΕΣΥ,ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΑΣΣΙΚΟΣ,ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΤΑΣΣΙΚΟΣ.ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΣ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΩ ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΛΥΣΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΔΔΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΝ ΦΟΥΜΑΡΑ ΠΕΡΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ,ΕΜΠΕΔΩΝΟΝΤΑΣ THE SECOND BEST SOLUTION TOY TAΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΓΟΝΩΝ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε νούμερο αντί να χωθείς στην τρύπα σου με την ρατσιστική σου ΔΔΟ και τους συνεταιρισμούς που θέλεις να συνάψεις με τους δολοφόνους και τους στρατοκράτες και τους φανατικούς ισλαμιστές θα μου φωνάξεις κιόλας;

Νούμερο μιλάς για ρεαλιστικές γραμμές ενώ σας τα λέει κατάμουτρα ο Νταβούτογλου και εσείς κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου για να μην πω κάτι πιο βαρύ.

«και αν δεν υπήρχε ούτε ένας Τουρκοκύπριος στο νησί, θα έπρεπε η Τουρκία να τον ανακαλύψει», για να μπορεί να έχει λόγο στην Κύπρο και τη στρατηγική της σημασία.

Ε όχι ρε βλάκα δεν θα μπορέσουν να καταργήσουν την Κυπριακή Δημοκρατία και να δημιουργήσουν το προτεκτοράτο που ονειρεύεσαι. Και όσο για τη σημαία τους μπορείς να τη βάλεις εκεί που ξέρεις!

Ας αναγνωρίσει πρώτα η Τουρκία την Κυπριακή Δημοκρατία και μετά να έχεις απαίτησή να έρθει στην σύνοδο αλλιώς να μην πατήσει..

arxiepiskopos είπε...

Γεια σου,μεγάλε διπλωμάτη!Καλά σε είπα υπερτασσικό!

arxiepiskopos είπε...

Ο/Η Emerson είπε...

Ρε νούμερο αντί να χωθείς στην τρύπα σου με την ρατσιστική σου ΔΔΟ και τους συνεταιρισμούς που θέλεις να συνάψεις με τους δολοφόνους και τους στρατοκράτες και τους φανατικούς ισλαμιστές θα μου φωνάξεις κιόλας; ΡΕ,ΤΣΙΑΚΚΟ,ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΧΩΡΕΙ ΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΠΩ.ΚΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΣΑΚΡΟΛΑΓΝΩΝ;

Ανώνυμος είπε...

Μπουχαχαχαχα

Ποιους όλους ρε γραφικέ κοίταξες τελευταία πόσοι συμφωνούν μαζί σου; Μην μπλέκεις τα ποσοστά των κομμάτων με την ΔΔΟ το είδες και το 2004.

Α και μη φωνάζεις θα πάθεις τίποτα!

arxiepiskopos είπε...

Πε,μου ΕΜΕΡΣΟΝ,άλλο κόμμα πλην του ΕΥΡΩ.ΚΟ,που τάσεται ενάντια στη ΔΔΟ.Μόνο ένα!

arxiepiskopos είπε...

Ρε,τσιάκκο ΕΜΕΡΣΟΝ.Κόλλησες στο 2004 των δακρύων και της παραπληροφόρησης.Των γριούλων που φοβούνταν πως θα τες στέλλουν υποχρεωτικά στο τζαμί κατά το μπαιράμι,των κυβερνητικών που θα 'χαναν τις δουλειές τους κ.τ.λ.Οι καιροί άλλαξαν,ο μέγας ηγέτης κατετάγη πανηγυρικά τρίτος και πήγε σπίτι του,αλλά εσύ εκεί,στο 2004.Το 2008 τσούζει και καλύτερα να ξεχαστεί.Στην ψυχολογία αυτό λέγεται απώθηση και στην πολιτική στρουθοκαμηλισμός!

Ανώνυμος είπε...

archipiskope έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα αγόρι μου! Ε αφού είναι μόνο το ΕΥΡΩ.ΚΟ και το 2004 το αποτέλεσμα ωφελείται στην παραπληροφόρηση δεν έχεις κάτι να φοβάσαι.Βλέπεις 76% του πληθυσμού μας αποτελείται από γριούλες!! Μόνο όταν πέσεις από τα σύννεφα φρόντισε να φοράς αλεξίπτωτο.

Ευτυχώς που ο Νταβούτογλου δεν βάζει γλώσσα μέσα...

thomas28gr είπε...

Αν δεν το προσέξατε ο αγώνας στο παγκόσμιο κύπελο Ελλάδος-Ν.Κορέας άρχισε να μεταδίδεται μετά τον εθνικό μας ύμνο. Είναι κάτι που έχει σχέση με την υποστολή της Ελληνικής σημαίας από το Ρ.Ι.Κ.....

Mario είπε...

Mipws xexnate pws i Tourkia einai egkiitria dinami tis Kipriakis Dimokratias kai simfwna me tin sin8ike tou 1960 mazi me tin Kipriaki mporei na kimatizei i Elliniki kai i Tourkiki simea. Apo tin stigmi pou akoma exoume tin Kipriaki dimokratia tote den iparxei kanenas logos na min iparxei i Tourkiki simea.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ είπε...

Τα τελευταία 20 χρόνια οι κυβερνήσεις στην ΕΛΛΑΔΑ όσους ασφαλιστικούς νόμους έφεραν κανείς δεν έλυσε το μεγάλο πρόβλημα των Συντάξεων. Οι νόμοι αυτοί έμεναν 2-6 χρόνια. Δεν θέλουν ή δεν μπορούν οι πολιτικοί να το λύσουν?Ποιές είναι οι λύσεις του Συνταξιοδοτικού ?
Εμείς στο blog της Μεσσηνίας, προτείνουμε ανατρεπτικές και αποτελεσματικές λύσεις. Αν θέλετε να μάθετε πως μπορεί να λυθεί το μεγάλο Συνταξιοδοτικό πρόβλημα, Επισκευθείτε το Blog της Μεσσηνίας
http://messiniaka.blogspot.com
Στείλτε μας δε, τα σχόλιά σας, τα περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον