Απάντηση

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

"Η λευτεριά δεν έχει σκοπό. Μήτε βρίσκεται στη γης ετούτη - στη γης ετούτη βρίσκεται μονάχα ο αγώνας για τη λευτεριά. Αγωνιζόμαστε για τα άφταστα, και γι' αυτό ο άνθρωπος έπαψε να είναι ζώο." Ν. Καζαντζάκης

22 Σχόλια:

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ1974 είπε...

ποιοι μιλουν για επιστημη οι εβραιοταλεπαν που με την επικρατηση τους κατεστρεψαν τον ελληνικο πολιτισμο που εφεραν τον σκοταδισμο στο βυζαντιο που για χιλια και χρονια δεν εχουν να δειξουν τιποτε απο πολιτισμο μονο μοναστηρια και εικονες η περσια στο μεγαλειο της που αντι για καλημερα ελεγαν ευλογειτε που τους εσφαζαν οι τουρκοι και περιμενα με της εικονες και την παναγια να νικησουν τους τουρκους......που για να κτισουν την αγια σοφια εφερα αρχιτεκτονες απο την αθηνα.....που αργοτερα με την ιερα εξεταση εστελλα στην φωτια βιβλια και επιστημονες βλεπε γαλλλαιος.......που ανθρωπος εγινε απο πηλο αδαμ ευα πρωτος ο ανδρας ...αβελ καιν και παιδια με τυην μητερα ...η επιστημη τους διαψευδει για πολλοστη φορα....

Ανώνυμος είπε...

Σοτο τα ελληνικά δεν είναι το δυνατό σου σημείο ε;

arxiepiskopos είπε...

Κατακαημένε Καζαντζάκη,ποιοι σου έμελλε να σε καπηλευτούν!

arxiepiskopos είπε...

Επίτροποι,οι σημερινές σας αναρτήσεις θυμίζουν έντονα τη ρήση "Με ό,τι θυμάστε σιαίρεστε"!

arxiepiskopos είπε...

Τι έγινε Επίτροποι;Καπηλεία στην καπηλεία;Ούτε με την παράλογη λογική σας πείθετε ούτε με την καπηλεία συναισθημάτων!Σας πήραν όλοι χαμπάρι!Μια παρεούλα κατατρυχόμενη από μανία καταδίωξης είστε,που σε λίγο καιρό θα ξαναμετρηθείτε και πάλι σε μονοψήφιο θα καταλήξετε.Keep dreaming!

arxiepiskopos είπε...

Επίτροποι,επειδή μερικές βλακείες σας άφησαν εποχή,προτείνω να τις επαναλαμβάνετε για να θυμούμαστε συνεχώς με ποιους βλάκες έχουμε να κάνουμε.Για μένα μια από τις πιο απολαυστικές βλακείες σας ήταν η ανάρτηση με τίτλο "Ο Παγδατής ρεζίλεψε το καθεστώς Χριστόφια".Επειδή δεν αρκεί να είστε βλάκες,αλλά πρέπει και να το δείχνετε,προτείνω η επόμενη ανάρτησή σας να έχει τίτλο "Η Ελβετία ρεζίλεψε το καθεστώς Χριστόφια",με την ευκαιρία του θριάμβου της Ελβετίας επί της Ισπανίας στο Μουντιάλ.Αυτό,σε συνδυασμό με την επιστροφή των πρυτάνεων της απολαυστικής βλακείας ΤΣΙΕΛΕΠΟΥ και ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΥ θα έδινε στο μπλογκ νεα αίγλη!!!

Ανώνυμος είπε...

"Η λευτεριά δεν έχει σκοπό.
Μήτε βρίσκεται στη γης ετούτη - στη γης ετούτη βρίσκεται μονάχα ο αγώνας για τη λευτεριά. Αγωνιζόμαστε για τα άφταστα, και γι' αυτό ο άνθρωπος έπαψε να είναι ζώο."
Ν. Καζαντζάκης.

Επ' ευκαιρίας να θυμίσουμε ότι, η επικρατούσα θρησκεία του Ιουδαιοχριστιανισμού στην Ελλάδα, αφόρισε και κατεδίωξε αυτό τον γίγαντα της νεώτερης Ελληνικής σκέψης, τον Νίκο Καζαντζάκη!

Επίσης αφόρισε και τον άλλο μεγάλο εθνάρχη που διπλασίασε την Ελλάδα, τον Ελευθέριο Βενιζέλο!

Το ράσο -δηλαδή η μαύρη ρόμπα- δεν τους πολυγουστάρει αυτούς που σπρώχνουν την Ελλάδα μπροστά. Θέλει τους Έλληνες δούλους του θεού και του πονηρού ιερατείου. Τους θέλει να σταυροκοπιούνται και να ψιξοκλαίνε στις εκκλησιές για συγχώρεση εκλιπαρώντες για έλεος. Και ο παπάς να σιγομουρμουρίζει μέσα από τα δόντια του και να κρυφοκυτάζει με την άκρη του ματιού του πόσα μαζεύει το παγκάρι.

arxiepiskopos είπε...

Κύριοι Επίτροποι,εκτελέστε και απολαύστε την πιο κάτω ελληνικότατη συνταγή και θα δείτε πόσες άλλες αναρτήσεις θα σας προκύψουν! ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
-

Υλικά:

* 1 πακέτο γίγαντες
* 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
* 2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
* Μισό λάχανο κομμένο
* 1 πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
* 4 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
* 1 κούπα μαϊντανό και σέλινο ψιλοκομμένο
* 4 σκελίδες σκόρδο
* 2 κύβοι λαχανικών
* 1 ½ κούπα χυμό ντομάτας
* 1 κουτ. γλυκού αλάτι
* 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
* 1 κουτ. γλυκού πιπέρι

Τρόπος παρασκευής

Αφήνετε από το προηγούμενο βράδυ τους γίγαντες στο νερό, για να φουσκώσουν. Βράζετε τους γίγαντες και συγχρόνως σε μια κατσαρόλα σωτάρετε την πιπεριά, το κρεμμύδι, το λάχανο, το μαϊντανό, το σέλινο και το σκόρδο. Αφού τα σωτάρετε ρίχνετε το χυμό ντομάτας, τους κύβους λαχανικών και αλατοπιπερώνετε. Σε ένα πυρέξ ανακατεύετε τους βρασμένους γίγαντες με τα σωταρισμένα υλικά και προσθέτετε τη ζάχαρη και τις ροδέλες ντομάτας. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, για 30 λεπτά. Σερβίρονται ζεστά.Ααράγουν ηρωικότατον εύοσμο λόγο!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Θα εδινα τα παντα να εβλεπα τη σκατοφατσα του Χριστου (ανεφ οριου-αρχιμουφτη-ουσσου ολαν) την ωρα που η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ κερδισε τον αγωνα. Τη σκατομουτρα εκαμε στη σκατοφατσα του που το κακον του ο τσογλανος κερατας.
Ναι ρε τσογλανε κερατα ανεφ οριων-αρχιμουφτη-ουσσου ολαν Χριστο η οποιο αλλο ηλιθιο ψευδωνυμο δημιουργησεις, η Εθνικη Ελλαδος εδειξε στο κατακαημενο μιζερο καθεστως οτι οταν πιστευεις ,αγωνιζεσαι με αφοσιωση ,παθος και στοχοπροσοιλωση μπορεις να φερεις αποτελεσματα. Ποσο χερομαι για τα μουτρα που εχεις τωρα στην σκατοφατσα σου απο το μαραζι σου για την νικη της Εθνικη Ελλαδος σημερα. Ουτε τα αδερφια σου οι εποικοι που το καθεστως πασκιζει να καταστησει μονιμους αφεντες στα σπιτια μας ,δεν καμαν τοσα νευρα οσο εσυ. Αντε γαμησου λοιπον σημερα τσογλανε κερατε. Αντε γαμησυ αβουλο πιονι ανεφ φαιας ουσιας. Ο πολνεμενος απανταχου Ελληνισμος γιορταζει σημερα. Οτι μαλακια και αν γραψεις κανεις δενα σχολειται μαζι σου σημερα. Μερα χαρας για τους Ελληνες σημερα αβουλο εποικολαγνο πιονι. Αντε γαμησου λοιπον και παλι τσογλανε κερατα. Αει στο διαολο σημερα.
ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!

Δίας είπε...

Άνεφ Ορίων,

Όντως το θέμα ήταν η συμμετοχή του Σωτήρη Σαμψών σε εκδήλωση του ΕΛΑΜ. Το θέμα που έγειρα όσο αφορά την έμμεση αναγνώριση του ψευδοκράτους μέσω των κοινών εκδηλώσεων των εδώ κομμάτων με τα αυτοαποκαλούμενα κόμματα των κατεχομένων ήταν ένα επιχείρημα στο να δείξω την επιλεκτική κριτική - υποκρισία που γίνετε. Δηλαδή στην πρώτη περίπτωση όπου ένας πολιτικός - πολίτης ασκεί το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης και σκέψεις γίνεται τόσο έντονη κριτική, ενώ στην δεύτερη περίπτωση όπου έφερα το παράδειγμα, όπου οι πράξεις αυτές έχουν αποτέλεσμα την εδραίωση των τετελεσμένων της εισβολής, όπου καταπατούνται ανθρώπινα δικαιώματα, το γεγονός αυτό όχι μόνο δεν καταδικάζετε άλλα όποιος τολμήσει να το καταδικάσει θα τύχει θερμής επίθεσης. Και εξακολουθήσω να διερωτώμαι αν αυτό είναι ή όχι υποκρισία.

Επειδή φαίνεται να γίνετε συνεχείς προσπάθεια από εσένα να διαστρεβλώσεις το ότι είπα ότι το ΕΛΑΜ είναι νόμιμα εγγεγραμμένο κόμμα συνεπάγεται με υπεράσπιση του συγκεκριμένου κόμματος, θα ήθελα να σου ξεκαθαρίσω ότι το ΑΚΕΛ, ο ΔΗΣΥ, το ΔΗΚΟ, η ΕΔΕΚ το ΕΥΡΟΚΟ, οι Οικολόγοι κτλ είναι νόμιμα εγγεγραμμένα κόμματα στην Κυπριακή Δημοκρατία, και όποιος τα αναφέρει ως κόμματα και παρίσταται σε εκδηλώσεις τους ή συνδιοργανώνει εκδηλώσεις μαζί τους αναγνωρίζει ουσιαστικά τη Κυπριακή Δημοκρατία.

Όσο αφορά τις χαζοχαρούμενες εκδηλώσεις που γίνονται στην ουσία αποπροσανατολίζουν την ορθή βάση του Κυπριακού από εισβολή και κατοχή και ενάγουν σε διακοινοτική διαφορά, καθότι όλες οι ανακοινώσεις τους είναι νερόβραστες ανούσιες δηλώσεις που ουδέποτε καταδίκασαν την Τουρκία για εισβολή και ουδέποτε την κάλεσαν να πάρει τα μπογαλάκια της (στρατό και όλους τους εποίκους) και να μας αδειάσει την γωνιά.

Επομένως ορθά είπες άνθρακας ο θησαυρός.......

Φιλικά Δίας

Anef_Oriwn είπε...

Κατέφτασε τζι' ο μεγάλος φαντασιόπληκτος αερογαμιάς Κήρυκας!!! Ε, ρε πλακές!!! Απόκτησε ξανά ενδιαφέρον το Blog!!! Φτου κι από την αρχή με τα γνωστά και γραφικά για τες Κυριακές στο χωριό και τες επιπλήξεις που δέχομαι για τες προδοσίες μου από την Μάνα μου!!!Πάντως εγώ ΔΕΝ προσβλέπω σε κάτι νέο και ευρηματικό από τον Κήρυκα!Το μόνο νέο είναι ότι ΜΕ ανακήρυξαν και σε Ussu Olan!!! Μανία καταδίωξης και συνομοσιολογίας αυτά τα Επιτρόπουλα!

Anef_Oriwn είπε...

Δία,
Είπα “Λυπάμαι, αλλά μ’ αυτή τη συλλογιστική [ΣΟΥ] που έχει μεν μια λογικοφάνεια, αλλά προάγεται η απομάκρυνση των δύο κοινοτήτων κάτι που οδηγεί μια ώρα αρχύτερα στη διχοτόμηση! Άνθρακες ο θησαυρός Ολύμπιε Δία!” - Μην ΜΕ διαστρεβλώνεις!
Και το κυπριακό ΔΕΝ είναι νομικό πρόβλημα, αλλά πολιτικό. Και θα λυθεί μόνο μέσα από την κοινή δράση ελληνοκύπριων και τουρκοκυπρίων. Όλα τ’ άλλα ΔΕΝ αποδίδουν. Κι αποδείχτηκαν άνθρακες!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Ανεφ οριων ,αρχιμουφτη κερατα τσογλανε, σε αντιθεση με την δικη σου γραφικοτητα εγω σε ευχομαι ο Θεος, ο αλλαχ και οποιος αλλος Θεος στον οποιο πιστευεις "να μεν σε γιανει ποττε, να μεν γιανεις ποτε" .Να παραμεινεις αρωστημενος και αρωστιαρης οπως εισαι να μας διασκεδαζεις. Αντε και γαμησου σημερα τσογλανε. Τα παντα θα εδινα να δω τα σκατομουτρα της σκατοφατσας σου σημερα που θρηνεις.αντε γαμησου τσογλανε κερατα σημερα.
ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε Anef_Oriwn το κυπριακό πρόβλημα είναι θέμα ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.
Με το να συνομιλούν τα θύματα αναμεταξύ τους , στην απουσία του θύτη για μια πιθανή λύση, φαντάζει λίγο σαν ουτοπία.

5 χρόνια ο Βασιλείου, 10 ο Γλαύκος και 2+ ο Καρυδάκης = 17+ χρόνια διακυβέρνησης από προέδρους φανατικούς υποστηρικτές της Διζωνικής Δικοινοτικής Ουτοπίας . 17+ χρόνια συνομιλίες των ΔΔΟ Προέδρων με τους τουρκοκύπριους και το μόνο που κατάφεραν είναι να υποβαθμίσουν το πρόβλημα από ΕΙΣΒΟΛΗ/ΚΑΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΟ και την σταδιακή αναβάθμιση του ψευδοκράτους . Φυσικά ο Καρυδάκης προσπάθησε να αναγνωρίσει το ψευδοκράτος αλλά ο Έρογλου του χάλασε τα σχέδια.
Και για να μη με ρωτάς τι προτείνω , παρόλο που το επανέλαβαν πολλοί πριν από εμένα που τους αντιγράφω ,σου λέω ότι δε θα σου πω τίποτε παρά μόνο τούτα :
Εάν μη έλπηται ανέλπιστον, ουκ εξευρήσει. Ηράκλειτος
Τι κοινότατον; Ελπίς. Και γαρ οις άλλο μηδέν, αύτη παρέστη. Θαλής ο Μιλήσιος.

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε Anef_Oriwn ελπίζω να σε δω στις 21 του μήνα στη Λεμεσό. Θα βρίσκεται εκεί και ο εξ Ελλάδος αδελφός Εμπεδότιμος.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ1974 είπε...

πελα-ασβε αφησε ησυχους τους ελληνες ηρακλειτο και θαλη μιλησιο γιατι εισαι ενας εβραιοταλιπαν με ενα μαλθακο σκουριασμενο μυαλο...

Anef_Oriwn είπε...

Ελπίς και φούμαρα ...
Πάλι με χρόνια και καιρούς!!!

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε Anef_Oriwn ελπίζω να σε δω στις 21 του μήνα στη Λεμεσό. Θα βρίσκεται εκεί και ο εξ Ελλάδος αδελφός και συνέλληνας Εμπεδότιμος.

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε Anef_Oriwn
γνωρίζω ότι γνωρίζεις που γνωρίζω και ξέρω ότι ξέρεις που το ξέρω.
Ας πρόσεχες !!!!!!!!!

Anef_Oriwn είπε...

ΠΕΛΑΣΓε,
Με συγχύζεις με κάποιον άλλο!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΧΟΛΙΟΓΡΑΦΟΣ Arxiepiskopos!!!

Unknown είπε...

ΠΕΛΑΣΓΕ καλημερα

Μπορεισ να γινεις λιγο ποιο ξεκαθαρος για το ποιος ειναι ο Εμπεδότιμος. Μηπως εννοεις το Τρεμοπουλο??? Αυτο τι καθικι που θελει να αναγνωριστει Μακεδονικη μειωνοτητα στην Θεσσαλονικη με στοχο τον αποσχισμο της απο την Ελλαδα και προσαρτιση της στα Σκοπια? αΥΤΟς Ο ΚΑΡΙΟΛΗς Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑς???

arxiepiskopos είπε...

Ανεφ Ορίων,μα δε μας συγχίζουν απλώς εμάς τους δυο,είναι μονίμως συγχισμένοι!