ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ! Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010


Δυστυχώς, με συνεχείς πολιτικές πιέσεις προς τη Γενική Εισαγγελία, η πολιτική δίωξη και η έρευνα κατά του Ξενή, συνεχίζεται εδώ και 6 εβδομάδες. Ταλαιπωρούν τον ίδιο, την οικογένειά του, κατακρατούν τους υπολογιστές του.

Κι όλα αυτά ενώ ο Γενικός Εισαγγελέας είχε πει ότι δεν υπάρχει αδίκημα. Παρ' όλ' αυτά, ενώ η έρευνα ολοκληρώθηκε εδώ και αρκετές εβδομάδες, η υπόθεση ακόμη εκκρεμεί!!!

Κατηγορούν τον Ξενή ως φερόμενο διαχειριστή του Blog μας, για σχόλιο επισκέπτη!!!!

Ξανακούσατε δίωξη διαχειριστή Blog, για σχόλιο επισκέπτη;

Να πούμε επίσης ότι τον επισκέπτη "Ρήγα" ούτε καν τον αναζήτησαν ποτέ!!!! Δεν είναι μόνο θρασύδειλοι φασίστες, είναι και απροκάλυπτοι!!!!

Μα που ζούμε επιτέλους; Στην Ανατολική Γερμανία, στη Σοβιετία επί Στάλιν ή στην Καμπότζη των Ερυθρών Χμερ;


Η ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΠΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ;

39 Σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

Λάκκος με ασβέστη στον καύσωνα!

antonis είπε...

Αυτα τα αισχη συμβαινουν στην κυπρο στον 21ο αι. Το καθεστως χριστοφια μας παιρνει πολυ πισω..

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

antoni, γυρισε πλευρο τζαι εν να πιαστεις.

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΕΥΔΟΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ Ο ΞΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ ΨΕΥΔΟΕΠΙΤΡΟΠΟΣ.

arxiepiskopos είπε...

Ο/Η ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΑΠΟ TO SIGMALIVE.COM.
"Πανικος προκληθηκε χθες σε χωριο της επαρχιας Αμμοχωστου. Συμφωνα με πληροφοριες o Χριστος , γνωστος στο διαδυκτιο με τα ψευδωνυμα arxiepiskopos, anef oriwn,patriotis και e.s.c, μεταβηκε στο πατρικο του σπιτι οπου προσπαθησε να πεισει την μητερα του οτι δεν ειναι προδοτης. Παρολη την γνωστη του δραση στο διαδυχτιο προς οφελως των εποικων και του κατοχικου στρατου. Γνωστο επισης το γεγονος, κατοπιν και δικων του παραδοχων ,οτι τα παιρνει απο ξενα κεντρα που εξυπηρετουν συμφεροντα της Τουρκιας. Ο Χριστος προσπαθησε να πεισει την μητερα του οτι δεν ειναι προδοτης. Με πολλα επιχειρηματα η μητερα του τον αντεκρουσε και του υπεδειξε με μητρικη συμβουλη την προδοτικη του σταση και ενεργειες. Μετα απο λιγο ,συμφωνα με πληροφοριες, η μητερα του ακουστηκε να του λεει, "ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΣΥ. ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΜΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΣΚΟΜΕΙΟ. ΕΔΩΚΑΝ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ ΚΟΠΕΛΛΟΥΙΝ. ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ. ΠΩΣ ΕΓΩ ΕΓΕΝΝΗΣΑ ΕΤΣΙ ΠΡΟΔΟΤΗ? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΝΑ ΜΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ".
Σημειωνεται επισης οτι τα παιδια του με επιστολη που εστειλαν στο "sigmalive.com" αποκηρυσουν τον Χριστο-arxiepiskopos, anef oriwn,patriotis και e.s.c. ,δεν επιθyμουν να εχουν καμια σχεση με τον κυριο ουτε να αποκαλειται πατερας τους."
Απο τo WWW.SIGMALIVE.COM MIA AΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΕΛΕΠΟΥ!

arxiepiskopos είπε...

Κύριοι Επίτροποι,εκτελέστε και απολαύστε την πιο κάτω ελληνικότατη συνταγή και θα δείτε πόσες άλλες αναρτήσεις θα σας προκύψουν! ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
-

Υλικά:

* 1 πακέτο γίγαντες
* 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
* 2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
* Μισό λάχανο κομμένο
* 1 πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
* 4 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
* 1 κούπα μαϊντανό και σέλινο ψιλοκομμένο
* 4 σκελίδες σκόρδο
* 2 κύβοι λαχανικών
* 1 ½ κούπα χυμό ντομάτας
* 1 κουτ. γλυκού αλάτι
* 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
* 1 κουτ. γλυκού πιπέρι

Τρόπος παρασκευής

Αφήνετε από το προηγούμενο βράδυ τους γίγαντες στο νερό, για να φουσκώσουν. Βράζετε τους γίγαντες και συγχρόνως σε μια κατσαρόλα σωτάρετε την πιπεριά, το κρεμμύδι, το λάχανο, το μαϊντανό, το σέλινο και το σκόρδο. Αφού τα σωτάρετε ρίχνετε το χυμό ντομάτας, τους κύβους λαχανικών και αλατοπιπερώνετε. Σε ένα πυρέξ ανακατεύετε τους βρασμένους γίγαντες με τα σωταρισμένα υλικά και προσθέτετε τη ζάχαρη και τις ροδέλες ντομάτας. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, για 30 λεπτά. Σερβίρονται ζεστά.Παράγουν ηρωικότατον εύοσμο λόγο!

arxiepiskopos είπε...

Επίτροποι,επειδή μερικές βλακείες σας άφησαν εποχή,προτείνω να τις επαναλαμβάνετε για να θυμούμαστε συνεχώς με ποιους βλάκες έχουμε να κάνουμε.Για μένα μια από τις πιο απολαυστικές βλακείες σας ήταν η ανάρτηση με τίτλο "Ο Παγδατής ρεζίλεψε το καθεστώς Χριστόφια".Επειδή δεν αρκεί να είστε βλάκες,αλλά πρέπει και να το δείχνετε,προτείνω η επόμενη ανάρτησή σας να έχει τίτλο "Η Σερβία ρεζίλεψε το καθεστώς Χριστόφια",με την ευκαιρία του θριάμβου της Σερβίας επί της Γερμανίας στο Μουντιάλ.Αυτό,σε συνδυασμό με την επιστροφή των πρυτάνεων της απολαυστικής βλακείας ΤΣΙΕΛΕΠΟΥ και ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΥ θα έδινε στο μπλογκ νεα αίγλη!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΥΠΟ
"Ποια Συγκυβέρνηση - Έβαλε τις φωνές ο Χριστόφιας
Με το που άκουσε τη διαφωνία του ΔΗΚΟ για την αύξηση των φόρων σε ακίνητα και εταιρείες, ο Πρόεδρος Χριστόφιας πήρε κι άναψε. Με έντονο ύφος τόνισε πως «το ΔΗΚΟ πρέπει να αποφασίσει εάν είναι εντός της κυβέρνησης ή εκτός»"

Ε διωξε τους κυριε Χριστοφια αφου δεν τους αντεχεις. Ειναι γνωστη η απεχθεια του κυριου Χριστοφκια σε οποιυδηποτε ειδους διαφωνια (λες και ειναι ο Παπας). Γνωστη η αντιδραση του και το μενος του εναντια σε οποιον διαφωνει, καλη ωρα ο κυριος Ξενης Ξενοφωντος ο οποιος πληρωνει ακομα την τολμη του να εκφρασει σε αρθρογραφια του, οπως και ο πατερας του ΚΥΡΙΟΣ Γιωργος Σερτης την αντιθεση τους προς το ξεπουλημα της πατριδας μας απο το καθεστως.
Ε θκιωξε τους κυριε Χριστοφκια τους Δηκοικους αφου εν σου ακουν και τολμουν να διαφωνουν. Θκιωξε τους σιορ, τι τους θελεις? Ουτως η αλλως το 80% των Δηκοικων συφωνα με τα γκαλοπ διαφωνουν μαζι σου ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ, εν σου βαλλουν ασιερο, κοινως. Κατι Μαριοι και αυλικοι εκ Λεμεσου και Λευκωσιας ουτως η αλλως ηταν μαζι σου και πριν γινεις προεδρος. Ηντα χολωσκας? Θκιωξε τους κυριε Χριστοφκια να κυβερνησεις οπως θελεις. Ουτε τα ραμματα των παπουτσιων του μακαριτη του Πατριωτη του Σπυρου Κυπριανου δεν ειναι αξιος να δεσει, ηθελε κοτσια και λεβεντια το 84 που ο Σπυρος διαφονωντας με το Ακελ καταγγειλε το μινιμουμ προγραμμα, που να βρει τα κοτσια και την λεβεντια ο κομματικος εμισθος καριερας και οι αυλικοι του?

Αλλο και τουτο, η μεταξενια μιλα για θαρρος. Θελει πολυ θαρρος μεταξενια να "αντιστεκεσαι" στην Εοκα Β κερνωντας τους γλυκο καρυδακι. Ουστ Κοπροσκυλο.
Και μια και ειπα κοπροσκυλοο.
ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΕΙΑ ΣΟΥ.
να σπασεις που τα νευρα σου σκατοφατσα τσογλανε κερατα ανεφ οριων-αρχιμουφτη. Ουστ κοπροσκυλλο.

arxiepiskopos είπε...

Συζήτηση ανάμεσα σε τεχνικό υπολογιστών και τον TΣΙΕΛΕΠΟ:
- Δεν μπορώ να μπω στο internet.
- Το password είναι σίγουρα σωστό;
- Ναι, είδα τον συνάδελφο που το έγραφε.
- Και ποιό είναι το password;
- Πέντε αστεράκια.

arxiepiskopos είπε...

Παιδιά,την Εθνική Ελλάδας επρόλαβεν τζι έπιασεν την ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ!Είπεν "πτου πρώτος"!Μην τολμήσει άλλος να πανηγυρίσει χωρίς την έγκριση του αρχιηλίθιου(Συγγνώμη,ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,αλλά τσα νακκουρίν περνά σε!)

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Πάντως ως blogger που είσαι arxiepiskopos-anef-oriwn, έπρεπε να ξέρεις ότι είναι χυδαίο να διώκεις ένα διαχειριστή για σχόλιο επισκέπτη.

Αλλά όχι μόνο σιώπησες μπροστά στη δίωξη του Ξενή, αλλά, υποκινούμενος από το μένος σου εναντίον αυτής της σελίδας, χαριεντιζόσουν και απο πάνω.

Δείχνοντας πόσο παλιόπαιδο και κτηνάνθρωπος ήσουν και είσαι.

Το ίδιο βεβαίως και ο κολλητός σου aceras.

Τέτοιοι αλήτες είσαστε.

Το να βριζόμαστε ανώνυμα ή επώνυμα σε ένα Blog, είναι ακίνδυνο. Όταν όμως βγαίνουμε από την εικονικότητα και μπαίνουμε φασιστικά στα σπίτια των άλλων, ε αυτό πάει πολύ.

Αν έμπαιναν στο δικό σου το σπίτι ή του aceras, γιατί κάποιος σας έγραφε σχόλιο, θα σας άρεσε; Αν σας πρόσβαλλαν και σας εξευτέλιζαν μπροστά από την οικογένειά σας, με το να σας συμπεριφέρονται ως κοινούς εγκληματίες.

Είσαι αλήτης Anef_Oriwn. Αλήτης.

arxiepiskopos είπε...

Δεν ξέρω αν είναι αλήτης ο Ανεφ Ορίων.Το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι κκέλης(το έγραψε ο ίδιος).Εγώ πάντως είμαι μαλιαρός,είμαι ο arxiepiskopos και η μόνη μου σχέση μαζί του είναι ότι και οι δυο διασκεδάζουμε μαζί σου.Αν επιμένεις να μας ταυτίζεις,μην ανησυχείς.Απλώς ως γνήσιος Εδεκίτης έχεις μια τάση να ταυτίζεις,π.χ τις τσάκρες με τις βομβιστικές επιθέσεις!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

αφου συμφωνα με τον ιδιο, τον Κυριο Χριστοφκια, το Δηκο του προκαλει προβληματα στο προγραμα καταστροφης,διαλυσης και ξεπουληματος της Κυπριακης Δημοκρατιας (διακυβερνησης αποκαλει το ο ιδιος) γιατι δεν το πακεταρει το δηκο να ησυχασει και να κυνερνησει χωρις προβληματα? Ουτως η αλλος οι δηκοικοι φτυνουν καταμουτρα αυτον ,τους χειρισμους και τις προσφορες του(τες γενναιες προς τους εποικους). Ο Σπυρος ειχε τα κοτσια ο κοκοκοκο δεν τα εχει?

Ποσο θα ηθελα να βλεπω τις σκατοφατσες της μεταξενιας και του ανεφ οριων/ανεφπισκοπου (τσογλανου κερατα των μπλογκερ) την ωρα που η Ελλαδαρα κερδιζε στο παγκοσμιο κυπελλο. Οι σκατοφατσες που ανεμιζαν την "σημαια" του ψευδοκρατους των εποικων αδερφων τους στη θυρα 9, ανεφπισκοπος/ανεφ οριων και μεταξενια εχουν σκατομουτρα απο χθες.
ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΕΙΑ ΣΟΥ>
να σας τσουζει τσογλανια κεραταδες.

pao giapanda είπε...

ΑΡΧΙΔΕΠΙΣΚΟΠΟΣ - ΜΕΤΑΞΟΠΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ!!!!
Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΗΚΩΝ!!!
Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΑΡΒΙΝΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΥΓΥΡΙΚΑ!!!!

Anef_Oriwn είπε...

Δύο τραγουδάκια αφιερωμένο εξαιρετικά στον “συναγωνιστή” [των όμορων δυνάμεων] ΕΔΕΚ Η.Β. [Η.Β.= Ηλίθιος Βλακίδης – τίτλος που τον κέρδισε επάξια!!!]

http://www.youtube.com/watch?v=AF4KH2pZCuI&feature=related
και
http://www.youtube.com/watch?v=SUU5Aa67Omg&feature=related

Κι επαναλαμβάνω: Μακάρι να γιάνεις!!!

antonis είπε...

Aρχιεπισκοπε, Μαρκε, ανευ οριων κ.λ.π εισται παλιοφασιστες του κερατα..Το καθεστως χριστοφια κανει πολυ παραγωγη τελευταια απο κατι φυτα σαν κι σας!!

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Anef_Oriwn,

H χαιρεκακία σου για τα όσα κάνουν στον Ξενή, ενώ ξέρεις ότι ένας διαχειριστής δεν ευθύνεται για τα σχόλια των επισκεπτών και ενώ ξέρεις ειδικά εσύ, ότι εδώ είναι κοτζάμ Επιτροπή που έχει διαχείριση και όχι ένα άτομο για να έχει κάποια, όποια ευθύνη, δείχνει ότι δε διαφέρεις από ένα κτήνος.

Είσαι ένας κτηνάνθρωπος και πρέπει όλοι να σε φτύνουμε.

Αν είσαι κκέλης ή όχι, δεν έχει σημασία, πάλι αλήτης είσαι.

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Anef_Oriwn είπε...[Η.Β.= Ηλίθιος Βλακίδης – τίτλος που τον κέρδισε επάξια!!!]

Μιλάμε για χιούμορ επιπέδου νηπιαγωγείου!

Κερυνεια είπε...

Απολαύστε τους συνοστιζώμενους στις προκυμαίες της Σμύρνης για ένα εισητήριο να πανε όλη μαζί κρουαζιέρα. Καλά είναι να τα βλέπουμε αυτά να μην ξεχνάμε τον πόνο των Ελληνων και την βαρβαρότητα των Τούρκων. Και για να μην νομίζουν τα γιουσουφάκια των Αγγλοαμερικάνων , οι υπάλληλοι των Τούρκων πως η χρηματοδοτημένη υπεργολαβία που έχουν αναλάβει θα έχει αποτέλεσματα. Πλανώνται πλάνην ...

http://www.youtube.com/watch?v=8kqMkANZa4k&feature=related

Κερυνεια είπε...

Εκτός και αν φυσικά όλες οι φρικιαστικές εικόνες και μαρτυρίες που θα παρακολουθήσετε είναι ψεύτικα και παραμύθια της αρωστημένης μας φαντασίας. Και να σκεφτείς πως κάποιοι άνθρωποι που το παίζουν Έλληνες, εκσυγχρονιστές, δικοινοτιστές, επαναπροσεγγιστές θέλουν να αλλάξουν την αληθινή ιστορία , διαγράφοντας τον πόνο και τον θάνατο των ανθρώπων, για να εξυπηρετήσουν τι??????????????



Το μόνο που μπορεί να καταφέρει κάποιος που δεν διδάσκεται από την ιστορία είναι μονάχα την επανάληψη της.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Το Καθεστώς είναι αδίστακτο αλλά και πανικοβλημένο. Η προσπάθεια θυματοποίησης ενός αθώου αντικαθεστωτικού συμπολίτη μας, του Ξενή, θα του γυρίσει μπούμεραγκ. ήδη ο λαός ξυπνά. Ακούστε τις διαμαρτυρίες των απλών πολιτών για την φορομπηχτική πολιτική της κυβέρνησης τη στιγμή που δίνει απλόχερα στους "αδερφούς" Τουρκοκυπρίους και στους πολιτικούς πρόσφυγες.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ - ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Anef_Oriwn είπε...

Emerson,

Αρέσκει ΜΟΥ που προσπαθείς να το παίξεις “υπεράνω”, τζι’ “ανεξάρτητος”, τζι’ αποστασιοποιημένος από ακραίες καταστάσεις και τοποθετήσεις, αλλά παθαίνεις όπως στην παροιμία “ο αλουπός εχώννετουν, τζι’ ο νούρος του εφαίνετουν” ή επί το ελληνικότερο “ήθελε η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει”!!!
Ενώ ΔΕΝ υπάρχει απολύτως ΚΑΜΙΑ παρέμβαση με [και σχόλιο ΜΟΥ] στη κουβέντας που γίνεται σ’ αυτό το Blog ο σχολιογράφος ΕΔΕΚ Η.Β. μπήκε και ξεκίνησε απρόκλητα κι απροκάλυπτα να ΜΕ βρίζει. Τα ‘χει με τον σχολιογράφο Arxiepiskopo και ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ τα βάζει μαζί μου [δες σχόλιο του με ημερ. 18 Ιουνίου 2010 7:41 μ.μ.] Γιατί δεν είπες και κάτι για το “Είσαι αλήτης Anef_Oriwn. Αλήτης”, οξά “εν της παπαδκιάς τα ξύλα” τζιαμέ;
Παρεμπιπτόντως το Η.Β. =Ηλίθιος Βλακιδης, έχει μια προϊστορία, γι’ αυτό και είπα πως είναι “… τίτλος που τον κέρδισε επάξια”.

arxiepiskopos είπε...

ΤΣΙΕΛΕΠΕ,τώρα που σου έβαλαν πρόγραμμα διόρθωσης ορθογραφικών λαθων στον υπολογιστή σου,διατηρώντας όμως την ηλιθίως ανεπαρκή έκφραση και σύνταξη,ξέρεις με τι μοιάζεις;Με κάποιο κοστουμαρισμένο και γραβατωμένο που στα πόδια φορεί τσιαρίκκια με κλάτσες άσπρες τόρενες.Η βλακεία,Τσιελεπούδι μου,δε διορθώνεται με προγράμματα υπολογιστών!

arxiepiskopos είπε...

ΕΔΕΚ Η.Β,εν πρώτοις λύσε μου μια απορία.Κάποτε μας έκλασες ότι έρχεσαι στην Κύπρο ώστε από υπεύθυνο πόστο στην ΕΔΕΚ να σώσεις τον τόπο από εμάς τους προδότες.Γιατί,λοιπόν,Η.Β και όχι ΕΔΕΚ Π(άφου);Ύστερα,πώς σε βολεύει να με ταυτίζεις με τον Anef Oriwn;Δηλαδή στο φτωχό σου μυαλουδάκι δεν μπορεί να χωρέσει πως υπάρχουν περισσότεροι του ενός που αρέσκονται να διασκεδάζουν αποκαλύπτοντας το πόσο τενεκέδες είστε;

Κερυνεια είπε...

Σήμα κατατεθέν των Τούρκων οι εκτελέσεις με χαριστική βολή στο κρανίο.



Τα διάτρητα κρανία καταμαρτυρούν τις εκτελέσεις



http://www.sigmalive.com/simerini/politics/reportaz/183731

Κερυνεια είπε...

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ


http://www.facebook.com/group.php?gid=112507882129315

Description:
Η λεγόμενη επιτροπή αναγνώρισης του ψευδοκράτους που συστάθηκε στα κατεχόμενα ξεκινάει εκστρατεία με την ονομασία «ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ». Σκοπός της εκστρατείας είναι να μαζευτούν 80,000 υπογραφές για την αναγνώριση του ψευδοκράτους. Η εκστρατεία θα ξεκινήσει στις 20 Ιουλίου 2010 και θα διαρκέσει 80 ημέρες. Οι υπογραφές που θα μαζευτούν θα παραδοθούν στον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών. Ο φερόμενος ως πρόεδρος της επιτροπής Εφγκάν Μπιλγκί ισχυρίστηκε ότι η αναγνώριση του κατοχικού καθεστώτος θα είναι και η λύση του προβλήματος της Κύπρου.

Εμείς θα τους ανεχτούμε για πολύ καιρό ακόμα; ΟΧΙ. Εμείς μαζεύουμε 180,000 υπογραφές για τη μη αναγνώριση του ψευδοκράτους.





Basic Info

Name:
A CRY FOR NORTH CYPRUS

Description:
The Turkish Republic of North Cyprus (In Turkish: Kuzey Kibris Turk Cumhuriyeti) was established in 1983, nine years after Turkey used its right as a guarantor of peace on the island in accordance with the Cyprus treaties of 1960 between Turkey, Britain and Greece, when Greek Cypriot terrorist group EOKA forcibly seized power in a military coup on the island in 1974. READ MORE

Κερυνεια είπε...

αφιερωμένο με αγάπη στους

arxiepiskopo
anef oriwn
katamoutra
metaxsopoulo
ussu olan

http://www.youtube.com/watch?v=XGqG9FYwMUA&feature=player_embedded




Αφιερωμένο με απέχθεια σε ολα τα Νενέκια

http://www.youtube.com/watch?v=-RzSPheEw2s&feature=related




Αφιερωμένο ολόψυχα στο αριστεροδέξιο akel

http://www.youtube.com/watch?v=oX9kxBdW2xw&feature=related

Κερυνεια είπε...

Αφιερωμένο με απέραντη κραυγή συμπαράστασης στον φίλο Ξενή Ξενοφώντος. Καλή λευτερία φίλε


http://www.youtube.com/watch?v=_kSWVMHE6RI&feature=related

Κερυνεια είπε...

Αφιερωμένο απολκλειστικά στον Μαγάριο τον χαφιέ, το γιουσουφάκι κωστακομπλεξ και στον αλήτη anef oriwn

http://www.youtube.com/watch?v=uEk9OpOYp3A&feature=related

Κερυνεια είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=8TGePVrZoH8&feature=related


αφιερωμένο στα φυτάκια της ΕΔΟΝ

arxiepiskopos είπε...

ΚΕΡΥΝΕΙΑ,επειδή τεχνολογικά κάνω ό,τι κι εσείς πολιτικά,δηλαδή μεσάνυκτα,μπορείς να μου εξηγήσεις τι μου αφιερώνεις με εκείνα τα ακαταλαβίστικα που παραθέτεις;

λεωνίδας είπε...

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας
το καθεστώς Χριστόφια. Ευχαριστούμε γιατί με την όλη συμπεριφορά του
Μας έκανε να τραγουδούμε ξανά για την Ελλάδα, την Ελευθερία, τη Δημοκρατία.
Μας βοήθησε να ανατρέξουμε στις Ελληνικότατες ρίζες μας,
Να ξυπνήσουμε και να θυμηθούμε την Ελληνική καταγωγή μας
Να διαλαλούμε πως τα σύνορά μας είναι στην Ελληνική γη της Κερύνειας
Να επαναστατούμε όπως τότε στα δεκαοκτώ μας για την αδικία
Να υψώνουμε τη γροθιά μας μπροστά στις απαράδεκτες συμφωνίες
Να ψάλλουμε τον Εθνικό μας Ύμνο και να υποκλινόμαστε μπροστά στην
Ελληνική μας σημαία.
Ευχαριστούμε. Ξυπνήσαμε! Και ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ. ΕΜΠΟΔΙΟ στην ανθελληνική προπαγάνδα και στην παραχάραξη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ιστορίας μας. Και θα μας βρείτε μπροστά σας. Και ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. Τούτη η γη ήταν, είναι και θα παραμείνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Ευχαριστούμε! Φέρατε την ΕΝΟΤΗΤΑ στους απανταχού ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Anef αν εγώ προσπαθώ να το παίξω "υπεράνω" εσύ τον παίζεις εδώ και καιρό! Όσο για το ποια "πουτάνα" προσπαθεί να κρυφτεί είναι γνωστό εις τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ.

Εγώ δεν σχολίασα ούτε τη διαμάχη σου με τον ΕΔΕΚ ούτε ανέφερα ποτέ ότι εσύ και ο arxhimidipiskopos είσαστε το ίδιο πρόσωπο. (εκεί βέβαια δεν έχουμε “ της παπαδκιάς τα ξύλα” που όποια μαλακία πετάξει ο arhi εσύ χειροκροτείς!) Εγώ σχολίασα το ανύπαρκτο χιούμορ σου επιπέδου Ηλίθιος Βλακίδης και τους υπολοίπους αυτοσχεδιασμούς επιπέδου νηπιαγωγείου που χρησιμοποιείς ΣΥΝΕΧΩΣ ώστε να μειώσεις τους "συνομιλητές" σου.

Όντως ήταν λάθος που ο ΕΔΕΚ σε έβρισε αλλά τελικά είναι πιο ντόμπρο να βρίζεις κάποιον από το να προσπαθείς με το γλοιώδες στυλ σου να τον μειώσεις.

Επιπλέον γιατί δεν αντικρούεις αυτό για το οποίο σε κατηγορεί ότι δηλ σιώπησες μπροστά στη δίωξη του Ξενή για σχόλιο επισκέπτη; Συμφωνείς με αυτή τη διώξη.

Απάντηση δεν περιμένω βέβαια κανένα "έξυπνο σχόλιο" θα πετάξεις πάλι.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ1974 είπε...

πελ ασβε που βρισκεσαι ααα εν σαββατοκυριακο και πηγες σο κυκκο...καλα να περασεις και φρονιμα...

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ΚΗΡΥΚΑ, σε εθιξα που ειπα οτι οι ψευδοεπιτροποι δεν εχουν το θαρρος να απαντησουν αν ο ξενης ειναι η οχι ψευδοεπιτροπος?

ΚΗΡΥΚΑ, αν εσυ νιωθεις περισσοτερο ελληνας παρα κυπριος, δεν φταιμε εμεις. το ιδιο ισχυει και για τους υπολοιπους κυπριους εδω. και επειδη αναφερθηκες προσωπικα σε εμενα, θα σου πω οτι χαρηκα την νικη της ελλαδας, για αρκετους λογους: 1) γιατι ηταν το αουτσαιντερ, και καταφερε να κερδισει 2) γιατι η ελλαδα ειναι αδελφικη χωρα 3) γιατι αγωνιζετε σε αυτην, ποδοσφαιριστης της ομαδας που υποστηριζω στην κυπρο 4) για να δω ποσοι και ποιοι θυμουνται κατι τετοια για να πουλησουν πατριωτισμο, σαν εσενα καλη ωρα.

ΚΗΡΥΚΑ, γιατι να θελεις να υποβαθμιζεις καποιον, αποκαλωντας τον "κοπροσκυλλο", "σκατοφατσες", "τσογλανια", "κεραταδες"? αληθεια, τι κερδιζεις απο αυτο? βγαζεις τα νευρα σου? νιωθεις πιο δυνατος? πιο αντρας? οτι εισαι ο "νικητης" της "συζητησης" γιατι ο αλλος ειναι "κοπροσκυλλο"? αν εισαι πανω απο 15 χρονων ΚΗΡΥΚΑ μου, εισαι κριμα. τζαι εσυ, τζαι η οικογενεια σου που σε αναγιωσε ετσι.
απορω τι εκανες πριν 2 και κατι χρονια, που εκλεγοταν προεδρος της κυπριακης δημοκρατιας ο πρωην Γ.Γ. του Α.Κ.Ε.Λ. δημητρης χριστοφιας.

ΠΑΟΛΑ, εσπασε η νεραιδοφουσκα? προσγειωθηκες ομαλα στη γη? ο πατερουλης τι κανει? επηρεαστηκε απο την κριση?

Κερυνεια, ειναι ντροπη να καπηλευεσαι το ονομα που χρησιμοποιεις για να μας πεις οτι θελεις διχοτομηση. ουτως η αλως, σε λιγο θα ονομαζετε Girne, με αυτα που θελετε

Anef_Oriwn είπε...

Emerson
[δαήμονα επί του νηπιαγωγεικού χιούμορ και μάστορα στες υπεκφυγές – το ξανακάμες στη συζήτηση μας για τη Νότιο Αφρική],

Λαλείς μεν ότι δήθεν “…δεν σχολίασες [...] τη διαμάχη μου με τον ΕΔΕΚ …” [δική ΤΟΥ είναι όλη η διαμάχη], αλλά ΔΕΝ παρέλειψες να με κατσαδιάσεις που ΤΟΝ είπα Ηλίθιο Βλακίδη [ερμηνεύοντας έτσι τη συντομογραφία που υπάρχει στο nickname του. Φυσικά, κι αν και πετάχτηκες να του κάμεις τον δικηγόρο ΔΕΝ ήξερες ότι αυτή η κουβέντα έχει και μια προϊστορία] ... Εγώ πάντως του ανταπέδωσα στα ίσα [έστω και με «χιούμορ επιπέδου νηπιαγωγείο»] τες δικές του βρισιές ... Δεν συνηθίζω ν’ αφήνω βερεσέδια και σ’ όποιον αρέσουμε! Πάντως η κριτική ΣΟΥ ήταν επιλεκτική για προφανείς λόγους.
Όμως μια και ανοίξαμε κουβέντα θα ήθελα να ΣΕ παρακαλέσω για λόγους αρχής αλλά και ενημέρωσης του αναγνωστικού και φιλοθεάμονος κοινού να ΜΟΥ υποδείξεις το πολύ 5 περιπτώσεις [για να μην κουράζεσαι κιόλας] όπου ΕΓΩ, ο Anef_Oriwn “… χειροκροτώ [...] όποια μαλακία πετάξει ο arhi ...” [αν και οφείλω να πω πως λέει πολύ ωραίες κουβέντες ο τύπος]... Επίσης θα ΣΕ παρακαλούσα [αν δεν ΣΕ δυσκολεύω] να ΜΟΥ υποδείξεις ποιους «… “συνομιλητές” μου ...» [σημ: τα εισαγωγικά είναι δικά σου] προσπάθησα να μειώσω με «αυτοσχεδιασμούς επιπέδου νηπιαγωγείου» [σ’ αυτό το Blog ή και αλλού] και πότε ή υπό ποιες συνθήκες... Η τελευταία φορά που έκαμα συζήτηση σ’ αυτό το Βlog [γιατί δεν το διαπράττω συχνά] ήταν με τον σχολιογράφο Δία. ΔΕΝ νομίζω να εννοείς τον αρχι-υβριστή Κήρυκα!!! Θα του κάμεις τζιαι τούτου τον συνήγορο; Μου τα χαλάς Emerson … Αν και διαφωνώ με τες προσέγγισες ΣΟΥ σε πίστωνα μ’ ένα επίπεδο ...

Για τον εκ των διαχειριστών του Blog ετούτου κον Ξενή Ξενοφώντος δκυο λόγια, αν και είχες προεξοφλήσει ότι “Απάντηση δεν περιμένω βέβαια κανένα "έξυπνο σχόλιο" θα πετάξεις πάλι.” Κατ’ αρχάς μπορείς να ΜΟΥ διευκρινήσεις για τι πράμα διώκεται ο κος Ξενής για να μπορέσω να πάρω θέση;
Πέραν τούτου όμως γιατί ΕΓΩ πρέπει σώνει και καλά ν’ ασχοληθώ με τον εν λόγω κύριο; Όταν ΕΓΩ βριζόμουν, διασυρόμουν και χλευαζόμουν μέσα στο Blog του [και μάλιστα σε ειδικές αναρτήσεις] ΕΚΕΙΝΟΣ τι έκαμε για ΜΕΝΑ;
Όταν σπείρεις άνεμους Emerson θα θερίσεις θύελλες!!! Και με την ανοχή [και μπορεί και με τη συνεργεία του ιδίου] το Blog του κατάντησε άντρο εκκόλαψης φασίζουσων καταστάσεων!!!
Όπως και να ‘χει όμως ... Τις απόψεις μου για το θέμα αυτό, τις κατάθεσα [από τες πρώτες μέρες που προέκυψε] σε ειδική ανάρτηση στο Blog ΜΟΥ [την 31/2010 – link: http://aneforiwn.blogspot.com/2010/05/312010-blogger.html].
Επίσης στην ανάρτηση μου με αρ. 30/2009 [link: http://aneforiwn.blogspot.com/2009/06/292009_12.html] είχα εξειδικευμένα ασχοληθεί με κάποιο άρθρο του κου Ξενοφώντος, το οποίο και σχολίασα. Ούτε που καταδέχτηκε να αντικρούσει έστω κι ένα από τα σημεία που έθιξα!!! Αυτή ήταν/είναι τελικά η δική ΤΟΥ αντίληψη για το τι εστί διάλογος!

Aντρέας Αντρέου είπε...

Η sotos1974 είπε...
ο απ παυλος θεοποιουσεν την παρθενια ηταν εναντιον του γαμου γιαυτον ευνουχηζουν τους καλογηρους αρχιεπισκοπους παναγια παρθενα και λοιπες ανωμαλιες
13 Ιουνίου 2010 4:45 μ.μ.

Η sotos1974 είπε...
πελλ-ασβε ειπε......... ........... οπα πελλ-ασβε ανωμαλοι οι παπαδες φαινεται κατι ξερεις πρεπει να πηγαινεις συχνα στον κυκκο φαινεται το διασκεδαζεις....μπραβο οι καλογηροι....να ζησεται....πηγαινεις συχνα ....
16 Ιουνίου 2010 12:24 μ.μ.
Η sotos1974 είπε...
πελ ασβε που βρισκεσαι ααα εν σαββατοκυριακο και πηγες σο κυκκο...καλα να περασεις και φρονιμα...
19 Ιουνίου 2010 8:00 μ.μ.

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε sotos1974 Είναι πασιφανές ότι πάσχεις από μικροφαλλία. Όμως, δε θα σου μικρύνει περισσότερο αν εσύ κόψεις από του να πηγαίνεις στον Κύκκο και ιάσεις τον αρρωστημένο σου κιναιδισμό. Πάντως θα έπρεπε να ντρέπονται η μάνα σου και ο πατριός σου για την ανάγωγη διαστροφή που σου έχουν δώσει !!!
Και για να ξέρεις ότι οι μοναχοί είναι ευνουχισμένοι πρέπει όπως σου το ξανάπα , να είναι καλόγηρος που σε έχει σοδομίσει.

Και ρε πανηλίθιε για εξήγα μου εσύ που τα ξέρεις όλα ,που βρίσκεται ο Κύκκος στη Minneapolis (state of Minnesota - United States), γιατί είναι μια βδομάδα που ψάχνω τους χάρτες και δεν τον βρίσκω !!!!! πως ανακάλυψες τον Κύκκο στις ΗΠΑ ?
Τελικά ποιος είσαι ρε αγνώστου πατρός παιδί μου? ο Μαγγελάνος η ο Κολόμβος ?

Αλήθεια τι κάνει το σόι σου με αυτή την Τζούλια σου που μου έλεγες τις προάλλες ?
(για να ξέρεις την Τζούλια και τι κάνει , πρέπει να είναι από το σόι σου η κάτι )

Aντρέας Αντρέου είπε...

sotos1974 είπε...
12θεο η μονη η θρησκεια που ηταν ωφελιμη για την ανθρωποτητα............
13 Ιουνίου 2010 2:56 μ.μ.

Η sotos1974 είπε...
12 mathites kai ta 12 arsenika 12 θεοι του ολυμπου 6 αντρες 6 γυναικες.....
13 Ιουνίου 2010 4:25 μ.μ.

Η sotos1974 είπε...
οι δωδεκα θεοι ηταν ποιο κοντα στην φυση του ανθρωπου θεοποιουσαν τον ερωτα την μουσικη....οχι οπωσ τον χριστιανισμο που τα δαιμονοποιη ειναι γιααυτο που ανεδειξα σωκρατη κλπ ενω ο χριστι.... τον μεσαιωνα και το σκοταδιστικο βυζαντιο.....
13 Ιουνίου 2010 4:40 μ.μ.
Η sotos1974 είπε...
ειναι γεγονος φιλοι οτι ολες οι ιουδαστικες θρησκειες ηταν δογματικες και ετσι δεν αφηναν τον ανθρωπινον πνευμα να αναπτυχθει ενω φωτινη εξερεση η αρχαια θρησκεια που εχοντας θεους καθομοιωση του ανθρωπου και οχι το αντιθετο... εδωσε τον μεγαλυτερο πολιτισμο ουε και αλιμονο που θα βρισκοταν σημερα η ανθρωποτητα αν δεν υπηρχε η αρχαια ελληνικη θρησκεια -ελληνικος πολιτισμος...και αλιμονο αν δεν ξεφευγεν η ευρωπη απο τα δεσμα της ιουδαικης θρησκειας.... θα ειχαμεν ακομα μεσσαιωνα.....
14 Ιουνίου 2010 7:59 μ.μ.
Η sotos1911 είπε...
ο μονος που καταλαμβαινει τι λεει ο βλακας ειναι ο ευατος του ....ενας απο αυτους ειναι ο πελασγος....Γενάρχης των Πελασγών αναφέρεται ο Πελασγός. Με τ' όνομά του συνδέθηκαν πολυάριθμοι θρύλοι και παραδόσεις.Σύμφωνα με μια απ' αυτές, ο Πελασγός ήταν ο πρώτος άνθρωπος που αναδύθηκε απ' τη γη κι έγινε έτσι γενάρχης των ανθρώπων. ααα τωρα εξηγειτε γιατι εχει τοση μαυριλα το κεφαλη του πελασγου...
13 Ιουνίου 2010 8:34 μ.μ.

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε sotos1974 αυτή η διαύγεια πνεύματος που σε διακατέχει μαζί με τη διάνοια σου περί αρχαίου ελληνισμού και πατρώας θρησκείας σε σχέση με τον ανύπαρκτο εγκέφαλο σου , αποτελούν ένα θανάσιμο συνδυασμό.

Αφού όπως λες είσαι λάτρης του αρχαίου ελληνικού πνεύματος και οπαδός του 12θεου , όφειλες να γνωρίζεις καλύτερα ελληνικά και να είχες μελετήσει όλους τους αρχαίους έλληνες και όχι να ασχολείσαι με αντιγραφές/επικολλήσεις που δεν σου προσφέρουν τίποτε.
Αν είχες έστω και την παραμικρή γνώση θα γνώριζες για τον Ησίοδο και δεν θα έλεγες « ο πελασγος....Γενάρχης των Πελασγών αναφέρεται ο Πελασγός. Με τ' όνομά του συνδέθηκαν πολυάριθμοι θρύλοι και παραδόσεις.Σύμφωνα με μια απ' αυτές, ο Πελασγός ήταν ο πρώτος άνθρωπος που αναδύθηκε απ' τη γη κι έγινε έτσι γενάρχης των ανθρώπων.» φυσικά αυτό το έκανες αντιγραφή από τη βικιπαίδεια.
Αχάπαρε , άχρηστε , αδαή , αμόρφωτε και νοσηρέ sotos1974 , όλοι όσοι πιστεύουν στην πατρώα θρησκεία , αποδέχονται και την κοσμογονία του Ησίοδου , διαφορετικά θα αμφέβαλαν για όλο το 12θεο και την ελληνική πατρώα θρησκεία στο σύνολο της.
Ο ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
Οι πελασγοί αναφέρονται και στο Πάριο Χρονικό.

ΥΓ. 1. το παγανιστικό μαγκάκι μπορείς να το κάνεις εκεί που υπάρχουν μόνο αγράμματοι , αμόρφωτοι κι αδαείς , και όχι εδώ που υπάρχουν άτομα που κατέχουν τόσο από ιστορία , όσον κα από Αρχαία Ελλάδα.
ΥΓ.2. τις περισσότερες αντιγραφές/επικολλήσεις τις έχεις κάνει από τον πιο κάτω κύριο
Βασίλειος Πελασγός-Γούσιος
www.ellanikos.com, e-mail: ellanikos@gmail.com