Το μέτρημα του Παπασάββα και το μέτρημα του Ξενή!

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Θα σε μάθω εγώ να τα βάζεις με τον Αυτοκράτορα. Το φίλο και ευεργέτη μου!
Θα σε μάθω εγώ να μετράς Ξενή Ξενοφώντος!
Θα σε μάθω εγώ τι σημαίνει "Σταυρωμένος και γύρω σου Ρωμαίοι"


Πράγματι ειρωνεία!

Ήτανε περίπου ίδια εποχή με τώρα. Που ο Άκης Παπασάββας, μετρούσε και αυτός τις μέρες.

Όπως τις μετρά σήμερα ο Ξενής, (μετά την παρέμβαση του Παπασάββα εναντίον του).

Για διαφορετικούς βέβαια λόγους, που έχουν να κάνουν με το ήθος του καθενός.

Μετρούσε ο Άκης Παπασάββας, στα μέσα του Ιούνη του 2005, τις μέρες από τότε που είχε διοριστεί από τον Τάσσο Παπαδόπουλο, Γενικός Εισαγγελέας, ο Πέτρος Κληρίδης (τον οποίο κοσμούσε τότε και μέχρι πρόσφατα με διάφορα επίθετα ο Άκης Παπασάββας. Παραδόξως σήμερα, ο Π.Κληρίδης, δείχνει μια ανεξήγητη ανοχή στον Παπασάββα.)

Μετρούσε τις ημέρες που δε διορίστηκε ο ίδιος ως Β. Γ. Εισαγγελέας!


14/6/2005, ημέρα των γενεθλίων του, έγραφε ο Άκης Παπασάββας (προσέξτε τα πολλά θαυμαστικά) :

"13/6/05 Τριαντα εννιά ολάκαιρες μέρες από την επιλογή του Τάσσου Παπαδόπουλου. Από την επιλογή του Πέτρου Κληρίδη, που είχε ήδη επιλεγεί από το Γλ. Κληρίδη και Αλ. Φρ. Μαρκίδη και Παπαπέτρου ως Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας κατά σκανδαλώδικο τρόπο και Ιεραρχίας και Σιωπής."

"13/6/05 Τριαντα Εννιά μέρες, που κατά κάθετο και απόλυτα απαράδεκτο νομικοπολιτικό τρόπο, παραμένει "άδεια καρέκλα" η θέση του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα. Το γραφείο βέβαια του Β.Γ. Εισαγελέα "αξιοποείται"!! από την κα Κλαίλια Θεοδούλου και συνάμα η απουσία του Β.Γ. Εισαγγελέα επιτείνει την φρικτή άγαρμπη, άτσαλη και υβριστική συμπεριφορά του Πέτρου Κληρίδη... Και βέβαια - "αυτό μάλιστα"!! - επιτρέπει και το φρικιαστικό και αποδιδόμενο στον Τάσσο Παπαδόπουλο, ότι δεν την πληρώνει!!! σε ένδειξη!! εκτίμησης!! προς το πρόσωπό μου!!"


Κάθε μέρα που περνούσε και δε γινόταν Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας (ως να του όφειλε κάτι τέτοιο ο Τάσσος Παπαδόπουλος και ως να είναι η θέση Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, θέση προαγωγής), ο Άκης ο Παπασάβββας τη μετρούσε.

Στο ίδιο κείμενο που παραθέσαμε πιο πάνω, ο ίδιος ο Παπασάββας, σε ένα από τα γνωστά του ασυνάρτητα παραληρήματα τάζει και τη δική του προσωπική εκδίκηση, ενάντια στον Πρόεδρο Παπαδόπουλο, κλείνοντας με το εξής: "για νάμαστε ωφέλιμοι και διαβασμένοι το 2008".

Φανταζόταν μάλιστα τότε τον εαυτό του ο Άκης Παπασάββας ως τον εσταυρωμένο που ήταν γύρω του οι Ρωμαίοι (αυτά τα κατέγραψε σε μακροσκελές πόνημα με ομώνυμο τίτλο).

Ιούνιος 2010
Αφού φάνηκε "ωφέλιμος και διαβασμένος το 2008" (με το αζημίωτο βεβαίως-βεβαίως),
o Άκης Παπασάββας, υποστηρίζοντας τον υποστηρικτή του "Μωρού της Ρόζμαρι", συνεχίζει να φαίνεται "ωφέλιμος" και σήμερα στο Προεδρικό και τον επί χρόνια πολλά επιστήθιο φίλο του Δ. Χριστόφια, ο οποίος, σε μία από τις πρώτες πράξεις του στην Προεδρία, τον διόρισε Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα. Πιέζοντας εκ των έσω, ο Άκης Παπασάββας, προκαλεί την παράταση της έρευνας εις βάρος του Ξενή Ξενοφώντος. Μέχρι και δίωξη είχε εισηγηθεί, όπως αποκάλυψε και ο έγκυρος Τάκης Κουνναφής, Διευθυντής του Φιλελευθέρου.

Ο στόχος προφανής: να προσδωθεί νομιμότητα στην παράνομη και φασιστική έρευνα της Αστυνομίας, με κατασκευασμένα ποινικά αδικήματα.

Ο Άκης Παπασάββας, παίρνει το αίμα του πίσω και φαίνεται "ώφέλιμος" όπως και το 2008.

Κάνοντας το Ξενή να μετρά τις δικές του μέρες, να μετρά 39,40, 41, 42 και πάει λέγοντας μέρες, να μετρά όχι τον προσωπικό του ανικανοποίητο εγωισμό για το ότι δεν διορίστηκε, αλλά να μετρά τις μέρες που συνεχίζει εναντίον του μια παράνομη και παράλογη έρευνα, γιατί τον κατηγορούν για ανύπαρκτα αδικήματα ως φερόμενο διαχειριστή της σελίδας μας για σχόλιο επισκέπτη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (-σε αντίθεση με το φυσιολογικό μη διορισμό Παπασάββα από τον αείμνηστο Τάσσο- στην περίπτωση της βλακώδους και φασιστικής πολιτικής δίωξης του Ξενή από το Προεδρικό, χωρούν πραγματικά και επάξια τα θαυμαστικά )



Στη φωτογραφία, ο Άκης Παπασάββας, ως χαμάλης του Προεδρικού, δίνει σήμερα "δείγματα γραφής στα δίσεκτα έτη των δημοκρατικών ελλειμμάτων"

Μπορείτε να συγκρίνετε. Τον Παπασάββα, τον άνθρωπο που μετρούσε τις μέρες που μεσολάβησαν από το μη βόλεμά του και το μη διορισμό του. Και τον Ξενή ,τον άνθρωπο που μετρά τις μέρες από τη δίωξή του, γιατί αρνήθηκε να διοριστεί ή να βολευτεί κάπου, γιατί αρνήθηκε να προσκυνήσει το Προεδρικό και το καθεστώς Χριστόφια, γιατί αρνείται να βγάλει (όπως ο Άκης Παπασάββας και οι όμοιοί του -αν υπάρχουν δηλαδή όμοιοί του-) το "χρυσοφόρο σκασμό" στην εκ περιτροπής προεδρία, στη σταθμισμένη ψήφο, στους 50,000 έποικους και στην επαναφορά του Σχεδίου Ανάν από το Δ. Χριστόφια.

Ο Άκης Παπασάββας, θα συμβολίζει για εμάς τον εύκολο δρόμο της συνδιαλλαγής και της υποταγής. Ο Ξενής Ξενοφώντος, το δύσκολο δρόμο της Αντίστασης και του Αγώνα.


Κι εσύ Ξενή, συναγωνιστή μας, σταμάτα να μετράς από τότε. Μέτρα αντίστροφα. Γιατί η φασιστική δίωξη εσένα και της οικογένειάς σου, αργά ή γρήγορα θα τελειώσει. Και τότε, είμαστε βέβαιοι, ότι με τη βοήθεια του Χρίστου Κληρίδη και με χρήση του Νόμου και όχι της Παρανομίας (που χρησιμοποίησε το Προεδρικό και η ελεγχόμενη Αστυνομία του), θα μπορέσεις εσύ να διώξεις τους διώκτες σου.

Αγησιστράτη για το christofias-watch

22 Σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

ΑΓΗΣΙΣΤΡΑΤΗ,σε ποιο μπουντρούμι του καθεστώτος κρατείται έγκλειστος και υποβάλλεται σε φρικτά βασανιστήρια ο Ξενής;

arxiepiskopos είπε...

Στο θέατρο


Ένας ταξιθέτης κάνοντας τη βόλτα του μέσα στο θέατρο βλέπει τον ΑΙΑΝΤΑ με σκισμένα ρούχα, μέσα στα αίματα και γενικότερα σε κακό χάλι ξαπλωμένο πάνω σε 3 θέσεις.
Του λέει: "Μπορώ να δω το εισιτήριο Σας;"
Του το δίνει ο ΑΙΑΝΤΑΣ, το κοιτάει ο ταξιθέτης και του λέει: "Σ έπιασα, αυτό είναι για τον εξώστη!"
-"Το ξέρω, έπεσα",απαντά ο ηλίθιος!

arxiepiskopos είπε...

Το ξέρετε ότι τα στελέχη της ΕΔΕΚ τη νύχτα του Καλού Λόγου παίρνουν θέσεις μάχης;

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Εμείς Anef_Oriwn arxiepiskopos, παίρνουμε κάθε μέρα και κάθε νύχτα θέσεις μάχης. Για να σταματήσουμε το ξεπούλημα της πατρίδας μας. Για να κρατήσουμε ζωντανό το όνειρο της λευτεριάς.

Όσο για το "μπουντρούμι του καθεστώτος" που ειρωνεύεσαι, μόνο ένας ηλίθιος δεν αντιλαμβάνεται ότι το να κρατάς ένα άνθρωπο υπό έρευνα και να μην ολοκληρώνεις, είναι κάτι που γίνεται επίτηδες για να τον τσακίσεις. Διάβασε τη ΔΙΚΗ του Κάφκα ηλίθιε ή διάβασε το Μηδέν και το Άπειρο (βιβλίο ενάντια στο σταλινισμό) και θα καταλάβεις. Φυσικά, καταλαβαίνεις ήδη, αλλά παριστάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.

Σε ξαναρωτώ: θεωρείς εσύ σωστό να διώκεται διαχειριστής για σχόλια επισκέπτη; Θεωρείς ότι έχει λογικό έρεισμα η δίωξη;

arxiepiskopos είπε...

Όταν ο διαχειριστής έχει τη δυνατότητα διαγραφής και δεν το κάνει,ναι,είναι συνυπεύθυνος.

1974 είπε...

Επιτέλους αποφασίσατε να μιλήσετε δημόσια για το ρόλο του Παπασάββα στην υπόθεση.

Υπάρχουν πιστεύω 2 σενάρια:

Το 1ο σενάριο είναι ότι ο Πέτρος Κληρίδης φοβάται τον Παπασάββα και λέει "κρατώ ανοιχτή την υπόθεση για να μεν έχω τον πελλόν πας την κκελλέν μου"

Το 2ο ότι χρησιμοποιεί τον Παπασάββα ως αποδιοπομπαίο τράγο, για να ρίξει ο κόσμος τις ευθύνες σε αυτόν για το ότι συνεχίζεται η δίωξη. Στήνει δηλαδή παγίδα στον Παπασάββα. Στέλνει το μήνυμα "εγώ τοποθετήθηκα ότι δεν υπάρχει αδίκημα, αλλά ο Άκης έχει άλλη άποψη και γι' αυτό μένει η υπόθεση ανοιχτή."

Σε κάθε περίπτωση, εσείς πρέπει να καταδεικνύετε το ρόλο Παπασάββα, γιατί είναι υπαρκτός ρόλος. Είναι η τσατσά του Προεδρικού στη Νομική Υπηρεσία και λυπούμαι να πω ότι είναι ένας αδίστακτος και πολύ κακός άνθρωπος.

Βεβαίως φέρει και τις ευθύνες του ο Πέτρος Κληρίδης. Γιατί μπορούσε να τερματίσει την υπόθεση και την διατηρεί ανοιχτή.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Και σε ένα blog με πολλούς διαχειριστές όπως αυτό, πως ξέρουμε ότι γνώριζαν ότι είχε γραφτεί το σχόλιο, για να το διαγράψουν, ούτως ώστε να έχουν ευθύνη;

Γιατί ο Δρουσιώτης δεν έστειλε μήνυμα να τους πει "ξέρετε υπάρχει αυτό το σχόλιο διαγράψτε το";

Έχεις εσύ κύριε Anef κανένα στοιχείο ότι γνώριζαν; Εδώ πολύ σπάνια παρεμβαίνουν στις συζητήσεις, άρα το πιθανότερο είναι ότι δεν το είδαν.

Και γιατί δε σε απασχολεί που δεν έγινε έρευνα για να βρεθεί ο Ρήγας;

Η θέση σου anef_oriwn, δείχνει πόσο φασίστας είσαι και προκατελειμμένος. Προσπαθείς από το τίποτα να δημιουργήσεις θέμα, ταυτιζόμενος με το φασισμό της αστυνομίας και του προεδρικού.

arxiepiskopos είπε...

Ρε κολλημένε,λαλώ σου είμαι ο arxiepiskopos τζιαι λαλείς μου ότι εν είμαι.Τι να συζητήσω μιτά σου;Tζιαι το άλλον:το επιχείρημα σου είναι ότι οι διαχειριστές δε διαβάζουν το μπλογκ;

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Ναι κύριε, προχτές εσύ παραπονιέσουν ότι δε συμμετέχουν στις συζητήσεις και δε διαβάζουν τα σχόλια. Σήμερα το αμφιβάλλεις;

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

"Κι ας μην ενδιατρίψουμε στο θέμα «ηθικής» και του «σεβασμού προς τους συνομιλητές» όπου σε μεγάλο βαθμό ακολουθήθηκαν τέτοιες πρακτικές ή όπου οι διαχειριστές του blog συνεχίζουν να μην κάμνουν διάλογο με τους σχολιαστές τους, δεν επισκέπτονται άλλα ιστολόγια για να αναπτύξουν διάλογο περιφρονούν βάναυσα κάθε διαφορετική από τη δική τους άποψη και εκτίμηση."


Να τι έλεγες κ. arxiepiskopos anef_oriwn πριν λίγες μέρες. Σήμερα όμως κάνεις ότι δήθεν ξέρουν.

Σε ένα blog που οι αναρτήσεις ανανεώνονται συνεχώς, που τα σχόλια είναι στο πίσω μέρος μιας σελίδας και που δεν τους βλέπουμε ποτέ να παρεμβαίνουν εδώ και 1 χρόνο, εσύ ξαφνικά προσπαθείς να τους φορτώσεις και ευθύνη;

Το ξέρεις ότι τέτοια ευθύνη δεν υπάρχει. Επιμένεις όμως να τους την φορτώνεις.

Έχεις κύριε είτε εσύ είτε τα μπατσόνια σου, αποδείξεις ότι γνώριζαν ή επιδοκίμασαν το κείμενο του Ρήγα;

Για να μην πούμε για το Μιχαήλ τώρα, που προσπαθούσε να πείσει τον κόσμο ότι ο Ρήγας είναι μέλος της Επιτροπής.

Είσαι βρώμικος Anef_Oriwn. Είσαι θρασύδειλος και ψεύτης και προσπαθείς να ποινικοποιήσεις κι εσύ και τα ακελικά συντρόφια σου, την ύπαρξη αυτού του blog.

1974 είπε...

Anef_Oriwn, δε ντρέπεσαι λίγο;

Τι διαφορά έχεις εσύ με αυτούς που έψαχναν να φορτώσουν ποινικά αδικήματα στους κομμουνιστές για να τους εκτελέσουν; Ο καθένας κρίνεται βέβαια όταν έχει την εξουσία. Τώρα που την έχετε εσείς, δείχνετε πόσο αντιδημοκρατικοί είσαστε.

1974 είπε...

Βάσει ποιου νόμου, κύριοι χριστόφια, παπασάββα και άνεφ ορίων, έχει ποινική ευθύνη ένας διαχειριστής ενός blog για αυτά που γράφουν οι επισκέπτες του blog;

1974 είπε...

Μάλλον σας έβαλα δύσκολα εκεί στο Γραφείο Επαγρύπνησης.

λεωνίδας είπε...

Με την ίδια λογική πίσκοπε, οι διαχειριστές έπρεπε να σε διαγράψουν εδώ και καιρό για τες αρλούμπες που γράφεις….

katamutras είπε...

ΤΟΣΗ ΠΟΛΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μόνο στην Κούβα της Αν. Μεσογείου βρίσκεις.
ΑΚΕΛ – ΔΗΣΥ σύμπραξαν άλλη μια φορά για 1 αντιδημοκρατικό νομοσχέδιο που αφήνει έξω από τη βουλή ίσως 2 κόμματα.
Μάλιστα κύριοι, οι πλουραλιστές πάσχουν από αγοραφοβία και αντιδημοκρατισμό.


Αρχιδομουρης – Σκατάμουτρας – Μεταξοπούλα – Άνεφ – Μακαριστός ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΒΛΙΕΣ ΣΙΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΕΖΕΒΕΓΚΑΡΟΙ.
Μόνο εσείς έχετε το δικαίομα να βρίζετε και να απειλάτε μέσα από το διαδίκτυο ?

ΖΕΙ Ο ΓΡΙΒΑΣ ΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΕΙ

Πουτανα η μάνα του που θα γράψει κάτι το άσχημο για την ΠΑΟΛΑ η το αξιον τέκνον του έθνους το λεβέντη ΓΡΙΒΑ.

Ο ΔΗΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΜΟΥΣΚΟΣ !!!
ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

katamutras είπε...

Απο εμένα καληνύκτα και από εδώ κι ομπρός μόνο σε μπλοκ των αρρωστημένων μπολσεβίκων θα γράφω .

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

ΜΑΤΣΟΥΚΑ,

Φιλική συμβουλή, να μην πέφτεις στο επίπεδο του Anef_Oriwn. Εμείς έχουμε πατριωτισμό και επιχειρήματα, δεν είμαστε απάτριδες και ελεεινοί σαν την Επαγρύπνηση.

Μίλα καλύτερα.

Κερυνεια είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=NeaGHBL06rc&feature=channel

Αυτή είναι η δημοκρατία που θα μας προσφέρουν με την λύση. Αυτοί είναι τα αδέρφια μας?? Μαυτούς υα ζήσουμε ειρηνικά και δημοκρατικά??

Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει έστω και ένας Έλληνας , οι προγόνοι του οποίου ανακάληψαν την δημοκρατία, που να συζητά και να διαπραγματεύεται εκπτώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δημοκρατίας.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

Όσοι μπορουν και θέλουν να ζήσουν κάτω απο τέτοιο καθεστώς όπως το γιλμάκι ας πάνε στην Τουρκία και να αφήσουν την Κύπρο στην ησυχία της και την τύχη της στους Κύπριους που ακόμη αντέχουν να αγωνίζονται

arxiepiskopos είπε...

ΕΔΕΚ(Η.Β;),γιατί βολεύεσαι να φορτώνεις σ'εμένα αναρτήσεις του ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ ή το αντίθετο;Ισχυρίστηκα εγώ ποτέ ότι οι Επίτροποι δε διαβάζουν το μπλογκ;Εγώ ΞΕΡΩ πως το ξεσκονίζουν.Το ότι δεν απαντούν οφείλεται στο ότι το κάνουν με άλλα nicknames ή στο ότι ρίχνουν τη βαρέλα και δεν μπορούν να την υποστηρίξουν.Π.χ πώς θα μπορούσαν να υποστηρίξουν πως ο Χριστόφιας είναι ο ανθρωποφάγος Αμίν;

arxiepiskopos είπε...

Γεια σου πουτάνας γιε,κατά το συναγωνιστή σου Ματσούκα,ΕΔΕΚ(Η.Β;)

Πενταρόγιωρκος είπε...

Παιδιά, εγώ νομίζω είναι ξεκάθαρο το τι γίνεται.

Ο Πέτρος Κληρίδης μαλλον κατάλαβε τις εμμονές του Παπασάββα, και τον αφήνει να εξευτελίζεται με μια υπόθεση που ...δεν έχει υπόθεση!

Σιγά τώρα να μην καταδικαστεί μπλόγκερ για ...ανώνυμο σχόλιο, που δεν είναι καν απειλητικό!

Όποιος πάντως στην Γενική Εισαγγελεία σκέφτηκε κάτι τέτοιο για να εκθέσει τον Παπασάββα και τις φιλοχριστοφικές του εμμονες είναι απλως ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΟΣ!

ΧΑΧΑΧΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν συμφωνώ