36 χρόνια μνήμης!

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010


Κάθε 15 Ιούλη, δεν μπορούμε να μη θυμηθούμε το πραξικόπημα. Αυτό που έδωσε στην Τουρκία την αφορμή, αλλά και τη διευκόλυνση να πραγματοποιήσει τα ήδη καταρτισθέντα επεκτατικά της σχέδια εναντίον της Κύπρου.

Δεν μπορούμε να μη θυμηθούμε, τους όσους αγωνίστηκαν για τη δημοκρατία.

Δε μπορούμε να μη θυμηθούμε το Φασισμό και την επίθεση στη δημοκρατία και τους δημοκρατικούς θεσμούς.

Είναι γι' αυτό που κάθε 15 Ιούλη, δίνουμε τον όρκο ότι:

Α. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!


Πόσο μάλλον σήμερα, που κάποιοι επαναφέρουν και επαναλαμβάνουν φασιστικές πρακτικές (συλλήψεις αντιφρονούντων, παρακολουθήσεις, πρωϊνές επιδρομές σε οικογενειάρχες).

Β. ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ (ΕΙΣΒΟΛΗ-ΚΑΤΟΧΗ) ΔΕ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ!

Πόσο μάλλον σήμερα που κάποιοι λένε ότι "Κάναμε ένα πραξικόπημα και πρέπει να πληρώσουμε"

(Κι ας τους ρωτούμε συνεχώς, χωρίς απάντηση: Ποιοι κάναμε; Γιατί να πληρώσουμε; Πως να πληρώσουμε; Μήπως με αποδοχή των παραγώγων του πραξικοπήματος-εισβολής;)

Γ. Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Θυμούμαστε και τιμούμε την Αντίσταση στο Φασισμό. Την πραγματική βέβαια αντίσταση και όχι τη νοθευμένη, την εκ των υστέρων και για σκοπούς ψηφοθηρικούς.

Ορκιζόμαστε ξανά και ξανά και προειδοποιούμε τους Ευέλικτους Νεοφασίστες του σήμερα:
Θα αντιστεκόμαστε και στο Φασισμό και στην προσπάθεια νομιμοποίησης του πραξικοπήματος.

Αλωεύς-Ρίμαχος-Φιλίππαρχος για το Christofias-Watch

Υ.Γ. Έρχεται σε λίγο, μια σημαντική αποκάλυψη. Ως που φτάνει η υποκρισία και η πραξικοπηματοκαπηλεία; Θα μάθετε οσονούπω.

8 Σχόλια:

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

Ο/Η ΑΙΑΝΤΑΣ είπε...

βλακα μεταξοπουλε απο οτι φαινεται ενεσχεις ιδεα για την πατριδα σου τζαι πεζεις το τζαι πατριωτης. Δεν ειναι αυριο που παιζουν η σειρηνες βλακα.

Οσο για το ποιοι εκαναν το πραξικοπημα τους ξερουμε πολυ καλα οπως ξερουμε τζαι τους πατεραδες σας βιολογικους και ιδεολογικους που επατρωναραν τζαι εκαμναν πλατες στους πραξικοποιματιες

14 Ιουλίου 2010 6:33 μ.μ.



ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΑ! ΝΑΙ ΡΕ ΑΙΑΝΤΑΚΟ, ΕΠΕΞΑΝ ΤΖΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΖΑΙ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ. εισαι πολυ πατριωτης αγορι μου, πολυ πατριωτης! εκαμες στρατο ρε εσου? α? οξα ησουν χωσμενος μες τα φουστανια της μανας σου? ντροπη σου να μεν ξερεις τουτο το απλο το πραμα. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. τζαι μετα ξανατολμα να μας πουλησεις πατριωτισμο τζαι ιστορια ρε απογονε προδοτων

Unknown είπε...

Ρε gay κωλομεταξοπουλε τον τζαιρο που υπηρετουν την πατριδα εσυ επινες καφε στο λιμανακι της κερυνειας. Τζαι εσυ που αθυμασε τοσο καλα γιατι δεμ με εξεθεσες που τα εχτες αφου γνωριζες οτι εκανα λαθος??? Σημερα που τις ακουσες εκατουρισες που την χαρα σου που εκαμα λαθος. Ομως η ουσια ειναι οτι δεν ηξερες απο τα εχτε ς βλακα gay . ... Εγω επιδη δεν ειμαι κανενας πρεζακιας μουνοπανο σαν εσενα παραδεχομαι οτι εκανα λαθος. ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ???????? Α ξεχασα προερχεσαι απο το κομμα του δαλαη λαμα τζαι επικοινωνειτε με τον θεο...
ΑΙΣΙΧΤΗΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .... ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.... ΚΑΡΥΔΟΚΕΡΑΣΤΕΣ... ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ


τΖΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕς ΤΖΑΙ ΕΝΑ ΦΚΥΕΙς ΠΟΥ ΠΟΥΚΑΤΩ ΠΟΥ ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΘΥΜΗΘΕΙς ΝΑ ΦΚΑΛΕΙς ΤΖΑΙ ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΤΖΑΙ ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΟΡΗΣΕς ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΣΤΕΙς ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΟΥ ΜΕΠΜΑ ΤΖΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

περιμενα σημερα για να σε ξεμπροστιασω. και δεν ειναι λιγες οι φορες που παραδεχτηκα οτι και εγω εκανα λαθος, και το κομμα μου εκανε λαθη, και ο προεδρος της δημοκρατιας σε μερικα ζητηματα εκανε λαθος.

συνεχιζεις, οπως παντα, να με βριζεις ασυστολα, και χωρις καποιο ουσιαστικο λογο. παρολο που δεν θελω να υιοθετω αποψεις και λεγομενα συναγωνιστων, οπως του ανεφ οριων και του arxiepiskopou, η αγαμιαση σου φιλε μου βγαζει ματι. πως καμνεις διαλογο γιε μου ετσι?

"gay κωλομεταξοπουλε"
"βλακα gay"
"μουνοπανο"
"ΑΙΣΙΧΤΗΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΡΥΔΟΚΕΡΑΣΤΕΣ"
"ΜΑΛΑΚΕΣ"

οποιος και αν εισαι, οποιος και αν νομιζεις οτι εισαι, αυτα δεν σε τιμουν καθολου.

επισης, το θρασος που δειχνεις μετα που εκανες ενα λαθος, οπως κανουμε ολοι μας, δειχνει τον φασισμο σου και το οτι δεν επιδεχεσαι ουτε μυγα στο σπαθι σου.

ΕΥΓΕ, ΑΞΙΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΑΥΤΗΣ. και οπως ελεγε και ο προγονος σου, τον οποιο τιμαται σημερα για την ενωση που προσπαθησε να πετυχει, αλλα αφηκεν την μισοδοτζιν, "θανατος εις τας κομμουνιστας"

Unknown είπε...

ΟΠΩς ΑΚΡΙΒΩς ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΚΑ. εΙΣΑΙ ΔΕΙΛΟς ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΟΠΩς ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΣΑς ΠΑΤΕΡΕς.

ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΛΟΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΨΕΥΤΟ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΙ. Κατι ΤΕΤΟΙΟΙ δειλοι σαν τους πατερες σας και με εσας συνεχιστες ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ . Οι πατερες σας παραδωσαν την Κυπρο στους πραξικοπηματιες και στην φωτια της Τουρκιας και εσεις ως αξιοι γονοι θα παραδωσετε την Κυπρο στην Οθωμανικη αυτοκρατορια. Ειστε δειλοι, θρασυτατοι, επικινδυνοι, φασιστες, ψευτες , ανιδεοι και κυριως καρυδοκεραστες...

ΑΙΣΙΧΤΗΡ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ...

Βγαλε το ροζ φουστανι και βαλε την ροζ φανελα του akel.βγαλε τα τακουνια και βαλε αθλητικα σαν να τρεξεις να χωστεις σαν καλο εδονοπουλο σε καμια πρεσβια μηπως και σε βρει κανενας πραξικοπηματιας και αναγκαστεις να κερασεις κανενα καρυδακι οπως οι πατερες σασ.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Πραγματικοί αριστεροί Μεταξόπουλε, είναι άνθρωποι σαν το Δώρο Χριστοδουλίδη που έχει αρχές και πατριωτισμό και τον διώξατε και σήμερα τον βρίζατε.

Να'ναι καλά ο λεβέντης γιος του Γιώργος που συνεχίζει με τιμή την οικογενειακή παράδοση.

Unknown είπε...

Να στειλουμε τα συλυπητηρια μας για τον θανατο του αξιοτιμου κυριου Αγαπιου απο τους λιγοστους αξιοτιμους κομματικους στο χωρο του akel

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

κουκου μεταξενια
Προς-
Μιχαλομιχαλουδες, βαρβαρους, πρωην ευχαριστες,
ανεφ ουριων (και ανεφ συζυγου εννοειται)/αρχιμουφτηδες, μαγαριους, (ξε)μασκαρευτες), ελεφαντες, μεταξενιες, μιχες,Σκαταμουτρες, κυριους βοηθους, ανεκατομενες, δρακουνες και αλλους που επιθυμουσαν την φιμωση ενος blog και την κατηγορια και διαπομπευση ενος ανθρωπου επειδη εκεινος και ο πατερας του και το blog, τολμουν να λενε την αποψη τους.
Αντιλαμβανομαι το τσουξιμο που σας προκαλεσε η αποφαση αναστολης της αδικης κατηγοριας του κυριου Ξενη Ξενοφωντος. Σε αυτη τη δοκιμασια που περνατε, ευχομαι να ειναι περαστικο το τσουξιμο. Βαζελινη μπορει να βοηθησει, στα τουρκικα για οποιο το προτιμα parafin yagi.

15 Ιουλίου 2010 7:34 π

1926 είπε...

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ... ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΜΑ... φασίστες θα πεθάνετε σε χώμα κυπριακό...