Ανεξαρτησία-Λευτεριά-Δημοκρατία

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Αγωνιζόμαστε για ανεξαρτησία, για λευτεριά, για δημοκρατία. Οι Οδοστρωτήρες, αντίστοιχοι με τις ερπύστριες των χουντικών τανκς, δεν θα μας σταματήσουν!

Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, αγωνίζεται με όλες της τις δυνάμεις:

Για Ανεξαρτησία. Για Λευτεριά. Για Δημοκρατία.

Έννοιες αυτονόητες για άλλους λαούς, αλλά όχι για εμάς τους Κύπριους. Ιδίως σήμερα, που εκτός από τις φασιστικές ορδές του Αττίλα, είμαστε αναγκασμένοι να βιώνουμε την καθημερινή καταπίεση από τις φασιστικές ορδές του Οδοστρωτήρα.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

Η Κυπριακή Δημοκρατία, δεν είναι δυστυχώς ανεξάρτητη επί της σημερινής διακυβέρνησης.

Το θέμα αγγλικών βάσεων έχει μπει οριστικά στο ράφι, μετά τις συναντήσεις Χριστόφια-Μπράουν.

Η ενταξιακή πορεία της Τουρκίας προχωρεί χωρίς όρους.

Η Κύπρος υποτάσσεται σε επιταγές ξένων χωρών και εμποδίζει ακόμη και την ανθρωπιστική βοήθεια σε αγωνιζόμενους λαούς.

Οι απαιτήσεις των αγγλοαμερικάνων στο Κυπριακό ικανοποιούνται με μεγάλη χαρά από τον "αριστερό" μας Πρόεδρο.

Εμείς οραματιζόμαστε μια ανεξάρτητη Κυπριακή Δημοκρατία. Μία Κύπρο που να ανήκει στο λαό της και όχι σε ξένους. Ένα κράτος κυρίαρχο και αυτόνομο και όχι ένα κράτος έρμαιο και κατ' ουσία προτεκτοράτο των δυνάμεων του διεθνούς ιμπεριαλισμού.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Η πατρίδα μας για 35 χρόνια τώρα είναι κατεχόμενη. Τα πιο ωραία μέρη του νησιού μας, τελούν υπό την παράνομη στρατιωτική κατοχή της Τουρκίας. Δεκάδες χιλιάδες Τούρκοι Αττίλες, είναι σταθμευμένοι παράνομα στην πατρίδα μας και συντηρούν τη διχοτόμηση.

Δυστυχώς, επί διακυβέρνησης Χριστόφια, όχι μόνο δε διεκδικείται η απαλλαγή μας από την κατοχή και η απελευθέρωσή μας, όχι μόνο δε γίνεται αγώνας για τη λευτεριά του τόπου μας, αλλά γίνεται μια ετσιθελική προσπάθεια πλύσης εγκεφάλου του κυπριακού λαού, για αποδοχή των κατοχικών δεδομένων.

"Φταίμε οι Ελληνοκύπριοι και πρέπει να πληρώσουμε ακριβά το τίμημα." Αυτό διακηρύσσει καθημερινά η κυβέρνηση και τα φερέφωνά της.

Εμείς οραματιζόμαστε γνήσια και ατόφια τη λευτεριά μας. Χωρίς Αττίλες και χωρίς δεκάδες χιλιάδες έποικους. Με τα δικαιώματά μας ακέραια. Με το μέλλον των παιδιών μας εξασφαλισμένο. Με τους Κύπριους να αναπνέουν τον καθαρό αέρα της ελευθερίας και όχι την μπόχα του Αττίλα και των εποίκων του.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Κι ενώ, μετά από αρκετές δεκαετίες ύπαρξης του Κυπριακού κράτους, αρχίσαμε να βιώνουμε μια δημοκρατία, σχεδόν χωρίς ελλείμματα, η εκλογή του Δημήτρη Χριστόφια, αποτέλεσε ένα πραγματικό πισωγύρισμα για τη δημοκρατία μας.

Η πλήρης κομματικοποίηση του κράτους, ο έλεγχος της Αστυνομίας από την Κομματική Επαγρύπνηση, η συνεχής προσπάθεια κατατρομοκράτησης και φίμωσης των διαφωνούντων με τις πρακτικές και τις πολιτικές της κυβέρνησης Χριστόφια, οι συνεχείς παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων των πολιτών, είναι μόνο ένα μικρό μέρος των όσων οι Κύπριοι πολίτες βιώνουν εδώ και 2 χρόνια.

Επιπλέον, γίνεται μια προσπάθεια επιβολής στους πολίτες, μίας λύσης γεωγραφικού φυλετικού διαχωρισμού (ΔΔΟ), παρά τη γνώση που έχουν οι κυβερνώντες για την αποδοκιμασία μιας τέτοιας λύσης από εμάς.

Εμείς, αγωνιζόμαστε για πλήρη αποκατάσταση και επαναφορά της Δημοκρατίας στην Κύπρο. Αυτού του πολιτεύματος στο οποίο αποφασίζει ελεύθερα η πλειοψηφία και στο οποίο μπορούν να συνυπάρχουν και να εκφράζονται ελεύθερα οι διαφορετικές απόψεις. Ενός πολιτεύματος στο οποίο, ποτέ δεν πίστεψε και ακόμη δεν πιστεύει ο κ. Χριστόφια και οι πέριξ αυτού.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ - ΛΕΥΤΕΡΙΑ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Γι' αυτά αγωνιζόμαστε. Για να ανήκει η Κύπρος στο λαό της!


Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΕΥΕΛΙΚΤΟΙ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΕΣ! Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!


Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο

14 Σχόλια:

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ1974 είπε...

λοιπον ΠΕΛΛΟ-ΑΣΒΕ ΚΑΙ ΜΑΓΓΑΛΟΠΗΓΑΔΟ αν γεννιωσαστουν στην περσια με το κενο μυαλου που διαθετεται αντι εβραιοχριαστινοταλεπαν θα εισαστεν μουσουλματαλεπαν θα πηγαινεται στην μεκκα μια φορα τον χρονο θα πηγαινεται εθελοντες στο αφγανισταν και θα σφαζεται τους κακους χριστιανους ....

Ανώνυμος είπε...

Στην Καινή Διαθήκη ο Ιησούς αποκαλείται δώδεκα φορές «Ραββί» και δύο φορές «Ραββουνί» (που σημαίνει κατά γράμμα, "Δάσκαλέ μου").

Για όσους κοψοχολιάζονται όταν αποκαλώ τον Ιησού Εβραίο ραββίνο. Ήταν Εβραίος ραββίνος, πως να το κάνουμε δηλαδή; Εγώ την έγραψα την "Καινή Διαθήκη";

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιησούς δεν ανέπτυξε ποτέ ελληνική σκέψη και οι διδαχές του δεν είναι παρά εβραϊκά κατασκευάσματα γραμμένα στο πόδι, γι’ αυτό και δεν συμφωνούν το ένα με το άλλο. Ο Ιησούς, αν υπήρξε ποτέ, γιατί καμιά άλλη πηγή, πλην των οπαδών του, δεν τον αναφέρει ενώ έζησε σε μια από τις καλύτερα τεκμηριωμένες ιστορικές περιόδους, ήταν ένας Εβραίος και αυτό το αποδεικνύει επίσης περίτρανα κι η περιτομή του που τόσο υπερήφανα άλλωστε εορτάζουμε οι Έλληνες την 1η Ιανουαρίου εκάστου έτους.

Ανώνυμος είπε...

Από τον απλό λαό δεν μπορείς ίσως να ζητήσεις ευθύνες. Αυτά έμαθε στην οικογένεια και στο σχολείο, αυτά πιστεύει. Οι επαγγελματίες προπαγανδιστές του Χριστιανισμού, αλλά και άλλοι συνοδοιπόροι τους μας βομβαρδίζουν καθημερινώς από τα παράθυρα των τηλεοπτικών διαύλων, από εφημερίδες και περιοδικά και χαϊδεύουν τα αυτιά μας με τα υποτιθέμενα κηρύγματα αγάπης του Ιησού, με την δήθεν αγάπη του για τους Έλληνες, με την δήθεν ελληνικότητα της ορθοδοξίας κι άλλα πολλά. Όλες αυτές οι ανακρίβειες που υποστηρίζονται δεν είναι τυχαίες ούτε γίνονται κατά λάθος. Ορισμένοι εξ αυτών που τις προβάλλουν είναι άνθρωποι ανωτάτης μορφώσεως, καθηγητές κ.λ.π. Τα πράγματα είναι οφθαλμοφανή. Δεν μπορεί να μην τα βλέπουν. Γνωρίζουν ότι εσκεμμένα συντελούν στη διαιώνιση της παραπλάνησης του ελληνικού λαού. Κι όμως επιμένουν. Δυστυχώς εκτός από την άγνοια υπάρχει κι ο δόλος.

Ανώνυμος είπε...

Μολονότι τα περισσότερα κείμενα που συμπεριλαμβάνονται στην «Καινή Διαθήκη» είναι γραμμένα στην ελληνική γλώσσα αυτό δεν θα έπρεπε να μας προξενεί ούτε ίχνος υπερηφάνειας, αφού ούτε για την Ελλάδα μιλούν, ούτε ελληνικούς σκοπούς εξυπηρετούν. Γράφτηκαν στα ελληνικά από Εβραίους συγγραφείς (όχι απαραίτητα από αυτούς που δηλώνουν), κυρίως γιατί τότε η ελληνική γλώσσα ήταν «οικουμενική». Κανένα από τα κείμενα, είτε της «Παλαιάς» είτε της «Καινής Διαθήκης» δεν απευθύνεται σε Έλληνες. Αυτούς τους δώδεκα έστειλε ο Ιησούς και τους παράγγειλε τα εξής: «Προς τους εθνικούς μην πηγαίνετε και στην πόλη των Σαμαρειτών μην μπαίνετε, αλλά πηγαίνετε μάλλον στα χαμένα πρόβατα της γενεάς του Ισραήλ». («κατά Ματθαίο» ι΄5-6).

Ανώνυμος είπε...

Ας εξετάσουμε τώρα τι γνώμη είχε ο Ιησούς για τους αυθεντικούς Έλληνες. Ο Ματθαίος (ιε΄22-28) και o Μάρκος (ζ΄25-30) περιγράφουν μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. Πρόκειται για την θεραπεία της κόρης μιας γυναίκας πού παρουσιάζεται ως κανονική Ελληνί­δα, όχι Εβραία που μιλούσε ελληνικά, καθότι γίνεται σαφής διάκριση: Είναι «Ελληνίδα Συροφοινίκισσα στο γένος» («κατά Μάρκο» ζ΄ 26). Εδώ θέλει αρκετή προσοχή γιατί μόνο το πρωτότυπο κείμενο μιλάει για Ελληνίδα. Αν διαβάζετε το κείμενο στη νεοελληνική απόδοση των Χριστιανών μεταφραστών, κατά κανόνα μεταφράζουν το «Ελληνίδα» σε «ειδωλολάτρις», οπότε ο ανυποψίαστος αναγνώστης προσπερνάει το κείμενο χωρίς να αντιληφθεί την πραγματική σημασία του.

Η γυναίκα αυτή λοιπόν έπεσε στα πόδια του Ιησού παρακαλώντας τον να θεραπεύσει την άρρωστη κόρη της, καθότι ο Ιησούς εμφανίζεται κατ’ εξοχή ως θεραπευτής. Ξέρετε όμως ποια ήταν η αντίδρασή του; «Κι εκείνος δεν της αποκρίθηκε ούτε μία λέξη. Και τότε οι μαθητές τον πλησίασαν και του είπαν «διώξε την γιατί φωνάζει από πίσω μας». Κι εκείνος τους αποκρίθηκε: «Δεν είμαι σταλμένος παρά μόνο για τα χαμένα πρόβατα του οίκου του Ισραήλ. Δεν είναι σωστό να παίρνεις το ψωμί από τα παιδιά και να το δίνεις στα σκυλιά» (η λέξη είναι «κυνάρια», δηλαδή μικρά σκυλιά) («κατά Ματθαίον» ιε΄26 και «κατά Μάρκο» ζ΄27-28). «Ναι, Κύριε» του απάντησε τότε ή γυναίκα, «αλλά και τα σκυλιά τρώνε από τα ψίχου­λα πού πέφτουν κάτω από το τραπέζι των κυρίων τους». Τότε μόνον ικανοποιήθηκε αυτός και «θεραπεύτηκε η κόρη της από την ώρα εκείνη».

Ανώνυμος είπε...

Η συμπεριφορά του «Υιού του Θεού» στο περιστατικό αυτό, δεν εγείρει καμία αμφιβολία, είναι σαφέστατη: Θεωρεί τους Έλληνες σκυλιά που δεν αξίζει να τρώνε ούτε τα ψίχουλα που πέφτουν από το τραπέζι των κυρίων τους, των Εβραίων!

Πέραν αυτού όμως, μια τέτοια συμπεριφορά γεννά κι ορισμένα επί πλέον ερωτήματα. Ή πρώτη αντίδρασή του, όπως είδαμε, ήταν να αρνηθεί την θεραπεία. Οι αρχαίοι Έλληνες ιατροί, άλλα και οι σύγχρονοι, ορκίζονται τον περίφημο «Όρκο του Ιπποκράτη» στον όποιο συνομολογούν πως θα ασκήσουν την τέχνη τους σε κάθε έναν που θα τους το ζητήσει, είτε αυτός είναι άνδρας, γυναίκα, ελεύθερος η δούλος. Σε κανένα σημείο του Όρκου δεν υπάρχει περιορισμός της άσκησης του επαγ­γέλματός τους επειδή ο ασθενής είναι αλλόφυλος ή αλλόθρησκος. Ο Ιπποκράτης ούτε καν το σκέφτεται να κάνει τέτοιου είδους διακρίσεις. Ο Ιησούς όχι μόνο το σκέφτεται αλλά και το εφαρμόζει. Η θεραπευτική δεινότητα του Ιησού ήταν τελικά ένα καρβέλι ψωμί, δηλαδή περιορισμένο σε ποσότητα και όταν παρείχε μερικά ψίχουλα σε κάποιον αλλόφυλο αυτό σήμαινε ότι τα στερούσε από τα «χαμένα πρόβατα του Ισραήλ»; Γνωρίζει περιορισμούς η Χριστιανική Θεία Χάρις;

Ανώνυμος είπε...

Στις «Πράξεις» επίσης (κα΄28-29) διαβάζουμε ακόμα ένα απίστευτα προσβλητικό και υποτιμητικό απόσπασμα για τους Έλληνες: «Μέχρι και Έλληνες έβαλε μέσα στο ιερό και μόλυνε τον άγιο τούτο τόπο».

Ο Ιησούς, υποτίθεται, ότι εισήγαγε τη συγχώρεση. Στην πραγμα­τικότητα η χριστιανική συγχώρεση δίνεται υποκριτικά και επιλεκτι­κά. Παράδειγμα ο Ιούδας. Ενώ ο ίδιος ο Ιησούς συγχώρεσε την πόρνη, τον ληστή πάνω στο σταυρό, τους ίδιους τους σταυρωτές του με το περίφημο: «άφες αυτοίς», τον Ιούδα δεν τον συγχώρεσε παρόλο πού μεταμελήθηκε έμπρακτα. Κι η εκκλησία, επί 2.000 και πλέον χρόνια ακολου­θώντας το παράδειγμα του Ιησού, συγχώρεσε ειδεχθείς εγκληματίες και επί πλέον τους ανακήρυξε Μεγάλους και Αγίους, όπως τον αιμο­σταγή αδελφοκτόνο, συζυγοκτόνο και υιοκτόνο Μ. Κωνσταντίνο. Τον Ιούδα όμως δεν τον συγχώρεσε -παρότι αποδεδειγμένως μετανόησε- με το γελοίο και υποκριτικό επιχείρημα ότι ο Ιούδας δεν συγχωρεί­ται όχι γιατί πρόδωσε τον Ιησού αλλά γιατί αυτοκτόνησε. Η ζωή είναι δώρο του Θεού -λένε- ανήκει στο Θεό και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να την αφαιρέσει αυτοκτονώντας. Αν το κάνει, δεν του παρέχεται συγχώρεση, όπως στον Ιούδα. Όταν αφαιρείς όμως τη ζωή η τις ζωές των άλλων, γιατί συγχωρείσαι; Eκείνες, πού είναι επίσης δώρα του Θεού, έχεις δικαίωμα να τις αφαιρέσεις; Φαίνεται ότι το έχεις, αφού η εκκλησία όχι μόνο σε συγχωρεί αλλά σε ανακηρύσσει Άγιο και Μέγα, κατά το παράδειγμα του Μεγάλου Κωνσταντίνου.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά προς απόδειξιν ότι η θρησκεία μας σήμερα είναι καθαρά Εβραϊκή. Γιατί κακοφαίνεται σε κάποιους όταν την ονομάζω Ιουδαιοχριστιανισμό;

Δεν έχω τίποτε εναντίον των Εβραίων ή του σημερινού Ισραήλ. Απεναντίας θεωρώ νομοτελειακή την συμμαχία Ελλάδας-Ισραήλ ως φυσική γεωπολιτική κατάληξη στην περιοχή μας. Για το κοινό συμφέρον. Οι Τούρκοι το κατάλαβαν αυτό από πολύ καιρό. Εμείς ακόμα!
Απλά λέω ότι η επικρατούσα θρησκεία σήμερα στον Ελληνόφωνο κόσμο, είναι μια Ιουδαϊκή αίρεση.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Anef_Oriwn (μασκαρεμένος ως Ussu Olan)

Εντάξει, το καταλάβαμε!

Άντε, αλλού τον αντισημιτισμό σου! Δεν βαρεθήκατε;

Πενταρόγιωρκος είπε...

α, και κάτι άλλο:

Τραμπουξόπουλε και Ανεφίσκοπε,

Είναι αλήθεια πως το ΦΑΣΙΚΚ προμηθεύει κάθε πρωί χιλιάδες φιάλες βραστής ΚΕΑΝ τις Λαϊκές Οργανώσεις του ΑΚΕΛ για το καθιερωμένο σαδομαζοχιστικό, φιλοτουρκικό μπανάκι;

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε sotos1974
Η συμπεριφορά σου και οι αναρτήσεις σου αποδεικνύουν τη νοσηρότητα της διανοίας σου: Όποτε τα βρίσκεις σκούρα, καταφεύγεις στις βωμολοχίες και τον βερμπαλισμό.
Τις έννοιες των λέξεων βλάκας και ηλίθιος τις γνωρίζω πολύ καλά. εξού και δεν γίνομαι σαν και του λόγου σου!!!!

Ο/Η sotos1974 είπε...
λοιπον ΠΕΛ-ΑΣΒΕ ξερεις τι μου θυμιζεις την τζουλια που ξερει τι σημαινει πορνη περισσοτερο απο τον καθενα ετσι και εσυ ξερεις την εννοια του βλακα περρισσοτερο γιατι την ζεις .Και κατι ακομα συνιθιζω να αποφευγω τους βλακες τους κομλεξικους τους κρετινους του σχιζοφρενικους τους μαλακες κλπ ποσο μαλλον εσενα που τα εχεις ολα μαζι……
Η sotos1974 είπε...
λοιπον ΠΕΛΛΟ-ΑΣΒΕ ΚΑΙ ΜΑΓΓΑΛΟΠΗΓΑΔΟ αν γεννιωσαστουν στην περσια με το κενο μυαλου που διαθετεται αντι εβραιοχριαστινοταλεπαν θα εισαστεν μουσουλματαλεπαν

και Φίλε sotos1974 επειδή δεν γνωρίζω την Τζούλια αλλά ούτε και τι σημαίνει η λέξη πόρνη , μπορείς να μου πεις λοιπόν εσύ που γαλουχήθηκες και νουθετήθηκες σε τέτοιο περιβάλλον , τη συγγένεια σου με την εν λόγω κυρία και τι σημαίνει «πόρνη » ?
Πρέπει από μικρό παιδί ως και σήμερα να βιώνεις σωματική και ψυχολογική βία, ίσως και να είσαι θύμα σεξουαλικής κακοποίησης γι αυτό εμφανίζεις τώρα όλα αυτά τα ψυχοσωματικά συμπτώματα με ακραίες συμπεριφορές.
Μήπως είναι ρασοφόρος που σε πείραξε ? μήπως λέω ! γιατί είσαι τόσο αφιονισμένος κατά του χριστιανισμού. Δεν εξηγείται αλλιώς!
Άντε, περαστικά σου ανισόρροπο και ηλίθιο ανθρωπάκι.

Aντρέας Αντρέου είπε...

Μετατραυματικό στρες:
Το μετατραυματικό στρες είναι μια διαταραχή που προκαλείται ύστερα από μια πολύ τραυματική εμπειρία που έζησε κανείς, και η οποία είτε απείλησε τη σωματική του ακεραιότητα είτε συγκλόνισε το συναισθηματικό του κόσμο. Από μετατραυματικό στρες πάσχουν συχνά άνθρωποι που έχουν επιζήσει πολέμων και φυσικών καταστροφών, αλλά, πολλές φορές, ακόμη και άτομα που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής ή συναισθηματικής κακοποίησης...
Τα άτομα που υποφέρουν από μετατραυματικό στρες συχνά ξαναζούν την τραυματική εμπειρία και έχουν φλας μπακ από το γεγονός, δυσκολεύονται να κοιμηθούν και νιώθουν αποκομμένα από την πραγματικότητα. Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να είναι τόσο έντονα και να εμφανίζονται τόσο συχνά, ώστε να έχουν άμεσο αρνητικό αντίκτυπο στην καθημερινή ζωή του ατόμου

Συμπτώματα μετατραυματικού στρες μετά από προσωπικές αρνητικές εμπειρίες:

- Συναισθηματικό «μούδιασμα». Η διάθεση του ατόμου δεν παρουσιάζει φυσιολογικές εναλλαγές, αλλά παραμένει επίπεδη, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στον περίγυρο του ατόμου.
- Εκρήξεις θυμού, ευερέθιστη διάθεση, άγχος, κρίσεις πανικού.
- Αντικοινωνική συμπεριφορά.
- Διαταραχές ύπνου και συχνά υποφέρει από εφιάλτες που σχετίζονται με το τραυματικό γεγονός.
- Κατάθλιψη.
- Αισθήματα ενοχής, ότι δηλαδή είναι υπεύθυνο για αυτό που συνέβη.
- Ψυχοσωματικά συμπτώματα, όπως πονοκέφαλοι, ζαλάδες, γαστρεντερικά προβλήματα, αυξημένη αρτηριακή πίεση, σωματικοί κωλικοί πόνοι ή δυσφορία.

- Προσπάθεια αποφυγής σκέψεων, συζητήσεων και γεγονότων που το άτομο συνδυάζει με το τραυματικό γεγονός, ή του προκαλούν μνήμες του γεγονότος.

- Αίσθημα θλίψης ή ταραχής σε επετείους του γεγονότος.

Περαστικά σου ανισόρροπο και ηλίθιο ανθρωπάκι.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους.

ussu είπες πιστεύω στις δυνατότητες του ανθρώπου και της επιστήμης του. Στην καλή προετοιμασία, στην απόκτηση γνώσης και ικανότητας. Στην καλλιέργεια και εμπέδωση της καλής πρόθεσης. Στην αξιοπρέπεια.

Η συμπεριφορά σου όμως ορισμένες φορές δεν συμφωνεί με τα πιστεύω σου. Πολλές φορές συμπεριφέρεσαι σαν φανατικός με υπερβολικό ζήλο, με άκριτη πίστη και τυφλό πάθος.

Φιλικά