Νέο αντιδημοκρατικό ξέσπασμα Χριστόφια: ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Σκέφτομαι να την κλείσω καλέ τη Βουλή για να ησυχάσω.
Τι να την έχω μες τα πόδια μου;


Νέο αντιδημοκρατικό ξέσπασμα από το Δημήτρη Χριστόφια, εναντίον της Βουλής. Σε μια πρωτοφανή για τα κυπριακά δεδομένα έκρηξη, ο Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος μας υποσχόταν ότι θα ήταν "Πρόεδρος που ενώνει", επιτέθηκε εναντίον του θεσμού της Βουλής.

Κατηγόρησε τη Βουλή "ως κυβερνώσα", η οποία τον "εμποδίζει να ασκήσει το κοινωνικό του πρόγραμμα προς όφελος του απλού ανθρώπου"!!!!! (Σε είδαμε Δημήτρη Χριστόφια, με τις πρωϊνιάτικες σου επιδρομές, τι πρόγραμμα έχεις υπόψη για τον "απλό άνθρωπο")

Βεβαίως, όταν ήθελε να εφαρμόσει το πρόγραμμα για διορισμό του γαμπρού σε υψηλόμισθη θέση συμβούλου ή όταν ήθελε να μισθώνει ιδιωτικά Jet για τον ίδιο, δεν σκόνταφτε οπουδήποτε.

Όταν ήθελε να βάλει κάμερες παντού, να μετατρέψει την ΚΥΠ σε Επαγρύπνηση, να πάρει καινούρια λιμουζινάρα σε καιρό κρίσης, δεν σκόνταφτε οπουδήποτε.

Τώρα που θέλει να εφαρμόσει το "κοινωνικό του πρόγραμμα υπέρ του απλού ανθρώπου", τον εμποδίζει η Βουλή;

Η ουσία του θέματος όμως, είναι η έλλειψη σεβασμού του κ. Χριστόφια προς τη Βουλή. Δείγμα απολυταρχικής νοοτροπίας, που συνεχώς εκδηλώνεται με το χειρότερο δυνατό τρόπο.

Ο Δ. Χριστόφιας, αδυνατεί να αντιληφθεί ότι ο καθένας έχει το θεσμικό του ρόλο και τα όρια μέσα στα οποία μπορεί να κινείται. Ο Πρόεδρος είναι η εκτελεστική εξουσία και η Βουλή η νομοθετική.

Και οφείλει ο Πρώτος Πολίτης του κράτους, να σεβαστεί ότι η Βουλή, έχει το δικό της ρόλο και δεν είναι μικρομάγαζο του.

Πότε θα αντιληφθεί ο κ. Χριστόφιας ότι δεν είναι απόλυτος άρχων, αλλά περιορίζεται από νόμους, κανονισμούς και θεσμούς; Πότε θα καταλάβει ότι είναι πρόεδρος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

Πράξανδρος για το christofias-watch

Υ.Γ. Το τραγικότερο, κ. Σ.Ευαγόρου και λοιποί, είναι ότι κάποιοι ακόμη χειροκροτούν το γυμνό αυτοκράτορα για τα καινούρια του ανύπαρκτα ρούχα.

3 Σχόλια:

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΠΩΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ (ΕΘΝΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ) ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΑΒΑΝΤΙ ΠΟΠΟΛΟ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΖΕΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΤΩΝ 80,000 ΕΥΡΩ.
ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ Η ΩΡΑ 6,30 ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΡΕΜΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ. ΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ. ΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ?

ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΙΣ (ΛΟΓΙΚΟΣ ΕΝΝΟΩ ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΦΠΙΣΚΟΠΟΧΡΙΣΤΟΙ) ΠΟΥ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ? 34% ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΟΛΛΟΙ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ 4ΟΡΟΦΑ ΑΝΑΧΤΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ 80,000 ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ-

ερωτησεις προς μεταξενια και ανεφ/κερατουκλι/αρχιμουφτη/Χριστο χριστου της cybarko (μα να σε ξεσκεπασει με ενα email η ιδιεταιρα του ελεφαντα ρε κερατουκλι).

1.Πως νοιωθετε που καταφερε ο ευελικτος σας με τις βλακειες και την ανεπαρκεια του μεσα σε 2 χρονια να κανει τον Νικο Αναστασιαδη οχι απλα επιλογη αλλα και εκλεξιμο? (ποσο βλακες μπορει να ειστε?)
2. Η μεταξενια δεν ξερω αν εφκαλε γυμνασιο αλλα ο ανεφ-αρχιμουφτης-κερατουκλις-Χριστος για ναεργαζεται ως αρχιτεκτων στην cybarkoσημαινει ειναι και αποφοιτος πανεπιστημιου. Πετε μου αμοιβεστε και εσεις με 80,000 ευρω και βαλε οπως τον μουδουρον γαμπρο του ευελικτου(ενα πτυχιο εχει) οξα εσας εν σας πιανει το σχεδιο "δικαιη κοινονια"?
3. Πετε μου εκαμε σας και εσας ανακαινιση μουχτιν ο μαστρε Μιλτης και εκαμε σας το σπιτι σας απο μονοκατοικια των 120 τ.μ σε ΤΕΤΡΑΟΡΟΦΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ, οξα εσας το σχεδιο "δικαιη κοινονια" εν σας πιανει?
αβουλα, υποθετοφορα ,αρνια ουστ ηλιθια κοπροσκυλλα

arxiepiskopos είπε...

Ενεφανίσθη ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ,σημείον ότι πλησιάζει επικίνδυνος καύσων!Καλυφθείτε!!!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Καθεστώς Χριστόφια: Το καθθεστώς των πολυτελών τζετ, των πανάκριβων λιμουζίνων, του γλυκού καρυδακιού, της βραστής ΚΕΑΝ, του blue curacao, του μεταπραξικοπηματος, των χουντικών συλλήψεων στις 6:30 το πρωί, της Επαγρύπνησης, της ΚΥΠ, του υποκόσμου, των ξυλοδαρμών, των καμένων ελληνικών σημαιών, των τουρκικών σημαιών στο πανεπιστήμιο Κύπρου, του Μιλτή, της συνεργασίας με τον Νίκο Αναστασιάδη, τον Χάσικο και τον Πουργουρίδη, των καθαριστριών της Πρεσβείας των ΗΠΑ, της προδοσίας των Παλαιστινίων, του Γκόρντον Μπράουν... Και πάει λέγοντας...