Θέλεις διορισμό; Μάθε να τσιαττίζεις!

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Εεεεεεεεε, σαν το Δημήτρην εν έσιει, στην Κύπρον έτσι άντραν,
εν τζίεινος που με διόρισεν, βοσκόν μέσα στην μάντραν!

Εεεεεεε, Εεεεεεεεε, Κατσούρα ας ετσιάτιζες αντί να πίννεις πούρα
Εγιώ εφάνην έξυπνος, σαν τον Χαμπήν τον Τσούραν, σαν τον Χαμπήν τον Τσούραν!


Έχουμε μια απορία προς το Ευέλικτο καθεστώς και τους παρακαλούμε να μας την απαντήσουν.

Αυτός ο Χαράλαμπος Τσουρής που διορίστηκε στην ΑΗΚ με τους νέους διορισμούς από το καθεστώς Χριστόφια, είναι ο ίδιος ο Χαράλαμπος Τσουρής, που έγραφε στη Χαραυγή, ανόητα φιλοκαθεστωτικά τσιαττιστά ενάντια στο Νικόλα Παπαδόπουλο;

Έμελλε να το δούμε και αυτό επί καθεστώτος Χριστόφια; Να διορίζονται πρόσωπα σε ημικρατικούς μετά από εκδούλευση με τσιαττιστά;

Ειλικρινά, ευχόμαστε να μην είναι ο ίδιος Τσουρής. Ειλικρινά ευχόμαστε, να μην μετατράπηκε το τσιαττίζειν σε προσόν για διορισμό!

Πράξανδρος για το Christofias-Watch

22 Σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

Έχω να κάνω μια εισήγηση προς την επι(ν)τροπή του μπλογκ:να εντάξουν τη βλακεία και την εμπάθεια στο σύστημα των κοινωνικών ασφαλίσεων,ώστε να δικαιούνται κι αυτές θερινή άδεια κι έτσι,ελλείψει αυτών,το μπλογκ να κλείσει για δυο βδομάδες και όλοι να κάνουμε ξέγνοιαστες διακοπές τον Αύγουστο.Σκεφτείτε το.Θα επανέλθετε με πιο φρέσκες βλακείες,ξεφεύγοντας από το επίπεδο ΤΣΙΕΛΕΠΟΥ και ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΥ με τα καρυδάκια και τις ΚΕΑΝ!

arxiepiskopos είπε...

Ρε,μήπως ο Τσουρής είναι ο Katamoutras;Κι εκείνος γράφει ωραία τσιαττιστά!Αχ,τι ηλίθιος που είμαι!Ρε,ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,μου πήραν τη θέση μέσα από τα χέρια μου!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θυμάμαι και κάποιο επισκέπτη του blog που ήταν καλός στα τσιαττίστα ;)

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ψευδοεπιτροποι, ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΡΙΜΑ. πραγματικα ομως.

αν όπως λεγεται και ακουγεται, οτι οι ψευδοεπιτροποι ειναι και πολιτικα προσωπα (το οτι χρηματοδοτουνται απο πολιτικα προσωπα-δυναμεις πρεπει να θεωρειται δεδομενο), τοτε μπορει καποιος να αντιληφθει τοσο το επιπεδο των εν λογω πολιτικων, οσο και το επιπεδο και το μελλον των χώρων απο τους οποιους προερχονται. ψευδοεπιτροπακια, χαιρετισματα στον νικ*λα.

Πενταρόγιωρκος είπε...

ΕΙΠΕ Ο KATAMUTRAS ΣΤΙΣ 19 Ιουλίου 2010 10:04 μ.μ.

«Αλλά τζιαί τζιείνος ο παραδκιάνταλος ο Φούλης; Ήρτεν προχτές στο χωρκόν μου τζιαί χάα χα να μουντάρω πάνω του τζιαί να του ζαώσω τζιαί τ' άλλον του τ' αμμάτιν.»

Επίσης, όταν στις 19 Ιουλίου 2010 8:01 μ.μ. είπα «Στην Κύπρο βλέπουμε εδώ και τρεις μήνες πολιτική στοχοποίηση του Χριστόφιας-Γοτς... Να περιμένουμε δολοφονίες από "ανεξάρτητους" τρομοκράτες;», ο Katamutras απάντησε στις 9:30μ.μ. «Ποιός ιξέρει;», αφήνοντας ΣΑΦΩΣ να υπονοηθεί πως μπορεί και να ετοιμάζονται δολοφονίες των Επιτρόπων του Χριστόφιας-Γοτς.

Στις 21 Ιουλίου 2010 1:38 π.μ. ο βίαιος Katamutras επανήλθε με σχόλιο λέγοντας ψευδώς και χωρίς να προσκομίσει κανένα στοιχείο πως «Οι επίτροποι είναι απλά πληρωμένα πιόνια, είπαμεν από ποιούς», με φανερό σκοπό να δημιουργήσει μίσος εναντίον τους. Μετά συνέχισε τις απειλείς όπου συνεχίζουν οι υπόνοιες για βία, αφού είπε «ε ας προσέχουν τζιείνοι στο κάτω κάτω! Ποτέ δεν ξέρεις . . . χα χα χα χα χα!».

Ο άλλος γνωστός τραμπούκος Anef_Oriwn, με σχόλιο της 19 Ιουλίου 2010 11:40 μ.μ. συναινεί στο όργιο βίας που ετοιμάζει ο Katamutras στοχοποιώντας τόσο εμένα όσο και τους συντάκτες του Χριστόφιας Γοτς λέγοντας «Πενταρόγιωρκε, Προφανώς εν ήπιες τα χάπια ΣΟΥ ακόμα!!! Πρέπει όμως να αυξήσεις τη δόση, γιατί εν ΣΕ πιάννουν πιον!».

Πενταρόγιωρκος είπε...

Για ποιους δουλεύουν οι κουκουλοφόροι με τα ρόπαλα που συμμετείχαν στην πορεία της ΚΙΣΑ και των άλλων φιλοΑΚΕΛικών; Μήπως είναι οι ίδιοι κουκουλοφόροι που εκτοξεύουν απειλές για βία και στο διαδίκτυο;

Μάλλον ο Κατάμουτρας, όπως και ο άλλος ο Μεταξόπουλος και ο Anef_Oriwn, ανήκουν στην εκτελεστική πτέρυγα της Επαγρύπνησης. Είναι οπλισμένοι με σιδερογροθιές, ρόπαλα, λοστούς και κοντόκαννα κυνηγετικά. Τέτοιους φιλοΑΚΕΛικούς τραμπούκους έχουμε δει πολλές φορές.

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ! ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ.

θα προστατέψει άραγε η αστυνομία την ελευθερία του λόγου από βίαιους και αργυρώνητους οπαδούς του ΑΚΕΛ όπως τον Μεταξόπουλο, τον Katamutras, τον Arxiepiskopo και τον Anef_Oriwn???

Πενταρόγιωρκος είπε...

Το μέγεθος της ΑΚΕΛικής προπαγάνδας και του ψεύδους αποκαλύπτεται.

Ο Anef_Oriwn συνεχίζει να στηρίζει τις απειλές κατά ανθρώπων και να υπερασπίζεται για μια ακόμη φορά τους φιλοΑΚΕΛικούς τραμπούκους που συμμετείχαν στην πορεία της ΚΙΣΑ, οι οποίοι ως άλλοι ΕΛΑΜίτες κρατούσαν ρόπαλα, κράνη, και άλλα «συναφή εξαρτήματα πρόκλησης σωματικής ζημιάς», όπως μαρτυρεί και ο Γιώργος Ιορδάνου που συμμετείχε στην ίδια πορεία.

Ο Anef_Oriwn, ως ανήκων προφανώς στην εκτελεστική πτέρυγα της Επαγρύπνησης και κινούμενος στην βάση οδηγιών της "υπηρεσίας" που τον αμοίβει πλουσιοπάροχα, θέλησε και πάλι να κάνει το άσπρο-μαύρο.

Έγραψε σε σχόλιο της 27 Ιουλίου 2010 10:17 π.μ., με μια επιτηδευμένη αθωότητα, «α, που που ως που ρε, τα μαντήλια που βαλάνε οι νεαροί στο πρόσωπο και το κεφάλι, ήταν κουκκούλες και κράνη;».

Η παρακάτω φωτογραφία είναι αποδεικτικό στοιχείο πως ο Anef_Oriwn ΨΕΥΔΕΤΑΙ. Δείτε με τα ίδια τα μάτια σας τα κράνη, τις κουκούλες και τα ρόπαλα:

http://picasaweb.google.com/Belal.Abdelhai/AntiFascistDemo#5420074684482421634

Στο παρελθόν ο χρήστης Emerson απέδειξε με στοιχεία πως ο Anef_Oriwn χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο "Πρωμιθέας" με σκοπό και πάλι την παραπληροφόρηση. Μάλιστα, τον τσάκωσε να ...συζητά και με τον εαυτό του στο μπλογκ του! Παρόμοια περιστατικά εργολαβικής παραπληροφόρησης εκ μέρους έχουμε πολλά. Φαίνεται πως αυτή είναι η μόνη του δουλειά και δεν εργάζεται στην "υπηρεσία" του ως απλός συνεργάτης αλλά "φουλ τάιμ".

Τώρα, για μια ακόμη φορά τον πιάνουμε στα πράσα να εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία και να παραπληροφορεί εσκεμμένα και συνειδητά για κάτι το μπορεί κάποιος να διαπιστώσει βλέποντας απλώς μια φωτογραφία.

Ως πόσο θα συνεχίζει η προπαγάνδα; Το να εκφράζει κάποιος απόψεις είναι σωστό και θεμιτό στα πλαίσια της δημοκρατίας, αλλά ο τραμπούκος αυτός, ομοϊδεάτης του αντικύπριου Μεχμέτ Αλί Ταλάτ ψεύδεται συνειδητά. Συνεχίζει να στηρίζει και να ανέχεται απόψεις και βίαιες απειλές, και "ευχές" όπως οι Κύπριοι μπλόγκερς που αντιπολιτεύονται τον Χριστόφια έχουν το ίδιο τέλος με τον Σωκράτη Γκιόλια του Troktikou.

Anef_Oriwn είπε...

Ρε γκεμπελίσκο Γιόρκο της Πεντάρας,
Τα πλάσματα εν τα κράνη των μοτόρων τους που κρατούν!!! Μα επέλλανες τέλεια;
Τζιαι γιατί εν βάλλεις τζιαι καμιά φωτογραφία που τους δικούς ΣΟΥ τους ΕΛΑΜίτες με τα ρούχα τα μαύρα, τες ποΐνες τζιαι τους σιδερολοστούς; Εν της παπαδκιάς τα ξύλα τζιαμέ; Μεγάλη κι “αξιέπαινη” η προσπάθεια ΣΟΥ ρε γκεμπελίσκο, να τους καλύψεις, μειώνοντας την αντιρατσιστική εκδήλωση!

Πενταρό,
Μια την άλλη μιλάς για «πλουσιοπάροχες αμοιβές» [είτε για μένα είτε για άλλους αντιφρονούντες με το blog ετούτο] --- Σίγουρα εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια Γιορκούιν;
ΕΓΩ πάντως παίρνω πολλά!!! Εν ι-ξέρω αν ΕΣΥ είσαι τόσο ΜΑΛΑΚΑΣ τζιαι το κάμνεις μούχτιν!!!

Ακούσαμεν το τζιαι τούτο που τον Γιώρκον της Πεντάρας: Τον Σωκράτη Γκιόλια του Troktikou ... εσκοτώσαν τον, γιατί αντιπολιτευόταν τον Χριστόφια!!! Όι λαομόν!!!

arxiepiskopos είπε...

Τζιαι την ΚΕΑΝΝΝΝΝΝΝ!!!

Anef_Oriwn είπε...

Τζιαι την ΚΕΑΝ, τζιαι τα καρυδάκια τζιαι τα blue ποτέδκια ...

Θαυμάστε κείμενο διαλεκτικής σκέψης και τεκμηριωμένης και στοιχειωμένης επιχειρηματολογίας, που αφήνει μάλιστα του πάντες άφωνους τζι’ άλαλους], του γνωστού Pentaro. Το κείμενο αυτό έγινε και post από τους κους Επιτρόπους. [Είναι κι αυτό ένα δείγμα του επίπεδο των αναρτήσεων του blog ετούτου]:

«ΜΑΥΡΟΣ, ΚΑΥΤΟΣ ΙΟΥΛΗΣ. ΞΕΔΙΨΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ

Από το φίλο Πενταρόγιωρκο, ακολουθεί το επόμενο κείμενο, μαζί με φωτογραφία που ετοίμασε ο ίδιος.

Μαύρος Καυτός Ιούλης. Ξεδιψάστε με τη δροσιά του ΑΚΕΛ!

Τι πιο δροσερό από ένα γλυκό καρυδάκι παρέα με ΕΟΚΑβητατζήδες και Χουντικούς στους 40 βαθμούς;

Τι πιο δροσιστικό από ένα χαλαρό μπανάκι με βραστή ΚΕΑΝ, με τον μουτζαχίντ Ταλάτ και την παρέα του να σε περιλούζουν στην δροσιά του, πριν σε τσακίσουν με τον υποκόπανο του Τόμσον;

Τι λέτε για ένα ξεδιψαστικό blue curacao, παρέα με τον πρόεδρο Χριστόφια και άλλους κληριδικούς στο προσωπικό πολυτελές τζετ του, για να αναπολήσουμε τις πτήσεις της RAF που θα ξεπουλούσαμε τον Μακάριο;

Ξεδιψάστε στην δροσιά του ΑΚΕΛ.

Βραστές ΚΕΑΝ στους κατά τόπους φούρνους της ΠΕΟ, blue curacao από τον Άντρο Κυπριανού, γλυκά καρυδάκια από τον Συλικιώτη και τον Χρίστου.

Πενταρόγιωρκος για το Christofias-Watch»

Πενταρόγιωρκος είπε...

Αν ήσασταν γνήσιοι αντιστασιακοί και αντιφασίστες κ. Katamutras και Anef_Oriskope θα αντιδρούσατε στην προσβολή που σας έκανε ο Καρογιάν με το να χαριεντίζεται στην Μύκονο αντί να τιμά τους αντιστασιακούς.

Αλλά φυσικά δεν είστε. Τότε ήσασταν ΕΟΚΑβητατζήδες, σήμερα το παίζετε αντιΕΟΚΑβητατζήδες.

Το συμβόλαιο σας λέει ξεκάθαρα: "Θα πληρώνεστε για παίζετε τον ρόλο που σας ανατίθεται κάθε φορά".

Γι'αυτό και δεν αντιδράτε σε αυτό που έκανε ο Καρογιαν. Διότι και εσείς κατά βάθος μισείτε τους πατριώτες αντιστασιακούς, και χαίρεστε κάθε λεπτό και στιγμή που άνοιξατε μαζί την πόρτα στον τουρκικό στρατό.

Φασίστες, φονιάδες.

Anef_Oriwn είπε...

Pentaro,
Πάλαι ελείψαν ΣΟΥ τα χάπια τζι’ άρκεψες τες τσιόφτες!!!
Ποιος ρε εν ννα σε πάρει στα σοβαρά, εκτός που τους φασίστες, με τες αρλούμπες που λαλείς;

Ανάξια σχολιασμού οι φαιδρότητες σου όπως:
1. «Τότε ήσασταν ΕΟΚΑβητατζήδες, σήμερα το παίζετε αντιΕΟΚΑβητατζήδες.»
2. «... χαίρεστε κάθε λεπτό και στιγμή που άνοιξατε μαζί την πόρτα στον τουρκικό στρατό.»

Ττακκουρημένη εν τέλεια εν η οκκά ΣΟΥ, Γιορκούν της Πεντάρας!!! Γι’ αυτό μείνε να βράζεις στο ζουμί ΣΟΥ!!!

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Ημέρα εξομολογήσεων από τον arxiepiskopos-anef_oriwn.

Είπε ο arxiepiskopos

"ΕΓΩ πάντως παίρνω πολλά!!! Εν ι-ξέρω αν ΕΣΥ είσαι τόσο ΜΑΛΑΚΑΣ τζιαι το κάμνεις μούχτιν!!! "

Ομολογεί ότι πληρώνεται!!!!!

Επίσης είπε:

"Ρε,μήπως ο Τσουρής είναι ο Katamoutras;Κι εκείνος γράφει ωραία τσιαττιστά!Αχ,τι ηλίθιος που είμαι!Ρε,ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,μου πήραν τη θέση μέσα από τα χέρια μου!"

Ομολογεί δηλαδή ο arxiepiskopos ότι ο Anef είναι ο Katamoutras!

Επιτέλους arxiepiskopos anef, ομολογείς ότι είσαι έμμισθος της Επαγρυπνήσεως και ότι έχεις πολλά bot.

H απορία μου είναι η ακόλουθη. Πληρώνεσαι ένα fixed ποσό ή μήπως πληρώνεσαι ανά bot; Μήπως γι' αυτό το λόγο είσαι είτε anef, είτε arxiepiskopos, είτε katamutras, είτε ξεμασκαρευτής, είτε προμηθέας; Τελικά είσαι επαγρυπνήτης για το χρήμα και όχι για την ιδεολογία;

Πενταρόγιωρκος είπε...

Προτιμώ να βράζω στο ζουμί μου παρά να με λούνει με βραστή ΚΕΑΝ ο φίλος σου ο Τούρκος Ενωτικός της ΤΜΤ Ταλάτ.

Anef_Oriwn είπε...

Η.Β. ή άλλως Γιόρκο της Πεντάρας,
[κλωνοποιημένοι είσαστε – και οι “δυο” μιλάτε για καρυδάκια, βραστές ΚΕΑΝ και για blue ποτέδκια],
Μέρα εξομολογήσεων σήμερα. Πολλά θα σου αποκαλύψω για τον βίο και την πολιτεία ΜΟΥ ...
Λοιπόν, η αμοιβή [ΜΟΥ] είναι ανάλογη του αριθμού των παρεμβάσεων - σχολίων που κάμνω, τζιαι αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο αναλόγως των nicknames που χρησιμοποιώ – διπλασιάζεται ή τετραπλασιάζεται ή οκταπλασιάζεται!!! Ικιανοποιημενος;

Πενταρόγιωρκος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Ομολογείς ότι έτσι τρώτε τα λεφτά του κοσμάκη Anef_Oriwn;
Για να πληρώνετε τα ηλίθια bots σας στα σχόλια του Christofias-Watch;

Πενταρόγιωρκος είπε...

«Ικιανοποιημενος;»

Τι «ικιανοποιημενος» ρε πανίβλακα;

Και χωρίς τόνο;

«Ικανοποιημένος» το σωστό. Μάθε να γράφεις και να τονίζεις.

Αγράμματε, ούφο, μετριότητα!

Anef_Oriwn είπε...

Γιορκούιν της Πεντάρας, άλλως Η.Β.,
Ομολογώ ότι έπιασες το πόιν ΜΟΥ με το «ικιανοποιημενος»!!! Ας γελάσει έτσι και λίγο το χειλάκι ΣΟΥΤ ρε καρμίρικο!!! Πόσες κατραπατσιές να φάεις!!!
Όμως για ακόμα μια φορά ποδοσφαιροποιείς τα πράματα. Αντί να κάμεις συζήτηση πικκάρεσαι τζιαι αμπαλαδκιάζεις σαν που τζιαι είσαι στο γήπεδο!!! Πότε επιτέλους θα ωριμάσεις τζιαι να μπεις σε διαδικασία διαλόγου μακράν και πέραν από αφορισμούς, συνθήματα και αξιώματα;
Άντε προχώρει στο παρασύνθημα: “Καρυδάκι βραστή ΚΕΑΝ, blue ποτέδκιον …”

**********************************


Η.Β., άλλως Γιορκούιν της Πεντάρας,
Εν τζιαι είμαι μαλάκας, να κάμνω τόση δουλειάν μούχτιν!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγιώ 'μαι ο Κατάμουτρας
ένας μοναδικός
τσιάκκος που καύκει τα ξερά
για να γλυτώσει τα γλωρά
σωστός Δηκοϊκός

Τζιαί φόνον κάμνω φίλε μου
κανέναν εν φοούμαι
γιατ' έν σηκώνω τες μαγκές
ούτε τζιαί τες παραποκκιές
ίντα να το αρνιούμαι

Η Κύπρος αν με γρειαστεί
μόνος μου θα βουρήσω
να τους ανοίξω τες τζιοιλιές
εν καρτερώ παραντζιελιές
για να την βοηθήσω

Τζι ούτε να με συγχίζετε
δαμέσα δα εμέναν
κάμνετε λάθος ούλλοι σας
τζιαί σεις τζιαί οι τραούλλοι σας
εγιώ ν αγροικώ κανέναν
- - - - - - - - - - - - - - - - -

Για τζιείνους που κάθε λλίον υποστηρίζουν ότι γράφω τζιαι με άλλα ονόματα.
Γιατί να γράψω με άλλα ονόματα; Δηλαδή το Κατάμουτρας εν αντροπή;

Όποιος νομίζει εν αντροπή
λαλώ του ίσια τζιαί κοφτά
να πα να γαμηθεί.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πενταρόγιωρκος είπε...

Anef_Oriwn,

Θέλεις σοβαρότητα; Πε μας, γιατί ο Χριστόφιας πήγε στα κατεχόμενα; Είναι σωστό αριστερός άνθρωπος να συναντιέται με τους ακροδεξιούς του Ντενκτάς;