Παραπολιτικά ανάλεκτα στην τύχη (2)

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Ρωτώ συνέχεια τον εαυτό μου! Πως τα κατάφερε ένα Blog να με κάνει τόσο ρεζίλι; Δυστυχώς στις κομματικές σχολές της Σοβιετίας, δε μας έμαθαν να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις.

•Ο πρόεδρος κάθε κράτους έχει πάνω από όλα το σύνταγμα της χώρας του. Ο πρόεδρος Χριστόφιας έχει πάνω απ όλα το συμφέρον του ΑΚΕΛ και των Τουρκοκυπρίων.

•Ο πρόεδρος δυο πράματα χειρίζεται αριστοτεχνικά. Την καρέκλα του προέδρου της Βουλής και την καρέκλα του υπουργού. Σε όποιο τη δίνει γονατίζει και τον προσκυνά.

•Η ΠΕΟ στήριζε πάντα την τάξη των ανέργων. Για τούτο τώρα που το ΑΚΕΛ είναι κυβέρνηση, θα κάμει την τάξη αυτή πλειοψηφία του λαού.

•Ο λαός δεν ξεχνά τον Ορωπό. Και ο πρόεδρος δεν ξεχνά το Λιμνίτη. Ετοιμάζουν από τώρα τα χαλιά και τα μπαλόνια για να κάμουν τα εγκαίνια οι δυο πρόεδροι. Συντονιστής δεν θα είναι ο Πιττάτζιης, αλλά ο Ντάουνερ.

•‘Οσοι καλούνται για συνέντευξη στην Ε.Δ.Υ., πρέπει πρώτα να περνούν από το Παραλίμνι και να βλέπουν τον κ. Πιττάτζιη. Οι συστάσεις του είναι πιο σημαντικές από τις συστάσεις της συμβουλευτικής επιτροπής.

•Ο Τάσσος του παρέδωσε κράτος, πλήρες μέλος της Ε.Ε. Ο Χριστόφιας τι θα παραδώσει στο διάδοχό του. Συνιστών κρατίδιο της επανενωμένης Κύπρου, εγγυημένο από την Τουρκία;

•Ο εθνικός μεταφορέας πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο εθνικός εργολάβος πάει από το καλό στο καλύτερο. Δεν αναλαμβάνει πια κουτσοδούλια, αλλά μόνο χοντροδούλια, που στηρίζουν και την ΟΜΟΝΟΙΑ.

•Ο Χριστόφιας είπε προεκλογικά το πιο επιτυχεμένο ανέκδοτο με τέσσερις λέξεις «δίκαιη λύση, δίκαιη κοινωνία»

•Ο μόνος που γνώρισε την πολιτική «ανθρωπιά» του Χριστόφια ήταν ο Τάσσος. Λέτε αυτή να ήταν η αιτία του θανάτου του;

•Είναι αποφασισμένος για δεύτερη πενταετία. Κούνια που τον κούναγε. Είναι αποφασισμένος να βρει λύση. Αυτό είναι τρομακτικό, γιατί μας έδειξε ποια λύση επιδιώκει.

•‘Εκαμε το κόμμα του κράτος. Για τούτο νομίζει πως έχει δικαίωμα να το μοιράσει σε δυο συνιστώντα κόμματα και να τα επενενώσει με τον πρόεδρο εκ περιτροπής.

•‘Εχετε γενέθλια, πάρτυ, βαφτίσια. Μπορείτε να καλέσετε τον πρόεδρο να σας τιμήσει με την παρουσία του. Αν είναι βαφτίσια, μπορεί να σας κάμει και ομιλία στην εκκλησία, φτάνει να είστε απλοί πολίτες και να νιώσει τη στήριξή σας. Καλύτερα την πρόσκληση να την στείλετε μέσω του κ. Πιττάτζιη.

Το παρδαλό κατσίκι, για το Christofias-watch

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τάσσος του παρέδωσε κράτος, πλήρες μέλος της Ε.Ε. Ο Χριστόφιας τι θα παραδώσει στο διάδοχό του. Συνιστών κρατίδιο της επανενωμένης Κύπρου, εγγυημένο από την Τουρκία;

Ο μόνος που γνώρισε την πολιτική «ανθρωπιά» του Χριστόφια ήταν ο Τάσσος. Λέτε αυτή να ήταν η αιτία του θανάτου του;

Το παρδαλό κατσίκι, για το Christofias-watch
- - - - - - - - - - - - - - -

Μπράβο λεβέντη μου! Έτσι σε θέλω. Κάμνεις καλήν δουλειάν. Θέμα φουμίζεις τζιαί τον Τάσον θέμα ρίφκεις τζιαί τον Γριστόφκιαν. Αλλά τζιαί τα άλλα που γράφεις, εν καλά τζιαί τζιείνα. Τζιαί για τον Μιλτιάδην τζιαί για τον Πιττάτζιην.
Αύριον θέλω να ξαναγράψεις τζι' άλλα για τον Κάρογιαν τζιαί τον Μάρκον. Αθθυμούμαι τους τζι' αναουλιούμαι.
Α! Τζιαί μεν φοάσαι, δαμέ είμαι γιώ. Ρυάλια; Όσα θέλεις. Έταξεν σου ποττέ του ο Νικώλας τζι' έχασες; Πάντα κρατώ τον λόον μου εγιώ! Αύριον εν να πέψω κάποιον να σου φέρει μετρητά.
Γράφε, γράφε. Δωσ' τους που πάνω!