Ο Τάσσος δικαιώνεται συνεχώς

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Στη φωτογραφία, ο άξιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσσος Παπαδόπουλος. Η απουσία του, είναι όλο και πιο εμφανής.


Το 2004, ο Γκ. Φερχόιγκεν, είχε καθυβρίσει τους Ελληνοκύπριους για το ΟΧΙ τους και τα έβαλε με τον Πρόεδρο Τάσσο Παπαδόπουλο, κατηγορώντας τον ότι τον ξεγέλασε.

Έσπευσαν τότε διάφοροι φωστήρες να κατηγορήσουν τον Τάσσο για αναξιοπιστία.

Σήμερα, ο πρώην Επίτροπος Φερχόιγκεν, αναλαμβάνει (το πιθανότερο επί αδρά πληρωμή) σύμβουλος των Τουρκικών Βιομηχανικών Επιμελητηρίων στις Βρυξέλλες.

Όπως διαπλεκόμενος με τουρκικά συμφέροντα αποδείχτηκε πριν λίγο καιρό και ο ίδιος ο Ανάν.

Θα απολογηθούν άραγε, τώρα που η συνωμοσία εναντίον των Ελληνοκυπρίων ξεσκεπάζεται, ορισμένοι μαγάριοι και άλλοι, για το ότι έφταιγαν τους συμπατριώτες τους και ειδικά τον Τάσσο Παπαδόπουλο για τη στάση του Φερχόιγκεν, ότι δήθεν"τον εκνεύρισε" και "δεν κατάφερε να τον πείσει" κλπ κλπ, ενώ το παιγνίδι εις βάρος μας ήταν ήδη στημένο από τους δήθεν ουδέτερους μεσολαβητές;

Θα αντιληφθεί η κυβέρνηση Χριστόφια (ο οποίος έσπευσε να ρίξει τον Τάσσο γιατί δήθεν δεν έπειθε τους Ανάν και τους Φερχόιγκεν), ότι το παιγνίδι συνεχίζεται σήμερα, με άλλους "ουδέτερους" μεσολαβητές;

Όσο περνά ο χρόνος, ο Τάσσος δικαιώνεται όλο και πιο πολύ. Γιατί όλο και πιο πολλοί αντιλαμβάνονται ότι η μη επανεκλογή του ήταν λάθος. Γιατί όλο και πιο πολλοί αντιλαμβάνονται ότι ο Δ. Χριστόφιας και η πολιτική της ευελιξίας, δεν αποδίδουν καρπούς και ότι δικαίως ο Τάσσος δεν υπέκυπτε στις απαιτήσεις των ξένων.

Γιατί όλο και πιο πολλοί αντιλαμβάνονται τι σήμαινε Πρόεδρος με γνώσεις και ικανότητες, τον οποίον άρον-άρον έσπευσαν να τον σταυρώσουν, για να εκλέξουν ποιον, το Δημήτρη Χριστόφια, το χειρότερο Πρόεδρο που είχε ποτέ η Κυπριακή Δημοκρατία!

Πράξανδρος για το Christofias-Watch

41 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Ο Τάσος δικαιώνεται συνεχώς".
Πράξανδρος για το Christofias-Watch

Σαν να μιλά το ίδιον το Παπαδοπουλούιν.
Πε μας τζιαί ποιος θα έβκαινεν αν δεν έβκαινεν ο Χριστόφκιας.
Πε μας τζιαί γιατί ούλλοι εν εναντίον μας, τζιό Φερχόιγκεν τζιό Αναν τζιαί ούλλοι. Εν πουν άσιημη η φάτσα μας; Τζιό Τάσος έκαμνεν μας όμορφους;

Επίσης δώσε τζιαί σύ μιαν απάντησην στο προηγούμενο μου σχόλιο-ερώτημα. Οι ρητορίες από άμβωνος χωρίς την βάσανον του λογικού συλλογισμού εν σαν τους ιεροκήρυκες που μιλούν ούλη μέρα για το τίποτε. Χωρίς να τους ρωτά κανένας τζιαί χωρίς να απαντούν σε κανέναν.

Ανώνυμος είπε...

Θέλεις να σου πω ακόμα κάτι Θεόφιλε;
Άκου καλά τζιαί εσύ τζιαί ούλλοι σας. Προ πάντων οι φωστηρες οι πολιτικοί μας τζιαί στην Κύπρον τζιαί στην Ελλάδαν.

ΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΦΥΕΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΝ ΝΑΝ ΚΑΛΟΝ Ή ΚΑΚΟΝ ΓΙΑ ΜΑΣ;
ΜΕΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΖΙΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ. ΖΥΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.

Μαζί με τον Θεόφιλον δώσε τζιαί συ μιαν απάντησην Πράξανδρε. Ξιστράωσμας Πράξανδρε!
Τζι' άφησ' τον Παπαδόπουλον. Επέθανεν ο άδρωπος.

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Katamutras είπε...

ΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΦΥΕΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΝ ΝΑΝ ΚΑΛΟΝ Ή ΚΑΚΟΝ ΓΙΑ ΜΑΣ;
ΜΕΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΖΙΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ. ΖΥΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.
,

Εξαρτάται ποιοι είσαστε εσείς...

arxiepiskopos είπε...

"Ο Τάσσος δικαιώνεται",αποφαίνεται η Επι-ντροπή του μπλογκ!Αν η δικαίωση κάποιου μετριέται και με τα παιδιά που απέδωσε,ο Τάσσος μάλλον...εξευτελίζεται!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

αρχιεπισκοπε και Σ-καταμουτρα σας ευχομαι να μεν γιανετε ποττε σας. να μεινεται παντα ετσι κριμα, γελιοι και βρομεροι. κοπροσκυλλα

Ανώνυμος είπε...

Μάσσιαλλα εξυπνάδαν τζιαί αγένειαν ο Emerson!
Μάσσιαλλα!

Μάσσιαλλα γαουροσύνην τζιαί πούζαν ο ΚΗΡΥΚΑΣ!
Μάσσιαλλα!

Εν τούτοι οι συνοδοιπόροι σας Θεόφιλε τζιαί Πράξανδρε; Μάσσιαλλα!

Άλλος!

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Αγαπητέ Anef_Oriwn,

Λυπούμαι ειλικρινά που αρνείσαι να μπεις σε διάλογο μαζί μου, παρά το ότι σου απευθύνθηκα με ευγένεια και σοβαρότητα. Η ευγένεια δε σου άξιζε πάντως, γιατί έγραψες πολύ άσχημα και χυδαία πράγματα για τη Μικαέλλα μας, που δείχνουν το χαμηλό σου επίπεδο και την ανηθικότητά σου. Κατά τα άλλα παραπονιέσαι για τα όσα σου γράφει ο Κήρυκας.

Θα επαναλάβω όμως τα όσα έγραψα, για να τα βλέπουν όλοι, για να ξέρουν πόσο ψεύτες είσαστε.

Α. Για το γλυκό καρυδάκι, η ουσία δεν είναι πόσες ακελικές οικογένειες το κερνούσαν στο Καϊμακλί, αλλά το ότι η οικογένεια που το κερνούσε ανήκε σε στέλεχος στην ηγεσία του ΑΚΕΛ. Η ουσία είναι ότι στο Καϊμακλί, τη μικρή Μόσχα, η αντίσταση ήταν ανύπαρκτη. Το να είσαι κάπου για λίγες μέρες, για να σωθεί η ζωή σου γιατί είσαι ο αρχηγός της Αντίστασης και είσαι ο πρώτος στόχος, δεν είναι μεμπτό. Άλλωστε ο Λυσσαρίδης διακινδύνευσε τη ζωή του ουκ ολίγες φορές.

Το να κερνάς όμως γλυκό καρυδάκι στους πραξικοπηματίες, είναι μεμπτό. Αυτή η πράξη δεν ήταν αποκομμένη από άλλες ενέργειες του ΑΚΕΛ, δηλαδή άλλες παραλείψεις του ΑΚΕΛ. Αυτές καταγράφονται στην ομολογία του Λάζαρου Σκαλιστή, τότε μέλους της Κ.Ε. και δε σου είναι άγνωστες.

Το πιο μεμπτό όμως, είναι η εκ μέρους σας καπηλεία του πραξικοπήματος για να παίρνετε ψήφους. Το θυμάστε μόνο όταν σας συμφέρει, ενώ την κρίσιμη ώρα ήσασταν απόντες.

Και μια ερώτηση: ήταν ή όχι το ΑΚΕΛ υπέρ της πολιτικής του "κλάδου ελαίας"; Γιατί διαμαρτύρεται εκ των υστέρων; (Για ψήφους προφανώς).

Β.Το ΑΚΕΛ βέβαια δεν τάχθηκε μόνο υπέρ του πραξικοπήματος, αλλά υπέρ του μεταπραξικοπήματος, υποστηρίζοντας τον παράνομα ανακηρυχθέντα σε Πρόεδρο Κληρίδη και υποστηρίζοντας την άμεση αποδοχή της τουρκικής απαίτησης για διζωνική. Το ταξίδι στο Λονδίνο, έγινε τότε για προώθηση της διζωνικής προς το Μακάριο και για υποβολή αιτήματος προς αυτόν να μην επιστρέψει. Αυτή είναι η ουσία. Αν έπινε η όχι blue curacao στη πτήση ο Εζεκίας, εμένα δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Απλά το blue curacao, έμεινε σύμβολο για το τι έγινε.

Γ. Όσον αφορά τη βραστή ΚΕΑΝ, εσείς δε συνομιλούσατε μόνο με το μουτζαχίντ Ταλάτ, αλλά βαλθήκατε να τον αγιοποιείτε, να τον παρουσιάζετε ως προοδευτικό και να αποενοχοποιείτε έτσι την κατοχή, ωθώντας τους πάντες να του κάνουν δώρα. Ενώ στην ουσία, ήταν ένας φασίστας που το 74 κακοποιούσε αιχμαλώτους Ε/Κ, με βραστή ΚΕΑΝ και όχι μόνον.

Θα τολμήσετε ποτέ άραγε να κάνετε αυτοκριτική για αυτές τις μαύρες σελίδες της ιστορίας σας;

Ανώνυμος είπε...

Α εντάξει Καταμουτρα.... κάνε τώρα τη μεγάλη αποκάλυψη και πες και σε εμάς του χαζούς και αγενείς γιατί δεν μας συμφέρει να φύγουν τα στρατεύματα και άσε τις "ευαισθησίες". Άνοιξε μας τα μάτια εσύ που τα "ζυάζεις" καλά!

Ανώνυμος είπε...

Emerson,
δεν είπα, μας συμφέρει ή δεν μας συμφέρει. Ξαναδκιέβασ' τα καλά.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία πε μας αν ΕΝ ΝΑΝ ΚΑΛΟΝ Ή ΚΑΚΟΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα.
Ας περιμένομεν τον Θεόφιλον τζιαί τον Πράξανδρον να μας εξιστραώσουν τζιαί τους δκιό. Τζιείνοι που τα ξέρουν ούλλα!

Unknown είπε...

Ναι ρε καταμουτρα στρώσε κανενα κρεβατι τζαι βάλτους καυμενους σπιτι σου. Να τους μαειρευκεις, να τους τζερνας καρυδακι, καμια κεαν τζαι αν τους εσχεις ευκαριστημενους μπορει να σε αηκουν να καμνεις μπανισσστιρι την ωρα που ενα γαμουν την γυναικα τζαι τα παιδκια σου αρσενικα τζαι θηλυκα... Ο ραγιαδισμος σας μπροσττα στον νεοοθωμανισμο ειναι επικινδυνος και προδοτικος...

Anef_Oriwn είπε...

Ρεεε [ΕΔΕΚ] Η.Β.,

Σταματά ρε “Κοπέλλιν” να συμπεριφέρεσαι αυτιστικά και προβληματίσου για μια στιγμή αν αυτά που ΣΟΥ γράφω μπορεί να είναι και στο κατ’ ελάχιστον αλήθεια ... Αν πραγματικά θέλεις να κάμεις «σοβαρή» συζήτηση άφησε για λίγο κατα μέρος τα αντι-ΑΚΕΛικά [κι όχι μόνο] κολλήματα και τες ποικίλες εμμονές ΣΟΥ και παρουσίασε έστω και κάποια στοιχεία γι’ αυτά που σαν μαγνητόφωνο [και σε στυλ Λεφτεράκη Χριστοφόρου] επαναλαμβάνεις μιαν την άλλη ... Ξέρω ότι δεν μπορείς να ξεκολλήσεις απ’ αυτά που για χρόνια σου πιπιλούν το μυαλό κι έχουν καταχωρηθεί ως αξιώματα και θέσφατες αλήθειες στα chips του εγκεφάλου ΣΟΥ, αλλά κάμε κι ΕΣΥ μια προσπάθεια. Άσε λοιπόν τες μαλακίες περί γλυκών και ποτών [καρυδάκια, ΚΕΑΝ τζιαι blue ποτέθκια], τζιαι παρουσίασε [εστω τζιαι μια φορά] τζιαι κάποια στοιχεία γι’ αυτά που δίκην συνθημάτων ΜΑΣ πετάσσεις ... Υπό τέθκοιες συνθήκες ΕΓΩ δεν μπορώ να μπω σε διάλογο. Όμως θα ΣΕ παρακαλούσα να ΜΕ πεις ποια είναι τα “… πολύ άσχημα και χυδαία πράγματα για τη Μικαέλλα …” ΣΑΣ(!!!) [εν τζιαι κοτσσιανιάσαν ΣΑΣ την;] “…που δείχνουν το χαμηλό μου επίπεδο και την ανηθικότητά μου” ... [Νομίζω ότι πάλαι εν ννα με ταυτίζεις με τον σχολιογράφο Arxiepiskopo] …

Θες να σε πάρω σοβαρά τζιαι να κάμω διάλογο μαζί ΣΟΥ πάνω στες αρλούμπες που λαλείς του στυλ “… Το ΑΚΕΛ βέβαια δεν τάχθηκε μόνο υπέρ του πραξικοπήματος …”. Μα είσαι με τα καλά σου Ρεεε Η.Β., οξά εφάτσιησεν ΣΟΥ ο ήλιος τζιαι έπαθες παράκρουση; Τάχθηκε το ΑΚΕΛ υπέρ του πραξικοπήματος; Ρεεε χαϊβάνι δεν ΣΟΥ τα είπανε καλά, το ΑΚΕΛ συμμετείχε στο πραξικόπημα με τες ένοπλες ομάδες του!!! [Μάλλον θα πρέπει να ΣΟΥ λείψανε τα χάπια!!!]... [Τα όσα λέει ο Λάζαρος Σκαλιστής αποτελούν ΜΙΑ προσωπική εκτίμηση του ιδίου για τα τότε γεγονότα. Σε απάντηση των δικών του λεχθέντων υπάρχουν εκατοντάδες άλλες εκτιμήσεις διαμετρικά αντίθετες - κι όχι μόνο από ΑΚΕΛικούς].

Κλείνω σημειώνοντας ΜΟΝΟ δύο πράγματα:
1. Tην έμμεση παραδοχή ΣΟΥ ότι οι ατάκες περί καρυδακίων [τι είναι αυτή η διαλεκτική με την οποία κρίνεις ένα ολόκληρο κόμμα από ένα μεμονωμένο περιστατικό], περί βραστής ΚΕΑΝ και κάτι περί blue και τα παρελκόμενα είναι σκέττες μαλακίες. Απλώς τες χρησιμοποιείτε για να πικκάρετε τους “αντιπάλους” ΣΑΣ, να εκφυλίσετε τη συζήτηση και παράλληλα να πολώσετε το κλίμα. Να στραβώσετε τελείως και να φανατίσετε τους μονόφθαλμους που ΣΑΣ ακολουθούν!

2. Τα περί «μεταπραξικοπήματος» κατάντησαν τελικά “αέρας κουπανιστός” μετά που η ΕΔΕΚ ψήφισε [το 1998] τον Κληρίδη και ακολούθως [με την επανεκλογή του στην Προεδρία της Δημοκρατίας], συμμετείχε και στην Κυβέρνηση Κληρίδη με τον σημερινό Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, συναγωνιστής Ομήρου, να γίνεται Υπουργός!

Unknown είπε...

οπως παντα ρε ανεφ λαικίζεις με ανοητες αναρτησεις οι οποιες επι της ουσις ειναι μηδεν. Ξεκαθαρος σου στοχος ειναι να καλιεργησεις την αμφιβολια σε ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΧΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ(Σκαλιστης, καρυδακι, ενσυνειδητη απουσια του akel απο τον αγωνα για το πραξικοπημα, χωστο μεσα στις πρεσβειες της Λιβυης απο τα 'θαραλεα' στελεχη του akel την στιγμη που ο λαος σφαγιαζοταν).

Κατι επι της ουσιας εχεις επιτελους να πεις???? ΚΑΤΙ Ας ΠΟΥΜΕ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ akel??? Το μεριδιο ευθυνης που αναλογει σε οσους δυναντων και ενσυνειδητα δεν αγωνιστικαν ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ απο αυτο των ιδιων των προδοτων... ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΙΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥς...

ΑΙΣΙΧΤΗΡ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.


ΟΙ ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ akel ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙς ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΟΠΙΑ ΕΠΙΦΟΡΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ . ΑΝΤΑΥΤΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΤΕ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΟΘΥΛΑΣΤΕς ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕς ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

ΑΙΣΙΧΤΙΡ

Anef_Oriwn είπε...

Έαντα,
Να ΤΗΝ φας σφικτήν!

Unknown είπε...

βλέπω τελικα κατόπιν των προτροπων μο υβρηκες κατι ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΕΛΙΚΑ.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΟΥ akel. ΕΙΣΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟς ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,αφού νουν ενν αδύνατον να βάλεις,βάλε τουλάχιστον διορθωτή.Και μη νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε φυτά,όντας γεωπόνος!

Unknown είπε...

ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΝ ΤΖΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΞΥΠΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΖΑΙ ΕΔΩΚΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΦ (ΤΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ) ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ.ΑΚΟΜΑ ΤΖΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ

Κανει μασκαραλικια τζαι ο κοσμος εξυπνησε... Με το ιντερνετ ειδαμε τζαι εμαθαμε πολλα που εκατερωθεν οι πλευρες ελογοκρινατε. Ξερουμε σας τζαι ξερουμε τις τακτικες τζαι τους στοχουσ σας. Οπως επισης μαθαμε πλεον την μυστικη συνεργασια ΤΟΥ ΔΥΣΑΚΕΛ

arxiepiskopos είπε...

"...‘Ομως εμείς θέλουμε λύση απλώς λειτουργική και βιώσιμη. Θέλουμε μία ενιαία Κυπριακή Δημοκρατία, μια κυριαρχία, μια ιθαγένεια και μια διεθνή προσωπικότητα και αναγνώριση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που απολαμβάνουν οι ευρωπαίοι πολίτες."(AΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ) Μόνο αυτά θέλετε,ρε προδότες;Εγώ θέλω και πνίξιμο όλων των εποίκων και αποζημιώσεις για την απώλεια χρήσης περιουσίας και παλλούκωμα του Ντενκτάς και την Αττάλεια με την ενδοχώρα της ως πολεμικές αποζημιώσεις!Ηλίθιοι ενδοτικοί!

arxiepiskopos είπε...

AIANTA,που έχεις την έννοια των διακοπών μου,αναχωρώ αργά απόψε και επιστρέφω νωρίς το πρωί της Πέμπτης,22-7-20010.Θα σε αναλάβω ξανά από τη μεθεπόμενη Παρασκευή.Μέχρι τότε σε αφήνω στον ΑΝΕΦ.Καλή του υπομονή!

arxiepiskopos είπε...

ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ,επειδή το μπλογκ κατάντησε ανιαρό,εισηγούμαι να εμπλουτισθεί με εισαγωγικό τραγούδι,κάθε φορά που κάποιος μπαίνει σ'αυτό.Παραφράστε το εισαγωγικό της σειράς "Ιστορίες του χωρκού" ως εξής:Καλώς ήρθετε φίλοι μου σ'αυτόν τον παλιοχώρο/για να διασκεδάσετε μ'αυτό το θείο δώρο/Με Τσιέλεπο τζιαι Αίαντα,Πάολα τζιαι Κοκούι/τζιαι με τον Πενταρόγιωρκο πόσhιει μεγάλο χούι.

arxiepiskopos είπε...

"...Το να διαγραψεις καποια αναρτηση σε greekenglish δεν σημαινει πως την διαγραφεις για το περιεχομενο της αλλα για σεβασμο προς την γλωσσα μας."(AIANTAΣ).Τότε,κουφιοκεφαλάκη,γιατί δε διαγράφουν και όλες τις δικές σου,που κυριολεκτικά γαμάνε την ελληνική γλώσσα;

Unknown είπε...

Εσας που γαμησατε την Κυπρο ολοκληρη και δεν σας εχει διαγραψει κανεις , με την ορθογραφια του ΑΙΑΝΤΑ θα ασχολεισαι ρε μαλακα??? Εξάλου τα ξαναπαμε αυτα. Η ορθογραφια δεν δειχνει επιπεδο μορφωσης αλλα η παιδεια, ο χαρακτηρας , οι αποψεις, τα βιωματα... Μα τι σου εξηγω τωρα, ενας φασιστας τι θα καταλαβει.εΆΛΟΥ ΕΜΕΙς ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ...

Για αυτο σου ευχομαι καλες διακοπες (σιγουρα αυτες ενα ξορτωσεις να τις καμεις σωστα αφου σε κατι τεθκοια εσας πιανει κανενας)και κοιταξε να γεμισεις τις μπαταριες σου γιατι σε περιμενει πολυ δουλεια με τις συσορευμενες μαλακιες που αναμενεται να κανουν μετα το καλοκαιρι οι αφεντες σου.

Unknown είπε...

Α ΚΑΙ ΠΟΣΑΙ ΡΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΘΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΕΙΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙς ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΕΚΦΥΓΕΙς ΟΠΩς ΠΑΝΤΑ...


ΓΙΑ ΠΕΣ???

Τυχαιο ειναι που συμπεφτουν οι διακοπες σου με την ημερομηνια της επετειου του πραξικοπηματος???

Και ενημερωσε μας σε παρακαλω ποση θα ειναι η διαρκεια τους??? Θα επιστρεψεις μεχρι την ημερομηνια της επετειου της εισβολης ή θα φροντισεις να εκταθουν μεχρι και τοτε ή ακομα και μεχρι την ημερομηνια της δευτερης εισβολης...

Απλα αναρωτιεμαι αν αυτα συμβαινουν συμπτωματικα ή μηπως ειναι μεσα στα γονίδα σας.

Εσύ ανεφ θα πας αυριο διακοπές????????? Εκτος φυσικα και αν ο αρχιεπισκοπος παρει μαζι του και τις 2 μασκούες

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΑΝΤΑΣ:
Να τους μαειρευκεις, να τους τζερνας καρυδακι, καμια κεαν τζαι αν τους εσχεις ευκαριστημενους μπορει να σε αηκουν να καμνεις μπανισσστιρι την ωρα που ενα γαμουν την γυναικα τζαι τα παιδκια σου αρσενικα τζαι θηλυκα...
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Α! Έτσι σου κάμασιν εσέναν; Στο όνειρο σου;
Εξανάπα σου το. Ακούεις Τούρκους τζιαί σιέζεις πάνω σου που τον φόον σου. Χρειάζεσαι ψυχίατρον!

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΑΝΤΑΣ:
Εσας που γαμησατε την Κυπρο ολοκληρη και δεν σας εχει διαγραψει κανεις , με την ορθογραφια του ΑΙΑΝΤΑ θα ασχολεισαι ρε μαλακα???
- - - - - - - - - - - - - -
Ρε ΑΙΑΝΤΑ μου, κάτσε καλά μάνα μου. Ίντα μπου σέπιασεν τζιαί νομίζεις ότι γαμούν σε ούλλοι ρε λεβέντη μου; Εν η ιδέα σου κούκλε μου! Άτε πάρτο απόφασιν τζιαί πήαινε αύριον πρωίν πρωίν στον Μικελλίδην. Εν να σου δώσει κάτι χαππούθκια τζι' ώσπου να πείς κρεμμύδιν εν να σου περάσει, μεν φοάσαι!
Πάρε τζιαί τον ΚΗΡΥΚΑν μιτά σου. Ξέρει τζιείνος. Έκοψεν τα λλίον τζιαιρόν τζι' εν συνάεται πάλαι.

Ανώνυμος είπε...

Θεόφιλε τζιαί Πράξανδρε (που φαίνεται είσαι ο ίδιος ο Νικώλας ή έμμισθον φερέφωνον του), που εχάθητε; Εβκάτε έξω στο φως.

Κρεμμούμαστεν που το στώμαν σας!
Εβκάτε έξω να μας εξιστραώσετε!

Anef_Oriwn είπε...

Εάντα,
Αν νομίζεις ότι ΕΜΕΙΣ εν ι-ξιτιμάζουμεν, άμα ΜΑΣ βρίζουν, καθίκια φασιστοειδή σαν τζιαι την σκατόφατσα ΣΟΥ, έβκαρτο που το κοκκονόσυκο τον νουν ΣΟΥ!!!
Πάντως πρέπει να γυρεφτείς – ο νους Σου εν συνέχεια στο γαμήσιν! Κάτι εν παει καλά. Το πιο πιθανόν είναι να πάσχεις από οξεία αγαμησιά, πέραν της απλυσιάς τζιαι του χτιτζιού!

******************
Katamutra,

Οι κύριοι κύριοι Επίτροποι ΔΕΝ καταδέχονται να ασχοληθούν με συζητήσεις κι άλλες τέτοιες λαϊκούρες... Αυτοί είναι κολωνακιώτες. Γράφουν το κείμενο της αναρτήσεις κι αφήνουν τα τσογλάνια τους [τους πενταρόγιωρκους κηρυκέαντες] να καθαρίσουν με βρισιές κι αφορισμούς ...

Πενταρόγιωρκος είπε...

Αν νομίζεις ότι ΕΜΕΙΣ εν ι-ξιτιμάζουμεν, άμα ΜΑΣ βρίζουν, καθίκια φασιστοειδή σαν τζιαι την σκατόφατσα ΣΟΥ, έβκαρτο που το κοκκονόσυκο τον νουν ΣΟΥ!!!


E TZIAI ΠΝΑΣΕ ΝΑΚΚΟ ΡΕ ΝΕΥΡΙΚΟΠΕΛΛΕ! ΕΝΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΟΥ!!

Anef_Oriwn είπε...

Πενταρόγιωρκε,

Να πελλάνεις τζιαι να γυρίζεις τα όρη τζιαι τα παραρά!

Unknown είπε...

σιγα ρε ανεφ τζαι ενα σχισεις κανενα κλατσο

Εμας ειπες αυριο ενα παεις διακοπες να γιορτασεις την επετειο???

pao giapanda είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΠΑΙΘΚΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΟΥΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΑΚΕΛ ΤΖΙΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΩΛΟΥΘΟΥΝ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΤΟ BLOG!!!!!
ΑΡΚΕΨΑΝ ΤΖΙΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ (ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ) ΟΤΙ Ο ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΣ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ ΕΜΕΙΝΕΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΑΤΖΙΕΜΕΝΟΥΣ ΤΖΙΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ!!!!!

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

"Εσας που γαμησατε την Κυπρο ολοκληρη και δεν σας εχει διαγραψει κανεις"

ΑΙΑΝΤΑκο, αυριο το πρωι οι σειρηνες θα σου θυμισουν ποιος γαμησε την κυπρο, ποιος σημαιοστολισε τον πενταδαχτυλο, ποιος ηθελε ενωση και την πετυχε εν μερει.

Ανώνυμος είπε...

Ο δικηγόρος Ξενής Ξενοφώντος χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο "Ρήγας", δημοσίευε στο μπλόκ του, κατηγορίες και ύβρεις κατά του πασίγνωστου δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη. Καταλήγοντας προέτρεπε τους όποιους πρόθυμους φανατικούς, να δολοφονήσουν τους δήθεν προδότες και Τουρκοπροκυνημένους, μέσα στους οποίους τον μόνο που κατέταξε ονομαστικά ήταν ο εν λόγω δημοσιογράφος, και να τους πετάξουν μέσα σε λάκκο με ασβέστη.
Ακολούθως ο δημοσιογράφος αντιδρώντας στη ξεκάθαρη απειλή κατάγγειλε τα δημοσιεύματα στην αστυνομία και η υπόθεση πήρε το δρόμο της.

Κάποιοι δήθεν πολιτικοί όμως, θέλησαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός για να πλήξουν την κυβέρνηση και τη νόμιμη τάξη, κατατάσσοντας τη νομική διεργασία της υπόθεσης ως προσπάθεια δήθεν, φίμωσης της αντίθετης άποψης. Λες και μπορεί η κυβέρνηση να διατάξει τη νομική υπηρεσία, να μην λάβει μέτρα για την ασφάλεια του όποιουδήποτε πολίτη, που νοιώθει, αποδεικνύει και καταγγέλλει ότι απειλείται.

Ώστε έτσι λοιπόν!

Ώστε έτσι κύριε Άγη Αγαπίου, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Ρίκκο Ερωτοκρίτου, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Κωστή Ευσταθίου, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κυρία Ελένη Θεοχάρους, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Ουράνιε Ιωαννίδη, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Κυριάκο Κενεβέζο, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Γιώργο Κολοκασίδη, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Ζαχαρία Κουλία, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Γιώργο Λιλλήκα, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Βάσο Λυσσαρίδη, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Κούλλη Μαυρονικόλα, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Αβέρωφ Νεοφύτου, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Γιαννάκη Ομήρου, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κυρία Ιωάννα Παναγιώτου, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η διαφορετική δημοκρατική άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Δημήτρη Παπαδάκη, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Νικόλα Παπαδόπουλε, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Ντίνο Πασπαλίδη, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Γιώργο Περδίκη, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Δημήτρη Συλλούρη, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Χρίστο Τριανταφυλλίδη, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Δώρο Χριστοδουλίδη, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι λοιπόν!

Unknown είπε...

βλακα μεταξοπουλε απο οτι φαινεται ενεσχεις ιδεα για την πατριδα σου τζαι πεζεις το τζαι πατριωτης. Δεν ειναι αυριο που παιζουν η σειρηνες βλακα.

Οσο για το ποιοι εκαναν το πραξικοπημα τους ξερουμε πολυ καλα οπως ξερουμε τζαι τους πατεραδες σας βιολογικους και ιδεολογικους που επατρωναραν τζαι εκαμναν πλατες στους πραξικοποιματιες

Ανώνυμος είπε...

Έν έσχεις;
Χα χα χα χα χα χα χα χα χα . . .

Πενταρόγιωρκος είπε...

Να πελλάνεις τζιαι να γυρίζεις τα όρη τζιαι τα παραρά!

ΡΕ ΑΝΕΦΑΣΙΣΤΑ, ΠΝΑΣΕ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΕ ΜΟΥ!!! ΕΝ ΤΖΙ'ΕΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ!!

Anef_Oriwn είπε...

Φασίστας είσαι τζιαι φαίνεσαι!!! Γι' αυτό έλα να ΣΕ τζιεράσω ένα καρυδάκι!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Μα 'εν ΣΟΥ ελείψαν κόμα; Τούτες τες μέρες που εν η επέτειος σας πρέπει να τζιέρασες τους ΕΟΚΑβητατζήες του χωρκού ούλλους!!

pao giapanda είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΠΑΙΘΚΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΟΥΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΑΚΕΛ ΤΖΙΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΩΛΟΥΘΟΥΝ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΤΟ BLOG!!!!!
ΑΡΚΕΨΑΝ ΤΖΙΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ (ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ) ΟΤΙ Ο ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΣ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ ΕΜΕΙΝΕΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΑΤΖΙΕΜΕΝΟΥΣ ΤΖΙΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ!!!!!

Anef_Oriwn είπε...

Πενταρόγιωρκε,
Εφύλαξα τζιαι για τους επίγονους των πραξικοπηματιών όπως ΕΣΥ!!!

**********************
PAO,
Είσαι το πυροβόλο ή το βλήμμα του;