Νέα επίδειξη θράσους από το Μ. Δρουσιώτη!

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Ναι; κ. Χριστόφια, μα δε μου υποσχέθηκες ότι θα κλείναμε το christofias-watch; Ακόμη συνεχίζουν αυτοί!

Ο Μ.Δρουσιώτης, έχει ξεκινήσει, μαζί με άλλα δημοσιογραφικά στελέχη του ΠΟΛΙΤΗ, μια επιχείρηση αποκαθήλωσης του Βάσου Λυσσαρίδη.

Πολυεπίπεδη βλέπετε η δράση του!

Γνωρίζουν βέβαια οι δημοσιογράφοι του ΠΟΛΙΤΗ, ότι ο Βάσος, είναι ο Ηγέτης που εμπνέει το λαό και που θα αποτελέσει τον Ηγέτη του ΟΧΙ σε ένα νέο δημοψήφισμα.

Γι' αυτό, τώρα στα 90 του, μετά από δεκαετίες πολιτικής του παρουσίας, θυμήθηκαν διάφορα και άρχισαν να σπέρνουν κακοήθειες για το ότι έχει αστυνομική φρουρά (άλλοι πολιτικοί δεν έχουν;), ότι "εκμεταλλεύεται το κράτος και μένει σε κυβερνητική κατοικία" (όλοι ξέρουμε ότι ο Γιατρός μένει σε ένα παλιό σπίτι πίσω από το Προεδρικό, που του δόθηκε για χρήση, γιατί αμισθί ήταν ο προσωπικός Γιατρός Προέδρων του κράτους επί Δεκαετίες) και άλλα πολλά!

Βεβαίως, την τέχνη της λασπολογίας, την καλλιεργείς με τη συνεχή αναπαραγωγή και επανάληψη και αυτό ο "ΠΟΛΙΤΗΣ" και τα όρνεά του, το γνωρίζουν καλά. Έτσι η μπάλα πάει από το Δρουσιώτη(Κοριό) στον Κωστακόμπλεξ(Κ.Κωνσταντίνου) και πίσω στο Δρουσιώτη.

Σήμερα Κυριακή, να τι έγραψε για το Β. Λυσσαρίδη ο Μ.Δρουσιώτης, δήθεν υπό τύπο αστείου, αλλά για να επαναλάβει έμμεσα τις κακοήθειές του για το Γιατρό:

"Ο Άντρος Κυπριανού για την ΕΔΕΚ:
- Θα βρεθούμε ξανά μαζί, κάντε λίγη υπομονή και θα δείτε...
Αν δώσετε στον Λυσσαρίδη πρόσβαση στο Jet, μπορεί..."



Ο Γιατρός, ο άνθρωπος ο οποίος, όσοι τον ξέρουμε, δεν είχε ποτέ σχέση με λεφτά και με πολυτέλειες, παρουσιάζεται από το Δρουσιώτη, ως άνθρωπος που ξεπουλά ιδέες και αρχές, για πολυτέλειες!

Τέτοιο ηλίθιο χιούμορ, ίσως μόνο ο Κ.Κωνσταντίνου ή η Δρακούνα έχουν δείξει να έχουν!

Αν έχουμε δημοκρατία σήμερα, για να μπορεί ο Δρουσιώτης να γράφει τις αρλούμπες του, αν έχουμε Κυπριακή Δημοκρατία, για να μπορούν ο Δρουσιώτης και ο Χριστόφιας να καταχρώνται τους θεσμούς της και να διώκουν ανθρώπους για κατασκευασμένα αδικήματα, αυτό το οφείλουμε σε μεγάλο βαθμό, σε ανθρώπους όπως ο Β.Λυσσαρίδης.

Αλλά για το Δ.Χριστόφια και το Μ.Δρουσιώτη, το αχτύπητο αυτό δίδυμο διωκτών της ελεύθερης έκφρασης, αυτά είναι ψιλά γράμματα!

Ρίμαχος για το christofias-watch

3 Σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

AΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ,ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΜΑΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΗΣΙΣΤΡΑΤΗ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ Ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑΙΩΣΕ Ο ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΣ,ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΚΔΟΤΩΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΕΚ ΠΑΦΟΥ. Ο Εβραίος μπαμπάς καθόταν σε μια ξαπλώστρα στην παραλία και χάζευε το μικρό του γιο που έπαιζε ανέμελα στο κύμα με το κουβαδάκι του...

Ξαφνικά σηκώνεται ένα τεράστιο κύμα που παρασύρει το παιδί στα βάθη της θάλασσας και το εξαφανίζει μπροστά στα έκπληκτα μάτια του πατέρα του. Απελπισμένος ο πατέρας σηκώνει τα μάτια και τα χέρια του στον ουρανό, γονατίζει στην άμμο και αρχίζει να ουρλιάζει σαν δαιμονισμένος:

ΚΥΡΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΚΥΡΙΕΕΕΕΕ.....
Θεέ μου γύρνα πίσω το παιδί μου,
Θεέ μου στείλε μου πίσω το μονάκριβό γιο μου,
Είναι το φως της ζωής μου...
Είναι η ζωή μου όλη....
Θεέ του Ισραήλ κάνε το θαύμα σου,
στείλε πίσω τον Αλόν,
Θεέ μου άκου τη φωνή του δούλου σου και λυπήσου με.....
ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξαφνικά....ένα δεύτερο μεγάλο κύμα επιστρέφει το παιδί του...και τότε ο άντρας κοιτώντας τον ουρανό με ευλάβεια και ταπεινοφροσύνη ψελλίζει...

.......και το κουβαδάκι ;;;;;;;;;;;;;;

26 Ιουνίου 2010 2:45 μ.μ.
Διαγραφή
Blogger Ο/Η arxiepiskopos είπε...

O Γιώργος είναι ένας νέος 22 ετών, με αυστηρές ηθικές αρχές και ζει σε ένα χωριό της Κύπρου με τους γονείς του.

Μια μέρα καθώς περπατά στους δρόμους του χωριού του βρίσκει ένα χαρτονόμισμα των 50 Ευρώ. Το παίρνει αλλά η συνείδησή του δεν τον αφήνει να το κρατήσει.

Πανικοβλημένος πάει σπίτι του, βρίσκει τον πατέρα του και τον ρωτά τι να κάνει.

- Κοίταξε γιέ μου του λέει, είναι η τυχερή σου μέρα πρέπει να το κρατήσεις το χαρτονόμισμα.

- Μα πατέρα σίγουρα κάποιος το έχασε δεν μπορώ να το πάρω.

- Που να ψάξεις τώρα να βρεις ποιος το έχασε...

Μετά από αρκετή ώρα και αφού ο πατέρας του δεν κατάφερε να τον πείσει ότι πρέπει να το κρατήσει του λέει:

- Κοίτα Γιώργο. Κράτησε το. Αλλά αν δεν αισθάνεσαι καλά πήγαινε βόλτα στο χωριό, και τον πρώτο άνθρωπο που θα συναντήσεις δώσε το χαρτονόμισμα.

Μπερδεμένος ο Γιώργος φεύγει και περπατά στο χωριό. 200 μέτρα πιο κάτω βλέπει μια νεαρή Ρουμάνα.

- Έλα πάρε το, της λέει.

- Οχι, 50 τέλω 100.

- Μα ο πατέρας μου...

- Πατέρας σου ταχτικός πελάτης και κάνω έκπτωση 50%.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Anef_Orionepiskope, άσε τα σάπια γιατί ο χριστοφασισμός σου δεν κρύβεται. Ένα ανώνυμο τσογλανάκι της Επαγρύπνησης είσαι που ψιθυρολογείς και διαβάλλεις ανθρώπους.

Τώρα, στο θέμα του Ξενή Ξενοφώντος, παιδιά, εγώ νομίζω είναι ξεκάθαρο το τι γίνεται.

Ο Πέτρος Κληρίδης μαλλον κατάλαβε τις εμμονές του Παπασάββα, το κόλλημα του και την λατρεία του προς τον Δημήτρη Χριστόφια και το καθεστώς, και έτσι ο Κληρίδης τον αφήνει να εξευτελίζεται χειριζόμενος μια υπόθεση που ...δεν έχει υπόθεση! Έτσι γελοιοποείται ο Παπασάββας προσπαθώντας να κάνει το άσπρο μαύρο, και έτσι έχει και ο Πέτρος Κληρίδης ήσυχη την κκελλέ του!

Σιγά τώρα να μην καταδικαστεί μπλόγκερ για ...ανώνυμο σχόλιο, που δεν είναι καν απειλητικό! Μόνο ο Παπασάββας, ο Χριστόφιας, ο Παπαπέτρου και ο Δρουσιώτης θα έβγαζαν τέτοια γελοία "αδικήματα"!

Όποιος πάντως στην Γενική Εισαγγελεία σκέφτηκε κάτι τέτοιο για να εκθέσει τον Παπασάββα και τις φιλοχριστοφικές του εμμονες είναι απλως ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΟΣ!

ΧΑΧΑΧΑ!!!

antonis είπε...

Arxiepiskope εισαι σαχλος γελοτοποιος δεν κανεις γιαυτην την δουλεια... Φαινεται εκει στην επαγρυπνηση δεν εχουν χιουμορ..