Ποιο θα είναι το επόμενο θύμα του καθεστωτικού φασισμού;

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Στη φωτογραφία, η τουρκική κατοχική σημαία. Η αποανάρτησή της από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, οδήγησε την Αστυνομία Χριστόφια, σε προσαγωγές, κατασχέσεις και ανακρίσεις! Δεν είναι μόνο φασίστες, είναι και ηλίθιοι!!

Είναι γνωστές οι διαφορές μας με το ΕΛΑΜ.

Όμως αυτό που έγινε αυτές τις μέρες εις βάρος στελέχους του ΕΛΑΜ, είναι κάτι που μας αφορά όλους. Γιατί αποτελεί ένα νέο κρούσμα φασισμού εκ μέρους του καθεστώτος Χριστόφια.


Μέλος του ΕΛΑΜ, προσήχθη για ανάκριση, αφού του κατασχέθηκαν οι υπολογιστές, με πρόφαση από την Αστυνομία την κατασκευή εκ μέρους του πλαστών εγγράφων για λαθρομετανάστες.

Ναι, ναι καλά ακούσατε! Κατηγόρησαν στέλεχος του ΕΛΑΜ, για παροχή συνδρομής σε λαθρομετανάστες!!!!! Σαν να κατηγορούν τον Περδίκη για παράνομο κυνήγι!!!!!

Δεν είναι μόνο φασίστες η Αστυνομία Χριστόφια, είναι και ηλίθιοι!!!!!!

Στην πορεία αποδείχτηκε ότι σκοπός της σύλληψης και της κατάσχεσης, ήταν να διερευνηθεί ποιος κατέβασε την τουρκική κατοχική σημαία που αναρτήθηκε προκλητικά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου!!!! Ανέκριναν μάλιστα οι Αστυνομικοί το εν λόγω άτομο για σχεδόν δύο συνεχόμενες μέρες.

Τι ΕΛΑΜ και αηδίες; Εμείς όπως πάμε θα φάμε και το ΦΑΣΙΚΚ!!!

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΘΡΑΣΥΣ!!!!

Ορθά λέγαμε ότι ο Ξενής δεν θα ήταν το τελευταίο θύμα. Όπως δεν ήταν ο Βάσος Φτωχόπουλος. Όπως δεν ήταν ο Σίμος Αγγελίδης. Όπως δεν ήταν ο Παναγιώτης Κλεοβούλου.

Ποιο άραγε θα είναι το επόμενο θύμα του φασισμού του Δημήτρη Χριστόφια;

Και από που ως τα που, να ανακρίνεται κάποιος με κατηγορία την αποανάρτηση της κατοχικής σημαίας;

Πράξανδρος για το christofias-watch

Υ.Γ. Οφείλουμε ένα συγνώμη προς το ΕΛΑΜ, άνκαι όντως πιστεύουμε ότι έτυχε χρήσης και εκμετάλλευσης, η δράση του από το ΑΚΕΛ. Όμως απολογούμαστε για το ότι τους αποκαλέσαμε ακροδεξιούς. Η πραγματική ακροδεξιά της Κύπρου είναι το ΑΚΕΛ. Μπροστά σε αυτούς, το ΕΛΑΜ, φαντάζει άκρα αριστερά.

5 Σχόλια:

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

Μμαγγανοπηγαδο μην απορεις.στο ακελ μιλουν ελληνικα αλλα ανηκουν στο κυπριακο εθνος.αντιθετα οι τουρκοκυπριοι ειναι ειναι τουρκοι αλλα παλι κυπριοι.το ακελ παντοτε αποκαλει αδερφια τους εχθρους του.

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

Μαγγανοπηγαδε και ψευδοepanastati, αποψη σας, και σεβαστη. εγω ειμαι κυπριος, οπως και ολοι οι κατοικοι της κυπρου. πατριωτισμοι και αρλουμπες για ελλαδα και ελληνες, αλλου, στα φανατισμενα παιδακια του ΕΛΑΜ που σας ακουνε.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Μεταξά μου
εγώ είμαι Λευκωσιάτισσα και ανήκω στο Λευκωσιάτικο Έθνος.

Άτε τράβα που δαμέ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ, ε ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ!

Πενταρόγιωρκος είπε...

ΕΛΑΜ και μαλακίες. Φλωράκια.

ΑΚΕΛ = Η πραγματική ακροδεξιά του νησίου, η πραγματική Χούντα των συλλήψεων, της Επαγρύπνησης, οι συνεργάτες του ΦΑΣΙΚΚ, οι φίλοι του Ταλάτ της βραστής ΚΕΑΝ.

Το ΕΛΑΜ ειναι παιδική χαρά μπροστά στον αδίστακτο φασισμό του ΑΚΕΛ.

Ανώνυμος είπε...

Ε ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΝΕΟΚΥΠΡΙΕ? ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..
ΚΥΠΡΙΕ Ε ΚΥΠΡΙΕ

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΚΥΠΡΙΕ? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ?