Παραπολιτικά ανάλεκτα στην τύχη (4)

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Μα ρε Επίτροποι, εσείς δεν πάτε διακοπές να ησυχάσουμε κι εμείς λίγο;

Ο πρόεδρος νιώθει το λαό μαζί του, νιώθει ότι έβγαλε την Κύπρο από τη γωνιά, νιώθει ότι σημειώθηκε πρόοδος στις συνομιλίες. Πόσες παραισθήσεις τελοσπάντων αυτός ο άνθρωπος.

Ο Χριστόφιας μας κατηγορεί ότι δεν θέλουμε λύση, επειδή θέλουμε λύση βιώσιμη. Ο Αναστασιάδης κατηγορεί το Χριστόφια ότι δεν θέλει λύση, επειδή δεν αποδέχεται ακόμη, ότι ο ίδιος είναι έτοιμος να αποδεχτεί. Φανταστείτε να συνεργαστούν οι δυο τους για να πετύχουν «λύση και επανένωση».

Η διεθνής κοινότητα, με συντονισμό του Ντάουνερ κατηγορεί τον Χριστόφια, ότι δεν θέλει λύση επειδή ακόμα δεν αποδέχτηκε όλες τις αξιώσεις της ‘Αγκυρας. Δεν την γλιτώνουμε τη διάλυση.

Ο Αναστασιάδης διαμαρτύρεται, ότι δεν είναι αυτός που έκανε τις γενναίες παραχωρήσεις. Διαμαρτύρεται έτσι, γιατί του φαίνονται λίγες οι παραχωρήσεις. Αν ήταν αυτός πρόεδρος................. μη κακό μας.

Οι αρχηγοί του ΔΗΣΑΚΕΛ τσακώνονται ποιος από τους δυο είναι ο πλασιέ των τουρκικών προτάσεων στην ελληνική πλευρά. Πως το έπαθαν. Το ξέχασαν εντελώς; Ο πλασιέ των τουρκικών προτάσεων ήταν ο αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος, που δέχτηκε την εκ περιτροπής προεδρία και την παραμονή των εποίκων. Από τότε κανένας δεν έκαμε καμιά παραχώρηση. ( Ε! Πε αλλόναν ρε....)

O Μάριος ξέρει τι κάνει. Δεν σηκώνεται από την καρέκλα. Γύρο γύρο όλοι στη μέση η καρέκλα. Τρώει καρπαζιές, αλλά χαμογελάει. Τον φτύνουν κατάμουτρα, νομίζει τον ραντίζουν ροδόσταγμα. Για την καρέκλα, ρε, γ............. το.

Ο Τάκης Χατζηγεωργίου λέει «Δεν δεχόμαστε μια, οποιαδήποτε λύση». ‘Εχει δίκαιο. Το σχέδιο Ανάν δεν είναι η οποιαδήπτε λύση. ‘Ηταν μια καταστροφική λύση. Για τούτο την υποστήριξε άραγε με τόσο φανατισμό;

Το επίσημο ΔΗ.ΚΟ. είναι διεθνές κόμμα. Κύπρου και Μυκόνου. Στην Κύπρο στηρίζεται σε μια καρέκλα. Στη Μύκονο σε μια πετσέτα παραλίας. Το ανεπίσημο ΔΗΚΟ περιορίζεται μόνο στην Κύπρο και στη σωτηρία της.

Ο Πρόεδρος δεν θα δώσει ξανά αποκλειστική συνέντευξη στους δυο μέγιστους δημοσιογράφους. Ο τρίτος θα είναι δημοσιογράφος που θα του κάμνει μόνο κολακευτικά σχόλια. Ανακάτσιασε το πολύ γλείψιμο ο άνθρωπος, βρε αδελφέ.

Το παρδαλό κατσίκι, για το Christofias-watch

5 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Μάριος ξέρει τι κάνει. Δεν σηκώνεται από την καρέκλα. Γύρο γύρο όλοι στη μέση η καρέκλα. Τρώει καρπαζιές, αλλά χαμογελάει. Τον φτύνουν κατάμουτρα, νομίζει τον ραντίζουν ροδόσταγμα. Για την καρέκλα, ρε, γ............. το.


Το παρδαλό κατσίκι, για το Christofias-watch
- - - - - - - - - - - - - - - -

Το παρδαλόν κατσίκιν; Ε είσαι άλλο μαυρίν εσούνι. Γιατί εν τζιαί το παραδκιάνταλον κατσίκιν, ο μαϊμούνας. Ο Φούλης ρε. Μα εν καταλάεις, είσαι κτηνόν; Δηλαδή ... τέλεια θέλω να πω;

Τέλος πάντων! Έππεσεν σύρμαν; Εκαταλάβαν τον ούλλοι τον Νικώλαν; Πως εν ο μάστρος σας; Έφκαλεν φιρμάνιν να μεν εξαναξιτιμάσετε τον Μάρκον; Μόνον τον Μάριον; Φοάται ότι εφανερώθηκεν τζι' εγίνηκεν ρεζίλιν;
Χα χα χα χα χα . . . . . Ναι ρε Νικωλούιν ναι! Εν αρνιά ο κόσμος του ΔΗΚΟ ναι! Ππέσε πο τζιείνον το πλευρόν! Το ΔΗΚΟ θα παραμείνει με το όνομαν ΔΗΚΟ είτε το θέλετε οι Τασσικοί, είτε όι. Τζιαί πιάσ' τους δικούς σου τζιαί πηαίννετε στο Ευροκώλ τζιαί . . . ποτζιεί τζιαί τζιεί. Το ΔΗΚΟ έν διαλύεται γιέ μου. Έν διαλύεται!
Έν τζι' εν η ΕΔΕΚ που την μιάν εν ΕΔΕΚ, την άλλην εν ΚΙΣΣΟΣ, την άλλην ΕΔΕΚ πάλε τζιαί ποιός ιξέρει πάρακατω.

Πενταρόγιωρκε σιέση μεν φοάσαι το . . . ποιός ιξέρει! Έσιει άλλην σημασίαν δαμέ! Μάσιεσαι να μου λαωθείς πάλε τζιαί να θέλεις υπόθετον που τον Αθανάσιον που θεραπέυει πάσαν νόσον με μίαν μαλακίαν.

Ανώνυμος είπε...

Εγιώ 'μαι ο Κατάμουτρας
ένας μοναδικός
τσιάκκος που καύκει τα ξερά
για να γλυτώσει τα γλωρά
σωστός Δηκοϊκός

Τζιαί φόνον κάμνω φίλε μου
κανέναν εν φοούμαι
γιατ' έν σηκώνω τες μαγκές
ούτε τζιαί τες παραποκκιές
ίντα να το αρνιούμαι

Η Κύπρος αν με γρειαστεί
μόνος μου θα βουρήσω
να τους ανοίξω τες τζιοιλιές
τζι' έν καρτερώ παραντζιελιές
για να την βοηθήσω

Τζι ούτε να με συγχίζετε
δαμέσα δα εμέναν
κάμνετε λάθος ούλλοι σας
τζιαί σεις τζιαί οι τραούλλοι σας
εγιώ ν αγροικώ κανέναν
- - - - - - - - - - - - - - - - -

Για τζιείνους που κάθε λλίον υποστηρίζουν ότι γράφω τζιαι με άλλα ονόματα.
Γιατί να γράψω με άλλα ονόματα; Δηλαδή το Κατάμουτρας εν αντροπή;

Όποιος νομίζει εν αντροπή
λαλώ του ίσια τζιαί κοφτά
να πα να γαμηθεί.

arxiepiskopos είπε...

Ο/Η ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Ημέρα εξομολογήσεων από τον arxiepiskopos-anef_oriwn.

Είπε ο arxiepiskopos

"ΕΓΩ πάντως παίρνω πολλά!!! Εν ι-ξέρω αν ΕΣΥ είσαι τόσο ΜΑΛΑΚΑΣ τζιαι το κάμνεις μούχτιν!!! "

Ομολογεί ότι πληρώνεται!!!!!

Επίσης είπε:

"Ρε,μήπως ο Τσουρής είναι ο Katamoutras;Κι εκείνος γράφει ωραία τσιαττιστά!Αχ,τι ηλίθιος που είμαι!Ρε,ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,μου πήραν τη θέση μέσα από τα χέρια μου!"

Ομολογεί δηλαδή ο arxiepiskopos ότι ο Anef είναι ο Katamoutras!

Επιτέλους arxiepiskopos anef, ομολογείς ότι είσαι έμμισθος της Επαγρυπνήσεως και ότι έχεις πολλά bot. ΦΙΛΕ ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ,τελικά η κλινική εικόνα της ΕΔΕΚ Πάφου φαίνεται να είναι βαρύτερη εκείνης του ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΥ.Ακούει πυροτεχνήματα,τα βαφτίζει πολυβολισμούς(τότε στο εξοχικό κάστρο του γιατρού στον Πρόδρομο),ακούει τσάκρες,τις βαφτίζει βομβιστική επίθεση για να πληγεί το αγωνιστικό της φρόνημα(πριν λίγο καιρό στον Ψευδά),τώρα ακούει Άνεφ και σε βαφτίζει Αρχιεπίσκοπο.Είναι ο σημερινός καύσωνας επαρκής δικαιολογία;

Πενταρόγιωρκος είπε...

Μα ρε Anef_Oriwn, πάλε μιλάς μόνος σου;

Μόνο έτσι αυτοϊκ-ι-ανοποιείσαι;

Anef_Oriwn είπε...

Ρεεε Γιώρκο της Πεντάρας,
Ο νους εν 'κόμα πα' στην αυτοϊκ-ι-ανοποίηση;!