Όχι απλά κακός άνθρωπος! Χείριστος άνθρωπος!

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Ο λόος τ' ανθρώπου αν ένι! Υποσχέθηκα ανθρωπιά και σας δείχνω ανθρωπιά. Ούτε σας εκτέλεσα ακόμα, ούτε σας εξόρισα.


Πολλές φορές, με τη συνηθισμένη καυστική διάθεση του ιστολογίου αυτού, έχουμε αναφερθεί σε καθεστώς Χριστόφια, θέλοντας να αναδείξουμε τον αντιδημοκρατικό χαρακτήρα που διέπει τις ενέργειες της παρούσας κυβέρνησης.

Αντί να μας διαψεύσει δυστυχώς η παρούσα κυβέρνηση, συνεχίζει να διευρύνει τα δημοκρατικά ελλείμματα. Δεν είναι μόνο που προωθεί ετσιθελικά μια λύση που ο λαός απορρίπτει (είδατε τη δημοσκόπηση της Σημερινής ότι η πλειοψηφία του Κυπριακού θέλει άλλη βάση λύσης;).

Είναι και το ότι κυνηγά με μίσος τους όσους έχουν διαφορετική άποψη από αυτό και του ασκούν κριτική.

Ο Δημήτρης Χριστόφιας, όπως μια καλή φίλη της Επιτροπής, μας είπε προχθες, δεν είναι απλά αντιδημοκρατικός. Είναι κακός άνθρωπος. Και περιστοιχίζεται από κακούς ανθρώπους.

Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι επιχαίρει δημόσια και αυτός και η ηγετική ομάδα του ΑΚΕΛ, με την περιπέτεια του Ξ. Ξενοφώντος, εναντίον του οποίου οι ανθρώποι του στην Αστυνομία κατασκεύασαν ποινικά αδικήματα και οι δάκτυλοί του στην Εισαγγελία δεν αφήνουν την υπόθεση να κλείσει (παρά το ότι ο Γενικός Εισαγγελέας είχε πει ότι δεν υπήρχε αδίκημα, έχει το φάκελο του Ξενή εδώ και πάρα πολλές εβδομάδες στα χέρια του και δεν τολμά να τον κλείσει και να επιστρέψει στην Ξενή τους υπολογιστές του).

Ήδη τόσο ο κ. Χριστόφιας, όσο και οι ανθρώποι του, με κάθε ευκαιρία, φροντίζουν να δηλώνουν δημόσια τη χαρά τους για την περιπέτεια που προκαλούν στην οικογένεια του Ξενή και ιδιαίτερα χαίρονται που κατάφεραν να ανταποδώσουν στον ενοχλητικό πατέρα του Γ. Σέρτη, για τα όσα τους γράφει καθημερινά.

Βεβαίως δε γνωρίζουν καλά, ούτε το Γ. Σέρτη, ούτε τον Ξενή. Ναι είναι άνθρωποι ευαίσθητοι, άνθρωποι που είμαστε βέβαιοι ότι αυτή τη στιγμή διάγουν δύσκολες στιγμές, αλλά είναι άνθρωποι που δεν παραδίδονται και δεν προσκυνούν τις εξουσίες.

Ο Δ. Χριστόφιας και οι ανθρώποι του, διέπονται από μίσος, που όλο μεγαλώνει. Όχι όχι, δεν είναι απλά ανασφάλεια. Μίσος είναι.

Δεν εξηγείται αλλιώς, η στάση της Αστυνομίας να στρέφεται συνεχώς και απροκάλυπτα εναντίον αντιφρονούντων, διώκοντάς τους, φωτογραφίζοντάς τους, παρακολουθώντας τους, συλλαμβάνοντας άτομα γιατί κατέβασαν την τουρκική σημαία, γιατί μοίρασαν φυλλάδια, γιατί εξύβρισαν τον κ. Χριστόφια κ.α.. Δε θα ενεργούσε έτσι η Αστυνομία αν δεν είχε την πλήρη κάλυψη του Προεδρικού.

Αν δεν είχε μια πάγια εντολή του Προεδρικού να συμπεριφέρεται έτσι.

Οι συναγωνιστές της Αντιπαρακμής, μια υπέροχη ανεξάρτητη ομάδα που αγωνίζεται "ενάντια στην Παρακμή και στη Βλακεία" οι οποίοι είναι και δίπλα σε μας και δίπλα στον Ξενή από την αρχή, δημοσιεύουν τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κ. Χριστόφια για το θέμα των παρακολουθήσεων:

Αντιγράφουμε από το «Πρόγραμμα Διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια».


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

"Με το δικαιολογητικό της καταπολέμησης της τρομοκρατίας και με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, παρατηρείται διεθνώς μια αυξανόμενη τάση επέμβασης στην προσωπική ζωή των πολιτών.

Η διακυβέρνησή μας θα επιδείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στην προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα τιμωρήσει αυστηρά παρακολουθήσεις τηλεφώνων και ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και άλλους σύγχρονους τρόπους φακελώματος.

Θα ενισχύσουμε το θεσμό του Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και θα εφοδιάσουμε το Γραφείο του με προσωπικό και μέσα.

Η Αριστερά και οι δημοκρατικοί πολίτες γενικότερα υπέφεραν από κατάφωρες παρεμβάσεις στην ιδιωτική τους ζωή, με χαρακτηρισμούς των πολιτικών τους φρονημάτων και αντίστοιχη μεταχείριση στο στρατό, την αστυνομία, τη δημόσια υπηρεσία. Δεσμευόμαστε ότι όλοι οι φάκελοι θα δοθούν στους πολίτες τους οποίους αφορούν και ότι δε θα παραμείνει κανένας στην κατοχή του κράτους.

Εκεί που η κυβέρνησή μας θα ζητήσει εξαίρεση είναι για τους εμπόρους ναρκωτικών και για τα εγκληματικά στοιχεία, μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας και αφού θεσπιστούν αυστηρά κριτήρια για το ποιοι θα παρακολουθούνται και από ποιους".

(Χριστόφιας, Δημήτρης. Πρόγραμμα διακυβέρνησης: πολιτική ενότητας και ανθρωπιάς, σ. 134)

( από Αντιπαρακμή)

Είδατε πόση ευαισθησία έδειξε η παρούσα κυβέρνηση; Που παρακολουθεί συνεχώς τις τηλεπικοινωνίες πολιτών, μπουκάρει σε σπίτια και κατάσχει τους υπολογιστές τους για δει με ποιες σελίδες του διαδικτύου επικοινωνούσαν;

Που χρησιμοποιεί την ΚΥΠ ως Επαγρύπνηση για τα κομματικά της συμφέροντα;

Είδατε πόση άνθρωπιά επέδειξε η παρούσα κυβέρνηση;

Την κακία με την οποία συμπεριφέρεται απέναντι σε όσους διαφωνούν μαζί της;

Κρίμα κ. Χριστόφια.

Όχι απλά δεν είστε ο "καλός άνθρωπος" που λέγατε προεκλογικά, αλλά θα είστε ένας κακός άνθρωπος. Ένας χείριστος άνθρωπος.

Και μένουμε μέχρι εδώ, γιατί αν πούμε έστω και μία λέξη παραπάνω, την ξέρουμε τη συνέχεια.


Αγησιστράτη και Ρίμαχος για το Christofias-Watch

23 Σχόλια:

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ψευδοεπιτροποι, ηδη ειπατε πολλα. μας δειξατε ποσο κιστουν οι απογονοι των πραξικοπηματιων, του Γριβα και του Σαμψων. Ναι ρε, προεδρος σας και προεδρος της Κυπριακης Δημοκρατιας ειναι ο Δημητρης Χριστοφιας.

arxiepiskopos είπε...

ΠΡΑΞΑΝΔΡΕ,ΕΔΕΚ,ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,σε ποια ακριβώς στρατόπεδα συγκέντρωσης κρατά φυλακισμένα και βασανίζει τα αδέλφια σας το φασιστικό καθεστώς;Ήρωες μου,εσείς!Ρε,μα είστε και οι τρεις της ΕΔΕΚ, που αποκρούει ηρωικά επιθέσεις με τσάκρες και βεγγαλικά;Σήμερα έπρεπε να ζει ο Θερβάντες για να γράψει βελτιωμένη έκδοση του Δον Κιχότη!

arxiepiskopos είπε...

ΠΡΑΞΑΝΔΡΕ,ΕΔΕΚ Η.Β και λοιποί καταναλωτές οσπρίων,η κατάστασή σας είναι εύκολα κατανοητή και από πρωτοετή της ψυχιατρικής:περιθωριακοί που επιζητούν την προσοχή,χέσηδες που επιζητούν την αυτοηρωοποίηση μέσω φανταστικών διώξεων και βασανιστηρίων,σε λίγο θα κατοικήσετε σε κρησφύγετο και θα τρέφεστε με κονσέρβες φανταζόμενοι ότι σας κυνηγούν να σας συλλάβουν.Την έννοιαν σας έχουν!Αυτό το καταλαβαίνετε την επομένη των εκλογών και το ξεχνάτε τη μεθεπομένη.Καίει αλλά περνάει και ξεχνιέται.Περαστικά σας,"διωκόμενοι" Δονκιχότε

arxiepiskopos είπε...

γγελούδι μου,ΤΣΙΕΛΕΠΟΥΔΙ μου,δοξάζω το Θεό μου(εκτός κι αν είναι κι αυτός δικός σας,όπως η Εθνική Ελλάδας),έγιανες;Επανήλθες στο γνωστό αυθεντικό ηλίθιο στυλ;Άτε,αφαίρεσε και το πρόγραμμα διόρθωσης λαθών από τον υπολογιστή σου για να είσαι αυθεντικός βλάκας.Τώρα,με το διορθωτή,σού το ξανάπα:Μοιάζεις να φορείς κοστούμι από πάνω και σάνταλα με κλάτσες άσπρες τόρενες στα πόδια!Υπάρχει διορθωτής βλακείας,ΤΣΙΛΕΠΟΥΔΙ μου;

arxiepiskopos είπε...

To μπλογκ αυτό τρώει πορτο-κάλια,υποστηρίζει την Πορτο-γαλλία,πάει διακοπές στο Πόρτο-Χέλι,άκούει τραγούδια του Πορτο-κάλογλου και έχει ως μέθοδο απελευθερωτικού αγώνα τον ...πόρτο!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

επισυναπτω το λινκ με τα αισχη της μεταξενιας και του ανεφ-αρχιμουφτη στη θυρα 9 της κομματικης ομαδας.
φενεται καθαρα η σημαια του ψευδοκρατους να χαριεντιζονατο 3,000 αχρηστοι οπως και αλλα που δειχνουν το νου τους ,(γαμω το εθνος και instabul)
θαυμαστε τους αποφοιτους των κομματικων εδονιτικων σεμιναριοων των περβολιων...μπεεεεεεε

http://www.youtube.com/watch?v=49PpQmwBKUA

ανεφ-αρχιμουφτη δυστυχως για σας Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ δεν ειναι μονο δικια μας αλλα συγκινει ελληνες και φιλελληνες παγκοσμιως, σε αντιθεση βεβαια με την 'εθνικη' του ψευδοκρατους που οπως δειχνουν οι 'σημαιες' στην κερκιδα της ομαδας σου, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΣΑΣ κοπροσκυλλα.

λυπουμαι σας ειλικρινα ανεφ-αρχιμουφτη και μεταξενια που η "εθνικη" του ψευδοκρατους ειναι παρανομη και δεν μπορει να συμετασχει στο παγκοσμιο και εισαστε υποχρεωμενες να βλεπετε την ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ>
εισαστε κριμα. ευχομαι να μεν γιανετε ποττε, να μεινετε παντα ετσι να αμς διακσεδαζετε και οι 2 σας μεταξενια και ανεφ-πισκοπε

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Αγαπητέ Arxiepiskopos Ανεφ Ορίων,

Αν μετά από τη δίωξη του Ξενή, τη σύλληψη ατόμου γιατί κατέβασε την τουρκική σημαία, τη σύλληψη κάποιων που μοίραζαν φυλλάδια, τη σύλληψη κάποιων που έβριζαν το Χριστόφια, την παραδοχή της Αστυνομίας ότι μας παρακολουθεί και υποκλέπτει τα δεδομένα μας, την ποινική δίωξη του Β. Φτωχόπουλου λόγω "αισχρών δημοσιευμάτων" στην Ένωση (που ωχρυούν μπροστά στα δικά σου στο Blog σου), έχεις αμφιβολία ότι υπάρχουν διώξεις και διωκόμενοι και τα επιχειρήματά σου είναι οι φασολάδες και οι τσάκρες, τότε αποδεικνύεις ότι εκτός από ήθους, στερείσαι και σοβαρότητας.

Πενταρόγιωρκος είπε...

"To μπλογκ αυτό τρώει πορτο-κάλια,υποστηρίζει την Πορτο-γαλλία,πάει διακοπές στο Πόρτο-Χέλι,άκούει τραγούδια του Πορτο-κάλογλου και έχει ως μέθοδο απελευθερωτικού αγώνα τον ...πόρτο!!!"


Αλλα μονίμως δαμέσα ο Τραμπουξόπουλος και ο Ανεφ_Ορισκοπος να μυρίζονται τους πόρτους τζιαι να μεν αφήνουν κανέναν άλλο να μυριστεί, οι λυσσιασμένοι!

Fart addicts!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Θοδωρής Κολοκοτρώνης αφορίστηκε το 1806 μαζί με τους άλλους κλεφτοκαπεταναίους της Πελοποννήσου
Οι απλοϊκοί άνθρωποι, εκείνο τον καιρό, περισσότερο έτρεμαν τον αφορισμό και από τον ίδιον το θάνατο. Ακόμη κι ο Κολοκοτρώνης επηρεάστηκε από τον αφορισμό του Γρηγορίου του Ε΄ στα 1806. Οταν τον επόμενο χρόνο, στα 1807 βρέθηκε κουρσάρος πλέον στη Χαλκιδική, έστειλε ένα μήνυμα στον εξόριστο τότε, από τον σουλτάνο, στο Αγιον Ορος, Γρηγόριο τον Ε΄ που του 'γραφε ότι εκείνος τον κατάντησε έτσι: «Εσύ μου 'γραψες την προδοσία στο χαρτί αλλά εγώ θα σου τη γράψω στο κούτελο». Η απάντηση του πρώην αλλά και μελλοντικού Πατριάρχη ήταν ότι όλα έγιναν «κατά θείαν παραχώρησιν»!

Για το 1806 γράφει ο Θ. Κολοκοτρώνης στα απομνημονεύματά του:
Ἡ ἀναφορὰ τῶν Τούρκων συμφωνεῖ μὲ τὰς πληροφορίας τοῦ Καμπινέτου τῆς Γαλλίας, ὅτι νὰ χαλάσουν τοὺς Καπεταναίους, τοὺς λεγομένους κλέφτας, καὶ τοὺς Καπεταναίους τῶν καραβιῶν, διατὶ μία ἡμέρα ἠμποροῦν νὰ κάμουν ἐπανάστασιν. Τότε κάμνει ἕνα φερμάνι ὁ Σουλτάνος νὰ σκοτώσουν τοὺς κλέφτας. Ἀφοριστικὸ ἔρχεται τοῦ Πατριάρχου διὰ νὰ σηκωθεῖ ὅλος ὁ λαός, καὶ ἔτζι ἐκινήθηκεν ὅλη ἡ Πελοπόννησος, Τοῦρκοι καὶ Ρωμαῖοι, κατὰ τῶν Κολοκοτρωναίων. Τὸν Αὔγουστον ὑπῆγα εἰς Ζάκυνθον. Τὸν Σεπτέμβρη ἐβγῆκα ἔξω, καὶ Ἰανουάριον 1806 ἦλθε τὸ διάταγμα καὶ μᾶς ἐκυνήγησαν (1). Ὁ Πετιμεζᾶς, ὁ Γιαννιᾶς καὶ ὁ Ζαχαριᾶς ἦτον χαμένοι πρωτύτερα, καὶ εὑρέθηκα μὲ μόνον 150.

Κατά το κυνηγητό τους, ο αδερφός του προδόθηκε από καλόγερο.

Ὁ Γιάννης δὲν εὗρε τὸν φίλον του, ἐπῆγε εἰς τοὺς Αἰμυαλούς, μοναστήρι, τοῦ ἔδωκε ἕνας καλόγερος φαγὶ καὶ ἔπειτα ἐπῆγε, ἔδωσε εἴδησιν εἰς τοὺς Τούρκους, ἐπῆγαν, τὸν πολιόρκησαν εἰς τὸν ληνὸν καὶ τὸν ἐσκότωσαν.

Ο Γιάννης (Ζορμπάς) Κολοκοτρώνης με 5 συντρόφους του πολιορκήθηκε στο ληνό του μοναστηριού. Οι Τούρκοι έβαλαν φωτιά για να τους βγάλουν και χάθηκαν όλοι κατά την έξοδό τους. Ο Θοδωράκης είχε ορκιστεί να κάψει το μοναστήρι μόλις γυρίσει, αλλά τελικά τους χαρίστηκε.

Τα πιο πάνω αφιερωμένα στους Έλληνες, για να μάθουν τον πραγματικό ρόλο της εκκλησιάς τον καιρό της Τουρκοκρατίας.

Ανώνυμος είπε...

Παπαδαριό:
«Πολεμείστε για να ...σωθούμε».
Εξ αιτίας της αδρανείας των Ελλήνων, ενώ ο χριστιανισμός σήμερα καταρρέει σε όλη την Ευρώπη, στην Ελλάδα έχει ανεβεί στην πλάτη του Ελληνιστικού κινήματος και με το μαστίγιο του καβαλάρη φωνάζει: Εμπρός, πολεμείστε για την σωτηρία ...ΜΑΣ(!) Παλέψτε Έλληνες για να σωθεί ο ...χριστιανισμός (!!) Εάν χαθούμε εμείς θα ...χαθείτε και σεις(!!!). Τι συγκινητικό παραμυθάκι...

Μόνον ένας ηλίθιος θα πολεμούσε για να σωθεί η ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων. Επειδή όμως οι Έλληνες δεν είναι τόσο πρόβατα και τόσο ανόητοι όσο τους θεωρούν οι χριστιανοί δημαγωγοί, άρχισαν να συνειδητοποιούν την μισελληνική φύση του χριστιανισμού. Γι' αυτό έχει καταλάβει πανικός τους παπάδες, γιατί θα βρεθούν χωρίς πρόβατα στο μαντρί. Γι' αυτό χρησιμοποιούν και τις περίφημες «μαθηματικές εξισώσεις»:
Ελληνισμός=χριστιανισμός=ορθοδοξία=παπάδες, που σημαίνουν ότι όποιος κτυπάει τους παπάδες κτυπάει τον ...Ελληνισμό(!!).

Τα επιχειρήματα των χριστιανών κατά των αναδυομένων Ελλήνων στο θρήσκευμα είναι καταπληκτικά, πραγματικά υποδείγματα προπαγάνδας. Η ευρηματικότης τους εντυπωσιακή: «Είστε φανατικοί ...σχοινοβατείτε ...θα αφανιστούμε αν χάσουμε την ορθοδοξία(όχι αν χάσουμε τον Ελληνισμό μας, η ορθοδοξία να μην χαθεί)».

Μας μιλούν συνεχώς για ελληνοχριστιανούς. Δεν υπάρχει έννοια ελληνοχριστιανού ανθρώπου, είναι δικής τους κατασκευής. Τι είδους όρος είναι αυτός; Δεν μπορείς να είσαι ταυτοχρόνως και Έλλην και χριστιανός. Ή Έλλην ή χριστιανός, και τα δύο δεν γίνεται. Δεν μπορείς να είσαι ταυτοχρόνως και άντρας και γυναίκα, ένα από τα δύο. Και τα δύο δεν γίνεται, εκτός αν είσαι υβρίδιο. Και αυτό είναι στην πραγματικότητα ο ελληνοχριστιανισμός: μία υβριδική ιδεολογία. Και επειδή χριστιανισμός=ιουδαϊσμός, οι χριστιανοί δεν μπορούν να μιλάνε για ελληνοϊουδαικό πολιτισμό. Κτυπάει άσχημα στο αυτί, γι' αυτό ονομάζουν τον ιουδαϊσμό τους χριστιανισμό.

Unknown είπε...

Για να έχουν καθαρό οπτικό πεδίο προς τις ελεύθερες περιοχέςΤρίτη, 22 Ιουνίου 2010 10:38 πμ

Τα κατοχικά στρατεύματα έβαλαν φωτιά στην περιοχή της νεκρής ζώνης Κουτραφά


Λευκωσία: Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στι 1:30 μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή της νεκρής ζώνης Κουτραφά. Η φωτιά άρχισε ταυτόχρονα από έξι διαφορετικά σημεία και φαίνεται να τέθηκε από τα τουρκικά κατοχικά στρατεύματα, τα οποία ήθελαν να έχουν καθαρό το οπτικό πεδίο προς τις ελεύθερες περιοχές.

Η πυρκαγιά, η οποία κατέκαυσε ξηρή βλάστηση είχε έκταση τριών χιλιομέτρων και σύντομα επεκτάθηκε και στις ελεύθερες περιοχές.

Τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα από ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Δημοκρατίας.

Unknown είπε...

Σοκ! Η επίσημη ομάδα Μπιλιάρδου της Κύπρου αντιμετώπισε το «ψευδοκράτος» σε επίσημο αγώνα
Εκτύπωση Αποστολή Share on Facebook Tweet this Share on Blogger Άλλα 22 Ιουνίου 2010, 14:01 EEST
Νικόλας Ζαννέττος
Για άλλη μια φορά η πλευρά μας πιάστηκε αδιάβαστη αφήνοντας εκτεθειμένη την πολιτική που ακολουθούμε εδώ και χρόνια στο κυπριακό. Αυτή τη φορά οι Τουρκοκύπριοι επικαλέστηκαν σε αναγνώριση του ψευδοκράτους όταν σε Ευρωπαϊκό αγώνα μπιλιάρδου η δική μας ομάδα κλήθηκε να αντιμετωπίσει την δική τους.

Η λεγόμενη «εθνική» ομάδα του ψευδοκράτους κατάφερε να εξασφαλίσει θέση πλήρους μέλους στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Μπιλιάρδου, ενώ η Εθνική Κύπρου, κλήθηκε να την αντιμετωπίσει στον πρώτο επίσημο αγώνα της. Οι Τ/Κ εκμεταλλεύτηκαν πολιτικά το περιστατικό αφού το είδαν ως αναγνώριση του «ψευδοκράτους».

Μάλιστα σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της κυπριακής ομοσπονδίας, οι Τ/Κ ήταν μέλος στην ομοσπονδία πολύ πιο νωρίς από την δική μας ομάδα. Σημειώνεται ότι αν και η ομάδα μας ζήτησε την υποστήριξη του ΚΟΑ στο συγκεκριμένο ζήτημα, ο οργανισμός δεν βοήθησε στο να επιλυθεί το πρόβλημα.

Παρόλα αυτά το τραγικό ήταν ότι η ομάδα μας αποδέχτηκε το γεγονός δίδοντας έτσι στους κατακτητές την ευκαιρία να μιλούν για αναγνώριση.

Για να δοθεί έγκριση συμμετοχής σε τέτοιες διοργανώσεις και ομοσπονδίες, πρέπει πρώτα να εξασφαλιστεί σχετική άδεια από την τοπική Ολυμπιακή Επιτροπή, κάτι που στην περίπτωση των κατεχομένων δεν υπάρχει. Έτσι η δική μας επιτροπή απέστειλε πρόσφατα καταγγελία με την οποία διαμαρτύρεται για την αποδοχή της τουρκοκυπριακής ομάδας.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Μεταξόπουλλε και Αρχιδομούρη

βάλτε το καλά στη ξερή σας

ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ

(κόκκινος ή μαύρος)

arxiepiskopos είπε...

ΠΑΟΛΑ,σαν να διακρίνω μια λαγνεία προς τ'αρχίδια;

arxiepiskopos είπε...

"....Αυτή τη φορά οι Τουρκοκύπριοι επικαλέστηκαν σε αναγνώριση του ψευδοκράτους...".AIANTA,για όνομα του Θεού,Ελληναρά,δολοφόνε της γλώσσας μας!(αν μας επιτρέπετε να την έχουμε και δική μας γλώσσα)

antonis είπε...

Στην προεκλογικη περιοδο Ο Χριστοφιας διαφημιζε τον εαυτο του ως τον κατεξοχην Ανθρωπο, και φροντιζε να πηγαινουν τα καναλια απο πισω του καθε φορα που επισκεπτοταν γεροκομεια κ.λ.π.. Σε συνεντευξεις του παρομοιαζε τον εαυτο του με τον Χριστο..!! Μιλουσε για ανθρωπια , για δικαιη κοινωνια, δικαιη λυση, ειρηνη και αγαπη.. Εγω ξερω οτι ενας ανθρωπος που εχει τετοιες αρετες δεν τις διαφημιζει και οτι ολα αυτα τα γλυκαναλατα λογια βγαιναν απο ενα προσωπειο που εκρυβαν το αληθινο προσωπο ενος τσαρλατανου που παρουσιαζει το μαυρο ασπρο και φερνει καλα νεα που χαιδευουν τα αυτια αλλα ειναι δολωματα προς εξαπατηση.. Σκεφτικα τοτε οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι επικυνδινος, ειναι ενας μικρος αντιχριστος οχι γιατι ειναι αθεος, αλλα γιατι ειναι λαοπλανος και χρησιμοποιει μεσσιανικες ιδιοτητες για τον εαυτο του.. Επισης σκεφτικα οτι οχι μονο δεν θα επανενωσει αυτος ο ανθρωπος που βγαζει λαγους απο το καπελο, αλλα θα σπειρει την διχονοια... Λιγα χρονια μετα αποκαλυπτει το προσωπο του και πεφτει η μασκα γρηγορα.. Το δικαιη κοινωνια γινεται ακελοκρατουμενη κοινωνια, το κρατος ανθρωπιας γινεται το αστυνομικο κρατος που παρακολουθει τους αντιφρονουντες και προβαινει σε ενεργειες που μονο σε φασιστικα κρατη συμβαινουν!! Ολοι πρεπει να ορκιστουν πιστη στο αλαθητο του Παπα Χριστοφια και οσοι ιεροσυλουν και το αμφισβητουν μπαινουν στην μαυρη λιστα και θεωρουνται επικινδυνοι για το καθεστως ακομη και για την φυσικη εξοντωση του αλαθητου -μεγαλη η χαρη του- Χριστοφια!! Διασυρμος, παρακολουθηση, φακελωμα, συλληψεις, επιθεση σε καθε καναλι , σε καθε εφημεριδα , που αμφισβητει την ιερη αγελαδα που ειναι η πολιτικη του!! Και κατι γιεριμα, αξιολυπητα , και μιζερα ανθρωπακια να εχουν λαβει το χρισμα του χαφιε, και να οργανωνουν την επαγρυπνηση και να γυρνουν την κοινωνια σε παλιες σκοτεινες εποχες!! Με μεθοδους μεγαλου αδερφου να χτυπουν το Ελληνικο μας φρονημα, να αλλαζουν την ιστορια , να θελουν με το ετσι θελω να μας αποκοψουν απο τις ριζες μας κι να μας μεταλλαξουν σε ανεγκεφαλα ανθρωπαρια που θα σκυβουν με ευχαριστηση τα οπισθια στον κατακτητη, να γινουμε δηλ ολοι σαν αυτους για να μην εχουν κομπλεξ κιολας.. Εξαθλιωσαν τον στρατο, τους θεσμους γενικοτερα και θελουν να ρημαξουν την αξιοπρεπεια μας και το ηθικο μας..Το αριστερο κομμα βεβαιος ρημαζει και τους χαμηλομισθους , την εργατια , τους αγροτες , τουυς συνταξιουχους...Ολα για μια δικαιη κοινωνια.. Και με την ανεργια να καλπαζει ακαθεκτα!! Την ιδια ωρα που τους λαθρομεταναστες τους εχουν σαν πασαδες απο τα δικα μας λεφτα..Τους οποιους φερνουν οι Τουρκοι για να αλλοιωσουν την δημογραφια κι στις ελευθερες περιοχες!! Ω νεα ηθη, νεοι καιροι!! Ο Παπας-Χριστοφιας εβγαλε κατι παλι απο το καπελο του αλλα δεν ειναι λαγος αυτη την φορα.. Ειναι το κουτι της Πανδωρας..!

arxiepiskopos είπε...

ΕΔΕΚ Π(άφου),έκοψες πίσω.Έγιναν και πολλές άλλες διώξεις που δεν τις πληροφορήθηκες.Γείτονας μου Εδεκίτης στη Λάρνακα καταγγέλθηκε γιατί πέρασε με κόκκινο κι άλλος γιατί ο σκύλος του ενοχλούσε τους γείτονες τις νύχτες.Επίσης γιατρός,στέλεχος του ΕΥΡΩ.ΚΟ, καταγγέλθηκε γιατί πάρκαρε σε διπλή κίτρινη γραμμή στις Φοινικούδες.Αυτά κι άλλα βασανιστήρια υφίστανται οι αγωνιστές στη Λάρνακα.Όμως,όπως λέει κι η αρχιδολάγνα ΠΑΟΛΑ,ο φασισμός του καθεστώτος Χριστόφια δε θα περάσει!

arxiepiskopos είπε...

Ο antonis γράφει: "... Σκεφτικα τοτε οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι επικυνδινος, ειναι ενας μικρος αντιχριστος οχι γιατι ειναι αθεος, αλλα γιατι ειναι λαοπλανος και χρησιμοποιει μεσσιανικες ιδιοτητες για τον εαυτο του.. Επισης σκεφτικα οτι ....".ΠΑΙΔΙΑ,ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο antonis ΛΕΕΙ ΟΤΙ...ΣΚΕΦΤΗΚΕ!!!

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

Με κάλυψε πλήρως ο Αντώνης. Δυστυχώς αυτός ο "πρόεδρος της ανθρωπιάς" θα μας κυβερνά για σχεδόν τρία ακόμα χρόνια. Να παραιτηθεί αποκλείεται, πράγμα που σημαίνει ότι εντείνουμε τις προσπάθειες μας για να ξεσκεπαστεί το αληθινό πρόσωπο και οι αληθινές προθέσεις του Ευέλικτου Χριστόφια για να μην τον εμπιστεύεται ο λαός και να μην περάσει η λύση που θα κάνει την Κύπρο συνεταιρική με τους Τούρκους.

Ο αγώνας συνεχίζεται...

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ΣΠΕΡΘΙΑ, ξεχασες μια μικρη λεξουλα. ο δημητρης χριστοφιας θα κυβερνα την κυπρο για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τρια χρονια ακομα, για να ειμαστε πιο ορθοι.

παολα?? εν καλα ο γριβας? ζει ζει και μας καθοδηγει?

katamutras είπε...

Ρε ΦΟΥΣΤΗ arxiepiskopos ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΗ ΜΑΝΑ , ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΛΑ ?

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!!!!!!
ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΤΑΓΚΑ ΑΧΡΕΙΕ !!!!

Πενταρόγιωρκος είπε...

ΤΡΑΜΠΟΥΚΕ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑ ΑΝΕΦ_ΟΡΙΣΚΟΠΕ:

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ:

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΣ


Τέρμα στις συλλήψεις

Τέρμα στην φίμωση

Τέρμα στην λογοκρισία

Τέρμα στο παρακράτος ΚΥΠ-Επαγρύπνησης

ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!