Μόνο του μένει πάλι το ΑΚΕΛ!

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Στη φωτογραφία, ο Μ.Μιχαήλ, μαθητευόμενος μάγος του ΔΗΣΑΚΕΛισμού, άλλοτε Κόκκινος Ιαβέρης και σήμερα (μετά που είδαμε τι εστί Παπασάββας, Δρουσιώτης, Χριστόφιας κ.α.) Κόκκινο Ιαβεράκι, προσπαθεί με ταχυδακτυλουργικά κόλπα, να εξαφανίσει έναν ελέφαντα και το ηλεκτρονικό σημείωμα του ακελοκαρογιανικού ρουσφετιού και να επανεμφανίσει το χαμένο ΔΗΣΑΚΕΛ!

Η προσπάθεια επανασύστασης του ΔΗΣΑΚΕΛ, μέσω νέου εκλογικού νόμου που θα αύξανε το εκλογικό μέτρο σε 3,5% (και άρα θα άφηνε τους Οικολόγους εκτός Βουλής) και που θα καταργούσε την απλή αναλογική, φαίνεται να πέφτει στο κενό!

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, προς τιμήν του, αλλάζει ρότα και υποβάλλει νέα πρόταση, η οποία άνκαι πάλι αντίκειται στην απλή αναλογική, αισθητά διαφοροποιείται από την πρόταση του ΑΚΕΛ και που εισηγείται το θεσμό της οριζόντιας ψηφοφορίας (την οποία εμείς γουστάρουμε, γιατί θα μπορούμε να ψηφίζουμε, έστω σε περιορισμένο βαθμό, αντικατοχικούς βουλευτές από όλα τα κόμματα).

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που έφθασαν στα Γραφεία της Επιτροπής για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, στελέχη του ΔΗΣΥ, έγιναν έξω φρενών με το e-mail του ακελικού ρουσφετιού και αντιλαμβάνονται πλέον ότι καμία σύμπλευση με το ΑΚΕΛ, δεν είναι προς το συμφέρον είτε των ιδίων, είτε του κόμματός τους, είτε του τόπου.

Έτσι, μετά την υπαναχώρηση του ΔΗΣΥ, με δεδομένη την αντίθεση του ΑΚΕΛ στην οριζόντια ψηφοφορία (γιατί θέλει βουλευτές πλήρως ελεγχόμενους από το ίδιο), το ΑΚΕΛ παραμένει μόνο του.

Την απόφαση του ΔΗΣΥ, χαιρέτισε και ο Γ.Γ. των Οικολόγων Γ. Περδίκης.

Το ΑΚΕΛ μένει για μια ακόμη φορά μόνο του!

Ας ελπίσουμε ότι ο ΔΗΣΥ, θα αρχίσει να γίνεται πιο θετικός και σε άλλα ζητήματα, όπως το Κυπριακό, όπου καλό θα ήταν, έστω και τώρα, να σημάνει την εγκατάλειψη της πολιτικής Αναστασιάδη και της κοινής δησακελικής ιδεολογικής πλατφόρμας, που κατά καιρούς βγαίνει στην επιφάνεια.

Και ας ελπίσουμε τελικά, ότι έστω κι έτσι θα παραμείνει η απλή αναλογική, ένα δημοκρατικό κεκτημένο που δεν πρέπει να χαθεί.

ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH

29 Σχόλια:

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε ανεφ-πισκοπε-ΧΡΙΣΤΟ κτλπ,
μα εχετε ελευθερο internet να μπαινετε οπου θελετε στη cybarco οξα τα πρωινα εν που το blackberry που σου γορασεν ο αντρος που γραφεις?
ρε γαρε

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε Χριστο (ανεφ-πισκοπε-τραουλλε κτλπ) αφου ,με την παπαρια της ιδιεταιρας του ελεφαντα (ανδρου) δυστυχως για σενα εππεσαν οι μασκες , εσυ γιατι εισαι ετσι ακομα?

Σάββας Παπάκης είπε...

Η αίσθησή σας, για μη κύρωση- μη τιμωρία των ανομιμοποίητών σας πράξεων- ας μην σας αποθρασύνει ακόμη περισσότερο "Η φαντασιωτική απώθηση της πραγματικότητας". Σαρκάσατε και ανεκδοτοποιήσατε τις υποχρεώσεις σας και "ασελγείτε με ξετσιπωσιά" στη Δημοκρατική ευαισθησία μας. 'Ηδη προ πολλού ετεροχρονισμένα αλλά ξεχωριστά επίκαιρα για τις μέρες μας- τις μέρες των νομιμοποιημένων διορισμών- εμείς μείναμε πιστοί στο νομικοπολιτικό μας είναι, σάρκα από τη σάρκα και αίμα από το αίμα του Αρχηγού και Ηγέτη μας, του Δημήτρη Χριστόφια, που μας δίδαξε βιωματικά, που μας έμαθε να ξέρουμε και να διαβάζουμε τη σημειολογία των 50,000 εποίκων και της εκ περιτροπής προεδρίας. Εσάς ανομιμοποίητοι κουστωδοί του τασσισμού, σας ξέρουμε και σας παραμάθαμε κι εσάς και τους άθλιους άθλους σας, διαχρονικά και αένναα συνταιρισμένους στους αντικομφορμισμούς και στις ύβρεις εναντίον του Ηγέτη μας.

Σάββας Παπάκης είπε...

Οι κακοφορμισμένες αναθυμιάσεις σας, τερατογεννημένοι χριστοφογουοτσιανοί, διαπιστωτικά, σχηματικά και ενδεικτικά,που αναδεικνύεστε, καταδυκνείεστε και αποδεικνύεστε ποδηγετημένοι και οδηγημένοι και καθοδηγημένοι από συντονιστικά κέντρα εναντίον του Ηγέτη μας, εναντίον εμάς Δημήτρη Αγάπη μου, Αγάπη μου Δημήτρη, πάντοτε μνήμονες και επιλήσμονες στα τερατογεννήματα και στα τερατοσκορπίσματα, στους κοασμούς και στα βασιλικά σύνδρομά σας

Ερχόντουσαν πάντα Δημήτρη...
Έρχονται πάλι
Έρχονται Φεντερίκο
Άβε Άβε Μαρία

Και τότε θα σηκώσω τα πληγωμένα χέρια μου, να τιμωρήσω τους ξεδιάντροπους υβριστές του Δημήτρη μου...

Όπως και Τότες-Τότε, Έτσι και Σήμερα, προμηθεϊκά, σχηματικά, καίρια επίκαιρα, σκασμό εντέλλουμε, σκασμό μιλάμε, απειλούμε και διατάσσουμε, εμείς οι Νομιμοποιημένοι διορισμένοι και εκ του Δημήτρη εκπορευόμενοι.

Σκασμό, σας διατάσσουμε, αδιάλειπτα, ολοκληρωτικά και αντινομικά, κάθετα και απόλυτα αντινομικά, για να επιβάλουμε μονοδρομικά μονοδρομημένοι, τη δική μας αλήθεια, την αλήθεια των 50,000 εποίκων, με προορισμό αυριανό, αυριανό ναι, ναι αυριανό, τα "γυρίσματα των Καιρών". Εμένα(-Εμένα= το αφειδώλευτο ξόδεμα και ζευγάρωμά μου με το ΑΚΕΛ, ΑΚΕΛ αγάπη μου, αγάπη μου ΑΚΕΛ-). Φίλοι της "αλλαγής και της απαλλαγής", θαθελα να πιστεύω ότι ο Ηγούμενος της "Λεόντειας Εταιρείας" των αντιφρονούντων, Βάσος Λυσσαρίδης, ο πανάθλιος άθλιος προστρεξας και προστρέχοντας εναντίον του Δημήτρη Αγάπη μου-Αγάπη μου Δημήτρη, ο δύσοσμος κάκοσμος και δηλητηριώδης Λυσσαρίδης, θα απομονωθεί με τους άλλους καλαθοβεργοδότες εχθρούς του λαού και του Δημήτρη μου. ΑΚΕΛ Αγάπη μου-Αγάπη μου ΑΚΕΛ, για ένα διορισμό, για ένα πουκάμισο αδειανό, εγώ ειμί ο Διώκτης τους, εγω ειμί το φως, εγώ η Αλήθεια, εγώ τα χιλιάδες ΕΥΡΩ του χρυσοφόρου μου σκασμού, της χρυσοφόρας μου σύμπλευσης με το Προεδρικό και το Δημήτρη Αγάπη μου-Αγάπη μου Δημήτρη. Κάθετα και απόλυτα και αυτονόητα αντίθετα καθοδηγητικά όπως ήταν όπως πρέπει χθες πρέπει και σήμερα.

Σάββας Παπάκης είπε...

Αψευδέστατοι μάρτυρες, των πιο πάνω δίσεκτων χρόνων, κατά συρροήν και κατεξακολούθηση, στον ΟΧΕΤΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΡΟΔΟΧΟΥ, με τα αιμόμεικτα τερατογεννήματα, τα ασπόνδυλα γλειώδη μαλλάκια του φασιστικού τέρατος του christofias-watch, ιδιωτεύσατε και παρεκκλίνατε και αντιδράσατε στο καθεστώς μας, Καθεστώς Αγάπη μου- Αγάπη μου καθεστώς, φαρσοτραγικά, μωροφιλόδοξοι, αγύρτες αριβιστές, κουτοπόνηροι, μικρόνοοι, αμοραλιστές, δειλοί, δειλαίοι, κακάσχημα διαγκωνιζόμενοι, "Δεν πάει άλλο" με σας, "Δεν πάει άλλο" να συνεχίζετε εναντίον μας.

ΣΚΑΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ
Σας καλεί η Ιστορία να ΣΚΑΣΕΤΕ, αλληγορικά και συνειρμικά και απόλυτα συγκλονιστικά, "Δεν πάει άλλο" σας δακτυλοδεικτεί ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με το στίχο του, εγώ με το ραβδί μου από τη Γενική Εισαγγελία και το Προεδρικό Μέγαρο, Προεδρικό Αγάπη μου-Αγάπη μου Προεδρικό, "δεν πάει άλλο" με τη φρίκη των πεπραγμένων σας, ακουβέντιαστοι και γοργοπροχωρούντες, εχθροί του Δημήτρη μου, Δημήτρη Αγάπη μου, Αγάπη μου Δημήτρη!

Unknown είπε...

παιθκια δεχουμαστε επιθεση. Ααλλος νοητικα αρρωστος εμφνιστηκεν μεστο μπλογκ μας. Επολλη το κακο του τουτου... Νομιζω πρεπει νανει π μαστρος τους. Ο αρχιφασιστας, ο αρχιμαλακας, ο αρχιgay, ο αρχιχαποπινας. Χαρκεστε τζαι ενο γιος του Φασιστοφκια... Εντα που νομιζετε. το μηλο πουκατω που την μηλια ενα πεσει αν τζαι με τουτους ετζαι ξερεις ποτττε. Τουτου , φιλοι συναγωνιστες, εναξιοι να μαζευκουν μηλα πουκατω που τις συτζιες. O TEMPORA O MORES.................

Αντεξετε, κεμετε υπομονοιι τζαι οσοι εχθροι τζιαν επερασαν που την Κυπρο μας εσχει 5000 χρονια που μας ποληψαν. Το akelaki ΕΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙ???? ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΦΑΣΕΙΝ

John Charalambous είπε...

Σάββα Παπάκη,

Μα ποιος νομίζεις ότι είσαι να μιλάς έτσι; Είσαι συγχυσμένος νομίζω! Κάτι θέλεις να μας πεις και λέεις άλλα. Δε βγάζει νόημα αυτό που γράφεις.

Ανώνυμος είπε...

Μάνα μου ρε ο καημένος ο Παπακης έκαψε τα εγκεφαλικά του κύτταρα!!

ΠΑΟΛΑ είπε...

Παιδιά συγχαρητήρια!

Αυτή η ανάρτηση σας είναι όλα τα λεφτά!!!!

Φυσικά το AKeL δεν το νοιάζει αν μείνει μόνο του. Έτσι άλλωστε κυβερνούσαν τα αδελφά του κόμματα στα αλήστου φρίκης Καθεστώτα του κόκκινου φασισμού.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Σάββα Παπάκη,

Μήπως παίρνεις ναρκωτικά;

Malnic είπε...

Σάββα Παπάκη, τουλάχιστον εγώ, 20 χρονών φοιτητής είμαι, ανίδεος από πολιτική και προσπαθώ να σας καταλάβω, ένα ξέρω, παρετάτε να προσπαθείτε να συγχήσετε το οποιοδήποτε άνθρωπο, ψηφοφόρο και μη με φανφαρολογίες και μεγάλα λόγια, με παράξενες/σπάνιες λέξεις που εσείς και ο Μπαμπινιώτης γνωρίζεται. Εκφραστείτε αν θέλετε όπως το κόμμα που υποστηρίζεται, εάν μπορείται δηλαδή, λαϊκά. Μην πολιτολογίτε στην blogo-σφαιρα, να σας καταλαβαίνουμε και εμείς οι ανίδεοι.

Σάββας Παπάκης είπε...

Malnic, Emerson και John,
Αίαντα και όχι μόνον,

Δεν περνούν ξυλοκόποι να ξυλεύσουν τις ψυχές και του Είναι μας τις Αρχές.
Γιατί πάντοτε εμείς Δημήτρη, Δημήτρη Αγάπη μου, Αγάπη μου Δημήτρη, πορευτήκαμε αντικομφορμιστικά και ενάντια στις υποδείξεις του ποιητή: "ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΝΟΜΟΤΑΓΟΥΣ".

Γράφω ποιήματα Προεδρικό Αγάπη μου- Αγάπη μου Προεδρικό, με της ψυχής το αίμα, για να μπορώ "να πιάσω τα χέρια σου",

Να ψηλαφίσω το σφιγμό σου
και να αγκαλιάσουμε τα μεγάλα δέντρα
που στο κάθε κορμί έχουμε χαράξει
τα Ιερά... ονόματα....
της αυταξίας, των αυταξιωμάτων και του ΑΚΕΛ,
50,000 Έποικοι αγάπη μου-Αγάπη μου 50,000 έποικοι,
Μέσα στη σημερινή αφασία των νομικοπολιτικών δρώμενων των κάθετα ανομιμοποίητων αντιπάλων της κυβέρνησης, μέσα σ' αυτό το συρφετό των καταστροφικών αντιδράσεων στους χειρισμούς του Δημήτρη μου, του νομιμοποιημένου από την ετυμηγορία του αγονάτιστου και απροσκύνητου κυπριακού λαού, νομικοπολιτικών αιτίων και υπαιτίων μαξιμαλιστών και του σύμφυτου κατεστημένου των νομικοπολιτικών διαστρεβλώσεων, ΟΥΤΕ ΘΕΗΛΑΤΗΣ-ΟΥΤΕ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ το christofias-watch, αλλά τερατογένεση και τερατοσκόρπισμα των απελθόντων τασσικών καταλοίπων.

Και των κυβερνήτων τα έργα πληρώνοντας η χτίσις θα φρίξει. Η συμπεριφορά των τροπαιούχων, με πράξεις και δηλώεις και συμπεριφορές που εξασφαλίζουν την καταστροφή και αυτοαναίρεση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Κατολισθήσεις-Κατακριμνήσεις, εθισμός, ύβρις της δημοκρατικής εαισθησίας και της αντίστασης, μέσα από την εμπύρετη νύχτα του τότες-τότε, έστω και τώρα, έστω και τώρα: ΣΚΑΣΜΟΣ!

Αυτό το δύσοσμο-κάκοσμο-δηλητηριώδες, κάθετα και απόλυτα αντινομικό Blog πρέπει να κλείσει.

Δημήτρη-Αγάπη μου- Αγάπη μου-Δημήτρη, υπόσχεση σου δίνω, ακριβέ μου Δημήτρη, γι' αυτό και γι' αυτό και όχι μόνο γι' αυτό, ως απειροελάχιστη αναφορά και ως νομικοπολιτική μου υποχρέωση ανταπόδοσης στο διορισμό μου, ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH. ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΞΕΝΗ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ, του αντιεξουσιαστή ΣΕΡΤΗ, γιατί η συνταγματική θεωρία και πράξη, το καθιστούν επιτακτικό προαπαιτούμενο.

Ούτε το νομικό-ούτε το πολιτικό-ούτε το ηθικό δικαίωμα...
έχουν αυτοί να μιλούν για Εσένα....

Ω Δημήτρη μου, Ακριβέ μου Δημήτρη. Φωνή λαού, Φωνή Θεού και ο διορισμός μου είναι από τη Φωνή του Θεού. Ας μη σπεύδουν να μιλούν εκ μέρους του λαού οι ΝΙΚΟΛΕΣ και οι ΛΥΣΣΑΡΙΔΗΔΕΣ και οι ανομιμοποίητοι ΚΟΥΛΙΕΣ. , οι απελθόντες ανομιμοποίητοι κουστωδοί του ανομιμοποίητου Τάσσου Παπαδόπουλου, οι αχυράνθρωποι κινδυνωδίκες που "αγρόν ηγόρασαν και ζεύγη βοών πέντε."!!, οι συντελούντες το ύψιστο και κινδυνοδέστατο έγκλημα - από την επόμενη των εκλογών- δια του μη σεβασμού από της πλευράς τους και όχι μόνον- διά του μη σεβασμού του αποτελέσματος των εκλογών.

Σάββας Παπάκης είπε...

Σ' αυτές τις "δίσεχτες μέρες των οργισμένων καιρών", αναβίωσαν μεσαιωνικές αντιλήψεις και πρακτικές, εξόφθαλμες και ταρατόδικες, αλχημικές μέθοδοι αναπαλαίωσης και αναμυρικασμού των κατηγοριών κατά του Δημήτρη ΜΟΥ, ΔΕΝ είναι δυνατό να αλλοιώσουν τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ, με ηχητικά διαστρεβλωματικά "εφφέ" και αντιεπιστημονικές και βάναυσα προκλητικές της ανθρώπινης νοημοσύνης και ευπρέπειας παρουσιάσεις. Ο ΛΑΟΣ απορρίπτει τις θεωρίες ΟΥΦΟ του πραξικοπήματος και γλυκού καρυδιού -πραξικόπημα χωρίς πραξικοπηματίες και γλυκό καρυδάκι χωρίς φίζα και χωρίς καρύδι- ΑΓΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ στο Χριστόφιας ουότς που με γεωμετρικές μεθόδους και με αλήστου μνήμης Γκαιμπελικές-φασιστικές τεχνικές και ηχητικά ετεροχρονισμένα κακέκτυπα τασσισμού, βάλλουν κατά του Δημήτρη μου.

Προεδρικό Αγάπη μου-Αγάπη μου Προεδρικό

Αριστόβουλε ω Αριστόβουλε, που κρυστάλλινα και διαχρονικά μας μονοδρόμησες το χρέος να αψηφούμε "το χάλκινο βαρύ χέρι του φόβου". Και το αψηφήσαμε και γίναμε εμείς το "χάλκινο βαρύ χέρι του φόβου" Αριστόβουλε, επιβάλλοντας τη δική μας Αλήθεια και τη δική μας Σιωπή και το δικό μας Σκασμό στο γλοιώδη ασπόνδυλο συρφετό των δειλαίων μαλακίων, αγύρτων, μωροφιλόδοξων τασσικών, που αντιστέκονται στις νομικοπολιτικές εφευρέσεις μας για εκ περιτροπής προεδρία και για 50,000 έποικους. Ενδεικτικότατα και σχηματικότατα καταθέτω την ψυχή μου σε σένα Δημήτρη μου, ω Δημήτρη μου, ακριβέ Δημήτρη μου, χριστοφογουοτσιανοί, μη μας αγγίζετε, οι σε παράνομους ορκοδέχτες, παράνομα ορκοδοτήσαντες είναι οι ιδεολογικοί μας προπάπποι και εσείς θα περάσετε στην κοπροδόχο της Ιστορίας.

arxiepiskopos είπε...

Ο/Η ΑΙΑΝΤΑΣ είπε...

παιθκια δεχουμαστε επιθεση. Ααλλος νοητικα αρρωστος εμφνιστηκεν μεστο μπλογκ μας. Επολλη το κακο του τουτου... Νομιζω πρεπει νανει π μαστρος τους. Ο αρχιφασιστας, ο αρχιμαλακας, ο αρχιgay, ο αρχιχαποπινας. Χαρκεστε τζαι ενο γιος του Φασιστοφκια... Εντα που νομιζετε. το μηλο πουκατω που την μηλια ενα πεσει αν τζαι με τουτους ετζαι ξερεις ποτττε. Τουτου , φιλοι συναγωνιστες, εναξιοι να μαζευκουν μηλα πουκατω που τις συτζιες. O TEMPORA O MORES................. ΘΑYΜΑΣΤΕ:(1)Σωστή ελληνική έκφραση (2)Ορθογραφική δεινότητα (3)Ήθος (4)Νοημοσύνη(ούτε που αντελήφθη πως ο Παπάκης είναι συναγωνιστής του)

arxiepiskopos είπε...

Φαίνεται πως η καθενυκτική μου απουσία από το σπίτι και η αδυναμία μου να έχω πρόσβαση στο μπλογκ ενθαρρύνει τα λογής λογής ηλίθια υποκείμενα να εκδηλώνονται.Ακόμα κι ο αρχιηλίθιος ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ προβάλλει ως υπέρμαχος της αξιοκρατίας.Στις αρχιπουτάνες του ρουσφετιού απαντώ με τα εξής ατράντακτα και ζώντα επιχειρήματα:ΕΔΕΚ:Μαυρονικόλας και Πολυνείκης,ΔΗΚΟ:Τάκης Πελεκάνος,ΔΗΣΥ:Παντελής Κούρος,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΑΙΙΚΟ:Πολάκης Σαρρής.Δε σας παραξενεύει ότι όλα αυτά τα κόμματα σχεδόν έκαναν γαργάρα το θέμα;Τι να πουν οι χεσμένοι;Φωνάζει,λοιπόν,το Συλλουρούδι κι ο Περδίκης που είναι "άσπιλοι",γιατί δεν τους έκατσε η εξουσία.Περίπου σαν τον παρθένο,που διατηρεί την παρθενιά του,γιατί δεν κατάφερε να βγάλει γκόμενα.Κάτι σαν το Μαγγανοπήγαδο να πούμε!Kαι κάτι άλλο προς φαντασιόπληκτους:Είμαι ο αrxiepiskopos και έχω ευθύνη για ό,τι φέρει το nick μου.

arxiepiskopos είπε...

Είμαι ο αρχιανεφχριστοδρακουνοκατάμουτρας και θα ήθελα να δηλώσω πως το μπλογκ σας ωχριά μπροστά στην ιστοσελίδα της Μαριάννας Ντούβλη.Εκεί να δείτε πουτανιό!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Χριστοοοο (ανεφ-πισκοπε, cbarco man)
εφκαλες σου την κουκκουλα η ιδιεταιρα του ανδρου(ελεφαντα) ρεε τραουλλε...ιντα χατταν επαθες τραουλλλεεεεε

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε arxiepiskopos ο σύμφυτος εκφυλισμός κι ο έκλυτος βίος σου πρέπει να είναι το επιστέγασμα του εκμαυλισμού που υπέστης στα Περβόλια από τους Επαγρυπνιστές και τώρα αυτή η ιστορία με το email του ΕΛΕΦΑΝΤΑ σου έχει συνταράξει συθέμελα τον ψυχικό σου κόσμο , εξού και η έκλυση ηθών από λόγου σου , καταφεύγοντας στις βωμολοχίες και τον βερμπαλισμό.

Εκτός από αυτούς που ανάφερες είναι και άλλοι ΠΟΛΛΟΊ επώνυμοι ανάμεσα τους . Νεοκλής, Χρίστου ? Να θυμηθούμε τι ομολόγησαν δημοσίως μεγάλα ονόματα του ΑΚΕΛ για το ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ? είναι ακόμα ζώντες μερικοί εξ αυτών.

Όμως που έγκειται η μεγάλη διαφορά μεταξύ του ΕΛΕΦΑΝΤΑ και των υπολοίπων ρουσφετολόγων ? στην πλήρη διαφάνεια και δημόσια καταγγελία του ρουσφετιού από τη μια μεριά και στη βουβαμάρα από την άλλη. Στο ψηλό επίπεδο νοημοσύνης από τη μια μεριά και στο κενό του κεφαλιού του ΕΛΕΦΑΝΤΑ από την άλλη που δε συγκρατεί ούτε τη γλώσσαν του αλλά ούτε και τα emails του.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΙΑΦΑΝΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΚΕΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΩΛΩΝΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΥΦΟΣ, ΑΥΤΟ ΤΩΝ 1000 ΠΙΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΑ.


ΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΛΕΦΑΣ .
Μερικοί , αφού οι ίδιοι έγιναν αιτία κακού για τον εαυτό τους , από ανοησία κατηγορούν τον Θεό . (Αίσωπος από Φρυγία) .
εδώ φαίνεται καθαρά ότι το ακελ είναι προϊστορικό.




Επειδή δεν γνωρίζω την Μαριάννα Ντούβλη αλλά ούτε και τι είναι το πουτανιό , μπορείς να μου πεις λοιπόν εσύ που γαλουχήθηκες και νουθετήθηκες σε τέτοιο περιβάλλον , τη συγγένεια σου με την εν λόγω κυρία και τι σημαίνει η λέξη πουτανιό ?

Σάββας Παπάκης είπε...

ΠΕΛΑΣΓΟΣ,

ΣΚΑΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ
Σας καλεί η Ιστορία να ΣΚΑΣΕΤΕ, αλληγορικά και συνειρμικά και απόλυτα συγκλονιστικά, "Δεν πάει άλλο" σας δακτυλοδεικτεί ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με το στίχο του, εγώ με το ραβδί μου από τη Γενική Εισαγγελία και το Προεδρικό Μέγαρο, Προεδρικό Αγάπη μου-Αγάπη μου Προεδρικό, "δεν πάει άλλο" με τη φρίκη των πεπραγμένων σας, ακουβέντιαστοι και γοργοπροχωρούντες, εχθροί του Δημήτρη μου, Δημήτρη Αγάπη μου, Αγάπη μου Δημήτρη!

arxiepiskopos είπε...

ΠΕΛΑΣΓΕ,η σχέση μου με τη Μαριάννα Ντούβλη είναι αυτή του ΑΙΑΝΤΑ και ΤΣΙΕΛΕΠΟΥ με τη λογική.Όσο για το τι σημαίνει "πουτανιό",για να καταλάβεις καλύτερα, σου λέω πως είναι αυτό που βλέπεις στις κεντρικές αναρτήσεις του μπλογκ.Καλωσόρισες στην παρέα,να μαθαίνουμε και κανένα ρητό!

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε arxiepiskopos
Ράβδος εν γωνία, άρα βρέχει.
Ο φίλος Σάββας Παπάκης σε σας τους ΑΚΕΛες αναφέρεται.
Και Φίλε arxiepiskopos μια δωρεάν συμβουλή. Σταμάτα να κάνεις τον ΕΛΕΦΑΝΤΑ. Δε σου πάει Παρόλο που μοιάζετε λιγάκι στο κενό αέρος του κρανιακού σας υποθαλάμου. .

Σάββας Παπάκης
Ποίον σε έπος φύγεν έρκος οδόντων;
Αίτησον με ό θέλεις και Αποσκότησόν με.
Γιουσουρουμ . Βασίλης . αφιερωμένο.

Σάββας Παπάκης είπε...

Γιουσουρούμ Βασίλειε Πελασγέ,

Δεν ξέρω γιατί μιλάς περί οδόντων.

Γνωρίζω όμως και το δηλώνω κατηγορηματικά και κάθετα, από τα βάθη της νομικοπολιτικής μου ψυχής και της πολιτικονομικής μου υπόστασης, ότι:

Η λησμοσύνη και ο εθισμός του προδοτικού και τουρκοφόρου πραξικοπήματος, μονοδρομικά οδηγεί στη σηψαιμία και το θάνατο των δημοκρατικών θεσμών. Αυτοί που τότες, στης προδοσίας τις μέρες και στης προστυχίας, τα έργα συντρέξανε, με τα έργα και τη στήριξή τους στο ΕΓΚΛΗΜΑ, σήμερα πάλι μας προκαλούν φτύνοντας και ιεροσυλώντας στα Ιερά του Σεβασμού της Ιστορικής Μνήμης, παρουσιαζόμενοι οπαδοί της λήθης-αμνησίας, των ατιμιών και των εγκλημάτων τους, αυτοαποκαλύπτουν το νομικοπολιτικό μας είναι, σάρκα από τη σάρκα και αίμα από το αίμα του Αρχηγού και Ηγέτη μας, του Δημήτρη Χριστόφια, που μας δίδαξε βιωματικά, που μας έμαθε να ξέρουμε και να διαβάζουμε τη σημειολογία των 50,000 εποίκων και της εκ περιτροπής προεδρίας.

Πελασγέ και λοιποί ορκοδότες του τασσισμού, ξέρουμε και σας παραμάθαμε κι εσάς και τους άθλιους άθλους σας, διαχρονικά και αένναα συνταιρισμένους στους αντικομφορμισμούς και στις ύβρεις εναντίον του Ηγέτη μας.

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε και δοκησίσοφε Σάββας Παπάκης , Δια βραχέων λέγω τα εξής : «Ώδυνεν όρος και είτα μυν απέτεκεν».
Οίησις ακάθαρτον φύσει εστί

Τέκνον εμόν, ποίον σε έπος φύγεν έρκος οδόντων ;

arxiepiskopos είπε...

Φίλε ΠΕΛΑΣΓΕ,βάζε και μετάφραση,γιατί ο ΑΙΑΝΤΑΣ θα σε κατηγορήσει ως ...τουρκόφωνο!

arxiepiskopos είπε...

Απρόσεκτε φίλε ΠΕΛΑΣΓΕ,πάντοτε με καλή πρόθεση σου επισημαίνω:"ώδινεν" αντί "ώδυνεν" και "φύγεν έρκους" αντί "φύγεν έρκος".

arxiepiskopos είπε...

Είμαι ο αρχιανεφχριστοδρακουνοκατάμουτρας και σας αποχαιρετώ και γι'απόψε.Θα σας ξαναφτύσω αύριο πριν το μεσημέρι.

Ανώνυμος είπε...

ρε παπακη γλιορα με χαννεις χρονο γλιορα ξεκινα δοκε με σε καμια λιμνη γιατι εφατσιεσεσσου η πηρα ...

Kokoui είπε...

Ρε Παπάκη,ΑΕΛ λαός πρωτάθλημα ρε.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε ανεφ-πισκοπε-ΧΡΙΣΤΟ κτλπ,
μα εχετε ελευθερο internet να μπαινετε οπου θελετε στη cybarco οξα τα πρωινα εν που το blackberry που σου γορασεν ο αντρος που γραφεις?
εφκαλε σας την κουκουλα η κυρια ιδιεταιρα του ελεφαντα (ανδρου)