Αποκαλύπτουμε την ακελική υποκρισία!

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

H υποκρισία του ΑΚΕΛ σε όλο της το μεγαλείο. Διαβάστε πιο κάτω για τις επικοινωνίες ΑΚΕΛ-Ζήνωνα Ηλιάδη!


Πολλοί ήταν αυτοί που επέλεξαν το δρόμο της Αντίστασης στο Φασισμό κατά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου και το μεταπραξικόπημα της 23ης Ιουλίου 1974.

Άνθρωποι απλοί και καθημερινοί, από δεξιά μέχρι αριστερά, υπερασπίστηκαν τη Δημοκρατία. Όπως θα κάναμε κι εμείς σήμερα και όπως θα κάναμε και αύριο, αν κάποιος δοκίμαζε να ανατρέψει μια νόμιμα εκλελεγμένη κυβέρνηση, ΟΠΟΙΟΣ και αν ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Από την Αντίσταση όμως, δήλωσε, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, ΑΠΟΥΣΑ, η επίσημη τότε ηγεσία του ΑΚΕΛ. Ιστορικό είναι το άρθρο του Λάζαρου Σκαλιστή, τότε μέλους της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, για το ρόλο του ΑΚΕΛ στο πραξικόπημα. Στελέχη της ηγετικής πυραμίδας του ΑΚΕΛ, είχαν φτάσει και στο σημείο να κερνούν γλυκό καρυδάκι στους πραξικοπηματίες!!!!

Έχει όμως καταγραφεί και η ανοχή του ΑΚΕΛ στο μεταπραξικόπημα. Έχει καταγραφεί η προσφώνηση του Κληρίδη (ο οποίος καλούσε το Μακάριο να μην επιστρέψει στην Κύπρο και ορκίστηκε παράνομα στην προεδρία) ως "Πρόεδρος", η οποία καταγράφεται στη Χαραυγή της τότε εποχής. Έχει επίσης καταγραφεί η προσφώνηση του Κληρίδη ως "καλός καραβοκύρης" από την ηγεσία του ΑΚΕΛ. Έχει επίσης καταγραφεί η από κοινού προσπάθεια ΑΚΕΛ-Κληρίδη για επιβολή της διζωνικής.

Και θα μπορέσουμε άραγε να ξεχάσουμε τα Blue Curacao που δοκίμαζε η ηγεσία του ΑΚΕΛ στις πτήσεις προς το Λονδίνο, το Νοέμβρη του 1974, όταν σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, καλούσε το Μακάριο να μην επιστρέψει στην Κύπρο;

Ή μήπως δε γνωρίζουμε ότι το ΑΚΕΛ πρωτοστάτησε στον κλάδο ελαίας, δηλαδή στην απόλυτη αμνηστεία στους ενόχους της προδοσίας!

Κι όμως: με αμετροέπεια και ακατάπαυστο θράσος, το ΑΚΕΛ, παρά την παθητική έως συνένοχη στάση του όταν λάμβαναν χώρα τα γεγονότα, κεφαλαιοποίησε πολιτικά το πραξικόπημα. Ήταν, όπως τους αποκαλεί ο Γ. Σέρτης στο σημερινό του χρονογράφημα, οι "επικαρπωτές του πραξικοπήματος".

Έτσι και φέτος, αν ξεφυλλίσει κάποιος τη Χαραυγή αυτών των ημερών, θα δει το ΑΚΕΛ να θυμάται και πάλι το πραξικόπημα, να καταδικάζει, να πολώνει κλπ κλπ.

Το ΑΚΕΛ βεβαίως, είναι το πρώτο κόμμα που ζητά την πολιτική επιβράβευση του πραξικοπήματος. Είναι αυτό που λέει ότι "έγινε ένα πραξικόπημα, πρέπει να πληρώσουμε με μια κακή λύση".

Επιπλέον, είναι το ΑΚΕΛ που επαναλαμβάνει συνεχώς τις φασιστικές πρακτικές των πραξικοπηματιών, μπαίνοντας με φασιστική ορμή πρωινιάτικα στα σπίτια του κόσμου, με χειροκροτήματα της Χαραυγής για "Έφοδο στο Christofias-Watch".

Όμως, όταν βολεύει πολιτικά το ΑΚΕΛ, θυμάται το πραξικόπημα. Παρουσιάζεται ως η κατεξοχήν αντιπραξικοπηματική δύναμη. Μάλιστα, δε διστάζει να στιγματίζει αξιοπρεπείς και έντιμους πατριώτες, όπως ο Σωτήρης Σαμψών, στον οποίο απευθύνουν συνέχεια, με μια φασιστική εκ μέρους τους θεωρία, κληρονομικής ευθύνης, όλα τα κακά της εισβολής λέγοντάς του "αν δεν ήταν ο πατέρας σου δε θα υπήρχαν πρόσφυγες" (ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ν.Σαμψών ήταν πολύ περισσότερο θύμα και πιόνι αντί θύτης).

Εμείς και το τονίζουμε αυτό, δεν πιστεύουμε ούτε σε τιμωρία μετά από 36 χρόνια, ούτε βεβαίως σε μεταβίβαση ευθύνης στα παιδιά του οποιουδήποτε. Εμείς πιστεύουμε στην ουσιαστική ΕΝΟΤΗΤΑ του λαού μας με σκοπό την απελευθέρωση.

Το σύνθημα ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ είναι για εμάς τρόπος και στόχος ζωής.

Το ΑΚΕΛ όμως, την ίδια ώρα που καταδικάζει το Νίκο Σαμψών, παίρνει βραβείο υποκρισίας και αθλιότητας, αφού βρίσκεται σε επικοινωνία, με παιδιά άλλων πραξικοπηματιών και στελεχών της ΕΟΚΑ Β, όπως το γιο του αρχιεοκαβητατζή Σωκράτη Ηλιάδη, Ζήνωνα Ηλιάδη. Ναι ναι, καλά διαβάσατε, στο σημείωμα του ακελικού ρουσφετιού, το πρώτο όνομα που φιγουράρει, είναι αυτό του Ζήνωνα Ηλιάδη! Δέστε τη φωτογραφία, στην αρχή της ανάρτησης.

Ο Σωκράτης Ηλιάδης, ήταν αυτός ο "κύριος" που έκανε αγωγή εναντίον των εγκυρότατων φίλων μας Μ.Ιγνατίου και Κ.Βενιζέλου, γιατί σε έρευνά τους έγραψαν για συνομωσίες του με τους ξένους για πραξικοπηματική ανατροπή του Μακαρίου. Βεβαίως, οι Ιγνατίου-Βενιζέλος δικαιώθηκαν δικαστικά.

Ο Σωκράτης Ηλιάδης, είναι αυτός στον οποίο απολογήθηκε 3 φορές(!!!), το μεγάλο "αστέρι" της ερντογανολατρείας και των στημένων διώξεων εναντίον Bloggers, Μαγάριος Δρουσιώτης (ήταν τότε που ο Μαγάριος έγινε ο πρώτος Ελληνοκύπριος, ο οποίος αντί να ζητά απολογία από το Φασισμό, σύρθηκε γονυπετής στην ΕΟΚΑ Β!).

Εμείς δεν ξέρουμε τι έκανε ο γιος του Σωκράτη, Ζήνωνας κατά το πραξικόπημα. Ούτε ξέρουμε αν ασπαζόταν τις απόψεις του πατέρα του. Ούτε βεβαίως ασπαζόμαστε τη θεωρία της κληρονομικής ευθύνης.

Όμως αποκαλύπτουμε την επικοινωνία ΑΚΕΛ-Ζήνωνα Ηλιάδη, για να αποδείξουμε ότι η ηγεσία του ΑΚΕΛ είναι ένα μάτσο υποκριτές. Που χωρίζουν τεχνητά το λαό γιατί έτσι τους βολεύει!

Που τους φταίει ο Σωτήρης Σαμψών, αλλά όχι ο Ζήνωνας Ηλιάδης!

Που θυμούνται την ΕΟΚΑ Β και το πραξικόπημα, όχι γιατί ενοχλούνται ιδιαίτερα, αλλά για να αποκομίζουν πολιτικά οφέλη.




Και με την ευκαιρία, να θυμίσουμε και κάτι άλλο: τότε που κατηγορούσαν, χωρίς ντροπή, τον δημοκράτη μέχρι τέλους ζωής Τάσσο, ότι είχε επαφές με την ΕΟΚΑ Β. Κλήθηκαν πολλές φορές να το τεκμηριώσουν. Ακόμη και μετά θάνατον του Τάσσου, τους καλούμε έστω και τώρα να απολογηθούν για τη συκοφαντία και τη λασπολογία.

Αλωεύς-Ρίμαχος για το christofias-watch, Έρευνα: Αγησιστράτη

29 Σχόλια:

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Νεκατωμένε,

Ο Δρουσιώτης δε ζήτησε έρευνα για το Ρήγα και τέτοια έρευνα δεν έγινε ποτέ. Έγινε μόνο έρευνα για να βρεθούν διαχειριστές του Christofias-Watch. Λέω ψέματα;

Επιπλέον: αν με αφορμή σχόλια σαν του Ρήγα, σε σχόλια των μπλογκ ή στο facebook, μπαίνει η Αστυνομία στα σπίτια μας, τότε που πάμε;

Και ο Μακ.Δρουσ και ο ΠΟΛΙΤΗΣ και η Χαραλαμπίδου και ειδικά το Προεδρικό, πρωταγωνιστήκατε σε μια φαιδρή ιστορία, για την οποία ελπίζω να λογοδοτήσετε στη δικαιοσύνη.

Βιάστηκες να πεις ότι ο Ξενής είναι γόνος δικηγόρων, γόνος του κατεστημένου κλπ κλπ. Τον ξέρεις; Εμείς οι ΕΔΕΚίτες τον ξέρουμε. Ξέρεις πως είναι ένα άτομο που
δουλεύει από το πρωί ως το βράδυ; Που δε ζήτησε ποτέ ανταλλάγματα, καρέκλες και βολέματα για τις ιδέες του; Πως κρίνεις κάποιον τόσο επιπόλαια; Και γιατί λες για κάποιον που θέλει δικαιοσύνη για τον τόπο του, ότι έχει κατεστημένες απόψεις;

Οι δικές σου που υιοθετούν σε μεγάλο βαθμό τις ντεκτασικές, κισιγκερικές και πάγιες τουρκικές θέσεις, είναι "μοντέρνες απόψεις" και οι απόψεις της πλειοψηφίας των Ελληνοκυπρίων είναι "κατεστημένες";

Και γιατί κολλάς σε κάτι το συμβολικό, όπως η εικόνα του Μαντέλα; Έτσι επικεντρώνεσαι στην ουσία;

Όσον αφορά τα κατεστημένα: Ο Ρολάνδης και ο Παπαπέτρου δεν είναι επίσης κατεστημένα; Δεν υπάρχουν κατεστημένα στην κοινωνία, ανεξαρτήτως ιδεολογίας;

Και δεν υπάρχουν και πολλοί του ΝΑΙ που έκαναν λεφτά χρησιμοποιώντας τα κοννέ τους με ξένους καλοθελητές και με πρεσβείες; Δεν υπάρχει απόφαση δικαστηρίου που αναφέρει άτομο του ΝΑΙ που χρηματιζόταν για το ΝΑΙ;

Γιατί βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι; Υπάρχουν άτομα που θέλουν ελευθερία για τον τόπο τους, σημαίνει αυτόματα ότι χτίζουν πολιτικά και οικονομικά πάνω σε αυτή τη θέση;

Όσοι καπηλεύονται ιδεολογίες, του όποιου τύπου, για ίδιον όφελος, είναι καταδικαστέοι. Αλλά είναι τουλάχιστον ισοπεδωτικό αυτό που κάνεις σε σχέση με τους όσους διαφωνούν μαζί σου.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ1974 είπε...

σαν σημερα ο μακαριος με προτροπη των ελληνων πολιτικων απεστηλεν την επιστολη`σον γκιζικη για να προκαλεση το πραξικοπημα και ακολουθως εθνικη κριση για να ερθει η δημοκρατια στη ελλαδα....

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ1974 είπε...

την μεραρχια την εδιωξεν ο μακαριος και οι ομοιδετες του δρουσιωτη που την θεωρουσαν κατοχικη δυναμη...

Ανώνυμος είπε...

Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, εκφράζει τη θλίψη της για το χαμό, ενός από τα πιο αξιόλογα μέλη που είχε ποτέ το Κυπριακό Κοινοβούλιο: του Γιαννάκη Αγαπίου. Ο Γιαννάκης Αγαπίου υπήρξε βουλευτής ΑΚΕΛ επί σειρά ετών, διακεκριμένος δικηγόρος και είχε διοριστεί από τον αείμνηστο Πρόεδρο Παπαδόπουλο Πρόεδρος της Επιτροπής Παραπόνων κατά της Αστυνομίας. Η αλληλοεκτίμηση των δύο αντρών ήταν γνωστή και διαχρονική. Ο Γ. Αγαπίου υπήρξε ένας πραγματικός πατριώτης, που προσέφερε στα κοινά, σε αντίθεση με πολλούς που έμαθαν να παίρνουν από τα κοινά, αντί να προσφέρουν. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. Η κυπριακή κοινωνία θα είναι πολύ φτωχότερη χωρίς αυτόν.
- - - - - - - - - - - - - - - - -

Άτε πάλαι Νικωλάκη! Ήβρες τρόπον να φουμίσεις τον τζιύρην σου πάλαι ρε πονηρούλη!
Για χάριν της βασιλιτζιάς ποτίζεται τζι' η γλάστρα.
Ο Νικωλάκης στέλλει συλληπητήρια σε ΑΚΕΛικήν οικογένεια χα χα χα χα χα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δρουσιώτης δε ζήτησε έρευνα για το Ρήγα και τέτοια έρευνα δεν έγινε ποτέ. Έγινε μόνο έρευνα για να βρεθούν διαχειριστές του Christofias-Watch. Λέω ψέματα;
- - - - - - - - - - - - - - - -

Να σου απαντήσω εγιώ αφού ανακατεύκεσαι με τα πίτερα ρε μυξιάρικο.
Εν αλήθκια που λαλείς. Εν τους διαχειριστές που γυρεύκαν. Ήβραν τους. Δκιέβασε τα σχόλια που κάμνω κατά καιρούς τζι' εν να καταλάβεις τζιαί ποιός εν ο "υψηλός" διαχειριστής τζιαί γιατί αποσύρθηκεν η υπόθεση. Για χάριν του τζιυρού του, εδέκτησαν ούλλοι να μείνει το πράμαν ως δαμέ.

Anef_Oriwn είπε...

Anefi-σκοπε Katamutra,
Μα εν επήες διακοπές; Πάλε εν ννα συγχυστούν τα Επιτρόπουλα!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως τούτος ο μιτσής, με την συμπεριφοράν του, εγίνηκεν η αιτία να δεκτεί πολλά πυρά ο τζιύρης του για αντίποινα στες πολλές πελλάρες που λαλεί, ενώ ο καϋμένος (ο τζιύρης) εν τζι' έφταιξεν τζιαί σε τίποτε! Έπαιξεν ο άδρωπος σε διεθνή βήματα με θηρία τζιαί έστω τζι' αν είσιεν το ΑΚΕΛ το ΔΗΚΟ την ΕΔΕΚ τζιαί μιτσόττερα κομματίδια μιτά του δυστυχώς για ούλλους μας έχασεν. Τούτη εν η ρεαλιστική αλήθκια. Το ίδιν εν να πάθουμεν τζιαί τωρά. Έν τραβά η Ελλάδα κοπέλια, έν τραβά. Ίντα μπου ννα σου κάμει η Κύπρος μόνη της που για την Τουρτσιάν εν ένα μέτριον χωράφιν;

ΦΑΣΙ.Κ.Κ. είπε...

Σαν σήμερα, πριν 36 χρόνια, άνοιξε η πόρτα για την υλοποίηση των φυλετικών μας οραμάτων. Οι συναγωνιστές μας της Εθνικής Κυβερνήσεως και της ηρωϊκής ΕΟΚΑ Β, είχαν βάλει τους σπόρους για το βιώσιμο διζωνικό διαχωρισμό.

Δυστυχώς όμως το όραμα έμεινε ανεκπλήρωτο, αφού οχλοτραμπούκοι λυσσαριδικοί και άλλα εξτρεμιστικά αντιδιζωνικά στοιχεία, εμπόδισαν τον Ιδεολογικό μας Πάππο, το Λεβεντόγερο του Διαχωρισμού, το Γλαύκο Κληρίδη, να επιβάλει το όραμά μας.

Τα οράματά μας, έμειναν στη μέση. Σήμερα 36 χρόνια μετά, με τους συναγωνιστές του ΑΚΕΛ, καλούμαστε να ολοκληρώσουμε το διαχωρισμό. Να καταστήσουμε νόμιμο και μόνιμο το εθνικά καθαρό, νότιο ελληνικό μας κράτος.

Οι οχλοτραμπούκοι αντιδιζωνιστές, πρέπει να εμποδιστούν. Ο Πρόεδρος Χριστόφιας, πρέπει να αφεθεί, χωρίς υπονομεύσεις, να ολοκληρώσει το έργο των ηρωϊκών επαναστατών της 15ης και 23ης Ιουλίου 1974.

http://fasikk.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

ANEF
Μιαν τζιαί είσαι σε τουν' την γειτονιάν, πρέπει να δκιέβασες την ερώτησιν (πιθανο σενάριο) που έβαλα σε ούλλους αλλά εκλειωστομιάσασιν. Θέλω μιαν άποψιν αν εν δυνατόν τζιαί που λλόου σου ή ξεχωριστήν ανάρτησιν στο μπλοκ σου για σχόλια.
Δαμέσα δα εν τζιαί περιμένω τίποτε άλλον που πελλάρες τζιαί ξατιμασιές. Σπάζω την πλάκαν μου.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Φασσικ
Μα πού πάεις εσού γιέ μου!
Εν τζιεί ρε το παντοπουλείον, εν τζιεί!
Άτε λάμνε ούλη στράτα τζι' έν να τόβρεις!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω για τον Κατάμουτρα και τον archipiskopos αλλά ο Πρωμιθέας έχει πάει διακοπές διαρκείας!!

Χρίστος Χριστου είπε...

Son of Emer,

Εγιρεψαις με;

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Προς-
Μιχαλομιχαλουδες, βαρβαρους, πρωην ευχαριστες,
ανεφ ουριων (και ανεφ συζυγου εννοειται)/αρχιμουφτηδες, μαγαριους, (ξε)μασκαρευτες), ελεφαντες, μεταξενιες, μιχες,Σκαταμουτρες, κυριους βοηθους, ανεκατομενες, δρακουνες και αλλους που επιθυμουσαν την φιμωση ενος blog και την κατηγορια και διαπομπευση ενος ανθρωπου επειδη εκεινος και ο πατερας του και το blog, τολμουν να λενε την αποψη τους.
Αντιλαμβανομαι το τσουξιμο που σας προκαλεσε η αποφαση αναστολης της αδικης κατηγοριας του κυριου Ξενη Ξενοφωντος. Σε αυτη τη δοκιμασια που περνατε, ευχομαι να ειναι περαστικο το τσουξιμο. Βαζελινη μπορει να βοηθησει, στα τουρκικα για οποιο το προτιμα parafin yagi.

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

"ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ν.Σαμψών ήταν πολύ περισσότερο θύμα και πιόνι αντί θύτης"

και ο σαμψων ψευδοεπιτροπος?? βρε βρε! συνεργατης της CIA και της χουντας ο καλος μας, ηταν ενα θυμα... αχ ποσο τον λυπαμαι! θυμα ηταν και ο γριβας ετσι?? θυμα και ο χιτλερ ετσι?? αλλα ο σταλιν ηταν ενας εγκληματιας, που ομοιο του δεν γνωρισε η ανθρωποτητα! αχ ψευδοεπιτροποπουλα μου, σας παρακαλω, μαθετε μου ιστορια! (μαθηματικα δεν σας ζητω, γιατι μεχρι τα μονοψηφια ξερετε να μετρατε, ξερετε, γιατι μεχρι εκει φτανουν τα νουμερα σας)

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα,

Ανεφ έβγαλες τον Πρωμιθέα που το μπαούλο;

Πρωμιθέα χωρίς να θέλω να σου προκαλέσω ψυχολογικά προβλήματα η σχέση σου με τον Ανεφ είναι σαν τη σχέση του Jeff Dunham με τον walter...

http://goo.gl/dASR

Anef_Oriwn είπε...

Emerson,

[Γιατί απευθύνεσαι σ’ ΕΜΕΝΑ κι όχι στον Πρωμιθέα;]
Εδώ σ’ αυτό το Blog τόσες φαιδρότητες βγαίνουν από τα μπαούλα των κων Επιτρόπων [κι ΕΣΥ ο ίδιος θεώρησες, σ’ εκείνο το περιβόηττο post τους όπου γινόταν σύγκριση του Ίντι Αμίν με τον Χριστόφια, ότι “το παρατραβούσανε”] κι ο Προμηθέας δεν θα εμφανιστεί [αφού τον έψαξες;] ...
Εδώ ο κος Ξενής ΔΕΝ παραδέχεται ότι είναι ο διαχειριστής [ή έστω εκ των διαχειριστών] του Blog και ψάχνεις κι ΕΣΥ ψύλλους στ’ άχυρα;

Anef_Oriwn είπε...

Και ΔΕΝ ΜΕ νοιάζει ποιοι είναι οι Jeff Dunham και walter...

Ανώνυμος είπε...

Εσύ και ο Πρωμιθέας είσαστε το ίδιο άτομο και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα μέσα από τη συζήτηση που είχαμε πριν από αρκετές μέρες. Επίσης ποτέ δεν το αρνήθηκες όσες φορές και αν ρώτησα.

Για το αν το παρατραβάνε οι υπεύθυνοι του blog τοποθετήθηκα ξεκάθαρα πιο παλιά. Θεωρώ ότι ορισμένες από τις τοποθετήσεις τους είναι ακραίες.

Για τον Ξενή και αν είναι διαχειριστής ή όχι ας το αποφασίσουν αυτοί που κάνουν τις έρευνες. Πάντως από ότι έμαθα ποινική δίωξη δεν υπάρχει και κατά την άποψη μου όλο το σκηνικό ήταν πολύ τραβηγμένο.

Κακώς δεν σε νοιάζει ποιοι είναι οι Jeff Dunham και walter γιατί θα μπορούσε να γελάσει λίγο το χειλάκι σου!!

http://www.youtube.com/watch?v=z-MmzCQSuFw

Ανώνυμος είπε...

Αλλά χαράν πού 'καμεν ο Μάζαρος Λαύρος τότες που σκοτώσαν τον ΧατζιηΚωστήν α;
Έσυρνεν τζιαί τα φέσια του ο κκιλίντζιηρος.
Εσκοτώσαν τον άδρωπον του τζιαί τζιείνος είδεν το σαν ευκαιρία για να επενδύσει!
Μάσσιαλλλα ! ! !
Ο αυτόκλητος τζιαί απροσκάλεστος προασπιστής του Κυπριακού Ελληνισμού ! ! !
Μάσσιαλλλα ! ! !

Anef_Oriwn είπε...

Το «χειλάκι» ΜΟΥ γελάει με πολλά πράγματα, όπως ας πούμεν, με το τι γράφεται και γράφετε σ’ αυτό το blogκιν!

Για το “… αν ο Ξενής […] είναι διαχειριστής ή όχι …” του blogκιού αυτού, δεν νομίζω να είναι κάτι που θα “… το αποφασίσουν αυτοί που κάνουν τις έρευνες …” [στο κάτω – κάτω γιατί να κάμνουν έρευνες για κάτι τέτοιο], αλλά κάτι που ο ίδιος ο άμεσα ενδιαφερόμενος και εμπλεκόμενος θα μπορούσε να γνωστοποιήσει [αν και εφόσον το επιθυμούσε ή το έκρινε απαραίτητο]. Τούτο είναι προσωπικό του θέμα παρ’ όλο μετά που προκλήθηκε τόσο σάλος γύρω απ’ αυτήν την υπόθεση, ίσως να επιβαλλόταν μια διευκρίνηση από μέρους του [αν και εμμέσως έγινε ήδη κάποια παραδοχή – από τρίτους όμως]... Αν λοιπόν οι διαχειριστές του blog διακατέχονται απ’ αυτήν την μυστικοπάθεια, γιατί όχι και κάποιος [ο οποιοσδήποτε] αντιφρονούντας με τα γραπτά των Επιτρόπων του blog, λαμβανόμενου μάλιστα υπ’ όψη ότι μιαν εποχή κάποιοι ήταν μαυροπινακισμένοι – ενώ λοιδορούνταν, χλευάζονταν και διασύρονταν ΔΕΝ τους επιτρεπόταν να εκφράσουν τη δικιά τους άποψη!

Ανώνυμος είπε...

Τζιείνοι που έν δέχουνται ότι ο Σαμψός ήταν θύμαν, έν έχουσιν καθόλου δίκαιον.
Βεβαίως ήταν θύμαν!
Του πελλού του νού του!
Που νόμισεν ότι αξίζει προεδρίαν κράτους όποιος κλάννει δυνατά. Οι άλλοι γιατί έν εδέκτησαν δηλαδή; Ήταν βλάκες τζιαί τούτος ο έξυπνος;
Μάσσιαλλλα ! ! !

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

σκατομουτρα και ανεφ-μουφτι, μεταξενια,
πρωτον ευχομαι η βαζελινη να σας βοηθα στο τσουξιμο που σας προκαλει στα οπισθια η αποφαση του Γενικου εισαγγελεα (παρολες τις παρεμβασεις) να μην διωχτει, φυσικα, ο κυριος Ξενοφωντος.
δευτερον ποια ειναι η γνωμη σας για τις επαφες και φιλιες του ελεφαντα αντρου με τον λαζαρο ηλιαδη (γιο του ταμια της εοκα β και αρχιπραξικοπηματια) σωκρατη ηλιαδη? το εμαιλ της κας Ανθης τον εχει πρωτο στη λιστα. Ισως να σας συχισε η λεξη γνωμη σαν εντολοδοχα αβουλα φερεφωνα (και κοπροσκυλλα που ειστε). ανοιξετε λεξικο
τριτο, ρε ανεφ εχτες στο χωρκο σου στην αχνα, εφαα κατι καραολους μελι, (εν ερεξα που εσσο σου εχτες, εβiαζουμουν, με κνιθεσαι πα στη κκελλεν κερατουκλι).

Anef_Oriwn είπε...

Κύριοι Επίτροποι,
Μα ίνταμ που συμβαίνει σιόρ; Μα γιατί ‘κόμα να κάμετε ανάρτηση για το [νέο] πακέτο προτάσεων του “Ευέλικτου” για να τον στηλιτεύσετε για την νέα “προδοσία” του;

Anef_Oriwn είπε...

ΜΟΥΤΣΙΟΠΑΙΚΤΗ ΚΗΡΥΚΑ,
Οι καραόλοι ήταν που τα κατεχόμενα!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

oxi itan poy thn avli soy oi karaoloi, gliodi saligkare

Ανώνυμος είπε...

Καταρχάς anef ευχαριστώ που βρίσκεις "αστεία" αυτά που γράφω. Όπως είπα βέβαια πολλές φορές δεν έχω σχέση με το blog οπότε αυτή η ομαδοποίηση όταν λες ότι γελάς με αυτά που γράφουμε δεν καταλαβαίνω που αποσκοπεί.

Επίσης λύσε μου και μια απορία.

Λες ότι χρησιμοποίησες τον πρωμιθέα στο γιατί ήθελες να εκφραστείς χωρίς να σε χλευάζουν να σε λοιδορούν και να σε διασύρουν στο christofias-watch.blogspot...κάνοντας όμως μια έρευνα στο google για το όνομα Πρωμιθέας είδα ότι ο χρήστης μαριονέτα εμφανίζεται και στο δικό σου bloq και μάλιστα κάνετε και συζήτηση!!! Αυτό πως το εξηγείς;

Kokoui είπε...

Λέτε, μέσα σε εκείνον τον όχλο,που φώναζε «Χριστόφια εμπρός το είπε ο λαός», να ήταν και εκείνη η «διχασμέμη προσωπικότητα»,άνεφ ωαρίων ή Πρωμιθέας,μαζί με τον Χριστάκη Αδάμου, πρώην ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, που είχε Βούλγαρους προπονητές;

Πενταρόγιωρκος είπε...

ΕΙΠΕ Ο KATAMUTRAS ΣΤΙΣ 19 Ιουλίου 2010 10:04 μ.μ.

«Αλλά τζιαί τζιείνος ο παραδκιάνταλος ο Φούλης; Ήρτεν προχτές στο χωρκόν μου τζιαί χάα χα να μουντάρω πάνω του τζιαί να του ζαώσω τζιαί τ' άλλον του τ' αμμάτιν.»

Επίσης, όταν στις 19 Ιουλίου 2010 8:01 μ.μ. είπα «Στην Κύπρο βλέπουμε εδώ και τρεις μήνες πολιτική στοχοποίηση του Χριστόφιας-Γοτς... Να περιμένουμε δολοφονίες από "ανεξάρτητους" τρομοκράτες;», ο Katamutras απάντησε στις 9:30μ.μ. «Ποιός ιξέρει;», αφήνοντας ΣΑΦΩΣ να υπονοηθεί πως μπορεί και να ετοιμάζονται δολοφονίες των Επιτρόπων του Χριστόφιας-Γοτς.

Μάλλον ο Κατάμουτρας, όπως και ο άλλος ο Μεταξόπουλος, ανήκουν στην εκτελεστική πτέρυγα της Επαγρύπνησης. Είναι οπλισμένοι με σιδερογροθιές, ρόπαλα, λοστούς και κοντόκαννα κυνηγετικά. Τέτοιους φιλοΑΚΕΛικούς τραμπούκους έχουμε δει πολλές φορές.

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ! ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ.

θα προστατέψει άραγε η αστυνομία την ελευθερία του λόγου από βίαιους και αργυρώνητους οπαδούς του ΑΚΕΛ όπως τον Μεταξόπουλο, τον Katamutras, τον Arxiepiskopo και τον Anef_Oriwn???