Αντικατοχικές Εκδηλώσεις

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010



Ξεκινούν από σήμερα, οι πραγματικές αντικατοχικές εκδηλώσεις των ημερών. Αρκετά εξευτελίστηκαν οι μέρες αυτές με τα μεγάλα λόγια κάποιων που δεν τα εννοούν.

Αρχή με την εκδήλωση της ΕΔΕΚ, σήμερα στις 19: 30, στο Βυζαντινό Εκκλησάκι Αγίου Δομετίου.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Κινήματος Γιαννάκης Ομήρου και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο επίτιμος πρόεδρος του Κινήματος Βάσος Λυσσαρίδης και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Αηδόνης. Την εκδήλωση θα πλαισιώνουν μουσικά ο Ζαχαρίας Σπυριδάκης κριτική λύρα, τραγούδι, πιάνο η Μαρία Καναβάκη και ο Χρήστος Παύλης κιθάρες.

Ακολουθούν άλλες δύο εκδηλώσεις, για τις οποίες θα δώσουμε λεπτομέρειες, αύριο.

Στις 19 του μηνός, εκδήλωση του Μετώπου, της ανώτερης και πιο μαχητικής για εμάς φοιτητικής οργάνωσης σε ολόκληρο το φοιτητικό κίνημα.

Στις 20 του μηνός, εκδήλωση του ΕΦΑΕΦΠ, της Αδούλωτης Κερύνειας και προσφυγικών σωματείων στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας.

ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ- ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ, ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ!

8 Σχόλια:

Kokoui είπε...

Λέτε, μέσα σε εκείνον τον όχλο,που φώναζε «Χριστόφια εμπρός το είπε ο λαός», να ήταν και εκείνη η «διχασμένη προσωπικότητα»,άνεφ ωαρίων ή Πρωμιθέας,μαζί με τον Χριστάκη Αδάμου, πρώην ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, που είχε Βούλγαρους προπονητές;

Kokoui είπε...

Όταν ο Ευέλικτος δήλωνε πως «δεν είναι πρόεδρος μειοψηφίας αλλά νιώθει την ανάσα του κόσμου»,ποιανού κόσμου την ανάσα εννοούσε άραγε;Μήπως του Πιττάτζιη(του γνωστου «μέιλ» της Ανθής),του άνεφ ουρίων και του Λούα Λούα;

Ανώνυμος είπε...

Κοκούδιν το καραγκιοζούδιν.

Στην αρχήν εκαμώνεσουν πως είσαι κάποιος άλλος, κάποιος σοβαρός ιμίσσ, τζι' έκαμνες τζιαί τον αριστερόν ρε βλάκα.
Μα το σκατόν βρωμεί που μακριά, έν τζιαί χώνεται.
Έτα χαΐρκα σου. Εξαναγίνεις πάλε Μαγγανοπήγαδος όπως ήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Αλλά χαράν πού 'καμεν ο Μάζαρος Λαύρος τότες που σκοτώσαν τον ΧατζιηΚωστήν α;
Έσυρνεν τζιαί τα φέσια του ο κκιλίντζιηρος.
Εσκοτώσαν τον άδρωπον του τζιαί τζιείνος είδεν το σαν ευκαιρία για να επενδύσει!
Μάσσιαλλλα ! ! !
Ο αυτόκλητος τζιαί απροσκάλεστος προασπιστής του Κυπριακού Ελληνισμού ! ! !
Μάσσιαλλλα ! ! !

Kokoui είπε...

Ρε Κατάμουτρα,γιατί είσαι έτσι ξενέρωτος;Γιατί παίρνεις το προσωπικά;Ετίποτε θκειος σου ο Χριστόφκιας ρε, τζιαι κλάννεις όξα εκακοφάνηκε σου, που εξήασα να βάλω το όνομα σου πας την λίστα τζίνων που «νιώθει την ανάσα τους ο Χριστόφκιας»;Άτε τζίλα το αμαξούι σου πάρακατω τζιαι μεν θυμώνεις.Κάμνει κακό στην υγεία.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

σκατομουτρα και ανεφ-μουφτι, μεταξενια,
πρωτον ευχομαι η βαζελινη να σας βοηθα στο τσουξιμο που σας προκαλει στα οπισθια η αποφαση του Γενικου εισαγγελεα (παρολες τις παρεμβασεις) να μην διωχτει, φυσικα, ο κυριος Ξενοφωντος.
δευτερον ποια ειναι η γνωμη σας για τις επαφες και φιλιες του ελεφαντα αντρου με τον λαζαρο ηλιαδη (γιο του ταμια της εοκα β και αρχιπραξικοπηματια) σωκρατη ηλιαδη? το εμαιλ της κας Ανθης τον εχει πρωτο στη λιστα. Ισως να σας συχισε η λεξη γνωμη σαν εντολοδοχα αβουλα φερεφωνα (και κοπροσκυλλα που ειστε). ανοιξετε λεξικο
).

Ανώνυμος είπε...

Ρε ξιμαρισμένε ΚΗΡΥΚΑ πε μας τζιαί ίντα μάρκαν βαζελίνη, εσού που τη εχρησιμοποιάς τακτικά.

1926 είπε...

δεν θα το χωνεψετε ποττε...
ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΚΛΑΙΕΙ Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΛΑΙΕΙ Ο ΔΗΣΥ (ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ)