Ο Μεγάλος Αδελφός στήνει Κάμερες σε δρόμους και πλατείες!

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010



Κάμερες σε δρόμους και πλατείες στήνει η Κυπριακή Αστυνομία, σύμφωνα με δημοσίευμα του Μ.Χατζηστυλιανού στο σημερινό Φιλελεύθερο.

Εάν οι κάμερες θα χρησίμευαν αποκλειστικά για πρόληψη ή καταστολή αδικημάτων, δε θα είχαμε ένσταση.

Με ελεγχόμενη όμως την Αστυνομία από την κυβέρνηση Χριστόφια (όπως αποδείχτηκε πάμπολλες φορές τα τελευταία χρόνια και ιδίως στην περίπτωση Ξενή Ξενοφώντος), μάλλον άλλους σκοπούς εξυπηρετεί η τοποθέτηση καμερών.

Αυτό που θα γίνει, είναι ο Μεγάλος Αδελφός, να συνεχίσει και να ενισχύσει την παρακολούθηση των πολιτών, αφού εκτός από τις συνομιλίες μας, θα παρακολουθεί και τις κινήσεις μας. Π.χ., ποιες είναι οι φιλίες και οι παρέες και οι συναναστροφές του τάδε πολιτικού αντιπάλου; Έχει γκόμενα ο τάδε αντιφρονούντας; Έχει κάποιο βίτσιο ο τάδε αντικαθεστωτικός; Που και με ποιον έπινε καφέ, ο τάδε πολιτικός του ΔΗΚΟ ή της ΕΔΕΚ ή του ΕΥΡΩΚΟ ή των Οικολόγων ή ακόμα και της αντιπολιτευτικής πτέρυγας του Συναγερμού;

Όλα τα μυστικά, όλα τα άπλυτα της προσωπικής μας ζωής, στη φόρα και στη γνώση του Μεγάλου Αδελφού. Για να μας εκβιάζει μετά η Επαγρύπνηση, για να μας ελέγχει η Επαγρύπνηση, για να μπορεί να μας διασύρει η Επαγρύπνηση.

Πράξανδρος για το christofias-watch

Εντάξει ρε παιδιά! Κάποτε ήμουν στο αντικατοχικό κίνημα. Κάποτε ήμουν υπέρ της Δημοκρατίας και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των πολιτών. Τόσοι και τόσοι βολεύτηκαν και σιώπησαν. Γιατί ειδικά τα βάζετε μαζί μου;

Υ.Γ. Το τραγικό είναι ότι ακόμη και αυτοί που θα αναμέναμε να μιλήσουν, όπως ο πρώην συναγωνιστής Μιχάλης Κατσουνωτός, ο γιος του έντιμου Ιάκωβου (που είχε γράψει ιστορία στο αντικατοχικό κίνημα της Κύπρου) συγκαλύπτουν τον πολιτικό έλεγχο της Αστυνομίας από την κυβέρνηση Χριστόφια, συγκαλύπτουν τους Κρόκους και τους Χαραλάμπηδες, συγκαλύπτουν τον έλεγχο της ΚΥΠ από την Επαγρύπνηση και με σοβαροφανές και καθωσπρεπίστικό στυλάκι, αναμασούν γενικολογίες.

Αν είχες συνείδηση Μιχάλη, έπρεπε να μιλήσεις μέχρι τώρα. Γιατί το μπόι του καθενός, μετριέται στα δύσκολα.

27 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περιμένω και μια ανάρτηση για τις χθεσινές δηλώσεις ΕΡΤΟΓΑΝ. Αυτή είναι η πραγματική είδηση της ημέρας

Ανώνυμος είπε...

«Η Ελλάδα», γράφει ο καθηγητής Μάζης, «έχει πολλαπλά συμφέροντα να εντοπίσει στις δηλώσεις των Ερντογάν και Νταβούτογλου περί ισραηλινής "πειρατείας εκτός των 12 ναυτικών μιλίων", διότι αυτό σημαίνει ότι, αιφνιδίως, οι φίλοι Τούρκοι γείτονές μας διακηρύσσουν "την διάπυρον πεποίθησή τους προς τη Διεθνή Νομιμότητα και προς το Δίκαιον της Θαλάσσης", το οποίο μέχρι σήμερα έχει υπογραφεί από 160 κράτη και όχι από την Τουρκία (!) και αυτό σημαίνει ότι η Τουρκία είναι έτοιμη: α) να αναγνωρίσει το αντίστοιχο ελληνικό δικαίωμα των εθνικών χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια (!) β) να άρει το casus belli εναντίον της Ελλάδος! Δηλαδή, πράγματα τα οποία η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να τα υπομνήσει αμέσως στην τουρκική ισλαμική κυβέρνηση και να είναι βεβαία ότι και εκείνη θα τα σεβαστεί απολύτως! Ιδιαιτέρως μετά τη μεγαλειώδη μαγιάτικη επίσκεψη "ειρήνης" του κ. Ερντογάν στην Αθήνα. Και να είναι βεβαία η Ελληνική Κυβέρνηση ότι ο Τούρκος ΥΠΕΞ κ. Νταβούτογλου θα σπεύσει να συνεργασθεί μαζί μας για να τα υλοποιήσει όλα αυτά τα ωραία!

ΣΗΜΕΡΙΝΗ

Unknown είπε...

φιλε AssurbanipalRex

Έχεις δικαιο σε αυτα που λες σε περιπτωση που η προθεσεις του Ισραηλ ειναι πραγματικες και αμεταβλητες και οχι καιροσκοπικες με βαση το τι εξυπηρετα τα συμφεροντα του σε διαφορετικες χρονικες περιοδους.

Και φιλε ας μην ξεχναμε την εμπλοκη και συνεισφορα της χωρας σου στην τραγωδια της Κυπρου, οπως επισης και την μεχρι προτεινως συνεργασια Ισραηλινων developing and construction companies με τις κατοχικες Τουρκικες δυναμεις με αποτελεσμα την παρανομη εμπορια διαχειριση και πωληση των ΕλληνοΚυπριακων περιουσιων . Και η εισβολη των Τουρκων στην Κυπρο το 74 οργανωθηκε και διαταχθηκε απο τον δικο σας Χανρι Κισινγκερ.

ΠΩς ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑς ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ??????????

John είπε...

Βρίσκουν και κάμνουν διότι δέν διαμαρτήρεται ΚΑΝΕΝΑΣ.

"Ο κάθε λαός έχει τήν ηγεσία που τού αξίζει"

Οσο γιά τόν φίλο απο τό Ισραήλ, Τουρκία καί Ισραήλ το ίδιο εργο...

Ανώνυμος είπε...

Ωραία οι Παλαιστίνιοι γιατί δεν λένε Τουρκία και Ισραήλ το ίδιο έργο;

antonis είπε...

Εγω προτεινω να μας βαλουν ενα μικροτσιπ στο μυαλο μας ουτως ωστε να ξερουν τι σκεφτομαστε κι αμα κανουμε σκεψεις εναντια στο καθεστως να ερχεται η αστυνομια σκεψις να επαναφερει το μυαλο μας στην ταξη!! Τι να βαζουν τωρα καμερες και να κουραζονται και να μπαινουν στον κοπο να παρακολουθουν τα τηλ μας το ιντερνετ κ.λ.π..

arxiepiskopos είπε...

Αγαπητέ Επίτροπε ΠΡΑΞΑΝΔΡΕ,τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν και σε μιαν άλλη φασιστική,δικτατορική χώρα που επισκέφθηκα πρόσφατα,την ΑΓΓΛΙΑ!Γελοίον υποκείμενον!!!

Unknown είπε...

Αρχιεπίσκοπε κ Κύπρος μας απολαμβάνει τα αγαθά της ελευθεριας και δημοκρατιας λογω των δημοκρατικων καταβολων της Αγγλιας. Φανταζομαι πως συμφωνεις απεριφραστα

Ανώνυμος είπε...

Τώρα θα γίνω ο δικηγόρος του διαβόλου.

Δηλαδή στη μικρή κυπριακή κοινωνία χρειάζονται οι κάμερες για να μάθεις ποιες είναι οι φιλίες και οι παρέες και οι συναναστροφές του τάδε πολιτικού αντιπάλου; Έχει γκόμενα ο τάδε αντιφρονούντας; Έχει κάποιο βίτσιο ο τάδε αντικαθεστωτικός; Που και με ποιον έπινε καφέ, ο τάδε πολιτικός του ΔΗΚΟ ή της ΕΔΕΚ ή του ΕΥΡΩΚΟ ή των Οικολόγων ή ακόμα και της αντιπολιτευτικής πτέρυγας του Συναγερμού;;

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,ειλικρινά,πού κολλά αυτό που ανάρτησες;

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Όχι, πολλές φορές δεν είναι απαραίτητες, αλλά θα υπάρχει ένα πρόσθετο (αποδεικτικό) στοιχείο.

Προσθέτει στο ΟΔΑΡΧΗΣ και ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Arxiepiskopos, εσύ εγκρίνεις τις παρακολουθήσεις των πολιτών;

Πόσο φασίστας είσαι τελικά;

arxiepiskopos είπε...

Τόσο φασίστας,όσο και οι Άγγλοι που ζουν με τις κάμερες και τις φοβούνται μόνο οι εγκληματίες!

Unknown είπε...

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ με ξαφνιαζεις. Εχεις προσθεσει νεες παραμετρους στο περιβαλον του μπλογκ. Σε θεωρούσα πολλα αλλα όχι ομως και ηλιθιο.

arxiepiskopos είπε...

Σου φαίνεται πως μοιάζουμε,ΑΙΑΝΤΑ;

arxiepiskopos είπε...

Μάχη κατά της αγενούς συμπεριφοράς από ομιλούσες κάμερες παρακολούθησης

Η Βρετανία, η χώρα όπου οι πολίτες επιτηρούνται περισσότερο από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, με 4,2 εκατομμύρια κάμερες σε όλη τη χώρα, δηλαδή μία για κάθε 15 κατοίκους περίπου, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα εγκαταστήσει και …ομιλούσες κάμερες επιτήρησης σε μια εικοσαριά πόλεις για να επιπλήττει όσους προβαίνουν σε βανδαλισμούς ή αφήνουν σκουπίδια.
Οι δημοτικοί υπάλληλοι θα μπορούν έτσι να επιβλέπουν τους δρόμους από μια αίθουσα ελέγχου και να επιπλήττουν τους παραβάτες χωρίς να μετακινούνται.
Ο βρετανός υπουργός Εσωτερικών Τζον Ριντ δήλωσε πως μια πρώτη εμπειρία με τις ομιλούσες κάμερες το 2006 στην πόλη Μίντλσμπρο (βορειανατολική Αγγλία) έδωσε καλά αποτελέσματα και το σύστημα θα επεκταθεί.
"Οι τοπικές κοινότητες έχουν απαυδήσει με τα σκουπίδια και τους βανδαλισμούς, θέλουν να υπενθυμίζουμε στους ανθρώπους ποια συμπεριφορά είναι αποδεκτή και ποια συμπεριφορά δεν είναι", δήλωσε ο υπουργός.
Ο Ριντ ανακοίνωσε μια συνολική χρηματοδότηση 500.000 στερλινών (740.000 ευρώ) για την εγκατάσταση αυτού του συστήματος σε δύο συνοικίες του Λονδίνου, το Σάουθουορκ (νότιο Λονδίνο) και το Μπάρκινγκ εντ Ντέιγκενχαμ (ανατολικό), και σε μια εικοσαριά πόλεις σ’ όλη την Αγγλία.

antonis είπε...

Μπραβο μπραβο στην Αγγλια..Να βαλει και μηχανηματα που θα εντοπιζουν και τις κλανιες που αμολαει ο καθενας και να πληρωνει προστιμο..Η Αγγλια μας δειχνει τον δρομο..

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

antoni, με το μετρο που εισηγησε θα πανε μεσα ΟΛΟΙ οι ψευδοεπιτροποι!

τελικα ο ξενης ειναι η οχι ψευδοεπιτροπος?

ττιμης, προδρομος, ξενης, χριστος, χριστος, νικολας, ζηνων

arxiepiskopos είπε...

Αν μπουν κι εδώ μηχανήματα ανίχνευσης των κλανιών,antonis,οι πρώτοι που θα εντοπισθούν θα είναι οι επίτροποι του μπλογκ!

Ανώνυμος είπε...

Ο θεός του Αβραάμ, του Ισαάκ, του Ιακώβ, του antonis και του Μαγγανοπήγαδου, δηλαδή ο Εβραίος ραββίνος Ιησούς, παρακολουθεί συνέχεια όλους τους ανθρώπους του κόσμου. Τους παρακολουθεί ακόμα και την ώρα που . . . κατουράνε. Παρακολουθεί ακόμα και τις σκέψεις τους. Τις καταγράφει για μελλοντική αξιοποίηση.

Τώρα ο antonis καμώνεται ότι τάχα η μέθοδος είναι φασιστική!

Κατά τα άλλα διαμαρτύρεται όταν υπενθυμίζω ότι, η πίστη και υποταγή στον χριστιανισμό και στις μεθόδους του ισοδυναμεί με λοβοτομή.

Τί να πει κανείς; Να τους χαιρόμαστε!

Patridas είπε...

ο άνεφ-πίσκοπος δεν έχει να φοβάται τίποτα. Εν της επαγρύπνησης ο παρέας.

Ούσσου μας τα πριξες βρε καημένη.

AssurbanipalRex είπε...

Dear AINTAS you have my reply under the newest post of this blog.

AssurbanipalRex είπε...

Ussu Olan You need medical attention i am afraid.

antonis είπε...

Τις καμερες φοβουνται μονο οι εγκληματιες λεει ο arxiepiskopos μονο που ξεχνα οτι την παρακολουθηση των πολιτων με ολα τα συγρονα μεσα την επιδιωκουν και την προοθουν παγκοσμια οι σουπερεγκληματιες που εξουσιαζουν τον κοσμο και το σιγουρο ειναι οτι δεν το κανουν για το καλο μας!! Αυτοι που για τα συμφεροντα τους αιματοκυλουν την ανθρωποτητα και παιρνουν πισω ολα τα δικαιοματα μας εργασιακα, πολιτικα , και της ελευθεριας..Αυτοι που τρομοκρατουν τα εθνη για να μας υποδουλοσουν στις απανθρωπες αγκαλες της νεας παγκοσμιας ταξης..Φυσικα και υπαρχουν και υποστηριχτες αυτης φασιστικης νεας ταξης αφου το μυστικο της ειναι οι πολιτες να αγαπησουν την υποδουλοση τους ..

arxiepiskopos είπε...

Κι ο περιπτεράς της γειτονιάς μου είναι μέλος αυτής της παγκόσμιας συνωμοσίας!Κι εγώ που νόμιζα πως έβαλε κάμερες για τους ληστές και διαρρήκτες!

antonis είπε...

βρισκεσαι ετη φωτος μακρια απο την πραγματικοτητα arxiepiskope και δεν χρειαζεται να ειναι καπιοιος συνωμοσιολογος για να καταλαβει τι συμβαινει γυρω του εκτος αν ζει σε ενα δικο του φτιαχτο κοσμο..

arxiepiskopos είπε...

Αntonis,με έπεισες ...ότι η βλακεία είναι αήττητη!