Από το Κ.Λυκουρέζο στον Π.Κληρίδη και από τον Μ.Αντύπα στον Ξενή

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Στη φωτογραφία, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος



Αναδημοσιεύουμε το απόλυτα επίκαιρο άρθρο του συναγωνιστή Χρίστου Σενέκη, μέλους της Κ.Ε. του ΔΗΚΟ (προφανώς όχι του "επίσημου ΔΗΚΟ").

Ο Γενικός Εισαγγελέας ως ανεξάρτητος αξιωματούχος

Χρίστος Σενέκης, Φιλελεύθερος 8/7/2010

Ο παππούς του γνωστού Ελλαδίτη δικηγόρου Αλέξανδρου Λυκουρέζου και ιδρυτή του δικηγορικού γραφείου της οικογένειας Λυκουρέζου, Κωνσταντίνος Λυκουρέζος, διετέλεσε για μία μεγάλη χρονική περίοδο εισαγγελέας (μέχρι και το 1910). Ως κορυφαία στιγμή της σταδιοδρομίας του, καταγράφτηκε ο χειρισμός της υπόθεσης «απόπειρας δολοφονίας» του βασιλέως Γεωργίου Α΄.

Η «απόπειρα δολοφονίας» του βασιλέως, έχει καταγραφεί ως μια αμφιλεγόμενη ενέργεια και πολλοί έγκυροι μελετητές υποστηρίζουν ότι η «απόπειρα» σχεδιάστηκε από το ίδιο το παλάτι, με σκοπό την ανόρθωση του καταρρακωμένου, μετά τον «ατυχή πόλεμο» του 1897, κύρους του βασιλιά και του Θρόνου. Μετά την «απόπειρα», η οποία έλαβε χώρα το 1898, κλήθηκε για να αναλάβει την υπόθεση, από την Ηλεία στην Αθήνα, ο γνωστός για την προσήλωσή του προς το Θρόνο, εισαγγελέας Κωνσταντίνος Λυκουρέζος, κατά παράκαμψη όλης της ιεραρχίας της Εισαγγελίας στην πρωτεύουσα.

Αρχικά, η κατηγορία για ηθική αυτουργία για την «απόπειρα», είχε απαγγελθεί σε έναν «εύκολο στόχο», το σοσιαλιστή Μαρίνο Αντύπα, από κάποιον εισαγγελέα Ορεινό, στενά συνδεδεμένο με το Παλάτι. ΟΛυκουρέζος, αγνοώντας τις επιθυμίες του Θρόνου, που τον επέλεξε για τη δίωξη, έκρινε άμεσα και χωρίς καθυστέρηση, ότι ηθικός αυτουργός δεν υπήρχε και ο Μ. Αντύπας, απαλλάχθηκε. Μάλιστα, ο εισαγγελέας Λυκουρέζος, ζήτησε και προστασία για το Μ. Αντύπα, ο οποίος είχε στοχοποιηθεί. Αν και η απόφαση του Λυκουρέζου, δημιούργησε μεγάλη πικρία στο Παλάτι, ο Λυκουρέζος κατέστη πλέον στο νομικό κόσμο και στη συνείδηση της κοινωνίας, αδιαμφισβήτητος για την αντικειμενικότητα και την αμεροληψία του και απέκτησε τη φήμη του ισχυρού και αυστηρού εισαγγελέα. Αυτά δε, σε μια εποχή που οι εισαγγελείς δεν τελούσαν υπό καθεστώς μονιμότητας και η παραμονή στα καθήκοντά τους κρεμόταν από μία κλωστή.

Ερχόμαστε στη σημερινή εποχή, στην αβασίλευτη και δημοκρατική Κύπρο του 2010. Σε μια πρωτοφανή υπόθεση «πολιτικής δίωξης», ο κ. Ξενής Ξενοφώντος, πλήρως στοχοποιημένος από το «Παλάτι» του κ. Χριστόφια, σε μια κατασκευασμένη και ανυπόστατη υπόθεση, καταδιώκεται για ανύπαρκτα αδικήματα και για πράξεις στις οποίες δεν είχε καμία συμμετοχή. Είναι ιδιαίτερα λυπηρό, ότι ο Γενικός Εισαγγελέας, ενώ είχε διατυπώσει εξ αρχής τη θέση ότι δεν υφίστατο υπόθεση, συνεχίζει να κρατά την υπόθεση ανοιχτή, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η δίμηνη ταλαιπωρία μίας ολόκληρης οικογένειας, με νεογέννητο βρέφος! Βεβαίως, το ότι ο Γενικός Εισαγγελέας είναι δέκτης πιέσεων και παραινέσεων από το Προεδρικό και τον σημερινό «εισαγγελέα Ορεινό» για να συνεχίσει την υπόθεση, είναι, πλέον, ηλίου φαεινότερον. Οι πολίτες, όμως, αναμένουμε από έναν ανεξάρτητο αξιωματούχο του κράτους, ότι θα σταθεί επάξια στο ύψος των περιστάσεων και ότι ως ένας νέος Λυκουρέζος, θα δώσει εδώ και τώρα τέλος στην άδικη περιπέτεια του κ. Ξενοφώντος και της συζύγου του…

(Σημείωση:Χρησιμοποιήθηκε ως πηγή το βιβλίο του Γ. Μαλούχου «Δικηγορικό Γραφείο Λυκουρέζου, 1910-2010: Το χρονικό μιας οικογένειας νομικών, Εκδόσεις Λιβάνη).


*Ο Χρίστος Κ. Σενέκης είναι Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ.


Αναδημοσίευση: Ευριπίδης για το christofias-watch

24 Σχόλια:

λεωνίδας είπε...

Χριστόφια,
«Ύβρις δε δη πολυώνυμον, πολυμελές γαρ και πολυειδές».
Αν γνωρίζεις Αρχαία Ελληνικά……

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

listroποιο ειναι το μεγαλυτερο επιτευγμα της διακυβενρησης ευελικτου?

1. οτι εμεινε μανιχος του χασκοντα λογο της ανεπαρκειας ατζαμοσυνης και φασιστομανιας του?

2. οτι εκανε τον αναστασιαδη εκλεξιμο και πολυ πιθανον διαδοχον του?

3. οτι εκατεφερε και απο πλεονασμα 3.5% επηρεν μας παττισμενους στο 7.5% ελλειμμαν?

4. οτι εδιορισεν το γαμπρουιν του να πιανει 80,000 οπως το κουττουτζιν (συντορφκια ποσοι που σας και ποσων τα κοπελλουθκια σας ειναι ανεργα η ποιανουν 800 ευρω το μηνα?)

5. οτι εγυρευκε ψηφους να δωκει του ταλατ σε παρανομες 'εκλόγες'?

6. οτι οποιος τολμα να διαφωενει με τις ατζαμοσυνες του (απο τον αναστασιαδη ,τον αβερωφ, τον ομηρου, ακομα και τον κατσουριδη ως τον γερημο το ξενη ) βαφτιζεται αμεσως 'εχθρος του λαου' και οπου μπορουν κατατρεχεται η καρατομειται(καημενε κατσουριδη)

7. οτι διαφορα χαμερπες φιανομενα στυλ χριστου χριστου της cybarko(του γνωστου email της κυριας ανθης γνωστου και ως ανεφ-αρχιμουφητ-κερατουκλι κτλπ) και αλλα τραμπουκακια στυλ μεταξενιας και ακατονομαστα κιτρινοδημοσιαγραφακια (βαρβαρα και μαγαρια και μιχαλομιχαλουδες)) επιδυκνειουν απεριφραστα τον φασιστικο τους χαραχτηρα και τα κομπλεξοαποθημενα που κουβαλουν, προσπαθωντας να αθωωσουν τον τουρκο εισβολεα ,δολοφονο και βιαστη.
ολα τα νουμερα (ιδιως αυτα που ανφερονται ποιο πανω) κερδιζουν

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ο χριστος σενεκης ψευδοεπιτροπος?? Ε ΟΧΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!

Ανώνυμος είπε...

Σφάξε μας ούλους τζι' ας γενή το γαίμαν μας αυλάτζιν,
κάμε τον κόσμον ματζιελλειόν τζιαι τους Ρωμιούς τραούλλια,
αμμά ξέρε πως ίλαντρον όντας κοπή καβάτζιν
τριγύρου του πετάσσουνται τρακόσια παραπούλια.


Παραπούλια; Άσυλα ρε!
Ο Μακάριος, ο Γρίβας, ο Λυσσαρίδης, ο Ομήρου, ο Ττόμης, ο Αθανάσιος, ο Πάφου, επετάξασ σου παραπούλια ππε ε ε ε ε ε! Εγίνημαν αμέτρητοι χα χα χα χα χα!
Μά α α σια λλα α α!

Ανώνυμος είπε...

Το δικηγορούιν ενόμισεν ότι βαστά τον θεόν που τ' αρτσιήθκια. Ενόμισεν ότι εν εθνάρχης, το παλληκάριν της φατζιής.
Αντί να πα να ζητήσει συγγνώμην που τον άδρωπον π' απείλησεν, γυρεύκει τζιαί τα ρέστα. Η όρνιθα! Αλλό λλίον εν να κρυφτεί που κάτω που το φουστάνιν της μάνας του λουσμένος του κλαμάτου.
Ζήτα ρε συγγνώμη, μυξιάρικο. Αγωνιστή της μάσας τζιαί της παγαποκκιάς. Ζηλιαρόκαττε για το έργον τζιαί την προσφοράν του άλλου.
Ζήτα συγγνώμην τζιαί σκάσε!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Σ-καταμουτρα, μα γιατι εν πιανεις και συ 80,000 οπως το γαμπρουδιν του μαστρου σου? Μα γιατι εσυ μενεις σε βοθρον και οχι σε 4οροφο ανακτορο δια χειρος Μιλτιαδη?
εν σε πιανει η δικαιη κοινονια εσενα?
μπεεεεεεε μπεεεεεεεεεεεεεε

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Ρε Anef_Oriwn-Katamutra-Ξεμασκαρευτή,

Το akelikon mentality είναι ανίκητο!

Εισβάλατε σπίτι του στις 6:30 το πρωί, τον παρακολουθήσατε παράνομα, του κρατάτε τα pc, ξεσκονίσατε όλη την προσωπική του ζωή, τον ταλαιπωρείτε δύο μήνες με δίωξη να είναι πάνω από το κεφάλι του, του ζημιώσατε τη δουλειά του, τον στοχοποιήσατε σε όλη την Κύπρο και ζητάς να σου "παραδεχτεί" ο άνθρωπος κάτι που έγραψε άλλος;

Ζητάς να αναλάβει ευθύνες για άλλον; Με αυτή τη λογική, να μπαίνει κόσμος στο blog σου, να γράφει μαλακίες και να έρχονται ρε Χρίστο Χρίστου πάνω σου οι αστυνομικοί, αφού θα βρίσκουμε και ένα ανδρείκελο να κάνει καταγγελία!

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

με τετοια νιατα που εχει το αριστερο κινημα, δεν φοβομαστε τιποτα και κανενα! αληθεια, ειδατε κοσμοσυρροη στο φεστιβαλ της ΕΔΟΝ?? ειδατε ποσες χιλιαδες κοσμου μαζευτηκαν στην πυλη αμμοχωστου?? ειδατε ποσοι νεοι και νεες αποθεωσαν τους χαρη και πανο κατσιμιχα, τον λαυρεντη μαχαιριτσα και τον γιαννη κοτσιρα?? εσεις φερτε τον σακη, η οργανωστε καμια εκδρομουλα στην μυκονο. ουδεποτε οποιαδηποτε αλλη νεανικη παραταξη εχει τοση οργανωση και μαζικοτητα στις εκδηλωσεις της. συγχαρητηρια στην ΕΔΟΝ. συνεχιστε ετσι παιδια, εναντια στον φασισμο-εθνικισμο-σοβινισμο.

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ-ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΛΥΣΗ
Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

arxiepiskopos είπε...

Ο/Η TΣΙΕΛΕΠΟΣ είπε...

listroποιο....ΡΕ,ΤΣΙΕΛΕΠΕ,ΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ...ΚΟΓΚΟΛΕΖΙΚΑ;

arxiepiskopos είπε...

YΠΟΔΕΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΣΙΕΛΕΠΟ,ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΠΚΟ,ΑΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΔΕΚ ΠΑΦΟΥ:Τρέξτε στην αντιπροσωπεία των TOYOTA.Δίνουν Ι.Q με έκπτωση!

Ανώνυμος είπε...

Ο δικηγόρος Ξενής Ξενοφώντος χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο "Ρήγας", δημοσίευε στο μπλόκ του, κατηγορίες και ύβρεις κατά του πασίγνωστου δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη. Καταλήγοντας προέτρεπε τους όποιους πρόθυμους φανατικούς, να δολοφονήσουν τους δήθεν προδότες και Τουρκοπροκυνημένους, μέσα στους οποίους τον μόνο που κατέταξε ονομαστικά ήταν ο εν λόγω δημοσιογράφος, και να τους πετάξουν μέσα σε λάκκο με ασβέστη.
Ακολούθως ο δημοσιογράφος αντιδρώντας στη ξεκάθαρη απειλή κατάγγειλε τα δημοσιεύματα στην αστυνομία και η υπόθεση πήρε το δρόμο της.

Κάποιοι δήθεν πολιτικοί όμως, θέλησαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός για να πλήξουν την κυβέρνηση και τη νόμιμη τάξη, κατατάσσοντας τη νομική διεργασία της υπόθεσης ως προσπάθεια δήθεν, φίμωσης της αντίθετης άποψης. Λες και μπορεί η κυβέρνηση να διατάξει τη νομική υπηρεσία, να μην λάβει μέτρα για την ασφάλεια του όποιουδήποτε πολίτη, που νοιώθει, αποδεικνύει και καταγγέλλει ότι απειλείται.

Ώστε έτσι λοιπόν!

Ώστε έτσι κύριε Άγη Αγαπίου, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Ρίκκο Ερωτοκρίτου, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Κωστή Ευσταθίου, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κυρία Ελένη Θεοχάρους, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Ουράνιε Ιωαννίδη, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Κυριάκο Κενεβέζο, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Γιώργο Κολοκασίδη, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Ζαχαρία Κουλία, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Γιώργο Λιλλήκα, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Βάσο Λυσσαρίδη, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Κούλλη Μαυρονικόλα, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Αβέρωφ Νεοφύτου, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Γιαννάκη Ομήρου, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κυρία Ιωάννα Παναγιώτου, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η διαφορετική δημοκρατική άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Δημήτρη Παπαδάκη, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Νικόλα Παπαδόπουλε, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Ντίνο Πασπαλίδη, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Γιώργο Περδίκη, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Δημήτρη Συλλούρη, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Χρίστο Τριανταφυλλίδη, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι κύριε Δώρο Χριστοδουλίδη, η ύβρις και η απειλή κατά της ζωής του άλλου, είναι για σένα η αντίθετη άποψη!

Ώστε έτσι λοιπόν!

Ανώνυμος είπε...

Ρε μα εν δυνατόν ρε γαμώ το; Όξα εν πλάκα για να γελάσομεν!
Εφκήκεν μια λαφαζανιά(;), ότι του χρόνου οι Τούρτσιοι ποτζιεί, εν να κάμουν τα αποκαλυπτήρια αγάλματος του Γρίβα τζιαί να γιορτάσουν τζιαί την 1ην Απριλίου!

arxiepiskopos είπε...

".... συνεχίζει να κρατά την υπόθεση ανοιχτή, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η δίμηνη ταλαιπωρία μίας ολόκληρης οικογένειας, με νεογέννητο βρέφος!"ΣΕΝΕΚΚΗ,αληθεύει πως το εξάμηνο βρέφος υποβλήθηκε σε εξαντλητική ανάκριση από την αστυνομία του φασιστικού καθεστώτος Χριστόφια;Αν αληθεύει η πληροφορία,να μας το πείτε για να κυκλοφορούμε με αναμμένα φώτα!

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

ο μεταξενιος μας λεει καθαρα οτι το ακελ δεν μπορει να προσφερει κατι στην νεολαια.για να την τιθασευσει φερνει τρεις φορες τον χρονο τον κατσιμιχα τον βασιλη τον μαχαιριτσα τσακνη.μαθε τραμπουκοπουλε οτι πολλοι πηγαν εψες αλλα δεν ηταν δικοι σας.την χτυπατε την νεολαια.μειωση φοιτητικης χορηγιας ανεργια φυγοστρατια.η νεολαια ξυπνησε.ερχομαστε και ειμαστε χιλιαδες

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ευγε μεταξενια, την ιδια ακριβως ηλιθια αλαζονεια με σενα ειχε και ο βασιλεου και εκανε τον κληριδη προεδρο για 10 χρονια, οπως εσεις (ευελιχτος και ηλιθιοι σαν εσενα) θα κανετε τον αναστασιαδη προεδρο συντομως. περαστικα σου

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε κερατουκλι ανεφ-αρχιμουφτη ,χριστο χριστου της cybarco, τι εγινε τελικα ,εκανετε τον ραντευου (του email της κας Ανθης) με τον ελεφαντα αντρο?

arxiepiskopos είπε...

YΠΟΔΕΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΣΙΕΛΕΠΟ,ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΠΚΟ,ΑΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΔΕΚ ΠΑΦΟΥ:Τρέξτε στην αντιπροσωπεία των TOYOTA.Δίνουν Ι.Q με έκπτωση!

arxiepiskopos είπε...

Ο/Η TΣΙΕΛΕΠΟΣ είπε...

listroποιο....ΡΕ,ΤΣΙΕΛΕΠΕ,ΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ...ΚΟΓΚΟΛΕΖΙΚΑ;

antonis είπε...

Ενοχη και Ενοχοι.. Απο ποιον κινδινευει ωρε Μασκαρευτη ο Δρουσιωτης? Απο τον ιδια την σκια του κινδυνευει που εχει καταντησει μια γελοια καρικατουρα της αγγλοτουρκικης προπαγανδας κι γιαυτο τον λογο βλεπει εχθρους και συνωμοτες ο καημενος να τον απειλουν!!! Ειναι το ψυχολογικο συνδρομο του ενοχου που δεν μπορει να ησυχασει κι εχει παθει συνδρομο καταδιωξης..Κατι σαν μανιοκαταθλιψη ασπουμε.. Ειναι ακριβως το ιδιο συνδρομο που καταδυναστευει τους επαγρυπνιτες, το καθεστως , κι τον αρχηγο του.. Για να διωξουν το βαρος των ενοχων τους κατασκευαζουν εχθρους και φαντασματα κι προσπαθουν να φορτωσουν τισ ενοχες τους πανω σε οσους αντιδρουν..Η ψυχολογια του Ιουδα ειναι αφορητη κι εχει καταστροφικες συνεπειες που δυστυχως ενεργει εισ βαρους ενος λαου..Αυτα κι αλλα κοπμλεξικα συνδρομα καταδυναστευουν το καθεστως. Τωρα που καβαλησαν το καλαμι της εξουσιας επαθαν εκσταση που αφηνιασμενα βγαζουν ολα τα απωθημενα τους εναντια σε οτιδηποτε θυμιζει ελλαδα και δημοκρατια.. Να τα σαρωσουν ολα τωρα πουχουν εξουσια!! Ευκαιρεια ειναι μοναδικη να δημιουργησουν ενα νεοκυπριακο ειδος πολιτη αεθνο ανιστορητο , διχως ταυτοτητα, διχως ελληνικο πολιτισμο, ξεκομμενο απο τις ριζες του, ανευρη πολτοποιημενη μαζα που θα εχει παρει το ακελικο χαπι, κι θα ζει στην νιρβανα του σε ενα προτεκτορατο κατοχης , που ομως θα το βλεπει σαν παραδεισο!! Ενας σκλαβωμενος πολιτης που θα αγαπαει την σκλαβια του..Να γινουμε ενα πειραμα στα χερια των παγκοσμιων εξουσιαστων..Απο μεσα ομως θα υπαρχουν τα επαγρυπνουντα σκυλια που θα ελεγχουν τους τυχον παραβατες που δεν θα παιρνουν το χαπι..Χαβιεδικο τσουρμαδιο που θα φακελωνει κι θα καταδιδει στους υπηρετες τους αγγλοαμερικανοτουρκους...Ηδη εχουν πιασει δουλεια..Κι μεσα σε ολα αυτα το σχεδιο υποταξης της ψυχολογιας των μαζων..Με την διασπορα ενοχων κι με την προπαγανδα οτι εμεις φταιξαμε αρα πρεπει να τα δεχτουμε ολα..Ομως αυτη ειναι η καταληξη του πραξικοπηματος και της εισβολης..Να δεχτουμε τα σχεδια τους...

antonis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...

"....μαθε τραμπουκοπουλε οτι πολλοι πηγαν εψες αλλα δεν ηταν δικοι σας....",γράφει ο epanastatis στο Μεταξόπουλο.Έχει δίκιο.Οι πλείστοι απο τις χιλιάδες δεν ήταν της ΕΔΟΝ. Ήταν οπαδοί του ΕΥΡΩ.ΚΟ και της ΕΔΕΚ,που πήγαν για να δουν πώς είναι... η κοσμοπλημμύρα.Κάτι άγνωστο σ'αυτούς!

arxiepiskopos είπε...

"Ευκαιρεια ειναι μοναδικη να δημιουργησουν ενα νεοκυπριακο ειδος πολιτη αεθνο ανιστορητο , διχως ταυτοτητα, διχως ελληνικο πολιτισμο, ξεκομμενο απο τις ριζες του, ανευρη πολτοποιημενη μαζα που θα εχει παρει το ακελικο χαπι, κι θα ζει στην νιρβανα του σε ενα προτεκτορατο κατοχης , που ομως θα το βλεπει σαν παραδεισο!! Ενας σκλαβωμενος πολιτης που θα αγαπαει την σκλαβια του..Να γινουμε ενα πειραμα στα χερια των παγκοσμιων εξουσιαστων..Απο μεσα ομως θα υπαρχουν τα επαγρυπνουντα σκυλια που θα ελεγχουν τους τυχον παραβατες που δεν θα παιρνουν το χαπι..Χαβιεδικο τσουρμαδιο που θα φακελωνει κι θα καταδιδει στους υπηρετες τους αγγλοαμερικανοτουρκους...Ηδη εχουν πιασει δουλεια..Κι μεσα σε ολα αυτα το σχεδιο υποταξης της ψυχολογιας των μαζων..Με την διασπορα ενοχων κι με την προπαγανδα οτι εμεις φταιξαμε αρα πρεπει να τα δεχτουμε ολα..Ομως αυτη ειναι η καταληξη του πραξικοπηματος και της εισβολης..Να δεχτουμε τα σχεδια τους...",ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΟΝIS .Ρε Αντώνη,ενν πολλά φοητσιάρικο το σενάριό σου!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ε κερατουκλι ανεφ-αρχιμουφτη ,χριστο χριστου της cybarco, τι εγινε τελικα ,εκανετε τον ραντευου (του email της κας Ανθης) με τον ελεφαντα αντρο?
μα ιντα χατταν επαθες, να σε ξεσκεπασει η κυρια Ανθη ρε κερατουκλι

Kokoui είπε...

«Οι πλείστοι απο τις χιλιάδες δεν ήταν της ΕΔΟΝ. Ήταν οπαδοί του ΕΥΡΩ.ΚΟ και της ΕΔΕΚ,που πήγαν για να δουν πώς είναι... η κοσμοπλημμύρα.Κάτι άγνωστο σ'αυτούς» Τάδε έφη ο «πρώην Εδεκίτης με ταυτότητα» αρχιεπίσκοπος.Κατά τα άλλα, δηλώνει κιόλας, πως δεν είναι Ακελικός.Καλά ρε αρχιεπίσκοπε.Πως μπορείς εσύ να κατηγοράς άλλους για λειψό I.Q;