Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Εμπροσθοφύλακα!

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010


Ένα από τα μεγαλύτερα κυπριακά Blogs, με διασυνδέσεις σε όλο το πανελλήνιο, ο αγαπημένος μας Εμπροσθοφύλακας, που μαζί με εμάς, την Αντιπαρακμή, τους Αλιγατορισμούς, το Ερετικό Ιστολόγιο και πολλά άλλα Blogs δίνει καθημερινά τη μάχη για δημοκρατία και ελευθερία-, έχει ξεκινήσει μία αξιοζήλευτη ακτιβιστική προσπάθεια, δημιουργώντας ένα διαφωτιστικό Blog, με στόχο τον ακτιβισμό και την προώθηση των δίκαιων θέσεων των Κυπρίων, ανά το παγκόσμιο.

Το Blog που λέγεται "HELLENIC VANGUARD", είναι στα αγγλικά και σας καλούμε όλους να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια.

Όσο για το καθεστώς Χριστόφια και τον ταξιδιάρη Μαρκούλλη Κυπριανού: ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Ντροπή που, την ώρα που "εσείς κοιμάστε", με τα πολυτελή σας jet και τις άλλες απολαύσεις σας, κάνουν οι Bloggers τη δική σας δουλειά.

Τι κάνατε κύριοι για να αποτρέψετε την κάθοδο της Jennifer Lopez; Γιατί πρέπει να σας βάζουν γυαλιά ο Εμπροσθοφύλακας, η Φανούλλα Αργυρού και η Μικαέλλα Λοϊζου;

Ως πότε θα μας κυβερνούν ανίκανοι και θα κάνουν τη δουλειά τη δική τους, χωρίς αντίτιμο και χωρίς αντάλλαγμα, άλλοι, έντιμοι συμπατριώτες μας;

Πράξανδρος για το christofias-watch

12 Σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

ΠΡΑΞΑΝΔΡΕ,η πατρίδα σας χρωστά ευγνωμοσύνη!Τι θα γινόταν,αν την αντιπολίτευση την έκαναν νουνεχείς;

VertigoKTG είπε...

υπάρχει η πληροφορία ότι ο Ευέλικτος θα παραβρεθεί και θα χορέψει "ευέλικτους" χορούς στους "ευέλικτους" ρυθμούς των τραγουδιών της JLo.. αληθεύει? Εσύ anef είσαι fun?

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ΒΡΕ ΨΕΥΔΟΕΠΙΤΡΟΠΟΠΟΥΛΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ?? ΞΕΡΕΤΕ, ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΓΡΙΒΑ

arxiepiskopos είπε...

ΤΣΙΕΛΕΠΕ,λίγη αυθεντική βλακεία,σε παρακαλώ!Μας έλειψε! Ο/Η ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ είπε...

αρχιμουφτη-ανεφ οριων
το σαββατοκυριακο ειναι μια καλη ευκαιρια να πας στην μανα σου που την ντροπιασες και την φωναζουν "ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ" να παρακαλεσεις για συχωρεση ,και μετα με σκυμμενο το κεφαλι να πας στα παιδια σου και να τους ζητησεις να σε συχωρεσουν που τα στιγματισες σαν "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ".
ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ, ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ,"ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ"

arxiepiskopos είπε...

Ο/Η Ρήγας είπε...

Φίλοι μου,

Μην απαντάτε στα γιουσουφάκια και στους έμμισθους του ΔΗΣΑΚΕΛ.

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τους στόχος είναι να γελοιοποιούν κάθε ανάρτηση, μία προς μία.

Τσιέλεπε, προτείνω (φιλικά) να δίνεις περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τα γκάλοπ όπου φαίνεται πώς ο λαός απορρίπτει τα σχέδια της ηγεσίας του ΔΗΣΑΚΕΛ αντί για τις λεπτομέρειες για την γυναίκα του τάδε έμμισθου κομματικού, τα βίτσια της οποίας δεν πρέπει να μας ενδιαφέρουν εδώ μέσα.

Μας ενδιαφέρουν μόνο τα βίτσια της ηγεσίας του ΔΗΣΑΚΕΛ διότι εμάς είναι που θέλουν να πηδήξουν (με το συμπάθειο).

Ρ.

30 Απριλίου 2010 5:09 μ.μ. ANEΣΤΗ Ο ΡΗΓΑΣ;ΟΧΙ,ΜΩΡΕ!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΤΑΚΤ ΣΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΤΣΙΕΛΕΠΟ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ!

arxiepiskopos είπε...

Μετά από τρίμηνο ταξίδι, το πλοίο αράζει σε κάποιο λιμάνι. Το πρώτο μέλημα του καπετάνιου, μετά από πολύ καιρό αγαμίας, είναι να πάει σε κάποιο "σπίτι". Βρίσκει ένα κυριλέ με όμορφες κοπέλες, μπαίνει μέσα και επιλέγει μια θεογκομενάρα. Την ανεβάζει τρέχοντας στο δωμάτιο βγάζοντας βιαστικά τα ρούχα του. Την ξαπλώνει στο κρεβάτι και αρχίζει να της κάνει άγριο και αχαλίνωτο σεξ. Κατά τη διάρκεια που έκαναν έρωτα, ο ναυτικός βλέπει τα δαχτυλάκια των ποδιών της κοπέλας να μαζεύονται και να τεντώνουν ρυθμικά και πλήρως συντονισμένα με τις κινήσεις του.
Δεν έδωσε προσοχή, αλλά όταν τελείωσαν, κυριευμένος από περιέργεια της λέει:
- "Με συγχωρείς αν γίνομαι αδιάκριτος, αλλά είμαι ναυτικός πάνω από 20 χρόνια, και έχω επισκεφθεί πολλά μπουρδέλα, σε διάφορες χώρες, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το βίτσιο που έχεις, με τα δαχτυλάκια των ποδιών."
- "Θα σου πω" αποκρίνεται εκείνη.
"Κάνω πάνω από 10 χρόνια αυτό το επάγγελμα...αλλά πρώτη φορά με παίρνουν με καλσόν"!

arxiepiskopos είπε...

EΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΜΑΓΓΑΝΟΠΗΓΑΔΟ! Ενας παπάς αποφασίζει, ότι μια επίδειξη θα έδινε άλλη βαρύτητα στο κυριακάτικο κήρυγμα του, γι αυτό έβαλε 4 σκουλήκια σε 4 μπουκάλια.
Το πρώτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε οινόπνευμα.
Το δεύτερο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καπνό.
Το τρίτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε σπέρμα.
Και το τέταρτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καθαρό νερό.
Στο τέλος του κηρύγματός του ο παπάς δίνει τα αποτελέσμα του πειράματός του:
- Βλέπετε; λέει στο εκκλησίασμα. Το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του αλκοόλ, πέθανε. Το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του καπνού, πέθανε. Το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι με το σπέρμα, πέθανε. Μόνο το σκουλήκι που τοποθετήθηκε μέσα στο καθαρό νερό έζησε. Ποιό είναι το ηθικό δίδαγμα από αυτό το πείραμα;
Και μια γριούλα από το βάθος της εκκλησίας αναφωνεί:
- ΟΣΟ ΠΙΝΟΥΜΕ, ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!!

Anef_Oriwn είπε...

VertigoKTG,
Άμε Μαυροΐρεφκε!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε παπαροφαγε ξε-μασκαρευτη με την ιδια ευκολια που εσυ ο ηλιθιος αποφαισες και ανοιξες τον βοθρο σου και χωρις στοιχεαι αρχιηλιθθιε εβαφτισες τον Ξενη ως "Ρηγα" θα μπορουσε ο οποιοσδηποτε να βγει και να λεει ας πουμε τα εξης
1. ο γνωστος ηλιθιος "ξεμασκαρευτης" μετα τις αποκαλυψεις της μητερας του οτι τα πρωινα δεν εργαζοταν στο Υπουργειο Εσωτερικων οπως του ελεγε αλλα στην οδον Σουτσου, ψαχνει με αγωνια τον αλλοδαπο πατερα του

η ας πουμε αφου εσυ ανοιγεις τον βοθρο σου και λες οτι θες χωρις στοιχεια ,θα μπορουσε να πει οτι

2. ο γνωστος 'ξεμασκαρευτης" ειναι ο εγκεφαλος διχτυου παιδεραστιας

η

3. ο γνωστος ξεμασκαρευτης ειναι νοθο παιδι του ουτοπου

η

4. ο γνωστος "ξεμασκαρευτης" κανει πεζοδρομιο ντυμενος Βαλεντινα (των οδοφραγματων" στην πλατεια Σολομου.

αφου συμφωνα με σενα ο καθενας λεει οτι θελει

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ-

ερωτησεις προς μεταξενια και ανεφ/κερατουκλι/αρχιμουφτη/Χριστο χριστου της cybarko (μα να σε ξεσκεπασει με ενα email η ιδιεταιρα του ελεφαντα ρε κερατουκλι).

1.Πως νοιωθετε που καταφερε ο ευελικτος σας με τις βλακειες και την ανεπαρκεια του μεσα σε 2 χρονια να κανει τον Νικο Αναστασιαδη οχι απλα επιλογη αλλα και εκλεξιμο? (ποσο βλακες μπορει να ειστε?)
2. Η μεταξενια δεν ξερω αν εφκαλε γυμνασιο αλλα ο ανεφ-αρχιμουφτης-κερατουκλις-Χριστος για ναεργαζεται ως αρχιτεκτων στην cybarkoσημαινει ειναι και αποφοιτος πανεπιστημιου. Πετε μου αμοιβεστε και εσεις με 80,000 ευρω και βαλε οπως τον μουδουρον γαμπρο του ευελικτου(ενα πτυχιο εχει) οξα εσας εν σας πιανει το σχεδιο "δικαιη κοινονια"?
3. Πετε μου εκαμε σας και εσας ανακαινιση μουχτιν ο μαστρε Μιλτης και εκαμε σας το σπιτι σας απο μονοκατοικια των 120 τ.μ σε ΤΕΤΡΑΟΡΟΦΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ, οξα εσας το σχεδιο "δικαιη κοινονια" εν σας πιανει?
αβουλα, υποθετοφορα ,αρνια ουστ ηλιθια κοπροσκυλλα

Πενταρόγιωρκος είπε...

Καθεστώς Χριστόφια:

Το καθεστώς των πολυτελών τζετ, των πανάκριβων λιμουζίνων, του γλυκού καρυδακιού, της βραστής ΚΕΑΝ, του blue curacao, του μεταπραξικοπηματος, των χουντικών συλλήψεων στις 6:30 το πρωί, της Επαγρύπνησης, της ΚΥΠ, της διάλυσης της ΕΦ, του υποκόσμου, των ξυλοδαρμών, των καμένων ελληνικών σημαιών, των τουρκικών σημαιών στο πανεπιστήμιο Κύπρου, του Μιλτή, της συνεργασίας με τον Νίκο Αναστασιάδη, τον Χάσικο και τον Πουργουρίδη, των καθαριστριών της Πρεσβείας των ΗΠΑ, της προδοσίας των Παλαιστινίων, της UNOPS, του "Ένωση-με-την-Τουρκία" του Ταλάτ, του Γκόρντον Μπράουν...

Και πάει λέγοντας...

Πενταρόγιωρκος είπε...

Τραμπουξόπουλε,

Ο "θείος Γρίβας" είναι μήπως εκείνος που καλοσώριζε ο Εζεκίας και όλο το ΑΚΕΛ το 1964 στην Βουλή;

Είναι μήπως για χάρη του "θείου Γρίβα" που το ΑΚΕΛ ψήφισε στην Βουλή της Κυπριακής Δημοκρατίας το 1967 ΕΝΩΣΗ της Κύπρου με την Ελλάδα;

Αν εσύ που είσαι ένας απλός υποδεκανέας της Επαγρύπνησης είσαι όσο "λειψός" είναι και ο πρόεδρος (ο οποίος το παραδέχτηκε πρόσφατα), ας μου απαντήσει το ερώτημα ο μόνιμος Λοχίας της Επαγρύπνησης Anef_Arxiepiskopos.