Ρουσφέτι και με τη βούλα! Να η δίκαιη κοινωνία!!!!

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Παρουσιάζουμε στοιχεία! Τα ρουσφέτια του Άντρου Κυπριανού και του ΑΚΕΛ! Από Developers μέχρι καθαρίστριες, μέχρι Διευθυντές σε Δημόσιες Θέσεις. Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει!!!!


Θαυμάστε τη "δίκαιη κοινωνία" που επαγγελλόταν ο Δημήτρης Χριστόφιας.

Από λάθος της γραμματέως του Α.Κυπριανού,διέρρευσαν αιτήματα ρουσφετιού που γίνονται προς το ΑΚΕΛ!

Βεβαίως, όλοι ξέραμε ότι το ρουσφέτι γίνεται. Αλλά πλέον υπάρχουν και απτά στοιχεία!

Διαβάστε πιο κάτω, τι πήραμε από το Sigmalive:

Ένα λάθος κλικ στο e-mail ήταν αρκετό για να βγουν τα ρουσφέτια στη φόρα. Η γραμματέας του Άντρου Κυπριανού στην προσπάθειά της να του στείλει τη λίστα με τα διάφορα αιτήματα της περασμένης Παρασκευής έστειλε το e-mail σε όλα τα ΜΜΕ. Στη λίστα εκτός από αιτήματα για ραντεβού και συναντήσεις υπάρχουν 2 αιτήματα που αφορούν σε κανονικό ρουσφέτι. Αυτό που όλοι γνωρίζαμε ότι συμβαίνει με τους Κύπριους πολιτικούς έρχεται στο φως με κάθε επισημότητα και πλέον περιμένουμε τις αντιδράσεις.

Στην πρώτη περίπτωση το αίτημα έχει να κάνει με τη θέση του αρχιτελώνη. Ο «Μιχάλης» αφού πρώτα στέλνει τα χαιρετίσματα του στον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, εισηγείται όπως στην θέση αρχιτελώνη προωθηθεί συγκεκριμένο άτομο, η οποία είναι μάλιστα παντρεμένη με υψηλά ιστάμενο στέλεχος του ΔΗΚΟ. Όπως αναφέρει το email, η θέση μέχρι σήμερα προοριζόταν για πρόσωπο, το οποίο μάλιστα έχει στενή συγγενική σχέση με βουλευτή του ΑΚΕΛ. Επειδή όμως η κυρία του Κυρίου αφυπηρετεί σε 14 μήνες, ο «Μιχάλης» εισηγείται στον Άντρο να τοποθετηθεί αυτή προσωρινά μέχρι να αφυπηρετήσει και μετά να πάρει σειρά ο. .. αδελφός. Επίσης με αυτόν τον τρόπο θα νοιώσει υπόχρεος και ο Μάριος Κάρογιαν προς το ΑΚΕΛ και τον Πρόεδρο.


Το δεύτερο περιστατικό αφορά κάποιο μέλος του κόμματος που παραπονιέται ότι ενώ απολύθηκε η αδερφή του που εργαζόταν στην Αμερικάνικη Πρεσβεία ως καθαρίστρια εδώ και 14 μήνες το Κόμμα δεν έκανε κάτι. Μάλιστα ο συγκεκριμένος επικοινώνησε με τον Σωτήρη Καϊάφα και του είπε ότι δεν θα ξαναψηφίσει αν δεν τον βοηθήσουν.

Πως είπατε κ. Α.Κυπριανού; Δίκαιη Κοινωνία;

Πράξανδρος για το christofias-watch

36 Σχόλια:

Πενταρόγιωρκος είπε...

Όπως ακριβώς έγιναν αυτά τα ρουσφέτια, έτσι μάλλον θα "κανονίστηκε" και η δίωξη του Ξενή Ξενοφώντος. Υποθέτω με "ραβασάκια" από Προεδρικό-ΑΚΕΛ στην Γενική Εισαγγελεία: "Τούτον φάτε τον". Κάτι τέθκοιο φαντάζομαι.

Αφού ρε παιδιά, στο θέμα του Ξενή Ξενοφώντος εγώ νομίζω είναι ξεκάθαρο το τι γίνεται.

Ο Πέτρος Κληρίδης μαλλον κατάλαβε τις εμμονές του Παπασάββα, το κόλλημα του και την λατρεία του προς τον Δημήτρη Χριστόφια και το καθεστώς, και έτσι ο Κληρίδης τον αφήνει να εξευτελίζεται χειριζόμενος μια υπόθεση που ...δεν έχει υπόθεση! Έτσι γελοιοποείται ο Παπασάββας προσπαθώντας να κάνει το άσπρο μαύρο, και έτσι έχει και ο Πέτρος Κληρίδης ήσυχη την κκελλέ του!

Σιγά τώρα να μην καταδικαστεί μπλόγκερ για ...ανώνυμο σχόλιο, που δεν είναι καν απειλητικό! Μόνο ο Παπασάββας, ο Χριστόφιας, ο Παπαπέτρου και ο Δρουσιώτης θα έβγαζαν τέτοια γελοία "αδικήματα"!

Όποιος πάντως στην Γενική Εισαγγελεία σκέφτηκε κάτι τέτοιο για να εκθέσει τον Παπασάββα και τις φιλοχριστοφικές του εμμονες είναι απλως ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΟΣ!

ΧΑΧΑΧΑ!!!

ΠΑΟΛΑ είπε...

Ρεζίλι των σκυλιών!!!!!!!!!

Κερυνεια είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Κερυνεια είπε...

Ντροπή. Ντρέπομαι που ονομάζομαι Κύπριος όταν υπάρχουν ανάμεσα μας αυτοί οι 'έντιμοι' κύριοι όμως κατά τα άλλα Ελληνοφοβικοί και ευαίσθητοι με όλeς τες άλλες φυλές πλήν της Ελληνικής. Ειλικρινά πλέον προβληματίζομαι κα΄τα πόσον αυτοί είναι Έλληνες ή τελικά ανήκουν στον παγκόσμιο ιστό των σιωνιστών που καταδυναστεύουν τον κόσμο.


Αντρο Κυπριανού να βγείς δημόσια και να τοποθετηθείς κατα πόσον είσαι Εβραίος σιωνιστής . Το ίδιο και ο 'δήθεν' πρόεδρος της δίκαιας κοινωνίας

Διάψευσε τις φήμες που θέλουν εσένα και κάποιους άλλους να έχουν συμμετοχή σε συνεδρία της Μασσωνικής λέσχης ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ

pavlos είπε...

n pai n mathi i gramateas tou n stenli email ala ama ine m meso pou tin pire kala n pathi

Sosto είπε...

ο οτι κάποιοι εποικηνώνησαν & ζήτησαν ρουσφέτι δεν παει να πει ότι θα γίνετουν.Ας μην ξεχνάμε ότι στατιστικές δείχνουν ότι οι πλειστοι κυβερνητικοί και με υψηλοβαθμες θέσεις είναι δεξιοι.Αλλα ως βέροι κύπριοι πρέπει να ΣΧΙΛΛΟΤΡΟΟΥΜΑΣΤΕΝ μεταξύ μας, και μετά διερωτούμαστεν γιατί μας έπιασαν οι Τουρκοι.Οταν ενα νησι 2Χ2 δεν βρίσκει ειρήνη απο εμας τους ίδιους πως ζητούμε ειρήνη απο τους αλλους.
ΕΤΣΙ ΚΚΕΛΛΕ ΕΤΣΙ ΞΙΟΥΡΑΦΙ ΘΕΛΕΙ.
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΣΑ ΚΙΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ.Μακάρι οι γενιές που θα έρθουν να μην παραδειγματιστούν απο εμάς.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Sosto, τωρά που τα κάμετε σκατά τζιαι κάμετε ούλλα τα χατίρκα του ακροδεξιού Έρογλου, εθυμηθήκετε το πως σχιλοτρωούμαστε;

Μα τι λαλείς; Το ΑΚΕΛ τζιαι ο παππούς του ο Κληρίδης φταίν για την κατάντια μας τζιαι που μας επιάσαν οι Τούρκοι, και όχι ο λαός.

Τι σημαίνει ΧΡΙΠΡΟΚΑΤ; Εγώ δεν γνωρίζω πάντως.

Πενταρόγιωρκος είπε...

«οι πλειστοι κυβερνητικοί και με υψηλοβαθμες θέσεις είναι δεξιοι»

Χα! Χα! Χα!

Πως να είναι ΑΚΕΛικοί οι υψηλόβαθμοι κυβερνητικοί ρε τιτανοτεράστιε, αφού ο πιο έξυπνος ΑΚΕΛικός είναι... η γραμματέας του Άντρου Ζουρλομανδύα Κυπριανού, η οποία να στείλει δύο e-mail εν καταφέρνει τζιαι έκαμεν σας τζιαι πάλε ρεζίλι;;;

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ... είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ………
Έτσι ΑΥΤΟΓΚΟΛ εν είδαμε ούτε στο μουντιάλ…
Κόμμα του ΛΑΟΥ ρε….. Κόμμα της ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ρε……
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ…….
Ούτε με τα ….. ανέκδοτα του αρχι.. έν εγέλασα τόσο……

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

η μεγαλυτερη προσβολη που κανει το ακελ και ο εγκαθετως του χριστοφια στο ακελ (καημενε κατσουριδη εφαν σε λαχανο) περα απο το θεμα του ρουσφετιου (που το εκαναν η το κανουν ολα τα κομματα οσο μπορουν) ειναι η απαντηση τους
"αποτελει εσωτερικο θεμα του ακελ και παρακλω να το αγνοησετε'
εσσωτερικο θεμα του ακελ? εν κανει η πατατα που εκαμαν εξακολουθουν να τα κανουν χειροτερα και να προσβαλλουν ολο τον Κυπριακο Λαο.Εσσωτερικο θεμα του Ακελ? τι λες ρε ζωντοβολο? Σοβαρα? απο ποτε ο Αρχιτελωνης ειναι εμμισθος του Ακελ ρε ζωντοβολα? ειναι εσσωτερικο θεμα του Ακελ ο διορισμος του Αρχιτελωνη ? ειναι περβολι του τζιρου σου ρε ζωντοβολο σταυρο ευαγορου τα τελωνεια?
ουστ κοπροσκυλλα.

Ntropiasmenos DHKOikos είπε...

Ώστε αφυπηρετά σε 14 μήνες η κ. Νίκη Χ"Γιάννη, πρώτη τελωνειακός λειτουργός, γυναίκα του αφυπηρετούντος μαθηματικού Αντρέα Χ"Γιάννη και μέλος της επαρχιακής επιτροπής του ΔΗΚΟ Αμμοχώστου, μητέρα του Γιώργου Χ"Γιάννη προέδρου της ΝΕΔΗΚ Αμμοχώστου.

Δεν είναι τυχαίο δηλαδή που όλη η οικογένεια Χ"Γιάννη γλύφει τον Μ. Καρογιάν από το πρωί μέχρι το βράδυ! Επίσης είναι οι φανατικότεροι υπέρμαχοι της παραμονής του ΔΗΚΟ στην κυνέρνηση... και συν τοις άλλοις κατηγορούν όλους τους άλλους ότι δεν "σέβονται" τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων!!!

Ελπίζω να αρχίζουν να καταλάβουν οι δηκοϊκοί γιατί κάποιοι τους πωλούν "κομματικό πατριωτισμό"...

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Anef_Oriwn, που χάθηκες αγόρι μου;

Κατάπιες τη γλωσσίτσα σου;

Το φυσάτε και δεν κρυώνει εκεί στα γραφεία του ΔΗΣΑΚΕΛ;

Ανώνυμος είπε...

Σιώπα ρε εσού.
Γρίβα χίτη τζιαί κοπρίτη.

Ρωμιός είπε...

Μικρός γεννήθηκα εγώ, χωρίς αστέρι μες τη στράτα,
Μου έδειξαν έναν ανήφορο και μου` πανε: περπάτα!
Σκαρφάλωνα μονάχος μου, με μάτωναν τ` αγκάθια,
Συνάντησα τρελούς, φτηνούς και κατακάθια!
Κάποιοι τη λάσπη έριχναν κι άλλοι μου σφράγιζαν το στόμα
Και οι πληγές αγιάτρευτες που με πονούν ακόμα
Μα όλο ανέβαινα σκυφτός, να βρω κι εγώ τ` αστέρι
Αυτό που έλεγε ο πατέρας μου ``μόνο η αξία σου θα φέρει``
Μα πως τα έφερε η ζωή και χάθηκα από το χάρτη
Και η ``αξία`` μου σφραγίστηκε κι αυτή σ` ένα ντουλάπι
Οι μικροί και ανόητοι γενίκανε μεγάλοι
Με φουσκωμένη την κοιλιά και μίσος μες το μάτι
Οι προδότες γίναν άρχοντες και οι προδομένοι σκλάβοι
Κι η κάθε βδέλλα βάλθηκε το αίμα μας να πάρει
Μα εγώ δεν βρήκα αστέρι λαμπερό, δεν βρήκα ούτε φεγγάρι
Το μάτωσαν, το τσάκισαν, το πήραν οι ρουφιάνοι
Τους κόλακες, πατέρα μου, μου έμαθες να φτύνω
Και με τους λίγους που ονειρεύονται εγώ θα παραμείνω
Για κοίτα, οι πέντε γίναν εκατό κι εκατό διακόσιοι
Και η γροθιά μας θύελλα το άδικο να λειώσει!

Kokoui είπε...

Λέτε ο «αριστερός»,«ιδεολόγος» και φανατικός υποστηρικτής της μαρξιστικής κοινωνικής ισότητας, άνεφ ορίων,να είναι κανένας αρχιτελώνης του ΑΚΕΛ ή μήπως είναι κανένα γκαρσόνι-συνοδεία στο privat jet του «αριστερού» προέδρου της «δίκαιας κοινωνίας;

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

μανα μου ρε, ο σκαταμουτρας αγκριστηκε επειδη εκανε μαλακια ο μαστρος του ο αντρος και εκτεθηκε το φιλουιν του ο μαριος και τα κολληταρια του στο δηκο. εισαι κριμα που εισαι οπως εισαι σκαταμουτρα.

Ανώνυμος είπε...

Τζιείνος ο ευνούχος ο κακομήρου ίνταμ που κάμνει;
Αντικαθιστά τον άλλον ευνούχον, με το νάμιν.
Ούτε έναν κοπελλούιν έν εκάμασιν τζιαί εν να σώσουν τον Ελληνισμόν της κύπρου ιμίσσ. Μα για να σώσεις τον Ελληνισμό ρε αχαΐρευτοι, πρέπει πρώτα να τον γεννήσεις για να υπάρχει. Τζιαί με τον μούτσιον έν τζιαί κάμνουσιν κοπελλούθκια.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε σκαταμουτρα η σχεση σου με την λογικη ειναι ιση με την συγγενια σου με τον τζιηρην σου. ΚΑΜΙΑ.

Kokoui είπε...

Ποιο θα είναι το επόμενο θέμα της ανάρτησης στο μπλογκ του άνεφ ορίων;Παίζω πελλό ή Δίκαια Λύση,Δίκαια Κοινωνία ψηφίζουμε Χριστόφια, για την ρουσφετολαγνία;
Γιατί ο πρώην Εδεκίτης,τακτικός πελάτης του μπλόγκ,σχολιογράφος «αρχιεπίσκοπος»κατάπιε την γλώσσα του;Μήπως γιατί είναι νυν ψηφοφόρος του ΑΚΕΛ;

Ανώνυμος είπε...

Ξενής Ξενοφώντος, ο νέος εθνοπατέρας.
Ο νέος Γρίβας.
Ο νέος Σαμψών.
Ο νέος Γιωρκάτζιης.
Ο νέος Παπαδόπουλος.
Χα χα χα χα χα χα χα.

Unknown είπε...

Άραγε τις πρώτες πρωινές ώρες θα "επισκεφθούν" μέλη της Αστυνομίας και τα γραφεία του ΑΚΕΛ για να κατασχέσουν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή από τον οποίο εστάλη το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Μήπως η Γενική Εισαγγελία θα δράσει αυτεπάγγελτα προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο έστω, διάπραξης ποινικών αδικημάτων;

Ανώνυμος είπε...

Βρε γάρε ΚΗΡΥΚΑ μεν μιλάς για παιδκιά αγνώστου πατρός.
Εν να αγκριστεί ο γριστός τζιαί κατίσιη σου που τον Μαγγανοπήγαδον/Κερύνεια/ΕΔΕΚ ΗΒ-Πενταρόγιωρκον κλπ κλπ σκατά.

Εγιώ έν τζι' είμαι εναντίον του γριστού. Αφού κάθε μέρα λαλώ ότι με την βοήθειαν του γριστού, εν να τους γαμήσομεν την Παναγίαν ρε γάρε.

Ανώνυμος είπε...

Τζιαί μεν μου λαλείς εμέναν Γρίβαν ρε ΚΗΡΥΚΑ.
Γρίβας είσαι τζιαί φαίνεσαι.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

σκατοφατσα εισαι γριβικος τζαι κριμαν

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..... είπε...

Ρε κατάμουτρα, αθυμίζεις μου κάτι τσιριπίλλες που παν να γλύψουν τα σκατά που το βόθρο τζαι πνίουνται που τη δική τους τη βρομιά!

Unknown είπε...

ρε καταμουτρα μπασταρδο δολοπλοκο σπερματοζωαριο που εγελασες ουλων των αλλων σπερματοζωαριων εξερχομενων τοσων ουλων θυκων ορχεων εν μια νυχτην για να γενεις εσου ο μαλακας να εσχεις τζαι αποψην σημεραν φαε μεστα σκατο φασιστικα γριβομουτσονο σου το πιο κατω φιλμακι να σχιαστεις τα αερκια σου τα 'κακομαζαλα' Τ/Κ τζαι τους δολοφονους εχθρους σας Ε/Κ που καλα να παθουν σημερον


http://www.youtube.com/watch?v=jmG1_N9DB6Y&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

Τζιαί να αθθυμάστε:
Αυτός που θα διαδεκτεί τον Γριστόφκιαν στην προεδρίαν, είνα ο Μάρκος Κυπριανού. Ως τότε το παπαδοπουλούιν εν να βόσιεται αλλού, με τα γουρούνια.

Unknown είπε...

Φιλε Κερυνεια για αυτο το ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ θεμα που ανοιξες και αφορα την Εβραικη καταγωγη του Αντρου Κυπριανου και την σχεση του με την μασωνικη στοα της λεσχης Μπιτελπεργκ , εχεις καθολου στοιχεια??? Απο που πηγαζουν οι πληροφοριες....? Ειναι ελεγχομενες οι πληροφοριες???

Ρωταω γιατι αν ολα αυτα αποκαλυφθουν με στοιχεια οπως σημερα τοτε πιστευω πως επιγοντως πρεπει να επαναφερουν οι δικαστικες αρχες την ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Τελικά είσαστεν ούλλοι ένας με διαφορετικά ψευδώνυμα, τζι' ενόμιζα είχα να κάμω με πολλούς.
Είσαστεν ούλλοι ένας χα χα χα χα χα.

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ... είπε...

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ!!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ....

katamutras είπε...

Σκατάμουτρας και Άνεφ_ Ορίων ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΕΦ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ .
ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΕΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 2.
4 ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ. ΦΘΗΝΙΑ ο δικός σας !!!!!!

katamutras είπε...

Ούσσου είπα !!!!! δε γουστάρω τους επαναστάτες

Πενταρόγιωρκος είπε...

Ώπα! Παράπονα για θέση στην Αμερικανική Πρεσβεία στον ...ΚΑΪΑΦΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ!;;;;

Τι έγινε ρε παιδιά;

Και η Ομόνοια Λευκωσίας παραμάγαζο της πρεσβείας των ιμπεριαλιστών;



- US Embassy Nicosia, may I help you?

- Ναι, καλησπέρα σας, είμαι ένας Κύπριος πρόσφυγας και θα ήθελα να κάνω ένα παράπονο για τον ρόλο της Αμερικανικής Πρεσβείας κατά την διάρκεια του πραξικοπήματος και της εισβολής...

- ...Mr. Sotiris Kaifas is not in at the moment, we will record your enquiry and he will be back at you

- Ευχαριστώ πολύ, γεια σας.

- Bye

VertigoKTG είπε...

μα ο αρχιεπισκοπος, ο μεταξοπουλος και ο anef δεν έχουν άποψην? μα πώς είναι δυνατόν? τούτοι κάμνουν παραπάνω ποστ στο christofias-watch αποτι κάνουν στα δικά τους blogs και τωρά ήπιαν το αμίλητο νερό?

φαίνεται ότι τους εκακοφάνηκε που δεν τους έγραφε και κείνους το email.. δαμέ έγραφε για μια καθαρίστρια της πρεσβείας (εν πράκτορας μας ρε κοπέλια μάνι μάνι να κατακρίνετε-κάμνει ΕΡΓΟΝ) και δεν έγραφε για τον anef και το συνάφι του?

ντροπή, να σάζουν άλλους και όχι την προμετωπίδα του κόμματος του λαού!

PS η καθαρίστρια εν η drakouna ?

VertigoKTG είπε...

δικαιη λύση-δίκαιη κοινωνία-δίκαιο email