Από τα τανκς στον Οδοστρωτήρα!

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010



O φασισμός είναι πάλι εδώ.

Συλλήψεις διαδηλωτών.

Εκβιασμοί σε κόμματα και ΜΜΕ.

Φωτογράφοι της ΚΥΠ φακελώνουν τους πολιτικούς αντιπάλους.

Πολιτικές διώξεις. Χρήση του ποινικού μηχανισμού για εκφοβισμό αντιπάλων.

Εισβολές στα σπίτια.

Απειλές κατά των οικογενειών.



Προπηλακισμός και κατασυκοφάντηση των διαφωνούντων.

Παρακολουθήσεις των επικοινωνιών μας. Η Αστυνομία στο facebook! H Αστυνομία παρακολουθεί τα ip μας.

Τα τηλέφωνά μας, στα δεφτέρια της Επαγρύπνησης. Οι συνομιλίες μας στα μαγνητόφωνα της Επαγρύπνησης.

Οι ζωές μας "οι ζωές των άλλων".

Η ΚΥΠ παράρτημα της Επαγρύπνησης. Το κράτος έρμαιο του Κόμματος. Η ζωή μας έρμαιο του Μεγάλου Αδελφού.

Υποταγή στα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών. Ξεπούλημα των αγωνιζόμενων Παλαιστινίων.

Φιλίες με τους αποικιοκράτες. Πλήρης ανοχή στις βρεττανικές βάσεις.

Αντιδημοκρατικές διαπραγματεύσεις για το μέλλον μας, ερήμην του λαού και σε πλήρη περιφρόνηση της βούλησής του.



Ρατσιστικές εκ περιτροπής προεδρίες και νομιμοποίηση εγκλημάτων πολέμου.

Προσπάθεια επιβολής του διζωνικού ρατσισμού.

Κρατικοί εργολάβοι. Κρατική ποδοσφαιρική ομάδα.

Ανίκανα ανδρείκελα επελαύνουν επί του κρατικού μηχανισμού.

Ανίκανοι επίγονοι ξεπουλιούνται στο καθεστώς, για μια θέση στο δημόσιο, για ένα Υπουργείο, για μια Προεδρία της Βουλής.

Εμίρηδες αγοράζουν όσο όσο την κρατική γη.

Συγκάλυψη στα εγκλήματα του Αττίλα!

Ενοχοποίηση των θυμάτων της εισβολής!

"Εσείς φταίτε! Εσείς φταίτε!" (Εμείς φταίμε που μας σκότωναν, μας εκτόπιζαν και μας βίαζαν!!!!)

Πλύση εγκεφάλου με στημένες "εκστρατείες ενημέρωσης".

Κι όποιος μιλά, όποιος τολμήσει να πει κάτι παραπάνω: ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ! ΑΠΕΙΛΗΣΤΕ ΤΟΝ!

ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΔΙΩΞΗ! ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ!

ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΔΙΩΞΗ! ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ!

Από την Επταετία, στην Πενταετία!

Από το καθεστώς στο καθεστώς!

Από τα τανκς στον Οδοστρωτήρα!

Αλλά να το ξέρετε γλυκοκεραστές του ΤΟΤΕ και νεοφασίστες του Σήμερα: όπου υπάρχει φασισμός, όπου υπάρχει καταπίεση του ανθρώπου, υπάρχει και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

Υπάρχει το ακατανίκητο πάθος του ανθρώπου για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! Για την πανώρια κόρη που το μόνο που της ζητάμε είναι ν' ανοίξει τα φτερά της και να μας πάρει κοντά της!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Αλωεύς για το christofias-watch

18 Σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

ΑΛΩΕΑ,πάλι ξύπνησες σεξουαλικά ανικανοποίητος σήμερα;Ή αυτό συμβαίνει ή βλέποντας ότι η προηγούμενη ανάρτηση δεν "πούλησε",είπες να πουλήσεις λίγη αντίσταση.Και την πλήρωσαν οι καημένοι Θεοδωράκης,Ξυλούρης και Γαργαρουνάκης.Που αν ήξεραν ποιοι τους χρησιμοποιούν, θα γύρευαν τόπο να αυτοκτονήσουν.Οι ΤΣΙΕΛΕΠΟΙ,οι ΡΙΚΚΟΙ κι οι ΣΥΛΛΟΥΡΗΔΕΣ αντιστασιακοί!Κάτι σαν να λέμε ...τζι οι κότσιροι μυρωδικόν!

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ψευδοεπιτροπε, οποιος και αν εισαι, εισαι ΑΡΡΩΣΤΟΣ. να προσεχει πολλα ο κοσμος που "ανθρωπους" σαν εσενα. περαστικα σου.

ο ξενης ειναι η οχι ψευδοεπιτροπος?

ΡΗΓΑ, ΡΗΓΑ, εισαι εδω?

ττιμης, προδρομος, παυλος, χριστος, χριστος, ζηνων, νικολας

Ανώνυμος είπε...

Στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών καταδίκασε, σε δεύτερο βαθμό, σε ποινή κάθειρξης 11 ετών τον 65χρονο ιερέα Ανδρέα Παπαϊωάννου, για τον βιασμό δύο αγοριών. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο ιερέας στα μέσα της δεκαετίας του 1990 συμμετείχε σε εκδρομή στο Κάιρο και στην Ιερουσαλήμ, που είχε διοργανωθεί από το πνευματικό κέντρο, στο οποίο εκτελούσε χρέη συμβούλου. Στην ίδια εκδρομή είχαν πάρει μέρος και τα δύο αγόρια, αδέλφια μεταξύ τους, ηλικίας τότε 11 και 10 ετών. Σύμφωνα με τις καταθέσεις των δύο παιδιών, ο ιερέας τα είχε βιάσει στη διάρκεια αυτής της εκδρομής». (εφημ. «Το Βήμα», 31-8-09).



«“Στο όνομα του Θεού,σας διαβεβαιώνω,κύριοι δικαστές, ότι είμαι αθώος” ήταν η αποστροφή του ιερέα Πέτρου Παπουτσάκη , τον Ιανουάριο του 2000, στη διάρκεια της απολογίας του ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Χαλκίδας. Ο 82χρονος τότε ιερέας αντιμετώπιζε τη βαρύτατη κατηγορία, ότι βίαζε ανήλικα κορίτσια, τα οποία είχαν αναζητήσει στέγη, φροντίδα και αγάπη στο ομώνυμο ίδρυμα για ορφανά και άπορα παιδιά, που διηύθυνε ο υπερήλικας ιερωμένος στην Αγία Παρασκευή» (εφημ. «Το Βήμα», 31-8-09).

Ανώνυμος είπε...

«Τα σεξουαλικά σκάνδαλα με την κακοποίηση ανηλίκων από θύτες κληρικούς δεν είναι πρωτόγνωρη υπόθεση για την ελληνική Εκκλησία. Τα τελευταία χρόνια, η εμπλοκή ιερωμένων σε υποθέσεις παιδοφιλίας και σεξουαλικής κακοποίησης έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, προβληματίσει τα ηγετικά κλιμάκια της Εκκλησίας και απασχολήσει τη Δικαιοσύνη επανειλημμένως. Μάλιστα, δεν λείπουν και οι περιπτώσεις όπου το Διαδίκτυο με την πληθώρα των ανατριχιαστικών σε περιεχόμενο ιστοσελίδων του αποτελεί το πεδίο δράσης των κληρικών αυτών, που είτε διακινούν, είτε παρακολουθούν τέτοιου είδους σκληρό, πορνογραφικό υλικό, όπως στην υπόθεση του αρχιμανδρίτη από τη Μητρόπολη Σπάρτης, ο οποίος συνελήφθη και εν συνεχεία τέθηκε σε καθεστώς προσωρινής κράτησης στον Κορυδαλλό, την περασμένη εβδομάδα. Σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις οι καταγγελίες αφορούσαν ακόμη και κληρικούς, που εκδίδονταν μέσω ιστότοπων ανάλογου περιεχομένου.» (εφημ. «Το Βήμα», 31-8-09).

Δίας είπε...

Τελικά κύριοι Αρχιεπίσκοπε και Μεταξόπουλε,

Είναι ή δεν είναι ρατσιστική η λύση της ΔΔΟ. Είναι ή δεν είναι αντιδημοκρατικό και ρατσιστικό η εκ περιτροπής προεδρεία, είναι ή δεν είναι συνοχή σε έγκλημα πολέμου η παραμονή εποίκων στο νησί.

Ούσσου Ολάν,
Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τι έγιναν η μη Έλληνες χριστιανοί επί τουρκοκρατίας;

Φιλικά Διάς

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΘΑΛΑΣΣΑ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ. ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΠΑΝΤΩΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΕΛΙΚΤΟΥ.

ΑΡΑΓΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΡΡΙΨΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ;

patriotis είπε...

ωραιος ο Αρχιεπίσκοπος , παναυρκα της Επιτροπής Για αποκατασταση της κλανιάς στην Κύπρο, εαν Ο Θεοδωράκης ήξερε οτι εσείς που χρησιμοποιάτε το ονομα του, ΔΕΝ πήγατε στρατο , και οτι πριν λίγες μέρες στηρίζατε τους τουρκους πράκτορες που σκοτωσαν οι Εβραιοι, θα σας κινούσε αγωγή!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Δίας ρωτάει:Ούσσου Ολάν,
Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τι έγιναν η μη Έλληνες χριστιανοί επί τουρκοκρατίας;

Φίλε μου να με συμπαθάς αλλά, δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα την ερώτηση.
Αν μπορείς διατύπωσε την κάπως σαφέστερα. Μήπως εννοείς "Τί έγιναν οι Έλληνες μη χριστιανοί επί Τουρκοκρατίας;";

Δίας είπε...

Ούσσου Ολαν,
Με συγχωρείς, συντακτικό λάθος. Η ερώτηση μου ήταν όπως τις κατανόησες. Δηλαδή αν γνωρίζεις τι έγιναν οι Έλληνες οι οποίοι δεν παρέμειναν χριστιανοί επί τουρκοκρατίας.

Ανώνυμος είπε...

Δίας,
με τη λέξη Έλληνες, ελπίζω να εννοείς κι εσύ όπως και γω, τους Ελληνόφωνους χριστιανούς επί Τουρκοκρατίας.

Λοιπόν! Πολλοί Ελληνόφωνοι-χριστιανοί επί Τουρκοκρατίας, έγιναν Ελληνόφωνοι μουσουλμάνοι-κρυπτοχριστιανοί στην αρχή. Αργότερα οι απόγονοι τους αφομοιώθηκαν εντελώς και σήμερα μπορεί να είναι και οι φανατικότεροι Τούρκοι χωρίς να ξέρουν ότι οι πρόγονοι τους ήταν Ελληνόφωνοι. Άλλοι εκλάπησαν από μωρά (γεννίτσαροι) και μεγαλώσανε σαν Τούρκοι (κι' αυτοί φανατικοί), και άλλοι έφυγαν προς άλλους τόπους εκτός Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Εκεί που πήγαν αφομοιώθηκαν ο καθένας ανάλογα με τον τόπο που πήγε κι έτσι έπαψαν να είναι Ελληνόφωνοι κι αυτοί.
Φυσικά μια μεγάλη μάζα παρέμειναν Ελληνόφωνοι χριστιανοί μέχρι που σχηματίστηκε το σημερινό "Ελληνικό κράτος". Μετά από τις στγγρούσεις Ελλάδας-Τουρκίας, άλλοι έφυγαν οικειοθελώς και άλλοι με τη βία από τα Τουρκοκρατούμενα εδάφη και ήρθαν στην Ελλάδα. Όσοι κατάφεραν και γλύτωσαν δηλαδή, γιατί έγιναν και γενοκτονίες και ξεκληρισμοί και ολων των ειδών τα εγκλήματα που μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι όταν αποφασίσουν να ενεργήσουν με βάσιν το "Όποιος δεν είναι μαζί μου, είναι εναντίον μου".
Ελπίζω να σε κάλυψα.

Δίας είπε...

Ούσσου Ολάν,

Αρχικά να ξεκαθαρίσω τι εννοώ Έλλην. Με βάση τον ορισμό του Ισοκράτη είναι αυτός ο οποίος μετέχει στην Ελληνική Παιδεία, τον οποίο ορισμό αποδέχομαι, και το οποίο με βάση τους όρους "ελληνόφωνος" που χρησιμοποιείς θα θεωρήσω ότι προς το παρόν συμφωνείς.
Με όσα ορθά είπες οι μη χριστιανοί Έλληνες είτε εξισλαμίστηκαν, και έγιναν Τούρκοι (αφού μετέχουν στη Τουρκική παιδεία) είτε ασπάστηκαν άλλα δόγματα και έγινα Ιταλοί (βλέπε Σικελία).
Επομένως αγαπητέ η Ελληνική Παιδεία συνέχισε και διασώθηκε μέχρι σήμερα δια μέσου του ελληνορθόδοξου χριστιανισμού ο οποίος αποτελεί συνέχεια του Δωδεκάθεου και των παραδόσεων των αρχαίων προγόνων, και για αυτό αν μπεις στο κόπο να το ψάξεις, μακριά από φανατισμούς και δογματισμούς θα διαπιστώσεις ότι σε πολλά συμφωνούν.
Η μη παραδοχή αυτού καταντά ανθελληνισμός, αφού ουσιαστικά θεωρείς ότι η Ελληνική Παιδεία έχει πάψει να υφίσταται και επομένως σήμερα δεν υπάρχουν Έλληνες, και σε τραγελαφικά συμπεράσματα ότι για παράδειγμα ο Μακρυγιάννης δεν ήταν Έλλην αλλά Ελληνόφωνος!!

ΠΑΟΛΑ είπε...

Δεν πάνε καλά οι συνομιλίες...
Μπουχουχουχουχου!!!!!!!!
Κλάμα που θα κάνω!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δίας,
Ο Ισοκράτης μιλούσε για Ελληνική παιδεία, άρα ήξερε τί σημαίνει Ελληνική παιδεία. Ότι έχει ένα περιεχόμενο. Δε γίνεται να βαφτίσεις Ελληνική παιδεία ότι σε βολεύει.
Αν είναι έτσι, γιατί κατηγορούμε τους Σκοπιανούς που λένε ότι είναι Μακεδόνες; Έχουν Μακεδονική παιδεία λένε! Τούς πιστεύεις;

Για να μην παρεξηγιόμαστε, Έλληνας για μένα είναι ο έχων την Ελληνική γλώσσα, μητρική και πατρική. Αν είναι μόνο μητρική είναι μισός. Αν είναι μόνο πατρική ακόμα λιγότερο.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου. Όταν παίζει μπάλα η ομάδα της πατρίδας σου, η πίεση και αδρεναλίνη σου είναι στα ύψη. Όταν παίζουν ξένοι δεν σε πολυνοιάζει.

Ανώνυμος είπε...

"Πρέπει ο Έρογλου να δεχτεί τα συμφωνημένα", λέει ο Χριστόφιας

"Πρέπει ο Έρογλου να δεχτεί τα συμφωνημένα"

"Πρέπει ο Έρογλου να δεχτεί τα συμφωνημένα"

Ο Λιμνιτης άνοιξε;

Unknown είπε...

Αμην τζαι ποτε

Απο Ποντίκι

Αμάν! Τι ήταν αυτό; Σοκαριστήκαμε και χρειάστηκε να δούμε ξανά και ξανά το βίντεο για να πειστούμε και να μην το εκλάβουμε ως οφθαλμαπάτη. Σε κηδεία ήρωα του 1974 ο υπουργός εσωτερικών Νεοκλής Συλικιώτης και ο Γενικός Γραμματέας της ΠΕΟ Πάμπης Κυρίτσης σε στάση προσοχής και με βροντερή φωνή , έψαλλαν τον εθνικό ύμνο, με πάθος και αποφασιστικότητα.
Μάλιστα το στίχο « του σπαθιού την τρομερή» τον έψαλλαν σε ψηλούς τόνους με σφιγμένες τις γροθιές, δείγμα αποφασιστικότητας και ετοιμότητας, αλλά και προσήλωση στα Εθνικά ιδεώδη.
Κι όλα αυτά σε αντίθεση με τους ηγέτες τους τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ , οι οποίοι ουδέποτε ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο, ενώ όταν ανακρούεται η δυσφορία τους είναι φανερή …Δεν ξέρουμε αν είναι αλλαγή στάσης του ΑΚΕΛ ή συναισθηματική παρόρμηση των Συλικιώτη- Κυρίτση πάντως εμείς τους χαρήκαμε και τους καλωσορίζουμε στο κλαμπ των φουστανελάδων…Ελπίζουμε να μην τους πήρε πρέφα η επαγρύπνηση…

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Ο/Η arxiepiskopos είπε...

.... είπες να πουλήσεις λίγη αντίσταση.Και την πλήρωσαν οι καημένοι Θεοδωράκης,Ξυλούρης και Γαργαρουνάκης.Που αν ήξεραν ποιοι τους χρησιμοποιούν, θα γύρευαν τόπο να αυτοκτονήσουν ...

Ναι ρε αρχιΖΒουρε καποιος εξαλλου πρεπει να τους χρησιμοποιησει και να τους βγαλει απο την ναφθαλινη και την διαγραφη που εσεις τους οδηγησατε. Αυτο ειναι που φωναζω τοσο καιρο πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αγωνιστικη αριστερα στην Κυπρο εξαιτιας του akel. Εξαλου τον Θεοδωρακη ΕΣΕΙΣ μεχρι πριν 2-3 μηνες τον απαξιωνατε και λεγατε πως ειναι ενα γερασμενο παλικαρι με εξασθενημενο μυαλο και αντιληψη και παροχυμενες ιδεες για αυτο δεν μπορει να αντιληφθει την νεα ταξη πραγματων. Μεχρι και σε αυτων ασελγειτε και ριχνετε λασπη αμαυρωνοντας τους ενδοξους του αγωνες μονο και μονο γιατι αντιταχθηκε στο σχεδιο ΑΝΑΝ.

Ναι ρε αριστεροι υπαρχουν και αυτοι δεν εισαστε εσεις τα ανδρικελα των καπιταλιστικων συμφεροντων. Ναι ρε καποιος πρεπει να τους χρησιμοπιησει . Πρεπει να ακουστουν ξανα τα πατριωτικα αγωνιστικα τραγουδια που εσεις τα εχετε δαιμονοποιησει... Γιατι φοβαστε να παιξουν σε εκδηλωσεις σας τα τραγουδια αυτα? Γιατι μηπως τα τραγουδια αυτα αγγιζουν τις καρδιες των ανθρωπων και αναβιωνουν τα αγωνιστικα φρονηματα των πολιτων??? Φοβαστε μηπως αφυπνιστουν οι αριστεροι που εχετε υπνωτησει με την σαθρη και ατελεσφορη γεματη με ανυποστατα ευχολογια συνθηματολογια.

ΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ...
Τα τραγουδια ζουν μεσα στις ψυχες μας και θα μας οδηγουν για παντα ακομα και μετα τον θανατο...

ΠΕΙΣMA ΕΣΕΙΣ ΠΕΙΣΜΑ ΕΜΕΙΣ

John είπε...

Από τη σημερινή ΣΗΜΕΡΙΝΗ

Άλωσαν τα πάντα
ΔΕΝ έχεις σπίτι και θέλεις να αποκτήσεις; Κανέ-
να πρόβλημα. Τη λύση μάς την εισηγήθηκε το
Δικαστήριο Ανθρωπίνων Αδικιών πριν από λίγες
μέρες. Πάρε ένα όπλο, μπες σε όποιο σπίτι βρεις
μπροστά σου και άρχισε να σκοτώνεις. Το σπίτι
γίνεται δικό σου. Αν κάποιο από τα παιδιά του
σπιτιού σού ξεφύγει από το σκοτωμό και ζητήσει
τώρα το σπίτι του, η απάντησή σου είναι απλή:
Αφού πέρασαν πολλά χρόνια, τι δουλειά έχεις
εσύ εδώ; Αφού δεν θυμάσαι τiπoτε, ούτε σε δέ-
νει κάτι με αυτό, το σπίτι τώρα έγινε δικό μου.
Το πολύ-πολύ να σου πει να πάεις στην Επιτροπή
Αποζημιώσεών του για να βρεις το δίκαιό σου.
Έγιναν, δηλαδή, οι κλέφτες τώρα και δικαστές.
Αν δοκιμάσεις να πάεις στο γραφικό τύπο με
τα γυαλιά και ζητήσεις τα δικαιώματά σου με βά-
ση τα ψηφίσματα του Οργανισμού του, θα σου
απαντήσει ότι δεν γνωρίζει από ψηφίσματα, αλλά
μόνο για Παραμέτρους τον έμαθαν να μιλά. Αν
τον ρωτήσεις σε ποιον αιώνα ζούμε τώρα, θα
σκεφτεί: «Μα στον αιώνα και στους νόμους της
ζούγκλας φυσικά, όπου το μεγάλο θηρίο τρώει
το μικρό».
Ως και οι φίλoι μας θέλουν προϊόντα φρέσκα,
έστω και κλεμμένα, τα θέλουν μάλιστα και απευ-
θείας, μήπως και χαλάσουν, αν καθυστερήσουν
να πάνε. Φαίνεται ότι άλωσαν τα πάντα οι εχθροί
μας. Μιας και ζούμε μέρες Άλωσης της Πόλης
τώρα, υπάρχει άραγε ένας μαρμαρωμένος βασι-
λιάς να μας λυτρώσει;
ΣΠΥΡΟΣ ΜΙΛΛΑΣ
Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός, Λάρνακα