Η παγκόσμια πρωτοτυπία του Μαγάριου Δρουσιώτη!

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Στη φωτογραφία, η πρώτη αντίδραση του Μαγάριου Δρουσιώτη, όταν έμαθε για την απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα υπέρ του Ξενή! Βεβαίως ο Δρουσιώτης δε θα απολογηθεί στον Ξενή για την ταλαιπωρία στην οποία τον υπέβαλε. Φυλάει τις απολογίες του για την ΕΟΚΑ Β!

Δε φτάνει που ο φασισμός της ΕΟΚΑ Β έμεινε ατιμώρητος. Δε φτάνει που κάποιοι καπηλεύτηκαν το αίσθημα καταδίκης του κοινού για το πραξικόπημα, μετατρεπόμενοι σε "επικαρπωτές του πραξικοπήματος".

Έπρεπε να βρεθούν και κάποιοι να απολογούνται στην ΕΟΚΑ Β!!!!!!

Και μαντέψτε ποιος βρέθηκε να είναι ο πρώτος που απολογήθηκε στην ΕΟΚΑ Β. Ποιος άλλος, από το Μαγάριο Δρουσιώτη, την (εκτός κάθε συναγωνισμού) ντροπή της κυπριακής δημοσιογραφίας.

Απολογήθηκε στον αρχιταμία της ΕΟΚΑ Β, τον αρχιφασίστα Σωκράτη Ηλιάδη, αυτόν που όπως οι Ιγνατίου Βενιζέλος αποκάλυψαν συνωμοτούσε για ανατροπή του Μακαρίου με τους Αμερικάνους.

Δέστε αμέσως πιο κάτω το κείμενο της απολογίας, από το πρακτικό του Δικαστηρίου, όπως το αποκάλυψαν οι συναγωνιστές του Blog "Σιβύλλα":




Αυτός είναι ο Μαγάριος Δρουσιώτης. Ο άνθρωπος που δεν απολογήθηκε σε όσους έβλαψε μέχρι σήμερα, δεν απολογήθηκε στην οικογένεια του Προέδρου Παπαδόπουλου για τις όσες βλακείες έγραφε εναντίον του αείμνηστου Τάσσου, δεν απολογήθηκε στον Ξενή για την ταλαιπωρία στην οποία τον υπέβαλε, δεν απολογήθηκε στον Ανδρέα Καννάουρο για τον ηλικιακό του ρατσισμό, δεν απολογήθηκε στο Βάσο Λυσσαρίδη τον οποίον καθυβρίζει σε εβδομαδιαία βάση ως "Κοριός", δεν απολογήθηκε στον Πέτρο Κληρίδη και την Ένωση Συντακτών που τους επιτιμούσε από τα ραδιόφωνα, αλλά ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΟΚΑ Β!!!!!

Επιβεβαιώνεται κάτι που έγραψε το ιστολόγιο πριν καιρό και το οποίο το πλήρωσαν με την εκδικητική μανία του Δρουσιώτη ολόκληρες οικογένειες:

ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΑΓΑΡΙΟΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ!!!!!!

Πράξανδρος για το christofias-watch

13 Σχόλια:

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

εΊΝΑΙ ΜΕΓΆΛΟς ΚΑΡΓΙΌΛΗς KAI ΧΑΦΙΕΣ. ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΡΗΓΑΣ. ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔOΣΙΛΟΓΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΓΝΩΜΕΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΛΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙOΓΡΑΦΙΣΚΕ ΜΑΓΑΡΙΕ.

ΒΡΕΣ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ... ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟ ΑΕΡΑ ΠΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ...

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕΣ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ... ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟ ΑΕΡΑ ΠΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ...

Εσσιήστεις!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Ο Μακάριος Δρουσιώτης γράφει την πραγματικήν ιστορίαν της Κύπρου με στοιχεία τζιαί αποδείξεις.

Τι φταίει αν το κατεστημένο εμετάτρεψεν τα καραγκιοζιλλίκια σε πατριωτισμόν τζιαί ηρωισμόν; Το ψέμαν έν τζιαί πάει πολλά μακριά. Έρκεται η ώρα που φανερώνεται.

Τζιαί κρού ου ου ζει!

Ανώνυμος είπε...

Καλώς το Κοκούδιν μου το καραπουζιουκλούδιν μου.
Ότι τζιαί να πεις εγιώ αγαπώ σε ρε κατζιάρη. Μόνον μέν με συγχίζεις με τα πολλά ψευδώνυμα σου. Δκιάλεξε έναν μόνον για να βρίσκουμεν τζιαί λουαρκασμόν.
Τζιαί λάλε όσες πελλαρούες θέλεις. Έν θυμώνω!

Ανώνυμος είπε...

Αλλά χαράν πού 'καμεν ο Μάζαρος Λαύρος τότες που σκοτώσαν τον ΧατζιηΚωστήν α;
Έσυρνεν τζιαί τα φέσια του ο κκιλίντζιηρος.
Εσκοτώσαν τον άδρωπον του τζιαί τζιείνος είδεν το σαν ευκαιρία για να επενδύσει!
Μάσσιαλλλα ! ! !
Ο αυτόκλητος τζιαί απροσκάλεστος προασπιστής του Κυπριακού Ελληνισμού ! ! !
Μάσσιαλλλα ! ! !

Ανώνυμος είπε...

Πράξανδρε (Παπαδοπουλούιν εννοώ),
Αλλό λίον τζι' ήταν να πιστέψω ότι έν θα έγραφες τίποτε για να φουμίσεις τον τζιύρην σου σήμερα!
Έγραψες ασέν τζιαί λλία όμως, άτε.
Είπα τζι' εγιώ εν δυνατόν να μεν έβρει τρόπον σήμερα; Ήβρες πονηρούλη, ήβρες, άτε πάλε!

Τα πολλά εν να τα γράψεις αύριον;
Όϊ να ξιχάσεις α!

Ανώνυμος είπε...

Μαγγανοπήγαδος (δηλαδή Κοκούδιν το καραπουζιουκλίδικον):
Με την ίδια μεθοδολογία "φτιάχνετε" και την ιστορία, ιστορία που δεν βασίζετε πουθενά παρά μόνο στον πόθο σας να ενωθείτε με την Τουρκία και τα αδέρφια σας, ιστορία που μόνο ανόητους σαν και σένα μπορεί να πείσει.
- - - - - - - - - - - - - - - - -

Μά α α να μου τον ρρε!
Αλλό λλίον εν να μας δείξει τζιαί την μουσκούραν του!
Το κατζιάρικον μου το μωρό!
Χε χε χε χ ε χε!

Kokoui είπε...

Ρε Κατάμουτρα.Μα σαι παλαβός ρε;Εν να σαι φοηθώ εσένα δηλαδή,για να πρέπει να μπαίνω και ως μαγγανοπήγαδο στο μπλόγκ;Τζιαι τούτα τα «Ότι τζιαί να πεις εγιώ αγαπώ σε ρε κατζιάρη.» πέ τα του αρφού σου,τη αρφής σου για της γυναίκας σου.

pao giapanda είπε...

ΡΕ Σ(ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ)
ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΣ ΦΟΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΣΤΡΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ ΤΖΙΑΙ ΕΝ ΚΟΦΚΕΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ?
ΕΝ ΣΟΥ ΦΕΦΚΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΛΑΝ ΕΣΕΝΑ!
ΕΦΤΕΞΕΝ ΣΟΥ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ!
ΔΙΟΤΙ ΕΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΧΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!
ΟΣΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΓΑΡΙΟ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ! ΕΝΤΑΣΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΕΛΙΚΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ(ΜΗΝ ΧΕΣΩ) ΑΝΕΛΑΒΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε φωστήρα pao που τα καταλάεις ούλλα!

Ανώνυμος είπε...

Όϊ ρε Κοκούδιν αλλά, θέλετε να φαίνεστε πολλοί μη κακόν μας.
Είσαστιν 3-4 άτομα ούλλοι μαζίν με τους αυτόκλητους επιτρόπους, τζιαί γράφετε με πολλά ψευδώνυμα ο καθένας για να μοιάζετε πλήθος χα χα χα χα χα!