Μακριά από την παρέα μας, Γιώργο Πήττα. Είσαι ανεπιθύμητος!

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Με αυτή την παρέα είναι που ταιριάζεις Γιώργο Πήττα. Με την παρέα αυτών που δε σέβονται τους νεκρούς. Την παρέα του "ΠΟΛΙΤΗ" όπου εργοδοτείσαι. Στη δική μας την παρέα, την παρέα του αντικατοχικού αγώνα και της πολύχρωμης σάτιρας και κριτικής, δεν έχεις καμία θέση.


Γιώργο, θα σου μιλήσω σε πρώτο ενικό. Ως ένα άνθρωπο με τον οποίο μιλήσαμε πολύ και αναλύσαμε πολλά πράγματα. Ως ένα άνθρωπο που έφτασα πολύ κοντά στο να τον θεωρήσω συναγωνιστή μου.

Αγαπητέ Γιώργο, έχουμε φτάσει σε ακραίες εποχές. Σε εποχές που όχι απλά γίνονται εφόδοι σε κατοικίες από την Αστυνομία για να εξευρεθούν διαχειριστές ιστολογίων, αλλά που δολοφονούνται άτομα, γιατί κάποιοι τους θεωρούν διαχειριστές ιστολογίων.

Λίγες μέρες μετά από τη δολοφονία που συγκλόνισε την Ελλάδα, τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια και ενώ το μεγαλύτερο Blog ανά το πανελλήνιο, το
troktiko φαίνεται να κλείνει, ως καθαρό επακόλουθο της δολοφονίας αυτής, αντί να δηλώνεις συγκλονισμένος όπως και όλοι μας, βγαίνεις ως τιμητής, να μοιράσεις πιστοποιητικά Blogging και να κρίνεις ποιοι είναι πραγματικοί Bloggers και ποιοι όχι, ποιοι δικαιούνται ανωνυμία και ποιοι όχι, ποιοι δικαιούνται προστασία και ποιοι όχι.

Βγαίνεις επίσης να πεις ότι η δικαίωση του Ξενή δεν ήταν νίκη των Blogs, γιατί δε θεωρείς Blog αυτή τη σελίδα! Ως να ήταν άσχετη η δίωξη του Ξενή με αυτό το ιστολόγιο και την προσπάθεια της κυβέρνησης Χριστόφια και του ομογραφέα σου στον ΠΟΛΙΤΗ Μ.Δρουσιώτη, να ανακαλύψουν ποιοι διαχειρίζονται τη σελίδα αυτή.

Δε θεωρείς Blog, το ιστολόγιο που με πολύ κόπο και πολλή συνέπεια, αποκάλυψε όσα άλλοι δεν τόλμησαν και έκανε τα κατεστημένα να παραμιλούν!

Bloggers για σένα, από ό,τι λες, είναι όσοι συζητούν μαζί σου, όσοι δηλαδή σε θέλουν στην παρέα τους. Δεν είναι Bloggers λες όσοι συλλογικά συμπράττουν σε ενημερωτικά ιστολόγια. Είναι κουκουλοφόροι και πατριδοκάπηλοι και ανεύθυνοι!

Κι ας ξέρεις πόσο εντάξει φανήκαμε, ειδικά μαζί σου.

Κι ας ξέρεις, ότι ΔΙΚΟΣ σου "άνθρωπος", συμμετείχε με ζήλο στην ομάδα μας.


Ναι Γιώργο, υπήρξες φίλος της Επιτροπής και αν επιλέξαμε να διακόψουμε την επαφή μαζί σου, ήταν ακριβώς γιατί τηρούσες μια επαμφοτερίζουσα στάση. Ήταν επιλογή μας, την οποία, αν ήσουν κύριος, θα έπρεπε να την σεβαστείς.

Κι ακόμη και όταν αποφάσιζες να μας αποκαλέσεις, σε μια έκρηξη εκδικητικότητας για τη διακοπή της επαφής μας, μέσω της εφημερίδας που έστηνε δημοσκοπήσεις στην κλεμμένη σορό του Προέδρου μας, ως "χειρότερους και από τους συλητές του τάφου του Προέδρου Παπαδόπουλου", γιατί είπαμε αυτό που έβλεπαν όλοι, ότι δηλαδή επί Χριστόφια συμβαίνουν ακραία φαινόμενα (από που ως τα που βρε Γιώργο να βγάλεις τέτοια πίκρα και να μας πεις εμάς τέτοιο πράγμα; ), εμείς συνεχίσαμε να κρατάμε σφραγισμένα τα μυστικά, να έχουμε μπέσα, να επιλέγουμε να μη σε χτυπήσουμε κάτω από τη μέση όπως έκανες εσύ.

Και τώρα, ενώ ένας Βlogger έχει δολοφονηθεί και ένα ιστολόγιο κλείνει, εσύ γράφεις τα ακόλουθα αισχρά και ποταπά στη σελίδα σου:


"Πριν από λίγες ώρες το "Τρωκτικό" ανακοίνωσε την αναστολή της λειτουργίας του.

Να υποθέσω πως θα επιστρέψει μετά από εύλογο χρονικό διάστημα επειδή θα "υποκύψει την τρομερή πίεση που του άσκησαν οι αμέτρητοι φίλοι του";

Να υποθέσω πως θα εμφανιστεί πλέον ως κανονική εφημερίδα στα περίπτερα μετά από λίγους μήνες; Όλα τα περιμένω."


Φαίνεται τελικά ότι οι διασυνδέσεις σου με τα αρπακτικά των περιθωριακών εφημερίδων "ΠΟΛΙΤΗΣ" και "ΓΝΩΜΗ", σε έχουν ρίξει πολύ χαμηλά.

Για εσένα δεν είναι blogs τα ενημερωτικά αντικατοχικά συλλογικά ιστολόγια.

Για εσένα Blogs είναι αυτό του Aceras, που ανάμεσα στα παιδικά παραμυθάκια και τις εκδρομές στη φύση, αναρτά δικοινοτικές πορνογραφίες, ή αυτό του χιτλερικού Lexipenitas, που παρουσιάζει γκεμπελικά και χυδαία, τον έγκριτο δικηγόρο Α.Αγγελίδη με δολάρια στα μάτια. Ή ακόμα αυτό του Μιχάλη Μιχαήλ, που εμμέσως, πλην σαφώς, ενοχοποιούσε την οικογένεια του Τάσσου Παπαδόπουλου για την κλοπή της σορού του!

Να μας συγχωρείς κ. "εκδότη πιστοποιητικών της Blogoσφαιρας" Γ.Πήττα. Αλλά τέτοιου είδους Blogs, σαν τα κολλητάρια σου, δε θέλουμε να είμαστε.

Αν μη τι άλλο επιβεβαίωσες 100% την επιλογή μας να μη σε έχουμε στην παρέα μας.

Έναν άνθρωπο που ασεβεί εις βάρος του νεκρού Σωκράτη Γκιόλια και σαν Μέγας Τιμητής κρίνει ποιοι είναι Blogger και ποιοι όχι, ανάλογα με το αν του δίνουν σημασία, δεν τον θέλουμε ανάμεσά μας.

Είχαν τελικά, απόλυτο δίκαιο τα παιδιά του Επιτελείου του Τάσσου, στα όσα μας είπαν για εσένα.

Ρίμαχος για το Christofias-Watch

Υ.Γ. Για εμάς, Blogger, είναι όποιος ανοίγει ένα Blog. Άσχετα αν μας αρέσει ή όχι αυτό που γράφει, άσχετα αν συμφωνούμε ή όχι με αυτό που γράφει. Και όταν ένας Blogger δολοφονείται, όποιος κι αν είναι αυτός και όποιες απόψεις κι αν έχει, εμείς θλιβόμαστε και συγκλονιζόμαστε και δείχνουμε τον ανάλογο σεβασμό.

31 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είχαν τελικά, απόλυτο δίκαιο τα παιδιά του Επιτελείου του Τάσσου, στα όσα μας είπαν για εσένα.

Ρίμαχος για το Christofias-Watch
- - - - - - - - - - - - - - - -
Τζιαί προ πάντων ο γιος του Τάσσου, ο Νικώλας.

Μεν εξιχάνεις να φουμίζεις τον μάστρον μας Ρίμαχε!

Anef_Oriwn είπε...

Από το Blog “Ροίδη Έμμονες + Εμμονές Λασκαράτου” [link: http://roides.wordpress.com/2010/07/23/23jul10b/]:

“«blogging, blogger και τσι πουτ το κάγκελο»
23/07/2010 από Po

«Αμνοεριφίων Λόγος»

- έχω κινητό, ο κ. Βαρδινογιάννης επίσης, άρα ανήκουμε κι οι δυο στην κατηγορία των κουνιστών (γιατρέ, να το ψάξουμε).

- οδηγώ αυτοκίνητο, ο κ. Βγενόπουλος επίσης άρα εγώ με τον κ. Βγενόπουλο ανήκουμε στην κατηγορία των οδηγών, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και συμφέροντα.

- έχω μπλογκ, το ίδιο και ο κ. Σαμαράς, άρα είμαστε κι δυο bloggers και πρέπει να συσπειρωθούμε, να οργανωθούμε τόσο εγώ όσο και ο κ. Σαμαράς υπερασπιζόμενοι τον κλάδο.

- γράφω σε blog, το ίδιο και ο δημοσιογράφος της Μαυριανής άρα είμαστε κι δυο bloggers, κακώς δεν έχουμε ακόμη συστήσει σωματείο.

- Το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυφύλαξ είναι όργανο, άρα ο αστυφύλαξ είναι μπουζούκι.”

Για το copy-paste
Anef_Oriwn

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Κρίμα katamutras που δεν μπορείς να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση.

Θυμήθηκες χθες να πεις κάτι την ώρα που πήγα για ύπνο και επειδή δεν κατάφερα να σου απαντήσω επανήλθες στα παλιά σου για πληρωμένους από το Νικόλα Παπαδόπουλο (το να γράφεις κάποιον ως "Νικώλα", επαναλαμβάνω δε σε τιμά ιδιαίτερα).

Τουλάχιστον όταν γράφεις ως Anef_Oriwn, κάτι σχετικό λες.

Οπότε θα απαντήσω στον Anef. Ως blogger κάποιοι πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα, άσχετα αν είναι ο Χριστός Χρίστου και ο Βαρδινογιάννης και οποιοσδήποτε άλλος διαπλεκόμενος ή ένας απλός μεροκαματιάρης.

Τι αποκλείει το Βαρδινογιάννη από το να κάνει ένα Blog;

Γιατί το Blog του διακεκριμένου ανά το παγκύπριο δημοσιογράφου και εκφωνητή Μιχάλη Μιχαήλ να μη θεωρείται Blog; Κι αν επιτεθεί κάποιος και θέλει να κλείσει το Blog του Μιχάλη, εμείς πρέπει να χειροκροτούμε κατ' εσένα;

Θα ήθελα και τη γνώμη του ίδιου του Μιχάλη, ο οποίος όπως είπα χθες, μπορεί να μην είναι πάντα ειλικρινής, αλλά τουλάχιστον συζητά πιο πολιτισμένα από τα άλλα παιδιά του ΑΚΕΛ που μπαίνουν εδώ.

Νόνη είπε...

Προς Ανευ,
δεν είμαι κομματική, μια αναγνώστρια που διαβάζω ενημερώνομαι και παρακολουθώ (και το δικό σου blog)
Απλά μια οργισμένη επισύμανση: Από ότι αντιλαμβάνομαι ΕΣΕΝΑ προφανώς δε σε χαλάει καθόλου η δολοφονία του ανθρωπου..
Φοβάμαι να αναρωτηθώ γιατί...

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε Anef_Oriwn
Ράβδος εν γωνία, άρα βρέχει.
( Αρχαιοελληνική παροιμιακή φράση που Δηλώνει παράλογο συλλογισμό)

Αν βρισκόσουν μαζί με το Γ. Πήττα στην Ελλάδα σύμφωνα με τα γραφόμενα σας ,θα ήσασταν στιγματισμένοι ως συνένοχοι μιας δολοφονίας. Εδώ ο φασισμός και ο ρατσισμός σας πάει γάντι.

Και επειδή είναι τυχαία και εντελώς συμπτωματικά που ομιλώ την ελληνική γλώσσα και είναι επίσης κατά λάθος που βρίσκομαι στην Ελλάδα από τις 7/7/2010, ένα πράγμα σου λέω: Αν ο Γ. Πήττας αρθρογραφούσε στην Ελλάδα , μετά και το χθεσινό του άρθρο στον πολίτη ούτε στο Ριζοσπάστη δε θα ήταν δυνατό να βρει επαγγελματική στέγη.

Σύμφωνα με τη λογική του Γ. Πήττα και Anef_Oriwn , αν από αύριο βγουν όλοι οι δημοσιογράφοι , τα κανάλια και οι εφημερίδες και αρχίσουν να διαβάλλουν τις εφημερίδες πολίτης και χαραυγή , τότε αυτομάτως αυτές δεν ανήκουν στην οικογένεια των ΜΜΕ.
Εύγε και εις ανώτερα !!! μας φλομώσατε με τον υψηλό δείκτη νοημοσύνης σας.

John Charalambous είπε...

Κάποιοι σαν τον Poodle Πήττα και τον Anef_Oriwn, έχουν πάρει διαζύγιο από τη λογική και περιμένουν ότι ό,τι "σερβίρουν" εμείς οι ζουλού πρέπει να το τρώμε!

Βρε αν είναι δυνατόν! Άνθρωπος δολοφονήθηκε και αυτοί το βιολί τους!

nekatomenos είπε...

Συγνώμη, εσείς δεν είσαστε οι ίδιοι που βγάζατε προ καιρού κυριολεκτικά "πιστοποιητικά πατριωτισμού" για άλλους bloggers και αποφασίζατε ποιοί είναι οι "πληγές";

Θεωρείτε ότι ο Πήττας δεν έχει το ίδιο δικαίωμα να μην εκτιμά τα blog που δεν θέλει να εκτιμά;

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε nekatomenos
Άλλο πράμα η άποψη και η (όποια) κριτική και άλλο πράμα η επιβράβευση μιας δολοφονίας.
Η μη καταδίκη μιας δολοφονίας από ΚΑΠΟΙΟΝ και η εκούσια και εθελούσια προσπάθεια αμαύρωσης της εικόνας, του έργου , του βίου αλλά και της μνήμης ενός δολοφονηθέντος δημοσιογράφου η blogger η άλλου από αυτόν τον ΚΑΠΟΙΟΝ , αυτομάτως αυτός ΚΑΠΟΙΟΣ καθίσταται συνένοχος και επομένως συνεργός ως προς την επόμενη παρόμοια καταδικαστέα και αποτρόπαια πράξη ανεξαρτήτως των κινήτρων αυτού του ΚΑΠΟΙΟΥ.


Επι νεκρω μη γέλα. (Να σέβεσαι τους νεκρούς)
Βίαν μηδέν πράττειν. (Να μη είσαι υπερβολικά βίαιος σε τίποτα)
Βίας μη έχου. (Να αποφεύγεις να είσαι βίαιος)
Διαβολήν μίσει. (Να μην είσαι κακός να αποφεύγεις την μοχθηρία)
Κακίαν μίσει. (Την κακία να αποφεύγεις)
Υφορώ μηδένα. (Κανέναν να μην υποβλέπεις)
Φθόνει μηδενί. (Κανέναν μην φθονείς ζηλεύεις ή να θέλεις το κακό του)

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

Αποθρασύνθηκαν τα νεοναζιστικά στοιχεία και στην Κύπρο και επιτέθηκαν απρόκλητα με ρόπαλα το βράδυ της Τρίτης σε αλλοδαπούς στο κέντρο της Λευκωσίας, σε μια πράξη «ανδρείας» αντίστοιχη των ρατσιστικών ιδεοληψιών τους. Δράστες νεαροί με μαύρες φανέλες με την επιγραφή «ΕΛΑΜ», ενώ το αλλοδαπό θύμα τους οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Αμεση αναγκαιότητα η προσαγωγή και τιμωρία των ενόχων για να μπει ένα τέλος στην αποθράσυνση των νεοφασιστών.
Με καλυμμένα πρόσωπα οι θρασύδειλοι επιτέθηκαν απρόκλητα, καθαρά για φυλετικούς λόγους, σε αλλοδαπούς που είχαν την ατυχία να βρίσκονται εκείνη την ώρα στη Λεωφόρο Μακαρίου... Και στο παρελθόν ομογάλακτοι τους είτε με μαύρα είτε με πορτοκαλιά ρούχα είχαν επιτεθεί απρόκλητα σε Τ/κ συμπατριώτες μας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, Λευκωσιάτισσα κατήγγειλε αργά το βράδυ της Τρίτης, ότι ενώ οδηγούσε στη Μακαρίου, «αντιλήφθηκε ένα αλλοδαπό να καταδιώκεται από ομάδα 15 νεαρών, οι οποίοι έφεραν μαύρες φανέλες και ρόπαλα». «Στην προσπάθεια του αλλοδαπού να ξεφύγει από τους διώκτες του, έπεσε πάνω στο μπροστινό καπό του οχήματος της παραπονούμενης και οι νεαροί στην προσπάθειά τους να τον κτυπήσουν, κτύπησαν και θρυμμάτισαν τον ανεμοθώρακα του οχήματος», προστίθεται. Λίγο αργότερα 25χρονος αλλοδαπός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Σύμφωνα με την Αστυνομία επρόκειτο για το θύμα της επίθεσης στη Μακαρίου. Ο 25χρονος φέρει εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματός του και τραύμα στο άνω χείλος. Ο Σταθμός Λυκαβητού διερευνά την υπόθεση. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες κτυπήθηκε και άλλος αλλοδαπός ο οποίος ούτε κατάγγειλε την επίθεση ούτε πήγε στο νοσοκομείο.
Τα μέλη του ΕΛΑΜ αποχωρούσαν από την εκδήλωση που διοργάνωσαν στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας η Αδούλωτη Κερύνεια και οι ακροδεξιές μαθητικές και φοιτητικές παρατάξεις του ΕΦΑΕΦΠ και της ΕΦΕΝ. Το νεοναζιστικό ΕΛΑΜ διοργάνωσε πορεία προς την εκδήλωση, όπου οι συμμετέχοντες σε στρατιωτικό σχηματισμό και φέροντας ρόπαλα και κράνη φώναζαν συνθήματα. Στην ίδια την εκδήλωση στελέχη του ΕΛΑΜ επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν διερχόμενους με την Αστυνομία να παρατάσσεται κατά μήκος του δρόμου για να αποτρέψει τα χειρότερα. Ηγετικό στέλεχος του ΕΛΑΜ μέσω τηλεβόα «έβγαλε λόγο» κάνοντας αναφορά σε «αγέλη λύκων των εθνικιστών»... Ενδεικτικά και τα συνθήματά τους: «ΕΛΑΜ-Φυλή-Αίμα και Τιμή» και «Νύχτα θα ’ρθούμε προδότες να σας βρούμε». Στην εκδήλωση, στην οποία έδωσαν το «παρών» τους βουλευτές και στελέχη όλων των κομμάτων, πλην του ΑΚΕΛ, οι διοργανωτές καταφέρθηκαν κατά του επιδιωκόμενου από το 1977 στόχου της ε/κ κοινότητας για λύση διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας. Το ίδιο το ΕΛΑΜ στην ιστοσελίδα του, αναφέρεται στην πορεία του ως «μεγάλη εθνικιστική νίκη ενάντια στους συμβιβασμένους», καταφέρεται κατά των διοργανωτών, αλλά και της Κυβέρνησης, την οποία αναφέρει ως «καθεστώς Χριστόφια»...

antonis είπε...

Το θεμα ειναι οτι ενω ενας ανθρωπος δολοφονειται γκαγκστερικα και μαφιοζικα για τις ιδεες του , και κυριως διοτι εβγαζε σκανδαλα στην φορα που ενοχλουσαν, ασχετα αν συμφωνει καποιος μαζι του η οχι, βλεπουμε με αηδια και οργη καποιους αντι να θλιβονται να επιχαιρουν και να το ριχνουν στην ειρωνεια σαχλου τυπου, και να εκμεταλευονται το γεγονος της δολοφονιας για να εκφοβισουν και να δαχτυλοδειξουν ως δοσιλογοι τα blogs και τα ΜΜΕ που δεν τους καθονται στο στομαχι!! Δηλ λενε καλα να παθει , κι επι της ευκαιρειας που δοθηκε με την δολοφονια αυτου του ενοχλητικου δημοσιογραφου να επισημανουμε σε ολα τα blogs και μεσα που διαφωνουν με την δικη μας πολιτικη σκεψη οτι κατατασονται στο μη πολιτικα σωστο, αρα πρεπει να στοχοποιηθουν να φακελωθουν , να στιγματιστουν, και να διωκονται..Κι αν δολοφονηθουν καλα να παθουν..Δοξαστε την αρρωστημενη ακρως φασιστικη σκεψη τους και θαυμαστε τι λουλουδια βγαζει το φασιστικο φυτωριο του σημερινου καθεστωτος.. Ειρωνες, σαχλοι, συκοφαντες, οχι ανευ οριων αλλα ανευ ουσιας, ανευ ηθους..Τα νεοταξικα φασιστικα τερατακια που γεννησε το καθεστως θελουν να στοχοποιησουν, τρομοκρατησουν, φυμωσουν, καθετι το οποιο δεν υπακουει στους εντολοδοχους των μεγαλων αφεντικων των παγμοσμιων φασιτικων δυναμεων και στα σχεδια τους..Το μακρυ χερι του φασιστικου καθεστωτος απλωνεται και μεχρι σε διαφορες αναρχικες-αντιρατσιστικες-αντιφασιστικες δηθεν οργανωσεις αλλα και σε πολλες λεγομενες μη κυβερνητικες οργανωσεις οι οποιες ασκουν εκφοβισμο, τρομοκρατια, επιθεσεις και δολοφονια σε καθε πολιτη που αντιδρα στην συγχρονη δουλεια και γενοκτονια των ελληνων..Η αναθεση της ελλαδας στο ΔΝΤ σημαινει καταργηση της εθνικης ανεξαρτησιας και εκχωρηση βασικων εξουσιων και δικαιωματων..Η ελλαδα δεν ανηκει στουσ ελληνες..Ξενα συμφερωντα παιρνουν στα χερια τους τον ελεγχο τησ ελλαδας, και δεν ειναι τυχαιο οτι το χαρακτηριζουν ως κατοχη. Θελουν να εξαθλιωσουν τον ελληνικο λαο σε τετοιο σημειο που να μην μπορει να αντιδρασει στο ξεπουλημα της ελλαδος..Απο μεσα λοιπον ασκουν τρομοκρατικο ελεγχο με αυτες τισ ομαδες αλλα και με την ανθελληνικη προπαγανδα τους..Αλλαζουν την ιστορια γραμμενη στα μετρα των μεγαλων αφεντικων για να αποκοψουν των ελληνα απο τις ριζες του , την ελληνορθοδοξη παραδοση, να αλλαξουν την ταυτοτητα του να του ακρωτηριασουν την μνημη ετσι ωστε να αποκοπουν οι νευρες της ψυχης του και να καταντησει ενα αναλωσιμο προιον στα αδηφαγα στοματα των εχθρων του..

antonis είπε...

Εδω στην κυπρο ζουμε καθημερινα την προσπαθεια να μας αλλαξουν κυριολεκτικα τα φωτα για να αποδεχθουμε απαθως τα σχεδια τους και να μετατραπουμε σε αβουλα ζομπι υποταγμενα στην φασιστικη εξουσια τους.. Αυτα τα τσογλανακια λοιπον του καθεστωτος δουλευουν για να ασκουν ψυχολογικη πιεση πανω στους ελευθερα σκεπτομενους πολιτες που δεν συμφωνουν με το καθεστως φορωντας προοδευτικες μασκες..Θελουν να γελοιοποιουν καθε αντικαθεστωτικη αποψη να την διασυρουν , και να βγαζουν καθε αντιφρονουντα τρελλο, ανοητο, φασιστα.. Με αυτο το τροπο ασκουν ψυχολογικη πιεση ετσι ωστε καθε πολιτης που αντιδρα να νιωθει ασχημα για τις σκεψεις του και να φοβαται να εκφραστει μπας κι τον πουν ρατσιστη,εθνικιστη η φασιστα..Με καθε τροπο λοιπον να καμψουν καθε αντισταση και να τσακισουν το ηθικο μας..Εδω παιζεται ολο το παιχνιδι λοιπον..Με την προπαγανδα, την ασκηση ψυχολογικης βιας, με την τρομοκρατιση , την φυμωση, το φακελωμα, την παρακολουθηση, και με δολοφονιες δημοσιογραφων οπως εγινε στην ελλαδα..Ξεχνουν κατι ομως η μαλλον τους διαφευγει μεσα στο ανεγκεφαλο κεφαλι τους οτι παντα τον Ελληνισμο εκει που τον ειχαν τελειωμενο , εκει που ηγετες ολοι ανικανοι και αλλοι προδοτες τον καταδυναστευαν, εκει που φαινοταν σιγορο το τελος, εκει γινοταν το ανελπιστο για τους εχθρους του θαυμα!! Και ο Ελληνισμος ξαναγεννιοταν παλι..Ολη αυτη η προσπαθεια με καθε μεσο να κανουν αμνημονα και ανιστορητο τον ελληνα, και της κυπρου, θα εχει την ιδια τυχη που ειχε παντα στην ιστορια..Και ολοι οι συχρονοι φασιστες του καθεστωτος και τα διαφορα φασιστακια-τσογλανακια θα πανε στο καλαθο των αχρηστων της ιστοριας..Το θεμα ειναι ποσο κι πως θα την πληρωσει ο ελληνικος λαος μεχρι να αναστηθει και παλι..Αηδια και οργη λοιπον για τα καθεστωτικα τσογλανακια-καρικατουρες που εχουν το θρασος να χαιρονται για την δολοφονια του δημοσιογραφου..

antonis είπε...

Βεβαιως τον Μεταξοπουλο τον πειραξε η επιθεση σε αλλοδαπο αλλα λεξη για τον δολοφονηθεντα δημοσιογραφο δεν ειδα..Αυτος ηταν ελληνας δεν ηταν ξενος για να ενοχληθει..Οσο αφορα το ΕΛΑΜ εχει βγαλει ανακοινωση οτι καταδικαζει την παραξη αυτη και οτι δεν ησαν της οργανωσης αυτοι ποι το εκαναν..Καταδικαστεα η πραξη οποιοι κι αν το εκαναν ειτε του ΕΛΑΜ ειτε οχι , αλλα και η εκμεταλευση του γεγονοτος απο καπιους καθεστωτικους που δεν χανουν ευκαιρεια να τους βγαζουν ολους φασιστες ειναι επισης καταδικαστεο..

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ επαναστάτες, αντικαθεστωτικοί, αντιφασίστες κλπ κλπ κλπ . . . .

Βαστάτε τζιαί μιαν πισινήν, άμπα τζιαί πάθετε ότι επάθετε τότες με τον Χατζιηκωστήν που τον εδολοφόνησεν το καθεστώς μίσσιημου, για να πλήξη τις φωνές του ΟΧΙ.

Τζιαί μεν κάμνετε όπως έκαμνεν τζι' ο Λάζαρος Μαύρος, που αλλό λλίον ήταν να παίζει τζιαί τες καμπάνες που την χαράν του.
Με τον θάνατον του άλλου εγύρευκεν να ηρωποιηθεί ο ίδιος. Το ίδιον τζι' ο Λυσσαρίδης τζι' ο Λιλλήκας.
Μά α να μου τους, να τους σιερούμαστιν!

Πού ξέρετε ποιοί τζιαί γιατί τον εσκοτώσαν ρε ηλίθιοι;

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

για ακομα μια φορα, τα κ*λοπαιδα της ψευδοεπιτροπης, δειχνουν απο που προερχονται. απο το ανεπισημο ΔΗΚΟ. με πρωτοπαλικαρο τον "πολλυ" νικ*λα, γιο του αειμνειστου.

Ανώνυμος είπε...

Είδες ρε Ρίμαχε που μας οδηγήσαν οι εμπνεύσεις σου;
Έπιαεν μας εμάς ο καηλές για τους άλλους;
Γλήορα να βάλεις άλλον άρθρον που να "ασχοληθεί" με τον Κάραγιαν, τον Μάρκον τζιαί τον Σπύρον που υπόγραψεν την ομοσπονδίαν τζιαί άρα εν τους ανήκει το ΔΗΚΟ.
Γ λ ή ο ρ α ! Τωρά α α . . .

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε Μαρκος Μεταξοπουλος το επεισόδιο με τον αλλοδαπό και την κύπρια οδηγό είναι ΣΊΓΟΥΡΑ καταδικαστέο από τον καθένα μας.
Το γενικότερο πρόβλημα του ρατσισμού αφορά και αγγίζει όλους μας ανεξαιρέτως. Πρόσφατα είχαμε και κάποιες έρευνες περί ρατσισμού στην Κύπρο και τα αποτελέσματα ήταν άκρως προσβλητικά για μας σαν λαός.

Διάβασε τα άρθρα του Γ. Πήττα ,και του Κώστα στον πολίτη και όλα τα άρθρα της ΧΑΡΑΥΓΗΣ και θα δεις ποιος και πόσο καλλιεργεί το ρατσισμό και το φασισμό στην Κύπρο. Επίσης κάνε μια αυτοκριτική και θα ανακαλύψεις το πόσο ρατσιστής και φασίστας είσαι.
Αλλά το θέμα δεν είναι το πόσο ρατσιστές η φασίστες είμαστε ο καθένας ξεχωριστά , αλλά το πώς προάγουμε και συντηρούμε ενσυνείδητα τα πιο πάνω.

ΥΓ.1 πριν λίγο καιρό ο φίλος μας ο Μαρκος Μεταξοπουλος δεν καταδίκασε αλλά ούτε τον ενόχλησαν τα επεισόδια και οι σωματικές βλάβες που προκάλεσαν οι φοιτητές του ΑΚΕΛ και του ΚΚΕ εις βάρος άλλων φοιτητών κάπου στην Ελλάδα. (Καλυμμένα πρόσωπα, πιστόλια, σιδερολοστοί και ρόπαλα).
ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ.
Πέραν τούτου όμως , ο φίλος Μαρκος Μεταξοπουλος είναι από τους τελευταίους που έχουν το δικαίωμα να μιλούν περί φασισμού και ρατσισμού γιατί ο ίδιος απείλησε τρίτους μέσω του διαδικτύου σαν διαχειριστής σελίδας στο facebook.

ΥΓ.2 Μαρκος Μεταξοπουλος και Anef_Oriwn δεν καταδικάζετε αυτά που γίνονται τώρα ( ίσως κι από ομοϊδεάτες σας ) αλλά εδώ και 36+ χρόνια καταδικάζετε με τον πλέον σαφή και έντονο τρόπο τα ίδια εγκλήματα που διαπράχθηκαν από κάποιους άλλους σε άλλο χρόνο και για άλλους λόγους.
Επιλεκτική μνήμη και καταδίκη εγκλημάτων.

ΕΥΓΕ !!!!!!!!!!

Anef_Oriwn είπε...

Την τιμητική ΜΑΣ [μιλώ για την Αφεντομουτσουνάρα μου, στον μεγαλόπρεπη πληθυντικό όμως] έχουμε σήμερα εδώ [στα σχόλια ετούτoυ του post] … Κι ο λόγος; Επειδή [υποτίθεται] δεν καταδίκασα την δολοφονία του έλληνα δημοσιογράφου και blogger [και εκ των διαχειριστών του blog “Troktiko”], γιατί όπως υποβάλλει και συμπεραίνει [λανθασμένα αντιλαμβανόμενη όμως] και κάποια σχολιογραφος ονόματι Νόνη “… ΕΣΕΝΑ [δηλ. ΕΜΕΝΑ] προφανώς δε σε [με] χαλάει καθόλου η δολοφονία του ανθρωπου...”
Okei, κορασίς και παίδες σχολιογράφοι του blog [ΕΔΕΚ Η.Β., ΠΕΛΑΣΓέ, Johnάκο, Antonάκη], τη δολοφονία την καταδικάζω μ’ όλη ΜΟΥ την ψυχή!!! ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί την ζωή [με οποιοδήποτε τρόπο και για οποιοδήποτε λόγο] κάποιου άλλου. Όμως ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!! Εδώ μέσα λοιδορείτε και στοχοποιείτε συνεχώς ανθρώπους που τυγχάνει να έχουν διαφορετικές απόψεις από τες δικές ΣΑΣ! Συνεχώς και με ύφος grante καθηγητών βγάζετε και διανέμετε πιστοποιητικά [HACCP] πατριωτισμού και ελληνικότητας! Και έρχεστε τώρα με ύφος χιλίων καρδιολόγων [αλλά και καρδιναλίων] να ΜΑΣ κάμετε και μαθήματα συμπεριφοράς;
Κάποιοι εξ υμών μέχρι τώρα συμπεριφερόσαστε σαν λύκοι ... Τώρα βάλατε προβιά και ζητάτε “… να κάτσουμε κάτω ήρεμα να συζητήσουμε…”. Τι έγινε; ΣΑΣ τράβηξαν από τ’ αφτί γιατί χαλάτε το image του blog;
[Θα επανέλθω για σχόλια πάνω συγκεκριμένες αναφορές] ...

Anef_Oriwn είπε...

ΕΔΕΚ Η.Β.,

Πότε θα χωνέψεις επιτέλους ότι ο Anef_Oriwn και οι σχολιογράφοι Arxiepiskopos και Katamutras, είναι διαφορετικά πρόσωπα; Μήπως εξ ιδίων κρίνεις τ’ αλλότρια;

Τώρα αναφορικά με την πρώτη ΜΟΥ παρέμβαση εδώ:
Σίγουρα και οι κάτοχοι κινητών και οι οδηγοί αυτοκινήτων και όσοι φτιάχνουν και διαχειρίζονται blogs έχουν και κοινά γνωρίσματα όπως και δικαιώματα και οπωσδήποτε και υποχρεώσεις. Το μήνυμα που ήθελα να μεταφέρω με το συγκεκριμένο σχόλιο που παράθεσα, ήταν ότι ΔΕΝ μπορούμε να ομοιογενοποιούμε τους ανθρώπους έστω κι αν έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά ή δικαιώματα [είναι χρήστες κινητών, οδηγοί ή bloggerς]. Μπορεί οι στόχοι και σκοποί τους να διαφέρουν ή να εξυπηρετούν διαφορετικά συμφέροντα ... Κι εδώ έγκειται και το δικαίωμα της κριτικής και της πραγματικής ελευθερίας της έκφρασης. Κι όταν γράφουμε και εκφραζόμαστε δημοσία είναι αυτονόητο ότι θα δεχόμαστε και κριτική. Όμως πρέπει να ‘χουμε τα κότσια να αντιμετωπίσουμε αυτή την κριτική κι όχι να κρυβόμαστε όπως κάμνουν οι κοι Επίτροποι, ή να βρίζουμε και να διαβάλλούμε τους όποιους αντιφρονούντες, όπως ασυστόλως έπραττες [μέχρι χτες] κι ΕΣΥ, Η.Β., [απέναντι στο άτομο ΜΟΥ – κι όχι μόνο]. Και ειλικρινά διερωτούμαι γιατί προσπαθείς να αλλάξεις στάση και πρακτική. Μήπως, όπως ξαναρώτησα, γιατί η χρήση βρισιών, χαρακτηρισμών κι αφορισμών χαλούν το image του blog, αλλά και του χώρου τον οποίο [υποτίθεται] ότι αντιπροσωπεύεις;
[Πιο κάτω θα παραθέσω ένα δείγμα του λόγου ΣΟΥ και μάλιστα από το ίδιο το blog ΣΟΥ] ...

Πέραν τούτου ΕΓΩ προσωπικά ΔΕΝ έχω καμία διάθεση να μπω σε συζητήσεις μαζί ΣΟΥ. [Φοβάμαι μην με κάμεις με τα κρεμμυδάκια!] Η γενικότερη συλλογιστική ΣΟΥ χαρακτηρίζεται από έμμονες και στερεότυπα, μιλάς με συνθήματα, αφορισμούς και γενικότητες και ΔΕΝ παρουσιάζεις στοιχεία για να τεκμηριώσεις αυτά που λες, ενώ συνηθίζεις [όπως κι άλλοι] να αναγάγεις μεμονωμένα περιστατικά σε μείζονα!
Για κάποια από τα ζητήματα που έχεις πλειστάκις θίξει υπό την μορφή ατάκων σε σχόλια ΣΟΥ [όπως ας πούμε αν το ΑΚΕΛ ήθελε την επιστροφή Μακαρίου ή όχι, ή για την ιστορία με τον “καλό καραβοκύρη”], θα καταπιαστώ σε ειδικές αναρτήσεις στο Blog ΜΟΥ, κι αν θες κόπιασε απ’ εκεί να τα πούμε ... [Για το ζήτημα της επιστροφής του Μακαρίου θα σε παραπέμψω και σε σχετικά τότενα δημοσιεύματα της “Χαραυγής”] … ”

Anef_Oriwn είπε...

Ορίστε κι ένα δείγμα του εμπεριστατωμένου λόγου του Η.Β., για να καταλάβετε τι εννοεί όταν ζήτα “… να κάτσουμε κάτω ήρεμα να συζητήσουμε…” [link: http://edekitika.blogspot.com/2010/06/blog-post_25.html]:

“Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010
Ακελικά ήθη και Άνεφ Ορίων
Ο Anef_Oriwn, διορισμένο στέλεχος της Επαγρύπνησης για να παρακολουθεί το christofias-watch, έχει βρει 3-4 ψευδώνυμα και μπαίνει συνέχεια στα σχόλια της σελίδας. Ως Anef γραφει με το συνήθες του ύφος. Ως arxiepiskopos, γραφει 1-2 γραμμές. Ως Κατάμουτρας γράφει ηλίθια ποιήματα.
Πριν λίγες μέρες παραπονιόταν, ότι οι διαχειριστές του christofias-watch, δε συμμετέχουν στα σχόλια.
Σήμερα, έγραψε ότι οι διαχειριστές του christofias-watch, φέρουν ευθύνη για το σχόλιο του Ρήγα, γιατί δεν το διέγραψαν. Όταν τον ρώτησα αν είχε στοιχείο να παρουσιάσει ότι γνώριζαν το σχόλιο και δεν το διέγραψαν, διατύπωσε τη δήθεν απορία, πως είναι δυνατόν να μην ξέρουν τι γράφεται στα σχόλια της σελίδας τους οι διαχειριστές.
Ο ίδιος που πριν λίγες μέρες παραπονιόταν ότι δεν του δίνουν σημασία όταν γράφει στα σχόλια!!!!!
Σε ένα blog που οι αναρτήσεις ανανεώνονται συνεχώς, που τα σχόλια είναι στο πίσω μέρος μιας σελίδας και που δεν τους βλέπουμε ποτέ να παρεμβαίνουν εδώ και 1 χρόνο, ξαφνικά ο αλήτης Anef_Oriwn προσπαθεί να τους φορτώσει και ευθύνη
Το ξέρει ότι τέτοια ευθύνη δεν υπάρχει. O ίδιος παραπονιόταν ότι δε συμμετέχουν στα σχόλια. Επιμένει όμως να τους την φορτώνει για να καλύψει την Αστυνομία και το Χριστόφια.
Γιατί τα γράφω αυτά; Για να τονίσω το ακελικό ήθος ενός αλητήριου και πολλών αλητήριων που προσπαθούν να δικαιολογήσουν την επιχείρηση φίμωσης ενός blog και δίωξης ενός ανθρώπου.
Βεβαίως, από τέτοιες αντιφάσεις, ανάλογα με το συμφέρον τους, βρίθουν οι ακελικοί της Επαγρύπνησης. Όμως είναι τόσο ηλίθιοι, που τους εντοπίζουμε πανεύκολα.
Δεν έχετε καλύτερα στελέχη στην Επαγρύπνηση ρε συντρόφια; Τόση βλακεία και τόση ανηθικότητα πια;
Αναρτήθηκε από ΕΔΕΚ Η.Β. στις 7:28 π.μ.”

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
ο γνωστος ανεφουλης-αρχιμουφτης,κερατουκλις της 50ρας,πελασγος κτλπ αποκαλυπτεται στην φωτογραφια που ακολουθει. πεσαν οι μασκες ανεφουλη κερατουκλι. πεσαν οι μασκες.
http://www.raporto.gr/wp-content/uploads/2009/01/kerato.gif

antonis είπε...

Τζιαί προ πάντων ο γιος του Τάσσου, ο Νικώλας. Ταδε εφη καταμουτρας η το μουτρο..Κατα τα αλλα ειναι οι ανθρωποι που δεν λοιδωρουν, δεν ειναι εμπαθεις απλως χρησιμοποποιουν λογια τα πεζοδρομιου για να εκφραστουν..

Ανώνυμος είπε...

Antonis:
Κατα τα αλλα ειναι οι ανθρωποι που δεν λοιδωρουν, δεν ειναι εμπαθεις απλως χρησιμοποποιουν λογια τα πεζοδρομιου για να εκφραστουν..
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Ξεφτέρι μου εσύ!
Πού είδες ρε τα λόγια του πεζοδρομίου;
Κάθε φοράν που πιάνουμεν να κάμουμεν κάποιαν συζήτησιν, αρκέφκετε τες ξατιμασιές. Τωρά επροκύψετε μας ευγενείς γαλαζοαίματοι; Όπως μιλάτε, μιλούν σας. Τα γραπτά μεινίσκουν, έν τζιαί χάνουνται. Εν ούλα δαμέσα δα!
Στράφου πίσω να τα δεις.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Ο λόγος που δεν καταδικάζουν την δολοφονία Γκιόλια είναι γνωστή.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι τραμπούκοι, βίαοι και επικίνδυνοι. Ακολουθούν όλα τα στοιχεία που το τεκμηριώνουν.

Πενταρόγιωρκος είπε...

ΕΙΠΕ Ο KATAMUTRAS ΣΤΙΣ 19 Ιουλίου 2010 10:04 μ.μ.

«Αλλά τζιαί τζιείνος ο παραδκιάνταλος ο Φούλης; Ήρτεν προχτές στο χωρκόν μου τζιαί χάα χα να μουντάρω πάνω του τζιαί να του ζαώσω τζιαί τ' άλλον του τ' αμμάτιν.»

Επίσης, όταν στις 19 Ιουλίου 2010 8:01 μ.μ. είπα «Στην Κύπρο βλέπουμε εδώ και τρεις μήνες πολιτική στοχοποίηση του Χριστόφιας-Γοτς... Να περιμένουμε δολοφονίες από "ανεξάρτητους" τρομοκράτες;», ο Katamutras απάντησε στις 9:30μ.μ. «Ποιός ιξέρει;», αφήνοντας ΣΑΦΩΣ να υπονοηθεί πως μπορεί και να ετοιμάζονται δολοφονίες των Επιτρόπων του Χριστόφιας-Γοτς.

Στις 21 Ιουλίου 2010 1:38 π.μ. ο βίαιος Katamutras επανήλθε με σχόλιο λέγοντας ψευδώς και χωρίς να προσκομίσει κανένα στοιχείο πως «Οι επίτροποι είναι απλά πληρωμένα πιόνια, είπαμεν από ποιούς», με φανερό σκοπό να δημιουργήσει μίσος εναντίον τους. Μετά συνέχισε τις απειλείς όπου συνεχίζουν οι υπόνοιες για βία, αφού είπε «ε ας προσέχουν τζιείνοι στο κάτω κάτω! Ποτέ δεν ξέρεις . . . χα χα χα χα χα!».

Ο άλλος γνωστός τραμπούκος Anef_Oriwn, με σχόλιο της 19 Ιουλίου 2010 11:40 μ.μ. συναινεί στο όργιο βίας που ετοιμάζει ο Katamutras στοχοποιώντας τόσο εμένα όσο και τους συντάκτες του Χριστόφιας Γοτς λέγοντας «Πενταρόγιωρκε, Προφανώς εν ήπιες τα χάπια ΣΟΥ ακόμα!!! Πρέπει όμως να αυξήσεις τη δόση, γιατί εν ΣΕ πιάννουν πιον!».

Πενταρόγιωρκος είπε...

Για ποιους δουλεύουν οι κουκουλοφόροι με τα ρόπαλα που συμμετείχαν στην πορεία της ΚΙΣΑ και των άλλων φιλοΑΚΕΛικών; Μήπως είναι οι ίδιοι κουκουλοφόροι που εκτοξεύουν απειλές για βία και στο διαδίκτυο;

Μάλλον ο Κατάμουτρας, όπως και ο άλλος ο Μεταξόπουλος και ο Anef_Oriwn, ανήκουν στην εκτελεστική πτέρυγα της Επαγρύπνησης. Είναι οπλισμένοι με σιδερογροθιές, ρόπαλα, λοστούς και κοντόκαννα κυνηγετικά. Τέτοιους φιλοΑΚΕΛικούς τραμπούκους έχουμε δει πολλές φορές.

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ! ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ.

θα προστατέψει άραγε η αστυνομία την ελευθερία του λόγου από βίαιους και αργυρώνητους οπαδούς του ΑΚΕΛ όπως τον Μεταξόπουλο, τον Katamutras, τον Arxiepiskopo και τον Anef_Oriwn???

Πενταρόγιωρκος είπε...

Σε άλλο πρόσφατο σχόλιο του στις 21 Ιουλίου 2010 7:03 μ.μ. ο τραμπούκος Katamutras απείλησε ευθέως και τον δημοσιογράφο Χρύσανθο Τσουρούλλη: «Όσον αφορά το Τσουρουλλούιν ας προσέχει τζιαί τζιείνος καλού κακού. Ποιός ιξέρει;»

Οι φιλοΑΚΕΛικοί κουκουλοφόροι όπως ο Katamutras μέχρι τώρα έχουν απειλήσει ξεκάθαρα τον Αβέρωφ Νεοφύτου, τον Χρύσανθο Τσουρούλλη, τον Ξενή Ξενοφώντος και τους ιθύνοντες του μπλογκ Χριστόφιας Γοτς, και σχεδόν τους υπόσχεται το μέλλον που είχε και ο Ελλαδίτης μπόγκερ Σωκράτης Γκιόλιας.

Τι άλλο περιμένει η αστυνομία για να δράσει; Πρέπει να βρεθούν άνθρωποι νεκροί;

Anef_Oriwn είπε...

Ρε Πενταρόγιορκε,
Μα εν έχεις μιας μπακκίρας νουν; Που πότε η διαπις6τωση ΜΟΥ ότι εν παίρνεις τα χάπια ΣΟΥ συνιστά απειλή; Μα επέλλανες τέλεια;

Που την άλλη το να καλείς την Αστυνομία να επέμβει στες συζητήσεις στο διαδίκτυο ΔΕΝ αποτελεί καταπάτηση του δικαιώματος και της ελευθερίας της έκφρασης; Μα ότι θέλεις λαλείς; Σίουρα ελείψαν ΣΟΥ τα χάπια!
Κι όταν διερωτάσαι [στες 19 Ιουλίου 2010 10:41 μ.μ.] αν “… θα προστατέψει άραγε η αστυνομία την ελευθερία του λόγου από βίαιους και αργυρώνητους οπαδούς του ΑΚΕΛ όπως τον Μεταξόπουλο, τον Katamutras, τον Arxiepiskopo και τον Anef_Oriwn???”, δεν καλείς την Αστυνομία να κάμει σε χρήση βίας και να πράξει αυτό για το οποίο εshίσετε τον κώλο ΣΑΣ!

ΟΥΔΕΠΟΤΕ επιχειρηματολόγησες! ΜΟΝΟ τσιόφτες λαλείς για να shέρουνται οι μιτσσιοί πουκάτω! Λυπούμαι ΣΕ!!!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Το όνομα μου είναι "ΠενταρόγιΩρκος" και όχι "ΠενταρόγιΟρκος".

Τα στοιχεία είναι όλα εκεί. Ο καθένας βλέπει και κρίνει. Επίσης υπάρχουν και οι φωτογραφίες με "συναγωνιστές" σου που κρατάνε ρόπαλα και κράνη.

Είναι φανερό το τι σχεδιάζετε. Άλλωστε, αν διαφωνούσες, θα καταδίκαζες τις απειλές του Katamutra και του Μεταξόπουλου.

Δεν το πράττεις όμως. Γιατί άραγε;

Anef_Oriwn είπε...

Τρικυμία εν τω κρανίω του Μπακκιρόγιορκου!!! Σίουρα ελείψαν του τα χάπια!!!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που το λέει ο Πενταρόγιωρκος . . . .
Ρε Παιδιά, ο ΑΙΑΝΤΑΣ που πηγε;
Ο Μαγγανοπήγαδος;
Ο Ρήγας ο πραγματικός;
Η Πάολα;

Ρε παιδιά μετρηθείτε. Κάτι συμβαίνει!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Anef_Oriwn, συνεχίζεις να υπερασπίζεσε τους τραμπούκους.

Γιατί άραγε;