Έξαλλος με εμάς και το "ανεπίσημο ΔΗΚΟ" ο "Βασιλιάς της Μυκόνου"!

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Γειά σας, ήρτα πάλε!


Ο άνθρωπος τείνει να εξελιχτεί σε πιο ξεδιάντροπο και από το Μαγάριο Δρουσιώτη. Αντί να κάνει αυτοκριτική για το για 2η συνεχόμενη χρονιά πολιτικό του ανουσιούργημα να εξαφανίζεται, ως 2ος τη τάξη του κράτους, για διακοπές σε μαύρες επετείους, ζητά και τα ρέστα!

Έξαλλος ο "βασιλιάς της Μυκόνου", ετοιμάζεται λέει να "κόψει κεφάλια" στο ΔΗΚΟ, γιατί μας διοχετεύθηκαν όπως ισχυρίζεται τα κατορθώματά του στη Μύκονο (ξεχνά ότι ήταν αναρτημένα στο Sigmalive επί ημέρες αναπάντητα τα κατορθώματά του και κυνηγά φαντάσματα).

"Ενοχλημένος από το Christofias-Watch" δηλώνει ο Κάρογιαν. Τώρα θυμήθηκε να ενοχληθεί; Όταν αποκαλύπταμε τις συνδιαλλαγές του με τον Ντάουνερ δεν τον ενοχλούσε, αλλά τον ενόχλησε που σχολιάσαμε τη φυγή στη Μύκονο την ημέρα της επετείου του πραξικοπήματος;

Άρα, αφού λέει ότι θα "κόψει κεφάλια", αντιλαμβάνεστε δηλαδή ότι θα στραφεί εναντίον του ανεπίσημου ΔΗΚΟ. Γιατί τονίζουμε ως Επιτροπή, ότι, με το "επίσημο ΔΗΚΟ", με το ΔΗΚΟ των προσωπικών βολεμάτων και της συνδιαλλαγής, ως Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο,
ούτε έχουμε ούτε θέλουμε να έχουμε οιαδήποτε σχέση.

Damn you Marios! You left me here burning in the sun with Christofias and Drousiotis and you went to the Mykonos high-life without me! Damn you!

Εμείς λέμε δημόσια στους κ.κ. Γιώργο Κολοκασίδη, Νικόλα Παπαδόπουλο, Κυριάκο Κενεβέζο, Ζαχαρία Κουλία και Ανδρέα Αγγελίδη, ότι, εάν, δεχθούν να λογοδοτούν αυτοί στον Κάρογιαν, αντί να ζητήσουν από τον Κάρογιαν να λογοδοτήσει στον κόσμο του ΔΗΚΟ και γενικά στον κυπριακό λαό, ότι θα είναι τουλάχιστον ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ σε αυτό που έκανε ο Μ. Κάρογιαν.

Καλά σας τα είπε Άριστος Μιχαηλίδης στο Φιλελεύθερο!

Επιτέλους, πρέπει να αμφισβητηθεί ΑΝΟΙΧΤΑ και ΔΗΜΟΣΙΑ ο Μ.Κάρογιαν. Γιατί είναι η μεγάλη ντροπή του ΔΗΚΟ, η μεγάλη ντροπή της κυπριακής πολιτικής.

Κι εσείς αγαπητοί συναγωνιστές του "ανεπίσημου ΔΗΚΟ", πρέπει να τον στείλετε σπίτι του! Φτάνει πια η συγκάλυψη στον Κάρογιαν!

Πράξανδρος για το Christofias-Watch


Υ.Γ. Αν νιώθεις οργή για το Christofias-Watch Μάριε Κάρογιαν, πάρε το Χριστόφια και τον Παπασάββα και σαν καλά ανθρωπάκια του Προεδρικού, πηγαίνετε καμιά εξόρμηση στα βουνά, για τσάι κουρτουνιά!

Υ.Γ.2. Εμείς δε νιώθουμε οργή για εσένα. Ντροπή νιώθουμε!


Στη φωτογραφία, μαθήματα Αντίστασης και αντικατοχικού αγώνα, από το "επίσημο ΔΗΚΟ". Η Αλεξανδράτου, ο Ψινάκης και οι λοιπόι κοσμικοί που βρίσκονται στην παραλία και διαδηλώνουν μαζί με το ζεύγος Κάρογιαν ενάντια στην παράνομη εισβολή και κατοχή της Κύπρου, δε φαίνονται στη φωτογραφία.


"Από τη Σημερινή" (23/7/2010)

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στο Δημοκρατικό Κόμμα, μετά τις έντονες δημόσιες αντιπαραθέσεις των τελευταίων ημερών.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Σημερινής», ο Μάριος Καρογιάν φέρεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από τα τελευταία γεγονότα και δηλώνει αποφασισμένος να βάλει «τάξη» στο κόμμα, ακόμη κι αν χρειαστεί να έρθει σε μετωπική σύγκρουση με την ομάδα των διαφωνούντων.

Όπως έλεγαν χθες καλά ενημερωμένες πηγές στην εφημερίδα μας, η σύγκρουση των δύο στρατοπέδων στο ΔΗΚΟ είναι αναπόφευκτη και η συνεδρία του Διευρυμένου Εκτελεστικού Γραφείου την ερχόμενη εβδομάδα, στην οποία αναμένεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών, προβλέπεται ότι θα είναι μία από τις πιο θυελλώδεις στη σύγχρονη ιστορία του κόμματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ θα διαμηνύσει σε όλους τους τόνους προς όλα τα στελέχη και ιδιαίτερα προς την ομάδα των διαφωνούντων ότι δεν θα ανεχθεί άλλο καταστάσεις παρόμοιες με αυτήν των τελευταίων ημερών, που, όπως θεωρεί, αμαυρώνουν την εικόνα του κόμματος και πλήττουν την πολιτική του αξιοπιστία. Προς διόρθωση, μάλιστα, της κατάστασης, είναι αποφασισμένος να προσέλθει στη συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου με συγκεκριμένες αποφάσεις απαιτώντας τη στήριξη του σώματος. «Αυτήν τη φορά δεν θα αρκεστεί σε επισημάνσεις και προτροπές, αλλά θα υποδείξει προς όλους ότι, συμπεριφορές που πλήττουν την ενότητα και τον ενιαίο λόγο, δεν θα είναι ανεκτές από τώρα και στο εξής και θα έχουν το ανάλογο κόστος», μας επισήμανε καλά πληροφορημένη πηγή, που είναι κοινωνός των σκέψεων και προβληματισμών του Προέδρου του ΔΗΚΟ.

Ο… λόγος στον Πρόεδρο

Δεν αποκλείεται, ο Μάριος Καρογιάν να «επανενεργοποιήσει» την αρχή ότι «όποιος κινείται εκτός κομματικής γραμμής, θέτει αυτομάτως εαυτόν εκτός κόμματος», αν και, σύμφωνα με την ίδια πηγή, το ενδεχόμενο διαγραφών, στο παρόν στάδιο τουλάχιστον, πρέπει να θεωρείται απομακρυσμένο.

Μια, ωστόσο, από τις ενέργειες στις οποίες ενδέχεται να προβεί ο κ. Καρογιάν, είναι να απαιτήσει από το Ε.Γ., σε μείζονα πολιτικά ζητήματα, όπως οι σχέσεις στη συγκυβέρνηση, την ευθύνη της δημόσιας διατύπωσης του λόγου του κόμματος να έχει αποκλειστικά ο Πρόεδρος, ώστε να αποφεύγονται φαινόμενα διγλωσσίας ή και πολυγλωσσίας ενίοτε.

Μια τέτοια απαίτηση, ωστόσο, θεωρείται βέβαιον ότι θα προκαλέσει την έντονη αντίδραση των διαφωνούντων μελών του Εκτελεστικού, αφού δεν πρόκειται να τη θεωρήσουν τίποτε άλλο από προσπάθεια φίμωσης, που στόχο έχει τον έλεγχο του κόμματος από τον Πρόεδρό του και, συνακόλουθα, την πολιτική τους εξουδετέρωση.

Πέρα από το θέμα της «δημόσιας συμπεριφοράς του κόμματος», όπως πληροφορούμαστε, στη συνεδρία του Εκτελεστικού, που πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, θα συζητηθούν ακόμα οι εξελίξεις στο μέτωπο της συνεργασίας, μετά την τελευταία συνάντηση του Μάριου Καρογιάν με το Δημήτρη Χριστόφια, οι προτάσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για το Κυπριακό, καθώς και η επίμαχη ομιλία του Ανδρέα Αγγελίδη, που ήταν και η αφορμή που πυροδότησε τις τελευταίες αντιπαραθέσεις.

Οργή για «christofias watch»

Όλα αυτά, ωστόσο, δεν είναι τα μόνα που θα απασχολήσουν το ΔΗΚΟ μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς ο Μάριος Καρογιάν φέρεται οργισμένος και για τα πρόσφατα δημοσιεύματα στο διαδικτυακό blog «christofias watch» αναφορικά με την πολυσυζητημένη επίσκεψή του στη Μύκονο κατά τις ημέρες των θλιβερών επετείων του πραξικοπήματος και της εισβολής.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας, ο Μάριος Καρογιάν φέρεται αποφασισμένος να… πάρει κεφάλια για τη συγκεκριμένη δημοσιότητα, που τη θεωρεί υποβολιμαία προσωπική του δυσφήμηση. Το χειρότερο σενάριο, ωστόσο, για το ΔΗΚΟ, είναι η οργή του Προέδρου να ξεσπάσει σε κάποιους στο εσωτερικό του κόμματος, καθώς ο Μάριος, βάσει κάποιων πληροφοριών που έχει, υποψιάζεται συγκεκριμένα άτομα μέσα στο ΔΗΚΟ, που για δικές τους σκοπιμότητες ήθελαν να τον υποσκάψουν.

Το θέμα αναμένεται να έχει εξελίξεις εντός των ημερών και η συνέχεια προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Σε θέσεις μάχης οι διαφωνούντες

Την ίδια στιγμή, σε θέσεις μάχης συστοιχείται και η ομάδα των διαφωνούντων, που θα ζητήσει εξηγήσεις από το Μάριο Καρογιάν για πολλά και διάφορα.

Πέρα από τις διαφωνίες γύρω από τις πρόσφατες προτάσεις του Προέδρου Χριστόφια στις συνομιλίες, αρκετά διαφωνούντα στελέχη θα εγείρουν ζήτημα θεσμικής λειτουργίας του κόμματος, καθώς θεωρούν πως η ακολουθητέα πρακτική της μη ενημέρωσης από τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ πλήττει την αρχή της συλλογικότητας και εξουδετερώνει το θεμέλιο της δημοκρατικής λειτουργίας, που είναι τα συλλογικά όργανα.

Για τη λειτουργία αυτών των τελευταίων αναμένεται να διατυπωθούν έντονες επικρίσεις, καθώς πολλά στελέχη θεωρούν ότι ο Πρόεδρος του κόμματος επέλεξε τη στρατηγική της σταδιακής «απονεύρωσής» τους, με στόχο να μεταθέσει τα προβλήματα και να επιβάλει στο κόμμα τούς όρους της προσωπικής του πολιτικής.

Θα υποδείξουν, επίσης, στο Μάριο Καρογιάν ότι δεν μπορεί να παραγνωρίζει πάντοτε την άποψη της πλειοψηφίας στην ανώτατη ιεραρχία του κόμματος και να επιβάλλει ως ορθές τις δικές του εκτιμήσεις. «Δεν μπορεί να θεωρεί ο Πρόεδρος του κόμματος ότι οι δικές του προσεγγίσεις και ερμηνείες είναι πάντοτε οι ορθές, παραγνωρίζοντας και αγνοώντας τις απόψεις των υπολοίπων μελών της ηγετικής ομάδας», επισήμανε σημαίνων αξιωματούχος του ΔΗΚΟ, αναγνωρίζοντας τη βασιμότητα της συγκεκριμένης ένστασης.

Με αυτά τα δεδομένα, όπως προέβλεψε αξιόπιστη κομματική πηγή, η συνεδρία του Εκτελεστικού της ερχόμενης εβδομάδας προβλέπεται θυελλώδης και ως μια από τις πιο καθοριστικές για την πορεία του ΔΗΚΟ.

13 Σχόλια:

1974 είπε...

Ντροπή στο Μάριο Κάρογιαν. Ζητά και τα ρέστα από πάνω ο "κοσμικός Μυκονιάτης";

Ούτε ο Ανεφορίων να ήταν!

arxiepiskopos είπε...

Μια βδομάδα στην Ευρώπη του ορθολογισμού με έχει πείσει πως είμαι μαζόχας.Μου έλειψε η βλακεία και η μιζέρια και επέστρεψα στο μπλογκ.Να ασχοληθώ με το ΤΣΙΕΛΕΠΟ και τον ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,με τον αναστάντα ΡΗΓΑ και με το μείζον θέμα αν ο Καρογιάν βούτηξε στις 16 ή στις 17 του Ιούλη στην Ψαρού!

arxiepiskopos είπε...

ANEF ORIWN,ευχαριστώ που με κάλυψες τη βδομάδα της απουσίας μου.Στο χρωστώ!Όταν θα απουσιάσεις θα αναλάβω εγώ τους ασθενείς σου.

Ανώνυμος είπε...

Αν νιώθεις οργή για το Christofias-Watch Μάριε Κάρογιαν, πάρε το Χριστόφια και τον Παπασάββα και σαν καλά ανθρωπάκια του Προεδρικού, πηγαίνετε καμιά εξόρμηση στα βουνά, για τσάι κουρτουνιά!

Πράξανδρος για το Christofias-Watch
- - - - - - - - - - - - - - - -
Άφησ' τον Παπασάββαν τζιαί τες μαλακίες ρε Πράξανδρε. Γιατί έν έγραψες τζιαί για τον Μάρκον; Εν τούτες οι οδηγίες του Νικώλα;
Τζιαί γιατί έν γυρίζει η γλώσσα σας να κατηγορήσετε τζιαί λλίον τον Σπύρον Κυπριανού που υπόγραψεν την ομοσπονδίαν; Πώς θα φάμεν τον Μάρκον δηλαδή; Θέλετε να μας την φέρει τούτος στο τέλος τζιαί να μείνομεν χάσκοντα; Αν χάσομεν το ΔΗΚΟ πώς θα κάμομεν πολιτικήν ύστερα;
Τζιαί έτσι όπως πάτε, μάχου μάχου για τον Κάρογιαν τζιαί τον Κάρογιαν, εν να ξιχάσετε τον Γριστόφκιαν. Έσιει τζιαιρόν να τού 'βρετε ναΐπιν. Ξυπνάτε ρε!

Ανακεφαλαιώνω: Ξιτιμάστε Τον Γριστόφκιαν, τον Κάρογιαν, τον Σπύρον Κυπριανού τζιαί τον γιόν του τον Μάρκον. Φουμίστε τον Τάσσον Παπαδόπουλον τζιαί τον γιόν του τον Νικόλαν.
Θέλετε ρυάλια ναι ή όι;

pao giapanda είπε...

ΑΡΧΙΔΕΠΙΣΚΟΠΟΣ - ANEF ORIWN - Σ(ΚΑΤΑΜΟΥΡΤΑΣ) -ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΕΣΚΟΥ!!!
ΑΝΙΑΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΞΕΙΑΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΙΤΙΔΑΣ ΜΕ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ (ΟΣΟ) ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ !!!!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΑΝΕΤΕ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΝΑΡΚΗ ΚΟΠΕΛΙΑ!!!!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Τα λαμόγια να φύγουν από το ΔΗΚΟ.

Φτάνει πια. Ελευθερία στο ΔΗΚΟ. Να πάει ο Κάρογιαν να βρει τον Κατάμουτρα, τον Anef_Oriskopo και τον Σταύρο Ευαγόρου, και ας αφήσει το ΔΗΚΟ ήσυχο.

Να πάνε και οι "αρχιτελώνες" και ο Πιττάτζιης μαζί τους. Μπάτε στο ΑΚΕΛ όλοι και αφήστε το ΔΗΚΟ στην ησυχία του.

Μιγκριλάκια του ΔΗΚΟ γίνατε.

CSTT είπε...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ http://cyprusstrategythinktank.blogspot.com/

CSTT είπε...

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΛΑΘΟΥΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ http://cyprusstrategythinktank.blogspot.com

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Ρε φίλε μου Strategy, έκανες ένα Blog, ενημέρωνε το θέμας! Καλή ιδέα αλλά μισή ανάρτηση έχει μέσα.

arxiepiskopos είπε...

Το λοιπόν,τι φασισμός επικρατεί στην Ευρώπη,δεν μπορείς να φανταστείς,ρε ΕΔΕΚ Πάφου!Αφού να σκεφτείς απαγορεύεται η ελευθερία διακίνησης.Όπου και να πας,πληρώνεις διόδια!Εδώ ο Χριστόφιας που είναι και φασίστας,δεν εφάρμοσε αυτό το απάνθρωπο μέτρο!

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Arxiepiskopos, στο Λονδίνο, όποτε μπαίναμε κέντρο της πόλης πληρώναμε "congestion charge".

Συμφωνούμε πάντως στο ότι ο Χριστόφιας είναι φασίστας. Εγώ όμως πιστεύω ότι είναι φασίστας για άλλους λόγους από αυτόν που αναφέρεις. Αλλίμονο εάν θεωρούσαμε φασίστες όλους τους προέδρους και πρωθυπουργούς που επιβάλλουν διόδια.

Εγώ πιστεύω ότι ο Πρόεδρος Χριστόφιας είναι φασίστας, κυρίως για το ότι δε δέχεται την αντίθετη άποψη. Για τον ακραίο τρόπο με τον οποίο αντιδρά σε αυτήν. Αυτός δεν αρμόζει πιστεύω σε ένα Πρόεδρο.

arxiepiskopos είπε...

Διάνοια μου,εσύ!

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Το "διάνοιά μου εσύ" να θεωρήσω ότι ενέχει κάποιο τόνο ειρωνείας;

Θα σε παρακαλούσα αγαπητέ arxiepiskopos να συζητούμε πολιτισμένα, χωρίς ύβρεις και ειρωνείες. Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.

Είμαστε ή δεν είμαστε υπέρ της δημοκρατίας;