ΣΟΚ! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΦΑΣΙΚΚ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΚΕΛ!

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010


Λάβαμε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο, την ακόλουθη επιστολή, από το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑ.ΣΙ.Κ.Κ.), την οποία και δημοσιεύουμε. Νομίζουμε ότι θα ήταν περιττό να απαντήσουμε, αφού απλά επιβεβαιώνουν τα όσα έχουμε αναφέρει σε πολλές άλλες περιπτώσεις, για την ταύτιση του ΑΚΕΛ μαζί τους.

Ακολουθεί η επιστολή:


"Κύριοι της Επιτροπής για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο,

Θέμα: Συνεργασία ΑΚΕΛ-ΦΑΣΙ.Κ.Κ.

Δυστυχώς η κοινή προσπάθεια του συναγωνιστή Μακάριου Δρουσιώτη και του εκλεκτού μας Προέδρου κ. Δημήτρη Χριστόφια να κλείσουν το παρασιτικό και οχλοδημοκρατικό σας ιστολόγιο, φαίνεται να μην απέφερε καρπούς.

Έτσι είμαστε αναγκασμένοι να απαντήσουμε δημόσια, στα όσα προσάπτετε στο ΑΚΕΛ για συνεργασία με το Κόμμα μας.

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) θα ήθελε να δηλώσει ότι αποτελεί τον κατεξοχήν πόλο έκφρασης της γνήσιας φασιστικής ιδεολογίας στην Κύπρο. Η πρόσφατη υιοθέτηση πρακτικών και ιδεών μας από το κυβερνών ΑΚΕΛ, δεν καθιστά αυτό το κόμμα το γνήσιο εκπρόσωπο του Φασισμού, όπως αφήνετε άδικα να νοηθεί.

Πιστοί στο δόγμα "Η ισχύς εν τη ενώσει", το οποίο είχε ακολουθήσει και ο αείμνηστος Αδόλφος Χίτλερ, συνάπτοντας Μνημόνιο Συναντίληψης με τον ιδεολογικό πρόγονο του ΑΚΕΛ, Στάλιν, στηρίζουμε ανεπιφύλακτα τη συνεργασία ΑΚΕΛ-ΦΑΣΙ.Κ.Κ.

Η κοινή πίστη μας στο ρατσιστικό γεωγραφικό διαχωρισμό των Κυπρίων, επιβάλλει σε εμάς τη συνεργασία.
Το ΦΑΣΙ.Κ.Κ. είναι κόμμα αρχών και όχι σκοπιμοτήτων.

Συνεπώς στηρίζουμε την πολιτική του Προέδρου Χριστόφια στο Κυπριακό. Στηρίζουμε επίσης την πολιτική του Προέδρου στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και της εκμετάλλευσης του φτηνού παράνομου εργατικού δυναμικού υπέρ της οικοδομικής βιομηχανίας.

Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να διατηρούμε την αυτοτέλειά μας, αφού κανένας δεν μπορεί να μας εγγυηθεί, ότι το ΑΚΕΛ, όταν τύχει να βρεθεί ξανά εκτός εξουσίας, θα διατηρήσει τη φασιστική ιδεολογία, την οποία όψιμα έχει ασπασθεί.

Μπορεί κατά καιρούς η ηγεσία του ΑΚΕΛ να έχει συμπλεύσει με το Φασισμό, όπως τότε που φιλόξενα κερνούσε τους ιδεολογικούς μας προγόνους με σπιτικά εδέσματα, ή τότε που αποκαλούσε τον πατέρα των Ιδεών μας, Πρωτεργάτη της Διζωνικής, "Πρόεδρο" και "Καλό Καραβοκύρη".

Ξέρουμε όμως , για μικροκομματικούς σκοπούς, τασσόταν επί σειρά ετών, έστω φραστικά, ενάντια στη Φασιστική Ιδεολογία, την οποία αποκήρυσσε, για να συνεργάζεται με άλλες πολιτικές δυνάμεις.

Το δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση: Οι γνησιότεροι Φασίστες στην Κύπρο είμαστε εμείς.

Οπότε, ένα δυνατό ΦΑΣΙ.Κ.Κ., σημαίνει άσκηση καλύτερου ελέγχου στην εξουσία.

Ήδη, δικοί μας άνθρωποι, έχουν στελεχώσει τις τάξεις της ΚΥΠ και της Επαγρύπνησης, αλλά και βρίσκονται σε καθημερινές επαφές με το Προεδρικό και τους ανθρώπους του Προέδρου.

Οι καρποί αυτών των επαφών είναι εμφανείς στην κυπριακή κοινωνία, άνκαι χρειάζεται σαφής εντατικοποίηση των προσπαθειών, για τον επιβαλλόμενο έλεγχο και περιορισμό των ρυπαροφυλλάδων και ρυπαροblog, αλλά και των τραμπούκων οχλοδημοκρατών που αντιτίθενται σε επιβολή του ρατσιστικού βιώσιμου διαχωρισμού της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας.

Η αδυναμία της κυβέρνησης Χριστόφια, να δράσει πιο αποτελεσματικά στην περίπτωση του γνωστού εξαπτέρυγου του Λυσσαρίδη, Ξενή Ξενοφώντος
(εμείς είχαμε προειδοποιήσει την Επαγρύπνηση προ της επιχειρήσεως ότι έπρεπε να του κατάσχουν και το νεογέννητο βρέφος και όχι μόνο τους υπολογιστάς), δείχνει ακριβώς την ανάγκη, να λαμβάνονται περισσότερο υπόψη οι δικές μας εισηγήσεις. Ο φασισμός, για να είναι αποτελεσματικός, χρειάζεται να είναι αποφασιστικός.

Καλούμε όλους τους γνήσιους φασίστες, να ενισχύουν την κυβέρνηση Χριστόφια, όχι απευθείας, αλλά μέσω του ΦΑΣΙ.Κ.Κ..

Φασιστικό Κόμμα Κύπρου: Για ένα καλύτερο και ποιοτικότερο φασισμό.


Μετά τιμής και διατάσσοντας την δημοσίευσην της παρούσης,



Διά Φασιστικό Κόμμα Κύπρου


Κ.Α. Διευθυντής, 14/6/2010, Λάρνακα
"


Κάθε σχόλιο από την Επιτροπή, είναι νομίζουμε περιττό!

Επιμέλεια: Αγησιστράτη για το christofias-watch

18 Σχόλια:

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ψευδοεπιτροποι, ζει ο βασιλιας αλεξανδρος?

arxiepiskopos είπε...

Επίτροποι,πόσο ηλίθιοι μπορεί να είστε;Ευτυχώς απεριόριστα,γιατί δίνοντας μια εναργή εικόνα της νοητικής σας κατάστασης,καταντήσατε πια να γίνετε πιστευτοί μόνο από την Πάολα και τον Αίαντα!Σας ευχαριστούμε!!!

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ είπε...

Παιδία να σας ρωτησω κατι επιδή ειμαι απο την Ελλαδά,αυτό το <> τι ποσοστό παίρνει στις εθνικές εκλόγες;

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Το ΑΚΕΛ; 30 και βάλε!

arxiepiskopos είπε...

Οι ονειροπόλοι της "ευρωπαικής" λύσης;4% και βάλε!

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Αν ρωτήσεις τον κόσμο τι λύση θέλει Anef_Oriwn, τότε αυτή σίγουρα είναι άλλη από τη δική σας "λύση".

Βεβαίως, χεσμένο τον έχετε τον κοσμάκη, οι φωστήρες του ΑΚΕΛ, οι πάνσοφοι της ηγεσίας σας, ξέρουν καλύτερα.

Τι κι αν ο κόσμος απορρίπτει συνεχώς τη διζωνική, εσείς επιμένετε-επιμένετε, μέχρι να την επιβάλετε. Αυτό είναι και δείγμα του φασισμού σας.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Ένα άλλο δείγμα του φασισμού σου Anef_Oriwn, είναι που συνεχώς ρίχνεις άσχετα θέματα, ως Usu Olan ή οτιδήποτε άλλο, για να εμποδίζεις να γίνεται συζήτηση.

Με κάθε μέσο, προσπαθείτε εσείς του ΑΚΕΛ, να αποφύγετε το δημοκρατικό διάλογο.

Σε προκαλώ σε δημόσιο διάλογο, αν σου βαστά. Με ερωτήσεις του ενός προς τον άλλον. Σε αυτό εδώ το Blog.

Δεν αναμένω όμως οτι θα έχεις την ευπρέπεια και την ευγένεια να συζητήσεις πολιτισμένα. Πάντα θα αποφεύγεις τη συζήτηση.

Ξέρεις γιατί; Γιατί σε επίπεδο θέσεων, υστερείτε εσείς του ΑΚΕΛ και της Επαγρύπνησης.

Πως να δικαιολογήσετε τη σύμπλευσή σας με τον ιμπεριαλισμό, τους αγγλοαμερικάνους και τα συμφέροντα της κατοχικής δύναμης;

Άρα προτιμάτε να αποφεύγετε το διάλογο.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ1974 είπε...

λοιπον ΠΕΛΛΟ-ΑΣΒΕ ΚΑΙ ΜΑΓΓΑΛΟΠΗΓΑΔΟ αν γεννιωσαστουν στην περσια με το κενο μυαλου που διαθετεται αντι εβραιοχριαστινοταλεπαν θα εισαστεν μουσουλματαλεπαν θα πηγαινεται στην μεκκα μια φορα τον χρονο θα πηγαινεται εθελοντες στο αφγανισταν και θα σφαζεται τους κακους χριστιανους ....

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ1974 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ1974 είπε...

ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΤΑΛΕΠΑΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙ0Υ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΨΑΛΜΟΥς ΚΑθΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ <<ΘΕΟΥ ΣΑΣ Από τη Βικιπαίδεια, Παρ' όλη την ισχυρή πίστη και την αποκλειστική αφοσίωσή του προς τον Θεό, ο Δαβίδ διέπραξε ορισμένα πολύ σοβαρά παραπτώματα. Σκότωσε 7 απογόνους του βασιλιά Σαούλ, απαρίθμησε το λαό, μοίχεψε με τη Βηθ-σαβεέ (Βηρσαβεέ) και σκότωσε μέσω πλεκτάνης τον σύζυγός της Ουρία[24]. Ο προφήτης Νάθαν τον έλεγξε με θάρρος για τις ανήθικες πράξεις του και ο Δαβίδ μετανόησε ολόκαρδα και μεταμελήθηκε για την προηγούμενη πορεία του. Αλλά ο Θεός δεν απέτρεψε τις σκληρές συνέπειες των αμαρτιών του που επήλθαν στη ζωή του. Για παράδειγμα, ο γιος του Αβεσσαλώμ στασίασε εναντίον του σφετεριζόμενος τη βασιλεία του, με θλιβερό όμως τέλος, κάτι που προκάλεσε μεγάλο πόνο στον Δαβίδ[25].Ο Δαβίδ διακρίθηκε, επίσης, ως εξαιρετικός μουσικός. Ως ψαλμωδός και ποιητής του Ισραήλ, απολάμβανε να ψάλλει ύμνους δοξολογίας με ποικίλα θέματα[28]. Ήταν επιδέξιος κιθαρωδός και διάσημος για τις μουσικές του ικανότητες[29]. Συνέθεσε ύμνους, κατασκεύασε και εφηύρε όργανα για λατρευτική χρήση, δημιούργησε την ορχήστρα του Ναού με 4.000 μουσικά όργανα και οργάνωσε τη λατρεία στο Ναό[30]. Έγραψε τουλάχιστον 73 ψαλμούς, οι οποίοι ακόμα και σήμερα αποτελούν μέρος της λατρείας Ιουδαίων και Χριστιανών.Σύμφωνα με τις Χριστιανικές Γραφές, ο Δαβίδ υπήρξε προφητικός τύπος του Χριστού. Μάλιστα, ο Ιησούς γεννήθηκε από τη βασιλική γραμμή του Δαβίδ ως ο προειπωμένος Μεσσίας. Γι' αυτό και ο Ιησούς Χριστός καλείται και «Γιος του Δαβίδ»[34]. Ο άγγελος Γαβριήλ είπε στην παρθένα Μαρία σχετικά με το ένδοξο παιδί που κυοφορούσε: «Αυτός θα είναι μεγάλος, και Γιος του Υψίστου θα ονομαστεί. Και θα του δώσει ο Κύριος ο Θεός το θρόνο του Δαβίδ του προπάτορά του»[35]. Ο απόστολος Παύλος αναφέρει ότι ο Ιησούς Χριστός «παίρνοντας ανθρώπινη φύση, ήρθε στον κόσμο από το γένος του Δαβίδ», ενώ περιγράφεται από τον Ιωάννη να λέει ο ίδιος ο ενδοξασμένος Ιησούς: «Εγώ είμαι η ρίζα και το γένος του Δαβίδ, το αστέρι το λαμπρό, το πρωινό»[36].

Anef_Oriwn είπε...

@ ΕΔΕΚ Η.Β.,
Στο ξανάπα και στο εύχομαι από καρδιάς ακόμα μια φορά [και με την ευκαιρία αυτή και στην Επιτροπούλαν Αγησιστράτη]: ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΑΝΕΤΕ!!!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ1974 είπε...

ΠΕΛΛΟ-ΑΣΒΕ ΜΑΓΓΑΛΟΠΗΓΑΔΟ ΕΒΡΑΙΟΤΑΛΕΠΑΝ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Από τη Βικιπαίδεια, Ο Κωνσταντίνος τότε, τον Ιούλιο 310, έσπευσε νότια και κατέλαβε το Αρέλατο, για να εμποδίσει το Μαξιμιανό να οργανώσει καλά την άμυνά του. Ο Μαξιμιανός κλείστηκε στα τείχη της Μασσαλίας. Ο Κωνσταντίνος πολιόρκησε και κατέλαβε την πόλη και αιχμαλώτισε το Μαξιμιανό. Για χάρη όμως της Φαύστας, συγχώρεσε τον πεθερό του, του αφαίρεσε όμως την πορφύρα και τις τιμές που αποδίδονταν σε αυτοκράτορες.

Φαίνεται όμως ότι ο Μαξιμιανός δεν μπορούσε να εννοήσει ότι η εποχή της δύναμής του είχε παρέλθει. Έτσι, προσπάθησε να δολοφονήσει τον Κωνσταντίνο, ενώ εκείνος κοιμόταν. Για άλλη μια φορά ενέπλεξε τη Φαύστα στις δολοπλοκίες του, προφανώς αγνοώντας το ρόλο που είχε παίξει η κόρη του στην αποτυχία του πρώτου σχεδίου. Εκείνη και πάλι προτίμησε τον άντρα της από τον πατέρα της και αποκάλυψε τα πάντα στον Κωνσταντίνο. Ο Μαξιμιανός συνελήφθη και λίγο καιρό αργότερα βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιό του.

Ο Κωνσταντίνος υποστήριζε σταθερά ότι ο πεθερός του αυτοκτόνησε, ενώ ο Μαξέντιος, ο γιος του Μαξιμιανού, κατηγορούσε τον Κωνσταντίνο για το θάνατο του πατέρα του. Οι ιστορικοί θεωρούν πάρα πολύ πιθανό να ήταν η Φαύστα εκείνη που παρακίνησε τον Κωνσταντίνο να εκτελέσει τον πατέρα της, κρίνοντας από τη στάση που τήρησε απέναντι στο Μαξιμιανό και τον Κωνσταντίνο.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Επιβεβαίωσες αυτό που έλεγα. Ήρθες με τα διάφορα bots σου, να χαλάσεις τη συζήτηση και αποφεύγεις το διάλογο.

Anef_Oriwn, επαναλαμβάνω:

Αποφεύγετε να συνομιλάτε, γιατί δεν έχετε ιδεολογία. Γιατί δεν μπορείτε να δικαιολογήσετε τη σύμπλευσή μας με τα μεγάλα συμφέροντα.

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

μεταξενιε δρεπανηφορε ζει ο φονιας ο σταλιν.μηπωςοντως τα κομμουνια δεν εχετε ψυχη?

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ1974 είπε...

ΜΑΓΚΑΛΟΠΗΓΑΔΟ ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΕΣ ο ανηθικος δαυιδ η ο δολοφονος αγιος σου η ο μισογυνης θεος σου που εχει μονο υιο οχι κοριτσι η ο μισογυνης ιησους που εχει μονο αρσενικα μαθητες ρε ουστ.....

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ1974 είπε...

Από τη Βικιπαίδεια,Η διδασκαλία των «Παθών» και της Σταύρωσης
Η Φραγγέλωση του Ιησού Χριστού, του William-Adolphe Bouguereau (1880).

Αμέσως μετά το θάνατο του Ηρώδη (4 π.Χ.) ξεσπάει σειρά ολόκληρη επαναστάσεων, με κάποιο Μεσσία επικεφαλής, όλες όμως πνίγηκαν τελικά στο αίμα από τις ρωμαϊκές φρουρές. Η ταραχώδης αυτή περίοδος κράτησε ενάμιση περίπου αιώνα, και μέσα απ’ αυτήν βγήκε ως ιστορικό μέγεθος ο Χριστιανισμός. Τα Ευαγγέλια δεν αρνούνται πως και ο Ιησούς δικάστηκε και καταδικάσθηκε ως ο «βασιλεύς των Ιουδαίων», δηλ. ως επαναστάτης ψευδομεσσίας. Συγχρόνως όμως οι Ευαγγελιστές με σαφήνεια αφήνουν τον αναγνώστη τους να καταλάβει πως, κατά κάποιο ουσιαστικό τρόπο, ήταν ενός άλλου επίπεδου Μεσσίας που δεν είχε σχέση με τις δεκάδες εκείνες των Μεσσιών, των οποίων το οικτρό τέλος διεκτραγωδεί ο Ιώσηπος στον Ιουδαϊκό Πόλεμο. Ένα σημαντικό ερώτημα που συνδέεται άμεσα με τη διδασκαλία του, μια διδασκαλία που δεν σχετίζεται μόνο με την εν ζωή δράση του, αλλά ιδιαίτερα με τον τρόπο του θανάτου του. είναι, σε τι διαφέρει ο Ιησούς από τους Μεσσίες της εποχής του. Ο Ιησούς, κατ' αντίθεση προς τους Ζηλωτές επαναστάτες του καιρού του, δεν οργανώνει επαναστατικό κίνημα ούτε προβαίνει σε πράξεις βίας εναντίον της Ρώμης.Γνωστή η ρήση του "τα του καισαρος τω καίσαρι κ τα του θεού τω θεώ" Και η ιστορία έρχεται να βεβαιώσει πως από τους Μεσσίες που εκτελέστηκαν από τη Ρώμη μέχρι το 135 μ.Χ. μόνον ο Ιησούς, «αναστημένος από τους νεκρούς», δημιούργησε κίνημα που έθεσε σε κίνδυνο τα θεμέλια της αυτοκρατορίας. Ως εσταυρωμένος, και ενώ ο σταυρός για τους εχθρούς του φανέρωνε πως ήταν ένας ανίσχυρος άνθρωπος, ο Ιησούς ασκεί έλξη και δύναμη στους ανθρώπους και γίνεται μια απίστευτη για τον κόσμο έκφραση δύναμης του θεού για υπέρβαση και υπερνίκηση. Για την άρχουσα τάξη ο θάνατος του Ιησού και τα θρυλούμενα περί αναστάσεώς του, κανέναν κίνδυνο δεν προμήνυαν. Επρόκειτο για ένα παραμύθι. Κι όμως, ένας Μεσσίας που πεθαίνει εκούσια, γιατί αυτός το θέλει, ως "αναστημένος" Μεσσίας αποδεικνύεται τελικά, ιστορικώς, ως κάτι τρομερά αποτελεσματικό για τη διάδοση της διδασκαλίας του Ιησού και για την ανάπτυξη μιας εμπιστοσύνης στο θεό για τον ερχομό μιας νέας πραγματικότητας, όπου η φθορά, το κακό και ο θάνατος παραμένουν ανενεργά και αδύναμα. Σύμφωνα με την άποψη της χριστιανικής θεολογίας, ο θάνατος του Ιησού δεν ήταν μια απλή κατάληξη της κοινής ανθρώπινης μοίρας. Ήταν μια προσωπική εκλογή και εκούσια παράδοση στον θάνατο με την οποία δείχνει την έως τότε προβληματική πορεία της ανθρωπότητας, τη νέα κατεύθυνση που πρέπει αυτή να πάρει και την σωτηριολογική αγάπη του Θεού.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Τραμπουξόπουλε και Ανεφίσκοπε,

Είναι αλήθεια πως το ΦΑΣΙΚΚ προμηθεύει κάθε πρωί χιλιάδες φιάλες βραστής ΚΕΑΝ τις Λαϊκές Οργανώσεις του ΑΚΕΛ για το καθιερωμένο σαδομαζοχιστικό, φιλοτουρκικό μπανάκι;

ΠΑΟΛΑ είπε...

Αγαπητοί Επίτροποι

Διαμαρτύρομαι! Να μην φιλοξενείτε στις στήλες σας ανακοινώσεις αντιδημοκρατικών κομμάτων, όπως NPD, NSAPD, FORZA NUOVA, ΦΑΣΙ.Κ.Κ και ΑΚΕΛ.

Η ελευθερία του λόγου πρέπει να έχει και τα όρια σας!