Παραπολιτικά ανάλεκτα στην τύχη (3)

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Στη φωτογραφία, ΑΚΕΛική γραμματεύς που δεν προλαβαίνει να καταγράφει τα χιλιάδες ρουσφέτια που καθημερινά ζητούν από το Κόμμα, οι οπαδοί της "Δίκαιας Λύσης-Δίκαιας Κοινωνίας"

•H Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο ζητά συνέντευξη από το Δημήτρη Χριστόφια. Κύριε ελέησον. Μπορεί κανένας από την Επιτροπή να πάρει συνέντευξη από τον πρόεδρο; Αφού «η γλώσσα τους κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει». Μπορεί η γλωσσα τους να πει μια κολακεία για τον πρόεδρο; Αν και αυτό δεν είναι αρκετό. Ξέρει η γλώσσα τους να γλείφει; ‘Οχι βέβαια. Ε, τότε γιατί ζητούν να πάρουν συνέντευξη;

•Τελικά αυτή η λειτουργός του προεδρικού πήρε πολλές πρωτοβουλίες. ‘Ακου, να στείλει από μόνη της μήνυμα στο Υπουργείο ‘Αμυνας για να βοηθηθούν στρατιώτες. ‘Ετσι ήθελε, έτσι έκανε. Δεν ενημέρωσε κανένα. Τελικά ότι θέλει ο καθένας κάμνει στο προεδρικό.

•Καλά, από ολόκληρο ΑΚΕΛ και από τα στελέχη του στο προεδρικό δεν έχει ένα τέλος πάντων με αρχ........... Να βγεί και να πει «εγώ το έκαμα, γιατί ήθελα να βοηθήσω κάποιους στρατιώτες που αδικούνται. ‘Εφταιξα, έκαμα λάθος και παραιτούμαι». Όχι να λένε ότι όλα τα έκαμε μια κοπέλα, η ιδιαιτέρα του διευθυντή. Τελικά φαίνεται πως στο ΑΚΕΛ τα ρουσφέτια τα κάνουν οι ιδιαιτέρες.

•Ο Μιχάλης Πιττάτζιης ετοιμάζει το κοστούμι του. Τώρα που ο πρόεδρος ψάχνει διευθυντή για το γραφείο του, πού να βρει καλύτερο συντονιστή. Να συντονίζει και τον πρόεδρο και τον ‘Αντρο και το Μάριο. Το έχει αποδείξει στην πράξη, αλλά του χάλασε τους σχεδιασμούς η ιδιαιτέρα του ‘Αντρου. Ενώ άμα έχει αυτός όλη την ευθύνη, τίποτε δεν θα πηγαίνει στραβά.

• Είδατε με πόση σοβαρότητα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ εξηγούσαν ότι ούτε ο πρόεδρος είχε φταίξιμο, ούτε ο διευθυντής του Γραφείου του προέδρου. Αυτός δεν είχε ιδέα, ούτε φταίξιμο, ούτε ευθύνη. Αλλά έδειξε την πολιτική του ευθιξία. Καλά, έκαμαν το κόμμα κράτος, νομίζουν ότι και οι πολίτες είναι όλοι εδονόπουλα. Γιατί τέτοιες δικαιολογίες δεν τις χάφτει ούτε η Κεντρική Επιτροπή.

Το παρδαλό κατσίκι, για το Christofias-watch

11 Σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

ΤΤΟ-ΟΥ-ΛΗ / ΜΑΖΙ ΣΟΥ / ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ!(Πενταρόγιωρκε,να το επαναλαμβάνεις πρωί-μεσημέρι-βράδυ,μισή ώρα προ του φαγητού!Αν εντωμεταξύ εξακολουθείς να έχεις Χριστ(ρ)οφικές ενοχλήσεις,να παίρνεις και δύο Syllourex των 4.5%.Αν έχεις και δυσκολία στις κενώσεις,ενδείκνυνται και εισπνοές με tsakristan ,τις οποίες μπορείς να προμηθευτείς από την ΕΔΕΚ Πάφου!

arxiepiskopos είπε...

Μπράβο στο Βάσο Γεωργίου που παραιτήθηκε από ευθιξία.Ακολούθησε έτσι τη λαμπρή παράδοση ευθιξίας προηγούμενων συντονιστών ρουσφετιού που παραιτήθηκαν από ευθιξία.Αυτοί ήταν:Τάκης Πελεκάνος(Σπ.Κυπριανού),Παντελής Κούρος(Γλ.Κληρίδης),Γ.Λιλλήκκας(Γ.Βασιλείου),Π.Σαρρής(Τάσσος Παπαδόπουλος).Βλέπετε,τα...καλά παραδείγματα έχουν συνέχεια! A,υπάρχει κι η περίπτωση Μαυρονικόλα καθώς και Πολυνείκη,που εκδιώχθηκαν!

Ανώνυμος είπε...

•Ο Μιχάλης Πιττάτζιης ετοιμάζει το κοστούμι του. Τώρα που ο πρόεδρος ψάχνει διευθυντή για το γραφείο του, πού να βρει καλύτερο συντονιστή. Να συντονίζει και τον πρόεδρο και τον ‘Αντρο και το Μάριο.

Το παρδαλό κατσίκι, για το Christofias-watch
- - - - - - - - - - - - - - - - -

Ε γιατί έν εβάλετε τζιαί τον Μάρκον ρε παιδκιά;
Νομίζω ότι τζιηεύκετε τον κοπέλια! Ο Νικώλας άρκεψεν τζιαί τριβιτζιάζεται ότι εν να τον πουλήσετε στο τέλος, τζι εν να χάσει το ΔΗΚΟ που μεσ τα σιέρκα του. Εντάξει, εν φυσικόν να του σφίγγετε την μουτταρκάν για να πιάετε παραπάνω ρυάλια τζιαί που τζιείνον τζιαί που τον αρχεπίσκοπον, αλλά μεν το παρακάμνετε! Έσιει τζι αλλού πορτοκκαλιές που κάμνουν πορτοκκάλια.
Τζιαί για τζιείνον τον μακαρίτην τον Σπύρον που δέκτηκεν την ομοσπονδίαν πότε εν να γράψετε;
Πότε εν να τον κατηγορήσετε;
Άμα σσικτιρήσουν τους Τασσικούς που το ΔΗΚΟ;
Χάτε, πιάστε δουλειάν να τελειώνουμεν με τον Μάριο τζιαί τον Μάρκον μιαν τζιαί καλήν γιατί όπως πάμεν, εκτός που τον Φώτην, πάμεν να χάσουμεν τζι άλλους ώσπου περνά ο τζιαιρός! Τελειώνετε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μα εν δυνατόν το Ττοουλούιν το κουνιστόν να προταθεί για πρόεδρος;
Χα χα χα χα χα . . . . .
Ε ίντα τούτος εν σιειρόττερος τζιαί που τον ευνούχον! Εν να τον πέμπομεν στην Ευρώπην τζι εν να πιάννουν τον κώλον του. Εν να μας εκπλήξει ούλλους!
Χα χα χα χα χα . . . . .

Έν το πιστεύκω κοπέλια! Κάπου έσιει χιλλέν.

Ανώνυμος είπε...

Με αυτή την παρέα είναι που ταιριάζεις Γιώργο Πήττα. Με την παρέα αυτών που δε σέβονται τους νεκρούς. Την παρέα του "ΠΟΛΙΤΗ" όπου εργοδοτείσαι. Στη δική μας την παρέα, την παρέα του αντικατοχικού αγώνα και της πολύχρωμης σάτιρας και κριτικής, δεν έχεις καμία θέση.
Ρίμαχος, για το Christofias-watch
- - - - - - - - - - - - - - - - -

Εγιώ με την πολύχρωμην σάτιραν και κριτικήν μου, κάμνω σας κοπέλια; Αν δεν σας ποκαταίνει τζιαί θέλετε να φύω, να μου το πείτε καθαρά. Γιατί τωρά που αναγνωρίστηκεν το δικαίωμαν της αντίθετης άποψης, τζιαί υποστηρίξαν το εγγράφως τζιαί τζιείνοι οι κοσιένας, τζιαί ο Νικωλάκης, τζιαί άλλοι πολλοί συναγωνιστές, έχω σκοπόν να ακολουθήσω με πίστην τον αγώναν μας! Ακόμα έν είδετε τίποτε!
Έσιετε πρόβλημαν αν συνεχίσω;

arxiepiskopos είπε...

Κύριοι Επίτροποι,μπορεί το μπλογκ να είναι απόπατος,όμως σας ευχαριστούμε που μας δίνετε την ευκαιρία να ξεσκεπάζουμε την ηλιθιότητα των επιχειρημάτων σας και ταυτόχρονα να εκτίθεστε με τις αναρτήσεις σας και στα μάτια αυτών που ίσως κάποτε να σας θεωρούσαν απλώς ως ένα αντιπολιτευόμενο μπλογκ,πράγμα που θα ήταν θεμιτό.

antonis είπε...

Aυτο το blog ειναι αποπατος λεει ο arxiepiskopos..Φαινεται ο αποπατος ειναι ο τοποσ που λατρευεις για να εισαι ο πιο φανατικος επισκεπτης εδω μεσα..

arxiepiskopos είπε...

Τι να κάνω,ρε Αntoni,που είμαι υποχρεωμένος να ασχολούμαι με τα σκατά;Είδες κανένα βοθροκαθαριστή να αποφεύγει την επαφή με τους βόθρους;Όσο υπάρχουνε σκατά σαν αυτό το μπλογκ,θα υπάρχουμε κι εμείς,παίζοντας το ρόλο του βοθροκαθαριστή!

arxiepiskopos είπε...

Σκάσε,παπά!

A soul είπε...

1. Δεν έχω ελληνικούς χαρακτήρες στο PC άρα χρησιμοποιώ την "υπερεσια" "Greeklish-το-Greek" ... οποτε για την ορθογραφία δεν ευθύνομαι. 2. Το Blog φαίνεται να ενοχλεί κάποιους ηλίθιους σε διατεταγμένη αποστολή διότι e αριθμητική υπέροχh που eixav - έχουν στον καφενέ (με την οποια "καθηλώνουν" την αντίθετη άποψη) χάνεται στο blog ...
3. Eνώ πριν είχαν το σχετικό τους complex κατωτερότητας τώρα που είναι "εξουσία" έφτασαν στο άλλο άκρο και τα Τούβλα απόκτησαν υπεροψία kai complex αvωτερότητας.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Η κοπρολαγνεία είναι χαρακτηριστικό ανισόρροπων ανθρώπων Anef_Orioniskope. Και γενικά ανισόρροποι σαν και εσένα είναι τα καλύτερα ενεργούμενα "υπηρεσιών" όπως η Επαγρύπνηση.

Γι' αυτό άλλωστε τους κάνεις και τις δουλειές. Κακομοίρη, που κατέντησες, να υπερασπίζεσαι μέχρι και τον εθνικιστή ακροδεξιό Έρογλου.