5 ΚΑΙΡΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Ευχαριστούμεν το ρουμ Γκιαούρ Γρουστόφκιαν, που εννά έρτει να φάμεν αρνίσιον σουγλάκιν! Τέθκιον αναβάθμισην για ιμέναν τζαι τέθκια άλλοθι για τον Αττίλαν μάστρον μου, ούτε στο πιο τρελλόν μας όνειρα εν εφανταζόμαστον!

Ημερολόγιο εισβολής. 28 Ιουλίου 1974:

"Το 301 ΤΕ δέχεται επίθεση μεγάλης κλίμακας και εγκαταλείπει τον Αγ. Ερμόλαο.
Υποχωρεί καλυπτόμενο απο τη 286 ΜΤΠ, που αποκρούει στη συνέχεια επίθεση εναντίον της πριν το μεσημέρι...
Το ΓΕΕΦ αναφέρει στο ΑΕΔ την άσχημη κατάσταση που επικρατεί, ελπίζοντας στην παρέμβαση κυρίως λόγω νέας Κυβέρνησης..".

36 χρόνια μετά. 28 Ιουλίου 2010: ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κάνει "κοινωνικού περιεχομένου" επισκέψεις στα κατεχόμενα, για δείπνο με τον εγκάθετο της κατοχής.

Εύλογα επαναλαμβάνουμε τα 5 ακόλουθα ερωτήματα που κυκολοφορούν στο διαδίκτυο και τα οποία μας κοινοποίησε καλός φίλος της Επιτροπής:

" Εν όψει της αποψινής επίσκεψης Χριστόφια στον κατοχικό ηγέτη,

1. Θα υπάρχει και η σημαία και το έμβλημα της Κυπριακής Δημοκρατίας στο αυτοκίνητο του προέδρου?

2 Όταν θα ανταποδώσει το δείπνο και ο κ. Έρογλου και θα διασχίσει τις ελεύθερες περιοχές θα αφαιρεθούν τα εμβλήματα του ψευδοκράτους η θα ατενίζουν ελευθέρα;

3. Όταν ο πρόεδρος πάει επίσκεψη στις κατεχόμενες περιοχές γιατί οι ξένοι να μην πηγαίνουν?

4. Να αναμένουμε ότι σύντομα θα δούμε και την κύρια Χριστόφια με την κυρία Έρογλου να πίνουν ειρηνικό τσάι ένα ηλιοβασίλεμα στο λιμανάκι της Κερύνειας?

5. Τι άλλαξε από την προηγούμενη φορά που ακυρώθηκε το δείπνο για να γίνει τώρα; Μήπως απλά θα το κρατούσαν μυστικό αλλά ξέφυγε του εμπνευστή Ντάουνερ ;"

Πράξανδρος για το Christofias-Watch

13 Σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

Βαθυστόχαστα πολιτικά ερωτήματα!!!Π
Ρε,ΠΡΑΞΑΝΔΡΕ,μήπως είσαι ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ και δεν το κατάλαβες ακόμα;

arxiepiskopos είπε...

ΤΤΟ-ΟΥ-ΛΗ / ΜΑΖΙ ΣΟΥ / ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ!(Πενταρόγιωρκε,να το επαναλαμβάνεις πρωί-μεσημέρι-βράδυ,μισή ώρα προ του φαγητού!Αν εντωμεταξύ εξακολουθείς να έχεις Χριστ(ρ)οφικές ενοχλήσεις,να παίρνεις και δύο Syllourex των 4.5%.Αν έχεις και δυσκολία στις κενώσεις,ενδείκνυνται και εισπνοές με tsakristan ,τις οποίες μπορείς να προμηθευτείς από την ΕΔΕΚ Πάφου!

arxiepiskopos είπε...

Μπράβο στο Βάσο Γεωργίου που παραιτήθηκε από ευθιξία.Ακολούθησε έτσι τη λαμπρή παράδοση ευθιξίας προηγούμενων συντονιστών ρουσφετιού που παραιτήθηκαν από ευθιξία.Αυτοί ήταν:Τάκης Πελεκάνος(Σπ.Κυπριανού),Παντελής Κούρος(Γλ.Κληρίδης),Γ.Λιλλήκκας(Γ.Βασιλείου),Π.Σαρρής(Τάσσος Παπαδόπουλος).Βλέπετε,τα...καλά παραδείγματα έχουν συνέχεια! A,υπάρχει κι η περίπτωση Μαυρονικόλα καθώς και Πολυνείκη,που εκδιώχθηκαν!

arxiepiskopos είπε...

Μάνα μου,ρε,και θα φάει ψευδοαρνάκι,ο προδότης!

arxiepiskopos είπε...

Ο Τζο, ένας αθλητικός τύπος, ήθελε από καιρό να πάρει ένα μοτοσακό. Όσπου μια μέρα η τύχη τον βοηθά και πέφτει πάνω σε ένα ξεπούλημα. Μια Harley πουλιώταν σε τιμή ευκαιρίας. Το μηχανάκι, αν και ήταν 10 χρονών, φαινόταν πιο καλό κι από καινούργιο. Άστραφτε από γυαλάδα σαν να είχε μόλις βγει από το εργοστάσιο και ο Τζο το αγόρασε αμέσως. Δεν παρέλειψε όμως να ρωτήσει τον πωλητή πως κατάφεραν να το κρατήσουν σε τόσο καλή κατάσταση ύστερα από δέκα χρόνια.

“Κoiτα”, του λέει ο πωλητής, “είναι πολύ απλό. Όταν το μοτοσακό το έχεις έξω και πρόκειται να βρέξει άλειβε τα μέρη χρωμίου με βαζελίνη, για να τα προστατέψεις από τη βροχή.”
Μάλιστα του έδωσε ένα βαζάκι με βαζελίνη.

Εκείνο το ίδιο βράδυ η Σάντρα, φιλενάδα του Τζο, τον συνάντησε για να πάνε μαζί στο σπίτι της και να τον γνωρίσει στους γονείς της. Φυσικά πήγαν εκεί καβάλα στο μηχανάκι του. Την ώρα που προχωρούσαν να μπουν στο σπίτι, η Σάντρα σταματά και του λέει:

“Πρέπει να σου πω κάτι για την οικογένειά μου. Στο τραπέζι, στην ώρα του φαγητού δεν μιλάμε καθόλου. Στην
πραγματικότητα ο πρώτος που θ ‘ανοίξει το στόμα του και πει το παραμικρό πρέπει να πλύνει τα πιάτα.”

“Κανένα πρόβλημα” της λέει και προχωρούν στην είσοδο.
Μόλις μπαίνουν, ο Τζο μένει εμβρόντητος. Εκεί μπροστά τους, στη μέση της σάλας, είναι μια μεγάλη στοίβα από άπλυτα πιάτα. Πιο πέρα, στο διάδρομο άλλα πιάτα στοιβαγμένα στα σκαλοπάτια. Στην κουζίνα ακόμη μια πελώρια στοίβα. Όπου κι αν κοιτάξει σωροί από βρώμικα πιάτα.

Κάποια στιγμή, κάθισαν στο τραπέζι να φάνε και πράγματι δεν ακούγεται κιχ. Καθώς περνούσε η ώρα ο Τζο αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Γέρνει λοιπόν προς τη Σάντρα και τη φιλάει. Κανένας δεν βγάζει μιλιά. Συνεχίζει λοιπόν να την πασπατεύει. Δεν έβγαλε κανείς μιλιά!

Οπότε σηκώνεται απάνω, τη βουτάει, τη γυμνώνει σχίζοντας τα ρούχα της, τη ρίχνει πάνω στο τραπέζι και εκεί μπροστά στους γονείς της την κανονίζει. Η κοπέλα του είναι αλαφιασμένη, ο πατέρας εμφανώς έχει αλλάξει χρώματα και η μάνα κυριολεκτικά αναστατωμένη και τρομαγμένη, αλλά κανένας δε βγάζει λέξη.

Ο νεαρός κοιτάει τη μάνα, την βρίσκει να έχει μια κορμάρα ελκυστική, κι όπως είχε πάρει φόρα τη βουτάει τη διπλώνει πάνω στο τραπέζι και δείχνει την εκτίμηση του στη θηλυκότητα της με πολλούς τρόπους.

Τώρα η κοπέλα του γίνεται έξω φρενών, ο πατέρας βράζει στο ζουμί του, αυτό αλλά ακόμη και τώρα δε βγάζουν τσιμουδιά. Όπου ξαφνικά ακούγεται μια εκκωφαντική βροντή και αμέσως ακολουθεί βροχή.

Ο Τζο θυμάται το μηχανάκι του κι αμέσως τραβάει από την τσέπη του το βάζο με τη ΒΑΖΕΛΙΝΗ.

Μόλις το βλέπει ο πατέρας πετάγεται φωνάζοντας:
“Σταμάτα, γαμώτο… Θα τα πλύνω εγώ τα κωλοπιάτα!”

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Πιστεύω Ανεφ ότι τα μείον είναι πολύ περισσότερα από τα συν στη συγκεκριμένη κίνηση.

Τι έχουμε να κερδίσουμε που να ισοσταθμίζει τη νομιμοποίηση που ο Χριστόφιας παρέχει στον Έρογλου;

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε arxiepiskopos σα δημαγωγός αλλά και σα Σκατιάρης που δηλώνεις ότι πραγματικά είσαι και φαίνεσαι θα έπρεπε να ντρέπεσαι και να μη μιλάς !!!!!.

Ο Πελεκάνος ήταν επί εποχής Σ. Κυπριανού , μετά που ανέβηκε στην εξουσία βάσει του ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ μεταξύ ΔΗΚΟ – ΑΚΕΛ. Και είναι βάσει αυτού του προγράμματος που χιλιάδες ΑΚΕΛΙΚΟΙ βολεύτηκαν στον ευρύτερο δημόσιο και ημιδημόσιο τομέα.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ. Επίσης υπήρχε διακομματική επιτροπή για τις προσλήψεις σύμφωνα με τις παραδοχές τους.

Ο Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ εκλέγηκε πρόεδρος της Δημοκρατίας ως υποψήφιος του ΑΚΕΛ.
Ο Γ. ΛΙΛΛΗΚΑΣ ήταν απλά ο Γραμματέας του τότε νεοσυσταθέντα ΦΟΡΕΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ και ήταν υπό την πλήρη επιτήρηση ,καθοδήγηση και ποδηγέτηση του ΑΚΕΛ.
Και επειδή η οικογένεια του υποφαινόμενου συνδέεται φιλικά με την οικ. Βασιλείου και επειδή εν έτη 1988 – 1989 - 1990 ο γράφων ήταν και μέλος του Κινήματος Δημοκρατικών Αντιστασιακών της μετέπειτα Κίνησης Βασιλείου , είμαι σε θέση να γνωρίζω από 1ο χέρι ότι ο ΛΙΛΛΗΚΑΣ δεν έκανε ΡΟΥΣΦΕΤΙ . ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΕΛΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ δε μπορώ να πω η να ισχυριστώ το ίδιο.
Ακόμα και επί καιρώ Τάσσου οι ΑΚΕΛες έκαναν ΡΟΥΣΦΈΤΙ. Εδώ τα πράματα είναι πιο φρέσκια. Άμα θέλεις μπορώ να σου φρεσκάρω λίγο τη μνήμη. (ακόμη κι εκείνος ο ελέφας υπουργός της ΕΔΕΚ ήταν το πιο υπάκουο σκυλάκι του ΑΚΕΛ).

Με αυτή λοιπόν τη ΔΙΚΑΙΗ του ΚΟΙΝΩΝΙΑ ο ΜΕΓΑ ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ ο 1ος , έχει με τον ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ ΤΟΥ διαλύσει και ισοπεδώσει τα πάντα .

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΚΑΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ? γραφείο εξυπηρέτησης του πολίτη είναι το Προεδρικό και η Εζ. Παπαϊωάννου ?

Γι αυτό φίλε arxiepiskopos σου χαρίζω την πιο κάτω συμβουλή :
Χρη σιγάν ή κρείσσονα σιγής λέγειν
η αν προτιμάς
σιγάν κρείτον εστί του λαλείν .

arxiepiskopos είπε...

Με έπεισες, φίλε ΠΕΛΑΣΓΕ! Γι' αυτό και το ΑΚΕΛ του 33% έχει στη δημόσια υπηρεσία 12%!Εκτός κι αν πιστεύεις κι εσύ,όπως ο Μάτσης,πως αυτό οφείλεται στο ότι οι Ακελικοί είναι λιγότερο έξυπνοι από τους άλλους!

Ανώνυμος είπε...

Πολύς θόρυβος έχει γίνει τα τελευταία χρόνια με τη Μ.Κ.Ο. (μη κυβερνητική οργάνωση) τής Εκκλησίας τής Ελλάδος (Ρωμιοσύνης δηλαδή, αφού πώς θα μπορούσε οποιοδήποτε κράτος μη σχιζοφρενές, που θα έφερε το όνομα Ελλάς, να έχει εβραϊκές εκκλησίες;), “Αλληλεγγύη”, και το σκάνδαλο με «τα σάπια ιερά κοτόπουλα», που εστάλησαν στο Ιράκ.
Και μετά τον θόρυβο και τα γκολ τού Μουντιάλ, ήρθε η σειρά των παιχτών τής “Αλληλεγγύης” να σκοράρουν ακόμη μία φορά και πάλι εναντίον τής διαφάνειας.

Παρά τον τότε διασυρμό η Ρωμαίικη Εκκλησία έσπευσε να κουκουλώσει το σκάνδαλο με λόγια όπως κι αυτά: «Όμως θα ήταν εντελώς άδικο να υποστηρίξουμε, ότι αυτή είναι η Εκκλησία μας. Θα ήταν άδικο να αγνοήσουμε το αθόρυβο έργο, που επιτελείται (σ.σ. μουλωχτό έργο). Αγώνας αθόρυβος και μεθοδικός. Έργο ουσίας (σ.σ. μία είναι η ουσία...). Αναδείχθηκε πρώτη στον κατάλογο των χωρών, που μετέφεραν και διένειμαν τη μεγαλύτερη ποσότητα ανθρωπιστικής βοήθειας, πρώτη στο “τσουνάμι τής ανθρωπιάς” και τής αγάπης προς τον πάσχοντα (σ.σ τσουνάμι βλακείας και απατεωνιάς, όπως θα δούμε παρακάτω...). Ο πιστός ελληνικός λαός (σ.σ. το ποίμνιον δηλαδή) ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση τής Εκκλησίας και απέδειξε για μια ακόμη φορά, πως γνωρίζει τι σημαίνει συμπόνοια (σ.σ. κοροϊδία καλύτερα), κατανοεί τι σημαίνει καταστροφή και δυστυχία.

» Η “Αλληλεγγύη” τής Εκκλησίας μας κατάφερε να κάνει την Ελλάδα άλλη μια φορά περήφανη». Βέβαια... έκανε ακόμη μία φορά την Ρωμιοσύνη πολύ υπερήφανη για τα χάλια της. Σάλια ατελείωτα για το δήθεν ανθρωπιστικό έργο τής Εκκλησίας σε ένα κατεβατό δύο σελίδων αναρτημένα στην ιστοσελίδα τής οργάνωσης και αναδημοσιευμένα από τα φερέφωνα Μ.Μ.Ε...

Όμως το πρωί τής Κυριακής 25ης Ιουλίου 2010, σε ανύποπτο χρόνο σε πρωινή εκπομπή κρατικού καναλιού (τα υπόλοιπα έπαιζαν την κυριακάτικη λειτουργία από διάφορους ναούς ή σαπουνόπερες), αποκαλύφθηκε από επώνυμη καταγγελία, ότι πολλά εκατομμύρια ευρώ, που είχαν συγκεντρωθεί από το ποίμνιον στις εκκλησίες τής χώρας, για να σταλούν ως ανθρωπιστική βοήθεια, δεν έφτασαν ποτέ στην Ινδονησία και στους πληγέντες. Εκτός τούτου, αντί ρουχισμού και φαρμάκων εστάλησαν αποκριάτικες μάσκες και γούνες! Ναι καλά διαβάσατε...

Όπως κι ο Καραγκιόζης αρχίζει τις παραστάσεις του με την εισαγωγή σε κάθε παράστασή του βγάζοντας ντελάλη και φωνάζοντας: «ακούσατε - ακούσατε, μπέηδες, πασάδες, δερβισάδες, κλεφτοκοτάδες, καλαμαράδες, γουναράδες, μασκαράδες...», απευθυνόμενος στους συμπολίτες του Τουρκορωμιούς, έτσι και στην “Αλληλεγγύη” βγάζουν ντελάλη στο Διαδίκτυο και προσπαθούν να πείσουν το ποίμνιόν τους, ότι επιτελούν ανθρωπιστικό έργο και είναι μάλιστα υπερήφανοι γι΄ αυτό. Αν έχουν το Γιαχβέ τους δηλαδή...

Και για να το πώ μιά φορά ακόμα, άν δεν καταλάβατε καλά: Εστάλησαν απ΄ τη χώρα τού Καραγκιόζη και την δήθεν σπουδαία αυτή Μ.Κ.Ο. γούνες και αποκριάτικες μάσκες... Τα δε λεφτά έκαναν γι΄ ακόμη μία φορά φτερά, αξιαγάπητοι ναρκωμένοι συμπολίτες μου... Διότι, όπως λέει και ο ζηλότυπος και εκδικητικός θεός σας «εμού το αργύριον, εμού και το χρυσίον»... (Βλ. Σε ποιό θεό πιστεύουν;)

Κι όπως λέει κι η λαϊκή παροιμία «εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς;». Κάνει διακοπές με τα λεφτά σας, για ακόμη μία φορά... Κορόιδα...

Κωνσταντίνος Παραβάτης
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΡΕΥΝΑ

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε arxiepiskopos αυτό το 12% που ανάφερες από πού το ανακάλυψες ? Πως μπορείς να ξέρεις την ποσόστωση των ΑΚΕΛΙΚΩΝ στη δημόσια υπηρεσία ? ΦΑΚΕΛΩΜΑ ? ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ ?

Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι αφυπηρετούσαν ως χθες στα 60 τους. Το 88% των Δ.Υ. μπήκαν στο δημόσιο μετά το 1977.
Με το ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ Δ.Υ. από το ΑΚΕΛ.
Επί Βασιλείου σε κάθε 10 προσλήψεις στο δημόσιο , 5 ήταν από το ΑΚΕΛ, 3 από το ΔΗΣΥ και 2 από τον περίγυρο και τους αυλικούς του ΒΑΣΙΛΕΊΟΥ.
Επί Τάσσου το ΑΚΕΛ είχε μεγάλο μερίδιο στις προσλήψεις.
Τώρα με την εταιρεία ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ του Σούπερ Μπετατζή στην εξουσία το ΑΚΕΛ αλωνίζει στη Δ.Υ.
Παράδειγμα : από 100 προσλήψεις σε εργατικό προσωπικό του υπ. Υγείας , οι 92 είναι μέλη της ΠΕΟ.
ΔΙΚΑΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Φυσικά. Έτσι απονέμεται η δικαιοσύνη στα κατατρεγμένα μέλη του ΑΚΕΛ !!!!

Υ.Γ. 1 ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ η ΤΟ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ.
Όμως υπάρχουν και οι ανένταχτοι που πληρώνουν τη νύφη. Τα αιώνια θύματα της ΔΙΚΑΙΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΣ.

ΥΓ. 2. Πριν μια 10ετία οι Αντρέας Αγγελίδης και Τάκης Χατζηδημητρίου από κοινού ετοίμασαν νομοσχέδιο που θα εξαφάνιζε το ΡΟΥΣΦΕΤΙ μια για πάντα από τούτο τον τόπο. Καταψηφίστηκε στη βουλή με τις ψήφους του ΔΗΣΑΚΕΛ. Γιατί άραγε ? για χάριν της χρηστής διοίκησης και της δίκαιης κοινωνίας ?

A soul είπε...

Ο/Η arxiepiskopos είπε...
Με έπεισες, φίλε ΠΕΛΑΣΓΕ! Γι' αυτό και το ΑΚΕΛ του 33% έχει στη δημόσια υπηρεσία 12%!Εκτός κι αν πιστεύεις κι εσύ,όπως ο Μάτσης,πως αυτό οφείλεται στο ότι οι Ακελικοί είναι λιγότερο έξυπνοι από τους άλλους!

Όχι το 33% δεν είναι λιγότερο έξυπνοι με βάση τα πιο πάνω ... αλλα επειδή μπορεί να εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο κομμουνισμός είναι βιώσιμο σύστημα και ότι το ΑΚΕΛ είναι κομμουνιστικό κόμμα ))

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

ο ουσσου ολα μετα τα εντατικα μαθηματα ανθελληνικης και αντιχριστιανικης προπαγανδας που εκανε στο ισραηλ την κοιτιδα του κομμουνισμου επεστρεψε τωρα και αποκαλει εμας εβραιους ενω ειναι γνωστοι οτι εβραιοι και αθεοι λενε τα ιδια και συνεργαζονται.

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

φαινεται οτι ο τουρκος ουσσου οπαν της θρησκευτικης πτερυγας της επαγρυπνησης επεστρεψε μετα απο μηνες σεμιναριων στην κομμουνιστικη κινα οπου εκπαιδευτηκε παρεα με τον ελευσις και τον μιχαλη καλοπουλο.και εγω ρε ουσσου ολαν διαβασα σε ενα περιοδικο οτι ολοι οι αθεοι ειναι γκευ.αυτο θα το δημοσιευσω στο ιστολογιο του ανεφ βοριδων.