Για ποιους ρε Σολωμέ;

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010



Το βρήκα χθες το βράδυ αυτό το βίντεο συναγωνιστές και σας το στέλνω, μαζί με το πιο κάτω σχόλιο.

Για ποιους ρε Σολωμέ;

Σολωμέ,

Δε σε γνώρισα ποτέ, άνκαι ήμουν στη Δερύνεια εκείνη τη μέρα. Φοιτήτρια ήμουν και ήμουν και λίγες μέρες πριν στην πορεία των μοτοσικλετιστών.

Αλλά η εικόνα σου που κυρίως την είδα από την τηλεόραση λίγο μετά και οι μνήμες εκείνης της μέρας, θα με στοιχειώνουν για όλη μου τη ζωή.

Αναρωτιέμαι Σολωμέ. Έδωσες τη ζωή σου για εμάς. Για να κατεβάσεις την τουρκική σημαία από ένα ιστό. Για να δείξεις ότι δεν έχει αυτή η σημαία θέση σε τούτη τη γη.

Θα περίμενες ποτέ Σολωμέ, ότι θα ερχόταν η μέρα που θα διώκαμε αυτούς που προσπαθούν να κατεβάσουν τη σημαία για την οποία εσύ πέθανες; Που θα εισβάλλαμε στα σπίτια των ανθρώπων που προσπαθούν να συντηρήσουν ζωντανές τις ιδέες για τις οποίες εσύ έδωσες τη ζωή σου;

Που θα βρίσκονταν συμπατριώτες σου (αυτοί που έσπευσαν να σε κατηγορήσουν ως "τρελλό" μετά το θάνατό σου), που θα έφταιγαν το λαό μας για την κατοχή και που θα παρουσίαζαν τον κάθε Τούρκο φασίστα ότι "θέλει λύση" και "εμείς δε θέλουμε";

Για ποιους πέθανες Σολωμέ; Γι' αυτούς που εκλέγουν αυτούς που σε προσβάλλουν; Γι' αυτούς που δε συνέχισαν τον αγώνα σου; Γι' αυτούς που μετρούν την πατρίδα και τη λευτεριά με τον πήχυ; Που τρέχουν στον Αττίλα για τα ψίχουλά του;

Για ποιους ρε Σολάκη; Για ποιους πέθανες;

Άξιζε να πεθάνεις ΕΣΥ για εμάς;

Άξιζε εμείς τα μαλακισμένα να έχουμε τέτοιο μάρτυρα;

Ξανθίππη για το christofias-watch

33 Σχόλια:

Κερυνεια είπε...

Παιδία σας ευχαριστούμε που μας θυμίζετε πως υπάρχουν και οι ήρωες.

Για τον Πρόεδρο μάς ξέρετε τι του ταιριάζει?

...Ο μονος ανθρωπος που ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ειναι αυτος που....ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .! (Ρουσβελτ)

arxiepiskopos είπε...

Παλιό κόλπο η καπηλεία.Σκαρφιστείτε κάτι νέο!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

μεταξενια και ανεφ οριων-πισκοπε,
ΘΑΥΜΑΣΤΕ 'δημοκρατια'

επισης ανεφ οριων-πισκοπε-οτι αλλο αθυμηθεις γριβουι εν ο τζιρης σου.

Νεα εκρηξη αντιδημοκρατικης και καθεστωτικης νοοτροπιας απο τον κυριο χριστοφια πριν απο λιγο. Επιστρεφωντας πριν λιγο απο τις συνομιλιες με τον νεο του "φιλο" κυριον ερογλου δηλωσε στους δημοσιογραφους- "ειχαμε μια φιλικη κουβεντα, ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΕΙΠΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΙΠΑ"

ο κυπριακος λαος δεν ενδιαφερεται αν ο κυριος χριστοφιας εφτυσε ηδη τον "φιλο' του τον ταλατ και εκανε καινουριο κολλητο τον ερογλου αλλα η ουσια των συνομιλιων η καλυτερα των προσφορων του.
τι σημαινει "ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ". εν τζαιν το εξοχικο του στο κελλακι η το ανακαινισμενο (δια χειρως μαστρε μιλτη) εντυπωσιακο τετραοροφο του στην μακεδονιτισσα που διαπραγματευεται ο κυριος χρισοτφιας. ειναι τα σπιτια, την ιστορια και το μελλον ΜΑΣ. τι σημαινει μην μου κανετε ερωτησεις. αν καποιοι νομιζουν οτι η απαγορευση ερωτησεων και ενημερωσης αλλα και διαφωνιας δεν ειναι νοοτροπια αντιδημοκρατικη και καθεστωτικη τοτε απλα να υπενθυμισω οτι δεν ειμαστε στην παλια σοβιετικη ενωση ουτε στην ουγκαντα οπου τετοια νοοτροπια θεωρειτο "δημοκρατικη".

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Χάθηκε ο Σολωμός, για να λέει ελεύθερα τις παπαριές του ο Anef_Oriwn.

Έσωσε ο Τάσσος την Κύπρο, για να τη λυμαίνεται ο Χριστόφιας.

Είναι ειρωνική η ιστορία τελικά.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Αστυνομικοί του Τμήματος Αρχαιοκαπηλίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν χτες ένα 43χρονο Ελβετογερμανό στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λίγο πριν επιβιβαστεί σε πτήση για τη Φρανκφούρτη. Ο κατηγορούμενος δήλωσε στον έλεγχο αποσκευών ότι μεταφέρει τμήματα λειψάνων, επιδεικνύοντας εκκλησιαστικό έγγραφο για να δικαιολογήσει την προέλευσή τους. Αμέσως κινητοποιήθηκε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, η οποία κατά τον έλεγχο των αποσκευών του βρήκε συνολικά 205 τμήματα οστών και μία ασημένια λειψανοθήκη με εγχάρακτη αναπαράσταση του Αγίου Δημητρίου. Ο κατηγορούμενος είπε στους αστυνομικούς ότι συνάντησε έναν διάκονο στο Σιδηρόκαστρο Σερρών και ότι σκόπευε να παραδώσει τα λείψανα σε έναν αρχιμανδρίτη στη Γερμανία. Κλιμάκιο της Δίωξης Αρχαιοκαπηλίας ταξίδεψε στις Σέρρες και συνέλαβε τον 24χρονο διάκονο, στο σπίτι του οποίου νέα έκπληξη περίμενε τους αστυνομικούς. Εκεί φύλαγε 505 τμήματα οστών και 15 κρανία στα οποία αναγράφονταν ονόματα αγίων, ενώ επίσης είχε στην κατοχή του μία βυζαντινή εικόνα και έναν σταυρό του 19ου αιώνα, δύο βυζαντινά δαχτυλίδια, πέντε νομίσματα και δέκα ναρκωτικά χάπια.

Τι κάνουν βρε οι καλόγεροι για να αρμέγουν το βαλάντιο του πιστού.

Κερυνεια είπε...

ε όχι και έτσι 'κύριε' 'αξιότιμε' Πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ότι εσύ και το κόμμα σου έχετε κρυφή και ενίωτε φανερή λαγνεία πρός τους Τούρκους είτε είναι έποικοι είτε έίναι Τουρκοκύπριοι το ξέραμε απο καιρό με τις αδικίες που εσείς προάγεται τόσο καιρό εις βάρος μας.
ΌΜΩΣ ΝΑ είστε συνένοχος με την σιωπή σας σε βιασμό εν έτη 2010 Ε/Κπριας απο Τ/Κ αδερφό σας αυτό πάει πολύ . Πόρεδρε είσαι Πρόεδρος ΟΛΩΝ μας , ακόμα και των δύσμοιρων Ε/Κ... Μην το ξεχνάς γιατί τότε θα έχεις την ευθύνη εξ' ολοκλήρου για ότι θα γίνει στη σαθρή αυτή κοινωνία που εσείς προάγετε γιατί αυτό σας εξυπηρετά.

Ακολουθεί το άρθρο του φιλελευθέρου στο οποίο αναφέρεται το κουκούλωμα του βιασμού ΕΚπριας 11 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ απο Τ/Κ. Η Κυβέρνηση προάγει αυτά τα νέα ήθη τελικα....????

Ανώνυμος είπε...

Η χριστιανική παράδοση συνεχίζεται. Εκτός από την κοκαλολατρία (και την εικονολατρία), παράδοση αποτελεί και η πτωματολατρία. Αρκεί να θυμηθεί κανείς τι συνέβη πριν λίγα χρόνια με το λείψανο του Βησσαρίωνα στη Μονή Αγάθωνος, στη Λαμία. Βλέπετε, ο νεορωμιός συνήθισε σε κάτι τέτοια και τρέχει για τη σωτηρία του. Φοβάται την οργή του θεού και τα καζάνια της κόλασης. Οι πνευματικοί του Πατέρες τον μετέτρεψαν σε δούλο του θεού, ποίμνιο και μάλιστα απολωλός πρόβατο. Αρκεί ο πιστός να ακούσει για άγιες ζώνες, τίμιο ξύλο και θαυματουργές εικόνες. Τρέχει, σκοτώνεται να προλάβει, να δει το θαύμα, να προσκυνήσει.

Κερυνεια είπε...

Ο Τ/κ διέφυγε, η ανήλικη
έμεινε με τα τραύματα
ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΣπου συνελήφθη μετά από καταγγελία για
βιασμό ανήλικης, δεν δικάστηκε ποτέ, αφού η υπόθεση κρί-
θηκε «ως μη σοβαρή», αφέθηκε ελεύθερος και στη συνέχεια
διέφυγε στα κατεχόμενα.
Η σχετική καταγγελία είχε γίνει στην Αστυνομία πέρσι το
καλοκαίρι από τη μητέρα της ανήλικης. Όλα είχαν αρχίσει
πέρσι τον Αύγουστο, όταν η μικρή μόλις 11 ετών, είχε πάει σε
φιλικό οικογενειακό σπίτι για διακοπές. Εκεί ένας Τουρκο-
κύπριος φίλος της οικογένειας που τη φιλοξένησε, φέρεται
να τη βίασε επανειλημμένα.
Το κοριτσάκι δεν μίλησε σε κα-
νέναν, όταν όμως, σύμφωνα
με τη μητέρα του, της είπαν
ότι θα ξαναπάνε διακοπές στο
ίδιο σπίτι, τότε εκμυστηρεύ-
θηκε το τι είχε συμβεί. Αμέσως έγινε καταγγελία στην Αστυ-
νομία και η μικρή εξετάστηκε από ιατροδικαστή που επιβε-
βαίωσε ότι υπήρξε βιασμός, ενώ πρόσθεσε ότι το θύμα χρει-
αζόταν επειγόντως ψυχολογική στήριξη.
Όπως μετέδωσε ψες το «Mega», η μητέρα καταγγέλλει ότι
ουδέποτε κλήθηκε στο Δικαστήριο για να γίνει δίκη, ενώ την
ενημέρωσε κάποιος εισαγγελέας ότι η υπόθεση έκλεισε για-
τί ο Τ/κ κατηγορούμενος δεν εντοπίστηκε, ενώ δεν είχε μπει
υπόδικος γιατί όπως της είπε, δεν ήταν σοβαρή η υπόθεση.
Δεν έφταναν όλα αυτά, η μικρή δεν υποστηρίχθηκε ποτέ
ψυχολογικά από τις κρατικές υπηρεσίες, ενώ ο εφιάλτης της
είχε και συνέχεια αφού υπέστη παρόμοιες πράξεις και από
μαθητές, που άγνωστο πώς έμαθαν για την υπόθεση και την
εκβίαζαν.

Κερυνεια είπε...

Γιατί δεν εκδίδετε ένταλμα σύλληψης? Γιατί σιωπήσατε την ιστορία?? Δηλαδή για να μην χαλάσει το ήδη σάπιο κωλό 'κλίμα' των δήθεν διαπραγματεύσεων ανέχεσαι 'κύριε' πρόεδρε να βιάσει ένας Τ/Κ μια 11χρονη Ε/Κ? Μέχρι σε ποιό σημείο είστε τελικά διατέθημένος να μας εγκαταλήψετε? Είμαστε άνθρωπο και εμέις οι Ε/Κ . Έχουμε ψυχή και εμείς.

έχετε καταντήσει επικίνδυνος και για την δημόσια μας ασφάλεια εκτός από την εθνική και κρατική μας επιβίωση.

Το κρίμα στο λαιμό σας . Είστε ένας χυδαίως λαικιστής χωρίς ίχνος συναισθημάτων αλληλεγγύης πρός τον απλό άνθρωπο.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

pao giapanda είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ OUSSOU OLAN ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΛΕΞΑΡΑ!
ΟΤΙ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΝΑΣ!
ΕΛΕΟΣ ΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ?
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣΟΥΤΖΙ ! ΠΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ!
ΚΟΨΕ ΛΙΟΝ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΔΟΝ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ότι αφορά τα μοναστήρια εξυπηρετούν εντελώς άλλο σκοπό από αυτό που αναφέρει η θρησκεία. Δεν έχουν καμία σχέση με την Θεολατρεία και σωτηρίες και τα παραμύθια.
Τα μοναστήρια είχαν δημιουργηθεί από την Εκκλησία με σκοπό και πρόσχημα να δελεάσουν εκεί τους πλούσιους ή τα παιδιά των πλούσιων και να υφαρπάξουν τις περιουσίες τους, τι νομίζετε κάνει η εκκλησία; business. Αυτό ήταν και το περίφημο ¨Κρυφό σχολειό".

Από μια μικρή μελέτη που έχω κάνει σχετικά με τους εν ισχύει μοναχούς στα μοναστήρια, οι περισσότεροι είναι από εύπορες οικογένειες και έχουν κάποια ακίνητη περιουσία. Έχω διαπιστώσει άτομα που να έχουν πάει στο μοναστήρι από φτωχές οικογένειες και να έχουν βιασθεί και κυνηγηθεί στην συνέχεια κατά παράλογο τρόπο. Θυμάστε την υπόθεση του κομμωτή και του Αθανάσιου; Μερικοί από αυτούς έφτασαν στα ψυχιατρεία καταστρέφοντας την ζωή τους ολοκληρωτικά με τα ψυχοφάρμακα που είναι ένα είδος ναρκωτικού μιας και κάνει τον ασθενή εξαρτώμενο.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Εεε.. ούσσου επιτέλους! είπε...

Εν ποτούτα τα ψυχοφάρμακα που σε ποτίζουν τζαι εσένα;;;;;;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Κερυνεια είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Κερυνεια είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Κερυνεια είπε...

Τ/Κυπριος ΒΙΑΣΕ 11ΧΡΟΝΗ Ε/Κύπρια


Παιδια το θεμα ειναι πολυ σοβαρο. Δεν γινεται Τ/Κ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ 11χρονη Ε/Κυπρια και το καθεστως να κλεινει τα μάτια ενώ να δειχνει υπερμεtρο ζήλο στην διωξη του ΞΕΝΗ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ μονο για ενα αρθρο.

Ειναι σαν να μας λεει να σας γαμησουν εμπειραζει ομως απαγορευεται να αρθογραφητε ή να εχετε αποψη.

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ Ως ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ 11ΧΡΟΝΗΣ ΚΟΠΕΛΙΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΦΠΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΦΩς

katamutras είπε...

Σκαταμουτρα με το να ξέρεις ότι η Πάολα είναι Περικλης δε σημαίνει ότι παύεις να είσαι ένας γάρος προδότης πουσταράς μπολσεβίκος.
Αρχιδομούρη είσαι 3 φορές γάρος.
Μετάξο είσαι ίσος ο μόνος που προσέχει πότε και πως βρίζει Και απειλεί . αυτό όμως δε σε απαλλάσσει από το στίγμα του προδότη.
ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ.
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!!

Ο ΓΡΙΒΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΤΑΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ. ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ.
Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΣΑΣ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ , ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΤΟΜΩΝ.
ΦΟΝΙΑΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ!!!!!

Ο ΓΡΙΒΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΝ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΥΜΝΟΣ ΡΕ ΓΑΡΟΙ ?

katamutras είπε...

ΟΥΣΣΟΥ ΟΛΑΝ αν είσαι πραγματικός δεξιός σταμάτα να συμμαχείς με τους μπολσεβίκους γιατί γίνεσαι και συ ότι και αυτοί.

Πουτανας γιοι αριστεροί !!!!!!!
viverete

katamutras είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΑΚΕΛΙΚΩΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ.
ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ.
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΗΝΗΣΕΤΕ.
ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ !!!!!!!

Unknown είπε...

Σε όλη την Ευρώπη καταρρέει η ιδεολογία της πολυπολιτισμικότητας. Ο μονοπολιτισμός σώζει τις κοινωνίες, διατηρεί τις ισορροπίες και απομακρύνει τη διάσπαση και την γκετοποίηση.

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=1086116881863285076&postID=967500026613379570

Unknown είπε...

Το ιδεολόγημα της πολυπολιτισμικότητας σαφώς έχει καταρρεύσει. Αυτό αποδεικνύεται σε όλα τα πολυπολιτισμικά κράτη-γιατί έθνη δεν είναι-. Ο μόνος συνεκτικός «δεσμός» ανάμεσα στη βαβυλωνία των πολυφυλετικών κοικωνιών είναι η οικονομία. Άλλά ακόμη και αυτή δημιουργεί ταξικές αντιθέσεις και αποκλεισμούς. Σε περιόδους οικονομικής κρίσης, δηλαδή όταν αυτό το οικονομικό «οικοδόμημα» καταρεύσει, δεν υπάρχει κανένα κοινό σημείο μεταξύ των διαφόρων φυλετικών και πολιτισμικών ομάδων. Τότε επέρχεται η σύγκρουση και το έγκλημα.

Unknown είπε...

Βόμβα πολλών μεγατόνων αναμένεται να εκραγεί στην Κύπρο και η αιτία θα είναι ένα καράβι. Πριν από αρκετές ημέρες οι κυπριακές αρχές εντόπισαν και "συνέλαβαν" ένα καράβι το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο. Μέχρι σήμερα και παρά την πάροδο σημαντικού διαστήματος, κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να αναζητήσει το συγκεκριμένο καράβι, πράγμα που φωνάζει από μακριά ότι πρόκειται για υπόθεση λαθρεμπορίου. Το θέμα είναι τι μετέφερε και ποιός ήταν ο τόπος του προορισμού του. Ο καπετάνιος του πλοίου, οι αξιωματικοί και το πλήρωμα δηλώνουν άγνοια. Αλλά η βόμβα δεν θα αργήσει να σκάσει.

http://www.i-reportergr.com/2010/06/blog-post_2128.html#ixzz0riXY2GSk

Ανώνυμος είπε...

Ματσούκας:
ΟΥΣΣΟΥ ΟΛΑΝ αν είσαι πραγματικός δεξιός σταμάτα να συμμαχείς με τους μπολσεβίκους γιατί γίνεσαι και συ ότι και αυτοί.

ΠΑΟΚ είμαι! Σήμα κατατεθέν. ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΡΙΒΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΤΑΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ. ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ.

Ενώ η Τουρκία και το ψευδοκράτος δεν τον επιβράβευσαν. Δεν είναι αχάριστοι;

Ανώνυμος είπε...

Γρίβας είσαι τζιαί φαίνεσαι.
Γρί ι ι ι ι ι βα.

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ματσουκα, εισαι ασιλας ενα ματσουτζι! που την στιγμη που υπερασπιζεσαι με τοσο σθενος εναν ανθρωπο που εδολοφονησεν η εδιαταξεν την δολοφονια πολλων συμπατριωτων του, εισαι ενας με αυτον. δεν διαβασες τα γεγονοτα που σου παρεθεσα? απο ανθρωπους που τον εζησαν? δεν γινεται να κανουμε το ασπρο μαυρο, φιλε, δυστυχως για εσενα.

πως ειναι δυνατον ενας "ελληνας" να συγκροτει ομαδα που να συνεργαζεται με τους κατακτητες γερμανους, και να προκαλει δολιοφθορες στους πατριωτες ελληνες που πολεμουσαν τους κατακτητες γερμανους? να εχει σχεσεις με την γκεσταμπο??!

βαζω στοιχημα οτι ουτε καν μπηκες στον κοπο να διαβασεις εκεινα που σου παρεθεσα, γιατι εισαι ενας μπλε δεξιος πατριωτης ελληνας που δεν παιρνει μυγα στο σπαθι του για τον γριβα! με τετοια μυαλα, να σας χαιρομαστε να μας διασκεδαζετε.

επισης. ματσουκα, σου συστηνω να κανεις παρεα με τον κηρυξ και τον αιαντα. και αυτοι εχουν πτυψιο στο βρισιδι. να ζησετε

Unknown είπε...

Βλάκα Μεταξόσκατε παρέα με ΕΟΚΑ Βιτατζίες δεν κάνω , όπως ολυτε και με μειοδώτες υποτακτικούς του λόγου σου. Ειστε το ίδιο σκατό με διαφορετικό όμως κωλόχρωμα . Εμείς τα ιδεολογικά παιδία του ΜΟΝΟΥ πραγματικού Κύπριου πατριώτη του Μέγιστου Λυσσαρίδη σας έχουμε όλους εσα΄ς στο τουμπεκί και για φτύσιμο. Εοκα Β και akel είναι οι δύο συνιστώσες που έχουν καταστρέψει την Κύπρο. Φτού σας ρεμάλια , αλήτες προδότες.

katamutras είπε...

Με τέτοια μυαλά που κουβαλάτε θα τις φάτε με τη ματσούκα το λιγότερο.
Άχρηστοι κομμούνες.
Ο Γρίβας σκότωσε υπερασπιζόμενος την πατρίδα.
Ειδατε πουθενά να έχει καταδικαστεί για φόνο η για εσχάτη προδοσία ?

Ο Βελουχιώτης ?


Μπράβο ούσσου ολαν. ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ εσύ. Έλα όμως μαζί μας . ξέκοψε από τα κομμούνια μη σου βγεί το όνομα

katamutras είπε...

Εσείς οι αριστεροί παραποιείτε την ιστορία έτσι που να σας βολεύει.
ΠΡΟΔΟΤΕΣ

A.Galanos είπε...

Μπραβο για το αρθρο σου.
Ρωτας "για ποιους ρε Σολωμε".....
για ολους τους Ελληνες της Κυπρου
που ειμαστε περηφανοι για τη καταγωγη μας και που τα παιδια μας, οι ηρωες μας, κατεβαζουν την Τουρκικη σημαια της κατοχης και δεν
την υψωνουν μαζι με τη σημαια του ψευδοκρατους στα γηπεδα.