Ανοιχτή δημόσια πρόσκληση προς το Δημήτρη Χριστόφια!

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010


Αγαπητέ κ. Χριστόφια,

Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, σας καλεί δημόσια, όπως μας δώσετε συνέντευξη με γραπτό ερωτηματολόγιο δέκα ερωτήσεων.

Έχετε το θάρρος να δώσετε συνέντευξη στο κατεξοχήν αντιπολιτευτικό-αντικατοχικό ιστολόγιο ή μήπως θα συνεχίσετε να δίνετε συνεντεύξεις σε δικούς σας ανθρώπους (Χαραλαμπίδου, Γενάρης, ASTRA κλπ). Έχετε πρόθεση να λογοδοτήσετε στος Βloggers για τα πεπραγμένα σας;

Μπορείτε να απαντήσετε σε ερωτήσεις που ξέρετε ότι θα σας "δυσκολέψουν";

Αναμένουμε την απάντησή σας στο
christofias.watch@gmail.com

31 Σχόλια:

Anef_Oriwn είπε...

Την ψωνίσατε για καλά!!!
Να δίνει ο [οποιοσδήποτε] Πρόεδρος συνεντεύξεις σε Ανώνυμους!!! Μα ποιοί νομίζετε ότι είσαστε;

Ανώνυμος είπε...

Μα ο ευέλικτος οδοστρωτήρας, ο Ίντι Αμήν κλπ κλπ, εγίνηκεν ο αγαπητός κύριος Χριστόφιας τωρά;
Σάζει σας ο Νικωλάκης, σάζει σας.
Εν να δυσκολευτείτε να δείτε την πακκίραν του!
Τζιαί που τον Ττόμην ξιχάστε το επίδομαν.

arxiepiskopos είπε...

Άλλο "θαύμα" της Επιτροπής!Πρόσκληση στον ΠΡΟΕΔΡΟ του κράτους να δώσει συνέντευξη σε ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ.Κι εμείς που νομίζαμε,ρε ΑΝΕΦ,ότι ο πιο ηλίθιος από τους επιτρόπους ήταν ο ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΣ!Το πρόβλημα τους είναι συλλογικό!

arxiepiskopos είπε...

ΤΤΟ-ΟΥ-ΛΗ / ΜΑΖΙ ΣΟΥ / ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ!(Πενταρόγιωρκε,να το επαναλαμβάνεις πρωί-μεσημέρι-βράδυ,μισή ώρα προ του φαγητού!Αν εντωμεταξύ εξακολουθείς να έχεις Χριστ(ρ)οφικές ενοχλήσεις,να παίρνεις και δύο Syllourex των 4.5%.Αν έχεις και δυσκολία στις κενώσεις,ενδείκνυνται και εισπνοές με tsakristan ,τις οποίες μπορείς να προμηθευτείς από την ΕΔΕΚ Πάφου!

Ανώνυμος είπε...

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες προσκείμενες στο περιβάλλον του προεδρικού, αναφέρουν ότι ο πρόεδρος αποδέχεται την πρόταση της επιτροπής του C.W. υπό την προϋπόθεση η συνέντευξη να δοθεί, στον Πενταρόγιωρκον αποκλειστικά. Σε αναζήτηση του Πενταρόγιωρκου, άλλες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα ο Πενταρόγιωρκος κρύβεται σε μοναστήρι της Λεμεσού, φοβούμενος κάποιον Κατάμουτραν αγνώστων λοιπών στοιχείων και για άγνωστη αιτία.
Υπάρχουν σκέψεις όπως εμπλέξουν κάποιον θαυματοποιό της περιοχής με το όνομα Αθανάσιος, ξακουστό για τις μεθόδους του να απαλλάσσει από κάθε φόβο και πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν, όλους όσους έχουν ανάγκη τέτοιας θεραπείας όπως ο Πενταρόγιωρκος.
Εικάζεται ότι και αυτή η περίπτωση θα θεραπευτεί όταν ο εν λόγω Αθανάσιος τοποθετήσει μερικές φορές στον Πενταρόγιωρκον το διαβόητο φυσικό υπόθετο που διαθέτει, για να μπορέσει ο τελευταίος να εγκαταλείψει τον φόβο του και το μοναστήρι και να πάρει τη συνέντευξη από τον πρόεδρο.
Είδομεν.

Ανώνυμος είπε...

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πενταρόγιωρκος, δέχτηκε ήδη μερικές επισκέψεις και θεραπευτικές διεισδύσεις από τον Αθανάσιο.
Ως εκ τούτου αναμένεται σύντομα να εμφανισθεί ξανά στο C.W. με μερικά μηνύματα, με τα οποία θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι έχει θεραπευτεί από τον φόβο του Κατάμουτρα και ότι διαθέτει και πάλι την όποιαν πνευματική διάυγεια διέθετε και στο παρελθόν.

Ανώνυμος είπε...

Καλάν, εντάξει!
Θα δείξω έλεος γιαν μια φτομάδαν. Όι παραπάνω!
Μεν διανοηθείτε να ξαναξιτιμάσετε κανέναν όμως, λαλώ σας το!
Το έλεος εν να σιωνωστεί απότομα.

John είπε...

Ο Δημήτρης Χριστόφιας δεν ασχολείται με τη κυβέρνηση, ασχολείται με το ρουσφέτι. Αντί της δίκαιης κοινωνίας, μας έφερε την «αιχμάλωτη κοινωνία» - την κοινωνία που οι πολίτες της αν δεν είναι «αιχμάλωτοι» του κόμματος, δεν βλέπουν άσπρη μέρα. Ο Δημήτρης Χριστόφιας νομίζει ότι μπορεί να άρει την πολιτική του απομόνωση με το να αλώσει την κρατική μηχανή.

John είπε...

Το πιό πάνω είπε ό Ιωνάς Νικολάου.

Πενταρόγιωρκος είπε...

ΕΙΠΕ Ο KATAMUTRAS ΣΤΙΣ 19 Ιουλίου 2010 10:04 μ.μ.

«Αλλά τζιαί τζιείνος ο παραδκιάνταλος ο Φούλης; Ήρτεν προχτές στο χωρκόν μου τζιαί χάα χα να μουντάρω πάνω του τζιαί να του ζαώσω τζιαί τ' άλλον του τ' αμμάτιν.»

Επίσης, όταν στις 19 Ιουλίου 2010 8:01 μ.μ. είπα «Στην Κύπρο βλέπουμε εδώ και τρεις μήνες πολιτική στοχοποίηση του Χριστόφιας-Γοτς... Να περιμένουμε δολοφονίες από "ανεξάρτητους" τρομοκράτες;», ο Katamutras απάντησε στις 9:30μ.μ. «Ποιός ιξέρει;», αφήνοντας ΣΑΦΩΣ να υπονοηθεί πως μπορεί και να ετοιμάζονται δολοφονίες των Επιτρόπων του Χριστόφιας-Γοτς.

Στις 21 Ιουλίου 2010 1:38 π.μ. ο βίαιος Katamutras επανήλθε με σχόλιο λέγοντας ψευδώς και χωρίς να προσκομίσει κανένα στοιχείο πως «Οι επίτροποι είναι απλά πληρωμένα πιόνια, είπαμεν από ποιούς», με φανερό σκοπό να δημιουργήσει μίσος εναντίον τους. Μετά συνέχισε τις απειλείς όπου συνεχίζουν οι υπόνοιες για βία, αφού είπε «ε ας προσέχουν τζιείνοι στο κάτω κάτω! Ποτέ δεν ξέρεις . . . χα χα χα χα χα!».

Ο άλλος γνωστός τραμπούκος Anef_Oriwn, με σχόλιο της 19 Ιουλίου 2010 11:40 μ.μ. συναινεί στο όργιο βίας που ετοιμάζει ο Katamutras στοχοποιώντας τόσο εμένα όσο και τους συντάκτες του Χριστόφιας Γοτς λέγοντας «Πενταρόγιωρκε, Προφανώς εν ήπιες τα χάπια ΣΟΥ ακόμα!!! Πρέπει όμως να αυξήσεις τη δόση, γιατί εν ΣΕ πιάννουν πιον!».

Πενταρόγιωρκος είπε...

Μάλλον ο Κατάμουτρας, όπως και ο άλλος ο Μεταξόπουλος και ο Anef_Oriwn, ανήκουν στην εκτελεστική πτέρυγα της Επαγρύπνησης. Είναι οπλισμένοι με σιδερογροθιές, ρόπαλα, λοστούς και κοντόκαννα κυνηγετικά. Τέτοιους φιλοΑΚΕΛικούς τραμπούκους έχουμε δει πολλές φορές.

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ! ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ.

θα προστατέψει άραγε η αστυνομία την ελευθερία του λόγου από βίαιους και αργυρώνητους οπαδούς του ΑΚΕΛ όπως τον Μεταξόπουλο, τον Katamutras, τον Arxiepiskopo και τον Anef_Oriwn??

Πενταρόγιωρκος είπε...

Το μέγεθος της Anefeoriakis-ΑΚΕΛικής προπαγάνδας και του ψεύδους αποκαλύπτεται.

Ο Anef_Oriwn συνεχίζει να στηρίζει τις απειλές κατά ανθρώπων και να υπερασπίζεται για μια ακόμη τους φιλοΑΚΕΛικούς τραμπούκους που συμμετείχαν στην πορεία της ΚΙΣΑ, οι οποίοι ως άλλοι ΕΛΑΜίτες κρατούσαν ρόπαλα, κράνη, και άλλα «συναφή εξαρτήματα πρόκλησης σωματικής ζημιάς», όπως μαρτυρεί και ο Γιώργος Ιορδάνου που συμμετείχε στην ίδια πορεία.

Ο Anef_Oriwn, ως ανήκων προφανώς στην εκτελεστική πτέρυγα της Επαγρύπνησης και κινούμενος στην βάση οδηγιών της "υπηρεσίας" που τον αμοίβει πλουσιοπάροχα, θέλησε και πάλι να κάνει το άσπρο-μαύρο.

Έγραψε σε σχόλιο της 27 Ιουλίου 2010 10:17 π.μ., με μια επιτηδευμένη αθωότητα, «α, που που ως που ρε, τα μαντήλια που βαλάνε οι νεαροί στο πρόσωπο και το κεφάλι, ήταν κουκκούλες και κράνη;».

Η παρακάτω φωτογραφία είναι αποδεικτικό στοιχείο πως ο Anef_Oriwn ΨΕΥΔΕΤΑΙ. Δείτε με τα ίδια τα μάτια σας τα κράνη, τις κουκούλες και τα ρόπαλα:

http://picasaweb.google.com/Belal.Abdelhai/AntiFascistDemo#5420074684482421634

Στο παρελθόν ο χρήστης Emerson απέδειξε με στοιχεία πως ο Anef_Oriwn χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο "Πρωμιθέας" με σκοπό και πάλι την παραπληροφόρηση. Μάλιστα, τον τσάκωσε να ...συζητά και με τον εαυτό του στο μπλογκ του! Παρόμοια περιστατικά εργολαβικής παραπληροφόρησης εκ μέρους έχουμε πολλά. Φαίνεται πως αυτή είναι η μόνη του δουλειά και δεν εργάζεται στην "υπηρεσία" του ως απλός συνεργάτης αλλά "φουλ τάιμ".

Τώρα, για μια ακόμη φορά τον πιάνουμε στα πράσα να εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία και να παραπληροφορεί εσκεμμένα και συνειδητά για κάτι το μπορεί κάποιος να διαπιστώσει βλέποντας απλώς μια φωτογραφία.

Ως πόσο θα συνεχίζει η προπαγάνδα; Το να εκφράζει κάποιος απόψεις είναι σωστό και θεμιτό στα πλαίσια της δημοκρατίας, αλλά ο τραμπούκος αυτός, ομοϊδεάτης του αντικύπριου Μεχμέτ Αλί Ταλάτ ψεύδεται συνειδητά. Συνεχίζει να στηρίζει και να ανέχεται απόψεις και βίαιες απειλές, και "ευχές" όπως οι Κύπριοι μπλόγκερς που αντιπολιτεύονται τον Χριστόφια έχουν το ίδιο τέλος με τον Σωκράτη Γκιόλια του Troktikou.

Για ποιον το κάνει; Πόσα αμοίβεται άραγε για να εξευτελίζει τον εαυτό του και το ΑΚΕΛ με τέτοια ποταπή προπαγάνδα;

arxiepiskopos είπε...

Ρε,ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,ελείψαν σου οι εμπνεύσεις και το έριξες στις αντιγραφές;Τουλάχιστον βάλε και καμιά βραστή ΚΕΑΝ για να υπάρχει και ποικιλία!

Anef_Oriwn είπε...

Τζιαι κανέναν γλυκό καρυδάκι!!!

Anef_Oriwn είπε...

Λαλεί ο Γιόρκος της Πεντάρας:
"... Στο παρελθόν ο χρήστης Emerson απέδειξε με στοιχεία πως ο Anef_Oriwn χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο "Πρωμιθέας" με σκοπό και πάλι την παραπληροφόρηση. Μάλιστα, τον τσάκωσε να ...συζητά και με τον εαυτό του στο μπλογκ του!"
Γιόρκο, απόδειξε το!!! Αλλά πάλαι λαφαζανέφκεις!!!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Anef_Orioniskope, τα στοιχεία τα είχε παρουσιάσει ο Emerson. Ας πάει κάποιος πίσω και θα τα βρει.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙΣ;

Έγραψε σε σχόλιο της 27 Ιουλίου 2010 10:17 π.μ., με μια επιτηδευμένη αθωότητα, «α, που που ως που ρε, τα μαντήλια που βαλάνε οι νεαροί στο πρόσωπο και το κεφάλι, ήταν κουκκούλες και κράνη;».

Η παρακάτω φωτογραφία είναι αποδεικτικό στοιχείο πως ο Anef_Oriwn ΨΕΥΔΕΤΑΙ. Δείτε με τα ίδια τα μάτια σας τα κράνη, τις κουκούλες και τα ρόπαλα:

http://picasaweb.google.com/Belal.Abdelhai/AntiFascistDemo#5420074684482421634

Anef_Oriwn είπε...

Ρε γκεμπελίσκο Γιόρκο της Πεντάρας, τα πλάσματα εν τα κράνη των μοτόρων τους που κρατούν!!! Μα επέλλανες τέλεια;
Τζιαι γιατί εν βάλλεις τζιαι καμιά φωτογραφία που τους δικούς ΣΟΥ τους ΕΛΑΜίτες; Εν της παπαδκιάς τα ξύλα τζιαμέ; Μεγάλη κι "αξιέπαινη" η προσπάθεια ΣΟΥ ρε γκεμπελίσκο, να τους καλύψεις, μειώνοντας την αντιρατσιστική εκδήλωση!

Για τον Προμηθέα:
Καλά ρε, εν τα συγκράτησεν ο νους ΣΟΥ αυτα ποου έγραψεν ο Emesron; Τζι' ΕΣΟΥ πιστέφκεις ότι πουν οι άλλοι, φτάνει να είναι εναντίον εκείνων που αντιπαθείς; Πάντως ο Emerson ΔΕΝ παρουσίασε ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο για συνομιλία μεταξύ Anef_Oriwn και Προμηθέα. Μια γενική τοποθετήση έκαμε κι ΕΣΥ έτρεξες αμέσως σαν το τσουρούιν να την υιοθετήσεις!!!

Τες γνωστές ΣΑΣ κουβέντες για τα καρυδάκια, τες βραστες ΚΕΑΝ και τα blue κάτι, λαλείς τες τζι' ο ΕΔΕΚ Η.Β.. Εν τζιαι είσαστε το ίδιο πρόσωπο; Πάντως τζιείνου έδωσα του μιαν απάντηση ... Κάτσε να την έβρω να ΣΟΥ την βάλω τζιαι δαμέ!

Anef_Oriwn είπε...

Ακούσαμεν το τζιαι τούτο που τον Γιώρκον της Πεντάρας: "Ο Σωκράτης Γκιόλιας του Troktikou ... αντιπολιτευόταν το Χριστόφια"

Anef_Oriwn είπε...

Διερωτάται ο Γιόρκος της Πεντάρας [για ΜΕΝΑ]: "Για ποιον το κάνει; Πόσα αμοίβεται άραγε για να εξευτελίζει τον εαυτό του και το ΑΚΕΛ με τέτοια ποταπή προπαγάνδα;" Εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια Γιορκούιν;
ΕΓΩ πάντως πέρνω πολλά!!! Εν ι-ξέρω αν ΕΣΥ είσαι τόσο ΜΑΛΑΚΑΣ τζιαι το κάμνεις μούχτιν!!!

Ανώνυμος είπε...

Όι γιε μου! Ο Πενταρόγιωρκος έννεν καλλίττερα. Το υπόθετον του Αθανάσιου έν έκαμεν τίποτε!
Ούτε συνέντευξην του προέδρου πιστεύκω, εν να δούμεν μέσα δα!
Κρίμαν!

Μα ίντα μας κόφτει που τον πρόεδρον ολάν. Βάρτε καμιάν συνέντευξιν που τον Νικωλάκην "Το Τέως Θείον Βρέφος"να γελάσουμεν λλίον. Πέρκειμον δει τζι ο Πενταρόγιωρκος λλίον παμόν!

Αλλά εν να δεί; Χα! Ο πόρτος αν δεν εβρώμαν, έν ήταν να τον λαλούσιν πόρτον.

arxiepiskopos είπε...

Μπράβο στο Βάσο Γεωργίου που παραιτήθηκε από ευθιξία.Ακολούθησε έτσι τη λαμπρή παράδοση ευθιξίας προηγούμενων συντονιστών ρουσφετιού που παραιτήθηκαν από ευθιξία.Αυτοί ήταν:Τάκης Πελεκάνος(Σπ.Κυπριανού),Παντελής Κούρος(Γλ.Κληρίδης),Γ.Λιλλήκκας(Γ.Βασιλείου),Π.Σαρρής(Τάσσος Παπαδόπουλος).Βλέπετε,τα...καλά παραδείγματα έχουν συνέχεια! A,υπάρχει κι η περίπτωση Μαυρονικόλα καθώς και Πολυνείκη,που εκδιώχθηκαν!

arxiepiskopos είπε...

Επίτροπε ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,το ρολόι που μετρά τις μέρες που έμειναν για να φύγει ο Χριστόφιας και να έρθει ο Ττοουλής στην προεδρία πού πήγε;Ή μήπως ξαφνικά αποφασίσατε να σοβαρευτείτε;

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

Και να υπήρχαν οι εκπομπές με δημοσιογράφους που το λέει η ψυχή τους (εννοώ ότι οι δημοσιογράφοι υπάρχουν, αλλά δεν έχουν ποτέ την ευκαιρία να στριμώξουν τους "εκλεκτούς" που δεν πρέπει να βρεθούν σε δύσκολη θέση)ο Ευέλικτος θα απέφευγε. Είναι γνωστό ότι προτιμά τους δημοσιογράφους που τον χαιδεύουν (π.χ. Κώστας Γεννάρης, Ειρήνη Χαραλαμπίδου κ.α.) Εξάλλου, νιώθει ότι κάνει το σωστό και έτσι δεν είναι να ανάγκη να δίνει εξηγήσεις σε κανέναν. Κουράγιο, όσοι υποφέρετε από την παρουσία του στην προεδρία του κράτους. Έμειναν 2 1/2 χρόνια.

Εν τω μεταξύ η τσίπα χάθηκε τελείως. Πάει στα κατεχόμενα για δείπνο με τον "σύντροφο Έρογλου". Έλεος πια!

arxiepiskopos είπε...

Μάνα μου,ρε,και θα φάει ψευδοαρνάκι,ο προδότης!

osr είπε...

πραγματιά τούντο σάτι είναι ίσως από τα γελοιωδέστερα και αθλιότερα που υπάρχουν χωρίς ουσιαστική προσφορά για ότιδήποτε

αν σε τούντο σάτι εμπλέοκονται και άχρηστοι πολιτικάντηδες τόσο χειρότεροι για εσάς εμάς και όλους τους φιλήσυχους φιλειρηνικούς μαλάκες που πιστεύουν σε δημοκρατίες αστικές καπιταλιστικές και λοιπές μαλακιούλες

ο μόνος λόγος που γράφω δαμέσαδα ρε ....... μαννούθκια

είναι για να σχολιάσω το πόσο άχρηστοι ρουφκιάνοι καραγκιόζηδες είσαστε

με την δημοσιευση φωτογραφιών κουκκουλοφόρων μιshιμου

πόσο άχρηστοι είσαστε τελικά ρε κλανιάες

όσον αφορά για τον ξενή σας

θαυμάστε τον όψιμο πατριώτη του κώλου που όταν θα έκανε δωρεάν κάτι πρακτικό σε ανύποπτο χρόνο 1998 δεν έκανε τίποτα αλλά απλά έπαιξεν πελλό

όπως και οι άλλοι άχρηστοι πατριώτες του κώλου που αναγράφονται στο άρθρο

Αντρέας Χαραλάμπους(Πρωτοπορία-ΔΗ.ΣΥ), Κώστας Κωσταράς(Προοδευτική-ΑΚΕΛ), Πάρις Φωκαίδης, Αντρέας Παναγιώτου(ΠΕΟΦ), Παύλος Παύλου(Αναγέννηση-ΔΗΚΟ) Ξένιος Ξενοφώντος, Νεόφυτος Δημοσθένους(Αγώνας-ΕΔΕΚ).


γεια σου ξενή ;)

ΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ και το κυπριακό φυτικό α-κίνημα
http://osr55.wordpress.com/%CF%84%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%85%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C/

1974 είπε...

Ρε Παρασκευά, πέραν του ότι έμεινες ένα κολλημένο νούμερο, ξέρεις πολύ καλά ότι μας είχε πει και ήσουν και παρών στο συνέδριο της ΠΕΟΦ, ο δικηγόρος Α.Δημητριάδης, ότι έπρεπε να περιμένουμε την 4η Διακρατική. Ήταν τότε που μας έγλυφες να σε κάνουμε παρέα.

Κι εσύ τότε το δέχτηκες. Μετά που σε κλωτσήσαμε εκτός ΠΕΟΦ, έβγαλες τα κολλήματά σου με αυτό τον τρόπο.

Εσύ όψιμα εμφανίστηκες μετά και κατηγορούσες τους πάντες μέσα από τις εφημερίδες, σαν μέγας τιμητής.

Ο Φωκαϊδης και ο Φράππας και ο Ξενής και ο Νεόφυτος έδωσαν μεγάλα δείγματα γραφής για τον τόπο τους. Και εσύ το ξέρεις καλά, αλλά είσαι κομπλεξικός, γιατί κάτι είχαν κάνει για τον τόπο τους.

Πες μας ρε καραγκίοζη που ήσουν εσύ και τι έκανες στο δημοψήφισμα;

Ήσουν μες το γραφείο σου και μάζευες λίρες;

Και αν μη τι άλλο, σεβάστου και τον καημένο το Νεόφυτο, που πέθανε πριν λίγους μήνες. Καλά σπιλώνεις τους ζωντανούς, σπιλώνεις και τη μνήμη του καημένου του Νεόφυτου; Που από το χρόνο που έτρωγε για τον τόπο του δεν πήρε καν πτυχίο;

Καραγκιόζης κολλημένος ήσουν και καραγκιόζης κολλημένος θα μείνεις.

Εμείς οι παλιοί της Θεσσαλονίκης, δίνουμε κάθε χρόνο ραντεβού στο οδόφραγμα στις 20 Ιουλίου. Εσένα δε σε είδαμε εκεί. Μάλλον μετράς λίρες μες το γραφείο σου.

John Charalambous είπε...

Osr, διάβασα τα link σου. Μπράβο ρε φίλε, σκέφτηκες εσύ πως θα έσωζες την Κύπρο, αλλά στο χάλασαν όλες οι φοιτητικές παρατάξεις της Θεσσαλονίκης και οι εκπροσώποι τους ρε! Γαμώτο!

Δε μας είπες όμως. Μετά εσύ, αφού αυτοί οι απάτριδες δεν ανταποκρίνονταν, τι έκανες για να προωθήσεις τις προσφυγές; Φαντάζομαι έτρεχες από πόρτα σε πόρτα και μάζευες άτομα για το Δικαστήριο, ε;

Πάντως ευτυχώς καταλάβαμε γιατί δε σώθηκε η πατρίδα. Δεν έγιναν προσφυγές τότε από τους φοιτητές. Επιτέλους πήραμε μια λογική εξήγηση και σε ευχαριστούμε.

Όσο για το πόσο πατριώτης είναι ο Ξενής και πόσο εσύ, μάλλον φίλε μου, ζεις σε δικό σου πλανήτη. Και τον διαβάζουμε στο Φιλελεύθερο και την ΑΠΟΨΗ, αλλά και ξέρουμε ότι ως δικηγόρος έχει μπόλικη δράση για την Κύπρο μας.

Εσύ ποιος είσαι; Τι έχεις κάνει εκτός από το να παίζεις τον έξυπνο;

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Ρε osr, μα θα πέφτουμε συνεχώς από τον ένα κομπλεξικό στον άλλον;

Μπήκα και είδα το Blog σου και είναι όλο μια ασυναρτησία.

Τα βάζεις με όλους και με όλα και στο τέλος δεν καταλήγεις πουθενά. Είχαμε και στη δουλειά μου στο Η.Β. έναν τύπο σαν εσένα, Γάλλος ήταν και τον είχαμε για να γελούμε. Να εισηγηθώ στο τωρινό αφεντικό μου, να σε κλείσουμε τα Χριστούγεννα στο πάρτι του γραφείου της νέας μου δουλειάς για να μας κάνεις τον καραγκιόζη.

Θα σου πληρώσουμε και διαμονή σε ξενοδοχείο 5* αν θέλεις.

Unknown είπε...

χεχεχε

αρεσκει μου να θωρω τους κωλοπατριωτες να σκοτώνεστε

εν τζιαι είσαι καλλίττερος που τους άλλους εσού ρε OSR,τα ίδια φασιστικά σκατά γράφεις μες την βρωμοσελίδα σου

osr είπε...

ρε... 1497 τούτον που λαλείς με τον δημητριάδη πρώτη φορά το ακούω τζαι ουδέποτε έγινε οπότε εκτός από κλανιάς είσαι τζαι ψεύτης.....

α τζαι κάτι άλλο..... ο δημητριάδης ήταν υπέρ του σχεδιου ανάν οπότε αφού δέκτηκες αμέσως την άποψη του όπως λες για τις προσφυγές που δεν κάνατε ποτέ φαντάζομαι δέκτηκες και την θέση του τζαι ψήφισες ναι στο δημοψήφισμα ε; πτου σου προδότη ;)

δηλαδή θεωρείς ότι το κείμενο που έγραψα και δημοσιεύτηκε στον μισητό σας πολίτη 4 φεβρουαρίου 2004 και αποτυπώνει ακριβώς ό,τι έγινε είναι σπίλωμα; εγώ στις 20 ιουλίου κάνω ο,τι κάνω και στις 21 ιουλίου και στις 3 φεβρουαρίου και στις 14 απριλίου κλπ, δηλαδή ό,τι μου επιτάσσει η συνείδηση μου

να σου πω ρε τζονυμπόι, ουδέποτε ανήκα σε παρατάξεις τζαι οργανωμένα σύνολα γιατί ήξερα πολλά καλά πόσο διαφθείρεσαι που τούντες μαλακίες τζαι τα παιχνίδκια εξουσίας που παίζονται που κομπλεξικά παιδαρέλια τζαι αν και δεν περίμενα και πολλά πράματα δεν πίστευα όμως ότι θα ήταν τόσο ξεφτίλες όοοολοι ανεξαιρέτως οι παραταξιακοί

οι οποίοι όταν τους δόθηκε η ευκαιρία να κάνουν κάτι πρακτικό πέραν που τις διαίτες που εκάμναν καθε 15 νιόβρη έξω που το τουρκικό προξενείο τζαι τα φυλαδιουθκια δκυό φορές τον χρόνο απλά έπαιξαν πελλό

αλλά αφού ρωτάς ρε τζονυμπόυ να σου πω, έκαμα αφισοκόλληση σε ούλλην την θεσσαλονικη, μέσα σε λεωφορεία ενημερώνοντας όποιον ήθελε να κάνει προσφυγή ΔΩΡΕΑΝ να επικοινωνήσει με τον καθηγητή τον τσούρκα ή και μαζί μου

και επειδή κανένας άχρηστος κυπραίος που τους 2500 δεν έκανε τίποτα έκαμα εγώ δική μου προσφυγή για την θεία μου η οποία εκκρεμεί ακόμα

την 46222/99 ρε ξενουλη αν θέλεις να τσακκάρεις ;)

και από τότε άρχισα εκστρατεία ενήμέρωσης (σπίλωσης λεεις το εσύ) για το πόσο άχρηστοι είναι οι κυπραίοι
ένα έγγραφο που μπορεί να το θυμάστε παλιοί της θεσσαλονίκης παshπατριώτες που έβαλα στην φοιτητική λέσχη

ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΑΡΝΙΑ 2000
http://osr55.wordpress.com/2008/08/13/%CE%BA%CF%85%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%B9%CE%B1-2000/

από τότε φυσικά άλλαξαν πολλά και αντιλήφθηκα πόσο μαλακιούλες είναι ούλλα τούτα και πως εσείς οι παsh πατριώτες ε΄σιτε απλά τα ΄διια σκατά με τους γλυκούληδες κοκκινομπλεροζεπανενωσημπλογκσποτι

απλά αναπαράγετε τον ίδιο κατεστημένο λόγο

Οι θεάσεις αυτού που ονομάζουμε «κυπριακό» και μια εναλλακτική του
http://osr55.wordpress.com/2009/06/24/


VIDEO- Η δική μου η πατρίδα έχει χωριστεί στα δυό………στην Κύπρο του σήμερα ζουν δύο παράλληλοι κόσμοι μεταξύ των απλών ανθρώπων
http://osr55.wordpress.com/2009/05/14/


Κυπριακό: καθεστωτικές αντιλήψεις του ίδιου νομίσματος από την ανάποδη – Περί δημοκρατίας http://osr55.wordpress.com/2010/02/02/


Καλά ρε, με ρωτάνε φίλοι γνωστοί και άγνωστοι συνομιλητές, εν θέλεις επανένωση;
http://osr55.wordpress.com/2010/04/23/

osr είπε...

ρε... 1497 τούτον που λαλείς με τον δημητριάδη πρώτη φορά το ακούω τζαι ουδέποτε έγινε οπότε εκτός από κλανιάς είσαι τζαι ψεύτης.....

α τζαι κάτι άλλο..... ο δημητριάδης ήταν υπέρ του σχεδιου ανάν οπότε αφού δέκτηκες αμέσως την άποψη του όπως λες για τις προσφυγές που δεν κάνατε ποτέ φαντάζομαι δέκτηκες και την θέση του τζαι ψήφισες ναι στο δημοψήφισμα ε; πτου σου προδότη ;)

δηλαδή θεωρείς ότι το κείμενο που έγραψα και δημοσιεύτηκε στον μισητό σας πολίτη 4 φεβρουαρίου 2004 και αποτυπώνει ακριβώς ό,τι έγινε είναι σπίλωμα; εγώ στις 20 ιουλίου κάνω ο,τι κάνω και στις 21 ιουλίου και στις 3 φεβρουαρίου και στις 14 απριλίου κλπ, δηλαδή ό,τι μου επιτάσσει η συνείδηση μου

να σου πω ρε τζονυμπόι, ουδέποτε ανήκα σε παρατάξεις τζαι οργανωμένα σύνολα γιατί ήξερα πολλά καλά πόσο διαφθείρεσαι που τούντες μαλακίες τζαι τα παιχνίδκια εξουσίας που παίζονται που κομπλεξικά παιδαρέλια τζαι αν και δεν περίμενα και πολλά πράματα δεν πίστευα όμως ότι θα ήταν τόσο ξεφτίλες όοοολοι ανεξαιρέτως οι παραταξιακοί

οι οποίοι όταν τους δόθηκε η ευκαιρία να κάνουν κάτι πρακτικό πέραν που τις διαίτες που εκάμναν καθε 15 νιόβρη έξω που το τουρκικό προξενείο τζαι τα φυλαδιουθκια δκυό φορές τον χρόνο απλά έπαιξαν πελλό

αλλά αφού ρωτάς ρε τζονυμπόυ να σου πω, έκαμα αφισοκόλληση σε ούλλην την θεσσαλονικη, μέσα σε λεωφορεία ενημερώνοντας όποιον ήθελε να κάνει προσφυγή ΔΩΡΕΑΝ να επικοινωνήσει με τον καθηγητή τον τσούρκα ή και μαζί μου

και επειδή κανένας άχρηστος κυπραίος που τους 2500 δεν έκανε τίποτα έκαμα εγώ δική μου προσφυγή για την θεία μου η οποία εκκρεμεί ακόμα

την 46222/99 ρε ξενουλη αν θέλεις να τσακκάρεις ;)

και από τότε άρχισα εκστρατεία ενήμέρωσης (σπίλωσης λεεις το εσύ) για το πόσο άχρηστοι είναι οι κυπραίοι
ένα έγγραφο που μπορεί να το θυμάστε παλιοί της θεσσαλονίκης παshπατριώτες που έβαλα στην φοιτητική λέσχη

ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΑΡΝΙΑ 2000
http://osr55.wordpress.com/2008/08/13/%CE%BA%CF%85%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%B9%CE%B1-2000/

από τότε φυσικά άλλαξαν πολλά και αντιλήφθηκα πόσο μαλακιούλες είναι ούλλα τούτα και πως εσείς οι παsh πατριώτες ε΄σιτε απλά τα ΄διια σκατά με τους γλυκούληδες κοκκινομπλεροζεπανενωσημπλογκσποτι

απλά αναπαράγετε τον ίδιο κατεστημένο λόγο

Οι θεάσεις αυτού που ονομάζουμε «κυπριακό» και μια εναλλακτική του
http://osr55.wordpress.com/2009/06/24/


VIDEO- Η δική μου η πατρίδα έχει χωριστεί στα δυό………στην Κύπρο του σήμερα ζουν δύο παράλληλοι κόσμοι μεταξύ των απλών ανθρώπων
http://osr55.wordpress.com/2009/05/14/


Κυπριακό: καθεστωτικές αντιλήψεις του ίδιου νομίσματος από την ανάποδη – Περί δημοκρατίας http://osr55.wordpress.com/2010/02/02/


Καλά ρε, με ρωτάνε φίλοι γνωστοί και άγνωστοι συνομιλητές, εν θέλεις επανένωση;
http://osr55.wordpress.com/2010/04/23/