Το "επίσημο ΔΗ.ΚΟ." της καρέκλας

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Παρέλαβα Κόμμα, θα παραδώσω Παράρτημα

Τo επίσημο ΔΗ.ΚΟ. το αποφάσισε: «και τώρα και πάντα, Χριστόφιας και καρέκλες». Τα στελέχη του "επίσημου ΔΗ.ΚΟ." ξέρουν μόνο να ψηφίζουν τις προτάσεις του Μάριου. ‘Ετσι ο Μάριος καταθέτει την άποψή του, τη γαρνίρει με μερικά μπιχλιμπίδια, για το καλό δήθεν της Κύπρου και η πρόταση υπερψηφίζεται. Ξεκινά με τις σιδεροκέφαλες ψήφους της καρέκλας. Προστίθενται οι ψήφοι της προσδοκόμενης καρέκλας, που υπόσχεται ο Χριστόφιας, προστίθενται και οι σιδεροκέφαλοι ψήφοι των γιουσουφακιών του προέδρου της Βουλής, (ναι, ρε, του Μάριου) και γίνονται καμιά δεκαπενταριά. ‘Υστερα έρχονται και ψήφοι των φοβιτσιάρηδων, που φοβούνται το Μάριο και το Χριστόφια, άλλοι ανεξήγητα, άλλοι δικαιολογημένα και οι ψήφοι γίνονται δεκαοκτώ. Η Κύπρος οδηγείται στην καταστροφή. Το επίσημο ΔΗ.ΚΟ. ψηφίζει Χριστόφια και καρέκλα.

Αρκετοί από τους δεκαοκτώ εργάστηκαν για να χάσει ο Τάσσος, γιατί είχαν προσωπικό συμφέρον από την εκλογική αποτυχία του Τάσσου. ‘Αλλοι από τους δεκαοκτώ εργάστηκαν για την υποψηφιότητα του Τάσσου, αλλά μόλις έχασε τις εκλογές αναζήτησαν στέγη και μάστρο. Και η καρέκλα του Μάριου τους πρόσφερε και στέγη και καρέκλα και μάστρο. Τώρα φοβούνται και τον οδοστρωτήρα του μάστρου.

Το "επίσημο ΔΗ.ΚΟ." πάει κατά διαόλου. ‘Εγινε το γιουσουφάκι του Χριστόφια για πέντε καρέκλες. ‘Εγινε παράρτημα του ΑΚΕΛ. Πρόδωσε την ιστορία του ΔΗ.ΚΟ. του Σπύρου Κυπριανού και του Τάσσου Παπαδόπουλου. Συνετάχθη με τις δυνάμεις που θέλουν να τσιμεντώσουν το ΝΑΙ. Φυσικά το επίσημο ΔΗ.ΚΟ. δεν θέλει να τσιμεντώσει το ΝΑΙ. Απλώς θέλει να τσιμεντώσει την καρέκλα του Μάριου και του Μάρκου. Και οι άλλοι ακολουθούν. Για την καρέκλα ρε γ............

Το ΔΗ.ΚΟ. δεν έχει υπόθεση. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι διαφωνούντες. Ας τα βροντήσουν κάτω και ότι θέλει ας γίνει. Να τους διαγράψουν. Να τους διώξουν. Θα μείνουν χωρίς καρέκλα. Αλλά θα διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους. Η διχοτόμηση της «επανένωσης» έρχεται. Η διεθνής διάσκεψη για το τσιμέντωμα του ΝΑΙ έρχεται. Ο Πουργούρίδης αναμένει και με τα είκοσι του νύχια. Ο Χριστόφιας ετοιμάζεται για το όραμά του, τον εφιάλτη μας. Ο Μάριος και ο Μάρκος σφυρίζουν αδιάφορα και γαντζώνονται στις καρέκλες τους. Και το επίσημο ΔΗ.ΚΟ. λέει πολιτικές μαλακίες.

Καημένο ΔΗ.ΚΟ. Που να φανταζόσουν τέτοια κατάντια. Παράρτημα του ΑΚΕΛ και εξάρτημα του Χριστόφια. Που σε κατάντησαν. Ο Μάριος παρέλαβε κόμμα και θα παραδώσει παράρτημα του ΑΚΕΛ σε μια «επανενωμένη» Κύπρο των δυο κρατών και των πέντε καρεκλών.

Αλκίνοος για το Χριστόφιας-Watch

7 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Ο Χριστόφιας ετοιμάζεται για το όραμά του, τον εφιάλτη μας. Ο Μάριος και ο Μάρκος σφυρίζουν αδιάφορα και γαντζώνονται στις καρέκλες τους. Και το επίσημο ΔΗ.ΚΟ. λέει πολιτικές μαλακίες.

Αλκίνοος για το Χριστόφιας-Watch
- - - - - - - - - - - - - - -

Χάτε Νικωλάκη μου . . . . Εεεεμ Αλκύνοε ήθελα να πω!
Πάρτον πούλλον τζιαί τους άλλους πεντέξη τζιαί . . . ίσια για το ΕΥΡΟΚΩΛ. Τζιαί ποτζιεί τζιαί τζιεί!
Εν να θωρείτε τον Μάρκον πρόεδρον τζι εν να κρούζει η καρκιά σας.
Ρε ε ε ε . . . ο ψεύτης τζι ο κλέφτης τον πρώτον γρόνον σιέρουνται ρε ε ε . . . Ο κόσμος έν τζι εν κτηνόν ρε ε ε ε . . .
Μετράτε μέρες!
Χα χα χα χα . . . . . . . . . .

Πενταρόγιωρκος είπε...

Βρε έμμισθο ρουφιανάκι, έλεος.

Με το bot "Anef_Oriwn" το παίζεις φιλος του ΑΚΕΛ της "ευρύτερης αριστεράς"

Με το bot "Arxiepiskopos" το παίζεις ΕΔΕΚίτης με παλιά ταυτότητα.

Με το bot "Katamutras" το παίζεις κυπριανικός του ΔΗΚΟ.

Με το bot Πρωμιθέας το παίζεις ανεξάρτητος πολίτης που ειρωνικά μιλώντας θέλει να κάνει συζήτηση.

Με το bot Ξεμασκαρευτής το παίζεις και πάλι ανεξάρτητος.

Με όλα όμως τα bots γράφεις με τον ίδιο γελοίο τρόπο, με το ίδιο νερόβραστο χιούμορ νηπιαγωγίου, και με το ίδιο κόμπλεξ και τον ηλικιακό ρατσισμό που μας έχεις συνηθίσει.

Έλεος ρε Anef_Oriwn, έλεος!!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Πάψε επιτέλους να προσπαθείς να μας κάνεις να νομίζουμε πως είσαστε πολλοί.

Είσαι εσύ, ο Μεταξόπουλος και 1-2 άλλοι. Εσύ (εσύ επί 10 βέβαια, άμα λογαριάσουμε όλα τα bots σου) και ο Μεταξόπουλος, όπως το παραδεχτήκατε, πληρώνεστε για την δουλειά σας, οι άλλοι είναι πονεμένοι που περιμένουν κανένα κοκαλάκι από το ΑΚΕΛ.

Μην προσπαθείς να το παρουσιάσεις πως είσαστε πάνω από 5.

Anef_Oriwn είπε...

Γιόρκο της Πεντάρας άλλως Η.Β.,
Τα είπαμε αλλά να στα επαναλάβω πέρκι τζιαι εμπεδώσεις τα:
Η αμοιβή [ΜΟΥ] είναι ανάλογη του αριθμού των παρεμβάσεων - σχολίων που κάμνω, τζιαι αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο αναλόγως των nicknames [ΕΣΥ λες «bots»] που χρησιμοποιώ – διπλασιάζεται ή τετραπλασιάζεται ή οκταπλασιάζεται!!! Ικιανοποιήθηκες;
Άντε τώρα, ρίξε και το παρασύνθημα: “Καρυδάκι, βραστή ΚΕΑΝ, blue ποτέδκιον …”

Ανώνυμος είπε...

Μάχομαι νάβρω τρόπον να αποδείξω ότι γράφω μόνον σαν Κατάμουτρας αλλά έν εβρίσκω γαμώ το ππεστρέφιν μου γαμώ!
Το ΔΗΚΟ εν το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΝ ΚΟΜΜΑΝ ρε μαλάκες! Τί πάει να πεί μοιάζω τζιαί λλίον αριστερός τζιαί λλίον εδεκκίτης; Γιατί όι δηλαδή; Ούλα τα κόμματα έχουν τζιαί δημοκρατικά στοιχεία. Έν εμοιάζω τζιαί λλίον δεξιός;

ΠΑΟΛΑ είπε...

Για ακόμα μια φορά συγχαρητήρια στους συναγωνιστές της επιτροπής. Και αυτή η ανάρτηση είναι ενδεικτική της ιλαροτραγωδίας που δέρνει τον τόπο μας.