Και ρατσιστές!!!

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Τι; Δεν είναι παράνομα εργοδοτούμενοι στους ακελικούς εργολάβους; ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ!

Είναι γνωστή η ανοχή του καθεστώτος Χριστόφια στο φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης.

Βεβαίως εμείς, πολλές φορές προειδοποιήσαμε ότι η εν λόγω ανοχή δεν είναι προϊόν ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος, αλλά διαπλεκόμενη συγκάλυψη της παράνομης φτηνής εργοδότησης στην οικοδομική και άλλη βιομηχανία, στην οποία και κυριαρχούν παραδοσιακά, μέλη και στελέχη του ΑΚΕΛ.

Έτσι, έτσι. Είναι φτηνός ο τάδε Σύριος, αδήλωτος παράνομα εργοδοτούμενος για το Χαμπή ή τον Κωστή ή τον Τοουλή τον ΑΚΕΛικό, τον "πανέξυπνο" εργολάβο που έγινε developer και θησαυρίζει επί καθεστώτος Χριστόφια. Να μείνει!

Βεβαίως τονίζουμε: δεν είναι όλοι οι ακελικοί εργολάβοι στο κόλπο. Αλλά σίγουρα είναι πολλοί. Και αν η Αστυνομία το ήθελε, θα μπορούσε να ψάξει για λαθρομετανάστες στα εργοτάξια. Αλλά επίτηδες, "παίζει πελλόν".

Εμείς το λέγαμε: το καθεστώς Χριστόφια είναι ανάλγητο και απάνθρωπο. Κανένα αντιρατσιστικό ενδιαφέρον δεν έχει απέναντι στους λαθρομετανάστες.

Αντίθετα: Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ!

Στη φωτογραφία, εργολάβοι-μέλη του ΑΚΕΛ και του ΦΑΣΙ.Κ.Κ., αναμένουν το νέο καράβι των σύγχρονων σκλάβων τους λαθρομεταναστών

Κατ' ακρίβεια το ΑΚΕΛ, όχι μόνο δεν είναι αντιρατσιστικό, αλλά στην πραγματικότητα είναι ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ! Γιατί ανέχεται την παράνομη μετανάστευση, που ενισχύει παράνομη εργοδότηση και την εκμετάλλευση εξαθλιωμένων αλλοδαπών.

Το πόσο υποκριτές είναι το ΑΚΕΛ, φάνηκε από την επιχείρηση σκούπα της ελεγχόμενης από το Δημήτρη Χριστόφια Κυπριακής Αστυνομίας, εναντίον των Κούρδων αιτητών πολιτικού ασύλου που κατασκήνωναν έξω από το Υπουργείο Εργασίας. Όλοι μας ξέρουμε ότι οι Κούρδοι είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Είναι μια καταπιεζόμενη μειονότητα εντός της Τουρκίας και εντός της Συρίας. Που εκ των πραγμάτων, πρέπει οι περιπτώσεις τους να εξετάζονται προσεκτικά, γιατί αν κινδυνεύει η ζωή τους με την επιστροφή τους στην Τουρκία, τότε αυτόματα δικαιούνται αναγνώρισης ως πολιτικοί πρόσφυγες.

Από ό,τι φάνηκε, οι εν λόγω Κούρδοι, δεν είναι γραμμένοι στις παράνομες λίστες των ακελικών εργολάβων-εκμεταλλευτών. Γι' αυτό, κρίθηκαν ενοχλητικοί.

Γι' αυτό έπρεπε να απομακρυνθούν από το χώρο του Υπουργείου Εργασίας, όπου καθ'όλα νόμιμα και κόσμια είχαν κατασκηνώσει. Έτσι, η Αστυνομία Χριστόφια ανέλαβε δράση.

Και διατάραξε τον ύπνο και αυτών των ανθρώπων μεταξύ 3-5 το πρωί, συλλαμβάνοντάς τους.

Μετά από 20 μέρες, θυμήθηκε να τους συλλάβει!!!!!!!

Το καθεστώς Χριστόφια δεν είναι μόνο φασιστικό. Είναι και ρατσιστικό.

Άξιοι συνεργάτες και συνοδοιπόροι με το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.)

Άξιοι συνεχιστές του Πάγκαλου που δήλωνε "Πετάξτε τον έξω από την Πρεσβεία" για τον Α.Οτσαλάν.

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΤΟ ΑΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙ.Κ.Κ. ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΕΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΚΕΛΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΟΡΑΤΣΙΣΜΟ!

Αλωεύς για το christofias-watch

28 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο φόβος δημιουργεί τους θεούς: «Η ιδέα τού θεού σε όλες τις παλιές θρησκείες δεν είναι τίποτε άλλο παρά αποτέλεσμα φόβου, μια παρηγοριά. Κατά τ΄ άλλα, δεν υπάρχει ούτε εγκυρότητα, ούτε ενδείξεις, ούτε αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη τού θεού. Οι άνθρωποι, που πιστεύουν στο θεό είναι πραγματικά άνθρωποι, που δεν μπορούν να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Χρειάζονται ένα πατρικό πρότυπο, ένα μεγάλο μπαμπά. Έτσι η άποψή σου για το θεό δεν μπορεί να είναι σωστή, επειδή εσύ ο ίδιος δεν είσαι σωστός. Ο σωστός άνθρωπος δεν χρειάζεται θεό. Η απουσία φόβου εξαφανίζει το θεό. Κι όταν ο θεός εξαφανίζεται, τότε όλη η ύπαρξη είναι δική σου να τη χαρείς και να τη γιορτάσεις».

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο ελεύθερος άνθρωπος μπορεί να ζει χωρίς θεό. Οι θρησκευόμενοι άνθρωποι είναι πνευματικά δούλοι: «Όταν δεν υπάρχει θεός είσαι απόλυτα ελεύθερος. Μ΄ ένα θεό, που κανονίζει τα πάντα από ψηλά δεν μπορείς να είσαι ελεύθερος, παρά μια μαριονέτα, που την κρατά στα χέρια του εκείνος. Όλοι οι θρησκευόμενοι άνθρωποι είναι μαριονέτες, διότι σ΄ αυτούς για όλα υπεύθυνος είναι κάποιος άλλος, ο θεός και ποτέ οι ίδιοι. Η απόλυτη ελευθερία είναι δυνατή μόνο αν δεν υπάρχει κάποιος, που ελέγχει που κυβερνά την ύπαρξη. Όμως η ελευθερία σε φοβίζει, δεν θέλεις να είσαι ελεύθερος, παρά δούλος τού θεού σου. Είναι δύσκολο να ζεις με την αλήθεια κι εύκολο να ζεις με τα ψέματα. Γι΄ αυτό άνθρωπε ορθώνεις τόσα ψέματα γύρω σου».

Ανώνυμος είπε...

Για την θρησκεία της «αγάπης» το Χριστιανισμό: «Τα τελευταία 2.000 χρόνια ο χριστιανισμός έχει προκαλέσει τις μεγαλύτερες ζημιές στην ανθρωπότητα από οποιαδήποτε άλλη θρησκεία. Έχει σφάξει κι έχει κάψει ζωντανούς ανθρώπους. Στο όνομα τού Θεού, της αλήθειας, της θρησκείας, εξαφάνισε ολόκληρους πολιτισμούς, σκότωσε και κατάσφαξε εκατομμύρια ανθρώπους, για το καλό τους και για τη σωτηρία τους. Και όταν ο δολοφόνος σε σκοτώνει για το καλό σου, δεν νιώθει καθόλου ένοχος. Αντίθετα, είναι πεπεισμένος ότι καλώς έπραξε, ότι υπηρέτησε την ανθρωπότητα, το θεό, όλες τις μεγάλες αξίες, την αγάπη, την αλήθεια, την ελευθερία».

Ανώνυμος είπε...

Μόνο η έρευνα και η αμφισβήτηση μπορούν να μας οδηγήσουν στην αλήθεια: «Η αμφισβήτηση είναι φυσική, έμφυτη ιδιότητα τού είναι σου και είναι δοσμένη από την Φύση. Χρησιμοποίησέ την, γιατί περιέχει τρομακτική δύναμη. Είναι όργανο, για την ανακάλυψη της αλήθειας. Η αμφισβήτηση δεν είναι εχθρός της αλήθειας, είναι ο μόνος της φίλος. Οι βλάκες είναι γεμάτοι πίστη κι αυτοπεποίθηση για την πίστη τους, ενώ οι ευφυείς είναι γεμάτοι αμφισβήτηση κι ερευνητικότητα».

Ανώνυμος είπε...

Οι παπάδες των θρησκειών και οι πολιτικοί αποτελούν τις δύο όψεις ενός κάλπικου νομίσματος: «Οι άνθρωποι έχουν μάθει να ζουν ψηλαφίζοντας μέσα στο σκοτάδι και ο παπάς κι ο πολιτικός μπορούν να τον εκμεταλλευτούν. Ο πολιτικός και ο παπάς συμφωνούν σ΄ αυτό το σημείο, ότι χρειάζονται οπαδούς. Μόνο τότε μπορούν να γίνουν κάποιοι σπουδαίοι. Και έχουν χωρίσει τις περιοχές τους. Ο πολιτικός έχει πάρει τον επίγειο κόσμο και ο παπάς τον πνευματικό. Αυτοί οι δύο έχουν κάνει σκλάβο ολόκληρη την ανθρωπότητα. Έχουν καταστρέψει την ελευθερία των ανθρώπων».

Ανώνυμος είπε...

Η Φύση είναι η μοναδική αλήθεια γύρω μας: «Μην ακούς την ηθικολογία, μην ακούς τη θρησκεία, μην ακούς τον δήθεν πολιτισμό. Δώσε προσοχή στη Φύση. Ό,τι είναι φυσικό, είναι σωστό, ακόμα κι αν καμιά φορά σου είναι δύσκολο και όχι άνετο κι αυτό επειδή εσύ απλά δεν μεγάλωσες ποτέ σύμφωνα με τη Φύση. Ζήσε απλά κι επίτρεψε στον εαυτό σου να είναι ενωμένος με την Φύση».

Ανώνυμος είπε...

Για την εξουσία και αυτούς που την ασκούν: «Αυτοί που διψάνε για εξουσία είναι ψυχικά ασθενείς άνθρωποι. Αυτοί πάσχουν από σύμπλεγμα κατωτερότητας: έχουν μια βαθιά πληγή μέσα τους. Θέλουν ν΄ αποκτήσουν εξουσία για να πείσουν τον εαυτό τους πως είναι κάτι και να πείσουν και τους γύρω, ότι δεν πρέπει να τους βλέπουν σαν απλούς ανθρώπους, παρά σαν εξαίρετους ανθρώπους».

Ανώνυμος είπε...

Τα πιο πάνω, είναι αποσπάσματα από ομιλίες του άθεου Ινδού φιλόσοφου Όσσο. Ο ίδιος δήλωνε λάτρης του "δικού μας" Ηράκλειτου (Τα πάντα ρει) τον οποίο είχε ως φάρο. Ο Ηράκλειτος, άξιος εκφραστής του Ελληνικόυ φωτός, δεν διδάσκεται στα "Ελληνικά" σχολεία μας. Απεναντίας όλα τα παιδιά μας τα . . . "Ελληνόπουλα", διδάσκονται 12 συνεχή χρόνια για κάποιον Εβραίο ραββίνο που δήθεν έβγαζε δαιμόνια και θύμωνε στη θάλασσα και σταματούσε την τρικυμία.
Ή σε κάποιον άλλον Εβραίο προφήτη ονόματι Μωυσή, που είχε τη δύναμη να διαχωρίσει τη θάλασσα και να περπατήσει ανάμεσα!

Αυτή είναι η "Ελληνική παιδεία μας" κατ' απαίτησιν των εμμίσθων Ιουδαιοχριστιανών ρασοφόρων!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ1974 είπε...

φιλε επαυξανω.........

Ανώνυμος είπε...

http://www.emailvirals.com/data/media/1/ostrich.jpg

arxiepiskopos είπε...

Αυτή η ανάρτηση της Επιτροπής είναι τόσο προκλητικά αστεία,που αν δεν την κατέστρεφε Ussu με τις αναρτήσεις του,θα το έκανα εγώ με πιο ποιοτικά ανέκδοτα!

antonis είπε...

Η πίστη στους Ολύμπιους θεούς και στις φυσικές θεότητες (άλση, ποταμούς, λίθους) δεν οδηγεί «ως δια μαγείας» τον λάτρη στα «φώτα» της αρχαίας Ελλάδας ούτε εξελληνίζει. (Λογική Εθνικών: εφόσον οι «πεφωτισμένοι» αρχαίοι ήταν Εθνικοί, έτσι πρέπει και εμείς οι σημερινοί να είμαστε Εθνικοί ώστε να είμαστε και εμείς «πεφωτισμένοι» και να είμαστε και πιο πολύ Έλληνες). Με την ίδια λογική υποστηρίζεται δηλαδή ότι: αν κάποιοι σημερινοί Έλληνες αρχίσουν να λατρεύουν τους αρχαίους Αιγυπτίους, θεούς τότε «αυτομάτως» θα αποκτήσουν και τα επιστημονικά «φώτα» των αρχαίων Αιγυπτίων και θα μετατραπούν και οι ίδιοι σε Αιγυπτίους και ίσως καταφέρουν να φτιάξουν και καμιά πυραμίδα ανάλογη με αυτή του Χέοπα. Οι επίσης «πεφωτισμένοι» Ίωνες και μη φιλόσοφοι της αρχαίας Ελλάδας αμφισβήτησαν, νωρίτερα από τους Χριστιανούς, την Εθνική πίστη και τον πολυθεϊσμό ως ανούσιο. Το σημαντικότερο όμως παράδειγμα και απόδειξη ότι δεν υπάρχει ολοκληρωτική σχέση μεταξύ Εθνισμού και Ελληνικού πολιτισμικού πνεύματος, αποτελεί ακριβώς ένα επίμονο επιχείρημα των Εθνικών που χρησιμοποιείται ενάντια στον Χριστιανισμό. Υποστηρίζουν οι Εθνικοί, ότι ενώ με τον Χριστιανισμό ο «κόσμος» περιέπεσε σε επιστημονικό σκοταδισμό για πάρα πολλά χρόνια, αντιθέτως με την επιστροφή στην Ελληνική αρχαία πραγματεία, σημειώθηκε ο περίλαμπρος Διαφωτισμός που έφερε άπλετο φως να λάμψει και πάλι στην Ευρώπη. Μπορούν να εξηγήσουν λοιπόν τότε οι Εθνικοί, πως κατάφεραν οι Χριστιανοί του μεσαίωνα να διαφωτιστούν από τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, εφόσον δεν είναι οι ίδιοι Εθνικοί; Πώς άραγε κατάφεραν οι Χριστιανοί διαφωτιστές, αυτό που οι Εθνικοί προσάπτουν μόνο στο δικό τους θρησκευτικό κύκλο; Το άμεσο συμπέρασμα είναι ότι ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός διαφωτίζει πάντοτε σε ορισμένους τομείς την ανθρωπότητα, πέρα από θρησκευτικά ζωνάρια που προσπαθούν να περισφίξουν μέσα στον χώρο τους τον πολιτισμό και το δημιουργικό πνεύμα. Ο Χριστιανισμός δεν έφερε συσκότιση, αλλά την συσκότιση την έφερε και πάλι η απόλυτη εξουσία που ήθελε να εξουσιάζει και να ελέγχει τα πάντα χρησιμοποιώντας αυτή την φορά σαν σύμμαχό της τα θεία, πράγμα που συνέβαινε και στην αρχαιότητα όταν π.χ. ένας Βασιλιάς υποδύονταν τον Διόνυσο για να παντρευτεί προσάπτοντας στον εαυτό του Θεϊκή υπόσταση ή όταν οι εθνικοί Ρωμαίοι αυτοκράτορες αποτελούσαν προσωποποιήσεις του Θεού. Συσκοτισμό έφερε και η απόλυτη έως δουλική πίστη στις αξίες του δυτικού διαφωτισμού, που αν και είχε εν αρχής σκοπό την επιστημονική γνώση, σε μερικές εκφάνσεις του, κατευθύνθηκε στην φυσική θρησκεία και στην σημερινή ειδωλολατρία και αρχαία δεισιδαιμονία.

antonis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Δίας είπε...

Άνεφ Ορίων,

Το πρώτο σου σκέλος επιβεβαιώνει μια άποψη μου, άσχετη με το θέμα μας, ότι τα κόμματα δεν αποτελούν το κύτταρο της δημοκρατίας όπως συνηθίζετε να λέγετε αλλά τον καρκίνο της δημοκρατίας. Γιατί θέλετε τους πολίτες καλουπωμένους σύμφωνα με το κόμμα (μαντρί) που ανήκουν. Γιατί να πρέπει ο Α να πιστεύει στα Β και άρα είναι Γ επειδή ψήφισε τον Δ. Κατ' εμένα καμία σχέση έχει αυτό με δημοκρατία. Φυσικά βολεύει, μαντρώνει, λασπώνει, φανατίζει και συνεπώς διατηρεί την σημερινή σαθρή κατάσταση που ζούμε.

Τώρα στο δεύτερο. Αρχικά αγαπητέ πέφτεις στην παγίδα των συνθημάτων. Πολύ ορθά μιλάς για κατοχή. Όμως η θεραπεία αυτής δεν είναι η επανένωση, αλλά η απελευθέρωση, όρος ο οποίος επιμελώς έχει ξεχαστεί από το λεξιλόγιο μας. Από την στιγμή δε, που χάσαμε τον προσανατολισμό, κάθε κίνηση γίνεται σπασμωδικά και με αρνητικές επιπτώσεις. Αλήθεια ποιος μέσα από τις λεγόμενες επαφές ανάφερε ότι η Τουρκία παράνομα κατέχει εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας, ποιος ανάφερε ότι ΟΛΟΙ οι πρόσφυγες θα πρέπει να επιστρέψουν στα σπίτια τους, ποιος ανάφερε ότι η παραμονή εποίκων είναι έγκλημα πολέμου και θα πρέπει να φύγουν μέχρι και το τελευταίο, ποιος ανάφερε ότι μετά την άρση της κατοχής, όπως την λες θα πρέπει ένα άτομο να έχει μία ψήφο με ίσα δικαιώματα; ΚΕΝΕΝΑΣ.

Επομένως, η επαφή η οποία επικαλείσαι όχι μόνο προσφέρει την έμμεση αναγνώριση στο παράνομο καθεστώς, αλλά ακόμη αποπροσανατολίζει την βάση του προβλήματος από εισβολή και κατοχή σε διαχωρισμό που έγινε κατόπιν ψυχολογικών προβλημάτων!!!!!!!!!!

antonis είπε...

Κατηγορούν τον Χριστό ως Εβραίο Θεό, καθόσον δεν μπορούν να βρουν άλλα μειονεκτήματα ή λες και η εθνότητα αποτελεί μειονέκτημα ή πλεονέκτημα. Δηλαδή ένας που είναι δολοφόνος και Έλληνας εξαγνίζεται λόγω εθνότητας; ένας Έλληνας είναι τόσο δολοφόνος όσο και ένας Εβραίος ή Αιγύπτιος δολοφόνος και το αντίστροφο δηλ. ένας ενάρετος είναι ενάρετος ασχέτου εθνικότητας. Εν έτη 2001 και εφόσον η γενετική έχει αποδείξει την ανυπαρξία ανώτερων και κατώτερων φυλών, κάποιοι συνεχίζουν να παίζουν παλιά βιολιά (βλέπε Χίτλερ). Αλλά αν ακόμα δεχτεί κανείς αυτό σαν επιχείρημα, πως δηλαδή ο Χριστός είναι Εβραίος θεός, θα πρέπει να ξέρει ότι ο Χριστός ήλθε σαν Θεός όλων των εθνών και όχι ενός έθνους και συνεπώς δεν μεροληπτεί εναντίον κανενός. Αυτό τον καθιστά και ορθολογικά ανώτερο και πιο Έλληνα από τους αρχαίους θεούς, καθόσον αυτοί οι τελευταίοι πήραν το μέρος των εχθρών των Ελλήνων όπως φαίνεται και από την Ηλιάδα του Ομήρου (θεμελιωτή της Ολύμπιας πίστης), εφόσον Απόλλωνας, Άρης, Άρτεμης, Αφροδίτη, Ποσειδώνας είναι εχθροί των Ελλήνων στις μάχες με τους Τρώες, έστω και αν είναι μοιάζουν με τους Αχαιούς και ιδιαίτερα αυτόν το εξυψωμένο από ελληνικό πνεύμα και από τους Εθνικούς, θεό Απόλλωνα προστάτη του Τρωικού ήρωα Έκτορα και αρωγό στον θάνατο του Έλληνα Πάτροκλου και του Έλληνα ήρωα Αχιλλέα. Οι Έλληνες ως γνωστό θεοποίησαν τον Αχιλλέα και όχι τον Έκτορα και καλό θα είναι να το έχουν στην μνήμη τους εκείνοι που θέλουν να θεωρούν τους Τρώες τόσο Έλληνες όσο και τους Αχαιούς και τους συμμάχους τους. Και ίσως μεν να υποστηριχθεί η άποψη ότι λογοτεχνικά ο Όμηρος διαχωρίζει τους θεούς, ώστε να υπάρχει ισορροπία μεταξύ τις διαφορές των ανθρώπων, αλλά από την άλλη, την θρησκευτική πλευρά, δεν μπορεί να λεχθεί το ίδιο. Τέτοια παραδείγματα «ανθελληνισμού» των αρχαίων Εθνικών θεών υπάρχουν και άλλα.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ1974 είπε...

ειναι γεγονος φιλοι οτι ολες οι ιουδαστικες θρησκειες ηταν δογματικες και ετσι δεν αφηναν τον ανθρωπινον πνευμα να αναπτυχθει ενω φωτινη εξερεση η αρχαια θρησκεια που εχοντας θεους καθομοιωση του ανθρωπου και οχι το αντιθετο... εδωσε τον μεγαλυτερο πολιτισμο ουε και αλιμονο που θα βρισκοταν σημερα η ανθρωποτητα αν δεν υπηρχε η αρχαια ελληνικη θρησκεια -ελληνικος πολιτισμος...και αλιμονο αν δεν ξεφευγεν η ευρωπη απο τα δεσμα της ιουδαικης θρησκειας.... θα ειχαμεν ακομα μεσσαιωνα.....

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

arxiepiskope, δεν πιστευεις οτι θα ηταν μια ΠΟΛΥ καλη ψευδοδημοσκοπηση απο την ψευδοεπιτροπη σε αυτο εδω το ψευδοπαρατηρητηριο με θεμα "ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΔΟΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ΣΤΙΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΟΥΣΕΣ 986 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ?" ??

το προτεινω αυτο λοιπον στην ψευδοεπιτροπη, που ολα τα βλεπει και ολα τα ακουει. επιπροσθετα, να γινονται σκεψεις και για μια δημοσκοπηση "ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΔΟΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ΣΕ 987 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ??"

ψευδοεπιτροπακια, μακαρι να μεν σας περασει ποττε η καψα που τραβατε με τον δημητρη χριστοφια για προεδρο σας.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ1974 είπε...

ιησους γεννηθηκεν μεσα απο το μειγμα της εβραικης ιστοριας μυθολογιας που εψαχνεν ενα ελευθερωτη μεσσια απο τους ρωμαιους που οταν τον καταλαβεν ο λαος οτι ηταν αγυρτης προτιμησεν τον δυναμικο βαρραβαν και τον απαγοητευμενον ιουδαν οταν ειδεν τον ψευτοθεον ανημπορον στον σταυρον αυτοκτονησεν..... και ψευτοθεος κλεμενος απο τον ταφον δηθεν αναστηθηκεν χωρισ να τον δει κανενας απο τον λαο....και σαν παραμυθι για μεγαλα παιδια να τον πιστευουν ανθρωποι σαν τον ΜΠΕΛ..ΑΣΒΟΝ.....ΟΟΥ ΠΕΛΑΣΓΟΣ

ΠΑΟΛΑ είπε...

H συμπόρευση του ΑΚΕΛ με το ΦΑΣΙ.Κ.Κ είναι δεδομένη. Φτάνει να αποκαλυφτεί στην κοινωνία!

arxiepiskopos είπε...

Φίλε ΕΜΕΡΣΟΝ,το Κυπριακό δε λύθηκε γιατί στο γήπεδο δεν παίζουμε μπάλα μόνοι μας.Γιατί οι συσχετισμοί δυνάμεων είναι εναντίον μας και γιατί εξακολουθούμε να ονειρευόμαστε λύση βελτιωμένης Ζυρίχης μετά την ήττα του 1974.Εν ολίγοις γιατί μας βολεύουν τα όνειρα.Εσάς για να εκφωνείτε ανέξοδα πατριωτικά ΟΧΙ,τους μη πρόσφυγες γιατί οι καυκάλλες τους έγιναν εκατομμύρια και τον Αρχιεπίσκοπο για να παριστάνει τον ηγέτη.

Aντρέας Αντρέου είπε...

ΑΝΟΗΤΟΣ
Ετυμολογία
ανόητος < α- στερητικό + νους

Συνώνυμα
• βλάκας
• χαζός
• ηλίθιος
• sotos1974


ΗΛΙΘΙΟΣ
Ετυμολογία
ηλίθιος < αρχαία ελληνική ήλιθα
1.άτομο που υστερεί νοητικά
2.άτομο που δεν έχει λογική
3.άτομο που δεν αρμόζει
4.sotos1974

Ο ηλίθιος έχει την ικανότητα να πέφτει θύμα του ίδιου του εαυτού του.

Aντρέας Αντρέου είπε...

Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ , Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ . Γιατί βρε sotos1974 επιμένεις?

Αν οι ηλίθιοι ήταν λιγότεροι από τους κακούς, οι κακοί δε θα επιβίωναν (Σάμιουελ Μπάτλερ, συγγραφέας).

Αφού ο Θεός δεν έθεσε όρια στην ανθρώπινη εξυπνάδα, γιατί να θέσει στην ηλιθιότητα;
(Κόνραντ Αντενάουερ, επιφανής πολιτικός)

Μερικοί , αφού οι ίδιοι έγιναν αιτία κακού για τον εαυτό τους , από ανοησία κατηγορούν τον Θεό . (Αίσωπος από Φρυγία) .

Οι άνθρωποι δυστυχούν εξαιτίας της ανοησίας τους . (Διογένης) .

Οι ανόητοι ζουν αν και η ζωή δεν τους ευχαριστεί . (Δημόκριτος) .

Unknown είπε...

Η οργη των Ελληνων θα σας παρασυρει κωλοπαιδα

http://www.youtube.com/watch?v=takWHAhcodc&feature=player_embedded

Σε Κυπρο και Ελλαδα το τελος των δηθεν εκσυγχρονιστων και καλοθελητων των ιμπεριαλιστων , κοκκινων και μπλε, που ξεπουλουν πατρογονικα εδαφη και μαζι με αυτα αξιες και ανθρωπους ΕΦΤΑΣΕ. Καιρος να την κανετε σαν ποντικια οταν το πλοιο βυθιζεται. Η οργη θα ξεσπασει και θα σας διαλυσει κωλοπαιδα.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ1974 είπε...

λοιπον ΠΕΛ-ΑΣΒΕ ξερεις τι μου θυμιζεις την τζουλια που ξερει τι σημαινει πορνη περισσοτερο απο τον καθενα ετσι και εσυ ξερεις την εννοια του βλακα περρισσοτερο γιατι την ζεις .Και κατι ακομα συνιθιζω να αποφευγω τους βλακες τους κομλεξικους τους κρετινους του σχιζοφρενικους τους μαλακες κλπ ποσο μαλλον εσενα που τα εχεις ολα μαζι.Και κατι ακομα Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ Η ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟΠΑΠΟ ειναι παραμυθια ρωτα και την μαμα σου και μην πιστευεις οτι η γιαγια βγηκεν απο την κοιλια του λυκου και εσυ ΠΕΛ-ΑΣΒΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ...και καποιος αλλος αναστηθηκεν στις 3 μερες.....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΤΟΓΑΝ ΔΗΜΟΚΡΆΤΗ!!
Κακομοίρη αγωνιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!!
Και έχεις και τους Κύπριους δημοσιογράφους να σε λιβανίζουν!!

Ο Noam Chomsky (Νόαμ Τσόμσκι), ο Slavoj Zizek (Σλαβόι Ζιζέκ) και ο Immanuel Wallerstein (Ιμάνουελ Βαλερστάιν) θα είναι κάποιοι από τους διάσημους συγγραφείς και διανοούμενους που θα συμμετάσχουν στην απεργία πείνας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Taksim (Ταξίμ) της Κωνσταντινούπολης, σε αλληλεγγύη με τα παιδιά που κατηγορούνται ότι πέταγαν πέτρες σε αστυνομικούς, γνωστά ως "παιδιά-θύματα του Αντιτρομοκρατικού Νόμου".

Παγκοσμίως γνωστά ονόματα θα βοηθήσουν να γίνει ευρέος γνωστό το γεγονός, ότι ένας πολύ μεγάλος αριθμός ανηλίκων, κυρίως κουρδικής καταγωγής, δικάζεται βάση του Αντιτρομοκρατικού Νόμου της Τουρκίας και αντιμετωπίζεται όλο και πιο σκληρά, εξαιτίας των μέτρων που ψηφίστηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του κυβερνώντος κόμματος. Μη κυβερνητικές οργανώσεις θα πραγματοποιήσουν πορείες σε 32 πόλεις της Τουρκίας πριν το κλείσιμο του κοινοβουλίου για τις διακοπές, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα "παιδιά-θύματα του Αντιτρομοκρατικού Νόμου".

Unknown είπε...

ΦΙΛΕ EMERSON

Συνψηφιζω το σχολιο σου και προς επιβεβαιωση αυτου παραθετω πιο κατω ακομα ενα γεγονος που επιβαβαιωνει την αντιδημοκρατικοτητα των μελλοντικων μαςς 'αδερφων' και κηδεμονων.

Απο φιλελευθερο της Κυριακης...


Ανοιχτή διαφωνία του Γκιουλ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιουλ,
καταδίκασε μέσω της σελίδας του στο Tweeter,
την ιντερνετική υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης,
την απαγόρευση που έχει επιβάλει η χώρα του
σε ορισμένες υπηρεσίες του YouTube και του
Google. «Ξέρω ότι υπάρχουν πολ-
λά παράπονα για τις απαγορεύ-
σεις στο YouTube και το Google.
Είμαι κατηγορηματικά αντίθετος
στο κλείσιμό τους. Ζήτησα υπεύ-
θυνες λύσεις και να υπάρξουν αλ-
λαγές στις νομικές ρυθμίσεις»,
γράφει ο Τούρκος Πρόεδρος.
Οργανώσεις για την προάσπιση των ανθρω-
πίνων δικαιωμάτων και για την ελευθεροτυπία
έχουν καλέσει κατ’ επανάληψη την Τουρκία να
μεταρρυθμίσει την περιοριστική νομοθεσία της
για το Διαδίκτυο.
Τον Ιανουάριο ο Οργανισμός για την Ασφάλεια
και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) ανέφε-
ρε ότι η Τουρκία έχει μπλοκάρει την πρόσβαση
σε περίπου 3.700 ιστοσελίδες για «αυθαίρετους
και πολιτικούς λόγους».
Η πρόσβαση στο δημοφιλές δί-
κτυο προβολής βίντεο YouTube
απαγορεύτηκε από την τουρκική
κυβέρνηση το 2008 επειδή κάποιοι
χρήστες ανέβασαν βίντεο στα
οποία υποστήριζαν ότι ο Κεμάλ
Ατατούρκ ήταν αλκοολικός και ομοφυλόφιλος.
Στις αρχές του μήνα η Επιτροπή Τηλεπικοινω-
νιών της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι μπλόκαρε την
πρόσβαση σε ιστοσελίδες της υπηρεσίας ανα-
ζήτησης Google «για νομικούς λόγους».

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ1974 είπε...

φιλε σε παρακαλω να δεις την ταινια του Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ Η ιστορική υπερπαραγωγή του Φράνκο Τζεφιρέλι που δειχνει ο αντεννα καθε χρονο να την δεις σε παρακαλω πολυ προσεχτικα να δεις την σκηνη σε ποση αποσταση ηταν οι φρουροι το οτι μονο οι μαγδαληνη τον ειδε και οτι ο πετρος επειδη τον αγαπουσεν αναφωνησεν για μας αναστηθηκεν γιατι το ηθελεν ο ιδιος...κανενας ιστορικος δεν αναφερε ενα τοσο μεγαλο γεγονος ενω αν αναστηνετουν επρεπεν να εμενεν στην γη να τον εβλεπεν ο κοσμος ν γινετουν πιο πιστευτος ακομα κατι οιουδας περιμενε να αναστηθη γι αυτο αυτοκτονησεν......δυστηχως φιλε πρεπει να φυγω για χαρα....

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε sotos1974
Η συμπεριφορά σου και οι αναρτήσεις σου αποδεικνύουν τη νοσηρότητα της διανοίας σου: Όποτε τα βρίσκεις σκούρα, καταφεύγεις στις βωμολοχίες και τον βερμπαλισμό.
Τις έννοιες των λέξεων βλάκας και ηλίθιος τις γνωρίζω πολύ καλά. εξού και δεν γίνομαι σαν και του λόγου σου!!!!

Ο/Η sotos1974 είπε...
λοιπον ΠΕΛ-ΑΣΒΕ ξερεις τι μου θυμιζεις την τζουλια που ξερει τι σημαινει πορνη περισσοτερο απο τον καθενα ετσι και εσυ ξερεις την εννοια του βλακα περρισσοτερο γιατι την ζεις .Και κατι ακομα συνιθιζω να αποφευγω τους βλακες τους κομλεξικους τους κρετινους του σχιζοφρενικους τους μαλακες κλπ ποσο μαλλον εσενα που τα εχεις ολα μαζι……

και Φίλε sotos1974 επειδή δεν γνωρίζω την Τζούλια αλλά ούτε και τι σημαίνει η λέξη πόρνη , μπορείς να μου πεις λοιπόν εσύ που γαλουχήθηκες και νουθετήθηκες σε τέτοιο περιβάλλον , τη συγγένεια σου με την εν λόγω κυρία και τι σημαίνει «πόρνη » ?
Πρέπει από μικρό παιδί ως και σήμερα να βιώνεις σωματική και ψυχολογική βία, ίσως και να είσαι θύμα σεξουαλικής κακοποίησης γι αυτό εμφανίζεις τώρα όλα αυτά τα ψυχοσωματικά συμπτώματα με ακραίες συμπεριφορές.
Μήπως είναι ρασοφόρος που σε πείραξε ? μήπως λέω ! γιατί είσαι τόσο αφιονισμένος κατά του χριστιανισμού. Δεν εξηγείται αλλιώς!
Άντε, περαστικά σου ανισόρροπο και ηλίθιο ανθρωπάκι.