Αποκαλύπτουμε: Πιττάτζιης, ο μεγάλος Παραλιμνίτης συντονιστής του ΑΚΕΛ

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Ούτε ο Άντρος είναι ελέφαντας, ούτε τον ξέρω τον κ. Πιττάτζιη! Απλά επερνούσαμεν σιόρ που το ωραίον Παραλίμνιν έτσι τυχαία, έδωκεν μας η μυρωθκιά του κλέφτικου τζιαι μπήκαμεν μέσα στον κέντρον που γινόταν ο γάμος.


Ο κ. ‘Αντρος Κυπριανού δήλωσε ότι δεν μπορεί να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας, επειδή λέει δέχεται τηλεφωνήματα από πολίτες που έχουν προβλήματα ή θέλουν βοήθεια. Καλά, εκείνος που ζητούσε βοήθεια για τη γυναίκα του, είχε ένα πρόβλημα και ζητούσε βοήθεια, από κάποιo που μπορεί να έχει πρόσβαση στην αμερικάνικη πρεσβεία, για να μην απολύσουν τη γυναίκα του.

Ο άλλος όμως που συντόνιζε τη μεθόδευση στην προαγωγή του Αρχιτελώνη, ούτε πρόβλημα είχε ούτε βοήθεια ζητούσε. Ο άνθρωπος συντόνιζε την προαγωγή σε μια ψηλή θέση του Δημοσίου, με τρόπο που να εξυπηρετηθεί το ΑΚΕΛ και να υποχρεωθεί στο ΑΚΕΛ ο Μάριος Κάρογιαν.

Στην περίπτωση αυτή έχουμε πιθανότητα ύπαρξη ποινικού αδικήματος εκ μέρους του κ. Πιττάτζιη, που συντόνιζε το ρουσφέτι, εκ μέρους της ιδιαιτέρας, που θεώρησε σοβαρό το τηλεφώνημα και το περιέλαβε στην καθημερινή της αναφορά προς το Γ.Γ. και εκ μέρους του Γ.Γ. που ήταν ο τελικός δέκτης των συντονιστικών ενεργειών του κ. Πιττάτζιη.

Φυσικά ο κ. Κυπριανού απαλάσσεται, αν δηλώσει ότι θα κατάγγελλε τον κ. Πιττάτζιη στον Γ. Εισαγγελέα ή τουλάχιστον στο πρωτοπαλίκαρο του ΑΚΕΛ, Β.Γ. Εισαγγελέα τον μεγάλο ‘Ακη Παπασάββα, που αμέσως θα έστελλε την αστυνομία στο σπίτι του κ. Πιττάκη στις 6:30’ το πρωί.

κύριοι Επίτροποι, καθένας με το πόστον του!
Άλλος στο Παραλίμνι, άλλος στην Εισαγγελία!

‘Ομως είναι φανερό ότι ο κ. Πιττάτζιης δεν τηλεφωνούσε για πρώτη φορά στο Γ.Γ. Για τούτο και η πρώτη λέξη ήταν χαιρετίσματα. ‘Αλλωστε φίλος από το Παραλίμνι μας πληροφόρησε , ότι ο κ. Πιττάτζιης είναι γνωστός συντονιστής του ρουσφετιού.

Ξεκίνησε από το ΔΗ.ΚΟ., αλλά προσχώρησε στην ομάδα Χριστόφια, επειδή «ο Τάσσος δεν έκανε ρουσφέτια». Μας λένε ότι είναι προσωπικός φίλος του κ. Χριστόφια, όπως τον μίστερ Brown να πούμε. Προεκλογικά τον έπαιρνε τηλέφωνο εις επήκοον πολλών, για να δείξει τις «συντονιστικές του ικανότητες στο ρουσφέτι».

Στη φωτογραφία, ο Άντρος Κυπριανού επιμένει να επαναλαμβάνει ότι δεν είναι ελέφαντας. Όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο, θα τον παραλάβει η Α.Γκιούρωφ, κομματική έμμισθη "δημοσιογράφος".


Ο κ. Πιττάτζιης, λοιπόν, φαίνεται ότι δεν είναι ένας τυχαίος πολίτης, που έχει πρόβλημα ή ζητά τη βοήθεια του κόμματος. Είναι ένα από τα σημαντικά όργανα, που χρησιμοποιεί το κόμμα για προώθηση των στόχων του. Χαίρει μάλιστα μεγάλης εκτίμησης ανάμεσα στην ηγεσία του ΑΚΕΛ και της κυβέρνησης. Ο καλός φίλος από το Παραλίμνι μας πληροφορεί ότι στον
πρόσφατο γάμο παιδιού του κ. Πιττάτζιη προσήλθε αυτοπροσώπως ο πρόεδρος Χριστόφιας, το μισό πολιτικό γραφείο και βουλευτές του ΑΚΕΛ και τα μισά μέλη του υπουργικού συμβουλίου, κάτι που σπάνια συμβαίνει.

‘Ετσι ο κ. Κυπριανού δεν χρειάζεται να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Το μόνο που χρειάζεται να αποδείξει είναι ότι μόνο ο κ. Χριστόφιας τον συντονίζει. Γιατί η γκάφα του e-mail μας έδειξε ότι τον συντονίζει και ο κ. Πιττάτζιης.

Αλκίνοος για το Christofias-watch

19 Σχόλια:

Πενταρόγιωρκος είπε...

Ξέρω πως το ΑΚΕΛ βοηθά τους πολίτες, και ως πολίτης έχω και εγώ μερικά αιτήματα:

- Θέλω να διορίσω την γεναίκα μου στην πρεσβεία των ΗΠΑ καθαρίστρια

- Θέλω να διορίσω τον γιο μου καντινιέρη στην υπάτη αρμοστεία της Αγγλίας

- Θέλω να πέψω τον γιο μου τον μιτσή, που να πάει στρατό τωρά, να υπηρετήσει σε μονάδα ΕΟΚΑβητατζήδων αξιωματικών, γιατί εν νάκκο λύξης τζι' αρέσκει του το γλυκό καρυδάκι

- Θέλω να διορίσω την δεύτερη ξαδέρφη μου στο Γραφείο Τύπου του Έρογλου

- Θέλω να πέψω την κοτζιάκαρη την μάνα μου να κάμνει γλυκίσματα σε καφενέ των Λαϊκών Οργανώσεων του Ταλάτ

Εννα με κανονίσεις ρε Ελέφαντα, για να πιάσω ολόισια τον μάστρο σου τον Πιττάτζιη;

arxiepiskopos είπε...

Φαίνεται πως η καθενυκτική μου απουσία από το σπίτι και η αδυναμία μου να έχω πρόσβαση στο μπλογκ ενθαρρύνει τα λογής λογής ηλίθια υποκείμενα να εκδηλώνονται.Ακόμα κι ο αρχιηλίθιος ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ προβάλλει ως υπέρμαχος της αξιοκρατίας.Στις αρχιπουτάνες του ρουσφετιού απαντώ με τα εξής ατράντακτα και ζώντα επιχειρήματα:ΕΔΕΚ:Μαυρονικόλας και Πολυνείκης,ΔΗΚΟ:Τάκης Πελεκάνος,ΔΗΣΥ:Παντελής Κούρος,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΑΙΙΚΟ:Πολάκης Σαρρής.Δε σας παραξενεύει ότι όλα αυτά τα κόμματα σχεδόν έκαναν γαργάρα το θέμα;Τι να πουν οι χεσμένοι;Φωνάζει,λοιπόν,το Συλλουρούδι κι ο Περδίκης που είναι "άσπιλοι",γιατί δεν τους έκατσε η εξουσία.Περίπου σαν τον παρθένο,που διατηρεί την παρθενιά του,γιατί δεν κατάφερε να βγάλει γκόμενα.Κάτι σαν το Μαγγανοπήγαδο να πούμε!Kαι κάτι άλλο προς φαντασιόπληκτους:Είμαι ο αrxiepiskopos και έχω ευθύνη για ό,τι φέρει το nick μου.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Anef_Orionoskope,

Θα με βοηθήσεις να διορίσω την γεναίκα μου στην πρεσβεία του θανάτου, εσύ που ως developer έχεις απευθείας πρόσβαση τον γνωστό γλείφτη του Λυσσαρίδη, Ελέφαντα-Ζουρλομανδύα ΓΓ του ΑΚΕΛ;

Ευχαριστώ

arxiepiskopos είπε...

ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,συγγνώμη που σε ξέχασα στην αναφορά μου σε ηλίθια,φαντασιόπληκτα υποκείμενα.Όμως σε ξεπερνά ελάχιστα ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ.Με λίγη ακόμα προσπάθεια θα τον φτάσεις.Μην ακούς που λένε ότι δήθεν η βλακεία είναι αήττητη!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Ενταξει anefiskope,

θα προσπαθήσω

βοήθα όμως και εσύ με τα μέσα που έχεις σε πρεσβείες του θανάτου να διοριστεί η γεναίκα μου

ευχαριστώ

Anef_Oriwn είπε...

Μα καλά ρε Πενταρόγιωρκε, τόσες δουλειές ίshα καθαρίστρια εν να διορίσουμε την γεναικά ΣΟΥ, στην Αμερικάνική Πρεσβεία; Πες μας τι προσόντα έχει, για να της βρούμεν να κάμνει κάτι καλλίττερον ...

ManoWAR είπε...

Θέλω να πω ότι σας θεωρούσα ακραίους και υπερβολικούς δυστυχώς όμως η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί για να σας δικαιώσει και να δώσει λόγο ύπαρξης σε επιτροπές αποκατάστασης της Δημοκρατίας.
Είναι πλέον φανερό και στον πιο φανατικό ΑΚΕΛΙΚΟ ότι το καράβι μπάζει από παντού…
Δυστυχώς!

arxiepiskopos είπε...

Ανεφ Ορίων,έχεις κανένα μέσο να τη βάλουμε σε καταφύγιο κακοποιημένων γυναικών;Σκέφτηκες τι πνευματική κακοποίηση υφίσταται,με το να έχει άντρα της τον Πενταρόγιωρκο,με το τόσο I.Q;

Σάββας Παπάκης είπε...

Δυστυχώς Χρίστο μου δεν είναι όλοι με το δικό σου το νου!

Ρε Πελλαρόγιωρκε, άσε το σύντροφο ήσυχο! Βλαμμένε!

Σάββας Παπάκης είπε...

Ουστ από δώ! Ανομιμοποίητε Πενταρόγιωρκε! Ανομιμοποίητε κουστωδέ του Τότες Τότε, που προσπαθείς διαπιστωτικά, σχηματικά και ενδεικτικά, βαθιά βιωμένος και ταυτισμένος στην βαθιά αυταξιωστική πίστη της μοναδικά μοναδικής, αλαζονείας σου, τηα αλαζονίας της καρέκλας σου και του λιβανίσματός σου, με τερατοσκορπίσματα και τερατογενήματα στον αγώνα της αυταξίας του ανθρώπου.

Sabaton είπε...

Anef_Orion - Arxiepiskope ποίος είναι ο Developer που ζητά ρουσφέτι ΟΕΟ;

Ήρα είπε...

Εγώ έχω μια απορία:

Τη γραμματέα του ο Άντρος Κυπριανού την προσέλαβε με μέσο;

arxiepiskopos είπε...

Πάντως εσύ,ΗΡΑ,θα προσλαμβανόσουν μόνο με την επίδειξη της φωτογραφίας σου!

arxiepiskopos είπε...

Είμαι ο αρχιανεφχριστοδρακουνοκαταμουτρας και σας αποχαιρετώ και γι'απόψε.Θα σας ξαναφτύσω αύριο πριν το μεσημέρι.

Σάββας Παπάκης είπε...

Αυτοδηλωνόμαστε όπως και Τότες Τότε έτσι και σήμερα και αύριο και πάντα. Από τις "αυτοεκτέλεστες και/η αυτοεφάρμοστες συμφωνίες", με τα προστρεχάματα των ανομιμοποίητων υποκινητών ελλοχεύοντων καλαθοβεργοδοτών, στη μονοδρομική χωρίς γυρισμό επιλογή και μονοδρόμηση, παρόλες τις θυσίες και τις επιβεβαιώσεις μας και τις δικαιώσεις μας για το ανομιμοποίητο των απελθόντων, ανομιμοποίητων τασσικών κουστοδών. Αυτοδηλωνόμαστε Anef_Oriwn, για το Δημήτρη μας, το σύντροφο του Τότες Τότε, το δημοκράτη ηγέτη μας στους ουσιώδεις-ουσιωδέστατους χρόνους της μπαναναρχούμενης φαρσοτραγωδίας, στον ωραίο ανυποχώρητο αγώνα μας για 50,000 εποίκους και εκ περιτροπής προεδρία. Από τα φαρσοτραγικά και καίρια καταστροφικά των χριστοφογουοτσιανών απορρίπτικών μαξιμαλιστών, των θρασύτατα προκλητικών και κάθετα αντινομικών ανομιμοποίητων κατά συρρόη υβριστών του Μεγάλου Ηγέτη μας, που ξεδιάντροπα βίασαν και παραβίασαν το ιερό ονομά Του, στο γκρεμνό της αυτοαναίρεσης και της καταστροφής.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Εγώ θέλω καθαρίστρια, αν δεν μπορείς να την κανονίσεις εσύ ρε Ανεφίσκοπε, πέ μου το τηλέφωνο του Καϊάφα να τον ρωτήσω τζιείνο.

Εσού μπορεί να ξέρεις καλύτερα όμως: για να υπηρετήσει ο γιος μου ο μιτσής στην ΕΟΚΑ-Β', ξέρεις κανένα καλό ΑΚΕΛικό αξιωματικό να γειώσουμε να πάει τζιαμέ;

Ευχαριστώ για την έγνοια σας.

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

πενταρογιωρκε γιατι στην εοκα β?θελεις ο γιος σου να σκοτωνει αοπλους αντρες και γυναικοπεδα η να σκοτωνει συμπατριωτες του?θα σε μαλωσω

Πενταρόγιωρκος είπε...

Όι ρε epanastati, για όνομα του θεού

απλώς ο γιος μου ο μιτσής εν νάκκο λυξούιν τζιαι αρέσκει του πολλά το γλυκό βαζανάκι

τζιαι ερώτησα το λοιπόν στο Κόμμα τζιαι στην Πρεσβεία (εχουν τες ίδιες καθαρίστριες) τζιαι είπαν μου να τον κανονίσουν σε μονάδα γριβικών αξιωματικών της ΕΦ, γιατί τζιαμέ εννά τον κερνούν κάθε μέρα γλυκά καρυδάκια οι ΑΚΕΛικοί σειράες του και οι μόνιμες λοχίες της ΠΟΓΟ

εντάξει, εννά τρώει γλυκό καρυδάκι αντί γλυκό βαζανάκι, αλλά πάλε το λυξούι μου εννά περνά καλά

εννά περνά ΑΚΕΛ δηλαδή

Unknown είπε...

Το θέμα ειναι πως η γραμματέας του Αντρου του μεταβιβάζει αυτά τα μηνύματα. Επρεπε να είχε εντολή να μην τα λαμβάνει υπόψη καν!

http://www.prosferocy.com