Εκτός ελέγχου ο Δημήτρης Χριστόφιας!

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010


Δε θέλω στήριξη από εσάς, τους εθνικιστές εχθρούς του λαού! Οι απλοί πολίτες στηρίζουν τον απλό άνθρωπο! Στηρίζουν την εκ περιτροπής προεδρία, στηρίζουν το διορισμό του γαμπρού μου, στηρίζουν το private Jet, στηρίζουν τις αστυνομικές επιδρομές!


Από την αρχή της λειτουργίας μας ως Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο και ως Christofias-Watch, είμαστε ιδιαίτερα επικριτικοί απέναντι στο Δημήτρη Χριστόφια. Κυρίως σε σχέση με ολοκληρωτικές πρακτικές και νοοτροπίες του, όσο και σε σχέση με την κάκιστη διαχείριση του Κυπριακού και την υποχωρητική του στάση.

Βεβαίως, όσο κι αν κάποιοι μας κατηγορούν για τυφλή προκατάληψη, όσο κι αν ευχή πολλών φανατικών θα ήταν να μην υπήρχαμε, όσο κι αν εξυβριστήκαμε και αν απειληθήκαμε από τους μπράβους του κ. Χριστόφια, δεν έλειψαν στιγμές που επικροτήσαμε κινήσεις του Προέδρου Χριστόφια, όπως τότε που ζήτησε άμεση επιστροφή της Αμμοχώστου και όταν απευθύνθηκε με αξιοπρέπεια στα Ηνωμένα Έθνη τον Οκτώβριο.

Τελευταία όμως, ο Δημήτρης Χριστόφιας, έχει εκπλήξει τους πάντες, ακόμη και εμάς τους επικριτές του. Και δε μιλάμε μόνο για τις φασιστικές πρακτικές που κορυφώνονται, για τις συλλήψεις, τις απειλές και τις στημένες υποθέσεις, δε μιλάμε μόνο για τη χρήση βίας εναντίον πολιτικών αντιπάλων από παρακρατικούς, μιλάμε για τις συνεχείς υβριστικές δηλώσεις του, οι οποίες δεν λένε να σταματήσουν, αλλά όλο και εντείνονται.

Μέσα σε μία εβδομάδα, κατηγόρησε τον εαυτό του ως "διανοητικά λειψό", ειρωνεύτηκε την ΕΔΕΚ ότι είναι "πιο έξυπνοι από αυτόν", κατηγόρησε το Ζ.Κουλία ότι "ασκεί πολιτική πεζοδρομίου", επιτέθηκε κατά της Βουλής σε ένα πρωτοφανές θεσμικό ξέσπασμα, το οποίο όχι μόνο δεν ανακάλεσε, αλλά επανέλαβε με περισσότερη ένταση και βρίσκεται πολύ κοντά σε ρήξη ακόμη και με το πολιτικό του ανδρείκελο Μάριο Κάρογιαν και το ΔΗΚΟ.

Και δε φτάνει που τα έβαλε με όλους και απομονώθηκε πλέον πλήρως, με μόνο το ΑΚΕΛ να θαυμάζει τα "ξεσπάσματά του" (έτσι τα αποκάλεσε ο Σταύρος Ευαγόρου), δε φτάνει που ο κόσμος συνεχώς εκφράζει την αποδοκιμασία του για τις πολιτικές του, έχει και την αναιδή ψευδαίσθηση ότι τον "στηρίζει ο απλός άνθρωπος".

Έχουμε την εντύπωση, ότι ο κ. Χριστόφιας, έχει πλέον ξεφύγει εντελώς. Και δε νομίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί που διαφωνούν μαζί μας.

Ρίμαχος για το christofias-watch

10 Σχόλια:

Kokoui είπε...

Βαριές οι κατηγοριές που εκτοξεύονται εναντίον του «μαρξιστή» άνεφ ουρίων.Εδώ και σε άλλα μπλογκς.Για εμπλοκή του στα ρουσφέτια της ηγεσίας του ΑΚΕΛ.Κάτι το οποίο, δεν έχει ακόμη κατηγορηματικά διαψεύσει.Αντίθετα.Η εμμονή του να διαγράφει το σχόλιο του Κήρυκα και ιδιαίτερα το «ενοχλητικό» σημείο 7(Χρίστος Χριστου της Cybarco),ο ήπιος τρόπος που αντιδρά,καθώς και η μανούβρα του «λάμνε μαυροίρεφκε»,ενδυναμώνει τις υποψίες,διά του λόγου το αληθές.Γιατί λοιπόν αγαπητέ άνεφ ουρίων,δεν φροντίζεις να διαλυθεί κάθε υποψία,γύρω από το όνομά σου;Εδώ και τώρα.Με στοιχεία και αποδείξεις.Έτσι θα εκθέσεις και τον σχολιογράφο Κήρυκα.

Kokoui είπε...

Εκτός ελέγχου ο Δημήτρης Χριστόφιας λοιπόν.Και πως να μην είναι;Όταν α)Συνυπογράφει κοινές δηλώσεις και συμφωνίες με τον «σύντροφο» Ταλάτ και από την άλλη, τρέχει, για να μην συμπεριληφθούν αυτά, που ο ίδιος συμφώνησε και συνυπέγραψε, σε ψηφίσματα των Η.Ε;β)Όταν μιλά για «κυπριακές λύσεις», την ίδια ώρα που κατηγορά την Τουρκική πλευρά, ότι φέρνει συνομοσπονδιακές θέσεις στο τραπέζι;γ)Η «δίκαια κοινωνία» που υποσχέθηκε, μετατράπηκε σε κοινωνία των σκανδάλων;δ)Η οικονομία πάει κατά διαόλου, την ίδια ώρα, που πριν δύο χρόνια δήλωνε, ότι η κυπριακή οικονομία είναι «σιδεροτζιέφαλη» και δεν θα επηρεαστεί από την παγκόσμια οικονομική κρίση;
Κοντολογίς: Δεν είναι καιρός, κύριε Χριστόφια, να διερωτηθείς,γιατί από πρόεδρος πλειοψηφίας κατέντησες να είσαι πρόεδρος μειοψηφίας;

Ανώνυμος είπε...

Την Κυριακή της ορθοδοξίας, αναγινώσκονται οι κάτωθι αναθεματισμοί:

1. και την Ελληνικήν μυθολογίαν, και των κτισμάτων λατρείαν τη καθαρά και αμώμω των Χριστιανών Πίστει προστριβομένοις, ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.

2. Τοις μετά των άλλων μυθικών πλασμάτων και τας Πλατωνικάς ιδέας ως αληθείς δεχομένοις, ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.

3. Τοις τα Ελληνικά διεξιούσι μαθήματα ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ

4. Τοις δεχομένοις, και παραδίδουσι τα μάταια και Ελληνικά ρήματα ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ .

5. Τοις ευσεβείν μεν επαγγελομένοις, τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη και Καθολική Εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γής, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς, ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.

6. Τοις την μωράν των έξωθεν (=Ελλήνων) φιλοσόφων λεγομένην σοφίαν προτιμώσι, ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.

7. Τοις λέγουσιν, ότι οι των Ελλήνων σοφοί κρείττονες εισί κατά πολύ, και ενταύθα, και εν τη μελλούση κρίσει, και των ευσεβών μεν και ορθοδόξων ανδρών, άλλως δε κατά πάθος ανθρώπινον ή αγνόημα πλημμελησάντων ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.

Νά τι "δημιούργησαν" οι "άγιοι" πατέρες των οικουμενικών συνόδων και τι διαβάζουν ακόμη και σήμερα οι ιερείς κατά την λειτουργία της Κυριακής της ορθοδοξίας!

Πώς το ανέχεται αυτό ο Ελληνικός λαός;

Πώς δεχόμαστε αυτούς τους αναθεματισμούς, εμείς που θεωρούμε εαυτούς Έλληνες και δεν τους παίρνουμε με τις πέτρες;

Ανώνυμος είπε...

400 χρόνια μετά την γέννηση του Ναζωραίου οι Ρωμαίοι επιβάλουν διά πυρός και σιδήρου την νέα Θρησκεία. Πογκρόμ διώξεων κατά των παγανιστών και καταστροφή του αρχαίου πολιτισμού. Βιβλιοθήκες πυρπολούνται, αρχαίοι ναοί κατεδαφίζονται, ιερείς σφαγιάζονται, οτιδήποτε αρχαίο ισοπεδώνεται ως μίασμα διαβόλου. Ασύληπτες θηριωδίες με θρησκευτικό μανδύα.

"Επειδή μερικοί συνελήφθησαν, αν και αξιώθηκαν το χριστιανικό βάπτισμα, διακατεχόμενοι από την πλάνη των ανόσιων μυσαρών Ελλήνων, να διαπράττουν εκείνα που δικαιολογημένα εξοργίζουν το φιλάνθρωπο θεό. Αυτοί θα υποβληθούν στην αντίστοιχη τιμωρία και μάλιστα με πνεύμα επιείκειας αν δε επιμείνουν στην πλάνη των Ελλήνων θα υποβληθούν στην εσχάτη των ποινών. Θα παρεμποδίσουμε δε κάθε μάθημα που διδάσκεται από όσους πάσχουν από τη νόσο και τη μανία των ανόσιων Ελλήνων, ώστε προσποιούμενοι ότι διδάσκουν, να μην μπορούν πια να διαφθείρουν τις ψυχές των μαθητών τους με δήθεν αλήθειες"
Κώδικας αυτοκράτορα Ιουστινιανού 6ος αι. μΧ (1.10.9).


"Τους ασεβείς και καταραμένους αυτούς Ελληνιστές, και με φωτιά και με ξίφος και με πνιγμό και με κάθε τρόπο θανατώστε τους. Μαστιγώστε , φυλακίστε, κόψτε τους τη γλώσσα, ύστερα το χέρι και αν επιμένουν, τότε στείλτε τους στο βυθό της θάλασσας. Είμαι χριστιανός, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Έλλην "
Γεννάδιος Σχολάριος, Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινούπολης 1456

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Ναι ναι χριστάκη. Να στρέψεις την προσοχή αλλού, αυτός είναι ο στόχος σου.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ellsitποιο ειναι το μεγαλυτερο επιτευγμα της διακυβενρησης ευελικτου?

1. οτι εμεινε μανιχος του χασκοντα λογο της ανεπαρκειας ατζαμοσυνης και φασιστομανιας του?

2. οτι εκανε τον αναστασιαδη εκλεξιμο και πολυ πιθανον διαδοχον του?

3. οτι εκατεφερε και απο πλεονασμα 3.5% επηρεν μας παττισμενους στο 7.5% ελλειμμαν?

4. οτι εδιορισεν το γαμπρουιν του να πιανει 80,000 οπως το κουττουτζιν (συντορφκια ποσοι που σας και ποσων τα κοπελλουθκια σας ειναι ανεργα η ποιανουν 800 ευρω το μηνα?)

5. οτι εγυρευκε ψηφους να δωκει του ταλατ σε παρανομες 'εκλόγες'?

6. οτι οποιος τολμα να διαφωενει με τις ατζαμοσυνες του (απο τον αναστασιαδη ,τον αβερωφ, τον ομηρου, ακομα και τον κατσουριδη ως τον γερημο το ξενη ) βαφτιζεται αμεσως 'εχθρος του λαου' και οπου μπορουν κατατρεχεται η καρατομειται(καημενε κατσουριδη)

7. οτι διαφορα χαμερπες φιανομενα στυλ χριστου χριστου της cybarko(του γνωστου email της κυριας ανθης γνωστου και ως ανεφ-αρχιμουφητ-κερατουκλι κτλπ) και αλλα τραμπουκακια στυλ μεταξενιας και ακατονομαστα κιτρινοδημοσιαγραφακια (βαρβαρα και μαγαρια και μιχαλομιχαλουδες)) επιδυκνειουν απεριφραστα τον φασιστικο τους χαραχτηρα και τα κομπλεξοαποθημενα που κουβαλουν, προσπαθωντας να αθωωσουν τον τουρκο εισβολεα ,δολοφονο και βιαστη.
ολα τα νουμερα (ιδιως αυτα που ανφερονται ποιο πανω) κερδιζουν

Ανώνυμος είπε...

Αμμά πούζαν έσιει ο Νικώλας α α α!
Έφαεν την προεδρίαν του τζιυρού του τζι' έν τον χωνεύκει με τίποτε! Στο τέλος εν να πάθει τζιαί τίποτε που το άχιν του ο κακομάζαλος! Να του κάμει ο Ττόμης καλέ, κανέναν αγιασμόν πέρκειμον του περάσει του κοπελλουθκιού τζι' εν κρίμαν!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Σήμερα το πρωί, στα γραφείο της Cybarco, γνωστός πολιτικός μηχανικός, φίλος του Λαμάρη και του Χριστόφια και γνωστός μπλογκεράς, θα λουστεί πολλά λίτρα χογλαστής ΚΕΑΝ.

Παέννετε να δείτε τα καμώματά του.

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

Εμένα μου έκανε εντύπωση και το σημείο των δηλώσεων του στο οποίο λέει ότι΄αφού νιώθει ότι κάνει το σωστό θα προχωρήσει. Δηλαδή όσο κι αν "κατσιαρίζετε", εγώ θα κάνω της τζιεφαλής μου τζι ας φακκάτε. Οχι μόνον δεν έχει πρόθεση να παραιτηθεί, όπως θα όφειλε (τί λέμε τώρα;), αλλά θα πάει και "πίκκα" γιατί νιώθει ότι κάνει το σωστό και νιώθει ότι ο λαός είναι δίπλα του. Ο Θεός να μας λυπηθεί!

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

ουσσου καλωσηρθες.αρκετο καιρο δεν εκανες διαβαζοντας παγανιστικα μπλογκς?αρκετο καιρο δεν διαβαζες υπο την καθοδηγηση του ελευσις?μπας και εισαι ο γνωστος υβριστης που εργαζεται στον πολιτη?