Η Λόπεζ ακύρωσε. Τι έχουν να πουν τώρα οι Οδοστρωτήρες;

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010


Μετά από μαζική και μεθοδική εργασία και συμμετοχή, στην οποία δεν αναμείχθηκαν οι πολιτικοί φωστήρες που συνεχώς μας λένε ότι κάθε βήμα είναι μάταιο, η Τζένιφερ Λόπεζ ακύρωσε τη συναυλία της στα κατεχόμενα.

O Eκπρόσωπος Τύπου της Cyprus Action Network of America (CANA) Νικόλας Τανέρης μετά από απευθείας διαβουλεύσεις με το Αμερικανικό ειδησιογραφικό TMZ.com κατόρθωσε τελικά να εξασφαλίσει δήλωση από εκπρόσωπο της Τζένιφερ Λόπεζ.

Επαναλαμβάνοντας τις ανησυχίες της βάσης της εκστρατείας μας στο θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων λέει « η Τζένιφερ Λόπεζ ουδέποτε εν γνώσει της θα υποστήριζε οποιοδήποτε κράτος, χώρα, ισντιτούτο ή καθεστώς που...σχετίζεται με οποιαδήποτε μορφή με παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Το TMZ επίσης αποκαλύπτει ότι παραπλανήθηκε από την Τουρκία και τους συμμάχους της και λέει ότι «αποσύρεται» ισχυριζόμενη ότι ποτέ δεν θα συμφωνούσε αν γνώριζε « τις σχετικές καταστάσεις».

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όσους ήταν οι πρωταγωνιστές σε αυτή την προσπάθεια. Κυρίως στους κ. Νικόλα Τανέρη, στους χιλιάδες πολίτες, αλλά και στην υπέροχη Κύπρια Φανούλλα Αργυρού, τη μεγάλη κυρία του αντικατοχικού κινήματος (την οποία κάποιοι ελεεινοί Μαγάριοι, αποκαλούν σεξιστικά "νοικοκυρά". Τολμούν να κρίνουν τη Φανούλλα, αυτοί που η προσφορά τους στον τόπο είναι να αναπαράγουν αρλούμπες, να αποενοχοποιούν τον Αττίλα, να στήνουν υποθέσεις εναντίον bloggers και να κάνουν μυστικά δείπνα για άτομα που εξυπηρετούν τουρκικά συμφέροντα και που συνωμοτούν εναντίον της Κύπρου ).

Το γράμμα της Φανούλλας προς τη Λόπεζ, έχει γράψει ιστορία! Έβαλε γυαλιά η Φανούλλα στους ανίκανους και τεμπερχανάδες του Υπουργείου Εξωτερικών και της κυβέρνησης Χριστόφια. Αυτούς που όπως αποκαλύπτει ο Εμπροσθοφύλακας, κόβουν κονδύλια από τη διαφώτιση για να τα διαθέτουν για τα πολυτελή jet!

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, ότι όταν προβάλλουμε το Κυπριακό ως θέμα εισβολής και κατοχής, όταν προβάλλουμε αταλάντευτα τις θέσεις μας, όταν δεν υποβαθμίζουμε το θέμα σε δικοινοτικό, τότε ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ.

Όταν όμως ένα θέμα εισβολής και κατοχής, παρουσιάζεται ως θέμα κοινοταρχών που μοιράζουν την εξουσία, τότε η Τουρκία αποενοχοποιείται και ΤΟΤΕ Η ΚΑΤΟΧΗ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΛΛΟΘΙ.

Παίρνουν τα μηνύματα κάποιοι ή μήπως έχει απόλυτο δίκαιο η Αντιπαρακμή όταν κυρίως "κηρύσσει επανάσταση ενάντια στην Παρακμή και στη ΒΛΑΚΕΙΑ";

ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH

18 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ούτε λέξη για διχοτομημένη Κύπρο αναφέρει η ιστοσελίδα που έθεσε σε λειτουργία η Κυπριακή Δημοκρατία, ενόψει της προεδρίας της Ε.Ε. το δεύτερο εξάμηνο του 2012, επισημαίνει με ικανοποίηση το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

Το τουρκικό δίκτυο σημειώνει, επίσης, με ικανοποίηση ότι στην κυπριακή ιστοσελίδα συμπεριλήφθηκε και η τουρκική γλώσσα.

Το NTV σημειώνει ότι στην ιστοσελίδα δεν έχει καταχωριστεί ακόμη καμία αναφορά που να έχει σχέση με το Κυπριακό και τη διχοτόμηση του νησιού. Εκείνο, όμως, που έλκει την προσοχή, προσθέτει, είναι ότι η Κυπριακή Προεδρία συμπίπτει με μια κρίσιμη περίοδο στις σχέσεις Τουρκίας-Ε.Ε.

Όπως επισημαίνεται, η Προεδρία της Κύπρου αρχίζει την 1η Ιουλίου 2012 και θα λήξει στις 31 Δεκεμβρίου του ιδίου έτους. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, αναφέρεται, σε αυτό το διάστημα, να μην υπάρχει κανένα κεφάλαιο που να μην έχει ανοίξει. Σε κάθε περίπτωση, προστίθεται, η Προεδρία συμπίπτει και με την περίοδο κατά την οποία η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα δημοσιοποιήσει την Έκθεση Προόδου της Τουρκίας, πράγμα το οποίο αποτελεί θέμα που θα πρέπει η Τουρκία να προσέξει ιδιαιτέρως.

http://www.cy2012eu.gov.cy

Ανώνυμος είπε...

Emerson: Το τουρκικό δίκτυο σημειώνει, επίσης, με ικανοποίηση ότι στην κυπριακή ιστοσελίδα συμπεριλήφθηκε και η τουρκική γλώσσα.
- - - - - - - - - - - - - - - -
Ξέρω ότι έν θα σου αρέσει, αλλά εν να σου το θυμήσω: Η Τουρκική γλώσσα μαζί με την Ελληνική είναι οι επίσημες γλώσσες, έτσι λαλεί το σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ούτε εμέναν μ' αρέσκει αλλά ο αγώνας του Μακαρίου τζιαί του Γρίβα τζιαμέ μας εκατάντησεν. Καλά να πάθομεν. Στον κώλον μας ρεπάνιν. Τζιαί πίσσα στα κόκκαλα τους τζιαί τους δκιό.

arxiepiskopos είπε...

EΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΜΑΓΓΑΝΟΠΗΓΑΔΟ! Ενας παπάς αποφασίζει, ότι μια επίδειξη θα έδινε άλλη βαρύτητα στο κυριακάτικο κήρυγμα του, γι αυτό έβαλε 4 σκουλήκια σε 4 μπουκάλια.
Το πρώτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε οινόπνευμα.
Το δεύτερο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καπνό.
Το τρίτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε σπέρμα.
Και το τέταρτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καθαρό νερό.
Στο τέλος του κηρύγματός του ο παπάς δίνει τα αποτελέσμα του πειράματός του:
- Βλέπετε; λέει στο εκκλησίασμα. Το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του αλκοόλ, πέθανε. Το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του καπνού, πέθανε. Το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι με το σπέρμα, πέθανε. Μόνο το σκουλήκι που τοποθετήθηκε μέσα στο καθαρό νερό έζησε. Ποιό είναι το ηθικό δίδαγμα από αυτό το πείραμα;
Και μια γριούλα από το βάθος της εκκλησίας αναφωνεί:
- ΟΣΟ ΠΙΝΟΥΜΕ, ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!!

arxiepiskopos είπε...

J Lo out of Cyprus!


*Είχαμε γράψει κάποτε πως η τραγικότητα αυτού του τόπου, μεταξύ άλλων, καταδεικνύεται και από μερικά έτσι πιο... pop γεγονότα. Συγκεκριμένα, γράψαμε πως, μετά το 1974 και παρά τα όσα είχαν μεσολαβήσει έκτοτε (αρχής γενομένης από τη ληστεία του ΧΑΚ), οι Ελληνοκύπριοι δύο φορές μόνο βγήκαν στους δρόμους, μαζικώς και ανεξαρτήτως πολιτικών φρονημάτων ή ποδοσφαιρικής ομάδας: Η πρώτη ήταν όταν κέρδισε η Ελλάδα το EURO και η δεύτερη όταν κέρδισε η Παπαρίζου τη Γιουροβίζιον.

*Ζούμε, άλλωστε, όπως όλοι ξέρουμε σε μια χώρα όπου ο κόσμος ποτέ δεν βγαίνει στους δρόμους για να διεκδικήσει κάτι. Βγαίνει όταν υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο «πασιαμά» και αυτό προκύπτει συνήθως από τις, εξίσου σπάνιες αλλά υπαρκτές σε σχέση με τις δικές μας, διεθνείς «διακρίσεις» των Καλαμαράδων. Τους οποίους, Καλαμαράδες, συνήθως ο Κυπραίος τούς περιφρονεί κατά βάθος, τους θεωρεί κατώτερούς του και τους περιπαίζει ως ανεπρόκοπους και μπαγαπόντηδες. 'Αμα κερδίζουν κάπου όμως, τσιμπά κι αυτός ένα κομματάκι από το «μεγαλείο» της «φυλής». Είδατε εμείς οι Έλληνες ρε; Είδαμε.

arxiepiskopos είπε...

*Το Facebook ήρθε να αλλάξει τα πράγματα. Θα έλεγε κανείς πως, ώρες ώρες, μοιάζει να φτιάχτηκε για το DNA του μέσου Κυπραίου ο οποίος «βαρκέται» να πάει σε μια συγκέντρωση ή μια διαδήλωση ή κάτι τέτοιο, «βαρκέται» γενικώς, «βαρκέται» να ενημερωθεί, «βαρκέται» αυτό, «βαρκέται» εκείνο, αλλά άμα δεν χρειάζεται να βγει από το σπίτι του γίνεται ο πλέον μαχητικός επαναστάτης, έστω του καναπέ. Τα Groups που έχουν φτιαχτεί από (τέτοιους) τύπους στο Facebook και το πάθος που καταγράφουν είναι απίστευτα!

*«Ναι ρε! Γεννηθήκαμε και θα πεθάνουμε Έλληνες!» (υπήρχε πιθανότητα να πεθάνουν Κογκολέζοι;), «Μπορούμε να μαζέψουμε 200.000 Έλληνες σε μια σελίδα και να κερδίσουμε την τουρκική που έχει 100.000 μέλη;» (θα εκπλαγείτε, είναι ενήλικες οι περισσότεροι σ΄ αυτό...) και διάφορα άλλα τέτοια, πολλά τέτοια, συνθέτουν έναν παράλληλο κόσμο με ορκισμένους... αγωνιστές του είδους. Έτοιμους να ζωστούν τα άρματα!

*Έναν κόσμο παιδαριώδη και εξίσου pop με αυτόν που φανέρωσε η... εθνεγερσία της Παπαρίζου ή του Euro 2004, έναν κόσμο προπάντων βολικό, εξ ου και η απήχησή του στον τόπο μας. Δεν βγάζει πουθενά, δεν αλλάζει κάτι επί της ουσίας αλλά, είναι εύκολος, τζάμπα και απαιτεί το μίνιμουμ της κίνησης και της σωματικής κοπώσεως. Λιγότερο από ό,τι και η μαλακία στην κανονική της, την πατροπαράδοτη μορφή.

arxiepiskopos είπε...

*Το τελευταίο... απελευθερωτικό (pop) αντάρτικο ξεκίνησε τις προάλλες με αφορμή τη φημολογούμενη (κρατάτε μια μεγάλη επιφύλαξη, οι Τ/Κ είναι εξίσου λαφαζάνηδες με μας) κάθοδο στο Βορρά της Jennifer Lopez για τα εγκαίνια ξενοδοχείου. Η «είδηση» ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στο Facebook και η ανάλογη σελίδα που δημιουργήθηκε αριθμεί (ήδη) 15.000 μέλη στην Κύπρο και σε όλο τον κόσμο (!).

*Τα οποία μέλη δεν δείχνουν μεν να ανησυχούν για το ότι η πατρίδα μας δείχνει να διχοτομείται τελεσίδικα στο τέλος του χρόνου (πολλά από αυτά αναπόφευκτα θα είναι και της άποψης «τζείνοι ποτζεί τζαι εμείς ποδά») αλλά παρ΄ όλα αυτά ανέλαβαν μια φοβερή εκστρατεία για να πεισθεί η Lopez να μην έρθει, ωσάν να πρόκειται να αλλάξει κάτι εάν έρθει κι αν δεν έρθει.

*Η κίνησή τους προσέδωσε μεγάλες διαστάσεις σε μια ιστορία η οποία θα περνούσε μάλλον αθόρυβα (χέστηκε, ξέρετε, ο πλανήτης για το εάν τραγουδά σε εγκαίνια η Lopez - πείτε μας ένα σημείο που διαβάσατε εσείς ότι έδωσε συναυλία τα τελευταία δέκα χρόνια!), και έδωσε την καλύτερη προβολή σ΄ αυτή την υπόθεση που ελάχιστοι θα είχαν προσέξει.

*Και, κλασικά, ώθησε τους αντίστοιχους στην άλλη πλευρά να φτιάξουν μια ανάλογη σελίδα πανηγυρίζοντας λέει διότι η Jennifer Lopez θα πάει στην «ΤΔΒΚ». Κάτι που κανείς δεν επιβεβαιώνει ακόμη. Αλλά και έτσι να είναι, δεν είναι ακόμη πιο τραγικοί να νομίζουν πως θα έχει πολιτικό όφελος η «ΤΔΒΚ» από την... επίσκεψη της Λόπεζ;(!) Είπαμε, Κυπραίοι και αυτοί, όπως εμείς! Τώρα, η μάχη είναι πόσα μέλη θα έχουν οι μεν και πόσα οι δε. Θυμάστε, μικροί που μετρούσαμε ποιος την είχε πιο μεγάλη; Κάτι τέτοιο...

arxiepiskopos είπε...

*Το τελευταίο... απελευθερωτικό (pop) αντάρτικο ξεκίνησε τις προάλλες με αφορμή τη φημολογούμενη (κρατάτε μια μεγάλη επιφύλαξη, οι Τ/Κ είναι εξίσου λαφαζάνηδες με μας) κάθοδο στο Βορρά της Jennifer Lopez για τα εγκαίνια ξενοδοχείου. Η «είδηση» ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στο Facebook και η ανάλογη σελίδα που δημιουργήθηκε αριθμεί (ήδη) 15.000 μέλη στην Κύπρο και σε όλο τον κόσμο (!).

*Τα οποία μέλη δεν δείχνουν μεν να ανησυχούν για το ότι η πατρίδα μας δείχνει να διχοτομείται τελεσίδικα στο τέλος του χρόνου (πολλά από αυτά αναπόφευκτα θα είναι και της άποψης «τζείνοι ποτζεί τζαι εμείς ποδά») αλλά παρ΄ όλα αυτά ανέλαβαν μια φοβερή εκστρατεία για να πεισθεί η Lopez να μην έρθει, ωσάν να πρόκειται να αλλάξει κάτι εάν έρθει κι αν δεν έρθει.

*Η κίνησή τους προσέδωσε μεγάλες διαστάσεις σε μια ιστορία η οποία θα περνούσε μάλλον αθόρυβα (χέστηκε, ξέρετε, ο πλανήτης για το εάν τραγουδά σε εγκαίνια η Lopez - πείτε μας ένα σημείο που διαβάσατε εσείς ότι έδωσε συναυλία τα τελευταία δέκα χρόνια!), και έδωσε την καλύτερη προβολή σ΄ αυτή την υπόθεση που ελάχιστοι θα είχαν προσέξει.

arxiepiskopos είπε...

*Και, κλασικά, ώθησε τους αντίστοιχους στην άλλη πλευρά να φτιάξουν μια ανάλογη σελίδα πανηγυρίζοντας λέει διότι η Jennifer Lopez θα πάει στην «ΤΔΒΚ». Κάτι που κανείς δεν επιβεβαιώνει ακόμη. Αλλά και έτσι να είναι, δεν είναι ακόμη πιο τραγικοί να νομίζουν πως θα έχει πολιτικό όφελος η «ΤΔΒΚ» από την... επίσκεψη της Λόπεζ;(!) Είπαμε, Κυπραίοι και αυτοί, όπως εμείς! Τώρα, η μάχη είναι πόσα μέλη θα έχουν οι μεν και πόσα οι δε. Θυμάστε, μικροί που μετρούσαμε ποιος την είχε πιο μεγάλη; Κάτι τέτοιο...

*Με κίνδυνο λοιπόν να αμφισβητηθεί για άλλη μια φορά ο πατριωτισμός μας από όλους αυτούς τους... γνήσιους Έλληνες διαδικτυακούς πατριώτες, φτιάξαμε και εμείς ένα Group στο Facebook. Χωρίς πλάκα, ελάτε να το δείτε. Έχει το όνομα «We don΄t give a f*** if Jennifer Lopez will perform in Cyprus!» (= «Δεκάρα [σ.σ. ΟΚ, δεν μεταφράζεται ακριβώς έτσι...] δεν δίνουμε εάν η Jennifer Lopez θα εμφανιστεί στην Κύπρο!).

*Μεταξύ άλλων, καταθέτουμε εκεί κι ένα υπολογίσιμο, πιστεύουμε, επιχείρημα: Ποιος σοβαρός καλλιτέχνης διεθνούς εμβέλειας θα ερχόταν ποτέ, είτε εδώ είτε απέναντι, για να εμφανιστεί στα εγκαίνια ενός ξενοδοχείου; (!) Παγκοσμίως και διαχρονικώς, οι καλλιτέχνες καταλήγουν να τραγουδούν στα ξενοδοχεία, μόνο στη φάση της παρακμής τους.

arxiepiskopos είπε...

*Αλλά και πέρα από αυτό, άντε και ήρθε και τραγούδησε. Θα αλλάξει κάτι; Θα... αναβαθμιστεί η «ΤΔΒΚ»; Μια τραγουδίστρια είναι. Δημοφιλής; Ε και; Εδώ όταν, προ μερικών ετών, αναβαθμίστηκε η «ΤΔΒΚ» σε «Τουρκοκυπριακό Κράτος» στην Ισλαμική Διάσκεψη (ένα από τα επιτεύγματα του μακαρίτη του «εθνάρχη» τους) έναν οργανισμό που αριθμεί 56 κράτη, ανάμεσά τους και μερικά από τα πλουσιότερα του πλανήτη, δεν ενοχλήθηκε και δεν αντέδρασε κανείς εδώ. Χώρια τα άλλα που ήρθαν μετά και που θα έρθουν στο τέλος του 2010, όπως όλα δείχνουν.

*Μόνο η J Lo κατάφερε να μας ξεσηκώσει. Εάν λέει κάτι αυτό; Λέει. Και ξέρετε πολύ καλά τι. Απλώς κανείς μας δεν θέλει να το σκέφτεται...



Κωδικός άρθρου: 957012

ΠΟΛΙΤΗΣ - 09/07/2010, Σελίδα: 13

Ανώνυμος είπε...

Ο δικηγόρος Ξενής Ξενοφώντος χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο "Ρήγας", δημοσίευε στο μπλόκ του, κατηγορίες και ύβρεις κατά του πασίγνωστου δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη. Καταλήγοντας προέτρεπε τους όποιους πρόθυμους φανατικούς, να δολοφονήσουν τους δήθεν προδότες και Τουρκοπροκυνημένους, μέσα στους οποίους τον μόνο που κατέταξε ονομαστικά ήταν ο εν λόγω δημοσιογράφος, και να τους πετάξουν μέσα σε λάκκο με ασβέστη.
Ακολούθως ο δημοσιογράφος αντιδρώντας στη ξεκάθαρη απειλή κατάγγειλε τα δημοσιεύματα στην αστυνομία και η υπόθεση πήρε το δρόμο της.

Κάποιοι δήθεν πολιτικοί όμως, θέλησαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός για να πλήξουν την κυβέρνηση και τη νόμιμη τάξη, κατατάσσοντας τη νομική διεργασία της υπόθεσης ως προσπάθεια δήθεν, φίμωσης της αντίθετης άποψης. Λες και μπορεί η κυβέρνηση να διατάξει τη νομική υπηρεσία, να μην λάβει μέτρα για την ασφάλεια του όποιουδήποτε πολίτη, που νοιώθει, αποδεικνύει και καταγγέλλει ότι απειλείται.

Ώστε έτσι λοιπόν!

Ώστε έτσι κύριε Άγη Αγαπίου, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Ρίκκο Ερωτοκρίτου, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Κωστή Ευσταθίου, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κυρία Ελένη Θεοχάρους, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Ουράνιε Ιωαννίδη, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Κυριάκο Κενεβέζο, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Γιώργο Κολοκασίδη, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Ζαχαρία Κουλία, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Γιώργο Λιλλήκα, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Βάσο Λυσσαρίδη, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Κούλλη Μαυρονικόλα, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Αβέρωφ Νεοφύτου, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Γιαννάκη Ομήρου, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κυρία Ιωάννα Παναγιώτου, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η διαφορετική δημοκρατική άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Δημήτρη Παπαδάκη, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Νικόλα Παπαδόπουλε, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Ντίνο Πασπαλίδη, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Γιώργο Περδίκη, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Δημήτρη Συλλούρη, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Χρίστο Τριανταφυλλίδη, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Δώρο Χριστοδουλίδη, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι λοιπόν!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Σφάξε μας ούλους τζι' ας γενή το γαίμαν μας αυλάτζιν,
κάμε τον κόσμον ματζιελλειόν τζιαι τους Ρωμιούς τραούλλια,
αμμά ξέρε πως ίλαντρον όντας κοπή καβάτζιν
τριγύρου του πετάσσουνται τρακόσια παραπούλια.


Παραπούλια; Άσυλα ρε!
Ο Μακάριος, ο Γρίβας, ο Λυσσαρίδης, ο Ομήρου, Ττόμης, ο Αθανάσιος, ο Πάφου, επετάξασ σου παραπούλια ππε ε ε ε ε ε! Εγίνημαν αμέτρητοι χα χα χα χα χα!
Μά α α σια λλα α α!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Έτσι είναι Anefiskope

H Τζενιφερ Λόπεζ να ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα των Ε/κ και να τα λαμβάνει υπόψιν, αλλά ο Χριστόφιας και ο Αναστασιάδης να τα γράφουν.

Τι τους κάνει αυτό;;

Χμμμ.. ΧΡΙΠΡΟΚΑΤ, ΑΝΑΠΡΟΚΑΤ

Πενταρόγιωρκος είπε...

Katamutra

Οι Κληρίδης, Αναστασιάδης, Χάσικος, Πουργουρίδης και σία εν καλοί φασίστες, έννε;

arxiepiskopos είπε...

Πού εκαταντήσαμε!Για να είμαι και στο πνεύμα του Μουντιάλ,να τρώμεν 36,7-0 και να πανηγυρίζουμε που ο πορτάρης μας έπιασεν πέναλτι!!!

Anef_Oriwn είπε...

Arxiepiskopε,

Εν τζιαι έχεις κάπου πρόχειρα τζιείνον το ανέκδοτο των Κοπελιών που ελαλούσαν ότι ο Μάρκος Παγδατής ερεζίλεψε τον Πρόεδρο και το καθεστώς; Το χρειάζομαι για κάτι!!! Θα γράψω έναν πόνημα για τα “ρεζιλλίκκια” του καθεστώτος. Βλέπεις εδίπλασε το πράμα τωρά – τζιαι JLo έκαμεν ρεζίλι το καθεστώς. Λαλείς να ρέει ελληνικό αίμα στες φλέβες της;

Πενταρόγιωρκος είπε...

Στες φλέβες της Λόπεζ μπορεί.

Στες δικές σου ΣΙΟΥΡΑ όχι!

ΧΡΙΠΡΟΚΑτικέ!

arxiepiskopos είπε...

Φίλε ΑΝΕΦ,δεν το έχω πρόχειρο.Μπορείς να ανατρέξεις στις προηγούμενες αναρτήσεις,αν δεν το απέσυραν από ντροπή!Τι είπα;Ντροπή;Ξέρουν τι είναι;