Μας οδηγεί προς τη διάλυση ο Δ. Χριστόφιας

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Δυστυχώς, με το Δημήτρη Χριστόφια, η Εθνική Φρουρά μας και το κράτος μας οδεύουν προς διάλυση. Αν είχε την ευθιξία, θα είχε ήδη παραιτηθεί. Αν αγαπούσε την πατρίδα του , όσο τουλάχιστον ισχυρίζεται, θα είχε ήδη αφήσει το τιμόνι του κράτους σε κάποιον που "κουμαντάρει".

Δημοσιεύουμε πιο κάτω το άρθρο του Κ.Αντωνίου από τη "Σημερινή" της 23ης Ιουλίου.


Παρέλαβε κράτος και παραδίδει χάος, το ΑΚΕΛ

23 Ιουλίου 2010,
Με τον Κωστάκη Αντωνίου


Έμεινε τίποτε όρθιο πλέον σε αυτό τον τόπο, ώστε να ελπίζει ο λαός σε καλύτερες μέρες;

Πρωτίστως, οφείλει να απαντήσει στο ερώτημα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Η κλοπή 172 εκρηκτικών υλών από μια καλώς -υποτίθεται- αποθήκη της Εθνικής Φρουράς, αποδεικνύει την πλήρη χαλάρωση, για να μην πούμε κάτι χειρότερο, που επικρατεί στις ένοπλες δυνάμεις. Αυτή η χαλάρωση, που εκτείνεται μέχρι τα όρια της διάλυσης, είναι φυσικό να δημιουργεί έντονο αίσθημα ανησυχίας και ανασφάλειας μέσα στον πολίτη. Όταν, με τη μεγαλύτερη ευκολία, κάποιοι εισβάλλουν σε αποθήκη της Εθνικής Φρουράς, φορτώνουν όλες τις εκρηκτικές ύλες και εξαφανίζονται, τότε πώς μπορεί ο πολίτης να κοιμάται ήσυχος, όπως του συστήνει ο Υπουργός Άμυνας;

Και ποιοι επικίνδυνοι τύποι είναι αυτοί που λεηλατούν ανενόχλητοι το πολεμικό υλικό της Εθνικής Φρουράς και ποια εφιαλτικά σχέδια έχουν στο μυαλό τους; Είναι άνθρωποι του υποκόσμου, είναι Τούρκοι, είναι κάποιοι άλλοι που επιδιώκουν εσωτερική αποσταθεροποίηση; Ουδείς αρμόδιος γνωρίζει, και πιθανόν να πληροφορηθεί όταν τα εκρηκτικά χρησιμοποιηθούν...

Η χαλάρωση που επικρατεί στις ένοπλες δυνάμεις αγγίζει πλέον τα όρια της διάλυσης. Τα μεγάλα καθησυχαστικά λόγια δεν πείθουν κανέναν πολίτη. Είναι φανερό ότι η Εθνική Φρουρά πάσχει σε όλους τους τομείς, και μαζί της πάσχει και η ασφάλεια του τόπου. Αν προσθέσουμε σε αυτά και την αδυναμία της Αστυνομίας, τότε συμπληρώνεται η εικόνα μιας ανοχύρωτης πολιτείας, ευπρόσβλητης και στον εχθρό και στο έγκλημα.

Η διάλυση είναι εμφανής σε όλους τους τομείς. Από τη χρεοκοπία της πολιτικής μας στο εθνικό θέμα και τους άμεσους κινδύνους που μας απειλούν, από την απειλούμενη κατάρρευση της οικονομίας, από τη σήψη και τη διαφθορά, από την κοινωνική αστάθεια.

Η ευθύνη αυτής της γενικής πτώσης και της αποτυχίας ανήκει, σε μεγάλο βαθμό, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση.

Όσοι νόμισαν ότι η διακυβέρνη ενός τόπου είναι εύκολη υπόθεση, διαψεύδονται. Και θα επαναλάβουμε αυτό που είχαμε πει προ πολλού: Ο Δημήτρης Χριστόφιας και το ΑΚΕΛ δεν ήταν έτοιμοι να κυβερνήσουν και ούτε στο διάστημα αυτό που κυβερνούν έχουν μάθει πώς κυβερνάται ένας τόπος.

Αποτέλεσμα αυτής της αμάθειας, ή τη ημιμάθειάς τους, είναι η εικόνα διάλυσης που επικρατεί στη χώρα. Διαλυμένο εθνικό θέμα, διαλυμένη οικονομία, διαλυμένες ένοπλες δυνάμεις, διαλυμένη και χωρίς όραμα κοινωνία, γενικό αίσθημα ανασφάλειας παντού και σε κάθε τομέα.

Δεν θυμούμαστε να βίωσε ο λαός χειρότερες συνθήκες, κάτω από οποιανδήποτε άλλη διακυβέρνηση, από αυτές που διέρχεται σήμερα. Ο Πρόεδρος, οι συνεργάτες του, η Κυβέρνηση, η ηγεσία του ΑΚΕΛ πιθανόν να μην έχουν συναίσθηση των αποτελεσμάτων της διακυβέρνησής τους και των διαλυτικών καταστάσεων που επέφερε. Ας προβληματισθούν, έστω και αργά, και να προσπαθήσουν να περισώσουν ό,τι περισώζεται.


ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH

43 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, με το Δημήτρη Χριστόφια, η Εθνική Φρουρά μας και το κράτος μας οδεύουν προς διάλυση. Αν είχε την ευθιξία, θα είχε ήδη παραιτηθεί. Αν αγαπούσε την πατρίδα του , όσο τουλάχιστον ισχυρίζεται, θα είχε ήδη αφήσει το τιμόνι του κράτους σε κάποιον που "κουμαντάρει".

ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH
- - - - - - - - - - - - - - - - -

Ε γράψε ρε Ευαγόρα μου ότι τζιείνος που κουμαντάρει, εν το "Τέως Θείον Βρέφος". Ήταν να ποσταθείς πολλά;
Ίνταμπου πκιερώνεσαι;

Ανώνυμος είπε...

Μα ποιός εν τούτος ο Κωστάκης Αντωνίου σιόρ;
Εμυρίστησαν ούλλοι ρυάλια φαίνεσται μου! Όι λαομόν. Έν έσιει πακκίραν. Τα ρυάλια της εκκλησιάς ανήκουν στον Κυπριακόν Ελληνισμόν, έν τζι εν να τα διούμεν του καθενού λαλεί ο αρχεπίσκοπος. Τζιαί έσιει δίκαιον! Ίντα όποιος εν να γράψει δκιό πελλάρες, εν να τον φορτώνουμεν ρυάλια;
Άκου μου τζιεί.

Τζι' ο Νικώλας εν τον έσιει καμιάν ανάγκην. Έσιει τους δικούς του που κάμνουν την δουλειάν του μια χαρά. Κωστάκης Αντωνίου ιμίσσιημου.
Άτε να δώ!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πενταρόγιωρκος είπε...

ΕΙΠΕ Ο KATAMUTRAS ΣΤΙΣ 19 Ιουλίου 2010 10:04 μ.μ.

«Αλλά τζιαί τζιείνος ο παραδκιάνταλος ο Φούλης; Ήρτεν προχτές στο χωρκόν μου τζιαί χάα χα να μουντάρω πάνω του τζιαί να του ζαώσω τζιαί τ' άλλον του τ' αμμάτιν.»

Επίσης, όταν στις 19 Ιουλίου 2010 8:01 μ.μ. είπα «Στην Κύπρο βλέπουμε εδώ και τρεις μήνες πολιτική στοχοποίηση του Χριστόφιας-Γοτς... Να περιμένουμε δολοφονίες από "ανεξάρτητους" τρομοκράτες;», ο Katamutras απάντησε στις 9:30μ.μ. «Ποιός ιξέρει;», αφήνοντας ΣΑΦΩΣ να υπονοηθεί πως μπορεί και να ετοιμάζονται δολοφονίες των Επιτρόπων του Χριστόφιας-Γοτς.

Στις 21 Ιουλίου 2010 1:38 π.μ. ο βίαιος Katamutras επανήλθε με σχόλιο λέγοντας ψευδώς και χωρίς να προσκομίσει κανένα στοιχείο πως «Οι επίτροποι είναι απλά πληρωμένα πιόνια, είπαμεν από ποιούς», με φανερό σκοπό να δημιουργήσει μίσος εναντίον τους. Μετά συνέχισε τις απειλείς όπου συνεχίζουν οι υπόνοιες για βία, αφού είπε «ε ας προσέχουν τζιείνοι στο κάτω κάτω! Ποτέ δεν ξέρεις . . . χα χα χα χα χα!».

Ο άλλος γνωστός τραμπούκος Anef_Oriwn, με σχόλιο της 19 Ιουλίου 2010 11:40 μ.μ. συναινεί στο όργιο βίας που ετοιμάζει ο Katamutras στοχοποιώντας τόσο εμένα όσο και τους συντάκτες του Χριστόφιας Γοτς λέγοντας «Πενταρόγιωρκε, Προφανώς εν ήπιες τα χάπια ΣΟΥ ακόμα!!! Πρέπει όμως να αυξήσεις τη δόση, γιατί εν ΣΕ πιάννουν πιον!».

Πενταρόγιωρκος είπε...

Μάλλον ο Κατάμουτρας, όπως και ο άλλος ο Μεταξόπουλος και ο Anef_Oriwn, ανήκουν στην εκτελεστική πτέρυγα της Επαγρύπνησης. Είναι οπλισμένοι με σιδερογροθιές, ρόπαλα, λοστούς και κοντόκαννα κυνηγετικά. Τέτοιους φιλοΑΚΕΛικούς τραμπούκους έχουμε δει πολλές φορές.

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ! ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ.

θα προστατέψει άραγε η αστυνομία την ελευθερία του λόγου από βίαιους και αργυρώνητους οπαδούς του ΑΚΕΛ όπως τον Μεταξόπουλο, τον Katamutras, τον Arxiepiskopo και τον Anef_Oriwn???

Πενταρόγιωρκος είπε...

Σε άλλο πρόσφατο σχόλιο του στις 21 Ιουλίου 2010 7:03 μ.μ. ο τραμπούκος Katamutras απείλησε ευθέως και τον δημοσιογράφο Χρύσανθο Τσουρούλλη: «Όσον αφορά το Τσουρουλλούιν ας προσέχει τζιαί τζιείνος καλού κακού. Ποιός ιξέρει;»

Οι φιλοΑΚΕΛικοί κουκουλοφόροι όπως ο Katamutras μέχρι τώρα έχουν λοιδωρήσει και απειλήσει ξεκάθαρα τον Νικόλα Παπαδόπουλο, τον Αβέρωφ Νεοφύτου, τον Χρύσανθο Τσουρούλλη, τον Ξενή Ξενοφώντος και τους ιθύνοντες του μπλογκ Χριστόφιας Γοτς, και σχεδόν τους υπόσχεται το μέλλον που είχε και ο Ελλαδίτης μπόγκερ Σωκράτης Γκιόλιας.

Τι άλλο περιμένει η αστυνομία για να δράσει; Πρέπει να βρεθούν άνθρωποι νεκροί;

Ανώνυμος είπε...

Πενταρόγιωρκος:
Τι άλλο περιμένει η αστυνομία για να δράσει; Πρέπει να βρεθούν άνθρωποι νεκροί;
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Ε έν τζιαί ξέρεις . . .
Σιέεεση!

Χα χα χα χα χα . . . . . . . .

Σιγά τζι εν να με φιμώσεις ρε φασίστα, που έν σ' αρέσκει η αντίθετη άποψη. Σιγά!
Σιέεεση!

Ανώνυμος είπε...

Τζιαί σταμάτα να διαδίδεις ψευκιές τζιαί παραποκκιές. Εγιώ έν έχω κοντόκαννο κυνηγετικό!

Εν μακρύκαννον πόχω χα χα χα χα χα. . .
Σιέεεση . . . . .

Aντρέας Αντρέου είπε...

Ο/Η ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
ο γνωστος ανεφουλης-αρχιμουφτης,κερατουκλις της 50ρας,πελασγος κτλπ αποκαλυπτεται στην φωτογραφια που ακολουθει. πεσαν οι μασκες ανεφουλη κερατουκλι. πεσαν οι μασκες.
http://www.raporto.gr/wp-content/uploads/2009/01/kerato.gif
25 Ιουλίου 2010 8:50 μ.μ.

ΦΙΛΕ ΚΗΡΥΚΑΣ Ο ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και αρθρογραφούμε στο Christofias-Watch.

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ!!!!
ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΦΑΣΙΣΜΟ!!!

ΦΙΛΕ ΚΗΡΥΚΑΣ είπαμε να βρίζουμε , αλλά τους αντίπαλους και όχι τους δικούς μας και μάλιστα με αυτό τον τρόπο.
No hard feelings !!!!!!

ΥΓ. όσο για το άρθρο του Μιχάλη Μιχελή είναι πολύ ωραίο και πάντα επίκαιρο.
Τα κοράκια ρε ΚΗΡΥΚΑΣ σε ποιού την πόρτα θα τ’ αφήσεις ?

Anef_Oriwn είπε...

ΠΕΛΑΣΓέ,
Είναι για να δεις τι σύγχυση, τι θολούρα και τι κολλήματα υπάρχουν στους [λειψούς] εγκέφαλους, κάποιων από «τους δικούς μας»!!! Και μετά έλα να βγάλεις άκρη!!!

Anef_Oriwn είπε...

“Ο/Η Πενταρόγιωρκος είπε … [σε προηγούμενο post – link: https://www.blogger.com/comment.g?blogID=1086116881863285076&postID=3608334832666017021]:
«Anef_Oriwn, συνεχίζεις να υπερασπίζεσε τους τραμπούκους.
Γιατί άραγε;»
26 Ιουλίου 2010 4:22 π.μ.”


Μα ρεεε Γιόρκο της Πεντάρας, ποτέ ΣΕ υπερασπίστηκα ΕΓΙΩ ρε, για τους λεκτικούς ΣΟΥ τραμπουκισμούς; ΕΣΥ άλλο που να τραμπουκκίζεις διαδικτυακώς εν κάμνεις - όμως σίουρα εν ι-ξέρω, τι πράττεις στην καθημερινή ΣΟΥ ζωή ... Εν τζιαι είσαι ΕΛΑΜίτης;
Δαμέσα δα ποττέ ΣΟΥ εν τζιαι κατάφερες να αρθρώσεις πολιτικό λόγο. Μιλάς συνεχώς για καρυδάκια [πρόσεχε τα γλυτζιηστικά!], για βραστές ΚΕΑΝ τζιαι για blue κάτι! Ούτε αγράμματος [πολιτικά] να είσαι!!! Οξά είσαι;
Τελευταία κάτι ψέλλισες περί τραμπούκων αλλά φαίνεται ότι εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια!!!


Τελικά ρε Πενταρόγιορκε φαίνεται ότι εν έχεις μιας μπακκίρας νουν; Που πότε η διαπίστωση ΜΟΥ ότι εν παίρνεις τα χάπια ΣΟΥ συνιστά απειλή; Μα επέλλανες τέλεια;

Που την άλλη το να καλείς την Αστυνομία να επέμβει στες συζητήσεις στο διαδίκτυο ΔΕΝ αποτελεί καταπάτηση του δικαιώματος και της ελευθερίας της έκφρασης; Μα ότι θέλεις λαλείς; Σίουρα ελείψαν ΣΟΥ τα χάπια!
Κι όταν διερωτάσαι [στες 19 Ιουλίου 2010 10:41 μ.μ.] αν “… θα προστατέψει άραγε η αστυνομία την ελευθερία του λόγου από βίαιους και αργυρώνητους οπαδούς του ΑΚΕΛ όπως τον Μεταξόπουλο, τον Katamutras, τον Arxiepiskopo και τον Anef_Oriwn???”, δεν καλείς την Αστυνομία να κάμει σε χρήση βίας και να πράξει αυτό για το οποίο εshίσετε τον κώλο ΣΑΣ!

ΟΥΔΕΠΟΤΕ επιχειρηματολόγησες! ΜΟΝΟ τσιόφτες λαλείς για να shέρουνται οι μιτσσιοί πουκάτω! Λυπούμαι ΣΕ!!!

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε Anef_Oriwn τη δολοφονία του Γκιόλια την καταδίκασες και ήταν αναμενόμενο.
Τους τραμπουκισμούς των κουκουλοφόρων της προοδευτικής και τις απειλές του Μεταξόπουλου μέσω του Facebook δεν τις καταδίκασες.

Επίσης είπες ότι είμαστε υποκριτές.

Όμως ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!! Εδώ μέσα λοιδορείτε και στοχοποιείτε συνεχώς ανθρώπους που τυγχάνει να έχουν διαφορετικές απόψεις από τες δικές ΣΑΣ!
25 Ιουλίου 2010 6:57 μ.μ.

Ο Ευέλικτος πως συμπεριφέρεται ? ειδικά σε δημοσιογράφους.
Πρωτοκλασάτα στελέχη του ΑΚΕΛ καθημερινά στολίζουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους με διάφορα επίθετα.

Σε αυτό το μπλοκ όσοι αρθρογραφείτε και είσαστε μέλη του ΑΚΕΛ δε λέτε και τα καλύτερα λόγια για τους υπόλοιπους που έχουν αντίθετη άποψη.

Μήπως φωνάζει ο κλέφτης ?
μήπως λέω εγώ ?

Anef_Oriwn είπε...

Άραγε τι έγινε πρώτα, η κότα ή το αυγό;

Πενταρόγιωρκος είπε...

Αnef_Oriwn, συνεχίζεις να μην καταδικάζεις τους τραμπουκισμούς του Καταμουτρα και αυτών που συμμετείχαν στην πορεία της ΚΙΣΑ-ΑΚΕΛ με λοστούς, κράνη, κουκούλες και άλλα εξαρτήματα πρόκηλσης σωματικής βλάβης.

Ο Κατάμουτρας (ποιος να ειναι άραγε;;;) μιλά καθαρά για μακρύκαννα κυνηγετικά και αφήνει υπονοούμενα μέχρι και για δολοφονίες.

Εσύ συνεχίζεις να αυθαδιάζεις. Για ποιον δουλεύεις Anef_Oriwn? Ποιος ο σκοπός σου; Γιατί συνεχίζεις να υπερασπίζεσαι την βία και την τρομοκρατία;

Anef_Oriwn είπε...

ΕΣΥ Γιόρκο της Πεντάρας για ποιον δουλέφκεις;
Κι όταν φέρεις πραγματικά στοιχεία για τραμπουκισμούς [κι όχι αυτούς που δημιουργεί το εν τρικυμία κρανίο ΣΟΥ, επειδή ΔΕΝ παίρνεις τα χάπια ΣΟΥ], τότε θα τους καταδικάσω!!!
Τζιαι τα «... μακρύκαννα κυνηγετικά ...» για τα οποία μιλά «... και αφήνει υπονοούμενα ...», ο Katamutras, αν είχες δκυό μόνο δράμια νουν είχε να καταλάβεις τι εννοεί!!! Και η αυθάδεια είναι προσόν ΣΟΥ μέγιστο Πενταρόγιορκε!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Συνεχίζεις να θολώνεις τα νερά, να διασπείρεις ψεύδη, να προσβάλλεις τους συνομιλητές σου και να λες να σου φέρω στοιχεία, την στιγμή που όλα τα στοιχεία με παραπομπές στα λεγόμενα είναι εκεί. Υπάρχουν και φωτογραφίες με λοστούς, κουκούλες και κράνη. Η εικόνα που βγάζουν αυτοί της πορείας της ΚΙΣΑ είναι η ίδια με το ΕΛΑΜ, και εσύ τους υπερασπίζεσαι.

Anef_Oriwn, λούθου την βραστή ΚΕΑΝ του σύντροφου σου Ταλάτ να σου περάσει. Έτσι, μες τον Ιούλη εν ό,τι πρέπει για σένα.

Άλλα σταματήστε να απειλείτε κόσμο και μετά να παίζεται πελλόν. Το αίμα του Σωκράτη Γκιόλια δεν σας φτάνει;

arxiepiskopos είπε...

Φίλε ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ,καλά να πάθεις!'Επιασες συζήτηση με τον ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ;Ξέμπλεξε τώρα!Ρε,φίλε,είπα σου,τούτους περιπαίζουμεν τους λλίον για χάζι.Χρειάζεται απόδειξη η βλακεία τους;Αφού με το που αννοίουν το στόμα τους,φαίνεται.Εκ στόματος κόρακος εξελεύσεται κρα και εκ στόματος Πενταρόγιωρκου βραστή ΚΕΑΝ !

arxiepiskopos είπε...

"Το αίμα του Σωκράτη Γκιόλια δεν σας φτάνει;"(δραματικό ερώτημα του ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΥ)-Ρε ΑΝΕΦ,είπα σου μεν μιλάς πολλά!Έτο τωρά,εκατάλαβεν το τζι ο ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΣ πως ενν εμείς που τον επαίξαμεν!

arxiepiskopos είπε...

Χαράς ευαγγέλια για τα φιλοδιχο-Ττομικά σταγονίδια!Βρέθηκε τελικά ο μεγάλος ηγέτης,που θα ηγηθεί της συμμορίας στις επόμενες προεδρικές.Είναι ο Ττοουλής που το Αυκόρου!Ρε ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ,φτιαξε του στα γρήγορα ένα από τα ανεπανάληπτα ποιήματά σου!

Anef_Oriwn είπε...

Α, ρε Γιόρκο της Πεντάρας! Πάλι ξέπεσες στες βραστές ΚΕΑΝ!!! Που να βρεις επιχειρήματα!
Τελικά για ποιους δουλέφκεις εν ΜΑΣ είπες τζιαι εξισώνεις την αντιρατσιστική εκδήλωση της ΚΙΣΑ κι άλλων οργανώσεων μ’ εκείνη του ΕΛΑΜ; Τζιαι που πότε τα μαντίλια είναι κουκκούλες τζιαι κρανη ρε; Τελικά ΕΛΑΜίτης είσαι, ε;

*************************
Arxiepiskopε,
Προσπαθώ να αποδείξω στον Πενταρόγιορκον ότι εν αξίζουν μιαν μπακκίραν τούτα που λαλεί ... Τζι’ ότι εν ι-ξέρει να μοιράσει σε δκυο γαάρους τ’ άshερον! Να φανταστείς ότι θεωρείται εκ του βαρέως πυροβολικού του blog [από σχολιογραφικής άποψης] ... Αλλά εκτός από του να μιλά για καρυδάκια, βραστές ΚΕΑΝ τζιαι blue κάτι εν ι-ξέρει!!

Πενταρόγιωρκος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πενταρόγιωρκος είπε...

Επανήλθε με απειλές ο Katamutras. Σε σχόλιο στις 26 Ιουλίου 2010 11:55 π.μ. γράφει «εγιώ έν έχω κοντόκαννο κυνηγετικό! Εν μακρύκαννον πόχω χα χα χα χα χα. . .».

Ο Katamutras μας δείχνει το πραγματικό πρόσωπο των οπαδών της κυβέρνησης του ΑΚΕΛ, που είναι το ίδιο με των οπλισμένων που συμμετείχαν στην πορεία της ΚΙΣΑ και οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν.

Anef-Arxiepiskope-Katamutra

Όσο και αν προσπαθείς να το κρύψεις, από τα λεγόμενα σου φαίνεται πως είσαι το ίδιο άτομο. Οι αναρτήσεις γίνονται με διαφορά λίγων λεπτών και η φρασεολογία πανομοιότυπη.

Για ποιον δουλεύεις λοιπόν, και γιατί χρειάζεσαι τόσα διαφορετικά nicks? Η συμπεριφορά σου είναι κλασική συμπεριφορά έμμισθου που πήρε απόσπαση στην Επαγρύπνηση. Εσύ μάλιστα φαίνεται πως ανήκεις και στην εκτελεστική πτέρυγα.

Και φιλοΕΛΑΜίτης μάλλον εσύ είσαι, από την στιγμή που υπερασπίζεσαι κράνη, ρόπαλα, λοστούς, ντουφέκια, κουκούλες και τα όσα λες ως Katamutras.

Συνεχίζεις να μην καταδικάζεις την φίμωση, μειώνεις τους αντιπάλους σου, βρίζεις, δεν απαντάς στα ερωτήματα, και υπερασπίζεσαι τις προτροπές σε βία. Τα στοιχεία είναι όλα εκεί και όποιος τα βλέπει μπορεί να κρίνει και βλέπει το μακελειό που ετοιμάζετε. Τώρα με τόσα κιλά δυναμίτη να λείπουν από τις εγκαταστάσεις της εθνικής φρουράς, ποιος ξέρει τι θα γίνει στην Κύπρο του ΧΡΙΠΡΟΚΑΤ.

Όσο για την βραστή ΚΕΑΝ, συνεχίστε τις ειρωνίες. Συνεχίστε να αρνείστε πως ο Ταλάτ ήταν ένας αιμοδιψής αντικύπριος μουτζαχίντ. Άλλωστε, και εσείς το ίδιο είστε. «Κόρακας, κοράκου μάτι δεν βγάζει» Anefiskope.

Απλώς αντί βραστή ΚΕΑΝ και όπλα Τόμσον ετοιμάζεστε για μακελειό με λοστούς, κουκούλες, ρόπαλα, κράνη, μακρύκαννα και κοντόκαννα κυνηγετικά (σύμφωνα με τα ίδια τα λεγόμενά σας).

Γιατί τόσο μίσος κατά της αντίθετης άποψης Anef_Oriwn?

arxiepiskopos είπε...

Φίλε ΑΝΕΦ,αν ο ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΣ ανήκει στο βαρύ πυροβολικό του μπλογκ,σίγουρα θα παίζει το ρόλο του ...βλήματος!

arxiepiskopos είπε...

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ: Εγώ,ο arxiepiskopos,δηλώ υπευθύνως και εν γνώσει των συνεπειών του νόμου περί ηλιθιότητος,ότι τα όσα μου προσάπτει ο επίτροπος ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΣ είναι αναληθή και συκοφαντικά και ότι εάν δεν είχε το ακαταλόγιστο λόγω βλακείας,θα τον οδηγούσα ενώπιον δικαστηρίου,μετατρέποντάς τον σε μάρτυρα της ιδεολογίας της διχοτόμησης.Επίσης δηλώ ότι ουδεμίαν σχέσιν έχω με τραμπούκους και ιδίως με τους αρχιτραμπούκους ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ και ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ,τους οποίους ούτε γνωρίζω προσωπικά ούτε και αποτελώ το alter ego τους!Η μόνη σχέση μαζί τους είναι ότι και οι τρεις έτυχε να είμαστε αθκιασεροί τζιαι να μας αρέσκει να διασκεδάζουμε νε νοητικά υστερούντες που το παίζουν blogers!

Anef_Oriwn είπε...

Απολογητή του ΕΛΑΜ και συμπαθέστατε Γιόρκο της Πεντάρας,
Pliz, pliz, επειγόντως το τηλέφωνο του ψυχίατρου ΣΟΥ, please!
Τζιαμέ που εχώνεψα ότι ήμουν διπλή προσωπικότητα [ο Anef_Oriwn τζιαι κάποιος Χρίστος Χρίστου], επροσθέσετε ΜΟΥ τζιαι τον Arxiepiskopo τζιαι εκάμετε ΜΕ τριπλή!!! Τώρα λαλείτε ότι είμαι τζι’ ο Katamutras τζιαι γινίσκουμαι τετραπλή!!! Είναι να μεν πελλάνει το πλάσμα; Ω, αλί και τρισαλί!!! Που εν ννα καταντήσω!!! Μια πολυσχιδής προσωπικότητα!!! Τα χάπια ΣΟΥ Γιόρκο!!!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Απολογητής του ΕΛΑΜ; Ο εγκέφαλος σου δεν σε βοηθά απ' ότι βλέπω. Δεν νομίζω να δικαιούσαι να μιλάς εσύ, ο απολογητής της ΕΟΚΑ ΒΗΤΑ.

Όσο συνεχίζεις να υποστηρίζεις φασιστικές μεθόδους, κουκούλες, ρόπαλα, λοστούς, την ΕΟΚΑ ΒΗΤΑ, την ΚΙΣΑ, την Επαγρύπνηση και τις βίαιες απειλές κατά αθώων, δεν δικαιούσαι να επικρίνεις άλλους.

Δεν είναι αστεία πράγματα αυτά. Το ξερουμε πως θέλετε το μέλλον του Σωκράτη Γκιόλια και για τους Κύπριους μπλόγκερς.

arxiepiskopos είπε...

ΤΤΟ-ΟΥ-ΛΗ / ΜΑΖΙ ΣΟΥ / ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ!(Πενταρόγιωρκε,να το επαναλαμβάνεις πρωί-μεσημέρι-βράδυ,μισή ώρα προ του φαγητού!Αν εντωμεταξύ εξακολουθείς να έχεις Χριστ(ρ)οφικές ενοχλήσεις,να παίρνεις και δύο Syllourex των 4.5%.Αν έχεις και δυσκολία στις κενώσεις,ενδείκνυνται και εισπνοές με tsakristan ,τις οποίες μπορείς να προμηθευτείς από την ΕΔΕΚ Πάφου!

Πενταρόγιωρκος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πενταρόγιωρκος είπε...

Σιγά Arxiepiskope που θα ειρωνευτείς τον Χριστοδούλου. Από το "χιούμορ" σου και μόνο το κάνεις πλέον ξεκάθαρο πως είσαι ο Anef_Oriwn.

Χαμηλού επιπέδου και κρύο όπως πάντα. Όπως και ο Άντρος Κυπριανού (ο γνωστός γλείφτης του Λυσσαρίδη).

Κατά τ' άλλα συνεχίζεις να υπερασπίζεσαι τις δολοφονικές απειλές, τα ρόπαλα, τα ντουφέκια και τις κουκούλες.

Το ξέρουμε πως θέλετε το μέλλον του Σωκράτη Γκιόλια και για τους Κύπριους μπλόγκερς. Δεν το κρύβετε άλλωστε.

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλοι του ΑΚΕΛ : Καταδικάστε τους τραμπουκισμούς του ΑΚΕΛ , της ΕΔΟΝ και της Προοδευτικής.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

ΟΙ εδώ μέσα ΦΊΛΟΙ Μας Ακελικοί , κάνουν ακριβώς όπως ότι και αυτοί της ΕΟΚΑ Β΄ όταν στριμωχτούν για την παράνομη δράση της. Δηλαδή Κάνουν τους Κινέζους η α ρχίζουν να ερωτούν αν ήταν δημοκρατικά τα όπλα, οι βόμβες και οι δολοφονίες του εφεδρικού σώματος και λέγουν διάφορες φανταστικές ιστοριούλες προσπαθώντας να μετριάσουν την ηλιθιότητα τους .
Οι παρανομίες των αντιπάλων είναι πάντα καταδικαστέες ενώ οι δικές τους δεν είναι καν επιλήψιμες για να τύχουν οποιουδήποτε σχολιασμού.

Aντρέας Αντρέου είπε...

Τελικο Αποτέλεσμα

ΒΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1 - 1 ΠΙΤΤΑΤΖΙΗΣ
Σημειώσατε Χ

Unknown είπε...

Πενταρόγιωρκε έπρησες μας τα αρχιδια μας, εκαταλαβες το;

α, και btw, νομιζεις εν ξέρουμε ποιος είσαι πουλλάκι μου;

Aντρέας Αντρέου είπε...

Τελικά η νήσος Κύπρος που βρίσκεται ? Στην Ανατολική Μεσόγειο η στη Δυτική Αφρική ?


Πάντως το ρουσφέτι μέσω email και τηλεομοιότυπου δεν είναι ιδιαίτερο ποινικό αδίκημα/έγκλημα. Δια τούτου Προτείνω διαγραφή της κατηγορίας και συν το χρόνο δικαστικής αθώωσης του Άνδρου, του Βάσου , του Πιττάτζιη και του Ευελιξιάν με τα ελαφρυντικά της αχαπαροσύνης και της άκρατης ηλιθιότητας που τους διακατέχει, νομιζόμενοι ότι οι υπόλοιποι κάτοικοι αυτής της χώρας είμαστε κάφροι.


Η Δίκαιη κοινωνία του ΑΚΕΛ είναι ΑΝΑΡΧΗ και ΑΝΟΜΗ.

Η καλύτερη διακυβέρνηση είναι εκείνη όπου ο λαός υπακούει στους άρχοντες και οι άρχοντες στους νόμους.
Σόλων, 630-560 π.Χ., Αθηναίος νομοθέτης & φιλόσοφος

Anef_Oriwn είπε...

ΕΛΑΜίτη Γιόρκο της Πεντάρας,
[Μα γιατί εν το παραδέχεσαι – ότι είσαι του ΕΛΑΜ;],

Ελλείψει άλλων δικαιολογιών εκόλλησεν η βελόνα ΣΟΥ στες δήθεν “… φασιστικές μεθόδους, κουκούλες, ρόπαλα, λοστούς, την ΕΟΚΑ ΒΗΤΑ, την ΚΙΣΑ, την Επαγρύπνηση και τις βίαιες απειλές κατά αθώων …” [από ποιους κατα ποιών;] ... Όμως γι’ αυτούς που πραγματικά χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους, τους ομοϊδεάτες ΣΟΥ ΕΛΑΜίτες, [αυτούς που ξυλοκόπησαν τον Νιγηριανό] ούτε λέξη ΔΕΝ λες!!! Πάντως έτσι οπαδούς σαν και του λόγου ΣΟΥ να ‘χει ο Ττοουλής, τζι’ εν να κάμει θραύσεις!!!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Anef_Oriwn, επιστρατεύεις την γνωστή γκεμπελική τακτική. Προσπαθείς να με συνδέσεις με το ΕΛΑΜ, ενώ ξέρεις πως δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Βέβαια δεν επιστρατεύεις κανένα τεκμήριο.

Επίσης, πάλι "όλως τυχαίως", μιλάς για τον "Τοουλή" όπως και ο Arxiepiskopos... Κατα τ' άλλα δεν είσαι το ίδιο άτομο!

Τις γνωστές σχιζοφρενικές σου τάσεις, αλλά και το χαμηλό IQ σου που δεν σου επιτρέπει να κρύψεις τις πονηρές πράξεις σου, το αποκάλυψε περίτρανα ο Emerson, ο οποίος όχι μόνο έδειξε πως ένα από τα πολλά bots σου ήταν και ο "Πρωμιθέας", αλλά σε έπιασε στα πράσα να κάνεις και ...συζήτηση μαζί του!! Τόση είναι η σοβαρότητα σου!

Δηλαδή μιλούσες -ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ- εσύ με τον ...εαυτό σου. Τυχαίο που όποιος διαφωνεί μαζί σου του λες να "πιει χάπια" και να μιλήσει με ψυχίατρους; Είναι γνωστό πως οι μυστικές υπηρεσίες επιστρατεύουν ψυχοπαθείς και εγκληματίες, και εσύ φαίνεται πως ανήκεις και στις δύο κατηγορίες.

Βεβαίως και καταδικάζω τους τραμπούκους φασίστες του ΕΛΑΜ. Αφού μετέρχονται των ίδιων μεθόδων με του Katamutra (δηλαδή εσένα) και των άλλων κουκουλοφόρων που συμμετείχαν στην πορεία της ΚΙΣΑ.

Μπορείς και εσύ να καταδικάσεις τους ροπαλοφόρους της ΚΙΣΑ, τις απειλές κατά ανθρώπων από ΑΚΕΛικούς, τις κουκούλες, τους λοστούς και τις σιδερογροθιές όπως έπραξα εγώ για το ΕΛΑΜ;

Μάλλον όχι. Αν είχες πρόβλημα με την βία, τον φασισμό, το ΑΚΕΛ, την ΕΟΚΑ ΒΗΤΑ και την ακροδεξιά θα το έκανες ήδη. Όσες φορές προκλήθηκες να το κάνεις υπεκφεύγεις.

Η βία και το μίσος σου, μαζί με τα λεφτά που όπως φαίνεται σε φορτώνει η γνωστή "υπηρεσία" για την οποία εργάζεσαι (γι αυτο άλλωστε έχεις τόσα bots και τόσες ταυότητες), σου έχουν αφαιρέσει κάθε δυνατοτητα ακόμα και να επιχειρηματολογήσεις χωρίς αντιφάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Ρε, μα ο Ττοουλής που το Αυκόρου, εν ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου;
Τζιαί πάει για πρόεδρος;
Χα χα χα χα χα . . . . . εν να ρέξει τον Ούτοπον;
Χα χα χα χα χα . . . . .
Καλά να πάθουσιν! Τζιαί μακάρι να το πάθουσιν!
Χα χα χα χα χα . . . . .

Anef_Oriwn είπε...

Λαλεί ο Γιόρκος της Πεντάρας: "...σε έπιασε στα πράσα να κάνεις και ...συζήτηση μαζί του ..." [σημ.: του Προμηθέα] ---- Απόδειξε το!!! Αλλά πάλαι λαφαζανέφκεις!!!

Anef_Oriwn είπε...

Επίσης λαλεί ο Γιόρκος της Πεντάρας: "Αν είχες πρόβλημα με την βία, τον φασισμό, το ΑΚΕΛ, την ΕΟΚΑ ΒΗΤΑ και την ακροδεξιά θα το έκανες ήδη. Όσες φορές προκλήθηκες να το κάνεις υπεκφεύγεις." --- Μάλλον θα εσύγχυσες τα σώβρακα με τες φανέλλες [μπορεί τζιαι με τα stringια]! Δάμε συγχύζεις ΜΕ με τον Arxiepiskopo τζιαι τον Katamutra! Είπαμε όμως τρικυμία εν κρανίω!!! Α, που που ως που ρε, τα μαντήλια που βαλάνε οι νεαροί στο πρόσωπο και το κεφάλι, ήταν κουκκούλες και κράνη;
Και παρεμπιπτόντως ρε ΕΛΑΜίτικο το ΕΛΑΜ καταδίκασε και την επίθεση εναντίον του Νιγηριανού μετανάστη, αλλά οι επιτιθέμενοι φασίστες φορούσαν φανέλλες του ΕΛΑΜ!!! Λαλείς να ήταν προβοκάτορες;
Α, τζιαι ρε Γιόρκο, ΕΣΟΥ που μιλάς για βραστές ΚΕΑΝ όπως τζιαι κάποιοι άλλοι [όπως ας πούμεν, ο Λάζαρος ο Μαυρος] να υποθεσω ότι εισαστε τα ίδια άτομα; Οξά τζιείνοι μιλούν μόνο για καρυδάκια!!! Σκίζετε από επιχειρηματόλογία πάντως!!!

Πενταρόγιωρκος είπε...

«ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ» Anef_Oriwn.

Όσο και αν προσπαθείς να θολώσεις τα νερά με σκόρπιες αναφορές σε ΕΛΑΜ και άλλα άσχετα, δεν αλλάζει το γεγονός πως είσαι ένας αντικύπριος ομοϊδεάτης του Μεχμέτ Αλί Ταλάτ.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Το μέγεθος της Anefeoriakis-ΑΚΕΛικής προπαγάνδας και του ψεύδους αποκαλύπτεται.

Ο Anef_Oriwn συνεχίζει να στηρίζει τις απειλές κατά ανθρώπων και να υπερασπίζεται για μια ακόμη τους φιλοΑΚΕΛικούς τραμπούκους που συμμετείχαν στην πορεία της ΚΙΣΑ, οι οποίοι ως άλλοι ΕΛΑΜίτες κρατούσαν ρόπαλα, κράνη, και άλλα «συναφή εξαρτήματα πρόκλησης σωματικής ζημιάς», όπως μαρτυρεί και ο Γιώργος Ιορδάνου που συμμετείχε στην ίδια πορεία.

Ο Anef_Oriwn, ως ανήκων προφανώς στην εκτελεστική πτέρυγα της Επαγρύπνησης και κινούμενος στην βάση οδηγιών της "υπηρεσίας" που τον αμοίβει πλουσιοπάροχα, θέλησε και πάλι να κάνει το άσπρο-μαύρο.

Έγραψε σε σχόλιο της 27 Ιουλίου 2010 10:17 π.μ., με μια επιτηδευμένη αθωότητα, «α, που που ως που ρε, τα μαντήλια που βαλάνε οι νεαροί στο πρόσωπο και το κεφάλι, ήταν κουκκούλες και κράνη;».

Η παρακάτω φωτογραφία είναι αποδεικτικό στοιχείο πως ο Anef_Oriwn ΨΕΥΔΕΤΑΙ. Δείτε με τα ίδια τα μάτια σας τα κράνη, τις κουκούλες και τα ρόπαλα:

http://picasaweb.google.com/Belal.Abdelhai/AntiFascistDemo#5420074684482421634

Στο παρελθόν ο χρήστης Emerson απέδειξε με στοιχεία πως ο Anef_Oriwn χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο "Πρωμιθέας" με σκοπό και πάλι την παραπληροφόρηση. Μάλιστα, τον τσάκωσε να ...συζητά και με τον εαυτό του στο μπλογκ του! Παρόμοια περιστατικά εργολαβικής παραπληροφόρησης εκ μέρους έχουμε πολλά. Φαίνεται πως αυτή είναι η μόνη του δουλειά και δεν εργάζεται στην "υπηρεσία" του ως απλός συνεργάτης αλλά "φουλ τάιμ".

Τώρα, για μια ακόμη φορά τον πιάνουμε στα πράσα να εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία και να παραπληροφορεί εσκεμμένα και συνειδητά για κάτι το μπορεί κάποιος να διαπιστώσει βλέποντας απλώς μια φωτογραφία.

Ως πόσο θα συνεχίζει η προπαγάνδα; Το να εκφράζει κάποιος απόψεις είναι σωστό και θεμιτό στα πλαίσια της δημοκρατίας, αλλά ο τραμπούκος αυτός, ομοϊδεάτης του αντικύπριου Μεχμέτ Αλί Ταλάτ ψεύδεται συνειδητά. Συνεχίζει να στηρίζει και να ανέχεται απόψεις και βίαιες απειλές, και "ευχές" όπως οι Κύπριοι μπλόγκερς που αντιπολιτεύονται τον Χριστόφια έχουν το ίδιο τέλος με τον Σωκράτη Γκιόλια του Troktikou.

Για ποιον το κάνει; Πόσα αμοίβεται άραγε για να εξευτελίζει τον εαυτό του και το ΑΚΕΛ με τέτοια ποταπή προπαγάνδα;

Anef_Oriwn είπε...

Ρε Γιόρκο της Πεντάρας, τα πλάσματα εν τα κράνη των μοτόρων τους που κρατούν!!! Μα επέλλανες τέλεια;
Τζιαι γιατί εν βάλλεις τζιαι καμιά φωτογραφία που τους δικούς ΣΟΥ τους ΕΛΑΜίτες; Εν της παπαδκιάς τα ξύλα τζιαμέ; Μεγάλη κι "αξιέπαινη" η προσπάθεια ΣΟΥ ρε γκεμπελίσκο, να τους καλύψεις, μειώνοντας την αντιρατσιστική εκδήλωση!

Pambos Stavrou είπε...

Αγαπητοί Κύριοι,

αναφερόμασταν στην διάλυση της Εθνικής Φρουράς εν ετει 2010. Θα συμφωνήσω απολύτως. Θα ήθελα όμως να μου επιτρέψετε να επαυξάνω.
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο τα ρουσφέτια στις μεταθέσεις – το οποίο γίνεται από τον καιρό της ίδρυσης της ΕΦ και επαυξάνεται ανελλιπώς με κάθε κυβέρνηση.
Το πρόβλημα δεν είναι η κλοπή των πυρομαχικών/οπλισμοί – που κατά την διάρκεια της θητείας μου πριν από 15 χρονιά, υπήρχε και συνεχίζεται από την δημιουργία της ΕΦ.
Το πρόβλημα δεν είναι η αχρηστία του στρατεύματος μας λόγω έλλειψης εκπαίδευσης των νέων και η κατασπατάληση δυο χρόνων από την ζωή του κάθε αρσενικοί νέου χωρίς κανένα αντίτιμο είτε προσωπικά για το μέλλον του (μόρφωση, γλώσσες, ικανότητες), ούτε πατριωτικά δια της διαπαιδαγώγησης των νέων, αλλά ούτε στρατιωτικά λόγω της ανικανότητας του στρατεύματος μας να είναι παραγωγικό προς την πατρίδα (εν καιρό ειρήνης η πόλεμου).
Το πρόβλημα δεν είναι ότι το Υπουργείο Άμυνας είναι από αμνημονεύτων χρόνων το άνδρο της μίζας και του οικονομικοί ρουσφετιού, σε οποιαδήποτε αγορά υλικού/οπλισμού.
Το ΤΡΑΓΙΚΟ πρόβλημα είναι ότι η καθυστερημένη και πουλημένη δημοσιογραφία της Κύπρου αναφέρει αυτά τα γεγονότα ως νέες ειδήσεις και σκόπιμα για να εξυπηρετεί τους πελάτες της μέσω γκρίζας πολίτικης διαφήμισης – και το ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ είναι ότι οι κλειστοφοβικό, αμόρφωτοι, κομματικοποιημένοι και καλοφαιμενοι κάτοικοι/ψηφοφόροι της Νήσου Κύπρου (δυσκολεύομαι να μας ονομάσω πολίτες λόγω της απάθειας τους προς τα κακώς έχοντα της πολιτείας) – πιστεύουμε, τρώμε την πίτα που μας ταΐζουν και η κατάσταση διαονιζεται ασχέτως κυβερνήσεως..

Ας μην κρυβουμαι το κεφάλι στην άμμο. Καμία σχέση δεν έχει ποια κυβέρνηση έχουμε. Η ΕΦ έτσι δούλευε, έτσι δουλεύει και αν δεν γίνει κάτι δραστικό έτσι θα συνεχίζει να δουλεύει μέχρι τελιοτικης διάλυσης της, που όπως σωστά αναφέρεται δεν είναι μακρυά. Και αν όντος προχωρούμε προς την διάλυση της ΕΦ, ας την διαλύσουμε τώρα οικειοθελώς.

Ως πότε παλληκάρια θα ζούμε στην βρωμιά?

Pambos Stavrou είπε...

Αγαπητοί Κύριοι,
αναφερόμασταν στην διάλυση της Εθνικής Φρουράς εν ετει 2010. Θα συμφωνήσω απολύτως. Θα ήθελα όμως να μου επιτρέψετε να επαυξάνω.
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο τα ρουσφέτια στις μεταθέσεις – το οποίο γίνεται από τον καιρό της ίδρυσης της ΕΦ και επαυξάνεται ανελλιπώς με κάθε κυβέρνηση.
Το πρόβλημα δεν είναι η κλοπή των πυρομαχικών/οπλισμοί – που κατά την διάρκεια της θητείας μου πριν από 15 χρονιά, υπήρχε και συνεχίζεται από την δημιουργία της ΕΦ.
Το πρόβλημα δεν είναι η αχρηστία του στρατεύματος μας λόγω έλλειψης εκπαίδευσης των νέων και η κατασπατάληση δυο χρόνων από την ζωή του κάθε αρσενικοί νέου χωρίς κανένα αντίτιμο είτε προσωπικά για το μέλλον του (μόρφωση, γλώσσες, ικανότητες), ούτε πατριωτικά δια της διαπαιδαγώγησης των νέων, αλλά ούτε στρατιωτικά λόγω της ανικανότητας του στρατεύματος μας να είναι παραγωγικό προς την πατρίδα (εν καιρό ειρήνης η πόλεμου).
Το πρόβλημα δεν είναι ότι το Υπουργείο Άμυνας είναι από αμνημονεύτων χρόνων το άνδρο της μίζας και του οικονομικοί ρουσφετιού, σε οποιαδήποτε αγορά υλικού/οπλισμού.
Το ΤΡΑΓΙΚΟ πρόβλημα είναι ότι η καθυστερημένη και πουλημένη δημοσιογραφία της Κύπρου αναφέρει αυτά τα γεγονότα ως νέες ειδήσεις και σκόπιμα για να εξυπηρετεί τους πελάτες της μέσω γκρίζας πολίτικης διαφήμισης – και το ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ είναι ότι οι κλειστοφοβικό, αμόρφωτοι, κομματικοποιημένοι και καλοφαιμενοι κάτοικοι/ψηφοφόροι της Νήσου Κύπρου (δυσκολεύομαι να μας ονομάσω πολίτες λόγω της απάθειας τους προς τα κακώς έχοντα της πολιτείας) – πιστεύουμε, τρώμε την πίτα που μας ταΐζουν και η κατάσταση διαονιζεται ασχέτως κυβερνήσεως..

Ας μην κρυβουμαι το κεφάλι στην άμμο. Καμία σχέση δεν έχει ποια κυβέρνηση έχουμε. Η ΕΦ έτσι δούλευε, έτσι δουλεύει και αν δεν γίνει κάτι δραστικό έτσι θα συνεχίζει να δουλεύει μέχρι τελιοτικης διάλυσης της, που όπως σωστά αναφέρεται δεν είναι μακρυά. Και αν όντος προχωρούμε προς την διάλυση της ΕΦ, ας την διαλύσουμε τώρα οικειοθελώς.

Ως πότε παλληκάρια θα ζούμε στην βρωμιά?