ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ FACEBOOK TΩΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ!

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010


Στην περιπέτεια που βιώνει εδώ και ένα μήνα ο Ξενής Ξενοφώντος, από ένα αδίστακτο καθεστώς που προσπαθεί να ποινικοποιήσει την ελεύθερη έκφραση, ήταν ένα μικρό βάλσαμο η δεύτερη δικαστική δικαίωση που ήρθε σήμερα.

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι υπάρχει εκ πρώτης όψεως παραβίαση συνταγματικών δικαιωμάτων του Ξενή και επέτρεψε την καταχώρηση αίτησης για ακύρωση του εντάλματος έρευνας στο σπίτι της οικογένειας Ξενοφώντος.

Αυτό όμως που πρέπει να σημειωθεί είναι το εξής: από το υλικό που τέθηκε στο Δικαστήριο, προκύπτει, όπως πληροφορούμαστε, ότι η Αστυνομία παρακολουθεί το facebook!!!!!!!!

To ξαναλέμε: Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ FACEBOOK!!!!!!

Δικαιούται η Αστυνομία να ελέγχει το facebook; Γιατί την τελευταία φορά που ελέγξαμε, ίσχυε το απόρρητο της επικοινωνίας.


Φυσικά τα ανθρώπινα δικαιώματα, είναι ψιλά γράμματα για σταλινικούς, όπως το καθεστώς Χριστόφια!


Η ίδια η Αστυνομία το είπε στο Δικαστήριο. Είδε ένα ip να επικοινωνεί με το group Christofias-Watch στο facebook!!!!!

Ήταν βάσει αυτού που εισέβαλαν σπίτι του Ξενή!!!!! Γιατί έκανε το έγκλημα να μπει στο group christofias-watch στο internet!!!!!


Πως μπορεί να ξέρει η Αστυνομία ποια Ip έχουν συγκεκριμένες επικοινωνίες;


Στη φωτογραφία, ένας μπράβος της Επαγρύπνησης παρακολουθεί το facebook και φακελώνει τους πολίτες. Δυστυχώς η λεζάντα δεν είναι και πολύ σατιρική!


Μόνο με ένα τρόπο. Αυτόν που το καθεστώς Χριστόφια ξέρει καλύτερα από όλους: ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ!!!!

Σε μια σοβαρή χώρα, θα είχαν ήδη παραιτηθεί ο Πρόεδρος και ο Αρχηγός Αστυνομίας. Βεβαίως, μια σοβαρή χώρα, δε θα εξέλεγε ποτέ για Πρόεδρο έναν Χριστόφια, αντί ενός Τάσσου!

Σε μια σοβαρή χώρα, θα γινόταν έρευνα εναντίον των αστυνομικών και όχι εναντίον του Ξενή. Αλλά όταν οι αστυνομικοί είναι ανδρείκελα του Προεδρικού, τι να πει κανείς; Δεν είναι αυτονόητο ότι θα έχουν την κάλυψη του Οδοστρωτήρα;

Σε μια σοβαρή χώρα, δε θα αγωνίζονταν τίμια παιδιά σαν τον Ξενή για να τα βγάλουν πέρα, όταν την ίδια ώρα οι διάφοροι γαμπροί και άλλα κομματικά παραπούλια, τα εισπράττουν χοντρά από τους φορολογούμενους, ως σύμβουλοι, υπουργοί, τοποτηρητές κ.α.

Μια σοβαρή χώρα, δε θα δεχόταν να γίνει η νέα Ανατολική Γερμανία! Με κομματικά στελέχη να τρων με χρυσά κουτάλια και με καθημερινό ρουφιάνεμα και παρακολουθήσεις πολιτών!!!!


ΑΛΩΕΥΣ για το christofias-watch


Υ.Γ. Ατύχησες φίλε Ξενή. Έτυχε να σε λεν Ξενοφώντος και όχι Γαλαταριώτη. Το καθεστώς Χριστόφια, προτιμάει το μεγάλο κεφάλαιο!

33 Σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

"...Σε μια σοβαρή χώρα, θα είχαν ήδη παραιτηθεί ο Πρόεδρος και ο Αρχηγός Αστυνομίας. Βεβαίως, μια σοβαρή χώρα, δε θα εξέλεγε ποτέ για Πρόεδρο έναν Χριστόφια, αντί ενός Τάσσου!" ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΑΛΩΕΥΣ.Και τι φταίμε,κύριε Αλωέα,αν αυτή η χώρα είναι και δημοκρατική και έμαθε-οδυνηρά πια για σας-να ξεχωρίζει τα αλαλάζοντα κύμβαλα της "ευρωπαικής" λύσης που θα μας φέρνατε μετά το "ηρωικό" ΟΧΙ από τους υπεύθυνους και προσγειωμένους πολιτικούς;

Ανώνυμος είπε...

Η δράση του χριστιανικού ιερατείου με ολοφάνερες καθημερινές αποδείξεις.

Παίρνουμε τον πληθυσμό της Ελλάδας που πάνω-κάτω είναι δέκα εκατομύρια.
Όλοι αυτοί θα υπάρξουν ζωντανοί περίπου 70 χρόνια. Μετά άλλοι πάλι. Σίγουρη και εξασφαλισμένη πελατεία. “Τούτης της βασιλείας (πελατείας θέλουν να πουν) ουκ έστε τέλος.”
Κατά τη διάρκεια της ζωής τους αυτά τα 10 000 000 Ελλήνων:
Δε θα γεννηθούν με συνέπεια η μαμά τους να χρειαστεί τον καθαρισμό του παπά από την ακαθαρσία-αμαρτία της γέννας; (άκου ανοησίες) Βεβαίως, Και θα αφήσουν και κάτι στο παγκάρι, επί τη ευκαιρία.
Δε θα βαφτιστούν; Βεβαίως. Και θα τα ακουμπήσουν γερά για να πιάσει καλύτερα το μυστήριο, επί τη ευκαιρία.
Δε θα εκκλησιαστούν μέσα από τους υποχρεωτικούς εκκλησιασμούς του σχολείου; Βεβαίως, και θα αφήσουν και κάτι στο παγκάρι, επί τη ευκαιρία .
Δε θα αρραβωνιαστούν; Βεβαίως,και κάτι θα αφήσουν και στο παγκάρι, επί τη ευκαιρία.
Δε θα παντρευτούν; Βεβαίως, και θα τα ακουμπήσουν γερά για να πιάσει καλύτερα το μυστήριο, επί τη ευκαιρία.
Δε θα γιορτάσουν την ονομαστική τους εορτή αρχίζοντας με εκκλησιασμό πρώτα πρώτα; Βεβαίως, και θα αφήσουν και κάτι στο παγκάρι, επί τη ευκαιρία.
Δε θα εκκλησιαστούν και περίπου χίλιες φορές Κυριακές-αργίες-βαφτίσια-γάμους-κηδείες-μνημόσυνα; Βεβαίως, και θα αφήνουν και κάτι στο παγκάρι, επί τη ευκαιρία.
Δε θα βάλουν και μερικές φορές το κάτι παραπάνω στους συχνούς εράνους για το κτίσιμο τάχα της τάδε εκκλησίας κλπ; Ε θα βάλουν απλόχερα για να συγχωρεθούν και λίγες αμαρτίες μην έρθουν οι επόμενες και γίνουνε πολλές, επί τη ευκαιρία.
Δε θα πάνε με πλήρη επισημότητα και στην παρέλαση των τάδε λειψάνων-εικόνων-φώτων-ρούχων-αντικειμένων κλπ κάποιων αγίων με ξεχωριστή κατάνυξη τόσο στο πνεύμα όσο και στην τζέπη; Βεβαίως, και θα βάλουν απλόχερα για να συγχωρεθούν ακόμα λίγες αμαρτίες μην έρθουν οι επόμενες και γίνουνε πολλές, επί τη ευκαιρία.
Δε θα πεθάνουν με το καλό και προς ευχαρίστηση του παπά που το περίμενε πως και πως; Βεβαίως και στην κηδεία θα τα ακουμπήσουν γερά (μέσω συγγενών) για να πιάσει καλύτερα το μυστήριο, επί τη ευκαιρία.
Δε θα θέλουν και καμιά εικοσαριά μνημόσυνα; Βεβαίως θα θέλουν για να συγχωρεθούν οι αμαρτίες τους. Και θα τα παίρνει και το παγκάρι γερά, για να πιάνουν καλύτερα οι ευχές, να μη βασανίζεται ο τρισμακάριστος, επί τη ευκαιρία. Λες και δε συγχωρέθηκε από τα προηγούμενα μνημόσυνα και θέλει κι άλλα. Τη δουλειά της συγχώρεσης την κάνει λίγη-λίγη ο θεός, να μη κουράζεται.

Βάλε τώρα φίλε μου με το νου σου. Ο κάθε ένας μας κατά τη διάρκεια της ζωής του δε θα καταβάλει 300 ευρώ το λιγότερο;
Δηλαδή: 10 000 000 Χ 300=3 000 000 000=Τρία δισεκατομύρια μαλακτά, κάθε 70 χρόνια. Μιλάμε για τέτοιο εισόδημα. Από εκδηλώσεις ανούσιες και παντελώς αχρείαστες χώρια από αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας, πώληση βιβλίων θρησκευτικής εφαρμοσμένης αερολογίας, φυλακτών, ταμάτων, εξορκισμών και πόσα πόσα άλλα!
Τρία δισεκατομύρια μαλακτά ευρωπουλάκια κάθε 70 χρόνια, καθαρά, γιατί τους μισθούς όλων των ρασοφόρων τους καταβάλλει το κράτος.

Κατάλαβες τώρα γιατί δεν θέλανε τον πολιτικό γάμο;
Κατάλαβες τώρα γιατί δεν θέλανε την καύση των νεκρών;
Χάνουν εισόδημα φίλε μου. Αυτή είναι η καθαρή αλήθεια, χάνουν εισόδημα.
Τα άλλα όλα περί θεών και δαιμόνων είναι κουτόχορτο για τον καθένα μας.
ΚΟΥ-ΤΟ-ΧΟ-ΡΤΟ.

Κατάλαβες και ποιός πληρώνει τον antonis και τον κάθε antonis να είναι ετοιμοπόλεμος και αποφασισμένος να μην αφήσει να ακουστεί τσιμουδιά, όταν κάποιος από μας δοκιμάσει να πει τα πράματα με το όνομα τους;
Πληρωμένοι και ετοιμοπόλεμοι από καιρό με όλα τα μέσα στη διάθεση τους. Καλογραμμένες ολοφάνερες ψευδολογίες, Ελληνική χαλκευμένη ιστορία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους και χίλια δυό άλλα αποτρεπτικά τεχνάσματα. Αμέ;

Aντρέας Αντρέου είπε...

Έπεα πτερόεντα από εσμό επηρμένων συκοφαντών

arxiepiskopos είπε...

ΠΕΛΑΣΓΕ,στη Γλώσσα πας πολύ καλά.Άντε,προσπάθησε και λίγο μ'αυτή την έρμη τη Λογική!

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε arxiepiskopos εγώ μια χαρά τα πάω με τη λογική. Εσύ φαίνεται καθόλου, μη γνωρίζοντας και την έννοια της λέξεως ΛΟΓΙΚΗ.
Λογική = ορθή σκέψη με βάση την πραγματικότητα και τις κοινώς αποδεκτές αλήθειες.
Γ. Μπαμπινιώτης.

Πάλι γίνεσαι επηρμένος. Ελπίζω να είμαι εύληπτος.

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε arxiepiskopos
από όλες τις αναρτήσεις σου στο Χριστόφιας – Watch, μου αρέσουν πιο πολύ αυτές με το ψευδώνυμο arxiepiskopos. Είναι πιο σοβαρές από τις άλλες.

arxiepiskopos είπε...

..."Λογική = ορθή σκέψη με βάση την πραγματικότητα και τις κοινώς αποδεκτές αλήθειες." AΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΛΕΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ.ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.

arxiepiskopos είπε...

Φίλε ΠΕΛΑΣΓΕ,σε εκτιμώ γιατί κατέχεις την ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΈΝΗ ΓΛΏΣΣΑ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΈΝΗ ΣΚΕΨΗ.ΟΧΙ,ΒΕΒΑΙΑ,ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΗ.

arxiepiskopos είπε...

ΠΕΛΑΣΓΕ,ευχαριστώ για την ανθολόγηση.Ρε,φίλε,μεταξύ μας ,είσαι ο φίλος μου ο Χ.Τ;

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε arxiepiskopos
ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ κι έχω κάτι που εσύ όχι. Το Γνώθι σαυτόν.

ΥΓ. ένας ανώνυμος είμαι , όμως τόσο μικρή που είναι η Κύπρος ίσως και να γνωριζόμαστε.
Και σιγά μη σου πω και δημοσίως ποιος είμαι.

arxiepiskopos είπε...

Πάντως αν είσαι ο Χ.Τ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.Δε θα τους αφήσω ούτε φάλαγγα να σου κάνουν ούτε νύχια να σου βγάλουν ούτε και βραστά αυγά στις μασχάλες να σου βάλουν.Καληνύκτα,φίλε!

Aντρέας Αντρέου είπε...

φίλε arxiepiskopos να σου δώσω και μια δωρεάν συμβουλή.
Γλύττης άρχε, Γλώσσαν ίσχε και Γνούς πράττε.

Όταν ένα μυστικό γίνει κοινό μεταξύ 2 η περισσοτέρων ατόμων παύει να είναι μυστικό.

Προσωπικά δεν έχω αναφέρει σε κανέναν σε ποια μπλοκ γράφω η τι γράφω , εκτός βέβαια από εκείνα που γράφω επώνυμα .


Καληνύχτα φίλε arxiepiskopos και δεν φοβάμαι κανένα , εκτός από τον μεγάλο αδελφό.

Ανώνυμος είπε...

Πελασγός: Λογική = ορθή σκέψη με βάση την πραγματικότητα και τις κοινώς αποδεκτές αλήθειες.

Δεν νομίζω.
Ο Μπαμπινιώτης εδώ τα έκανε λίγο μούσκεμα. Κοινώς αποδεκτές αλήθειες, υπάρχουν πολλές και αντικρουόμενες. Ειδικά στις θρησκείες, στα πολιτικά, στη φιλοσοφία και στην ιστορία.

Λογική είναι η σκέψη που παράγει αυταπόδεικτα και αδιαμφισβήτητα από την πραγματικότητα συμπεράσματα.

Ή απλά: Λογική είναι η ορθή σκέψη με βάση την πραγματικότητα. Ως εκεί.

Unknown είπε...

Αυτοι ειναι που θα εγγυηθουν την ασφαλεια των Ελληνοκυπριων? Αυτοι οι Πομποι???

http://www.youtube.com/watch?v=pk7rxlUhhHg&feature=player_embedded

Unknown είπε...

Μα γιατι δεν παρετειται ο Δημητρακης ο χοντρουλης?

1) Υποσχεθηκε δικαιη λυση και δεν το πρατει
2) Υποσχεθηκε δικαιη κοινωνια και δεν το πρατει

http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=949389&-V=articles&-p


Χάρη σε επιχειρηματίες, κελί για μάνα ανήλικου για το ίδιο αδίκημα

Δίκαιη κοινωνία!

Μητέρα ανήλικου καταδικάστηκε σε φυλάκιση 7 ημερών επειδή δεν συμμορφώθηκε με τη διαταγή του δικαστηρίου για επικοινωνία του παιδιού της με τον παππού και τη γιαγιά από την πλευρά του αποβιώσαντος συζύγου της



Την ώρα που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδινε χάρη στους επιφανείς επιχειρηματίες οι οποίοι καταδικάστηκαν σε 30 μέρες φυλάκιση για παρακοή δικαστικού διατάγματος, την πύλη των Κεντρικών Φυλακών περνούσε 25χρονη μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, η οποία διέπραξε το ίδιο αδίκημα.
Στην περίπτωσή της όμως, δεν έγινε καμία εισήγηση για αποφυλάκισή της με προεδρική χάρη. Αντίθετα, οδηγήθηκε στο κελί για να εκτίσει στο ακέραιο την 7ήμερη ποινή φυλάκισης που της επέβαλε το οικογενειακό δικαστήριο.
Δεν συγκίνησε τους αρμοδίους ούτε το γεγονός ότι το ανήλικο παιδί της 25χρονης, το οποίο είναι ορφανό, αναγκάστηκε, λόγω της φυλάκισης της μητέρας του, να βρεθεί εκτός της οικογενειακής στέγης και να τεθεί προσωρινά υπό τη φροντίδα του γραφείου Ευημερίας σε ένα περιβάλλον εντελώς άγνωστο.

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Υστερογραφο

3) Πριν τις εκλογες εδειχνε συμπαθης αφου εκανε διαιτα και φορτωθηκε make up τζαι ρουζ... Μετα την εκλογη του αποκαλυφθηκε η ασχημια του και το απυθμενο του φαρδος και παχος...

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε Ussu Olan η προσωπική σου ΛΟΓΙΚΗ και η Αρχή της Επαγωγής που χρησιμοποιείς με καμιά δύναμη δε μπορούν να αντικαταστήσουν την έννοια της λέξης « λογική». Είμαι δε σίγουρος ότι ακόμη και την ετυμολογία της λέξης « λογική» δεν γνωρίζεις.


Πριν λίγες μέρες σε ρώτησα ποια είναι τα Ακαδημαϊκά σου προσόντα και δεν απάντησες . περιμένω απάντηση.

ΥΓ. Για να αμφισβητείς και να διορθώνεις τον Μπαμπινιώτη πρέπει να είσαι διακεκριμένος ειδήμων στο πεδίο του.

Εσύ στο μόνο πεδίο το οποίο είσαι ειδήμων είναι αυτό της Αντιγραφής/Επικόλλησης.


Η Λογική ως επιστημονικό αντικείμενο μελετά τη βασική δομή της ορθής σκέψης. Η ικανότητα διάγνωσης έγκυρων και ορθών επιχειρημάτων, η ανάπτυξη κριτικής σκέψης και η εκφορά υποστηριγμένων από επιχειρήματα απόψεων είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την κατανόηση των αρχών και των κανόνων της Λογικής. Το ίδιο το φιλοσοφείν ενσωματώνει τη Λογική τόσο ως εργαλείο ανάλυσης και σύνθεσης όσο και ως μέσο κριτικής. Η Λογική συνδέθηκε ανέκαθεν με την τυποποίηση ακριβώς γιατί στοχεύει στην ανάδειξη και εξέταση της δομής του σκέπτεσθαι, ανεξαρτήτως του περιεχομένου του.

Αυτή είναι η διαφορά ενός ανθρώπου που αγαπά το διάλογο και την επιστήμη από έναν απολογητή ενός (οποιουδήποτε) δόγματος. Ο ορθολογιστής προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια μέσα από το διάλογο και την έρευνα, ενώ ο απολογητής προσπαθεί να αποδείξει την θέση που ήδη έχει αποδεχθεί a priori.

Aντρέας Αντρέου είπε...

ΠΡΟΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ Ussu Olan

Αν ένας ακαδημαϊκός/καθηγητής πληροί οποιονδήποτε έναν από τους ακόλουθους όρους, όπως αυτοί τεκμηριώνονται από αξιόπιστες πηγές, είναι σίγουρα αξιοσημείωτος. Αν ένας ακαδημαϊκός/καθηγητής δεν πληροί κανέναν από αυτούς τους όρους, μπορεί ακόμα να θεωρείται αξιοσημείωτος και τα οφέλη ενός άρθρου για το πρόσωπο αυτό θα εξαρτηθούν πολύ από την επαληθευσιμότητα.

1.Το άτομο θεωρείται διακεκριμένος ειδήμων στο πεδίο του από ανεξάρτητες πηγές.

2.Το άτομο θεωρείται σημαντική φυσιογνωμία από ανεξάρτητους ακαδημαϊκούς στο ίδιο πεδίο.

3.Το άτομο έχει δημοσιεύσει αξιόλογο και πολύ γνωστό ακαδημαϊκό έργο. Για να είναι διακεκριμένο ή πολύ γνωστό, το έργο θα πρέπει να πληροί ένα από τα ακόλουθα κριτήρια:
α)Το έργο πρέπει να αποτελεί το θέμα πολλαπλών, ανεξάρτητων, μη τετριμμένων ανασκοπήσεων ή μελετών σε έργα τα οποία ικανοποιούν τα πρότυπά μας για τις αξιόπιστες πηγές.
β)Το έργο πρέπει να υπαγορεύεται ως διδακτικό βιβλίο, έργο αναφοράς ή υποχρεωτικό ανάγνωσμα μαθημάτων σε προπτυχιακό και πτυχιακό επίπεδο (τα οποία δεν διδάσκονται ούτε σχεδιάζονται ή με άλλον τρόπο επιβλέπονται από τον συγγραφέα) και σε αρκετά ανεξάρτητα πιστοποιημένα πανεπιστήμια.
γ)Το έργο θα πρέπει να είναι ευρέως παραθετημένο (εξαιρώντας αυτοαναφορές) στην ακαδημαϊκή βιβλιογραφία.
δ)Το έργο των πρωτότυπων ιδεών οι οποίες περιγράφονται σε αυτό πρέπει να σχηματίζουν τη βάση ενός άλλου έργου το οποίο είναι από μόνο του αξιοσημείωτο για άλλους λόγους.

4.Το συλλογικό σώμα του έργου του ατόμου είναι αξιόλογο και πολύ γνωστό. Για να είναι αξιόλογο ή πολύ γνωστό, το συλλογικό σώμα του έργου πρέπι να πληροί ένα από τα ακόλουθα κριτήρια:
α)Το συλλογικό σώμα του έργου, ή ένα μεγαλύτερο υποσύνολο αυτού, πρέπει να είναι το θέμα πολλαπλών, ανεξατήτων, μη τετριμμένων μελετών ή περιλήψεων σε έργα που πληρούν τα πρότυπα μας για τις αξιόπιστες πηγές.
β)Το συλλογικό σώμα του έργου ή ένα μεγαλύτερο υποσύνολο αυτού πρέπει να είναι το θέμα ενός προπτυχιακού ή πτυχιακού επιπέδου μαθημάτων (τα οποία δεν διδάσκονται ούτε σχεδιάζονται ή με άλλον τρόπο επιβλέπονται από τον συγγραφέα) σε αρκετά ανεξάρτητα πιστοποιημένα πανεπιστήμια.

5.Το άτομο είναι γνωστό για την ανάδειξη ενός σημαντικού νέου θεματικού πλαισίου, θεωρίας ή ιδέας, το οποίο είναι το θέμα πολλαπλών, ανεξαρτήτων, μη τετριμμένων ανασκοπήσεων ή μελετών σε έργα τα οποία πληρούν τα πρότυπά μας για τις αξιόπιστες πηγές.

6.Το άτομο έχει λάβει ένα αξιοσημείωτο βραβείο ή τιμή ή ήταν συχνά υποψήφιο για αυτό

Patridas είπε...

Ο συντρόφκιας προασπιστής του κράτους δικαίου .............

Βγάζει τους φτωχούς με χάρη από τη φυλακή και αφήνει τους έχοντες δίκαια να συμπληρώσουν την ποινή τους.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

το άλλο με τον άνεφ-πίσκοπο τσιε την ούσσου ολάν ακούσετε το;

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε Patridas όταν ρωτάς : το άλλο με τον άνεφ-πίσκοπο τσιε την ούσσου ολάν ακούσετε το;

μήπως εννοείς την κρίση με τη διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας ? διότι αυτό είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό.

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε arxiepiskopos δεν είμαι ο Χαράλαμπος Τραμπάκουλας αλλά ούτε και ο Χαράλαμπος Τριανταφυλλίδης .

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας κοπελλάτζια μου ήρτα. Ζητώ συγνώμη στους παρέες μου, στους υποτακτικούς μου(arxiepiskopos, Αίαντας κ.α.) σε τζιείνους που εν χωνεύκω δράμιν(ο Πελασγός, ο Μεταξό, o άλλος ο Emerson τζιαι η συναπαρτζιά τους) γιατί πρέπει να σας έλειψα ρε κοπελλάτζια μου. Ελπίζω οι υποτακτικοί μου να μεν εκλικκώσαν τζιαι οι αχώνευτοι να μεν αρκέψουν γλειψίματα.

Patridas είπε...

Φίλε Πελασγός τσίνον εν γνωστό.. Στο άλλο αναφέρομαι με την ούσσου ολάν, τον άνεφ-πίσκοπο, τον συντρόφκια τσιέ τον Μεχμέτ Ταλάτ...

Που καταλήγει, άλλη τους έδειξε τσιέ άλλη τους έμπηξε...

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

εχει μεινει περιορισμενος αριθμος θεσεων για την κατασκηνωση της ΕΔΟΝ στα περβολια, παρακαλω οι ενδιαφερομενοι να επικοινωνησουν με τις κατα τοπους τοπικες επιτροπες.

ΡΗΓΑ, ΡΗΓΑ, εισαι εδω?

τελικα ο ξενης ειναι η οχι ψευδοεπιτροπος?

ξενης, ττιμης, προδρομος, νικολας, χριστος, χριστος, παυλος, ζηνων

Ανώνυμος είπε...

Πελασγός:
"Φίλε Ussu Olan η προσωπική σου ΛΟΓΙΚΗ και η Αρχή της Επαγωγής που χρησιμοποιείς με καμιά δύναμη δε μπορούν να αντικαταστήσουν την έννοια της λέξης « λογική». Είμαι δε σίγουρος ότι ακόμη και την ετυμολογία της λέξης « λογική» δεν γνωρίζεις."

Αγένεια και εμπάθεια.

arxiepiskopos είπε...

Φίλε ΠΕΛΑΣΓΕ,σε τι αποσκοπεί η ανάρτησή σου των 8.55; Σε εντυπωσιασμό;Όταν κάνεις αντιγραφή-επικόλληση,καλό είναι να αναφέρεις και από πού πήρες το συγκεκριμένο απόσπασμα.

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε Ussu Olan για την ΑΓΕΝΕΙΑ κοίταξε και τα δικά σου γραφόμενα και θα δεις τους δικούς σου καλούς τρόπους. Τώρα αν εγώ είμαι πιο αγενής από σένα είναι άλλο θέμα. Δεν διεκδίκησα ποτέ μου το αλάθητο του Ευέλικτου.

Για την ΕΜΠΑΘΕΙΑ που λες διαφωνώ πλήρως. Αν ήμουν εμπαθής δε θα χρησιμοποιούσα τη λέξη φίλος στην αρχή κάθε ανάρτησης μου. Εξάλλου πως είναι δυνατόν να τρέφω αρνητικά αισθήματα για κάποιον που δεν ξέρω ποιος είναι και που δεν ξέρω αν είναι συγγενής η φίλος μου ?

Αν το καλό και το κακό ήταν για όλους το ίδιο , οι άνθρωποι δεν θα λογομαχούσαν. ΕΡΥΠΙΔΗΣ

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε arxiepiskopos η συγκεκριμένη ανάρτηση στη οποία αναφέρθηκες , ήταν
αντιγραφή/επικόλληση όπως λες αλλά πέραν του εντυπωσιασμού ήταν και για εμπλουτισμό των εγκυκλοπαιδικών μας γνώσεων.

arxiepiskopos είπε...

Γι' αυτό,φίλτατε ΠΕΛΑΣΓΕ,πρέπει να αναφέρεις την πηγή,για να μπορούμε να προστρέχουμε για περαιτέρω εμβάθυνση.

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

ουσσου εδω δεν ειναι παγανιστικο γκρουπ αλλα πολιτικο.ο προσηλυτισμος σου αλλου.

Patridas είπε...

Η κυβέρνηση μας σε παγκόσμια πρωτιά ζητά νομοθεσία για την κατάργηση του ανώνυμου απο τα Μπλογκς....

Δώσε σχοινί του κούμμουνου τσιέ ννα μπει με τες ποδίνες στο κρεβάτι..

Αυτά τα πράγματα θα το καταλάβω αν γίνονται σε χώρες όπως η Βόρειος Κορέα η Κίνα και όπου αλλού έχει δικτατορικά καθεστώτα..

Βέβαια εν ετη 2010 στην κομμουνιστική Κύπρο όλα τα περιμένει κανείς...

Ο φασισμός και ο κομμουνισμός κατά βάση είναι το ένα και το αυτό... απλός διαφέρουν στην ιδεολογία..

Patridas είπε...

Εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης βρέθηκε χθες στην Επιτροπή Νομικών της Βουλής όπου συζητήθηκε η ελευθερία του λόγου on-line και πρότεινε να καταργηθεί η ανωνυμία των blogger και των σχολιαστών σε αυτά! Η πρόταση προκάλεσε έκπληξη και στους βουλευτές που ήταν παρόν αλλά και σε εμάς που την ακούσαμε αφού τέτοια μέτρα λαμβάνουν συνήθως απολυταρχικά καθεστώτα ή χώρες όπου η ελευθερία του λόγου είναι ποινικά δικάσιμο αδίκημα. Ας σοβαρευτούμε, λοιπόν.

από το SigmaLive