Ρεσιτάλ αντικειμενικότητας στο Ευχάριστο Τσιελεπόβραδο!

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Ρεσιτάλ αντικειμενικότητας από την κα Ειρήνη Χαραλαμπίδου. Συνεντευξιαζόμενος ο Ν. Αναστασιάδης από τους κ. Λ.Αδειλίνη, Χ.Γεωργίου και Α.Γκιούρωφ. Από δύο ομοϊδεάτες του και μία ημιομοϊδεάτισσά του δηλαδή.

Η πλύση εγκεφάλου, όχι μόνο συνεχίζεται από την κα Ειρήνη, στο γνωστό "Ευχάριστο Τσιελεπόβραδο", αλλά όλο και χοντραίνει το πράγμα.

Ευτυχώς που σιγά σιγά, πλην ορισμένων του επιπέδου της (όπως των γνωστών βολεμένων και σιτεμένων του Προεδρικού), κανένας δεν τη λαμβάνει στα σοβαρά.

Το τραγικό βεβαίως, είναι ότι το φαινόμενο Χαραλαμπίδου (όπως πολλά άλλα), είναι όχι μόνο προϊόν ανοχής, αλλά δυστυχώς ΠΡΟΪΟΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ!

Πράξανδρος για το christofias-watch

9 Σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

Ο/Η Κερυνεια είπε...

Πανηγυρική επιβεβαίωση των ληροφοριών που φέρουν Τουρκοκύπριους να έχουν βάλει την χθεσινή φωτία που σχεδόν έκαψε την Λεμεσό κακόβουλα .

ΤΑ ΙΔΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ 2009 ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. Διακιολογία ήταν και πάλι σπίθες απο κάποιο κοπτικο εργαλείο.

Επειδή ότι επαναλαμβάνεται δεν είναι συμπτώση όλα συνηγορούν σε οργανωμένο σχέδιο , το οποίο και θα κλμακωθεί επικίνδυνα καθώς οδεύουμε προς Δεκέμβρη, για να τρομοκρατήσουν τους Ε/Κ και να κάμψουν όποια τελευταία άμυνα έχει απομήνει.

arxiepiskopos είπε...

ΚΕΡΥΝΕΙΑ,το σατανικό σχέδιο της ΜΙΤ περιλαμβάνει κι άλλες ενέργειες,όπως πτώση κεραυνών σε δύσβατες ορεινές περιοχές για καταρράκωση του ηθικού μας και αποδοχή διεθνούς διάσκεψης και επιβολή ασφυκτικών χρονοδιαγραμμάτων.Γιαννάκη Ομήρου,καλωσόρισες στο μπλογκ!

arxiepiskopos είπε...

Ο/Η ΠΕΛΑΣΓΟΣ είπε...

φίλε arxiepiskopos χαίρομαι που με διαψεύδεις . Δε θα ένοιωθα καλά αν ήξερα ότι είμαι η αιτία να χαλάσεις τις φιλίες σου.

arxiepiskopos είπε...

Φίλε ΠΕΛΑΣΓΕ,τελικά δεν είσαι ο Χ.Τ. Αν ήσουν θα με γνώριζες τόσο καλά που θα ήξερες πως δε θα καταδεχόμουν μα αποκαλύψω την ταυτότητα κάποιου που επιλέγει την ανωνυμία.Επίσης δε θα έγραφες το "ένοιωθα" με -οι- αντί του σωστού με ιώτα.

Κερυνεια είπε...

ΔEN ΞEXNΩ!!! ...
Η ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΗ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ... ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ , ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ . -ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΜΟΥ , ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ .
(από το μέλος της σελίδας μας ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ)

Πενταρόγιωρκος είπε...

Γιατί η "αντικειμενική" Ειρήνη Χαραλαμπίδου δεν μιλά για την βραστή ΚΕΑΝ με την οποία ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ της ΤΜΤ έλουζε τους Ε/κ αιχμαλώτους στην Κερύνεια;

Γιατί συγκαλύπτει τον εγκληματία πολέμου Ταλάτ;

Μήπως αυτό θέλει ο Χριστόφιας;

arxiepiskopos είπε...

ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,καλωσόρισες!Ο ΛΑΟΣ-ΑΠΑΙΤΕΙ-ΚΑΙ Ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ ΜΑΖΙ(δις).Η ηλιθιότητα χρειάζεται συνοδεία!

John είπε...

"Ψώριασαν" στο ΡΙΚ
Αλλεργικό σοκ, δύσπνοια, λιποθυμίες, εξανθήματα, ξηρότητα στο λαιμό, κάψιμο στα μάτια. Αυτές οι παρενέργειες προέκυψαν από την περασμένη εβδομάδα στους δημοσιογράφους και σε όσους εργάζονταν στην αίθουσα σύνταξης του ΡΙΚ μετά από ψεκασμούς που έγιναν εντός του κτηρίου για καταπολέμηση ψύλλων και άλλων εντόμων. Χθες οι εργαζόμενοι δεν άντεξαν άλλο και εκκένωσαν αυτοβούλως τα κτίρια. Μόνος και έρημος έμεινε ο Δντης Ειδήσεων Γιάννης Καρεκλάς ο οποίος σαν έτοιμος από καιρό εκφωνούσε, έγραφε και διόρθωνε. Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου.

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ.

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

Η εΙΡΗΝΗ χΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ εξελίσσεται σε Δούρείο Ιππο. Το καλό είναι ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι άρχισαν να μην την παίρνουν στα σοβαρά οι σοβαροί ανθρώποι. Τι γίνεται όμως με τα τούβλα; Απ' αυτά, δόξα να χει ο Θεός, έχουμε πολλά.